Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy a pasimnak csak (25 db)

Tényleg igaz, hogy a pasik csak azért vannak együtt egy lánnyal, mert az ilyen címlapcsajokat nem kapják meg?

Azért nyáladzanak utánuk meg kommentelgetnek fészbukon,hogy dugnám meg ilyenek közben meg kapcsolatban vannak? egy pasinak sem a barátnője a legszebb?:S kort és nemet köszi

Legjobb válasz: Hát lányom, te még nagyon fiatal és naiv vagy, és tapasztalataidat a rózsaszín nõimagazinból, az álmodozásaidból meg a gagyi hollywoodi filmekbõl veszed. Már bocs, de ez van. Annyi sok zavart kell eloszlatni a fejedben, hogy nem is tudom, hol kezdjem. 1) Nem minden pasi egyforma. Te csak azt látod, aki kommentel, de aki nem kommentel, hanem csendben rajong a barátnõjéért, arról nem tudsz. Tehát ne vonj le általános következtetést. 2) A pasik bizony hajlamosak vagánykodásból olyanokat mondani, amiket a közösség úgymond "elvár", vagy õk úgy gondolják, hogy elvár. (Ez nem csak a pasikra igaz egyébként.) Nagyon sok ilyen dugnám-kommentelõ valójában csak alfahímnek akar látszani, de igazából nem dugná az illetõt. 3) A címlaplányok közel sem jönnek be annyi midnenkinek, mint gondolod. 4) Egy pasinak NEM a barátnõje a legszebb. A pasik nem vakulnak meg a szerelemtõl, illetve nem hülyülnek el (vagy csak részben). Nyilván felismernek egy szép nõi formát akkor is, ha nem a barátnõjük az. (Ami szintén vonatkozik a nõkre is.) Az egészben épp az a szép, hogy: "én akkor is a kedvesemet választom, ha a világ tele van gyönyörû nõkkel". (Régen rossz, ha valaki maradékelven választ, de biztos mindkét nembõl vannak ilyenek.) De azért ha valaki szerelembõl választ, attól még biztosan tisztában van azzal, hogy a barátnõjének a lába mondjuk nem illene be a modellválogatásba. 5) Ez nem is baj. Mivel a nõk 90%-a bármilyen fogyózás ellenére sem lehet modellalkatú (ki itt tér el, ki ott), ezért kár is sulykolni, hogy csak a modellek a szépek. Nekem pl pont a kismellû, alacsony, körteforma lányok jönnek be. 29/F

Hát lányom, te még nagyon fiatal és naiv vagy, és tapasztalataidat a rózsaszín nõimagazinból, az álmodozásaidból meg a gagyi hollywoodi filmekbõl veszed. Már bocs, de ez van. Annyi sok zavart kell eloszlatni a fejedben, hogy nem is tudom, hol kezdjem. 1) Nem minden pasi egyforma. Te csak azt látod, aki kommentel, de aki nem kommentel, hanem csendben rajong a barátnõjéért, arról nem tudsz. Tehát ne vonj le általános következtetést. 2) A pasik bizony hajlamosak vagánykodásból olyanokat mondani, amiket a közösség úgymond "elvár", vagy õk úgy gondolják, hogy elvár. (Ez nem csak a pasikra igaz egyébként.) Nagyon sok ilyen dugnám-kommentelõ valójában csak alfahímnek akar látszani, de igazából nem dugná az illetõt. 3) A címlaplányok közel sem jönnek be annyi midnenkinek, mint gondolod. 4) Egy pasinak NEM a barátnõje a legszebb. A pasik nem vakulnak meg a szerelemtõl, illetve nem hülyülnek el (vagy csak részben). Nyilván felismernek egy szép nõi formát akkor is, ha nem a barátnõjük az. (Ami szintén vonatkozik a nõkre is.) Az egészben épp az a szép, hogy: "én akkor is a kedvesemet választom, ha a világ tele van gyönyörû nõkkel". (Régen rossz, ha valaki maradékelven választ, de biztos mindkét nembõl vannak ilyenek.) De azért ha valaki szerelembõl választ, attól még biztosan tisztában van azzal, hogy a barátnõjének a lába mondjuk nem illene be a modellválogatásba. 5) Ez nem is baj. Mivel a nõk 90%-a bármilyen fogyózás ellenére sem lehet modellalkatú (ki itt tér el, ki ott), ezért kár is sulykolni, hogy csak a modellek a szépek. Nekem pl pont a kismellû, alacsony, körteforma lányok jönnek be. 29/F
Már megint az általánosítás... Egyébként a nõknek nagyobbak / teljesíthetetlenek az elvárásaik és van nekik is férfiideáljuk. Akkor mi itt a probléma, kérem?! Ti is csak "kényszerbõl" vagytok velünk? Ja, nem, nem vagyok ilyen. 21F
Igen, azért. Csak egy vigasztalo van, hogy ezeket a lányokat is unja valaki. (Régi vicc, de igaz!)
Azért a pasid nem csak a külsõdért van veled - jobb esetben. Egy címlapcsaj lehet, hogy jobban tetszik külsõre, de valamiért mégis járnak veled a pasik. Õk sem tökéletesek, általában mindenki a saját szintjével azonos párt keres.
A kérdező hozzászólása: na de jó. akkor majd ha a pasim azt mondja, hogy én vagyok neki a legszebb fejbekoksizom, hogy ne kamuzzon.
Hát kislány, lehet, hogy te nem érsz annyit egy férfinak se, hogy pont te kellj neki, s téged tartson a legszebbnek, és max csak pótléknak lehetsz jó, de ez nem mindenkivel van így. Ha ilyen vagy, hát így jártál. Ellenben van még valóban értékes nõ, aki életében nem járt címlapon (spec nem vágom, hogy miért pont õk lennének az ideál...), ahogyan van még értelmes férfi is, aki nem aljadék szexmániás, hanem normális ember. De ha nem vagy kompatibilis a normalitásra, nem is fogod észrevenni õket. (Zárójelben azért megsúgom, hogy engem teljesen hidegen hagynak a modellek, és nekem _tényleg_ a barátnõm a legszebb. Egy van legalább.)
Igen van ilyen sajnos. Amúgy nincs olyan szó, hogy "elhad"
Sajnos van. Elég ízléstelen dolog. Legalább ne rabolja a lány idejét.
ja van. de én gerinctelen dolognak tartom. lányok is vannak így pasikkal.
Bátyám és a barátnõje... mindketten így vannak vele, félnek, hogy nem találnának mást. Bár a bátyámnak nem esne nehezére szerintem, a barátnõjének annál inkább...
igen elõfordúl, lányoknál ugyanígy..1ébként tanulj meg helyesen írni:D máá bocs.

Mért van az hogy a pasik csak mindig a sexre hajtanak? És csak a sexre kellenünk nekik?

van egy pasi akit nem régota ismerek! De csak a sexe hajt be vallom hogy énis nagyon kivánom öt! De ah lefeküdnék nem tuljo szemmel néznék mert apukám kollegéja! DE nagyon kiánjuk egymást!!Mit tegyek?

Legjobb válasz: hát ha szûz vagy, inkább bírd ki, ne tedd meg szerintem... de ha már nem vagy az és kívánjátok egymást, mért ne? kivéve persze, ha beárulna apukádnál... bár nem hiszem.

hát ha szûz vagy, inkább bírd ki, ne tedd meg szerintem... de ha már nem vagy az és kívánjátok egymást, mért ne? kivéve persze, ha beárulna apukádnál... bár nem hiszem.
dugjatok mint a nyulak
A kérdező hozzászólása: még szüz vok de nagyon kivánom öt
Nem igaz, hogy minden pasi csak arra hajt. Igaz, sokan igen, de szerintem kb ugyanennyien nem... Csak körbe kell nézni, és keresni. (Nekem pl még soha sem volt dolgom olyan pasival, aki csak azt akarta volna, úgyhogy nyugi, van remény. ^^) Apukád kollégéjával pedig szerintem nem a legjobb ötlet, még akkor sem javasolnám, ha nem ez lenne az elsõ, de ebben a helyzetben méginkább ezt mondom. Szerintem jobban járnál, ha keresnél egy korban hozzádillõ srácot.

Mért van az, hogy a pasimnak csak az első szexelés alkalmával áll fel masszívan, és másodszorra már nem mindig?

Vagy csak max 2 percig áll fel neki bennem,aztán lelankad.Még pihenés után sem jön össze többször,hogy eljussunk az orgazmusig.Mit lehet tenni?Ja de ha orálisan izgatom 3-szor is eltudom vinni a csúcsra.

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet a probléma. Ha orálisan 3x is sikerül, simán meg csak 1x potencia problémája biztosan nincs. Lehet, hogy csak fantázia szegény, vagy ugyanúgy próbáljátok mint elsõre. Másodjára próbáljatok helyszínt változtatni, kicsit hosszabb szünetet tartani.

Nem tudom mi lehet a probléma. Ha orálisan 3x is sikerül, simán meg csak 1x potencia problémája biztosan nincs. Lehet, hogy csak fantázia szegény, vagy ugyanúgy próbáljátok mint elsõre. Másodjára próbáljatok helyszínt változtatni, kicsit hosszabb szünetet tartani.
nem lehet az h túl tág a hüvelyed ?? bár ha elsõre sikerül neki akkor nem tudom... probáljátok ki esetleg az õsi pozt másodjára vagy valamivel nagyon izgasd fel a fantáziáját. ha nagyon zavaró akkor kérjetek tanácsot egy sexologustol
A pasik el szoktak fáradni a szextõl és nagyon keveseknek adatott meg, hogy egymás után többször is elélvezzen. Ha orálisan megy, lehet azért van, mert az intenzívebb inger a férfi számára, mint maga a szex. Próbáld orálisan izgatni és utána behatolni, lehet jobb eredmény lesz. De szerintem nincs baj.
Szia!! Én pasi vagyok :) !Gyógymódot nem tudok sajnos írni neked, mert nekem éppen ellenkezõleg van, ha elélvezek, akkor is masszívan áll, de sajnos a bnõm nem él vele. Evvel annyit akartam írni, hogy mindenki más, majd megedzõdik:P.

Mért van az hogy manapság a pasiknak csak a nádszálvékony csajok kellenek?

én sem vagyok kövér de vékony sem,olyan határeset van rajtam egy kis felesleg.de máris nem kellek senkinek.és ezzel sokan vannak így a környezetünkben.

Legjobb válasz: Azért nem kellesz senkinek, mert bebeszéled magadnak, hogy csak a "nádszálvékony" csajoknak van esélye a pasiknál. Nagyon sok kövér csajnak van pasija, és tudod miért? Mert leszarják, ki mit gondol, megbékéltek a testükkel, és ez jó hatással van a kisugárzásukra, magabiztosak. Egyébként meg pasiként azt mondom, nekem sem jön be, ha valakin felesleg van, de sok férfitársamnak meg pont ez az ideál. De ha téged ennyire zavar: tegyél ellene.

Azért nem kellesz senkinek, mert bebeszéled magadnak, hogy csak a "nádszálvékony" csajoknak van esélye a pasiknál. Nagyon sok kövér csajnak van pasija, és tudod miért? Mert leszarják, ki mit gondol, megbékéltek a testükkel, és ez jó hatással van a kisugárzásukra, magabiztosak. Egyébként meg pasiként azt mondom, nekem sem jön be, ha valakin felesleg van, de sok férfitársamnak meg pont ez az ideál. De ha téged ennyire zavar: tegyél ellene.
Ez baromság. Nekem egyáltalán nem jönnek be és a barátaim többségének sem. Szerintem manapság a teltkarcsú a divat.
Hat igen, nincs ertelme almokat kergetni es varni a nagy ore...tenni is kell magadert. 20 evig szenvedtem mert kigunyoltak, aztan meg elegem lett, de elvezem az irigykedo tekinteteket :D:D:D Szoval hajra, mert eros vagy es meg tudod csinalni, megmutathatod magadnak legfokepp, de masoknak is, hogy te is ertekes ember vagy.
A kérdező hozzászólása: én sajnos 60kg vagyok 162 cmhez
Kérdezõ, hány kg és hány cm vagy? Én is 17 éves lány vagyok és azt hiszem, azért nem kellek senkinek, mert ducibb vagyok, de lehet, tényleg így is van...
Elõzõ vagyok, csak késõbb küldtem el. A 60 kg egyáltalán nem is vészes.
Nekem az 50 kiló körüli nõk jönnek be.
Természetesen azért, mert szépek a vékony lányok.
Én 165 centi vagyok, és mikor most télen 60 kg voltam, igencsak rosszul éreztem magam a bõrömben, és ez mindenre kihatott az életemben. Elhatároztam magam, belefogtam egy 70 napos diétába, sportolni kezdtem, 2 hónap múlva 52 kg voltam, és jobban néztem ki, mint valaha. Lehet keseregni, hogy nem kellesz senkinek, meg lehet tenni ellene.
Te maximum teltkarcsú vagy, és nem kövér. Amiért nem kellesz a pasiknak, az a kisugárzás. Valószínûleg látszik rajtad, hogy rosszul érzed magad a bõrödben. Ha lefogysz, azzal csak azt éred el, hogy te szebbnek látod magad, és így a pasik is látják majd rajtad, hogy kiegyensúlyozott vagy és boldog, és ezért fogsz több mindenkinek tetszeni, és nem konkrétan az alakod miatt. Szóval, ha neked így jobb, akkor fogyózz, de azt azért érdemes tudni, hogy a túl hirtelen és nagy fogyás sosem tartós, pláne nem egészséges. Egy pasinak sem tetszenek az anorexiás libák, még ha a média ezeket is nyomatja. (tapasztalat: nagyon könnyû átesni a ló túloldalára annak, akinek ilyen fajta önértékelési gondjai vannak. Ha mondjuk elkezdesz sportolni, és egészségesen táplálkozni sokkal többre mész, mintha a kalóriákat számolgatnád.) 22L
nádszálvékony vagyok (megjegyzem nem "szándékosan" de jól érzem így magam) és mégse kellek senkinek. Pux.
Ez hülyeség! Pont az ilyen "határeset" csajokat imádjuk!
A kérdező hozzászólása: utolso válaszolo.veled értek egyet
Szoval kedves kerdezo ne hallgass rajuk. En regebb 72-73 kg voltam, aztan mind lehetett szep az arcom, mert szexre jo lettem volna par pasinak, de komoly dologra mar nem. Szoval ha akarsz valamit, akkor probalj egezsegesebben elni es ugyelni magadra...tapasztalatbol mondom, hogy megeri, mert ahogy csini lettem rogton tobb udvarlo akadt. Es most nehogymar kompromisszumot kossel es azt mondd, hogy lentebb hagyok az elvarasaimmal, jo lesz akarmilyen pasi, csak legyen valakim. Akkor inkabb csinositsd le magad es foleg magad miatt, hogy jol erezd magad a borodben. Amugy ismeros a sok elutasito tekintet meg a gunyolodas meg stb
A kérdező hozzászólása: igen.mindenki a vékonyra megy
Hát nem tudom szerintem a nádszál vékony csajok nem szépek, egy kicsit legyen "husis" a csaj, egy kis úszógumi és poci nem hátrány ;) 18/F
pff csak ráfogjátok hogy emiatt nem kelletek senkinek ismerek kifejezetten duci lányt akinek már egy csomó kapcsolata volt
Ez hülyeség, miért kellene nádszál vékonynak lenni ahoz , hogy jól nézzél ki?Szerintem te ugy vagy jó ahogy vagy és kész passz.:-)
a nõk sajnos nehezen elégednek meg magukkal, mindig lesz valami ami zavar majd... de a megfelelõ férfi, felettetni fogja
d
Kedves kérdezö.Hány éves vagy?
Sokan a törékenységet, kecsességet a 40-50 kilós súllyal társítja össze. Nekem pedig több nádszál ismerõdosom esetlen, tuskó, és van olyan duci barátnóm, aki bájos virágszál.
A kérdező hozzászólása: 17éves :)
Manapság minden kérezö 17 éves lány?:-)
Irkalni lehet itt, de ha sracok elotettek allna egy 70 kilos csaj es egy 55 kilos, amugy meg kulsore tok egyformak a sulyukon kivul, hat ketlem, hogy a 70-es valasztanatok, mert ugyebar eloszor oda kell menni valamelyikhez es ismerkedni, hogy lasd, hogy milyen a kisugarzasa. Es mielott leugatnatok, hogy dagadt vagyok, 58 kilot nem neveznem dagadtnak
hát én nádszálvékony vagyok , és hidd el , h nem az ilyen csajok kellenek a pasiknak , és bármennyire is szeretnék meghizni nem tudok , én inkabb lennék olyan mint te :)

Mért van az, hogy sok pasi csak szórakozik a lányokkal?

Vannak fiúk ,akik csak kihasználják és összetörik a csajok szívét. Vannak akik pl: hetente új csajjal jönnek össze, szinte sportot ?znek az egészb?l. Ezeknek a pasiknak minden csaj csak arra kell, hogy ágyba vigye utána meg eldobja ?ket mint egy használt rongyot. Mért van ez mostanában, vannak egyáltalán olyan pasik akik megbecsülik a n?ket? Akiknek vannak érzéseik?

Legjobb válasz: Mért van az, hogy sok csaj csak szórakozik a pasikkal?

Mért van az, hogy sok csaj csak szórakozik a pasikkal?
Remélem elkapnak valamit!
Én is azt kérdezem amit az elsõ. Bár hüylesége zen vitatkozni, mindkét nembõl van ilyen is-olyan is, és naponta vagy 10 kérdés van ilyen...Én már csak azt nem értem, hogy ha pl egy csajt dob egy pasi, jön nekem panaszkodni, és elõadja, hogy "Minden pasi egy szemét bunkó", és én kérdezem, hogy "én is?", akkor azt válaszolja: "dehooogy"...iylenkor elgondolkozom......Szóval aki nem bunkó meg nem veri át a csajokat az nem is "pasi"??? vagy mi? 18/F
Ne játszd a hülyét. Köszönöm szépen a közösség nevében.
Igen, tévedsz. Egy egészséges pasinak rengeteg dologtól állhat az árbóc. Csak megnyugtatás képpen mondom, van, hogy teljesen spontán erekciója van. Semmi nincsen a közelben, ami felizgatná. (bár ez a kamaszoknál gyakori)
A kettõ nem zárja ki egymást.
ez inger kérdése és nem az érzelmeké
A kettõ nem üti egymást. Téged szeret, de más nõkre is feláll, ez természetes, fogadd el. L
Mondjuk téged sem az eszedért szeret, az biztos.
Az hogy szeret nem tudja befolyásolni a hormonháztartását.
nem üti egymást. teljesen normális.
Elõször tanulj meg helyesen írni, és csak aztán foglalkozz azzal hogy a pasid farka más nõkre is feláll (ami egyébként teljesen normális, a természet így alkotta meg a férfit. Ha nem állna fel neki minden jó nõre akkor lenne gond!)ez egy állati ösztön. ha az állatokat nézed ott is csak az van hogy a hím kefél MINDEN nõstényt. Csak ugye fejlett civilizációnk kitalálta a hûség fogalmát és minden egyebet. Ennyi
benedvesedni te is betudsz, ha nagyon izgatnak, akármennyire is nem akarod... Különben meg ha feláll, az nem jelenti azt, hogy hûtlen, csak azt, hogy nem vak! Ha többet áll fel más lányra, mint rád, akkor van baj! :)
mi meg mindenre:) )
A kérdező hozzászólása: Ja!!! Nem vagyok sütemény, csak nemértem.... Nálam nem igy müködik. Én csak arra tudok felizgulni, akit szeretek....
A kérdező hozzászólása: de ez olyan mintha más nõket is ugy kivánna mint engem . Vagy tévedek??
"Nálam nem igy müködik. Én csak arra tudok felizgulni, akit szeretek...." És szerinted a férfi és nõi nemi ingerek egyformák? Neked talán van reggeli puncimerevedésed? Vagy nekünk folyik vér a farkunkból? Ha tízen megválaszoljuk, hogy nem azt jelenti és te még mindig ezt hajtogatod nem lehet valami sok eszed. Gondolom azt vártad volna tõlünk, hogy megmondjuk dobd ki. Ismerek olyan lányt aki azért dobta egy barátomat, mert nem csukta be a szemét csókolózás közbe az meg azt hitte olyankor más lányra gondol. Nõi logika...

A pasiknak milyen csajok jönnek be? Körülöttem kb mindenkinek van barátja, csak nekem nincs (jó tetszek pasiknak, de ennyi). Kicsit zárkózott vagyok, lehet hogy ez a baj, mert a barátaim szépnek mondanak.

Legjobb válasz: A komment megírásának idõpontja: ma 13:47: Ha nem hiszed, akkor miért kérdezel olyat, hogy a pasiknak mi jön be? Melyik pasinak? Akikkel te eddig találkoztál nyilván nem te jöttél be. Másnak pedig majd te leszel az esete. Miért zavar téged, hogy a többi lány inkább beleugrik mindenféle szirszar kapcsolatba csak hogy ne legyen egyedül? Attól te még megvárhatod azt, akivel kölcsönösen jól érzitek magatokat együtt.

A komment megírásának idõpontja: ma 13:47: Ha nem hiszed, akkor miért kérdezel olyat, hogy a pasiknak mi jön be? Melyik pasinak? Akikkel te eddig találkoztál nyilván nem te jöttél be. Másnak pedig majd te leszel az esete. Miért zavar téged, hogy a többi lány inkább beleugrik mindenféle szirszar kapcsolatba csak hogy ne legyen egyedül? Attól te még megvárhatod azt, akivel kölcsönösen jól érzitek magatokat együtt.
Te tényleg úgy hiszed, hogy minden pasinak ugyanolyan lányok jönnek be? Istenem de hülye vagy...
korod?
jó...akkor ne küldj képet. maszturbálj csak a szobácskádban 60 éves korodig... :D bánom én.
gondolom egy átlagot kérdezet...de szívem, soha az életben nem mondja meg neked senki h mi tetszik neki, lehet egy apró eltérés, és hiába tetszik a többi dolog ha az elrontja. Nah am küld már azt a szerencsétlen képet, nem felszedni akarlak. :) Se rád verni, csak segíteni szeretnék.
Merre lax? :P
Háát, nincs olyan, hogy csak egy típus jön be. Nincs az, hogy ilyen haj, vagy olyan szem, vagy a bammeget napi százszor használó csaj jön be. Kell lennie egy összhangnak, ami mindenkinél más, meg egy hasonló beállítottságnak, de nem feltétlen kell egyformának lenni.
A kérdező hozzászólása: 17 És nem hiszem , hogy minden pasinak ugyanolyan csaj jönne be...
küldj egy képet nekem, általában elég reálisan látom h ki milyen csaj, és mire kéne figyelnie h jobb legyen. :) Így kb semmit se lehet erre válaszolni.
ha küldenél képet , akkor többen eltudnánk mondani , hogy bejönnél e vagy nem , ha ide nem akarsz , akkor max küldj priv-be

Mért van az hogy általában a deszkás, dnb-s, pasik a leghelyesebbek? :] vagy csak szerintem van így? X) 15/L

.

Legjobb válasz: Mert még fiatal vagy és éretlen.Nem mintha én nem:DDe nekem a férfias külsejû pasik jönnek be.Szinte mindig az idõsebb korosztályban nézelõdöm,18-22 körül,ez alatt nem is lehet találni értelmes,komoly pasit. 16/L

Mert még fiatal vagy és éretlen.Nem mintha én nem:DDe nekem a férfias külsejû pasik jönnek be.Szinte mindig az idõsebb korosztályban nézelõdöm, 18-22 körül, ez alatt nem is lehet találni értelmes, komoly pasit. 16/L
Majd ha felnõsz agyilag leszoksz róla...
attól h vkinek hosszú a haja nem b*zii :) :) nyugii szerintem is nagyon helyesek :) és engem a barátaim mindig húznak ezzel...h mért csak az ilyen jön be?? xD mikor ez nem is igaz..csak épp õk jönnek szembe :) :) viszont mindenkinek megvan a saját véleménye és ízlése :)
ez azért van, mert a mai kis csitrik az ilyen ratyi kis köcsögökre buknak
csak szerinted van így... lehet valakinek a diszkós srácok jönnek be.vagy csak buksz a hosszúhajú b*zikra
Azért, mert ez a divat. A sok kis csitrinek ezek a fiúk kellenek..
amugyjaaa:d
én is imádom õket *.* szinte mindegyik jól néz ki :DD 15/L
van benne valami :) egyetértek
Szerintem is nagyon jól néznek ki...amúgy szerintem azért teccenek mert hosszú a hajuk...meg..õõõ jó a kisugárzásuk
mert még éretlen kis csitri vagy!!!!!! ja és te 16 éves bmxes fiú írtad hogy nem 40 kg vagy.. akkor mennyi 45?:) ))))
A kérdező hozzászólása: Kultúráld már magad utolsó..
17:15 60:)
60 az már nem cérna! eggyel fejlettebb, õ már ropi xd
bmxesek isss *.*
milyen az a bmx-es dnb-s fiu? Lehet h már idõs vagyok ehhez.. bár sztem jobb h nem is tudom!
csak te hiszed...
ez úgy fas*ság h a tiniknek ez jön be ahogy van.. 16 éves vagyok, soha nem voltam ilyen h meglátok 1 deszkás gyereket és akkor "a**ád de jólnézki.." csak a divatmajmoló kis hülye pic*ák vannak így vele.. bocs ha vkit megbántottam de hánynom kell h a korosztályomra szégyent hoznak az ilyenek.. xD
Az ilyen divatmajmolo embereket én se szeretem.. elõbb-utobb ugyis kinövik, vagyis remélem, 20 éves bmx-es gyereket nem lehet látni nagyon sehol.. tehát ez is a 14-15 éves korosztály gyöngyszemei közé tartozik. Ideje lenne már felnõni..
Nem ismersz még engem XD
Na, még mindig jobb eset, mint a mai 16 éves kérdezõ, aki 45 éves férfivel van... akkor már inkább a divatmajom kisfiúk. meg hát mi más ilik egy divatbolond tinédzser kislányhoz, mint egy divatbolond tinédzser kisfiú?
miért függ a helyesség a stílustól? Az arc nem változik meg csak azért mert valaki deszkás vagy akármicsoda lesz. Szóval nem attól függ a helyesség, hogy milyen ruhában van, hanem hogy milyen az arca, mennyire ápolt, mennyire jó fej, milyen a kisugárzása....stb. felesleges stílusokba skatulyázni az embereket és ezáltal ítélni. neharagudj nekem ez a véleményem:) azt már megérteném, ha azt írnád, hogy a lányos arcú fiúk jönnek be, vagy a hosszú hajúak...vagy ilyesmi...nade, hogy az öltözködése alapján..
Szerintem elég gázosak...
én a bmx-es pasikért vagyok oda de nagyon *.* (L)
21:12es. bp.n:D
Én nemrégen múltam el 14 de már máris kinõttem ebbõl a " jaj de cukcsiii az a bmxes vagy deszkás srác" pár év múlva csak nevetni fogsz az egészen... én ilyen voltam??? majd meglátod:) )
13:15-össel értek egyet. Jópofák ezek a mai "tinilányok", mindegyik vasalthajú, nullaizmú(jaj bocsássmeg, 40kilósok szóval kockás a hasuk mert egy deka zsír sincs rajtuk, de ez nem számít izomnak), 5évesgyerekarcú, buzernyák köcsögökre bukik, mint amilyenek a gördeszkás meg a bmxes seggnyalók.
Hát ha neked a vasággyal 40 kilós ratyik a leghelyesebbek akkor sok boldogságot. Pár év múlva nagyot fogsz majd önmagadon röhögni, jó esetben. Rossz esetben a napisz*r megtalál és egy leszel a sok ratyi közül.
tiniknek õk jönnek be. ennyi
am nem igaz hogy 40 kg nem mindegyik és a kisugárzásuk igen ish jó.nekem ish udvaról egy deszkás gyerek
nem mind az a 40kg-s gyerek arcúúú most szólok :) nekem is van pár ilyen ismerõsöm :) és egyáltalán nem olyanok :) inkább tényleg a kisugárzásra voksolnék én is
nekem olyan wannabe-nek tûnnek az ilyenek.. õk akarnak lenni a nagy alfahímek.. az a baj, hogy a mai lányok erre buknak, mert "olyan ariiiiii". tiszta szégyen...
Az lehet hogy nem mindegyik vézna, de a lényegtlenbe kapaszkodtok bele. 10-bõl talán 2 van aki nem az a 40 kilós típus, a többi 8 meg egy ratyi. És én nem akarnék egy olyan szubkultúrához tartozni, aminek a 80%-a ratyikból áll. Amúgy meg lol az egész. Nem tudtam hogy a jóképûség újabban már öltözködéshez van kötve. Ha meg a cuccai tetszenek annak mi köze van a benne lévõ emberhez? Egy tróger ugyanúgy tetszene, csak mert menõdeszkás cuccba van? Ez a nevetséges. De most komolyan, erre a kérdésre mit lehet válaszolni???? "Mért van az hogy általában a deszkás, dnb-s, pasik a leghelyesebbek?" Most erre mit lehet válaszolni, he??? Azt, hogy "azér b.zmeg mer a dnb megszépít, ez a zene vitalizálja a géneket és gátolja az öregedést!"???? Istenem.....a ratyi legalja
többnyire igen, lehetnek helyesek, igazából nekem bejön a hosszú haj talán ezért :) távolról megnézem, de járni nem járnék mindenkikedvence menõsráccal... (egyébként akik tényleg helyesek szerintem, azok a snowboardosok :D )
én is bmxes vagyok mégse 40 kg... 16/F
utolsó, hol laksz? :DDDDD
AZ EMO A KIRÁLY OH JEEE
A kérdező hozzászólása: Öhh. Köszi a válaszokat. Márakiknek.. =)
Mindenki azt szeret akit akar. Miért ne jöhet be neki a extrém sportos deszkás, bmx-es pasik? Ha szereti õket, hát szeresse! Kedves kérdezõ ha tudod hogy teccenek neked akkor ne kérdezgess feleslegesen menj ismerkedj egy ilyen sráccokkal, ezzel csak jól fogod magad érezni. ;) Amúgy amerikából jött ez hozzánk át. De csak, most, mert a 90's évek végén már rég divat volt ez és még most is van csak most ért ide ez a deszkás mánia.:)

Mért van az hogy sok pasinak a csaj csak egy éjszakára kell?

Mostanában az összes pasival, akivel alakulna valami már az els? nap a lényegre tér.. És ha nem jön össze neki többet nem keres vagy utánna csak haverként néz rám...

Legjobb válasz: a pasik jobban el tudják különiteni a szexet az érzelmektõl, mint a nõk. sokszor van, hogy nem érzünk semmi különöset egy nõ iránt, de azért még kivánatosnak tartjuk. az etikusabb pasik ilyenkor vagy nem lépnek, vagy már az elején a hölgy tudtára adják, hogy nem komoly kapcsolatot akarnak, csak hát ilyenkor a kósza kufirc esélye is csökken, ezért a gerinctelenebb formák inkább csak a szex után kötik a nõk orrára, hogy csak arra kellettek.

a pasik jobban el tudják különiteni a szexet az érzelmektõl, mint a nõk. sokszor van, hogy nem érzünk semmi különöset egy nõ iránt, de azért még kivánatosnak tartjuk. az etikusabb pasik ilyenkor vagy nem lépnek, vagy már az elején a hölgy tudtára adják, hogy nem komoly kapcsolatot akarnak, csak hát ilyenkor a kósza kufirc esélye is csökken, ezért a gerinctelenebb formák inkább csak a szex után kötik a nõk orrára, hogy csak arra kellettek.
Én az összes barátnõmmel lehetõleg az elsõ randin, vagy az elsõ héten, elsõ hónapban lefeküdtem, már amelyik engedte a dolgot. Aztán mivel jó volt a szex relatív hosszú kapcsolatok lettek. És egyiknek sem azért lett vége, mert könnyen kaptam meg vagy mert nem kellett várni, vagy szenvedni. Sosem küzdöttem egy lányért sem. Nem látom értelmét, bár sokan annyira odavannak érte
12.25-ös vagyok. Nem csak arra megyek. Inkább úgy vagyok vele, mint a 12:56-os válaszoló.
Ha közelebb vagy a 15-höz mint a 20-hoz, akkor egyszerû a válasz. Az ilyen korú fiúkban annyira dolgoznak a hormonok, hogy még a legyet is röptében... Ha sikerül. De általában nem sikerül. Még tapasztalatlanok, és nem értik, hogy hogyan kell élvezetesen lassan kibontani egy ajándékot. Ha 20 körül vagy azon túl jársz, akkor egy másik jelenséget tudok megemlíteni. Megfigyeltem, és ebben barátaim is megerõsítettek, a nõk egy részének van valamilyen "kisugárzása". Nehéz megmagyarázni, szinte lehetetlen leírni, hogy miért van. Szóval van olyan nõ akirõl sugárzik a hidegség, távolságtartás. A másik véglet pedíg az a fajta nõ, akirõl 5 perc beszélgetés után az jut minden férfi eszébe. Pedig lehet, hogy csak a virágokról vagy az idõjárásról beszéltek, és nem küldött semmi kihívó jelzést sem.
mert komolytalanok... ez egy élettani sajátosság. próbálj más körökben ismerkedni. sajnos van egy nagy hányadunk, akik valóban csak a szexet látják a nõben. a legtöbbje kinövi, azonban sokan leragadnak ezen a szinten. azért akadnak rendes srácok is.
én egyszer nagyon csalódtam egy lányban, ezért nem szeretek komoly kapcsolatokba már belemenni. (nem csak a szex érdekel így se, csak nem szeretem lekötni magamat már). Tudom csúnya dolog ez a szexre hajtás amugy a fiúknál ... de a legtöbben tényleg kinövik, vagy rájönnek hogy mi az igazán fontos. Én még 18 évesen nem tudok rájönni. :)
Szerintem ez kb olyan általánosítás, minthogy a nõk meg a pénzre mennek. Ne erõltesd a dolgokat, és ne keresgélj, akkor úgyis belebotlassz egy normális pasiba. Legalábbis nekem mindig így volt.
jah amúgy 16 vagyok, és fiú
Egyénenként változó okai lehetnek ennek. Én például csalódtam a szerelemben és ezért...
A kérdező hozzászólása: 12:25 --> sztem a nõk is eltudják különíteni az érzéseket a szextõl. Vagy is magamból kiindulva igen.. csak nem mindig akarom és lehet hogy ez a baj.. De ha meg mindig elkülönítjük akkor meg nem lesz normális kapcsolata az embernek :S
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzá szoló: az írásodból az vehetõ le hogy akkor most azért nem gondolja komolyan egyik pasi sem mert nem egybõlk a sex a téma... :S
Szerintem az ismerkedés helye és módja is probléma sokszor. Lehet hogy ugyanott találod ezeket a srácokat? Életkori sajátosság is, és igen, ahogy írták, van aki kinövi, van aki nem. Van viszont sok rendes srác is, akit az érzelmek is érdekelnek. Lehet körülötted is, csak nem vetted idáig észre még...
kedves kérdezõ, fogd fel úgy, hogy az ilyen pasikért nem kár. sõt, örülj, hogy még azelõtt kiderült, hogy milyen, mielõtt komolyabban egymásba bonyolódtatok volna.
Mert egy csomó pasi a farkában hordja az eszét, szívét...
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat. Tudom igazatok van de akkor is elég szarul jön ki hogy az ember már kezd örülni hogy végre jön egy normális pasi akinek bejön és tök jól ellehet vele lenni meg ismerkedni és akkor rájön hogy csak arra kell neki :S Amugy utolsó válaszolonak 18 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat. A második válaszolonak: de leheh hogy más lányok komolyan gondolnák.. és így meg õk csalódnak benned
Miért? egyszerû pedig. 20évesen volt egy két éves kapcsolatom. sokat tûrtem, adtam, de nem mindig kaptam. csak hisztit és csalódást. ezt hallgassam? hagyjam h bárki korlátozzon? bocsi, de nem:) inkább több lányt fûzök, felhívom õket "filmezni" és ennyi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!