Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy a párom (292 db)

Mért van hogy a párom elalszik egyből elélvezés után mikor én még kivánnám a sexet? (egy lány)

Azt mondja mindig hogy elfáradt meg minden hiába keltegetem egyb?l alszik ejakuláció után mért van ez ?

Legjobb válasz: Mert megkapta amire vágyott. A csecsemõk is általában szundiznak ha megeteti õket az anyjuk és a kezében ringatja.Nem hiába létezik hogy a férfiakat le csecsemõzik. :D :p

Mert megkapta amire vágyott. A csecsemõk is általában szundiznak ha megeteti õket az anyjuk és a kezében ringatja.Nem hiába létezik hogy a férfiakat le csecsemõzik. :D :p
mert tényleg elfáradt :)
hát ez egy kicsit önzõséég szerintem. de erre lehetne egy nagyon jó trõkköd. :) az elõjátékot nyújtsd el hosszabbra, hogy jobban felhuzzon, így szex közben gyorsabban elélvezel :)
Törõdj bele, minden férfi ilyen. Nagyon meg kell becsülni azt a pasit, aki hajlandó lenyomni némi csevelyt szex után, mert tudja, hogy a nõnek arra igénye van.
18 éve ismerem a nejemet, voltunk együtt egy párszor :o)) Nem tudom neked megmondani, hogy miért fáradok le, esküszöm, de én is olyan vagyok, aki hamar elalszik. Talán azért, mert a kielégülés egy elég erõteljes dolog, ami lefárasztja az izmokat, kiüríti a "szervezetemet" és valószínû az is benne van, hogy "na, végeztem". Ennyi idõ alatt azonban megtanultam azt, hogy figyelni kell a páromra is, nemcsak magamra. Próbálok vele kedves lenni, simogatni, beszélgetni ... de ettõl még gyakran elalszom az elsõ után, ráadásul hamarabb! Néha meg a kettõ után is akarok egy harmadikat! Ugyan ki érti ezt, ha még magam sem?

Ha annyi elvárásom van, hogy a párom ne legyen túlsúlyos, mert én is vékony vagyok fiúként, akkor miért kell támadni, hogy milyen felszínes állat vagyok?

Szerintem nem egy nagy elvárás, hogy ne legyen igénytelenül kövér a párom. Sajnos minden normális súlyú lány foglalt, az a problémám vagy én nem vagyok az esete, pedig én annyi mindent elnézek a külsőben is. Kár, hogy sehol olyan lány, akit keresek jellemre.

Legjobb válasz: Nem nem nagy elvárás.Ki mondta h felszínes állat vagy? Ha nem vízilovakkal akarsz összejönni,akkor ne vízilovakkal gyere össze!De ezt ne nekik mond már bmeg. Innentõl kezdve érzelmi intelligencia hiánya,h tapintatlanul(ami nem egyenklõ az õszinteséggel!) megmondod valakinek ha azért nem(nem másért) mert túl kövér vagy.Ilyet nem leghet csinálni,mert nem tudod hogy éli meg,hogy reagál olyanon amirõl nem nagyon tehet mert pl. világ életében kövér volt,hajlamos a hízásra. Nem neharagudj aranyos vagy,de én nem érzek többet se most sem a jövõben.Kész,el van küldve,le van zárva és mégsem volt ledagattozva.Jé,lehet ember módjára is? Naugye.

Nem nem nagy elvárás.Ki mondta h felszínes állat vagy? Ha nem vízilovakkal akarsz összejönni, akkor ne vízilovakkal gyere össze!De ezt ne nekik mond már bmeg. Innentõl kezdve érzelmi intelligencia hiánya, h tapintatlanul(ami nem egyenklõ az õszinteséggel!) megmondod valakinek ha azért nem(nem másért) mert túl kövér vagy.Ilyet nem leghet csinálni, mert nem tudod hogy éli meg, hogy reagál olyanon amirõl nem nagyon tehet mert pl. világ életében kövér volt, hajlamos a hízásra. Nem neharagudj aranyos vagy, de én nem érzek többet se most sem a jövõben.Kész, el van küldve, le van zárva és mégsem volt ledagattozva.Jé, lehet ember módjára is? Naugye.
Mert külsõ alapján válogatni csak a lányoknak szabad.
Ki támad kisszívem? Még jó hogy, ha nem tetszik, akkor nem velük fogsz összejönni. Azért az "adj lejjebb az igényeidbõl" az nem egyenlõ azzal, hogy bárki jó.
Teljesen felesleges ennyiszer leírni ezeket a hülyeségeket. Ha nem tetszik szó szerint szardle.Nem kell vele foglalkozni.Nem kell meséket költeni.Nem kell semmit csinálni!
Mert nyiszlett vagy és ronda, a macska is átmegy a túloldalra, ha meglát, minden normális alkatú lány menekül elõled, de még az igényes ducik is! Vannak, akik az elõnytelen külsejüket a viselkedésükkel, az intelligenciájukkal, a jellemükkel, a kisugárzásukkal kompenzálni tudják és találnak barátnõt, te közéjük sem tartozol. Ez akkor is így marad, ha hatszázadjára is felteszed ugyanezt a kérdést. Ha szerencséd van, találsz egy kóros önbizalomhiányban szenvedõ, sovány lányt, aki beéri veled.

Mért van az hogy a párom több nővel is ki szeretné próbálni, meg hogy a sexfilmekre áll fel neki?

Nemtom mért van az hogy, a férjem mindig előszőr néz egy kis sexfilmet, majd csak utána jön oda hozzám, hogy szeretkezzünk.Pedig nem vagyok az a csunya nő hogy, csak a sexfilmekre álljon fel neki.Ez mindig ugy zavar. Na meg szokta mondani, hogy ki szeretné ugy probálni hogy vagy anyám és én meg ő, vagy egy idegen nővel hármasban, de én mondtam neki hogy nem nagyon szeretném. Mért van ez hogy ő ilyeneket akar kiprobálni? Nem vagyok netán elég neki? Vagy miért? Már kérdeztem tőle hogy azért akarja ezeket mert kevés vagyok, de neki mindig az a válasza hogy NEM, csak ő még kiakarja ezt probálni, pedig már kiprobálta, mert mondta. De akkor mért akarja megint, és mért velem? Sajnos az is a baj hogy nagyon visszafogott vagyok. Szeretem nagyon a sexet, de visszahuzodom. Régen nem engedtem világosba, most megengedem. Nem szeretem azt hogyha én vagyok felűl, mert szégyenlek én mozogni, a szemébe se szeretek bele nézni, mikor együtt vagyunk.Mért lehet ez nállam? Olyan rossz, mert nem jo ilyen visszafogottnak lenni, de nemtok kibontakozni, és élvezni az egészet. Mért lehet ez? Valami baj van velem? Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Az én párom is néz elõtte szexet!Engem is zavart!Mostanában együtt nézzük :) szerette volna kipróbálni 2lány és õ!Ki is próbáltuk!Nagyon jó volt! Megkérdeztem hogy ezt a felállást miért szerette volna ?Mert ki szeretnék próbálni uj dolgokat is nem azért mert kevés vagy nekem!ez volt a válasz!

Az én párom is néz elõtte szexet!Engem is zavart!Mostanában együtt nézzük :) szerette volna kipróbálni 2lány és õ!Ki is próbáltuk!Nagyon jó volt! Megkérdeztem hogy ezt a felállást miért szerette volna ?Mert ki szeretnék próbálni uj dolgokat is nem azért mert kevés vagy nekem!ez volt a válasz!
Nem létezik olyan férfi aki ne szeretné a 2 csajos felállást. Ha valakinek megadatik ez a szerencse akkor sem fog semmi sem változni, mert akkor is ugyanúgy kívánja (tapasztalatból mondom). A férfiak szerintem ezt egy legális megcsalásnak érzik, így nincs lekifurdalás. Ha vissza szeretnél vágni akkor kérd meg hogy elõbb próbáljátok ki úgy hogy te két pasival és utána lehet a két csajos. Azt mondtad hogy a férjed akkor már jó ideje együtt vagytok és nem tudtad levetkõzni a gátlásaid? :O A mostani bnõmnek is kb 2 évébe telt, de még azt is sokaltam.
Nyugi nem vagy egyedi eset, sot a parod hozzaalasa sem az! Szerintem errol mindenkeppen vele kell beszelned! Mert ezeket a gatlasokat amik benned vannak fel kell odani nincs mese! A szexualitas egy csodalatos dolog amit elvezni kell!!!!! Minel tobb gatlast oldasz fel annal szabadabbnak fogod magad erezni! De ehhez kell hogy megertsen teged! A kovetkezo lepes megerteni azt h: a parodat nem birtoklod hanem szereted s szeretned az o vagyait kielegiteni! Mert ha o boldog akkor te is boldog vagy! Viszont ha te engedsz akkor ugy korrekt ha o is enged
"Szeretem nagyon a szexet, de visszahúzódom. Régen nem engedtem világosba, most megengedem." A 2 csajos felállásról le kellene beszélned, de próbáld meg feloldani a gátlásaidat mert az azért gáz hogy nem rég engedted meg hogy világosban szeretkezzetek. Ha egy kicsit több dolgot bevállalnál akkor lehet hogy pornót sem nézne szex elõtt. Nem azért néz pornót mert te nem vagy kívánatos neki, csak szerintem szeretné hogy hasonló dolgokat bevállalj mint amit a filmen látott. Ha gondolod beszélgethetünk privátban és kivesézzük a dolgot.
Nah koszonom hogy egy no is osztja az en velemenyemet!
Az a baj veled b.szmeg, hogy egy fapina vagy. Nem tudom melyik normális vérboségu pasi képes veled lenni. Tuti félrek.r, amikor csak teheti.A pasik nem egy olyan not, akarnak aki csak fekszik alattuk, mint egy darab fa.Arra vágynak, hogy egy gátlástalan vadmacska a kifulladásig szexeljen veluk. Ha nem vagy képes kielégíteni a pasidat, akkor ne csodálkozz, hogy nem vagy elég neki. A szex az élvezetrol szól, nem a gátlásokról.
Mi van? o.O Mert náthásak vagytok. :D
mert a test szagához vonzódik az ember. talán a feromon( de lehet hülyeséget beszélek)
mármint elõször a szag az ami megfog egy emberben ha közelebb vagytok egymáshoz
Egy nagyon régi mondás szerint meg kell szagolni a párod hónalját és , ha tetszik az illata akkor benneteket egymásnak teremtettek. Szimpla biológia:) Szerencsés vagy. Megtaláltad az igazit 8000000/1

Mért van az, hogy a párom nem tud felizgatni?

Már egy csomó mindent kipróbáltunk és mégse megy. ? isnagyon próbálkozik,én is de mégis semmi. érzem,hogy mingyjárt összejön...de még se mért van ez?

Legjobb válasz: Szerelmes vagy a párodba? Mert ha igen akkor mûködnie kellene:-/Csak gyújtsatok meg néhány gyertyát, tegyetek be valami lágy zenét és engedd el magad.Véleményem szerint nagyon fontos az elõjáték és ha kelõ ideig húzzátok, az aktusra már olyan állapotban leszel h nem tudod megfékzni magad:)

Szerelmes vagy a párodba? Mert ha igen akkor mûködnie kellene:-/Csak gyújtsatok meg néhány gyertyát, tegyetek be valami lágy zenét és engedd el magad.Véleményem szerint nagyon fontos az elõjáték és ha kelõ ideig húzzátok, az aktusra már olyan állapotban leszel h nem tudod megfékzni magad:)
:D
Nem. Azért van, mert ostoba vagy és magaddal sem vagy tisztában.
utolsó: ott a pont! teljesen igazad van!
azért van mert nem kívánod testileg
A kérdező hozzászólása: és akkor mitkéne csinálnom, h kívánjam?:$
Nem fogod tudni magadra erõszakolni azt, hogy Õt kívánd. Nem kívánod, nem is fogod már. Ez nem a te hibád, tiplizz!
Talán jogosan feltételezi bárki, hogy ha valaki a házasság témakörbe ír, akkor férje, vagy felesége van.
Miért fontos ez? Gondolom, akik válaszoltak, nem erre koncentráltak, nem akartak senkit megbántani.
Mert az mindegy abból a szempontból - tudják, kire gondolnak. Most itt nem az számít, hogy jogilag milyen státuszban vannak. Még az is lehet, hogy csak együtt járnak.
"Tegyük fel, hogy a "szülõ-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba."" Akkor miért nem ott (a szülõ-gyermek kategóriában) kérdezed ezt meg? Itt a házasség témakörben teljesen logikus, hogy házastársnak gondolják a párnak nevezett embert.
Gondolom, a tradicionális közgondolkodás a mai napig hivatalosnak inkább a házasságot fogadja el az élettársi kapcsolat helyett. Még akkor is, ha a házasság ma sokak szemében már nem divat. Az az érdekes, hogy valahol a kiírásodban is ezt a szemléletet látom visszaköszönni: " azért írja, hogy a párja mert CSAK az élettársa?".
Mindenki azért nem írja, hogy "mond meg ...". Sokan tudják, hogy így helyes: "mondd meg...".
Lehet, hogy most rám gondolsz, én írtam egyszer véletlenül a "párod" helyett, hogy "férjed", mondjuk az nem most volt. Kicsit beleéltem magam a kérdés adta helyzetbe, hogy én mit csinálnék a kérdezõ helyében és nekem férjem van és automatikusan ezt írtam le, de utána helyesbítettem. :)
Nem értem ez miért zavar téged? Én is tettem már ki ide kérdést, és kaptam olyan választ, hogy a férjed, holott nem, de együtt élünk, és tervben van a z esküvõ valamikorra. Sõt még a postás és a fûtés szerelõ is azt mondta, a férje ez meg az, de nem javítottuk ki ezt sosem senkinek. Egy lakásban élünk, egy pár vagyunk, ez sokak szemében automatikusan férj-feleség kapcsolat, és terveink szerint az is lesz lassan, szóval?
"Tegyük fel, hogy a "szülõ-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba."" Ha én a SZÜLÕK - gyermek kategóriában a PÁROM kifejezést látom egy ilyen jellegû kérdésnél, akkor automata úgy gondolom, hogy a férje nem engedi el ...
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel, hogy a "szülõ-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba."
A mondd kettõ d-vel írandó és a párom után vesszõ íradnó. Ti már nem jártok nyelvtanórára? Vagy amõbáztok helyette? És miért általánosítasz? Soha nem tesz mindenki meg valamit, csak azok szerint, akik úgy gondolkodnak, hogy ha két ember egy véleményen van, az már "mindenki". valószínûleg azért, mert a férj/feleség nem csak jogi státuszt jelent, nam csak magasabb társadalmi elfogadottságú stástuszt, mint az élettárs, hanem mert sokan hidegrázást kapnak a "párod" szótól. Én is. Párja a galambnak van, nem nekem. Ergo, automatice azt írom, hogy férje vagy felesége, házastársa vagy élettársa. Párja - soha. A másik az "uram". Azt szoktam erre mondani, hogy nekem egy uram van, és felmutatok az égre. :) Érti, aki érti, aki nem, az nem.
Még az a jobbik helyzet, amikor feltételezik, hogy a férje. Nekem is volt, hogy ide írtam, páromnak neveztem a férjemet, és valaki átrakatta szerelem, szex/párkapcsolatok kategóriába. Onnantól meg jöttek a válaszok a 12-18 éves korosztálytól, igazán hasznosak voltak:S.
A kérdező hozzászólása: 11. Inkább te tanúlj meg helyesen írni!!!
Mert ha két ember együtt él és gyereket nevel, akkor gyakorlatilag házasok, akár van róla papír, akár nincs. Akkor is, ha élete társa az az ember, akkor is, ha csak a férje :) Angolul tök jó erre a "common law husband" (kb. "szokásjog szerinti férj"), nagyon kifejezõ.

Mért van az hogy a párom, mikor nagyon jól éreztük magunkat utána elalszik? Mért van ez? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az én férjem is mindig elálmosodik utána és alszik egyet. Biztos nagyon kimerül alatta.

Az én férjem is mindig elálmosodik utána és alszik egyet. Biztos nagyon kimerül alatta.
Amelyik nem alszik el, az is úgy ellazul, ahogy máskor soha. Ilyenkor lehet jókat beszélgetni, vagy összebújni, és csak heverészni :-)
A férfiak orgazmusa során a testükben felszabadulnak olyan anyagok, amelyek teljesen ellazítják, ezáltal fáradtságot és álmosságot éreznek. Minél intenzívebb az orgazmus, annál erõsebb ez az érzés. Tehát ha a barátod elálmosodik, az azért van, mert írtóra jól csináltál valami. Meg kéne ismerkednünk!
Egy vicc szerint: "A férfiak azért alszanak el gyorsan szex után, mert elõtte fél éjszakát könyörögnek érte." :) Amúgy valójában az történik, hogy az ejakulálást követõen egy olyan vegyület szabadul fel a férfi szervezetben, ami elálmosítja õket (a pontos neve most sajnos nem jut eszembe...).
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a válaszokat!Megnyugtatatok hogy ez normális.
A férfiak többsége sajna ilyen. Lehemberedik a nõrõl, elfordul és alszik is már... Tisztelet a kivételnek:-)
Ez normalis az en parom is van, hogy 1x2x3x csinaljuk es meg mindig elemeben van, es van, hogy egyutt vagyunk es utanna szinte majdnem rajtam elalszik....ez attol is fugg milyen napja volt a munkaba.mennyire stresszes volt a hete, stb...a ferfiak ilyenek....nalam is elofordul...nyugodj meg tok normalis helyzet
A kérdező hozzászólása: Szia hát nállam ez pont fordítva, én nem álmosodom hanem inkább akkor élek.
szia! nálunk ez pont fordítva van, pedig én is úgy tudom, hogy ez inkább a férfiakra jellemzõ.sokszor vagyok úgy, hogy egy jó együttlét után teljesen "bepunnyadok", mert jól esett, vagy nem tudom.
Na, eszembejutott közben :) Az oxytocin az a bizonyos hormon, ami elaltatja a férfiakat szex után. Tessék, egy kis irodalom: http://www.n-joymagazin.hu/index.php?inc=anyag&AnyagID=587&R..

Lányok! Mit szólnátok egy olyan fiúhoz, aki állandóan a mérlegen nézi magát és folyton azon van, hogy felszedjen pár kilót, mert nagyon sovány és szeretne úgy kinézni, hogy esélye legyen a lányoknál végre?

Sajnos csak 53kg vagyok, igaz alacsony is nagyon, de épp ezért akarom kigyúrni magamat, ah már jól nem tudok kinézni és magas sem lehetek, sajnos. Csak sajnos van egy olyan problémám, hogy nálam a fogyás könnyebb m?velet, mint a súlygyarapodás. Mindig mérem a súlyomat és folyton zabálok, ha nem vagyok éhes akkor is, közben meg edzem is, igaz kondira nem telik jelenleg, de jártam már konditerembe is, igaz csak egy hónapig tudtam fizetni, annyi id? alatt feljött 2 kiló, de azóta visszaestem és most is csak egy kilót sikerült felszednem. Ráadásul mindenhol azt lehet olvasni, hogy az alacsony tömegindex? fiúk nem kellenek a lányoknak és úgy tapasztalom, hogy nagy valószín?séggel a vékony alkatom miatt sem kellek úgy a lányoknak, de, ha ki tudnám végre gyúrni magamat, ami számomra egyel?re lehetetlen, de én mégis szeretnék leglaább 58-60kg-ra felmenni id?vel, ha oda eljtuok, akkor bármit el tudok érni onnantól és talán végre a lányok is adnának esélyt nekem és talán jeleznék, hogy tetszem nekik.

Legjobb válasz: Szerintem ez teljesen normális. Emiatt nem kell szégyenkezned, másnak is van ilyen problémája. Én is pont ezzel küzdök, csak én lány vagyok, és hízni szeretnék egy kicsit. Idáig nekem is csak a fogyás ment könnyen, szerencsére most nyáron sikerült híznom pár kilót, neked is sok szerencsét kívánok!

Szerintem ez teljesen normális. Emiatt nem kell szégyenkezned, másnak is van ilyen problémája. Én is pont ezzel küzdök, csak én lány vagyok, és hízni szeretnék egy kicsit. Idáig nekem is csak a fogyás ment könnyen, szerencsére most nyáron sikerült híznom pár kilót, neked is sok szerencsét kívánok!

Mit szóltok ahhoz hogy van egy két ember aki azért össze veszett a párjával és megsértődött mert nincs fent a párja facebookon?

Én ezeket nem tudom hova tenni az a helyzet,sokszor hallottam hogy ezért össze vesztek mert nem volt fent a másik facebookon vagy ha fent is volt akkor nem jelölte be hogy kapcsolatban...mi a véleményetek?

Legjobb válasz: ne haragudj,de nagyon gyerekes saját tapasztalat:én most vesztem össze a legjobb barátnõmmel,õ nem tolerálta,hogy angol és szlovák zenéket hallgatok,s szerinte én ezt büszkeségbõl teszem,és õ azt mondja,hogy csak a régi magyar zenék a jók,más nem létezik,aki mást hallgat,azzal baj van,ehhez mit szólsz,kedves kérdezõ?

ne haragudj, de nagyon gyerekes saját tapasztalat:én most vesztem össze a legjobb barátnõmmel, õ nem tolerálta, hogy angol és szlovák zenéket hallgatok, s szerinte én ezt büszkeségbõl teszem, és õ azt mondja, hogy csak a régi magyar zenék a jók, más nem létezik, aki mást hallgat, azzal baj van, ehhez mit szólsz, kedves kérdezõ?
Én azt szólom hozzá, hogy ettõl röhögõgörcsöt kapok..... XDDD Az ilyen meg is érdemli. Tiszta nevetséges, szánalom...
De hülyeség! Nekem komolyan nem tudnának annyit fizetni, hogy kiplakátoljam a magánéletem minden részletét. A kutya fa.szát is kiírják az emberek magukról, beteg lett a gyereke, egy hétre kiírták, külön albumot csinált róla, ahogy fekszik, teázik, Tv-t néz. De ez csak egy példa. Vesz egy kanapét, lefényképezi, felrakja. Boltban volt, vásárolt, sétálni ment, megy a kutyájának a hasa stb... Komolyan mondom, én életemben nem láttam ilyen hülyeséget, mint ezek a közösségi oldalak. Ország-világ látja, hogy mit csinálsz, milyen a lakásod, hol vagy, kivel vagy... Miért jó ez annak, aki mindent kiirkál?
Szerintem ilyet tinik csinálnak, hogy ilyenen besértõdnek. Ugyanakkor azt sem értem, hogy ha valaki kapcsolatban van miért nem lehet azt kiírni, fõleg bejelölni egymást.
Te Jó Isten (-.-)
Régebben az exemmel is volt ilyen eset, levette, hogy kapcsolatban vagyunk, azért, hogy csajozhasson ott...De ez persze más eset. Ettõl függetlenül úgy gondolom, elég gáz, ha valakinek a facebookon múlik a kapcsolata... szerintem jó dolog a facebook egyébként, de nem ott kell élni az életünket.
Én sem vagyok fenn a facebookon, egyszerûen nem érdekel. iwiwrõl is rég leszedtem magam. aki esetleg emiatt, [email protected], vagy pasim összeveszne velem magát minõsítené
Elsõ: én gyûlölöm a Magyar zenék 80%-át, mégsem vet meg érte senki... :)
Az infantilizmus csúcsa. Van még ennél lejjebb? :-D
Jaaj, ebbõl nálunk is volt vita... Én sem igazoltam vissza a barátomat, mert [email protected] az egész [email protected], csak az egyetem miatt regisztráltam. Még képem sincs fenn, meg semmi egyéb információ, majd ont a kapcsolatomat fogom kiteregetni... Ezt már elfogadta, de engem az is borzasztóan zavar, hogy kiírkál az üzenõfalra mindenfélét, annyira gáz szerintem. :(
Hülyék vannak.Lesznek is mindíg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!