Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy a torrent oldalrol (4 db)

Mért van az hogy a torrent oldalrol letöltök filmet és amikor megnézem akkor a film csuszik?

Legjobb válasz: gondolom a hang a filmhez képest. Ennek több oka is lehet: 1. rossz a film 2. gyenge a géped 3. tele vanak szeméttel a codec-eid. Megoldás 1. nincs mit csinálni, kell egy jobb verziót szerezni 2. nyilvánvaló 3. leszedet az összes codec-et és egy pack-ot felraksz újra. pl. az ACE CODEC MEGAPACK-ot.

gondolom a hang a filmhez képest. Ennek több oka is lehet: 1. rossz a film 2. gyenge a géped 3. tele vanak szeméttel a codec-eid. Megoldás 1. nincs mit csinálni, kell egy jobb verziót szerezni 2. nyilvánvaló 3. leszedet az összes codec-et és egy pack-ot felraksz újra. pl. az ACE CODEC MEGAPACK-ot.
Már majdnem megörültem, hogy végre egy jó hozzászólás az elõttem szóló, aztán eljutottam oda, hogy szedje le a teleszemetelt codeceket, majd tegye fel az Ace MegaCodecPackot. Na ha valami miatt, akkor attól csúszhat a hang. Azt a codecpackot még akkor sem szabad feltenni a gépre, ha az életed függ tõle. Az tényleg tele fogja szemetelni a géped, úgyhogy igencsak "rossz tanács" azt mondani, hogy az Ace Megacodecpack a megoldás. Akkor nem csak a film fog csúszni, de sok program is fog akadni... Javaslom pl. az ffdshow filtert feltenni. Az az xvid, divx és társai, mpeg, flv, mov, stb. formátumokat is megfelelõen kezeli, a hangból is az ac3-tól kezdve mindent visz. És nem rakja tele a gépet harminchétezer olyan kodekkel, amelyet soha nem fogsz használni.
mint minden összetett dolog esetén az ACE-ra is igaz, hogy nem igazán érdemes egyszerûen csak az OK gombra kattingatva telepíteni. Nem árt megnézni, hogy mi is az, amit felrak az ember... A magam részérõl nagy letöltõ vagyok, és biztosíthatlak, hogy csak az ffdshow nem minden helyzetben elegendõ. Sõt, jellemzõen nem elegendõ.

Ha veszek egy GPS-t, nekem kell rátenni a programot? Vagy hogy tudom frissíteni stb? Arra is törtet kell rakni? Torrent oldalról le tudom szedni? Mert ugye most már van mindenre külön, iPhone, Android stb stb. melyik kell?

Aki otthon van a témában, leírhatná részletesebben, hasznos lenne :) Köszönöm!

Legjobb válasz: Gondolom GPS alatt a PNA-kat érted, így arra válaszolok. PNA-t vehetsz szoftverrel, vagy szoftver nélkül. Szoftver nélkül jelentõsen olcsóbbak. Ha szoftverrel veszed akkor nincs más dolgod, mert már fel lesz rá telepítve valami, de azt a büdös eletbe nem fogod lecserélni róla. Vagyis: amivel adták az marad rajta örökre. Ha szoftver nélkül veszed akkor egyrészt olcsóbb másrészt cserélgetheted a programokat. Minden navi programból van PNA verzió, azt kell letölteni, rámásolni a memóriakártyára, majd a kütyün a beállítások között megadni a telepítõ exe-nek a helyét GPS program elérésnek. Ekkor ha rányomsz a navigáció indítása gombra a cucc elinindítja a telepítõt és feltelepíti az appot. Torrentrõl tölthetõek ilyen verziójú programok pl iGo Primo, Sygic, Navigon, de ha gondolod megveheted memóriakártyán õket. Én azért vagyok a szoftver nélküli PNA pártján, mert szeretem h mindig a legfrissebb navigációs rendszer fut nálam nem csak térképek hanem szolgáltatásokat illetõen is, de ha valaki nagyon egybites akkor jobban jár egy elõtelepítettel mert azzal 1 percet nem kell foglalkoznia, csak berakja a kocsiba és megy.

Gondolom GPS alatt a PNA-kat érted, így arra válaszolok. PNA-t vehetsz szoftverrel, vagy szoftver nélkül. Szoftver nélkül jelentõsen olcsóbbak. Ha szoftverrel veszed akkor nincs más dolgod, mert már fel lesz rá telepítve valami, de azt a büdös eletbe nem fogod lecserélni róla. Vagyis: amivel adták az marad rajta örökre. Ha szoftver nélkül veszed akkor egyrészt olcsóbb másrészt cserélgetheted a programokat. Minden navi programból van PNA verzió, azt kell letölteni, rámásolni a memóriakártyára, majd a kütyün a beállítások között megadni a telepítõ exe-nek a helyét GPS program elérésnek. Ekkor ha rányomsz a navigáció indítása gombra a cucc elinindítja a telepítõt és feltelepíti az appot. Torrentrõl tölthetõek ilyen verziójú programok pl iGo Primo, Sygic, Navigon, de ha gondolod megveheted memóriakártyán õket. Én azért vagyok a szoftver nélküli PNA pártján, mert szeretem h mindig a legfrissebb navigációs rendszer fut nálam nem csak térképek hanem szolgáltatásokat illetõen is, de ha valaki nagyon egybites akkor jobban jár egy elõtelepítettel mert azzal 1 percet nem kell foglalkoznia, csak berakja a kocsiba és megy.
A kérdező hozzászólása: Tökéletes válasz és segítség, köszönöm! :) Még annyi kérdésem lenne, ami lehet kva nagy hülyeség, de azért megkérdezem :D Lehet rajta egyszerre több navi is vagy csak 1 féle? Meg az utolsó és kb. egyetlen verzió amit látok (iGo-ból) az ez: Nav N Go iGO8 8.3.4.142975 PNA - 2010.07 lett feltöltve, ez elég friss? Mert ennél nincs újabb.. legalábbis az oldalon nem látok.. Köszi :)
Lehet fent több is. Nekem egy Wayteq navim van, ott úgy mûxik, hogy bekapcsolás után még nem a navigáció indul hanem egy ilyen általános wayteq felület ahol lehet képeket nézegetni, zenelejátszót indítani ilyesmi, meg van egy nagy navigáció gomb. Még itt a beállítások között a navigáció elérési útját meg lehet adni, szóval ha pl felraksz egy memkártyára egy iGo -t meg egy Sygic -et akkor csak simán átállítható a beállítások között az elérési út és akkor a másikat indítja. Ezek gyakorlatilag Windows CE oprendszerû gépek, így én pl csináltam olyat, hogy WinCE-re írt játékot szedtem le és az elérési utat arra adtam meg... :D Szóval így lehet rá passziánszt is csinálni... :D Node visszatérve a lényeg, hogy perzse, csak akkor egy akkora sd kártya kell amin elfér több navi. Nem tudom, hogy hol nézed, a primonak is tuti van kint pna verzioja meg a sygic-nek, . A primo-t amugy ajánlom, nagyon klassz. nCore tele van velük:) Ja igen, ne csak olyat nézz aminek a nevében az van benne, hogy WinCE, hanem olyat aminek a leírásában az van, hogy rendszerigény: WinCE, vagy Windows CE
Mármint ne csak olyat nézz aminek a nevében benne van h PNA mert azt ritkán rakják bele. Ezt akartam írni... :)
A kérdező hozzászólása: Yaah, értem, akkor lehet azért találok keveset, mert a címben beírtam, hogy PNA... :) De akkor így nézek majd utána ahogy mondtad. Köszönöm, hogy segítettél! :)
VLC player-rel
Utolsó kérdésre a válasz az, hogy elvileg igen.
Az ifo-t alapból nem ismeri fel, társítani kell.
A kérdező hozzászólása: Oké Köszönöm a segítséget mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Mûködik köszönöm.De kinek a válaszát fogadjam el?Azt hiszem a gyorsasági sorrend szerint. Akkor már csak egy kérdés: HA ezt így kiírom DVD-re akkor tudja játszani majd az asztali lejátszó?
Az is "jófajta"....:) .Azzal is mûködni fog.
A kérdező hozzászólása: Tényleg van IFO file, de nem tudja megnyitni.Nem ismeri fel a gép. Megpróbálom ezt a VLC-t
Ez DVD videó formátum, ugyanezt találod rendes videó DVD-ken is. Ha a mappában található VIDEO_TS.IFO nevû fájlt megnyitod, akkor a legtöbb lejátszó rájön, hogy DVD-t játszol vinyóról, és rendesen nézhetõ lesz.
Nézd meg jobban, van még ott más is.Megnézheted a vobokat is, de inkább nyisd meg az ifo fájlt egy jófajta lejátszóval. pl: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kmplayer-2-9-4-1434b--m..
1. vagyok VLC media player-rel bocsi :) http://sourceforge.net/settings/mirror_choices?projectname=v..
KM player alapból felismeri az ilyen fájlokat, csak ki kell választani a fõmappa helyét a megnyitás menüpontjában. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kmplayer-2-9-4-1434b--m..


Torrent oldalról, ha töltünk le, és nem tudjuk seedelni, mert mondjuk egy régi film amit senki sem tölt, akkor az tényleg ugy van, hogy 2 napig ha bennehagyjuk a kliensünkbe, akkor a rendszer visszatöltöttnek veszi?

Legjobb válasz: A két napot keveslem de ha elolvasod az oldal szabályzatát mindenre fény derül.Ezért írták,hogy felvilágosítást kapjanak a felhasználok az oldal mûködésérõl és szabályairól.Seed kötelezettség menü pontban biztos,hogy le írják a kötelezõ seed idõt.

A két napot keveslem de ha elolvasod az oldal szabályzatát mindenre fény derül.Ezért írták, hogy felvilágosítást kapjanak a felhasználok az oldal mûködésérõl és szabályairól.Seed kötelezettség menü pontban biztos, hogy le írják a kötelezõ seed idõt.
A kérdező hozzászólása: A szabályzatban az szerepel, hogy a seed idõ min. 7 nap, és hogy a tartozásokban látom hány napja seedelem. De én pont azt írom, hogy ha nem tudom seedelnei, mert nem tölti senki! Ez arra is vonatkozik? 7nap után kitörölhetem ezeket? Tartozásban nincs is benne.
Olyan dolgokat tölts le a gépedre, amit sokan töltenek le (200+), mert valószínûleg a letöltés többszörösét tudod visszatölteni, így javíthatod az arányodat, jóllehet nagyon sok gigabájt számodra nem tetszetõs tartalmú tárhelyet emészt fel. De hát nincs mit tenni, hogyha késõbb is szeretnél alkalmi kincseket letölteni. Minden torrentoldalt kizárólag a feltöltésed értékeli, de de az már nem, hogy mibõl töltötted vissza. (pl. a nálad meglevõ ritka letöltéseidet belátható idõn belül úgysem tudod 1:1 arányban visszatölteni 2-3 leecher esetén). Nekem egy letöltés Seed idejét sem nézték zárt trackeren, külföldön sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!