Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy a pasimnak csak (31 db)

Tényleg igaz, hogy a pasik csak azért vannak együtt egy lánnyal, mert az ilyen címlapcsajokat nem kapják meg?

Azért nyáladzanak utánuk meg kommentelgetnek fészbukon,hogy dugnám meg ilyenek közben meg kapcsolatban vannak? egy pasinak sem a barátnője a legszebb?:S kort és nemet köszi

Legjobb válasz: Hát lányom, te még nagyon fiatal és naiv vagy, és tapasztalataidat a rózsaszín nõimagazinból, az álmodozásaidból meg a gagyi hollywoodi filmekbõl veszed. Már bocs, de ez van. Annyi sok zavart kell eloszlatni a fejedben, hogy nem is tudom, hol kezdjem. 1) Nem minden pasi egyforma. Te csak azt látod, aki kommentel, de aki nem kommentel, hanem csendben rajong a barátnõjéért, arról nem tudsz. Tehát ne vonj le általános következtetést. 2) A pasik bizony hajlamosak vagánykodásból olyanokat mondani, amiket a közösség úgymond "elvár", vagy õk úgy gondolják, hogy elvár. (Ez nem csak a pasikra igaz egyébként.) Nagyon sok ilyen dugnám-kommentelõ valójában csak alfahímnek akar látszani, de igazából nem dugná az illetõt. 3) A címlaplányok közel sem jönnek be annyi midnenkinek, mint gondolod. 4) Egy pasinak NEM a barátnõje a legszebb. A pasik nem vakulnak meg a szerelemtõl, illetve nem hülyülnek el (vagy csak részben). Nyilván felismernek egy szép nõi formát akkor is, ha nem a barátnõjük az. (Ami szintén vonatkozik a nõkre is.) Az egészben épp az a szép, hogy: "én akkor is a kedvesemet választom, ha a világ tele van gyönyörû nõkkel". (Régen rossz, ha valaki maradékelven választ, de biztos mindkét nembõl vannak ilyenek.) De azért ha valaki szerelembõl választ, attól még biztosan tisztában van azzal, hogy a barátnõjének a lába mondjuk nem illene be a modellválogatásba. 5) Ez nem is baj. Mivel a nõk 90%-a bármilyen fogyózás ellenére sem lehet modellalkatú (ki itt tér el, ki ott), ezért kár is sulykolni, hogy csak a modellek a szépek. Nekem pl pont a kismellû, alacsony, körteforma lányok jönnek be. 29/F

Hát lányom, te még nagyon fiatal és naiv vagy, és tapasztalataidat a rózsaszín nõimagazinból, az álmodozásaidból meg a gagyi hollywoodi filmekbõl veszed. Már bocs, de ez van. Annyi sok zavart kell eloszlatni a fejedben, hogy nem is tudom, hol kezdjem. 1) Nem minden pasi egyforma. Te csak azt látod, aki kommentel, de aki nem kommentel, hanem csendben rajong a barátnõjéért, arról nem tudsz. Tehát ne vonj le általános következtetést. 2) A pasik bizony hajlamosak vagánykodásból olyanokat mondani, amiket a közösség úgymond "elvár", vagy õk úgy gondolják, hogy elvár. (Ez nem csak a pasikra igaz egyébként.) Nagyon sok ilyen dugnám-kommentelõ valójában csak alfahímnek akar látszani, de igazából nem dugná az illetõt. 3) A címlaplányok közel sem jönnek be annyi midnenkinek, mint gondolod. 4) Egy pasinak NEM a barátnõje a legszebb. A pasik nem vakulnak meg a szerelemtõl, illetve nem hülyülnek el (vagy csak részben). Nyilván felismernek egy szép nõi formát akkor is, ha nem a barátnõjük az. (Ami szintén vonatkozik a nõkre is.) Az egészben épp az a szép, hogy: "én akkor is a kedvesemet választom, ha a világ tele van gyönyörû nõkkel". (Régen rossz, ha valaki maradékelven választ, de biztos mindkét nembõl vannak ilyenek.) De azért ha valaki szerelembõl választ, attól még biztosan tisztában van azzal, hogy a barátnõjének a lába mondjuk nem illene be a modellválogatásba. 5) Ez nem is baj. Mivel a nõk 90%-a bármilyen fogyózás ellenére sem lehet modellalkatú (ki itt tér el, ki ott), ezért kár is sulykolni, hogy csak a modellek a szépek. Nekem pl pont a kismellû, alacsony, körteforma lányok jönnek be. 29/F
Már megint az általánosítás... Egyébként a nõknek nagyobbak / teljesíthetetlenek az elvárásaik és van nekik is férfiideáljuk. Akkor mi itt a probléma, kérem?! Ti is csak "kényszerbõl" vagytok velünk? Ja, nem, nem vagyok ilyen. 21F
Igen, azért. Csak egy vigasztalo van, hogy ezeket a lányokat is unja valaki. (Régi vicc, de igaz!)
Azért a pasid nem csak a külsõdért van veled - jobb esetben. Egy címlapcsaj lehet, hogy jobban tetszik külsõre, de valamiért mégis járnak veled a pasik. Õk sem tökéletesek, általában mindenki a saját szintjével azonos párt keres.
A kérdező hozzászólása: na de jó. akkor majd ha a pasim azt mondja, hogy én vagyok neki a legszebb fejbekoksizom, hogy ne kamuzzon.
Hát kislány, lehet, hogy te nem érsz annyit egy férfinak se, hogy pont te kellj neki, s téged tartson a legszebbnek, és max csak pótléknak lehetsz jó, de ez nem mindenkivel van így. Ha ilyen vagy, hát így jártál. Ellenben van még valóban értékes nõ, aki életében nem járt címlapon (spec nem vágom, hogy miért pont õk lennének az ideál...), ahogyan van még értelmes férfi is, aki nem aljadék szexmániás, hanem normális ember. De ha nem vagy kompatibilis a normalitásra, nem is fogod észrevenni õket. (Zárójelben azért megsúgom, hogy engem teljesen hidegen hagynak a modellek, és nekem _tényleg_ a barátnõm a legszebb. Egy van legalább.)
Igen van ilyen sajnos. Amúgy nincs olyan szó, hogy "elhad"
Sajnos van. Elég ízléstelen dolog. Legalább ne rabolja a lány idejét.
ja van. de én gerinctelen dolognak tartom. lányok is vannak így pasikkal.
Bátyám és a barátnõje... mindketten így vannak vele, félnek, hogy nem találnának mást. Bár a bátyámnak nem esne nehezére szerintem, a barátnõjének annál inkább...
igen elõfordúl, lányoknál ugyanígy..1ébként tanulj meg helyesen írni:D máá bocs.

Mért van az hogy a pasik csak mindig a sexre hajtanak? És csak a sexre kellenünk nekik?

van egy pasi akit nem régota ismerek! De csak a sexe hajt be vallom hogy énis nagyon kivánom öt! De ah lefeküdnék nem tuljo szemmel néznék mert apukám kollegéja! DE nagyon kiánjuk egymást!!Mit tegyek?

Legjobb válasz: hát ha szûz vagy, inkább bírd ki, ne tedd meg szerintem... de ha már nem vagy az és kívánjátok egymást, mért ne? kivéve persze, ha beárulna apukádnál... bár nem hiszem.

hát ha szûz vagy, inkább bírd ki, ne tedd meg szerintem... de ha már nem vagy az és kívánjátok egymást, mért ne? kivéve persze, ha beárulna apukádnál... bár nem hiszem.
dugjatok mint a nyulak
A kérdező hozzászólása: még szüz vok de nagyon kivánom öt
Nem igaz, hogy minden pasi csak arra hajt. Igaz, sokan igen, de szerintem kb ugyanennyien nem... Csak körbe kell nézni, és keresni. (Nekem pl még soha sem volt dolgom olyan pasival, aki csak azt akarta volna, úgyhogy nyugi, van remény. ^^) Apukád kollégéjával pedig szerintem nem a legjobb ötlet, még akkor sem javasolnám, ha nem ez lenne az elsõ, de ebben a helyzetben méginkább ezt mondom. Szerintem jobban járnál, ha keresnél egy korban hozzádillõ srácot.

Mért van az, hogy a pasimnak csak az első szexelés alkalmával áll fel masszívan, és másodszorra már nem mindig?

Vagy csak max 2 percig áll fel neki bennem,aztán lelankad.Még pihenés után sem jön össze többször,hogy eljussunk az orgazmusig.Mit lehet tenni?Ja de ha orálisan izgatom 3-szor is eltudom vinni a csúcsra.

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet a probléma. Ha orálisan 3x is sikerül, simán meg csak 1x potencia problémája biztosan nincs. Lehet, hogy csak fantázia szegény, vagy ugyanúgy próbáljátok mint elsõre. Másodjára próbáljatok helyszínt változtatni, kicsit hosszabb szünetet tartani.

Nem tudom mi lehet a probléma. Ha orálisan 3x is sikerül, simán meg csak 1x potencia problémája biztosan nincs. Lehet, hogy csak fantázia szegény, vagy ugyanúgy próbáljátok mint elsõre. Másodjára próbáljatok helyszínt változtatni, kicsit hosszabb szünetet tartani.
nem lehet az h túl tág a hüvelyed ?? bár ha elsõre sikerül neki akkor nem tudom... probáljátok ki esetleg az õsi pozt másodjára vagy valamivel nagyon izgasd fel a fantáziáját. ha nagyon zavaró akkor kérjetek tanácsot egy sexologustol
A pasik el szoktak fáradni a szextõl és nagyon keveseknek adatott meg, hogy egymás után többször is elélvezzen. Ha orálisan megy, lehet azért van, mert az intenzívebb inger a férfi számára, mint maga a szex. Próbáld orálisan izgatni és utána behatolni, lehet jobb eredmény lesz. De szerintem nincs baj.
Szia!! Én pasi vagyok :) !Gyógymódot nem tudok sajnos írni neked, mert nekem éppen ellenkezõleg van, ha elélvezek, akkor is masszívan áll, de sajnos a bnõm nem él vele. Evvel annyit akartam írni, hogy mindenki más, majd megedzõdik:P.

Mért van az hogy manapság a pasiknak csak a nádszálvékony csajok kellenek?

én sem vagyok kövér de vékony sem,olyan határeset van rajtam egy kis felesleg.de máris nem kellek senkinek.és ezzel sokan vannak így a környezetünkben.

Legjobb válasz: Azért nem kellesz senkinek, mert bebeszéled magadnak, hogy csak a "nádszálvékony" csajoknak van esélye a pasiknál. Nagyon sok kövér csajnak van pasija, és tudod miért? Mert leszarják, ki mit gondol, megbékéltek a testükkel, és ez jó hatással van a kisugárzásukra, magabiztosak. Egyébként meg pasiként azt mondom, nekem sem jön be, ha valakin felesleg van, de sok férfitársamnak meg pont ez az ideál. De ha téged ennyire zavar: tegyél ellene.

Azért nem kellesz senkinek, mert bebeszéled magadnak, hogy csak a "nádszálvékony" csajoknak van esélye a pasiknál. Nagyon sok kövér csajnak van pasija, és tudod miért? Mert leszarják, ki mit gondol, megbékéltek a testükkel, és ez jó hatással van a kisugárzásukra, magabiztosak. Egyébként meg pasiként azt mondom, nekem sem jön be, ha valakin felesleg van, de sok férfitársamnak meg pont ez az ideál. De ha téged ennyire zavar: tegyél ellene.
Ez baromság. Nekem egyáltalán nem jönnek be és a barátaim többségének sem. Szerintem manapság a teltkarcsú a divat.
Hat igen, nincs ertelme almokat kergetni es varni a nagy ore...tenni is kell magadert. 20 evig szenvedtem mert kigunyoltak, aztan meg elegem lett, de elvezem az irigykedo tekinteteket :D:D:D Szoval hajra, mert eros vagy es meg tudod csinalni, megmutathatod magadnak legfokepp, de masoknak is, hogy te is ertekes ember vagy.
A kérdező hozzászólása: én sajnos 60kg vagyok 162 cmhez
Kérdezõ, hány kg és hány cm vagy? Én is 17 éves lány vagyok és azt hiszem, azért nem kellek senkinek, mert ducibb vagyok, de lehet, tényleg így is van...
Elõzõ vagyok, csak késõbb küldtem el. A 60 kg egyáltalán nem is vészes.
Nekem az 50 kiló körüli nõk jönnek be.
Természetesen azért, mert szépek a vékony lányok.
Én 165 centi vagyok, és mikor most télen 60 kg voltam, igencsak rosszul éreztem magam a bõrömben, és ez mindenre kihatott az életemben. Elhatároztam magam, belefogtam egy 70 napos diétába, sportolni kezdtem, 2 hónap múlva 52 kg voltam, és jobban néztem ki, mint valaha. Lehet keseregni, hogy nem kellesz senkinek, meg lehet tenni ellene.
Te maximum teltkarcsú vagy, és nem kövér. Amiért nem kellesz a pasiknak, az a kisugárzás. Valószínûleg látszik rajtad, hogy rosszul érzed magad a bõrödben. Ha lefogysz, azzal csak azt éred el, hogy te szebbnek látod magad, és így a pasik is látják majd rajtad, hogy kiegyensúlyozott vagy és boldog, és ezért fogsz több mindenkinek tetszeni, és nem konkrétan az alakod miatt. Szóval, ha neked így jobb, akkor fogyózz, de azt azért érdemes tudni, hogy a túl hirtelen és nagy fogyás sosem tartós, pláne nem egészséges. Egy pasinak sem tetszenek az anorexiás libák, még ha a média ezeket is nyomatja. (tapasztalat: nagyon könnyû átesni a ló túloldalára annak, akinek ilyen fajta önértékelési gondjai vannak. Ha mondjuk elkezdesz sportolni, és egészségesen táplálkozni sokkal többre mész, mintha a kalóriákat számolgatnád.) 22L
nádszálvékony vagyok (megjegyzem nem "szándékosan" de jól érzem így magam) és mégse kellek senkinek. Pux.
Ez hülyeség! Pont az ilyen "határeset" csajokat imádjuk!
A kérdező hozzászólása: utolso válaszolo.veled értek egyet
Szoval kedves kerdezo ne hallgass rajuk. En regebb 72-73 kg voltam, aztan mind lehetett szep az arcom, mert szexre jo lettem volna par pasinak, de komoly dologra mar nem. Szoval ha akarsz valamit, akkor probalj egezsegesebben elni es ugyelni magadra...tapasztalatbol mondom, hogy megeri, mert ahogy csini lettem rogton tobb udvarlo akadt. Es most nehogymar kompromisszumot kossel es azt mondd, hogy lentebb hagyok az elvarasaimmal, jo lesz akarmilyen pasi, csak legyen valakim. Akkor inkabb csinositsd le magad es foleg magad miatt, hogy jol erezd magad a borodben. Amugy ismeros a sok elutasito tekintet meg a gunyolodas meg stb
A kérdező hozzászólása: igen.mindenki a vékonyra megy
Hát nem tudom szerintem a nádszál vékony csajok nem szépek, egy kicsit legyen "husis" a csaj, egy kis úszógumi és poci nem hátrány ;) 18/F
pff csak ráfogjátok hogy emiatt nem kelletek senkinek ismerek kifejezetten duci lányt akinek már egy csomó kapcsolata volt
Ez hülyeség, miért kellene nádszál vékonynak lenni ahoz , hogy jól nézzél ki?Szerintem te ugy vagy jó ahogy vagy és kész passz.:-)
a nõk sajnos nehezen elégednek meg magukkal, mindig lesz valami ami zavar majd... de a megfelelõ férfi, felettetni fogja
d
Kedves kérdezö.Hány éves vagy?
Sokan a törékenységet, kecsességet a 40-50 kilós súllyal társítja össze. Nekem pedig több nádszál ismerõdosom esetlen, tuskó, és van olyan duci barátnóm, aki bájos virágszál.
A kérdező hozzászólása: 17éves :)
Manapság minden kérezö 17 éves lány?:-)
Irkalni lehet itt, de ha sracok elotettek allna egy 70 kilos csaj es egy 55 kilos, amugy meg kulsore tok egyformak a sulyukon kivul, hat ketlem, hogy a 70-es valasztanatok, mert ugyebar eloszor oda kell menni valamelyikhez es ismerkedni, hogy lasd, hogy milyen a kisugarzasa. Es mielott leugatnatok, hogy dagadt vagyok, 58 kilot nem neveznem dagadtnak
hát én nádszálvékony vagyok , és hidd el , h nem az ilyen csajok kellenek a pasiknak , és bármennyire is szeretnék meghizni nem tudok , én inkabb lennék olyan mint te :)

Mért van az, hogy sok pasi csak szórakozik a lányokkal?

Vannak fiúk ,akik csak kihasználják és összetörik a csajok szívét. Vannak akik pl: hetente új csajjal jönnek össze, szinte sportot ?znek az egészb?l. Ezeknek a pasiknak minden csaj csak arra kell, hogy ágyba vigye utána meg eldobja ?ket mint egy használt rongyot. Mért van ez mostanában, vannak egyáltalán olyan pasik akik megbecsülik a n?ket? Akiknek vannak érzéseik?

Legjobb válasz: Mért van az, hogy sok csaj csak szórakozik a pasikkal?

Mért van az, hogy sok csaj csak szórakozik a pasikkal?
Remélem elkapnak valamit!
Én is azt kérdezem amit az elsõ. Bár hüylesége zen vitatkozni, mindkét nembõl van ilyen is-olyan is, és naponta vagy 10 kérdés van ilyen...Én már csak azt nem értem, hogy ha pl egy csajt dob egy pasi, jön nekem panaszkodni, és elõadja, hogy "Minden pasi egy szemét bunkó", és én kérdezem, hogy "én is?", akkor azt válaszolja: "dehooogy"...iylenkor elgondolkozom......Szóval aki nem bunkó meg nem veri át a csajokat az nem is "pasi"??? vagy mi? 18/F
Ne játszd a hülyét. Köszönöm szépen a közösség nevében.
Igen, tévedsz. Egy egészséges pasinak rengeteg dologtól állhat az árbóc. Csak megnyugtatás képpen mondom, van, hogy teljesen spontán erekciója van. Semmi nincsen a közelben, ami felizgatná. (bár ez a kamaszoknál gyakori)
A kettõ nem zárja ki egymást.
ez inger kérdése és nem az érzelmeké
A kettõ nem üti egymást. Téged szeret, de más nõkre is feláll, ez természetes, fogadd el. L
Mondjuk téged sem az eszedért szeret, az biztos.
Az hogy szeret nem tudja befolyásolni a hormonháztartását.
nem üti egymást. teljesen normális.
Elõször tanulj meg helyesen írni, és csak aztán foglalkozz azzal hogy a pasid farka más nõkre is feláll (ami egyébként teljesen normális, a természet így alkotta meg a férfit. Ha nem állna fel neki minden jó nõre akkor lenne gond!)ez egy állati ösztön. ha az állatokat nézed ott is csak az van hogy a hím kefél MINDEN nõstényt. Csak ugye fejlett civilizációnk kitalálta a hûség fogalmát és minden egyebet. Ennyi
benedvesedni te is betudsz, ha nagyon izgatnak, akármennyire is nem akarod... Különben meg ha feláll, az nem jelenti azt, hogy hûtlen, csak azt, hogy nem vak! Ha többet áll fel más lányra, mint rád, akkor van baj! :)
mi meg mindenre:) )
A kérdező hozzászólása: Ja!!! Nem vagyok sütemény, csak nemértem.... Nálam nem igy müködik. Én csak arra tudok felizgulni, akit szeretek....
A kérdező hozzászólása: de ez olyan mintha más nõket is ugy kivánna mint engem . Vagy tévedek??
"Nálam nem igy müködik. Én csak arra tudok felizgulni, akit szeretek...." És szerinted a férfi és nõi nemi ingerek egyformák? Neked talán van reggeli puncimerevedésed? Vagy nekünk folyik vér a farkunkból? Ha tízen megválaszoljuk, hogy nem azt jelenti és te még mindig ezt hajtogatod nem lehet valami sok eszed. Gondolom azt vártad volna tõlünk, hogy megmondjuk dobd ki. Ismerek olyan lányt aki azért dobta egy barátomat, mert nem csukta be a szemét csókolózás közbe az meg azt hitte olyankor más lányra gondol. Nõi logika...
Van.
Ezt hívják, máson való felkapaszkodásnak. Egy senkiházi odajön a munkahelyre, mindenkit végignyal, fél év után mûszakvezetõ lesz. Érzed a kettõ közötti összefüggést? 21F
Sajnos van! Némely pasik kissé félénkek, és mint a magyar tanárok szeretik távolabbról megközelíteni a dolgokat...velem is elõfordult, hogy csak azért kezdett velem ismerkedni, mert nem merte a barátnõmet megszólítani, aki tetszett neki. Szerintem ez kicsit kihasználásnak számít, mert hátsó szándék vezérli. Nem feltétlenül akar téged bántani, vagy ilyesmi, csak egyszerûen nem mer olyan lánnyal beszélgetést kezdeményezni, akivel más szándékai is vannak mint barátság, így jön az ötlet, hogy , majd a barátnõje bemutat neki"
Ismertem olyat, aki hónapokig járt is (!) egy lánnyal, hogy közelebbi kapcsolatba tudjon kerülni a lány barátnõjével, aki igazából tetszett neki. Csak megszívta, mert amikor ez kiderült, a két lány összebeszélt :D 1 hónapig húzta a srác agyát direkt a lány, közben csomó drága cuccot vetetett magának (többek között olyat is, ami neki nem tetszett, csak az átvert lánynak, és utána szépen odaadta neki :D), amire csak lehetett meghívatta magát. Végül szembesítette a srácot az aljasságával, és hogy õk erre rájöttek, és képen röhögte, mielõtt elküldte volna a francba :D
Azt nem tudom, hogy van, de én nem látok különbséget aközött, hogy a csajhoz vagy a barátnõjéhez megyek oda, szóval nem tudok elképzelni ilyen szituációt. Bár ki tudja, lehet, hogy nem gondolok mindenre.
Egyszer egy pasi azt mondta, hogy úgy kell a dögös barátnõhöz férkõzni, hogy a kedves (de nem épp szép) barátnõjének kell a szépet tenni.
Abban igaza volt, hogy elõbb a barátnõket kell megnyerned magadnak, mert onnantól mindent megnyertél.

Lehet, hogy tényleg csak azért van velem a pasim, mert állítólag nem kelendõ a nõk körében?

Barátaim, barátnõim, mind azt mondják nagyon szép lány vagyok. A párom valóban elég kövér nálam jóval alacsonyabb, fogai is nagyon csúnyák, nem az a kimondott helyes pasi és az ágyban se olyan jó, de én nagyon szeretem, mert eddig egyetlen pasi se adott olyan szeretet, mint õ, valamint nagyon okos fiú, ami nekem fontos.

Legjobb válasz: Felszinesek es csak a kulsore mennek.

Felszinesek es csak a kulsore mennek.
Hagyd el :D ugyis ezt csinaljatok mar mind manapsag -_-
nem érdemled meg a dagit te retek
Képet!
Az érvelésednek akkor volna értelme, ha rusnya lennél. Így viszont nyilvánvalóan azért van veled, mert tetszel neki plusz megbecsül és szeret. Minek a sok süket duma? Vagy mondjam, hogy intrika?

A pasiknak milyen csajok jönnek be? Körülöttem kb mindenkinek van barátja, csak nekem nincs (jó tetszek pasiknak, de ennyi). Kicsit zárkózott vagyok, lehet hogy ez a baj, mert a barátaim szépnek mondanak.

Legjobb válasz: A komment megírásának idõpontja: ma 13:47: Ha nem hiszed, akkor miért kérdezel olyat, hogy a pasiknak mi jön be? Melyik pasinak? Akikkel te eddig találkoztál nyilván nem te jöttél be. Másnak pedig majd te leszel az esete. Miért zavar téged, hogy a többi lány inkább beleugrik mindenféle szirszar kapcsolatba csak hogy ne legyen egyedül? Attól te még megvárhatod azt, akivel kölcsönösen jól érzitek magatokat együtt.

A komment megírásának idõpontja: ma 13:47: Ha nem hiszed, akkor miért kérdezel olyat, hogy a pasiknak mi jön be? Melyik pasinak? Akikkel te eddig találkoztál nyilván nem te jöttél be. Másnak pedig majd te leszel az esete. Miért zavar téged, hogy a többi lány inkább beleugrik mindenféle szirszar kapcsolatba csak hogy ne legyen egyedül? Attól te még megvárhatod azt, akivel kölcsönösen jól érzitek magatokat együtt.
Te tényleg úgy hiszed, hogy minden pasinak ugyanolyan lányok jönnek be? Istenem de hülye vagy...
korod?
jó...akkor ne küldj képet. maszturbálj csak a szobácskádban 60 éves korodig... :D bánom én.
gondolom egy átlagot kérdezet...de szívem, soha az életben nem mondja meg neked senki h mi tetszik neki, lehet egy apró eltérés, és hiába tetszik a többi dolog ha az elrontja. Nah am küld már azt a szerencsétlen képet, nem felszedni akarlak. :) Se rád verni, csak segíteni szeretnék.
Merre lax? :P
Háát, nincs olyan, hogy csak egy típus jön be. Nincs az, hogy ilyen haj, vagy olyan szem, vagy a bammeget napi százszor használó csaj jön be. Kell lennie egy összhangnak, ami mindenkinél más, meg egy hasonló beállítottságnak, de nem feltétlen kell egyformának lenni.
A kérdező hozzászólása: 17 És nem hiszem , hogy minden pasinak ugyanolyan csaj jönne be...
küldj egy képet nekem, általában elég reálisan látom h ki milyen csaj, és mire kéne figyelnie h jobb legyen. :) Így kb semmit se lehet erre válaszolni.
ha küldenél képet , akkor többen eltudnánk mondani , hogy bejönnél e vagy nem , ha ide nem akarsz , akkor max küldj priv-be

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!