Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy este a (60 db)

Mért van, hogy a 11 napos babám reggeleket átalusza és eszik és az estéket pedig nyügösen éli meg?

pedig rendesen kap enni.2 óránként,és nem hasfájos.

Legjobb válasz: Szia! Egyszerûen még csak így állt be a szervezete. Ez nálunk is így volt, van:a lányom már 4,5 hónapos reggel sokáig alszik, aztán alszik még egy nagyobbat, de délután már alig és estére tök nyûgös, viszont végigalussza az éjszakát. Amúgy a hasfájósság a 21.nap környékén kezdõdik, de remélem megússzátok!

Szia! Egyszerûen még csak így állt be a szervezete. Ez nálunk is így volt, van:a lányom már 4, 5 hónapos reggel sokáig alszik, aztán alszik még egy nagyobbat, de délután már alig és estére tök nyûgös, viszont végigalussza az éjszakát. Amúgy a hasfájósság a 21.nap környékén kezdõdik, de remélem megússzátok!
Ha éjjel jol alszik akkor nem gond a nyügösség.Amugy mikor még a pocidban volt, esténként nem jobban rugkapált, föleg mikor lefeküdtél??Még nincs tisztában a napszakokkal.
Az enyém 7 hónapos korára nõtte el az esti nyüslõdést, hiába fektettem le korábban vagy késõbb, sehogy sem volt jó. Most 9 hónapos és este úgy kell lelõni. :) ) Kitartás
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkinek , és a biztatást, jó babázást mindenkinek!

Mért van az, hogy este a gép elott total be vagyok indulva pláne ha a pasimmal dumalok?

Legjobb válasz: Én is így szoktam lenni. Talán azért, mert tudatalatt biztos visszagondolsz az "olyan" percekre amikor pettingeltetek/szexeltetek és ettõl beindulsz. Amúgy semmi gáz nincsen. Ilyenkor próbáld meg áthívni magadhoz. Vagy inkább aludj ott nála ;-)

Én is így szoktam lenni. Talán azért, mert tudatalatt biztos visszagondolsz az "olyan" percekre amikor pettingeltetek/szexeltetek és ettõl beindulsz. Amúgy semmi gáz nincsen. Ilyenkor próbáld meg áthívni magadhoz. Vagy inkább aludj ott nála ;-)
nem a kistigris suliba jársz estire? mer azt tudom hogy a kistigris gimnázium tart ott órákat meg ilyenek estin
A kérdező hozzászólása: pécsi tási ba járok.


Azért van ez, mert este, elalvás elõtt illetve alvás közben electro-t vagy hardcore zenéket hallgatsz.
biztos, felpörgeti a zene a fantáziádat:D, lehet, hogy valami eseményhez kapcsolódik a zene...
Azért van mert beszipkáztál egy kis kólát lefekvés elõtt, hogy legyere az aznap elfogyasztott szintetikusról. Velem is fordult már elõ.
Mit dolgozik?
Hova valahova? Szálloda vagy, vagy mi?
Ne adj neki vacsorát. Maradjon otthon és fõzõcskézzen magának, aztán aludjon, akkor nem menne sehová... Vagy ahová megy ott enne is. Beszélned kellene vele.
Mondd meg neki, hogy elmész vele:)
Ez eléggé furcsa helyzet.Mindenesetre rà kell kérdezned, hogy mégis hova megy.Vagy pedig egyszer utàna mész, hogy megbizonyosodjàl róla, hogy mi az a fontos neki, ahova mennie kell.Egyébként lehet, haverozik.
Es ha elmegy, akkor mikor megy vissza, és mit mond amikor visszamegy, hol volt?
Én várnám felöltözve az ajtóban és mondanám neki, hogy ma én megyek el, húzzál bele Édesem, éhesek a gyerekek! Ha otthagyná õket, kivágnám.
Soha nem kérdeztél még rá?
És mégis mit mondd, hova megy? Én nem hagynám.
Én apukám is mindig dolgozott, sosem láttuk. Már felnõtt vagyok, 10 éve egyáltalán nem láttam. Vannak ilyen típusú apukák is.
vagy megcsal, vagy a másik mi lenne ha elmennél utánna hogy tényleg a haverjához megy e.
Nem beszélgettek, nem szeretkeztek, soha nincs otthon, nem foglalkozik sem veled, sem a gyerekekkel, nem vesz részt a házimunkában. Mibõl gondolod, hogy még szeret és nem csal meg?
Én egy este sutyiban leszervezném hogy valaki vigyázzon a gyerekekre, és szépen követném hogy hova megy..
A kérdező hozzászólása: Itt mindenki nagyon könnyen mondja, hogy mennyek utána, de addig hova rakjam a gyerekeket?szóljak anyósomnak, mert csak õk laknak közel.Ez marha érdekes lenne!Szóval ti azt mondjátok, hogy már nem szeret?meg kéne tennem az elsõ lépést, de nem akarom, hogy a gyerekek igyák meg a levét, mert õk imádják az apjukat!azért köszönöm, hogy válaszoltatok.Megpróbálok a sarkamra állni és kilábalni ebbõl a helyzetbõl.Lesz ami lesz!
Nincs egy barátnõd sem, aki vigyázna gyerekekre? Vagy egy megbízható szomszéd?
Mondd már meg, hogy a gyerekek hogy imádják? Hiszen sosem látják, azt írtad..Szerintem ez a ti házasságotok a kommentjeidet is végigolvasva egy nagy semmi. Se közös program, se szex, se beszélgetés, se kedveskedés, SEMMI. Te mitõl tartod párkapcsolatnak? Szerintem egy 17 hónapos gyerek mellett (persze ha van bölcsi) akkor már el lehet menni dolgozni, és megszûnne a kiszolgáltatottságod. De mindenek elõtt beszélni a férjeddel, hogy neked ez nagyon nem jó ahogy van, és nagyon nem jó irányba haladtok..
Mi a szakmád, a végzettséged?
Ez tipikus két idegen ül egy vödör szarban...Amit kapcsolatnak neveznek, de ez nem kapcsolat...
Ha más nem beszéld meg valamelyik szomszéddal, hogy este egy kicsit menjen át vagy valami. Vagy ha van megbízható ismerõsöd hívd át. A gyerekek már úgyis alszanak, de mégis lesz ott valaki, bár különösebb dolga úgysem lenne. Te meg elszalaszd a férjed után, megnézed hova megy. Ha nem beszél veled, pedig te próbáltad akkor már csak ez marad.
A hétvégék hogy telnek?
arra én is kiváncsi lennék, hogy hétvégén mit csináltok.
A kérdező hozzászólása: Érdekel benneteket, hogy telik a hétvégénk?Most a hétvégén is például egész hétvégén dolgozott én meg itthon a gyerekekkel.Azt el kell árulnom nem állunk túl jól anyagilag van lakás kölcsön meg autó részlet törlesztés.és ezért dolgozik ennyit.nem az a gond, hogy dolgozik, hanem hogy nem tud velünk sokat foglalkozni, mert ha nincs pénz nem tudunk megélni!
Nem lehet, hoyg a párod hülére hajja magát, s még otthon se jó, este? Hova jár?
Nem gondolod, hogy megcsalna, mikozben nem is szexeltek??
A kérdező hozzászólása: nem gondolom hogy megcsalna, vagy olyan jól csinálja hogy nem veszem észre.szexuális életünk is kalap szart se ér 2-3havonta egyszer.akkor is azt mondja hogy fáradt, mindig én erõltetem, hogy együtt legyünk.A másik meg az nem tudok elmenni dolgozni, mert gyesen vagyok itthon a 17hónapos kisfiammal, így csak õ családban a keresõ.de akkor is a maradék idejét velünk kéne tõlteni nem mindig másnál.Állandóan próbálok vele beszélni mindig kitér a válasz alól és ott hagy!
Ezt hittem én is, hosszú hosszú éveken keresztül, hogy az én kis férjecském a cimboráival dumcsizgat esténként. Aztán akkorát koppantam, mint a csuda. Tulajdonképpen nem szeretett otthon lenni, unta a kötöttségeket, a cimbik helyett csajokkal kavart jobbra, balra. Elköltözött lassan nyolc hónapja, és azt kell, hogy mondjam, nem bánom. Amikor vele vannak a gyerekek, akkor tényleg velük foglalkozik, nekem meg nincs kedvem háttérbázisként funkcionálni. Neked is el kellene ezen gondolkodnod, hogy párkapcsolat terén mit is kapsz tõle? Egyáltalán, párkapcsolatnak nevezhetõ-e még az, hogy egy lakcímen éltek?!
megcsal.
Rákérdeznék minden nap, hová megy. Megmondanám, hogy úgy ossza be a szabadidejét, hogy a családra is jusson. akinek gyereke van, felelõsség is, ezt is vállalja. Hétvégén beosztanám az idejét, amibe õt is bevonnám. Egyébként ilyen volt a családfája is, hogy ebben a témában kérdezted? :) Mi volt korábban, házasság elõtt, után, hogy gyereket vállaltál, sõt másodikat is, mikortól van ez?
A kérdező hozzászólása: Mindig csak a haverjaihoz megy azt mondja.tegnap este is haza jött 7-kor elment és 20:30-kor jött haza.rá kérdeztem és csak beszélgetett az egyik haverjánál.már szóltam neki, de semmi változás.mindig ebbõl van vita köztünk, de én úgy vettem észre, hogy nem érdekli, mert másnap megint megy minden tovább.Köszi, hogy írtatok!
A kérdező hozzászólása: Azóta megy így mióta megszületek a gyerekek.nagyon türelmes vagyok sajnos.mindig azt mondom neki, ha nem változtatt elhagyom.erre õ mennyek, de a gyerekek maradnak!
Mindennap a haverjaival kell beszélgetnie? Aha... Ha mindig csak fenyegeted, nem fog komolyan venni, hogy tényleg otthagyod. Egyszer pakolj össze és pár napra költözz el otthonról a gyerekekkel együtt pl szüleidhez, ismerõshöz, barátnõhöz. Hátha akkor észbekap...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom meddig bírom még!egész hétvégén is dolgozik/maszek/.azt a kis idõt sem velünk tõlti!
Miért vagy még vele? Szereted még vagy csak a pénz miatt? Egyedül el tudnád tartani a gyerekeket és magadat? Mi a szakmád?
elég átlátszó! és biztos hogy este 7ig dolgozik? vagy csak azért megy haza mert megéhezett és megy tovább.. vagy mondd meg neki, hogy ne menjen sehova, hívja oda a haverját is hozzátok! egyik hozzászóló írta, hogy pakolj össze pár napra a gyerekekkel.. ez félig meddig jó ötlet, de lehet, hogy akkor is csinálja ugyanazt, amit eddig. miért ne vihetnéd el a gyerekeket, ha õ nem törõdik velük, mit izgatja akkor?
Egyébként valóban nem helyes, hogy nem törõdik a gyerekekkel, de a férfiaknál nem sokat érsz el azzal, ha zsarolod õket, hogy akkor viszed a kölyköket. Annál inkább el fog távolodni tõletek. Inkább legyél vele barátságos és engedj. Na persze ha kiderül, hogy mégis megcsal vagy valami akkor én felpofoznám.
Basszus, ez tök átlátszó! "haza jött 7-kor elment és 20:30-kor jött haza" - Eltûnik másfél órára egy haverhoz? na nee, ilyen nincs... 99%, hogy egy másik nõhöz járkál...
"erre õ mennyek, de a gyerekek maradnak!" Ahelyett, hogy megijednél és azonnal visszafogod magadat, javaslom, erre a kérdésére legközelebb beszélgess vele tovább. Kivel maradnak, ha õ nincs otthon egész nap, reggel 7-tõl este fél 9-ig, ezt hogy képzeli? Következõ kérdés (ha majd akkor keres már megoldást): a babyszitterre nagyobb szükségük van mint rád talán? Ha akkor majd talál más megoldást, miért nem most keres, már most is lehet!? Állj ki magadért, és a saját érdekeidet nézd, ha pl. tényleg nincs más lehetõség, tudd, hogy mit miért! És még azon változtatnék, hogy bevonnám a közös életetekbe, pl. vigye le a szemetet (kamaszoknél itt kezdõdik), majd egyre több-be, a fõzés-mosásig. És közben elõállhatsz olyanokkal, hogy pl. megmondod, pár perc múlva jövök, és elmész egyet sétálni vagy akárhová fél órára, ezt lehet fokozatosan növelni, lehet, hogy ettõl kap észbe. Megcsal vagy nem, lehet úgy is tovább együtt élni békésen is (ha muszáj együtt), de a felelõsséget akkor is kell vállalni. Ha az elõzõleg írt finom változási próbálkozásoktól nem változik, nyíltan elõállnék ezzel. 12.00
Szerintem nem csal meg, és lehet hogy tényleg a haverjánál van, de...... Az én férjem is így kezdte, hiába kértem, nem foglalkozott vele, elköltöztünk, majd 3 hónap múlva könyörgött, hogy menjünk vissza. Megtettük. Fél év múlva kiderült, hogy mostmár valóban "kalandozik". Mostmár, hogy én is kimozdulok otthonról, rájött a dolgokra, de már késõ. A kapcsolatotoknak elõbb vagy utóbb, de vége lesz. Neveld szépen a gyerekeket, dolgozz, de ÉLD TE IS AZ ÉLETED! Csak egy van belõle!!
Lehet, hogy gépezik.
Mi újság, kérdezõ? Próbáltál azóta valamit változtatni, vagy mit tervezel?

11 hónapos a lányom és mindig hajnalt tájt jön rá a köhögés. és nem tudom hogy mért van ez pedig napközben nem is köhög! Mitöl köhög ennyire? és mért pont este? Alergia lehet?

alergia,poratka,tollpárna stb.....gondoltunk

Legjobb válasz: Nekünk is konvektorunk van,de nekünk éjszaka ilyen idõben mint most a 2-esen megy.Az 5-ös nagyon sok.Ezért köhög olyan sokat.Meleg van bent neki.Nekünk a gyerekorvos mondta,hogy 18-19 foknál nem kell több,mert aludni sem tud,nem egészséges az a nagy meleg.Nálunk így van a 2-es mellett 20 fok éjszaka.Akkor nálatok mennyi van?Vegyétek lejjebb a fûtést.

Nekünk is konvektorunk van, de nekünk éjszaka ilyen idõben mint most a 2-esen megy.Az 5-ös nagyon sok.Ezért köhög olyan sokat.Meleg van bent neki.Nekünk a gyerekorvos mondta, hogy 18-19 foknál nem kell több, mert aludni sem tud, nem egészséges az a nagy meleg.Nálunk így van a 2-es mellett 20 fok éjszaka.Akkor nálatok mennyi van?Vegyétek lejjebb a fûtést.
Száraz levegõ a szobájában??
Ha melegben alszik akkor beteges allergias es kohogos lessz. Nalunk ejjel 15 fok van soha senki nem beteg.Parnat hetente mosom agynemut is matracot porszivozom ill havonta kivasalom az allergia miatt.Probald keg huvosebb szobaba altatni fazni nem fog a gyerekek nem faznak alvas kozben inkabb hamar izzadnak.
A kérdező hozzászólása: hát 5 megy szerintem is sok csak nem akarom megfázon, de megfogadom a tanácsotokat es lejebb veszem.vagy tegyek egy probat a füll orr gégészeten mondjam el a bajunkat?mert amugy nem minden héten csinálja ezt erdekes de mikor rá jön nagyon köhög!
Az én lányom ugyanez. Semmi nem hozta helyre, mire végre felírták a Sinecod szirupot. Azóta nem köhög és nem horkol, viszont járunk a fül-orr-gégére, mert lehet, hogy ki kell venni az orrmanduláját, most ezt vizsgálgatják. Szóval nem biztos, hogy allergia. Hûvös szoba kell éjszakára, sokat segít.
A kérdező hozzászólása: hát az a helyzet hogy nem kérdeztem mert ö csak elkezeli a gyerekeket nem ért hozzá, de komolyan oda inkább nem vinném ugyis azt mondaná nincs semmi baja, vagy teli tömné gyogyszerel.arra gondoltunk hogy vmi alergia tesztet esetleg vagy mi tévök legyünk?
Orvostol kérdezted már?
A kérdező hozzászólása: bocsi krupp gyanus
A kérdező hozzászólása: sziasztok hát gázal fütünk a szobában 5 van a konvektor szelöztetünk is meg van párásitó is csak annyira mérgelö a hejzet hogy mikor rá kezdi akkor vagy 2 ora hosszáig köhög.meg ijen fuladozva.de napal meg nem ez nagyon erdekes.és ezt hogy tudnám kideriteni hgy grupp gyanus?
Egyik ismerõsöm kislânya is így kezdte és nekik azt javasolta a doki, hogy ha köhög akkor vigyék a fürdõbe és engedjenek mellette hidegvizet, elvileg õ krupp gyanús volt, de szerencsére nem jött elõ többet csak pàr hétig volt. Pàràsítò van a szobàjàba és lejjebb veszik a fûtést estére.
Nálunk ugyanez van, az én kisfiam meg mindig reggel, napközben nem köhög.3 éves.
A kérdező hozzászólása: okés megprobálom ma

Mért van az, hogy majdnem minden este azzal a fiúval álmodok, akibe szerelmes vagyok?

Pedig néha nem is gondolok rá este és mégis...

Legjobb válasz: Mert vágysz rá.

Mert vágysz rá.
azért, mert megcsal.
A kérdező hozzászólása: Eleve nem csalhat meg, mert még nem járunk. Am meg jókat szoktam róla álmodni, nem rosszakat.:) :)
Mert hiányod van.
azért mert szereted õt! és mert az igazi valóvilágban nem élheted ki a titkos vágyaid .. ezért ákmaidban kapsz rá lehetõséget :P szerintem : )
Tudat alatti... 2 éve költöztünk ki abból a házból ahol felnõttem, és mégis minden éjjel benne van az álmomba mert imádtam ott lakni...
ugyan ez van velem is :S minden este róla álmodok és nagyon jókat :P de mi sajnos nem jöhetünk össze :S marad az álmodozás :(
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.:) Am nem lehet az, hogy azért álmodom vele ilyen sûrûn, mert már egy ideje nem láttam?:( Mert amikor minden nap láttam, akkor nagyon ritkán álmodtam vele.
most kezdhetném írni hogy a kérdésedben már benne van a válasz de inkább csak elmondom hogy az álom kitömhet egy rést, ami hiányzik, akit nem láttál egy jó ideje az hiányzik, és ami hiányzik azt az álmod pótolja, ha csak egy kis idõre is

4 hónapos a babám. Éjjel, egyre többször kel, mert éhes. Adhatok neki este tejpépet? Csak anyatejes, de estére már nem sok tejem van és látszik rajta, hogy éhes. A tápszert utálja.

Legjobb válasz: Igen,vannak 4 hótól tejpépek,próbáld ki nyugodtan,ha a tápszert nem szereti,az a lényeg,a tejalapú étkezés meglegyen, a tejpép pedig az,

Igen, vannak 4 hótól tejpépek, próbáld ki nyugodtan, ha a tápszert nem szereti, az a lényeg, a tejalapú étkezés meglegyen, a tejpép pedig az,
mi ugyanígy vagyunk.este fürdés elõtt kap tejpépet. elõtte, utána cici.nagyon imádja, ha gondolod irass fel HA-s tejpépet a dokival.üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Mért van az, hogy a legnagyobb viharok mindig este és éjjel vannak?

Nappal is szokott esni az es? és nagy szelek is vannak, de ami este szokott lenni néha (vagyis most s?r?n), hogy szakad az es? és megállás nélkül villámlik és dörög az ég, az csak este és éjjel van. Ez mért van?

Legjobb válasz: engem múltkor egy akkora vihar kapott el nappal..

engem múltkor egy akkora vihar kapott el nappal..
mert akkor lehûl a levegõ
"Magyarországon nincs szupercella...." Van még mit tanulnod az élet apró dolgairól. A legutóbbi szupercellák: http://www.idokep.hu/?oldal=live&tema=Szupercell%C3%A1k+a+Du..
hõmérséklet változás lehet az oka
Ez egyáltalán nincs így, az, hogy felétek mostanában úgy alakult, hogy mindig estére "ér oda" a vihar, egyszerûen véletlen.
a konvektív mozgások estére ugyan legyengülnek, de az irányuk is állandósul, ezért bír kialakulni nagyobb zivatarcella esténként. Arról van szó, h a felhõket nappal süti a nap, ezért azok könnyebben feloszlanak, míg este csak a talaj kisugárzása érvényesül, ami egy labilis légrétegben könnyen okoz zivatart.
Magyarországon nincs szupercella....
Mert a viharok éjszakai teremtmények, nappal alszanak. Csak néha valaki felriasztja õket, akkor esik nappal is az esõ, meg fúj a szél.

A tápszerre rá van írva, hogy felbontás után három hétig lehet felhasználni. Csak azért kérdezek mert lányomnak csak este adok kis pótlást. Nem fog ez így kárba menni?

ki hányszor ad hat hónapos babájának?Mi a similacot használjuk 1000g kiszerelés?.

Legjobb válasz: Nekem volt olyan,h 2x adtam belõle ,mert nem volt elég a tej és ki kellett dobni 3hét után "sajnos"(nem sajnos,mert volt tej),pedig nem olcsó.

Nekem volt olyan, h 2x adtam belõle , mert nem volt elég a tej és ki kellett dobni 3hét után "sajnos"(nem sajnos, mert volt tej), pedig nem olcsó.
Hat hónaposasn és már nem adtam tápszerpótlást.Sok mindent megevett már.A tápszer drága és semmi természetes anyag nincs benn.Csak addig adtam, amíg mással nem tudtam, pótolni.
Szia! Nekem 6 és fél hónapos a lányom, reggel és este eszik tápszert, igaz akkor 260 ml-ert. Volt olyan hogy pár hét után ki kellett dobnom, mert ha sokáig állni hagyod /nem fogy el/ furcsa lesz az állaga már a zacsijában. Én így már nem mertem adni, így kénytelen voltam a cicáknak megcsinálni, inkább mint a kukába. Szerintem viszont ekkora babának még kell a tápszer ha nincs anyatej, mert õk még az ételbõl nem tudják kivonni teljesen a hasznos anyagokat, másrészt meg úgy gondolom hogy hiába mû dolog a tápszer, a kifõzött és szét sütött ételekben fele annyi tápanyag nincs mint a tápszerekben. Esetleg próbálj meg kisebb kiszerelésû tápszert venni, vannak 250 gr-sak is, azok 2-es tápszerek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!