Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy este a gép (2 db)

Mért van az, hogy este a gép elott total be vagyok indulva pláne ha a pasimmal dumalok?

Legjobb válasz: Én is így szoktam lenni. Talán azért, mert tudatalatt biztos visszagondolsz az "olyan" percekre amikor pettingeltetek/szexeltetek és ettõl beindulsz. Amúgy semmi gáz nincsen. Ilyenkor próbáld meg áthívni magadhoz. Vagy inkább aludj ott nála ;-)

Én is így szoktam lenni. Talán azért, mert tudatalatt biztos visszagondolsz az "olyan" percekre amikor pettingeltetek/szexeltetek és ettõl beindulsz. Amúgy semmi gáz nincsen. Ilyenkor próbáld meg áthívni magadhoz. Vagy inkább aludj ott nála ;-)
A kérdező hozzászólása: nem, rendesen feláll a rendszer de olyan mintha a régi XP vendég felhasználójává tenne, (am w7 em van és én vok az egyedüli használó
MIVAN?
Csökkentett módról próbálsz beszélni?
valszeg csökkentett módról próbál.. szóval próbáld meg kiválasztani a legutsó helyes konfig futtatását, ha nem mûxik akkor sajna újra kell húzni..
Rendszer-visszaállítás segitene.
Lehet. Startmenû/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás. Válaszd a legközelebbi visszaállítási pontot. Nekem is volt hasonló gondom a vihar miatt.
A kérdező hozzászólása: kösz, úgy oldottam meg h új felhasználót csináltam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!