Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy ha barátom (63 db)

Az mért van hogy csak úgy érzem magam biztonságban ha szex előtt lekötözöm a barátom?

a barátom nagyon vad az ágyban, és csak a kutyapózt szereti, illetve az orális szexet, persze azt is csak ha én csinálom neki.muszáj vagyok az utóbbi id?ben lekötözni, mert mindig rámmászik és szó szerint meger?szakol.Nem merem megmondani neki, mert félek bedurvúl és én húzom a rövidebbet. :( Segítsetek kérlek hogy élvezhetném én jobban a szexet?

Legjobb válasz: Sztem ez így nem mehet tovább. A szex csak akkor jó, ha mind a két fél egyformán élvezi. Ha te nem élvezed, csak õ akkor az nem is igazi romantikus szex. Ez csak "dugás". Jól meg"dug" azt kész. Nem? Ez milyen kapcsolat? nem normális... sürgõsen mond meg a pasidnak, h ez így nem mehet tovább, mert az lesz amit te is írtál: "te húzod a rövidebbet". Ez csak egy jó tanács. lehet csinálni durvábban, ha mind2-töknek jól esik vagy felizgat, de ez már télleg durva. Ne haragudj, ha rosszat írnék, de én a helyedbe elküldeném a barátodat a francba

Sztem ez így nem mehet tovább. A szex csak akkor jó, ha mind a két fél egyformán élvezi. Ha te nem élvezed, csak õ akkor az nem is igazi romantikus szex. Ez csak "dugás". Jól meg"dug" azt kész. Nem? Ez milyen kapcsolat? nem normális... sürgõsen mond meg a pasidnak, h ez így nem mehet tovább, mert az lesz amit te is írtál: "te húzod a rövidebbet". Ez csak egy jó tanács. lehet csinálni durvábban, ha mind2-töknek jól esik vagy felizgat, de ez már télleg durva. Ne haragudj, ha rosszat írnék, de én a helyedbe elküldeném a barátodat a francba
Szerintem ott kellene hagynod a barátodat.
Ha félsz tõle, miért vagy még vele? Ha csak arról szól a szex, hogy neki jó legyen, az hol párkapcsolat? Erre minden sarki lány kapható, csak azoknak fizetni is szokás, veled meg megteheti ingyen. Ne hagyd!!!! Szerintem szakíts vele minél hamarabb. Olyan szexet nem fogsz élvezni, ami félelmetes és kellemetlen a számodra. Pláne, hogy ezt még megmondani is félsz neki! Ha félsz tõle, akkor szakíts vele valami olyan helyen, ahol nem bánthat, ahol sok ember van és tudsz segítségért kiáltani.
Áhhh...ez durva, én ezt nem bírnám. Ha én nem élvezem, vagy ha az õ kedvéért csinálom...ez nekem teljesen lehetetlen dolog lenne. Szörnyûûû...
Ha csak így képes élvezni, akkor valószínûleg szadista. Az egy betegség, ami valamelyest gyógyítható... de nem te fogod meggyógyítani. Vidd el orvoshoz, ha hajlandó - ha nem, akkor küldd el. Örökre.
Szerintem kipróbálhatnátok az éjjeliszekrényre kötözést is végsõ esetben, mert akkor nem tud mit tenni veled. Ne aggódj, idõvel biztos ki fogja nõni, de ha ennyire zavar, akkor menjetek el együtt doktorhoz, vagy terapeutához, esetleg szexológushoz, és hármasban beszélgessetek el.
Amikor a pasinak feláll, kevesebb vér jut az agyába és nem tud gondolkodni, ilyenkor elõtörnek belõle az állati ösztönök :P Amúgy én örülnék neki, ha az én pasim csak egyszer is tudna ilyen heves lenni :( Hosszútávon persze ez nem biztos, hogy jó, szóval mindenképpen meg kéne beszélnetek egy "tiszta" pillanatban, nem szex közben. Én azért ilyen körülmények között elgondolkodnék a szakításon, mert hiába szereted, ha õ nem tudja, vagy nem akarja neked megadni azt, amire neked szükséged van.
hát figyelj...szerintem ez egy kicsit beteg...mondjuk abból itélve h hagyod magad, valószínûleg elég aberrált alak vagy te is...a barátod meg egy elmebetegnek tûnik, aki ha jól látom még szodomita is...(miazhcsakkutyapóz???)...sajnálni egyikõtöket sem tudom, s azt hiszem h a segítséget nem itt kéne keresned hanem a barátodat valóban odakellene kötöznöd a székhez és ott is hagyni.!
Hagyd ott...a barátocskád kissé beteg...
veresd meg apáddal
Azzal h lekötözöd azt üzened neki h nyugodtan csináljon bármit te is kedveled a vad dolgokat szal hülye vagy.
A kérdező hozzászólása: lekötözni mindkettõnket? akkor hogyan oldjuk ki magunkat utána(a kötélbõl)???? Remélem szeret...Nem tudom már, hogy mit csináljak, egyre jobban aggódom és félek
mi lenne ha le lenne kötözve mindekttõtök?? :
Nem tudnál beszélni vele errõl a dologról? Szerintem ha megtudná, hogy még nem élveztél el vele, akkor lehet, hogy elgondolkodna- már persze akkor, ha szeret téged annyira, mint saját magát... Egyébként szerintem ha tényleg szeretne, akkor nem az õ kielégülése lenne az elsõdleges, hanem a tied!
Khmm... ha tényleg imádod, akkor van benned mazohista hajlam is. Az mondjuk nem baj... de tényleg vidd el orvoshoz (együtt menjetek) - különben késõbb rosszabbodni fog a helyzet. Hallottam már olyanról, aki azért lett öngyilkos, mert azt hitte, szex közben megölte asszonyát. Az asszony, mikor késõbb magához tért, még magát hibáztatta, hogy nem éledt fel hamarabb... :-( Szerintem nem jó ez így...
A kérdező hozzászólása: megmondom õszintén, soha nem elégültem még ki.Mármint úgy nem hogy a barátom csinálja.
A kérdező hozzászólása: De én szeretem a barátom.Nem lehetne valahogy ezt a folyamatot megállítani valahogy?
A kérdező hozzászólása: de én imádom, igazából nagyon gyengéd...csak, amikor eljön az orál akkor vadul be.és van hogy nem engedi el a fejem..a mélytorkot ellenzem..és nem is hagynám neki..ilyenkor félek tõle:(
jársz még vele?együtt vagytok még?és engedi is, hogy lekösd?

Mért van az hogy ha barátom csak kimondja a szex szót vagy beszél róla már kezdek felizgulni?

Legjobb válasz: gondolom azért mert szereted a vele való szexet... nincs ezzel semmi gond. Örülhet neked a barátod :)

gondolom azért mert szereted a vele való szexet... nincs ezzel semmi gond. Örülhet neked a barátod :)
Szerintem csak simán kíváncsi vagy! Szûz vagy még?
A kérdező hozzászólása: igen szüz
Nem tudom - de a barátod sürgõsen dobjon be Szent Antalnak egy ötvenest! Rád meg vigyázzon, és becsüljön meg...
Nem is tudom... Mondjuk adódik egy következtetés... Esetleg, lehetséges lenne hogy... ...baszni akarsz...? Persze nem lehet ezt csak így rávágni.
Egyszerûen mert izgatónak tartod a gondolatot és ezzel nincs semmi gond...
legyél a barátnõm kérlek :D:D nagyon szerencsés pasid lehet:D ha vágyik valamire akkor csak kimondja a szex jelszót és mehet....:D komoly nagyon :D
Igen csak neked. Biztos nem tudsz jól választani.
Haragszik, amiért már nem szereted. Nekem is volt ilyen, de nem tudom utána mit mondott a haverjainak, nem is nagyon ismertem a haverjait, más a baráti körünk, szóval felõlem azt mondott amit csak akart, nem is érdekel. 18/L
hehe, me revansot akar.
Ha õ még mindig szeret, akkor nyilván neki nagyon nehéz feldolgoznia a szakítást. A veszteség feldolgozásának egyik általános (de sajnos nem túl jó) stratégiája, hogy az illetõ megpróbálja meggyõzni magát, hogy akit/amit elveszített, az valójában nem is volt értékes, valójában nem is szereti, sõt utálja. Továbbá azzal, hogy rossz híredet kelti, önkéntelenül is megpróbálja "visszaadni" azt a fájdalmat, amit a szakítás okozott neki.
Ismerõs helyzet:) már jópárszor megszívtam a hülye fiúk miatt.


Nem tudom hogy ha egy srác azt hiszi hogy szerelmes vok belé. De nem. Meg van egy srác akiröl alig tudom megállapitani hogy bejövök-e neki de egyiktöl se akarok semmit mert van barátom. Hogyan lehet észrevenni hogy egy srácnak bejövök?

Legjobb válasz: Ha van barátod, nem mindegy, hogy kinek jössz be, vagy sem??? Egyébként átfogalmazhatnád az egészet, mert szinte értelmetlen zöldség az egész....

Ha van barátod, nem mindegy, hogy kinek jössz be, vagy sem??? Egyébként átfogalmazhatnád az egészet, mert szinte értelmetlen zöldség az egész....
én azt nem értem hogy miért akkor kell dugni amikor ott vannak a szülõk
AJTÓT BEZÁROD, ÚRISTEN VAZZE, 20 ÉVESEN ENNYI ÉSSZEL MÉG ÉLSZ.
Például bezárhatod az ajtót, kulcsra, vagy finoman megkérhetnéd a szüleidet hogy amikor ott a barátod, ne zavarjanak titeket:)
És mi van ha pl. valaki bérházba lakik? Hogy néz ki, hogy bezárja az ajtót, akkor már egybõl valami rosszra gondolnak a szülõk.
Amúgy õk miért nyitnának rátok? Csak sejtik, hogy nem bélyeggyûjteményeket nézegettek. :P
Nem értelek. Ha nincs problémàd, csinálsz magadnak?
CSALJA
"nem csalya meg" ez kemény!!
Tanulj, írni, elõfordulhat - így írják helyesen ;)
2. : te oktatsz ki mást a helyesírásról? :D "tanúlj", "irni", "elõfordúlhat" , mindezt 2 mondat alatt? :D :D :D
Elõbb tanúlj meg helyesen irni, utána gondolkodj a megcsaláson! Egyébként igen elõfordúlhat!
Úristen, úristen, ennyi ****** embert a világon! Hány évesek vagytok?!
pff nekem nem kell megengedjen senki semmit sem. ha ugy erzem helyes akkor megcsinalom, ha meg nem akkor nem. (28, fiu)
Tán most nézted meg az elhajlási engedélyt?
Emberek! Teljesen eltértek a témától... Szerintem nem a mi dolgunk, hogy megtanítsuk a helyesírása.. Arra ott vannak a tanárok. Inkább válaszoljatok a kérdésre neki. Minek akarod egyáltalán ezt csinálni???Nem értem a logikát. Miért csinálsz magaddal hülyeséget, vagy talán nem bízol benne? Egyébként ha szeret nem csalna meg sohasem, ha meg nem, akkor nem mindegy?!
Mi a problémád ezzel a 3 szóval? Ez komolyan érdekelne?
Rékácska inkább keresztrelytvényezzetek
ez a divat?:) aki olyan az úgyis akciózik ha lehet ha nem:D

Barátom kevesebbet beszél velem, mert szüleim próbálnak ellen fordítani. Szerintük az eleve nem normális, hogy rasztahaja van, meg a baráti köre is hasonló figurákból áll és nekem nem tenne jót, ha vele maradok stb. Mit tegyek?

19/L

Legjobb válasz: Attól,hogy rasztahaja van még õ is ember!Sõt lehet,hogy 1000x-er különb mint egy normális hajat viselõ egyén! De nem szeretem mikor külsõ alapján ítélnek el valakit.

Attól, hogy rasztahaja van még õ is ember!Sõt lehet, hogy 1000x-er különb mint egy normális hajat viselõ egyén! De nem szeretem mikor külsõ alapján ítélnek el valakit.
Felnõtt nõ vagy nem? Ideje érett döntést hozni!Vagy kiállsz a barátod mellet és szembe mész a szüleid ellen.Vagy a szüleid mellett állsz ki és szakítasz
A szülõk sem voltak mindig felelõsségteljes angyalok. És nem látom át mi rossz van a raszta hajban, meg különben is 19 vagy. Igaz a szülõket nem igazán érdekli a kor, 30 évesen is ugyanúgy beleszólnak majd mindenbe.
Kristóf a barátod?
Te jársz a barátoddal vagy a szüleid?...
Kuzdj meg erte, ha tenyleg Ot akarod... Az en Paromat is utaltak, beszologattak neki , a hata mogott ra... A vege az lett, hogy kozoltem adnak egy eselyt neki es megismerik vagy meg egy rossz szo a szemeben a hatamogott es engem az eletben tobbe nem lathatnak. Megfogadtak nincs bajuk vele, megszerettek mikor megismertek! 9 honapja voltunk egyutt mikor terhes lettem, akkor megint szajhuzas es ugatas volt, akkor is kozoltem, hogy elkoltozok unokastol az orszag masik vegebe ha nem tartjak meg a velemenyuket! Arra is fogadtak, hogy szetmegyunk a terhessegem 9 honapjaban... :) Azota is egyutt vagyunk es ez igy is marad! :) a Fiunk meg egy orias azota es mindenunk meg van! Mig gyeseztem osszegurcolt ket hazat (amibol az egyikben az en rokonaim elhetnek!) es egy autot, Fiunknak bankszamla! Es ugy indultunk, hogy egy agyunk se volt :) a Fiunkra gyorsan osszedolgoztam mindent (babakelengye), O meg a butorokra melozott. Ha ezekutan meg a csaladom rosszat merne szolni ra, a nyelvet kihuznam barki is az!
A legtöbb szülõ mindig is szeret beleszólni a gyermeke életébe. Ez 0 és 18 év között ez teljesen normális, bár a legtöbb gyerek már kamaszkorban tiltakozik ellene, ami szintén teljesen normális. Viszont Te már egy olyan korban vagy, amikor Te döntöd el, hogy mit szeretnél és a döntés teljes felelõssége is a Tiéd. Tanácsot adhatnak a szülõk - ha kérsz - de ilyenkor már nem szabad, hogy õk irányítsanak. Érdemes meghallgatni, hogy mit mondanak - mert õk teljesen más szemszögbõl látják a dolgokat mint Te, és láthatnak valamit, amit Te nem látsz. De ha csak a rasztahaja miatt ágálnak ellene, akkor ne rájuk figyelj, hanem magadra hallgass.
Csapd le a r*bancot! Vagy beszélj errõl a barátoddl.
Ha lehet vinni, akkor inkább vigyék is...
2! igaza van amúgy Te semmit nem teszel, ha értelmes vagy, a barátodon múlik, hogy õ mit akar, ha kihasználja a másik lányt szexre v. többet akar, akkor teljesen mindegy, mert úgy is ment volna mindegy ki a harmadik N

Miért van az hogy ha szakitok egy fiuval akkor nem lehetünk csak barátok? Mert ő ha nem járok vele akkor a barátom se akkar lenni, és állandoan bunkó velem.

Legjobb válasz: Megdöglött a kutya, de megtarthatod. neked hogy esne, ha szakít veled a nagy szerelmed és mégis elvárná, hogy ott legyél a közelében?

Megdöglött a kutya, de megtarthatod. neked hogy esne, ha szakít veled a nagy szerelmed és mégis elvárná, hogy ott legyél a közelében?
hogy várod el hogy miután szakítasz vele utána ott legyen a közeledben mint a barátok és végignézze ahogy boldog vagy nélküle...
Mert bunkó. Nekem nem is egy exem van akivel szakítás után is jóban maradtunk. Persze egy ideig nem nagyon találkoztunk h kiheverje a másik fél a szakitást (de akkor sem bunkóztunk a másikkal) de utána semmi baj nem volt.
Ez nem bunkóság kérdése. Én is azt mondtam egyik exemnek, hogy nem leszünk barátok, mert õ szakított velem és én még maradtam volna mellette. Ha barátok lettünk volna, akkor mindig reménykedtem volna, miközben azt nézem, hogy már saját életét éli. Ennek semmi értelme. Hát megmondtam, hogy inkább ne.
nagyon gyerekek vagytok még. Exemnek is kapcsolata van nekem is és jóban vagyunk. Az h reménykedsz miután szkított veled csak a te bajod
Igen és? Az én bajom, de minek tetézzem a bajomat? Nem általános ez, van exem akivel jól elvagyunk, van amelyikkel haragban vagyunk, van akivel inkább nem találkozom, ennyi.

23 éves vagyok és szűz, van barátom, nem tudja hogy szűz vagyok. Igazábol nekem ez az első komoly kapcsolatom és életemben először szerelmes vagyok! Tudom, hogy elkéne neki mondanom, de nem merem félek, hogy kinevet! Gáz ha nem mondom el neki?

Legjobb válasz: Igen, gáz ha nem mondod el neki. Ebben semmi szégyellnivaló nincsen. Ha elmondod neki, rá fogsz jönni, hogy semmi okod nem volt arra, hogy félj ettõl. Amúgy az én barátnõm is szûz, és ezt már a kapcsolatunk elején elmondta nekem, pedig õ már 24 éves.

Igen, gáz ha nem mondod el neki. Ebben semmi szégyellnivaló nincsen. Ha elmondod neki, rá fogsz jönni, hogy semmi okod nem volt arra, hogy félj ettõl. Amúgy az én barátnõm is szûz, és ezt már a kapcsolatunk elején elmondta nekem, pedig õ már 24 éves.
Bátran mondd el neki, ebben nincs semmi gáz, én speciel nagyon örülnék neki, ha én lennék az elsõ a szeretett barátnõmnél. Ne szégyelld, ez inkább becsülendõ! 22/f
Mondd el neki mindenképp, megérdemli, hogy õszinte legyél vele. S nem lenne jó neked az sem, ha úgy viselkedne veled, mintha már tapasztalt lennél. Viszont így gyengédebb lesz, és oda fog figyelni rád, te pedig jobban ellazulsz. Nem fog kinevetni, és ne úgy mondd, mintha ez egy szégyen lenne, hiszen nem az. Az a gáz, aki már 14 évesen nem szûz.. Szóval bátran mondd csak el neki!
Én 19 voltam mikor lefeküdtem az elsõ barátommal.Nem mondtam el neki hogy õ lesz az elsõ.....a kapcsolatunk 4 hónapig tartott...többször lefeküdtünk...egyszer sem véreztem-szóval soha nem tudta meg hogy szûz voltam.Én már 19 évesen cikinek tartottam-ma már tudom hülyeség ezt szégyellni, de a srác annyira más stílusú volt mint én-én meg tenni akartam a nagyot. Persze az elsõ éjszka elõtt nagyon a paráztam hogy majd észreveszi-de ennek ellenére jó volt, jó emlékeim vannak errõl az idõszakról. Azonban én mégis azt mondom jobb õszintének lenni.
1. Nyugodtan elmondhatod: ha szeret, megérti. 2. El KELL mondanod neki!!! Ennyit meg is érdemel (õszinteség) - és neked is jobb, ha jobban odafigyel. Remélem, nem gondolod, hogy ez lesz a legnagyobb, vagy az utolsó probléma közetetek - ha sokáig együtt maradtok...
persze, hogy el kell mondanod, teljesen maskent fogja kezelni a szexualitast. Tudnia kell, hogy szuz vagy, mert ha arra kerul a sor, hogy szexualis eletet eltek, akkor nagyon ovtosan kell bannia veled, ha azt hiszi, hogy nem vagy szuz, biztosra veszi, hogy mindent tudsz. Nincs ezen mit szegyellni, en 21 voltam, 2 het hijan 22, amikor eloszor lefekudtem a baratommal, de o tudta, hogy nekem az elso, ezert csodalatos volt.
Igen, minenképp mondd el neki.Nincs ezen mit túlmagyarázni.Ennyit csak megér neked.De ezek szerint azt sem tudja, hogy õ az elsõ komoly kapcsolatod?Hááát..Van mirõl beszámolnod.Ha ez miatt esetleg kinevetne, örülj, hogy most derült ki, mert ha ezen nevet, hidd el a szíve mélyén még gyerek, ráadásul a késõbbiekben sem számíts túl jóra.. /pici cutte/
De örûlnék, ha ez kiderûlne a barátnõmrõl :D...komolyan mindenképp mondd el neki!
Az a gáz, ha 23 évesen ilyeneken problémázol.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat sokat segitettetek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!