Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy eddig mikor (42 db)

Ma van peteérésem, reggel teszteltem PG53-mal, eddig most először, mert sejtettem, hogy kb mikor van pé-m. Mit tehetnék még, hogy ma este sikerüljön?

Nagyon szeretnénk már kisbabát.

Legjobb válasz: Szia! Tenni annyit tehetsz, hogy még ma összebújtok:)))Esetleg aktus után gyertyaállás, vagy legalábbis falnak támasztani a lábakat, vagy kispárna a csipõ alá, és úgy maradni legalább egy fél órát. Bár szerintem a sors és sok minden más is befolyásoló tényezõ abban, hogy mikor sikerül. MAJD tudja azt a kisbaba, hogy mikor szeretne jönni:))) Sok sikert!

Szia! Tenni annyit tehetsz, hogy még ma összebújtok:) ))Esetleg aktus után gyertyaállás, vagy legalábbis falnak támasztani a lábakat, vagy kispárna a csipõ alá, és úgy maradni legalább egy fél órát. Bár szerintem a sors és sok minden más is befolyásoló tényezõ abban, hogy mikor sikerül. MAJD tudja azt a kisbaba, hogy mikor szeretne jönni:) )) Sok sikert!
Szia!Mi 24 hónapja várunk rá, eddig aki kisbabánk összejött(2 pontosan), õk mind akkor, amikor nem is foglalkoztam azzal, hogy mikor ovulálok, és szabadon szerettük egymást.a gyertyaállás, lábakat a falnak, stb.nem hülyeség, csináld, anyukámék is két évet vártak rám, aztán anyukám gyertyába állt, és a következõ hónapban már jelentkeztem is.Sok sikert.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat és a remek tippeket. Ez a gyertyaállás tényleg bejön?
Mi még csak szeretnék kisbabát, de van egy 40 hetes kismama ismerõsöm, aki ezt a gyertyaállás tippet adta, mert neki is így jött össze a baba, és már lassan szül is. Szerintem, ha megkéred még a kedvesed is segít neked ebben.

Mért van az hogy eddig mikor kivertem a farkam nem is élveztem el mostanába meg mintha egyre jobban élvezném és ugyan úgy csinálom?

Legjobb válasz: hány éves vagy? mert lehet h azért emrt még nem volt éjszakai magömlésed... vagy egyszerûen nem csináltad elég sokáig! de mind1 sztem örlj h mostmár élvezed :)

hány éves vagy? mert lehet h azért emrt még nem volt éjszakai magömlésed... vagy egyszerûen nem csináltad elég sokáig! de mind1 sztem örlj h mostmár élvezed :)
A kérdező hozzászólása: 16-éves vagyok, köszike hogy irtál de fõ a lényeg hogy élvezem!!
Az idõ, változás, és ahogy öregedsz... :D De komolyan! Örülj, hogy van, és élvezd ;)
Próbáld a játékokban kikapcsolni a "v-sync"-et.
A kérdező hozzászólása: Kivan..Most egyik haverom megnézted energiatakarékosra volt téve..de igyus valamiért csak 60-ra tudta felcukkolni..


Azért nem szeret mert megharagudott rád? Attól, hogy mérges még szeretnie kéne. Mi történt?
nem elhanyagolható hogy miért haragudott meg?
Én ezt nem igazán értem... mármint amit leírtál. Fuss neki még egyszer, mert követhetetlen.
Az hogy megharagudott rád és ezért nem szeret és ezért hagy el csak egy ürügy, így kényelmesebb neki hogy a te hibás a válás-szerinte!
Miután az okot nem tudjuk és ez az írás eléggé zavaros, így nem tudunk válaszolni.
Bakker, én ezt egyre kevésbé értem. Írásjelekkel tagolt, érhetõ stílusban le tudod írni, hogy mirõl van szó?
Írni kell, értelmes mondatokban
Értelmesebben!!Hogy mi prolik is megértsük!
Szóval az ismerõs házaspár -akik lekésték a repülõt- nálatok (azaz a szüleidnél) aludtak volna? De ez meghiúsult, mert közben a szüleid telefonáltak, hogy hazajönnek? A férjednek meg nem tetszett, hogy az ismerõsök nem maradhatnak ott? Na? Jól fordítottam:) ?
csak a kérdést elolvasva: egy másik nõ az oka. nem tudsz semmit csinálni.
A kérdező hozzászólása: bocsi csak nagyon kivagyok bukva, a gyerekek rajtam sírnak , hogy most mi lesz, én pedig most vagyok elõször ilyen oldalon , nem tudom hogy kell csinálni.
Semmit nem értek ebbõl a zagyvaságból...
Diszlexiás vagy? Én nem szoktam problémázni a helyesíráson, én is hibázok néha, de ez komolyan érthetetlen ahogy írsz, 0 írásjellel .:D
A kérdező hozzászólása: 31 és 33 évesek vagyunk szerintem ez az ismerõs a férjem szeretõje azért haragudott meg ennyire, Mert szerintem ez semmiség volt!
kamu
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Mert a szüleimnél voltunk a szüleim elvitték a gyerekeket nyaralni közbe az egyik ismerõsünk készült a repülõtérre a lányával de lekésték a gépet úgy volt ott alszanak de telefonáltak a szüleim hogy jönnek haza én meg mondtam az ismerõsnek hogy most mi legyen ennyi?
Egyetértek ha egy másik nõ van a dologban, nem tudsz mit tenni, szerelmes.

Mi bajuk van a nőknek, hogy összejönnek egy férfivel és csak járás után 1 héttel vagy hónappal a férfi azt veszi észre, hogy mégis van egy kemény bikája aki majd meg akarja verni mert megtudta, mert a lány eddig titkolta?

Ez mire jó? Mert ilyen esetbe már küzdeni kell a két férfinek.

Legjobb válasz: hátte beteg vagy:D bocs, ez így a dante komment miatt jutott eszembe :D

hátte beteg vagy:D bocs, ez így a dante komment miatt jutott eszembe :D
valószínû h olyan dolognak a bírtokába vagy ami kell egy ilyen típusú nõnek... vagy nagy farkad van, vagy sokk pénzed, vagy van kocsid vagy csak egy lotyó volt aki szereti magát több emberrel basztatni, de azis lehet h õt átbaszta már egy pár férfi és fogadalmat tett h õis ezt fogja csinálni
Most akkor a csaj 2 pasit tartott egyszerre? Hát mit ne mondjak jó nagy görény.... Ne foglalkozz vele, és magyarázd el a pasinak (feltéve ha feltudja fogni) h te nem tudtál róla, és inkább a barátnõjét "nevelje meg" Am nem tudom mi bajunk van, mert én speciál nem csinálnék ilyet! (És attól h egy ezt megtette veled, ne általánosíts, vannak azért rendes lányok is)
nem kell küzdeni, ott is hagyhatod a hülye p. csát aki két pasival szórakozik egyszerre, De ha ilyen nõre vágysz akkor küzdj :9 és nem te leszel az egyetlen az életében :) Ahogy a mellékelt ábra is mutatja
A sok köcs*ög hím itt fröcsög.... Figyu! Lehet hogy a bikájától félt szakítani...erre nem gondoltál? Vannak ám ilyen hü*lye hímek, akikkel nem lehet ám csak úgy szakítani... én nem bántanám a csajt. Kérdezd meg tõle, ne ettõl a sok fröcsögõ bar*omtól.
azt nem tudom hogy pontosan hová kerülne de 2 nagy néger bré lenne benne egész nap :D Sõt 3... de tövig hogy fájjon xD
A kérdező hozzászólása: Úgy mellékesen azt is leírhatjátok, hogy az ilyen nõ Dante Poklában milyen büntetést kap (hanyadik kör, hanyadik bugyor ilyeneket is).
Gratulálok a kérdezõ és a válaszadók intellektuális színvonalához. Magyarból átmentetek az érettségin vagy még nyolc általános sincs?
asszem én is a sok fröcsögõ hím közé kerültem :D 20:16, kösz hogy ráébresztettél... igazad lehet (bár kicsit durva voltál xd ) 9:14 dugd fel magadnak a helyesírást jó? nem kell ezzel szennyezni itt a levegõt, semmi szükség a kioktatásra csak ha valaki kérdésben kérte...

A 12. hét után, milyen vizsgálat van és mikor? Úgy tudom, hogy van 1 lap, amin rajta van, hogy mikor milyen vizsgálat van, valaki elküldené. A védőnő jelentkezni fog, mert, eddig csak egyszer voltam a 7. h. , most kezdtem 15. hetet.

Legjobb válasz: Szia.én a kiskönyvhöz kaptam egy mappát annak a hátoldalán rajta van,neked most az afp fog jönni 16 hetesen,18 hetesen meg jön a genetikai uh. Boldog babavárást! 30 hetes km

Szia.én a kiskönyvhöz kaptam egy mappát annak a hátoldalán rajta van, neked most az afp fog jönni 16 hetesen, 18 hetesen meg jön a genetikai uh. Boldog babavárást! 30 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ

Van egy lány akit szeretek. és nem merem neki belvallani. Eddig ezért nem jött ösze sose mert nem mertem bevallani senkinek. Mit tegyek/hogy győzhetem le ezt a félelmet?

a visszautasítástól félek és attól h suliban piszkálni fognak mert egyszer próbálkoztam már ilyesmivel csak egész évben id?sebb lányok piszkáltak :(((

Legjobb válasz: próba szerencse:)

próba szerencse:)
Én is így voltam. Féltem a visszautasítástól. Aztán rájöttem a visszautasítás nem szar! Kiszûri az olyan csajokat, akikkel nem jön össze :D Mi lesz ha elutasítanak? Semmi! Pár semmi után összejön úgyis és akkor majd mindenki ámul, mert a többiek még mindig csak néznek, de nem csinálnak semmit.
A kérdező hozzászólása: második válaszolónak nagyon köszönöm meg az elsõnek is mert abban is van valami ;)

Der, Die, Das. Tudnátok küldeni egy táblázatot, vagy egy linket, hogy mikor melyiket használjuk? Mert tudom, hogy vannak rá szabályok, de eddig szabályok nélkül megoltam, aztán rájöttem, hogy jobb megoldás lenne egy táblázat. :-)

Legjobb válasz: Hímnemû fõnevek, a jelentésük szerint hímnemû élõlények: der Mann (a férfi), der Bruder (a fiútestvér), der Hund (a kan kutya) napok: der Donnerstag (a csütörtök), der Mittwoch (a szerda) hónapok: der Mai (a május), der Dezember(a december) évszakok: der Sommer (a nyár), der Herbst (az õsz) csapadékok: der Regen (az esõ), der Schauer (a zivatar) szelek: der Wind (a szél), der Sturm (a szélvihar) (de: die Bö! (heves szélllökés)) autómárkák: der Volkswagen, der Volvo Hímnemû fõnevek, a végzõdésük szerint - er, -ler, -ner der Lehrer (a tanár), der Händler (a kereskedõ), der Gärtner (a kertész) - ig, – ich der Honig (a méz), der Teppich (a szõnyeg) -ling der Lehrling (a tanítvány, a tanonc) -ar, – är der Kommentar (a kommentár), der Sekretär (a titkár) -ent, -eur, -or der Student (a diák), der Friseur (a fodrász), der Doktor(a doktor) -ist, -ismus der Turist (a turista), der Materialismus (a materializmus) Nõnemû fõnevek, a jelentésük szerint nõnemû élõlények: die Mutter (az anya), die Hündin (a szuka kutya), die Schwester (a lánytestvér) kivételek: das Weib (az asszony), das Huhn (a tyúk) sok folyónév: die Donau (a Duna), die Elbe (az Elba) de: der Rhein (a Rajna), der Main (a Majna), der Nil (a Nílus) számjegyek: die Eins (az egyes), die Null (a nulla), die Sechs (a hatos) Nõnemû fõnevek, a végzõdésük szerint -in die Briefträgerin (apostásnõ), die Verkäuferin (azeladónõ) - heit, -keit die Frechheit (a szemtelenség), die Geschwindigkeit (a sebesség) - schaft die Gesellschaft (a társadalom, a társaság) -ung die Umgebung (a környék) -ei die Konditorei (a cukrászda) - ie, -ik, – ion die Chemie (a kémia), die Politik (a politika), die Präsentation (a prezentáció) -age, -euse, -enz die Courage (a bátorság), die Friseuse (a fodrásznõ), die Konferenz (a konferencia) -tät, -ur die Universität (az egyetem), die Natur (a természet) Semlegesnemû fõnevek, a jelentésük szerint fiatal élõlények nevei: das Kind (a gyerek), das Lamm (a bárány) hím- és nõnemû élõlények közös neve: das Pferd (a ló), das Schwein (a sertés) helységnevek*: das moderne Budapest (a modern Budapest) világrészek*: das heutige Europa (a mai Európa) számos fém és vegyi elem neve: das Gold (az arany), das Eisen (a vas) fõnévként használt fõnévi igenév: das Lernen (a tanulás), das Hören (a hallgatás) * Csak akkor igaz a helységnevekre, illetve a világrészekre a semlegesnem, amikor jelzõs szerkezettel állnak, mint a példában. Önmagukban nincs névelõjük. Semlegesnemû fõnevek, a végzõdésük szerint -chen, -lein kicsinyítõképzõs fõnevek: das Mädchen (a kislány), das Fräulein (a kisasszony) - nis képzõs fõnevek nagy része das Ergebnis (az eredmény), das Zeugnis (a bizonyítvány) kivétel: die Kenntnis(az ismeret), die Erlaubnis (az engedély), die Finsternis (a sötétség), die Erkenntnis (az elismerés) - tum das Königtum (a királyság) két kivétel: der Irrtum (a tévedés), der Reichtum (a gazdagság) -ett das Ballett (a balett) -ent das Parlament (a parlament) -um, -ma das Museum (a múzeum), das Drama (a dráma) Erre gondoltál? :D

Hímnemû fõnevek, a jelentésük szerint hímnemû élõlények: der Mann (a férfi), der Bruder (a fiútestvér), der Hund (a kan kutya) napok: der Donnerstag (a csütörtök), der Mittwoch (a szerda) hónapok: der Mai (a május), der Dezember(a december) évszakok: der Sommer (a nyár), der Herbst (az õsz) csapadékok: der Regen (az esõ), der Schauer (a zivatar) szelek: der Wind (a szél), der Sturm (a szélvihar) (de: die Bö! (heves szélllökés)) autómárkák: der Volkswagen, der Volvo Hímnemû fõnevek, a végzõdésük szerint - er, -ler, -ner der Lehrer (a tanár), der Händler (a kereskedõ), der Gärtner (a kertész) - ig, – ich der Honig (a méz), der Teppich (a szõnyeg) -ling der Lehrling (a tanítvány, a tanonc) -ar, – är der Kommentar (a kommentár), der Sekretär (a titkár) -ent, -eur, -or der Student (a diák), der Friseur (a fodrász), der Doktor(a doktor) -ist, -ismus der Turist (a turista), der Materialismus (a materializmus) Nõnemû fõnevek, a jelentésük szerint nõnemû élõlények: die Mutter (az anya), die Hündin (a szuka kutya), die Schwester (a lánytestvér) kivételek: das Weib (az asszony), das Huhn (a tyúk) sok folyónév: die Donau (a Duna), die Elbe (az Elba) de: der Rhein (a Rajna), der Main (a Majna), der Nil (a Nílus) számjegyek: die Eins (az egyes), die Null (a nulla), die Sechs (a hatos) Nõnemû fõnevek, a végzõdésük szerint -in die Briefträgerin (apostásnõ), die Verkäuferin (azeladónõ) - heit, -keit die Frechheit (a szemtelenség), die Geschwindigkeit (a sebesség) - schaft die Gesellschaft (a társadalom, a társaság) -ung die Umgebung (a környék) -ei die Konditorei (a cukrászda) - ie, -ik, – ion die Chemie (a kémia), die Politik (a politika), die Präsentation (a prezentáció) -age, -euse, -enz die Courage (a bátorság), die Friseuse (a fodrásznõ), die Konferenz (a konferencia) -tät, -ur die Universität (az egyetem), die Natur (a természet) Semlegesnemû fõnevek, a jelentésük szerint fiatal élõlények nevei: das Kind (a gyerek), das Lamm (a bárány) hím- és nõnemû élõlények közös neve: das Pferd (a ló), das Schwein (a sertés) helységnevek*: das moderne Budapest (a modern Budapest) világrészek*: das heutige Europa (a mai Európa) számos fém és vegyi elem neve: das Gold (az arany), das Eisen (a vas) fõnévként használt fõnévi igenév: das Lernen (a tanulás), das Hören (a hallgatás) * Csak akkor igaz a helységnevekre, illetve a világrészekre a semlegesnem, amikor jelzõs szerkezettel állnak, mint a példában. Önmagukban nincs névelõjük. Semlegesnemû fõnevek, a végzõdésük szerint -chen, -lein kicsinyítõképzõs fõnevek: das Mädchen (a kislány), das Fräulein (a kisasszony) - nis képzõs fõnevek nagy része das Ergebnis (az eredmény), das Zeugnis (a bizonyítvány) kivétel: die Kenntnis(az ismeret), die Erlaubnis (az engedély), die Finsternis (a sötétség), die Erkenntnis (az elismerés) - tum das Königtum (a királyság) két kivétel: der Irrtum (a tévedés), der Reichtum (a gazdagság) -ett das Ballett (a balett) -ent das Parlament (a parlament) -um, -ma das Museum (a múzeum), das Drama (a dráma) Erre gondoltál? :D
A kérdező hozzászólása: Köszi elõre is.:-)
A kérdező hozzászólása: Igen, erre.:-) Köszönöm szépen!!! Ment a zöld kezecske.:-)

Mára vagyok kiirva de eddig még semmi, ma voltam nstn de az sem mutatott semmit és az amnioszkópiát sem csinált mert még nagyon fent van a mészáj. Mikor lehet ebből szülés? Félek hogy inditani kellesz.

Legjobb válasz: Szia!Én is mára vagyok kiírva.Ma voltam NST-n,a babám aktív,úgy néz ki, hogy jól elvan a kis drága.Kedden ismét megyek,csütörtökön nõdoki és ha addig sem történik semmi,akkor befektetnek és nekem is indítanak.Hát,nagyon drukkolok magunknak, hogy maguktól induljanak el a babák.

Szia!Én is mára vagyok kiírva.Ma voltam NST-n, a babám aktív, úgy néz ki, hogy jól elvan a kis drága.Kedden ismét megyek, csütörtökön nõdoki és ha addig sem történik semmi, akkor befektetnek és nekem is indítanak.Hát, nagyon drukkolok magunknak, hogy maguktól induljanak el a babák.
egy éve pont ilyen kérdést írtam ki. sírva lefeküdtem... aztán korán reggel fájásra ébredtem :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!