Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy a párom csak (48 db)

Mért van az hogy a párom csak ugy tud elmenni ha a számba élvez?

Nem értem szexelünk rendesen ,és azt mondja csak ugy tud elélvezni ha a számba élvezhet,állitolag idáig volt neki162 szexuális kapcsolata-rövidebb,hosszabb,és idáig minden nönek a szájába élvezett a végén.Én ezt nem igazán hiszem el hogy minden nö engete neki!Lehet azért csinálja mert nem akar gyereket?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon hozzászokott. Nem az lehet a dologban, hogy nem akar gyereket, hanem kipróbálta, tökre élvezte, és mindig azt akarta. Megpróbálhatod visszaszoktatni, mond meg neki, hogy nincs kedved mindig ahhoz, hogy a szádba élvezzen. Ha õ is szeretné, hogy változzanak a dolgok, akkor idõvel sikerülni fog. De ha meg sem próbálja és nem is akarja, akkor nem tudsz vele mit csinálni.

Szerintem nagyon hozzászokott. Nem az lehet a dologban, hogy nem akar gyereket, hanem kipróbálta, tökre élvezte, és mindig azt akarta. Megpróbálhatod visszaszoktatni, mond meg neki, hogy nincs kedved mindig ahhoz, hogy a szádba élvezzen. Ha õ is szeretné, hogy változzanak a dolgok, akkor idõvel sikerülni fog. De ha meg sem próbálja és nem is akarja, akkor nem tudsz vele mit csinálni.
valóban, megbeszélés kérdése a dolog, beszéld rá, hogy próbáljon meg "normál" körülmények között elélvezni. Itt tenném hozzá a pornófilmek azon "romboló" hatását, hogy a nézõk úgy gondolják, a csaj mennyire élvezi, ha az arcára, szájába élvez a pasi... Szerintem nem így van, erre csak egy benfentes tudna õszintén válaszolni. Azt a részét hülyeségnek tartom, hogy: azért, mert nem akar gyereket. Ha viszont nem védekeztek, és nincs tervbe véve egy esetleges terhesség, akkor baromi nagy felelõtlenséget csináltok, és a pasid joggal nem szeretne beléd élvezni (mármint a puncidba)
Ki tudja mi az oka, lehet hogy csak ez a perverziója, de én nem hiszem el hogy a 162-bõl mindnek a szájába élvezett volna. Szerintem ezzel etet téged. Több mint valószinû hogy a pornófilmek hatása ez . Személy szerint egy kapcsolatban számomra ez megalázó lenne, a párom még sosem akart a számba élvezni, mindig kiveszi elõtte. De hogy mindig a szádban menjen el az már túlzás szerintem. Az végképp megalázó lenne nekem.
Talán jogosan feltételezi bárki, hogy ha valaki a házasság témakörbe ír, akkor férje, vagy felesége van.
Miért fontos ez? Gondolom, akik válaszoltak, nem erre koncentráltak, nem akartak senkit megbántani.
Mert az mindegy abból a szempontból - tudják, kire gondolnak. Most itt nem az számít, hogy jogilag milyen státuszban vannak. Még az is lehet, hogy csak együtt járnak.
"Tegyük fel, hogy a "szülõ-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba."" Akkor miért nem ott (a szülõ-gyermek kategóriában) kérdezed ezt meg? Itt a házasség témakörben teljesen logikus, hogy házastársnak gondolják a párnak nevezett embert.
Gondolom, a tradicionális közgondolkodás a mai napig hivatalosnak inkább a házasságot fogadja el az élettársi kapcsolat helyett. Még akkor is, ha a házasság ma sokak szemében már nem divat. Az az érdekes, hogy valahol a kiírásodban is ezt a szemléletet látom visszaköszönni: " azért írja, hogy a párja mert CSAK az élettársa?".
Mindenki azért nem írja, hogy "mond meg ...". Sokan tudják, hogy így helyes: "mondd meg...".
Lehet, hogy most rám gondolsz, én írtam egyszer véletlenül a "párod" helyett, hogy "férjed", mondjuk az nem most volt. Kicsit beleéltem magam a kérdés adta helyzetbe, hogy én mit csinálnék a kérdezõ helyében és nekem férjem van és automatikusan ezt írtam le, de utána helyesbítettem. :)
Nem értem ez miért zavar téged? Én is tettem már ki ide kérdést, és kaptam olyan választ, hogy a férjed, holott nem, de együtt élünk, és tervben van a z esküvõ valamikorra. Sõt még a postás és a fûtés szerelõ is azt mondta, a férje ez meg az, de nem javítottuk ki ezt sosem senkinek. Egy lakásban élünk, egy pár vagyunk, ez sokak szemében automatikusan férj-feleség kapcsolat, és terveink szerint az is lesz lassan, szóval?
"Tegyük fel, hogy a "szülõ-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba."" Ha én a SZÜLÕK - gyermek kategóriában a PÁROM kifejezést látom egy ilyen jellegû kérdésnél, akkor automata úgy gondolom, hogy a férje nem engedi el ...
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel, hogy a "szülõ-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba."
A mondd kettõ d-vel írandó és a párom után vesszõ íradnó. Ti már nem jártok nyelvtanórára? Vagy amõbáztok helyette? És miért általánosítasz? Soha nem tesz mindenki meg valamit, csak azok szerint, akik úgy gondolkodnak, hogy ha két ember egy véleményen van, az már "mindenki". valószínûleg azért, mert a férj/feleség nem csak jogi státuszt jelent, nam csak magasabb társadalmi elfogadottságú stástuszt, mint az élettárs, hanem mert sokan hidegrázást kapnak a "párod" szótól. Én is. Párja a galambnak van, nem nekem. Ergo, automatice azt írom, hogy férje vagy felesége, házastársa vagy élettársa. Párja - soha. A másik az "uram". Azt szoktam erre mondani, hogy nekem egy uram van, és felmutatok az égre. :) Érti, aki érti, aki nem, az nem.
Még az a jobbik helyzet, amikor feltételezik, hogy a férje. Nekem is volt, hogy ide írtam, páromnak neveztem a férjemet, és valaki átrakatta szerelem, szex/párkapcsolatok kategóriába. Onnantól meg jöttek a válaszok a 12-18 éves korosztálytól, igazán hasznosak voltak:S.
A kérdező hozzászólása: 11. Inkább te tanúlj meg helyesen írni!!!
Mert ha két ember együtt él és gyereket nevel, akkor gyakorlatilag házasok, akár van róla papír, akár nincs. Akkor is, ha élete társa az az ember, akkor is, ha csak a férje :) Angolul tök jó erre a "common law husband" (kb. "szokásjog szerinti férj"), nagyon kifejezõ.

Az miért van hogy a comedy central-on csak keddenként van 14, évad a south park-ból? Mert hétfőtől csütörtökig van és csak kedden van 14. évad

talán nincs leszinkronozva ( ismétlés is volt már nem 1x)

Legjobb válasz: Gondolom mert nem akarják, hogy leadják az egész évadot 2 hét alatt. Amúgy meg kéne szüntetni már ezt a szinkronizálgatást, tuti megérné az ország nyelvtudásának javításáért...

Gondolom mert nem akarják, hogy leadják az egész évadot 2 hét alatt. Amúgy meg kéne szüntetni már ezt a szinkronizálgatást, tuti megérné az ország nyelvtudásának javításáért...

Van egy 7 hós pici fiunk akit imádunk a párommal. Csak köztünk nem mennek jól a dolgok. Hétvégenként eljár szórakozni. Hazudik hogy hova megy, mert lebukott. Nagyon félek. Mit tegyek?

(Egy-két bulifotón megláttam). Valószininü hogy találkozgat a volt csajával. Ennek még utána járok. De sokan látták már hogy a csaj ül be a kocsinkba. Szóval, a lényeg annyi hogy mi már szétmentünk egyszer mert sokat veszekedtünk.Utólag kiderült hogy meg is csalt, ezt ? vallotta be. Pár hónapra rá kibékültünk, úgy éreztük hogy minket egymásnak teremtettek. Fogadkozott és éreztem is hogy nem tenné meg ujra hogy megcsaljon. De egy pici félsz mindig volt, tudjátok, aki megégeti magát egyszer, az óvatosabb lesz. Most megint vihar el?tti id? van. Napok kérdése és borul a bili. Nagyon félek hogy mi lesz. Tudom majd egyedül nevelni a fiam? Nem vagyunk házasok, és a szüleinél lakunk. Én haza tudnék menni anyumékhoz de sok adósságuk van és félek hogy belehúznak a "gödörbe". Saját lakást nem tudok venni s?t a gyerek utáni pénzb?l albiba se tudnék menni. Annyira félek hogy mi lesz velünk.

Legjobb válasz: A férjed már most is megcsal, csak te nem tudsz róla, és sikeresen bebeszélted magadnak az elsõ eset után, hogy egymásnak vagytok teremtve. Ha ezek után megbocsájtottál neki, viseld a következményeit. Nem valószínû, hogy egyedül tudod majd nevelni a gyereked, szülõi segítséget mindenképp igánybe kell venned mert ha így megy tovább kénytelen leszel elmenni dolgozni. Nem sok ember van akit hülyének lehet nézni, ne tartozz közéjük.

A férjed már most is megcsal, csak te nem tudsz róla, és sikeresen bebeszélted magadnak az elsõ eset után, hogy egymásnak vagytok teremtve. Ha ezek után megbocsájtottál neki, viseld a következményeit. Nem valószínû, hogy egyedül tudod majd nevelni a gyereked, szülõi segítséget mindenképp igánybe kell venned mert ha így megy tovább kénytelen leszel elmenni dolgozni. Nem sok ember van akit hülyének lehet nézni, ne tartozz közéjük.
Elsõ válaszolónak sokmindenben igaza van, megértem, hogy baromi ideges lehetsz most nyilván, és, hogy félsz... Azt gondold át, hogy ilyen idegállapotban mennyire jó, ha együtt maradtok- a gyereknek..? Itt most már elsõsorban õ számít, nem az a legfontosabb kérdés sajnos, hogy Te szereted-e, vagy sem. Nyilván nagyon szereted. Attól, hogy csajozik, õ is szerethet téged a maga módján- vannak ilyen emberek. De azzal, hogy nem õszinte veled, biztos, hogy nem becsüli azt az érzésedet, hogy a viselkedése téged bánt. Akarunk-e rosszat, idegeskedést annak, akit EMBERKÉNT is szeretünk (mert pl a gyerekünk anyja)...? Nagyon nem szeretnék a helyedben lenni- de voltam... Igaz, gyerek nélkül. Én léptem. Több, mint fél éves hiányom döbbentette rá a férjemet, hogy velem akar élni, nélkülem nem tud. Híre-hamva nincs már a régi csapodárságának, tanult a dologból. De ez szerencse!!! Én úgy jöttem el tõle, hogy ha a hiányomtól nem ébred fel, akkor semmitõl- és akkor nem kár érte. Éltem az életem közben én is... Válasszon: gyerek(akit imád), és Te- vagy a mostani életvitele. Félek, hogy fogadkozni fog megint és ezt te elhiszed neki, de amíg nem tudja meg, milyen a gyereke nélkül és nélküled élni- addig ne várj csodát. Drukkolok! --ex-sorstárs--
Voltam hasonló helyzetben, csak én férfi vagyok. Ha egyszer már megbeszéltétek és megegyeztetek valamiben, akkor Te tartsd magad ahoz. Temesd el magadban a negatív érzéseket, mert ugye tiszta lappal indultatok. Eközben - ha meg tudod tenni - rakj rendet a fejedben és ha még egyszer akad egy olyan alkalom, hogy megcsal (de biztosan meg is tegye, ne csak Te gondold azt) akkor mutass az ajtóra és mondd azt neki, hogy csukja be maga után. Ezek a még egy meg még egy meg még egy esélyek semmit sem érnek.
Most nem azért, de szerintem itt nem csak a megcsalásról van szó. Ha vki volt annyira felnõtt, hogy gyereket vállaljon, akkor az vállalja a következményeket is és egy gyerekes komoly apukána bizony nem illik állandóan szórakozni járni, fõleg nem diszkókba (onnan gondolom h mondtad h láttál bulifotót)! Szóval szerintem ezen van a hangsúly, na meg persze ha a megcsalást is esetlegesen hozzávesszük, akkor tényleg beláthatod, hogy nem éppen alkalmas az apaszerepre... Szerintemköltözz el a szüleidhez, biztos vigyáznak a gyerekre és menj dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Aranyosak vagytok.

Mi számít megcsalásnak? Csak mert van, aki azt állítja, hogy csak a szex a megcsalás. , de érdekelne, hogy az ilyenek mit szólnának hozzá, hogy a párjukat valaki más kényezteti pl masszírozással.

Gondolat, hogy más is lehetne a partner?

Legjobb válasz: Nálam minden olyasmi megcsalásnak számít amiben testi érintkezés van és vonzalom.Masszírozás belefér még,vagy flört,de csók és hasonló testi dolog,vagy elmenni ide-oda dolog" már nem! 23/L

Nálam minden olyasmi megcsalásnak számít amiben testi érintkezés van és vonzalom.Masszírozás belefér még, vagy flört, de csók és hasonló testi dolog, vagy elmenni ide-oda dolog" már nem! 23/L
Nekem pont a testi dolgok nem számítanak megcsalásnak. Inkább a lelki dolgok. Mikor már másé a szíve, vagy legalábbis játszik a gondolattal, hogy nem vagyok neki elég, más szerelem után néz.
Nem csak a szó szoros értelmében vett szex számít megcsalásnak, hanem a csók, szájrapuszi is, és mindenfajta olyan beszélgetés, ismerkedés, ami barátinál több (pl. társkeresõ, sex chat, buliban flörtölés, stb.) Szóval minden olyan, ahol az illetõ egyedülállóként viselkedik, holott nem az. Kósza gondolat talán nem, de az az illetõn múlik, mennyire adja át magát neki, mennyire ENGEDI, hogy egy másik ember hatással legyen rá, ahelyett, hogy a párjával törõdne. (Ha meg tényleg oda az eredeti kapcsolat, akkor szakítani kell nem félrelépni.) 29/N
Ez az egyik legnehezebb kérdés. Hiszen vannak, akik "nyitott kapcsolatban" élnek. Itt még a más emberrel való szex sem nyilvánul megcsalásnak, mert ezt élvezik, ezt választották. Másutt pedig egy pillantás, de pl fõleg egy csók is megcsalásnak számít. Amerikában államonként változik. Van olyan állam is, ahol az orális szex egyszerûen be van tiltva, és olyan állam is, ahol az orális szex még csak szexuális aktusnak sem minõsül. Ahány ház, annyi szobás. Szerintem inkább azt jelenti, hogy meg kell beszélni egy hoszabb kapcsolatban, hogy "hol húzódnak a határok". Aki többet enged meg magának annál, amirõl tudja, hogy a párja nem tolerálná, õt az sértené, de mégis azt teszi, az megcsalás.
Nálam az érzelmi kötõdés is megcsalásnak számít. Tehát ha még semmi fizikai kapcsolat nem volt, hanem mondjuk a párom beleszeretne másba és rá gondolna. 27/N
- Pont a napokban történt, hogy a barátom beszélgetett egy lánnyal. A lánynak épp akkor ért véget egy kapcsolata, de õ maga azt állította, hogy nem a barátja hiányzik neki, csak a sex. Az én barátom pedig, fölajánlotta, hogy megvigasztalja. A történetnek ez nem a vége, de nem akarom ezzel rabolni az idõdet/idõtöket. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem már ez is megcsalás egyik formája. Ha valaki szereti a másikat & nincsenek komoly gondok köztük, akkor nem akarja, hogy más urak/hölgyek masszírozzák, nem akar másoknak megteríteni gyertyafényes asztalt. Ez az én véleményem. Aztán lehet hogy.... :) 18/L
Aki részegen félrekefél, vagy csak smárol, vagy egyéb, az is megcsalás. A pia semmire sem magyarázat, ez csak kibúvó. Ha valaki hûséges, az részegen is hûséges, tapasztalatból mondom.
A kérdezõ kommentjéhez: szerintem többre mennél, ha a barátnõdet vinnéd el valahova. Tényleg befullad a kapcsolat, ha a randik megszûnnek, és a pár csak egymáshoz járkál át és ott mondjuk nézik a tévét. Röhej, de ez már hónapok után bekövetkezhet, ha valamelyiknek jók a lakáskörülményei, és akkor viszlát programok. A kedvesemmel van egy kedvenc kocsmánk (igényesebb), ahol az egyik elsõ randink volt, havonta minimum egyszer puccba vágjuk magunkat és kettesben beülünk oda és "randizunk". Megfogadtuk, hogy ha xxx évig együtt maradunk, errõl sosem fogunk leszokni. Jó rájönni, milyen jót tudunk csak simán beszélgetni (is) :) Esetleg el is játszhatjátok, hogy felszeditek egymást :D Szóval szerintem a megcsalásnál találj ki valami kreatívabbat. Kb. értem én, hogy mi hiányzik, de gondolj arra, hogy az új emberrel is ugyanide lyukadnál ki elõbb-utóbb.
Válaszadónak: Vadászösztön. Én lány vagyok de ugyan ezt éreztem. Mikor elkezdtem találkozni valakivel, akirõl tudtam, hogy tetszem neki & azért õ is tetszett nekem (Szigorúan úgy hogy mások barátaink is voltak ott, nehogy bármi történjen.) jó érzés volt, azt hittem megtaláltam amire vágyom, de mikor elõször oda akart hajolni, hogy megcsókoljon, kirázott a hideg & undorodni kezdtem tõle, szinte menekülõre fogtam. Néha kellenek ilyenek, hogy rájöjjünk arra, hogy amit akarunk, már rég a miénk. :)
na , a 12:29 tök jól leírja a lényeget ....
12:47 vagyok.Egy helyen nem általánosítottam.Tehát ha valaki csókolózik egy másik emberrel..
Barátilag eljárkálni mással ide-oda, néha találkozgatni nem számít megcsalásnak - viszont ha az illetõ errõl vonakodik beszámolni a párjának, akkor ott valami nem tiszta. Sülve-fõve napi rendszerességgel kettesben együtt lenni a másik nem képviselõjével mint baráttal - határeset, engem zavar. Ha van ott más személy is, mindjárt elfogadhatóbb. Gyertyafényes vacsora mással - egyértelmû megcsalás. Ne mással randizzon, romantikázzon, hanem velem. Masszírozás? Azt hiszem mindketten ütnénk agyon a másikat, ha más masszírozná - ha csak nem gyógymasszõrrõl vagy sportgyúróról és egyáltalán nem szexuális tartalmú, egészségügyi vagy sportmasszázsról van szó. (De aktuálisan nincs erre szükségünk) "moziban közös székbe veszünk jegyet" - ezt nem értem :D 29/N, 12.00
A kérdező hozzászólása: A válaszok alapján a megcsalás attól függ, hogy a partner mit tart annak. Úgy néz ki nem definiálható. 4 éve járok egy lánnyal, soha nem csaltam meg, de hogy õszinte legyek, hiányzik az, amit randizgatós koromban éreztem, amikor séta, közös program volt valakivel, akivel még nem tudhattam, hogy lesz-e valami vagy sem. Hiányzik az ismerkedési idõszak. Mi ez? Vadászösztön?
A masszázsban nincs semmi, a vacsorában sem, ha baráti, nekem a más iránti vonzalomnál kezdõdik. 23/L
Az nem megcsalás, hogy egy helyzetet hiányolsz, konkrét szereplõ nélkül. Lehet, hogy csak a pároddal kellene feldobni a kapcsolatotokat.
Szerintem nem az "érzelmi szál" a lényeg. Ha ez lenne a legfontosabb, akkor a qrvázás nem számítana megcsalásnak. Ugyanis a qurva nem különb a fodrásznál abban a tekintetben, hogy pénzért nyújt egy szolgáltatást. Érzelmekrõl ott semmi szó sincs.
pontosan, így aztán a qurvázás nem is megcsalás ... látod mindig lesz kereslet rájuk, mert nmindig lesznek kielégítetlen igények, ez a durva inkább h sokak otthon nem merik kiélni azt amire valóban vágynak, aztán persze majd máshol megkapják ... na de csoda ? végül is magától értetõdõ ...
Forma szerint nem megcsalás persze. Ez igaz. Mégis természetes, hogy egy a legtöbb nõ nem veszi jónéven a qurvahölgyek látogatását. A férfi és a nõ egyébként különbözõ abból a szempontból, hog a férfi könnyebben létesít szexuális kapcsolatot minden érzelmi kötõdés nélkül, miközben a nõk többségének szüksége van arra, hogy érzelmileg kötõdjön a párjához. Ugyanez az oka annak, hogy egy szerelmes nõ jobban tolerálja partnere rosszabb szexuális teljesítményét, ha szereti. A férfit ezzel szemben sokkal inkább zavarja, ha a barátnõje nem jó az ágyban. Ez van. Kicsit különbözünk...
Na jó azért a "nem merik kiélni vágyaikat" ne tegyük egyenlõvé azzal hogy az asszony nem elégiti ki vágyaikat és akkor mennek qrvázni.Inkább nem tudják kiélni magukat otthon.De azért szerintem ebben is van egy határ.Tény hogy a férfiak 99%a imádja az orális szexet, a nõknek meg foggalmam sincs mekkora része nem szereti.Aztán ezeknél a nõknél a férfiak fele megérti, elfogadja és nem erõlteti.A másik fele erõlteti, aztán vagy megkapják amit akarnak, vagy keresnek valaki mást akinél megkaphatják.Szerintem ez azért nem ok a magcsalásra!Emellett persze a nõk részérõl meg önzõ dolognak tartom, hogy soha, egy kicsit sem bírják félretenni saját undorukat, vagy nem tudom mijüket, azért hogy a szerelmének örömet okozzon.. Viszont ami már bõven határon túl van, az az egyre terjedõ anális szex.Ha egy nõ nem akar belemenni az anális szexbe, akkor azért az elég durva ha emiatt megcsalja a párja csak azért hogy kielégítse vágyait.Ez már bõven az extrák közé tartozik.. Ja és mondom ezt egyébként úgy, hogy én szeretem.Tehát nem vagyok anális szex ellenzõ..
A felsoroltaid kozul nalam mind megcsalasnak szamit. 18 f/karpatalja
Értelemszerû, hogyha neked ez, és ez megcsalás, és ezt a párod tudja, akkor az megcsalás, ha ennek elenére megteszi. Másrészben az is igaz, szerintem, hogy egy férfi nem fog azért kötõdni egy qurvához, mert ott a kíváncsiságának, vagy nemtudom még minek teret engedhet. Attól még nem fog hozzá sem ragaszkodni, sem semmi hasonlót. Az a másik variáció, hogy otthon nem kapja meg, lemond róla, és egy életen át forgatja a fejében, hogy "milyen lehet". Ha ez elõfordul, akkor ez a férfi nem egészen boldog, mert elnyomja az ösztöneit, pdig nem tehet róla, hogy vannak neki. Másik variáció, hogy a nõ megengedi neki, pedig mondjuk a neveltetése miatt ez neki lelkileg nehéz, és ez frusztrálttá teszi, vagy lelkiismeretfurdalást okoz neki, tehát nem egészen boldog, és nem kiegyensúlyozott. Pedig errõl nem tehet. Melyik variáció jobb? Vagy az a jobb, ha elmegy qurvázni a férfi, mert mondjuk kíváncsi, és azután õt furja a lelkiismerete? Ez sem jó. Persze lehet mondani okosan, hogy kell keresni egy minden szempontból ugyanolyan partnert, mint a "párja". Szerintem ha még az ikrek is különböznek, akkor ez talán nem is lehetséges, és akkor még ott a kapcsolat másik ezer buktatója a szexualitáson kívül.
14:56 Nekem szólt?! Nekem is mind megcsalás, nem arról van szó.Hanem az okokról..hogy ki mi miatt.Nálam minden ok elfogadhatatlan, de azért van egy határ ahonnan már tényleg durva, hogy mi miatt csalja meg valaki a másikat.Igenis félre kell tudni tenni a vágyakat..értem itt ezalatt az anális szexet, szadomazot..stb.Az orális szexrõl meg beszélgetni kell.Mindig szükség van/lesz a kommunikációra.
Nem céloztam, csak hangosan gondolkodtam. Nekem bizonyos szempontból szerencsém van, mert nem extrém magas a libidom, és nem okoz gondot, hogy háttérbe szorítsam a tulzott vágyaimat, ha esetleg vannak. Ezért tudok talán gondolkodni azon, hogy mi van a többiekkel? Akik talán amúgy rendes emberek, csak nagyobb a "késztetésük", mert úgy születtek. Ezek vagy erõszakot tesznek a saját természetükön, vagy qurváznak. Aztán emiatt vagy fúrja õket a lelkiismeret, vagy nem. Gondolom.
12:12 figyi, a sex azért sztem nem az a területe az életnek, ami a lemondásokról szólna .... most ha egy fiú / férfi vágyik az orális szexre, akkor te jöhetsz mindenféle racionális érvvel, nem hiszem, hogy itt a gyõzködés hatására majd "elfelejti", hogy valóban az nem is kell neki ... nem értem én ezt komolyan, de tehát azt várnád el a párodtól, hogy igenis fogja vissza magát és igenis fogja vissza amit akar, mert téged szeret ... na most ez nem önzõség egy cseppet ?? hát tudjátok, azért mégsem olyan nagy csoda sem a sok prosti jelenléte sem a rengeteg, mindennapos félrelépések megléte .. mondjam azt h törvényszerû ?
Számomra a csóknál és egyéb testi kapcsolatnál kezdõdik a megcsalás.Az hogy mindeközben milyen folyamatok játszódnak le a fejében, szívében nem tudom, tehát én errõl ezért nem beszélek úgy mint megcsalás. Viszont szerintem az baromság, hogy ha a fiú vagy lány ittas, lefekszik valakivel mindenféle érzelem nélkül, és akkor mindez nem megcsalás.Az hogy valaki földig issza magát aztán csókolózik egy lánnyal, az még megbocsátható.De csakis azért mert ez tényleg hirtelen jön, és még el is lehet hinni hogy semmi érzelem nem volt benne. Viszont az hogy valaki eljut az ágyig, azért az nem fél másodperc, van ideje gondolkodni, ráeszmélni, hogy basszus nekem párom van és én õt szeretem, mi a francot csinálok?!?!Tehát én nem értek egyet azzal aki azt mondja, hogy ittasan lefeküdni valakivel, nem megcsalás.Mert AZ!!
Ezért mondom, hogy van egyfajta "közös megegyezés" arról, hogy a kapcsolatnak hol a "határai", és aki azt "átlépi" az hûtlen. Ha valaki a párja tudtával szeretõt tart, az nem megcsalás. Az valami furcsa "viszony", vagy "állapot" ami a többségnek elfogadhatatlan, de nem "megcsalás", mert tudvalevõ dolog. Ami titokban történik, az megcsalás, nem nyílt lapokkal játszik.
Osztom az elsõ válaszoló véleményét. 25F
azért írtam az elmenni ide-oda dolgot hogy nálam már az is megcsalás, az csak a kezdet onnan lenne tovább is, ha õ már mással jár ide-oda akkor minek vagyok én?! így értettem.
A kérdező hozzászólása: nem lehetséges, hogy minél többet engednénk meg a párunknak, annál boldogabb lenne a kapcsolat? Hiszen nem titkolózna senki...
valóban sokan állítják, hogy a szex csak érzelmekkel lehetséges, de sztem ezt õk s egondolják komolyan, vagy ha igen, akkor nagyon tudom sajnálni, egyáltalán a szûklátókörûséget is, ugyanis már hogyne mûködne a szex abszolút érzelmek nélkül, csak pl egy király sexkaland erejéig ?? ugyan már ... ne legyünk se naivak se álszentek :) sztem egy sexkaland nem jelent amúgy megcsalást, ahhoz kell az érzelmi kötõdés is a személy iránt, na de az már egy más téma
A kérdező hozzászólása: 11:50-nek, tehát szerinted az nem megcsalás, ha az embernek van párja, de kinéz valaki mást, rá is mászik, s csak szexet akar tõle, de a szívét nem... majd meg is kapja a testét?
és az orális sex nem igazi sex ? ne viccelj, tök sokan esküsznek rá h még állatabb mint a "sima" sex, és hát talán én is osztom ezt
A kérdező hozzászólása: na és megcsalás-e az, ha az ember azért akar beszerezni egy másik nõt, mert a párja nem szeret orálisan kényeztetni?
Igen. Basszus, ha valaki igazán szereti a másikat akkor le tud mondani errõl. Vagy ha valaki igazán szereti a másikat félre tudja tenni, hogy nem szereti csinálni & alkalomadtán mégis csinálja.
Mi szoktuk masszírozni egymást egy fiú barátommal, neki is van párja. Nem erotikus helyeken persze. Nem hinném, h megcsalás.
Nekem pl sok nõ barátom, ismerõsöm van. Legközelebbi barátom is nõ. Párkapcsolatban él, hûséges. Mégis idõrõl idõre elmegyünk étterembe, moziba, stb, sokat beszélgetûnk, meég az utcán is belém karol. Viszont puszinál több nincsen, de a moziban közös székbe vezsünk jegyet. Érdekes. A barátjánál egyszerûen "be vagyok jelentve". Mint "legjobb barát, és bizalmas". El kellett fogadnia a srácnak, hogy vagyok a világon, és azért nem viselkedik velem máshogyan, mert õ van neki, hiszen mi 12 (?) éve ismerjük egymást. Én sokra értékelem, hogy kiáll értem még a magánéletében is. Segítjük egymást amiben tudjuk, d puszinál több nem is volt közöttünk soha. Ez valami érdekes kapcsolat, ritka dolog. Ha nemkem lenne valakim most, akkor sem mondanék le ennek a lánynak a társaságáról, ha fejenáll a párom, akkor sem. Pontosan tudom, hogy milyen kapcsolat ez, és tudom, hogy hol a határ. Mindketten tudjuk. A lány 29 éves, a barátja 24, és boldogok. Én boldog vagyok, hogy a "barátnõm" boldog. Szerintem ez nem megcsalás ebben az esetben. Tudom, hogy nem jönne el velem, fõleg nem akkor, amikor van valakije. Hûséges. Kevés nõnek hinném el ha mondja, de õt 12 éve ismerem, úgyhogy tudom. Ha nem az lenne, akkor szerintem én elsõk között tudnám meg. Érdekes nem?
Így van! Azt el lehet nézni! De figyelj egy jól mûködõ kapcsolatban ez úgysem történik meg. Tisztába vagyok saját magammal, tudom mit kell megadni egy férfinak. Ennek ellenére becsúszhat neki egy egyéjszakás Leányzó, hiszen Õ sem vak, és ugye a férfiaknál elég hamar "állnak a dolgok". Ezért biztos nem patáliáznék, de valószínû nem így nyitok egy új kapcsolat felé, hogy az elején megbeszélem vele, hogy nyugodtan félreléphetsz! Hiszen én is elvárom, hogy csak Én legyek neki, de egy botlás (ami lehet csók, orál, rendes szex, vacsi, bármi) még nem megcsalás!
Igazából amiket felsoroltál a kérdésedben, az nálam mind megcsalásnak minõsül. Az, hogy azért feküdtem le ezzal-allaz, mert csak buli volt, nincs semmi érzelem az egy dolog, sõt, az talán még durvább is, mintha érzelmeket kötött volna hozzá. 20L
"na és megcsalás-e az, ha az ember azért akar beszerezni egy másik nõt, mert a párja nem szeret orálisan kényeztetni?" Szerintem ez alap, hogy alkalmazkodni kell egymáshoz. Vagy a pasi elviseli orál nélkül, vagy a Nõci elviseli szépen, hogy szo*nia kell. Figyu minden 2 emberen múlik.
Csak az számít megcsalásnak, ami érzelemmel párosul. Tehát ha megerõszakolnak egy lányt, leitatnak egy lányt, berug egy fiu és megdug valakit, stb, nem számít megcsalásnak. Ha elmegy egy lánnyal zöldséget vásárolni a piacra, aki tetszik neki, akkor ezzel megcsalja a párját. Az élet nem bonyolult. Két dolog van csak: Mindent ki kell élvezni, és nem szabad fájdalmat okozni a másiknak.
A kérdező hozzászólása: nem szabad fájdalmat okozni a másiknak: ha nem tudja, nem fáj neki? tehát titokban csalni szabad, hisz az nem fáj neki.
Én masszíroztam úgy lányt, hogy volt párja. Egy esetben. Lényegében az történt, hogy sikerült felizgatnom, pedig nem ez volt a cél, csak így sikerült. Mivel érthetõ módon kellemetlen volt az, hogy nem lehetett a dolognak "folytatása", ezért ezzel többé nem kísérleteztünk. Szerintem ezzel nem csalta meg a párját.
A kérdező hozzászólása: elmenni ide-oda nem testi dolog!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat akkor neki még van helye mert igazából azt mondták hogy 2200gr körül volt 36 hetesen:)
bár nekem meg lett indítva a 40+4-en, de addig is ugyanúgy mozgott. Csak a burokrepesztésnél csitult el.... :) )
Én 39+6 voltam, mikor szültem, de nekem már az utolsó három hétben nagyon keveset mozgott, mert nem volt helye szegénynek. Igen, ezt nekem is mondták, amit írsz, hogy ha már kevésbé mozog akkor meg akar születni, de nálam nem jött be.
Nekem magától indult meg a szülés, de addig is ugyanúgy mozgott, söt, vajúdás és szülés alatt is mozgott. 40+6 hetesen szültem

Mért van az hogy a párom más lányokkal tud facebook-on beszélgetni csak velem nem? Már nem szeret?

Legjobb válasz: Ja igen és veled biztos tud személyesen is beszélni.

Ja igen és veled biztos tud személyesen is beszélni.
miért érdekel, hogy kivel beszélget? dobjál fel neki értelmes témát és akkor veled is fog.
"Mindenki facebook függö" Hát eléggé el vagy tévedve :D
én nem tudok minden lépésérõl. Amugy attól függ, hogy mirõl beszélgetnek. Lány haverjai is lehetnek.
ehh... én néha azért nem írok rá arra a lányra, mert annyiból állna : Szia Mizu ? szeretlek már nagyon sok mindent kibeszéltetek , és ha nem történik semmi akkor meg minek akarna veled beszélgetni ? ;) sztem ezért ^^
de miért??? miért kell tudnotok minden lépésükrõl? ez olyan beteges
Fakkbukk már megint... Enélkül meg se élnétek..
Manapság már a faszbukkon beszélgetnek a párok?
Mi lányok mindig mindent tudunk csak a pasik szeretik azt hinni hogy mi buták vagyunk... :p Enyém is beszélget én is tudom õ meg nem tudja hogy én tudom és nem is mondom meg neki :D Ne félj ez még nem jelent semmit, mindenki facebook függõ persze hogy beszélget. 20/L
honnan tudod hogy kivel beszélget fb-n?
Miért vagy buta?
talán azért, mert Veled úgyis beszél élõben, míg a taválobb élõ ismerõsökkel nem.
egyébként honnan tudod? mert ha onnan, hogy belépkedsz a fiókjába, akkor elég szánalmas vagy :S
A kérdező hozzászólása: Köztem és párom közt 450 km van. Az a csaj akinek irt õ meg ott lakik a másik faluba. Hétfõn mennék hozzá 3 napja de még nem tudom hogy menjek-e.
Szia! Elõször én is azt akartam írni, hogy biztos azért mert veled amúgy is tud beszélni, és azért facebookon nem túl személyes, de így már másabb. De amúgy telefonan mondjuk fel szokott hívni? Vagy ír sms-t? Meg ez csak egyszeri eset hogy vele beszélt és közben neked nem írt, vagy máskor is ez van? Ha sokszor elõfordul az nem túl jó, bár engem is zavarna, bár én elég féltékeny típus vagyok, ami nem túl jó, inkább bízz benne. Ha pedig gyanakszol valamire, kérdezz rá. (Bár a bizalmat jobban ajánlom, ez nem hiszem, hogy baj lenne, hogy írt egy lánynak ...feltéve ha nem valami nyomulós duma, dehát csak nem ... :) )

Igaz, hogy a tápszertöl csak a feje nö a babának? (azért bánt ez a kérdés, mert nincs tejem csak pár napig tudtam szoptatni és büntudatom van! )

Legjobb válasz: Mi a frászért kell lepontozni??!!Azt írtam ami a tény.H nem nõ meg a gyerek feje.Jajj,annyi retardált anyuka van ittKomolyan-és bocs az offért-de látom magam elõtt a lepontozókat,ahogy ülnek borzosan a macinaciban és a lepontozásban élik ki a szenvedélyüket:SNa,pontozzatok le borzos anyukák.

Biztos olyasvalaki pontozott le, akinek megnott a feje a tapszertol. Mast nem tudok elkepzelni. :-)
Mi a frászért kell lepontozni??!!Azt írtam ami a tény.H nem nõ meg a gyerek feje.Jajj, annyi retardált anyuka van ittKomolyan-és bocs az offért-de látom magam elõtt a lepontozókat, ahogy ülnek borzosan a macinaciban és a lepontozásban élik ki a szenvedélyüket:SNa, pontozzatok le borzos anyukák.
Nyilván nem igaz. Láttál már csecsemõt akinek csak a feje nõtt?
Jajj, te jó ég!Dehogy nõ a fej.A tápszer nem tömény zsír v szénhidrát, nem fejnövesztõ és semmiképp sem méreg, mint aminek beállítják.Az én lányom is tápszeres volt, normál méretû a feje, egészséges, értelmes, nem betegesebb, mint szoptatott társai. A lelkifurdalást meg sürgõsen felejtsd el!!Ha nincs, hát nincs.Azért vannak már tápszerek, h ne tejbegrízen nõjenek fel a mai gyerekek.Számtalan ismerõsöm azt kapta mert anyukának nem volt teje, és mind szenved az emésztésével.A tápszer ezt (IS) hivatott kiküszöbölni.Nyugi, jó babázást, élvezd, ne parázz!;)
De ugye a gólyában már nem hiszel? Vagy szülõszobában megkérdezted a dokit, hogy nyissa ki az ablakot, hogy berepüljön a gólya? Kb egy szint ez és a kérdésed.
:-):-) nem irom le ugyanazt ismet, amit mar helyesen a tobbi anyuka is elmondott. Viszont en kiskoromban imadtam a krumplit. A csaladban sokszor mondtak, hogy ne csak azt egyem, mert nagy fejem lesz. Hat nem lett. :-):-) es a tapszertol sem, amit pici babakent kaptam.
Ha ezt komolyan kérdezed, tökéletesen alkalmatlan vagy anyának.
Ami ehhez a témához kapcsolódik és VALÓBAN megfigyelt összefüggés: "A tápszerrel táplált csecsemõk súlya 4-12 hónapos korban általában nagyobb, mint a szoptatott csecsemõké. Ugyanakkor a hosszuk és fejkörfogatuk növekedésében nincs különbség." Persze ez is csak a nagy átlagra vonatkozik, szóval kivételek mindig akadhatnak.
Persze, hogy igaz! Pár év múlva az egész gyerek csak egy hatalmas gömb lesz, a végtagjai meg eltûnnek. De legalább majd jól lehet vele focizni.
Dehogy igaz.Ne gondolkozz ezen.Több ezer gyerek nõ fel tápszeren és nem szaladgálnak óriás fejû gyerekek az utcán.Ne legyen bûntudatod, gondolom nem te döntöttél a mellett hogy nem szoptatsz.
Biztosan nem így van, és ne legyen bûntudatod, azzal nem segítesz! :-)
Nem, és az sem igaz, hogy sokkal kövérebbek a tápos babák. Ne legyen bûntudatod, attól még jó anya vagy! (és megjegyzem: a fiamat én sem tudtam szoptatni, tápos volt, bele voltam betegedve, a lányomat meg kétévesen alig tudtam leszoktatni a cicirõl...)
én csak tápszert kaptam, kifejezetten kicsi a fejem a testemhez képest, pedig akkor még az ördögtõl való volt a tápszer(30 éve)
Dehogy csak a fejük nõ :-) Ez olyan, mint amikor gyerekkoromban azt találtam ki, hogy a levestõl meg lehet vakulni.
Dehogyis! Az én kisfiam is javarészt tápszert kapott, mert alig volt tejem, de nem lufifejû. :)
Szia! Nem olvastam el a többi választ, de gondolom lehurrogtak, hogy mekkora hülyeség, de sajnos nem igaz. Én Kínában élek, és ott tápszerezik a gyerekeket, hát némelyiknek akkora a feje, mint egy dinnye, de szembeszökõen óriási fejük van. De ez nem azért van, mert tápszerezik, hanem mert a tápszereiket úgy rakják össze. Tehát nyilván te nem kínai tápszerrel eteted a babád, így kevés az esély rá, hogy nagyfejû lesz! :)

Annyi a problema, hogy a parom azert nem akar velem lenni mert nincs hely ahova mehetnenk(titokban) mit javasoltok? Legszivesebben minden percen csak dugnek es dugnek. Miert van ez? Es hogy meg is tehessem, hogyan vegyem ra a szerelmemet?

Legjobb válasz: én néha többször kívánom mint a barátom:D persze néha fordítva is van, de elvagyunk :P te egy kicsit egyszerûen fogod fel a dolgot sztem:D lehet lepontozni

én néha többször kívánom mint a barátom:D persze néha fordítva is van, de elvagyunk :P te egy kicsit egyszerûen fogod fel a dolgot sztem:D lehet lepontozni
nem is csodálkozom, hogy nem akar veled DUGNI, maximum szeretkezni...

18-éves lány vagyok fél éve élek szexuális életet és még nem sikerült elmennem hüvelyen keresztül, pedig a párom mindent meg tesz nekem amit csak kérek! Mert mikor elmennék az van hogy pisilési ingerem van de nem bírok elmenni mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Szerintem irányítsátok egymást, ebben az esetben te a párodat, hogyan jó neked. És ne legyenek gátlásaid, ne járjon az a fejedben, mi van, ha most se jön össze! Mert így tuti nem fog. A hüvelyi orgazmusról meg csak annyit, hogy sok nõ nincs tisztában azzal, hogyan mûködik. Kimásolok neked egy cikket, remélem segít! Mostanában megszaporodott azoknak a problémáknak a száma, amikor a férfiak „elvárják” a nõktõl a hüvelyi orgazmust. Arra hivatkoznak, hogy az elõzõ barátnõjüknek volt. Pedig a Spektrum TV többször is adta azt a filmet, amiben bebizonyították, hogy a nõk hüvelyében 1000x kevesebb érzõideg végzõdés van, mint a csiklójukban! Persze, hogy a csikló érzékenyebb! A Természetnél nincs bölcsebb! Ugyanis, ha a nõk ugyanolyan érzékenyek lennének a hüvelyükben, hogy bírnák ki a szülés fájdalmát?? Nem véletlen az, hogy annyit hangsúlyozzuk az elõjáték fontosságát! Hiszen a nõk szexuális izgalma a szavakkal, tettekkel, a simogatással, csókolózással kezdõdik és a csiklóingerléssel fejezõdik be. Az orgazmus végsõ soron az agyban keletkezik, és onnan sugárzik szét az egész testbe, annak teljes ellazulását okozva. A hüvely az csak egy csatorna, amelyen keresztül az ondó a méhbe jut. Amikor egy nõ szexuális izgalomba jön, természetesen már nem tudja megkülönböztetni, hogy pontosan hol jó, ezért a csikló és a hüvely közelsége miatt érezhet „hüvelyi orgazmust”. Ehelyett bizony agyi orgazmusa van! De ennek keletkezésében a csikló sokkal nagyobb szerepet játszik, mint a hüvely. A férfiak szeretik azt hinni, hogy az õ nemi szervük okozza a nõknek az orgazmust. Pedig nem! Az egész személyiségük kell hozzá!

Szerintem irányítsátok egymást, ebben az esetben te a párodat, hogyan jó neked. És ne legyenek gátlásaid, ne járjon az a fejedben, mi van, ha most se jön össze! Mert így tuti nem fog. A hüvelyi orgazmusról meg csak annyit, hogy sok nõ nincs tisztában azzal, hogyan mûködik. Kimásolok neked egy cikket, remélem segít! Mostanában megszaporodott azoknak a problémáknak a száma, amikor a férfiak „elvárják” a nõktõl a hüvelyi orgazmust. Arra hivatkoznak, hogy az elõzõ barátnõjüknek volt. Pedig a Spektrum TV többször is adta azt a filmet, amiben bebizonyították, hogy a nõk hüvelyében 1000x kevesebb érzõideg végzõdés van, mint a csiklójukban! Persze, hogy a csikló érzékenyebb! A Természetnél nincs bölcsebb! Ugyanis, ha a nõk ugyanolyan érzékenyek lennének a hüvelyükben, hogy bírnák ki a szülés fájdalmát?? Nem véletlen az, hogy annyit hangsúlyozzuk az elõjáték fontosságát! Hiszen a nõk szexuális izgalma a szavakkal, tettekkel, a simogatással, csókolózással kezdõdik és a csiklóingerléssel fejezõdik be. Az orgazmus végsõ soron az agyban keletkezik, és onnan sugárzik szét az egész testbe, annak teljes ellazulását okozva. A hüvely az csak egy csatorna, amelyen keresztül az ondó a méhbe jut. Amikor egy nõ szexuális izgalomba jön, természetesen már nem tudja megkülönböztetni, hogy pontosan hol jó, ezért a csikló és a hüvely közelsége miatt érezhet „hüvelyi orgazmust”. Ehelyett bizony agyi orgazmusa van! De ennek keletkezésében a csikló sokkal nagyobb szerepet játszik, mint a hüvely. A férfiak szeretik azt hinni, hogy az õ nemi szervük okozza a nõknek az orgazmust. Pedig nem! Az egész személyiségük kell hozzá!
Én 21 vagyok, túl jó pár kapcsolaton, és nekem sem volt még...Már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen érzés...a pisilési inger ? Azzal kezdõdik? Mert akkor az borzasztó, akkor maradok csak a csiklóinál... Nekem is volt egy pasim, azzal hencegett, hogy neki az összes barátnõje mindig elélvezett...nah persze!
KedveS Kérdezõ! Annyival egészíteném ki az elõttem szólót, hogy a nõk jelentõs része nem jut el tisztán hüvelyi izgatással az orgazmusig, más szóval a nõk jelentõs része csikló-típusú. Ez teljesen normális!!! A csiklóizgatással kiváltott orgazmus éppúgy tökéletes, mint a hüvelyi változata. A barátod figyeljen arra, hogy alaposan izgassa a csiklódat! Üdv: dr. Szalai Krisztián
Én 4 éve vagyok a párommal és még soha nem volt hüvelyi orgazmusom! :( Van olyan is, akinek egész életében nem jön össze! A pisilési inger már jó, mert ez annak az elõjele!
A párom elég tapasztalt és én sem vagyok már egy kis csitri, de eddig nem jött össze nekem sem, csak a pisilési inger. Az elõzõ biztos egy nagyszájú pasi! Nektek könnyû!
Sok nõ nem képes rá, de azért nem lehetetlen. Ne így állj hozzá, hogy te is ezt a kategóriát képviseled!!! A párommal 10 hónapig kísérleteztünk, mire végre összejött. Nektek is van még idõtök, csak tessék figyelni magadra, gyakorolni, és nagyon nyitottnak lenni. Azt hallottam, hogy egy nõ igazán 30 fölött kezdi el élvezni a szexet, mert akkor kerül tisztában önmagával. Te is nagyon fiatal vagy, még én is csak 21 leszek, tehát gondolj bele még csak most jönnek a jó éveink.:) Petranova
tapasztalt férfi tudná kezelni a helyzetet, de ezek szerint mindketten kezdõk vagytok.
Nekem volt már hüvelyi orgazmusom, de azóta semmi, ez a pisilés engem is idegesít, de mindig mondja a párom , hogy nyugi ugysem fogsz bepisilni, de nekem akkor sem megy :(
Ha megint csináljátok, akkor folytassátok tovább, nekem is ez volt az elelyén.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!