Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy ameik (973 db)

Vagy karcos a lemez vagy sérült a kábel vagy rossz a RAM...
A kérdező hozzászólása: nem karcos a cd az tuti több cf vel is ezt csinálja de ha pendrive ról próbálom akkor jó szóval valami az olvasóval lehet de nem tudom hogy hardver hiba vagy csak szoftver
Írtam. Sérült a kábel...
A kérdező hozzászólása: az olvasó kábele?és ha igen az mennyibe kerül kb?elõre is köszi a segítséget!
Az IDE és a SATA kábel is pár száz forint...
A kérdező hozzászólása: okés köszi be is szerzem õket!

Az mért van, hogy amikor kimegyek 1 csajjal pl sétálni akkor hívnak más csajok is de előtte meg senki? Érted: csak akkor hívnak ha látnak más csajjal

Legjobb válasz: Mert egy nõnek az egyik legbiztosabb információforrás egy férfivel kapcsolatban az, ahogyan más nõk viszonyulnak hozzá.

Mert egy nõnek az egyik legbiztosabb információforrás egy férfivel kapcsolatban az, ahogyan más nõk viszonyulnak hozzá.
Jobb ha hozzászoksz. Ha van barátnõd, akkor tapadnak rád a csajok, ha nincs, akkor sanyi. De vigyázz! Ezeknek a csajoknak csak addig kellesz, míg meg nem szereznek, utána meg ejtenek és kipipálnak.
A kérdező hozzászólása: köszi értem :)

Mért van, hogy amikor a barátnőmet orálisan kényesztetem élvezi meg minden rángatózik a teste is és egyszer csak azt mondja h hadjam abba mert elérzékenyült a csiklója. Én ronthatok el vmit?

Legjobb válasz: Visszakérdezek: Neked elélvezés után nem lesz érzékeny a makkod? A nõk csiklója kb ugyanazt a funkciót tölti be a szexualításban, mint a férfiaknál a pénisz-a makk. Izgalom hatására megduzzad, megmerevedik...

Visszakérdezek: Neked elélvezés után nem lesz érzékeny a makkod? A nõk csiklója kb ugyanazt a funkciót tölti be a szexualításban, mint a férfiaknál a pénisz-a makk. Izgalom hatására megduzzad, megmerevedik...
nem, csak egyszerûen elérzékenyült a csiklója.
Orgazmus után érzékeny a csikló. Vagyis nem hiszem, hogy elrontanál bármit, csak épp elélvezett :) Egyébként erõs dörzsölés esetén érzékennyé válhat a csikló annyira, hogy fájdalmat okoz a dörzsölés. De nekem pl. ciklustól is függ, mikor mennyire érzékeny.
pigmenthiány?
Tûzfoltnak hívják azt hiszem. Sajnos a romlottság és a fene nagy civilizáció ide juttatta a világon az embereket, ami régen jelen volt az most több ezerszeresére nõtt ezért bizony amíg világ a világ és az emberek "uralják" addig mindig meg/ki lesz nézve az aki kicsit más.
régen is ki volt nézve, sõt
Errõl beszéltem én is , ami régen jelen volt az most többszörösen is jelen van.
A kérdező hozzászólása: kossz szepen. 16 eves vagyok de meg csak most erdekelt a dolog

Az mért van hogy nemindit el 1 ojan játékot sem ami elvileg a nnokia 500-ra van? A mobile9 en is van 1 csomó de 1se megy a telómón. Mért?

Legjobb válasz: Nekem c5-03-am van és nekem sem indul el egy csomó alkalmazás, pedig simán feltelepül....

Nekem c5-03-am van és nekem sem indul el egy csomó alkalmazás, pedig simán feltelepül....
A kérdező hozzászólása: Hát akor 1 hajón evezünk :( :S
Hali! Az a baj hogy gyenge a procija.Hiába 1 GB os , sajnos a réggebbi szériáju processzor került bele azért nem viszi
A kérdező hozzászólása: -.-" kössz :S
Azért mert még kevés játékkal kompatibilis meg azért mert a NOKIA kivette belõle a 3D gyorsítást a játékokhoz, mert a GPU-ja nem túl erõs, ez az árán meg is látszik

Mennyi a normális amit egy 12 hetes béby eszik, mert van hogy 120 ml eszik de van hogy úgy nézem a 140 ml se elég neki, na most azt tudni kell hogy az én kisfiam ha 200 ml lenne a cicimben azt is megenné, nem tudja mi az hogy elég? Jucus

Legjobb válasz: Az én kisfiam 13 hetes, és néha (gondolom amikor van annyi tejem) megeszi õ is a 200-at, sõt olyan is volt hogy 210-et. Mivel nem jön neki vissza, így gondolom nem baj.

Az én kisfiam 13 hetes, és néha (gondolom amikor van annyi tejem) megeszi õ is a 200-at, sõt olyan is volt hogy 210-et. Mivel nem jön neki vissza, így gondolom nem baj.
Bár mennyi lehet normális. Amennyit szopik, annyi a normális. NEm kell minden szopit mérni, fõleg nem egy 3 hónaposnál. Ha az összfejlõdése jó, akkor nem kell egyáltalán méricskélni, hanem igény szerint szoptatni, és rendben lesz. Egyébként ha eddig kizárólag szoptattad és rendben gyarapodott, akkor ezután is elég lesz neki.
bármennyi normális ha nõ a súlya és jókedvû baba, akkor akármennyit eszik neki az a jó. Én elsõ babámat mértem egy hónapi minden evés elõtt és után jól bestresszeltem tõle, a most 11 hetes csak akkor mérem ha a védõnõ kérdezi a súlyát. Kb átlagban 130 ml-t eszik, ezt is csak onnan tudom, hogy néha kap cumisüvegbõl anyatejet, és abból láttam.
3 hónapos körül van egy növekedési ugrás, ezekben a hetekben simán eszik többet a szokottnál, utána majd visszaáll.

Az mért van hogy egy AMD 2800+ os proci csak 1.60 mhz használ fel a 2800 mhz böl? és ezt ma halotam hogy hgaveromtol hogy az amd proci meg felezni és ne AMD vegyek! Ezt nem értem miért felezni meg valaki?

Ja és ezt a procit szeretném meg venni és ezt meg felezné vajon ?? AMD A4 X2 4000 processzor, 3200MHz, Socket FM2, Box nézétek meg a procit !!

Legjobb válasz: ebbõl nem sok mindent értettem, de mindegy ... Attól függ, hogy játékokra-e vagy valami másra akarod használni...

ebbõl nem sok mindent értettem, de mindegy ... Attól függ, hogy játékokra-e vagy valami másra akarod használni...
Félreértésben vagytok. Az az athlon 64 ami 2800+ jelölésû annak a valós órajele 1600MHz. Azért kapta ezt a jelölést mert az 1600MHz-es sebességével egy 2800MHz-es, hasonló kategóriájú (és évjáratú) intellel ér fel a teljesítménye. Az fm2-es prociknál nincs ilyen piárfogás az órajelekkel kapcsolatban.
Nem megfelezi, hanem alapvetõen a 2800+ csak egy számozás, mellette általában feltüntetik az órajelet, ami viszont csak 1.60MHz. Bár ezeknél a régi processzoroknál volt hogy az órajelet sem adták meg, csak a relatív teljesítményt jelölõ xxxx+ nevet.
"hasonló kategóriájú (és évjáratú) intellel ér fel a teljesítménye" Mondjuk errõl azt olvastam, hogy kezdetben az Athlon XP-k kapták ezt az elnevezést, az alapján hogy melyik korábbi Athlon processzorral érnek fel. Bár anno mi is mindig így néztük hogy 3000+ = 3GHz intel, szóval a reklámfogás végülis mûködött.
De azért ha egy processzor csak 1.60 MHz-en pörög az már régen rossz :D Az 1.60 GHz az már mindjárt másabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi A válaszokat Akk ien nics hogy meg felezni ugye ?? mert még énse halottam iet de inkáb benetek bizok !! :D ak nics ien szarság ugye hogy 3000 mhz bol 1500 mhz lesz ??

Szerintetek mért van hogy mindig arról álmodok akiről a legkevésbé se akarok, de mégis mindig élvezem azokat az álmokat? és az normális hogy amit megálmodok legtöbbször megvalósul? :D

Legjobb válasz: A tudatalattid mûveli. Ha élvezed ezeket az álmokat, akkor a tudatalattid újra, meg újra elõhozza, hisz jó nekde. Másrészt azért álmodsz róla, mert nem akarsz róla álmodni. Az agy nem képes a nemleges utasításokat befogadni. Vagyis ha azt mondogatod magadban, ha fázol, hogy "Nem fázok! Nem fázok!", annál inkább fázni fogsz. Ha azt mondod "Melegem van!", egyre jobb lesz. Az álmok rejtélyét elég nehéz megérteni. AZ ember sokszor hallja, hogy valaki megálmodja a jövõt... Szóval szerintem normális :D

A tudatalattid mûveli. Ha élvezed ezeket az álmokat, akkor a tudatalattid újra, meg újra elõhozza, hisz jó nekde. Másrészt azért álmodsz róla, mert nem akarsz róla álmodni. Az agy nem képes a nemleges utasításokat befogadni. Vagyis ha azt mondogatod magadban, ha fázol, hogy "Nem fázok! Nem fázok!", annál inkább fázni fogsz. Ha azt mondod "Melegem van!", egyre jobb lesz. Az álmok rejtélyét elég nehéz megérteni. AZ ember sokszor hallja, hogy valaki megálmodja a jövõt... Szóval szerintem normális :D
Álmodj nekem egy lottó 5-öst, veszek neked altatót.

Mért van az amikor edzek otthon és ha érzem hogy tényleg edzek vagy izom lázam akkor már reggelre nem érzem az edzést gyenge vagyok söt még hajolni sem tudok mért?

Legjobb válasz: Ha elõtte rendesen bemelegítesz, az többet segít, mint a tejfogyasztás. (Az izomláz jó, mutatja, hogy megdolgoztad azokat az izmokat. Ma inkább úgy véljük, a klasszikus tejsavas elmélet nem igaz, vagyis nem a tejsav a legfõbb oka az izomláznak, az ugyanis nem jönne kis másnapra. Inkább a mikrosérülések, azaz az izom sok apró helyen elszakad, és ez okozza a fájdalmat. Ahogy az elsõ is mondta, ezeket a sérüléseket a test elkezdi regenerálni, ez pedig az izomtömeg növekedéséhez vezet. A bemelegítés azért kell, hogy megelõzd a komolyabb sérülést - ha másnap mindened fáj, az nem csak a mikrosérülések miatt van.)

Ha elõtte rendesen bemelegítesz, az többet segít, mint a tejfogyasztás. (Az izomláz jó, mutatja, hogy megdolgoztad azokat az izmokat. Ma inkább úgy véljük, a klasszikus tejsavas elmélet nem igaz, vagyis nem a tejsav a legfõbb oka az izomláznak, az ugyanis nem jönne kis másnapra. Inkább a mikrosérülések, azaz az izom sok apró helyen elszakad, és ez okozza a fájdalmat. Ahogy az elsõ is mondta, ezeket a sérüléseket a test elkezdi regenerálni, ez pedig az izomtömeg növekedéséhez vezet. A bemelegítés azért kell, hogy megelõzd a komolyabb sérülést - ha másnap mindened fáj, az nem csak a mikrosérülések miatt van.)
Vagy nem melegítettél be rendesen elõtte, meg nem nyújtottál a végén, vagy egyszerûen csak olyan erõsen edzettél, hogy reggelre még mindig nem regenerálódtak az izmaid. Az edzés lényege elvileg az, hogy szétdolgozod az izmaid, és lesérülsz kicsit, aztán regenerálódsz, és a regeneráció során egy kis plusszt ad az izmoknak a szervezet, hogy legközelebb már bírd a terhelést. Szal az edzés jótékony hatása nem másnap, hanem mittudomén, 2-3 nap múlva jelenik meg.
Igyál sok tejet és / vagy fogyassz sok tejterméket, ez enyhíti az izomlázat, és hamarabb el is múlik.
mert lehet újra kéne telepíteni a géped, vagy szerintem az is elõfordulhat sõt tuti h gyenge, régi géped van cseréld le.
Valószínûleg régi 1 magos Celeronod vagy Pentiumod lehet... még a youtube-tól is meghal.
A kérdező hozzászólása: érdekes eddig nem halt meg??ezt most kezdte el!!ujratelepités az jot tenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!