Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy eddg (2 db)

Mért van az, hogy eddg mindig jó volt a szex a barátommal, de az utolsó 2 alkalommal szinte semmit éreztem. Orgazmusom sem volt. De neki jó volt minden, lgalábbis azt mondta. Velem van a baj? Mért nem tudom élvezni?

Legjobb válasz: Stressz,fáradtság,gondok....Nem voltál rá hangolva,nem nyújtotta a maximumot stb... Nem mindig jön össze,ne aggódj egy pár nap szünet 3-4 utánna jobban fogod élvezni,próbáljatok ki új dolgokat is.

Stressz, fáradtság, gondok....Nem voltál rá hangolva, nem nyújtotta a maximumot stb... Nem mindig jön össze, ne aggódj egy pár nap szünet 3-4 utánna jobban fogod élvezni, próbáljatok ki új dolgokat is.
KItágult a lyuk.

Kisbabát szeretnénk párommal! és az a helyzet hogy kétnapja fáj a hasam alul hányingerem van és megnéztem a méhszályam 2napja befér a középső ujjam kicsit tehát nyitott mert eddgi sehogy nem fért be lehetek babás?

párommal babát szeretnénk próbálkozunk vele nagyon fáj a hasam 2napja reggel hányingerem van a méhszájam nyitva van ciklus.hun naptárt vezetek és oda kell hogynézzem milyen!HÕT NEM NÉZEM mgjönnie még nem kéne van 1hetemhozzáés nem szoktak tüneteim lenni inkább késni szokott 28-31napra jön meg mindig el?fordulhat hogy sikerült a baba? nagyon szeretnénk kisbabát és nem beképzelem magamnak a tüneteket! mert általába ha valamim fáj azt megérzem pl amikor bordámal volt baj akkor is hiába mondták hogy a borda nem fájhat!

Legjobb válasz: egy hét múlva jönne meg? akkor max 3hetes babás lehetsz. várd ki azt az egy hetet, és ha a terhesség tünetei erõsödnek, nem jön meg a menszeszed akkor csinálj egy tesztet. addig pedig élj úgy ahogy eddig éltél, kivéve a káros szenvedélyeket... ne idegeskedj, ha a baba jönni akar akkor jönni fog.

egy hét múlva jönne meg? akkor max 3hetes babás lehetsz. várd ki azt az egy hetet, és ha a terhesség tünetei erõsödnek, nem jön meg a menszeszed akkor csinálj egy tesztet. addig pedig élj úgy ahogy eddig éltél, kivéve a káros szenvedélyeket... ne idegeskedj, ha a baba jönni akar akkor jönni fog.
A kérdező hozzászólása: 1-2hetemvan hozzá peteérésemet soha nem érzem meg! hát ugyan úhgy élek csak egésznap eszek mert éhes vagyok pl tegnap este uborkát ettem magába mert megkivántam! jó néha rajtamvolt eddgi is hogy ubit akarok enni de msot ez feltünõ
Drukkolok, hogy babás legyél, mert Én is ugyan abban a cipõben vagyok, mint Te!!!Nálam este van hányinger.Jöv.7 pénteken kell megjönnie.Ma csináltam teszted, de negativ!Ha már ennyit vártam a babóra, s most tünetek is vannak, akkor már fél lábbal is kibirom!!!Szorítok nagyon!Pussy
A kérdező hozzászólása: szia! remélem te babás vagy! én reménykedni sem merek hogy öszejött a kicsibaba! pedig minden este úgy fekszem le hogy a szerencsecsilagomtól azt kérem bárcsak öszejöne a baba
2-s válaszóló!Én is csak nagyon erõsen reménykedek, de kicsi az esélye .....Folyamatosan nézem a tesztet, mert a tüneteim hasonlóak a terhességhez, de eddig ....Nagyon szorítok Neked!!!!Majd írd meg a privire, hogy mi a t.teszt eredménye!!! Veled vagyok!Drukkolok!Pusssy
szia!gratula ha babokás vagy!legyen úgy! azt magyarázd már el nekem hogy , hogyan is érzed azt hogy nyitva van a mészályad?! szia!
A kérdező hozzászólása: Hát ha mindennp nézed akkor nem fé bele az újjad ha zárva van ha belefér kicsit akkro nyitva van! magamon tapasztaltam
A kérdező hozzászólása: még mindig nemjött meg igaz lehetmég egyhetem van a nem vártig! ma roszúlletem hányinger hasfájás ezerrel szoval! vanegy olyan érzésem hogy nem jött ösze a picibabóca


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!