Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy ha barátom csak (19 db)

Mért van az hogy ha barátom csak kimondja a szex szót vagy beszél róla már kezdek felizgulni?

Legjobb válasz: gondolom azért mert szereted a vele való szexet... nincs ezzel semmi gond. Örülhet neked a barátod :)

gondolom azért mert szereted a vele való szexet... nincs ezzel semmi gond. Örülhet neked a barátod :)
Szerintem csak simán kíváncsi vagy! Szûz vagy még?
A kérdező hozzászólása: igen szüz
Nem tudom - de a barátod sürgõsen dobjon be Szent Antalnak egy ötvenest! Rád meg vigyázzon, és becsüljön meg...
Nem is tudom... Mondjuk adódik egy következtetés... Esetleg, lehetséges lenne hogy... ...baszni akarsz...? Persze nem lehet ezt csak így rávágni.
Egyszerûen mert izgatónak tartod a gondolatot és ezzel nincs semmi gond...
legyél a barátnõm kérlek :D:D nagyon szerencsés pasid lehet:D ha vágyik valamire akkor csak kimondja a szex jelszót és mehet....:D komoly nagyon :D

Az mért van hogy csak úgy érzem magam biztonságban ha szex előtt lekötözöm a barátom?

a barátom nagyon vad az ágyban, és csak a kutyapózt szereti, illetve az orális szexet, persze azt is csak ha én csinálom neki.muszáj vagyok az utóbbi id?ben lekötözni, mert mindig rámmászik és szó szerint meger?szakol.Nem merem megmondani neki, mert félek bedurvúl és én húzom a rövidebbet. :( Segítsetek kérlek hogy élvezhetném én jobban a szexet?

Legjobb válasz: Sztem ez így nem mehet tovább. A szex csak akkor jó, ha mind a két fél egyformán élvezi. Ha te nem élvezed, csak õ akkor az nem is igazi romantikus szex. Ez csak "dugás". Jól meg"dug" azt kész. Nem? Ez milyen kapcsolat? nem normális... sürgõsen mond meg a pasidnak, h ez így nem mehet tovább, mert az lesz amit te is írtál: "te húzod a rövidebbet". Ez csak egy jó tanács. lehet csinálni durvábban, ha mind2-töknek jól esik vagy felizgat, de ez már télleg durva. Ne haragudj, ha rosszat írnék, de én a helyedbe elküldeném a barátodat a francba

Sztem ez így nem mehet tovább. A szex csak akkor jó, ha mind a két fél egyformán élvezi. Ha te nem élvezed, csak õ akkor az nem is igazi romantikus szex. Ez csak "dugás". Jól meg"dug" azt kész. Nem? Ez milyen kapcsolat? nem normális... sürgõsen mond meg a pasidnak, h ez így nem mehet tovább, mert az lesz amit te is írtál: "te húzod a rövidebbet". Ez csak egy jó tanács. lehet csinálni durvábban, ha mind2-töknek jól esik vagy felizgat, de ez már télleg durva. Ne haragudj, ha rosszat írnék, de én a helyedbe elküldeném a barátodat a francba
Szerintem ott kellene hagynod a barátodat.
Ha félsz tõle, miért vagy még vele? Ha csak arról szól a szex, hogy neki jó legyen, az hol párkapcsolat? Erre minden sarki lány kapható, csak azoknak fizetni is szokás, veled meg megteheti ingyen. Ne hagyd!!!! Szerintem szakíts vele minél hamarabb. Olyan szexet nem fogsz élvezni, ami félelmetes és kellemetlen a számodra. Pláne, hogy ezt még megmondani is félsz neki! Ha félsz tõle, akkor szakíts vele valami olyan helyen, ahol nem bánthat, ahol sok ember van és tudsz segítségért kiáltani.
Áhhh...ez durva, én ezt nem bírnám. Ha én nem élvezem, vagy ha az õ kedvéért csinálom...ez nekem teljesen lehetetlen dolog lenne. Szörnyûûû...
Ha csak így képes élvezni, akkor valószínûleg szadista. Az egy betegség, ami valamelyest gyógyítható... de nem te fogod meggyógyítani. Vidd el orvoshoz, ha hajlandó - ha nem, akkor küldd el. Örökre.
Szerintem kipróbálhatnátok az éjjeliszekrényre kötözést is végsõ esetben, mert akkor nem tud mit tenni veled. Ne aggódj, idõvel biztos ki fogja nõni, de ha ennyire zavar, akkor menjetek el együtt doktorhoz, vagy terapeutához, esetleg szexológushoz, és hármasban beszélgessetek el.
Amikor a pasinak feláll, kevesebb vér jut az agyába és nem tud gondolkodni, ilyenkor elõtörnek belõle az állati ösztönök :P Amúgy én örülnék neki, ha az én pasim csak egyszer is tudna ilyen heves lenni :( Hosszútávon persze ez nem biztos, hogy jó, szóval mindenképpen meg kéne beszélnetek egy "tiszta" pillanatban, nem szex közben. Én azért ilyen körülmények között elgondolkodnék a szakításon, mert hiába szereted, ha õ nem tudja, vagy nem akarja neked megadni azt, amire neked szükséged van.
hát figyelj...szerintem ez egy kicsit beteg...mondjuk abból itélve h hagyod magad, valószínûleg elég aberrált alak vagy te is...a barátod meg egy elmebetegnek tûnik, aki ha jól látom még szodomita is...(miazhcsakkutyapóz???)...sajnálni egyikõtöket sem tudom, s azt hiszem h a segítséget nem itt kéne keresned hanem a barátodat valóban odakellene kötöznöd a székhez és ott is hagyni.!
Hagyd ott...a barátocskád kissé beteg...
veresd meg apáddal
Azzal h lekötözöd azt üzened neki h nyugodtan csináljon bármit te is kedveled a vad dolgokat szal hülye vagy.
A kérdező hozzászólása: lekötözni mindkettõnket? akkor hogyan oldjuk ki magunkat utána(a kötélbõl)???? Remélem szeret...Nem tudom már, hogy mit csináljak, egyre jobban aggódom és félek
mi lenne ha le lenne kötözve mindekttõtök?? :
Nem tudnál beszélni vele errõl a dologról? Szerintem ha megtudná, hogy még nem élveztél el vele, akkor lehet, hogy elgondolkodna- már persze akkor, ha szeret téged annyira, mint saját magát... Egyébként szerintem ha tényleg szeretne, akkor nem az õ kielégülése lenne az elsõdleges, hanem a tied!
Khmm... ha tényleg imádod, akkor van benned mazohista hajlam is. Az mondjuk nem baj... de tényleg vidd el orvoshoz (együtt menjetek) - különben késõbb rosszabbodni fog a helyzet. Hallottam már olyanról, aki azért lett öngyilkos, mert azt hitte, szex közben megölte asszonyát. Az asszony, mikor késõbb magához tért, még magát hibáztatta, hogy nem éledt fel hamarabb... :-( Szerintem nem jó ez így...
A kérdező hozzászólása: megmondom õszintén, soha nem elégültem még ki.Mármint úgy nem hogy a barátom csinálja.
A kérdező hozzászólása: De én szeretem a barátom.Nem lehetne valahogy ezt a folyamatot megállítani valahogy?
A kérdező hozzászólása: de én imádom, igazából nagyon gyengéd...csak, amikor eljön az orál akkor vadul be.és van hogy nem engedi el a fejem..a mélytorkot ellenzem..és nem is hagynám neki..ilyenkor félek tõle:(
jársz még vele?együtt vagytok még?és engedi is, hogy lekösd?
Igen csak neked. Biztos nem tudsz jól választani.
Haragszik, amiért már nem szereted. Nekem is volt ilyen, de nem tudom utána mit mondott a haverjainak, nem is nagyon ismertem a haverjait, más a baráti körünk, szóval felõlem azt mondott amit csak akart, nem is érdekel. 18/L
hehe, me revansot akar.
Ha õ még mindig szeret, akkor nyilván neki nagyon nehéz feldolgoznia a szakítást. A veszteség feldolgozásának egyik általános (de sajnos nem túl jó) stratégiája, hogy az illetõ megpróbálja meggyõzni magát, hogy akit/amit elveszített, az valójában nem is volt értékes, valójában nem is szereti, sõt utálja. Továbbá azzal, hogy rossz híredet kelti, önkéntelenül is megpróbálja "visszaadni" azt a fájdalmat, amit a szakítás okozott neki.
Ismerõs helyzet:) már jópárszor megszívtam a hülye fiúk miatt.


Nem értelek. Ha nincs problémàd, csinálsz magadnak?
CSALJA
"nem csalya meg" ez kemény!!
Tanulj, írni, elõfordulhat - így írják helyesen ;)
2. : te oktatsz ki mást a helyesírásról? :D "tanúlj", "irni", "elõfordúlhat" , mindezt 2 mondat alatt? :D :D :D
Elõbb tanúlj meg helyesen irni, utána gondolkodj a megcsaláson! Egyébként igen elõfordúlhat!
Úristen, úristen, ennyi ****** embert a világon! Hány évesek vagytok?!
pff nekem nem kell megengedjen senki semmit sem. ha ugy erzem helyes akkor megcsinalom, ha meg nem akkor nem. (28, fiu)
Tán most nézted meg az elhajlási engedélyt?
Emberek! Teljesen eltértek a témától... Szerintem nem a mi dolgunk, hogy megtanítsuk a helyesírása.. Arra ott vannak a tanárok. Inkább válaszoljatok a kérdésre neki. Minek akarod egyáltalán ezt csinálni???Nem értem a logikát. Miért csinálsz magaddal hülyeséget, vagy talán nem bízol benne? Egyébként ha szeret nem csalna meg sohasem, ha meg nem, akkor nem mindegy?!
Mi a problémád ezzel a 3 szóval? Ez komolyan érdekelne?
Rékácska inkább keresztrelytvényezzetek
ez a divat?:) aki olyan az úgyis akciózik ha lehet ha nem:D

Mért van az hogy nem tudok el élvezni ha szeretkezünk a barátommal :/ csak akkor ha csúnyán beszél nekem?

Legjobb válasz: tudtommal a hüvelyi orgazmus nagy részben a lányok fejében dõl el, szóval annyi történik, hogy stimulálni kell a gondolataidat ami a te esetedben a csúnyabeszéd tud elérni. Ha a barátodat ez nem zavarja vagy esetleg még õt is izgatja, akkor szerintem semmi gond nincs. De kísérletezhettek más pózokkal, helyszínekkel stb.

tudtommal a hüvelyi orgazmus nagy részben a lányok fejében dõl el, szóval annyi történik, hogy stimulálni kell a gondolataidat ami a te esetedben a csúnyabeszéd tud elérni. Ha a barátodat ez nem zavarja vagy esetleg még õt is izgatja, akkor szerintem semmi gond nincs. De kísérletezhettek más pózokkal, helyszínekkel stb.

Miért van az hogy ha szakitok egy fiuval akkor nem lehetünk csak barátok? Mert ő ha nem járok vele akkor a barátom se akkar lenni, és állandoan bunkó velem.

Legjobb válasz: Megdöglött a kutya, de megtarthatod. neked hogy esne, ha szakít veled a nagy szerelmed és mégis elvárná, hogy ott legyél a közelében?

Megdöglött a kutya, de megtarthatod. neked hogy esne, ha szakít veled a nagy szerelmed és mégis elvárná, hogy ott legyél a közelében?
hogy várod el hogy miután szakítasz vele utána ott legyen a közeledben mint a barátok és végignézze ahogy boldog vagy nélküle...
Mert bunkó. Nekem nem is egy exem van akivel szakítás után is jóban maradtunk. Persze egy ideig nem nagyon találkoztunk h kiheverje a másik fél a szakitást (de akkor sem bunkóztunk a másikkal) de utána semmi baj nem volt.
Ez nem bunkóság kérdése. Én is azt mondtam egyik exemnek, hogy nem leszünk barátok, mert õ szakított velem és én még maradtam volna mellette. Ha barátok lettünk volna, akkor mindig reménykedtem volna, miközben azt nézem, hogy már saját életét éli. Ennek semmi értelme. Hát megmondtam, hogy inkább ne.
nagyon gyerekek vagytok még. Exemnek is kapcsolata van nekem is és jóban vagyunk. Az h reménykedsz miután szkított veled csak a te bajod
Igen és? Az én bajom, de minek tetézzem a bajomat? Nem általános ez, van exem akivel jól elvagyunk, van amelyikkel haragban vagyunk, van akivel inkább nem találkozom, ennyi.

Ha 1 csaj semmi ok nélkül kb. fél éves kapcsolat után azt mondja hogy legyünk inkább csak jó barátok mert csak így tud rám tekinteni az mért van? :S

Legjobb válasz: Mert vagy talált magának más pasit vagy rosszfát tettél a tûzre.De inkább azért mert nem szeret igazán és nem veled tervezi a jövõjét!

Mert vagy talált magának más pasit vagy rosszfát tettél a tûzre.De inkább azért mert nem szeret igazán és nem veled tervezi a jövõjét!
Gondolom, mert még nagyon fiatal, és nem tudja (ahogy az elején sem tudta) az érzéseit megkülönböztetni.
16/lány vagyok, én 4hónapon át jártam egy fiúval, mert azthittem beletudok szeretni, de nem tudtam, és azért szakítottam vele, mert inkább csak barátként tudtam rá tekinteni, nem voltam belé szerelmes. lehethogy nála is ez a helyzet. viszont az is lehet, h van vki más.
Saját példámat mondanám! fél éves kapcsolatom volt amikor otthagytam a barátom annyi indokkal h nekem ez sok volt és szeretem de jobban szeretném ha külön lennénk! de közbe a másik ok amit nem vallottam be neki h volt egy másik fiu akivel össze is jöttem nemsoká hogy szakitottunk! Most ott vagyok h visszamentem a féléves kapcsis barátomhoz és nagyon szeretem és ehhez kellett több mint 1 év hogy rájöjjek. szval ez a 2 lehet benne h kötöttnek érzi magát vagy másik fiu van a dologban
Mert ugyerzi hogy csak baratkent tudna veled joba lenni..sajnalom:) vagy bizonytalan..
Nekem az elsõ kapcsim az úgy jött össze hogy a srác nagyon szerelmes volt belém, de én nekem nem tetszett egyáltalán, nagyon jó ember volt, de nem vonzott.Aztán mindig felhívott meg bókolt meg ilyenek és szépen lassan elhitettem magammal h talán szerelmes vok belé, miközben csak annyi volt az egész h õ szeretett és nekem ez kellett.Szerettem mint embert , mint barátot, de nem mint pasit.kb.4 hónapot voltam vele együtt, nem bírtam tovább és végett vetettem a kapcsinak, mert sajna már kezdtem megutálni....mert nagyon rövid idõ alatt rájöttem h nem is szeretem.... egyszerû:két dolog lehet nem szeret v mást szeret
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat ^^

Ha szexelünk a barátommal csak akkor tudok elmenni, ha én vagyok felül, a többi pózt is nagyon élvezem, de orgazmusom csak így van. Ez hüvely orgazmus vagy nem? Lehet hogy nem mert így izgatja a csiklómat a legjobban és ezért megyek el csak így?

Legjobb válasz: Nekem volt már más pózban is orgazmusom,de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem,úgy nem jön össze akkor váltunk,hogy fentre kerüljek.

Nekem volt már más pózban is orgazmusom, de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem, úgy nem jön össze akkor váltunk, hogy fentre kerüljek.
En ugyan igy vagyok vele...
Végülis nem mindegy, hogy csiklói vagy hüvelyi??? A lényeg hogy jó volt.
nekem is csak felül van bár egyszer mintha lett volna (ebben nem vagyok biztos mert lehet h csak majdnem elélveztem :) ) az akkor volt mikor felálltunk mind a ketten, és én az ölében voltam, magyarul rácsimpaszkodtam köré kulcsoltam a lábam. Ezte amúgy csak viccbõl kezdtük el de kb 3 mp alatt volt vmi orgazmusszerûm :) 1 évig csak simán felül volt és kicsit dúrva volt így... amúgy végülis ez is lovaglás volt csak álló lovaglás XD

Mért van az hogy boldog vagyok a barátommal, de nagyon félek hogy elveszítem? :S tudom hogy szeret de mégis minden nap attól félek hogy egyszer csak azt mondja hogy bocs már nem kellesz. Normális ennyire félni ha különösebb okom nincs rá? =/

Legjobb válasz: Hú ez nagyon érdekes dolog... Én is nagyon féltem mindig, hogy el fog hagyni a szerelmem. Egyik este, mikor nála aludtam olyan furcsa álmom volt. Nem is tudom, lehet hogy megéreztem mi fog történni... Azt mondta az álmomban, hogy soha nem is szeretett egyáltalán. És tudod mi a legfurcsább? Az volt az utolsó együtt töltött esténk... Néha kicsit elgondolkozok azon, hogy van-e igazság abban, hogy a gondolatok igenis rávetülnek az életünkre. Akár pozitívak, akár negatívak. Talán a folytonos rettegés nem tesz jót... De ez nyilván azért van, mert nagyon szereted õt. Ez ellen nagyon nem tehetsz.

Hú ez nagyon érdekes dolog... Én is nagyon féltem mindig, hogy el fog hagyni a szerelmem. Egyik este, mikor nála aludtam olyan furcsa álmom volt. Nem is tudom, lehet hogy megéreztem mi fog történni... Azt mondta az álmomban, hogy soha nem is szeretett egyáltalán. És tudod mi a legfurcsább? Az volt az utolsó együtt töltött esténk... Néha kicsit elgondolkozok azon, hogy van-e igazság abban, hogy a gondolatok igenis rávetülnek az életünkre. Akár pozitívak, akár negatívak. Talán a folytonos rettegés nem tesz jót... De ez nyilván azért van, mert nagyon szereted õt. Ez ellen nagyon nem tehetsz.
Valószínûleg azért, mert nem bízol meg önmagadban. Attól félsz, hogy nem tudsz megadni neki valamit.
Nem azért tetszett meg a pasi, mert amúgy is rosszfiúnak tûnt? He? :D Jobban szeretnél egy olyan tutyimutyi kis kukit aki megfojtana a szerelmével? :D
23:37 telibe találta. Önbizalomhiányos vagy. Vagy legalábbis nem tartod magad elég jó nõnek ehhez a pasihoz. Lehet okkal.
húú elsõnek gratula, tetszett a válasz:) )) Szerintem nem normális..ha nem ettõl félnél, akkor valami mástól..Ilyen típus vagy..ennyi
nem tudom, ilyesmik nekemis eszembe jutnak, pedig semmi bajom magammal..nagyon rossz érzés, nem tudom, hogy lehet legyõzni
Kedves elsõ! Engem így is majdnem megfolyt a szerelmével a barátom. Ezt leginkább kívülûllók látják jól, na mind1. Szóval én még ennek ellenére is félek tõle, hogy egyszer bevág egy ilyet, hogy na pá. Pedig én nem vagyok belé szerelmes szerintem.
azért is van ez még ha nem is szerelmes igazán valaki a másikba, mert azért bennünk van, hogy nem akarjuk elveszteni..azért csak nem vagyunk úgy együtt valakivel, hogy közben nem érdekel, meddig van meg (néhány tahó pasit kivéve ugye)
10:04es:S:S [email protected]:S
Mert fostos köcsögök, azért. Fosnak a felelõsségtõl. Szar alakok.
A kérdező hozzászólása: Én elmondtam a problémámat erre a másik valakivel átjön, hogy megöl meg így meg úgy. Nem jobb lett volna egyedül idejönnie hozzám?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!