Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy a barátnőm csak (19 db)

Mért van az, hogy a barátnőm csak a misszionárius pózt élvezi, a többin el tudna aludni?

Legjobb válasz: Lehet, hogy a barátnõd kényelmes típus. A misszionárius pózban a legpasszívabb a nõ, fekszik hanyatt, és úgy dolgoznak rajta, neki "semmit" sem kell csinálnia.

Lehet, hogy a barátnõd kényelmes típus. A misszionárius pózban a legpasszívabb a nõ, fekszik hanyatt, és úgy dolgoznak rajta, neki "semmit" sem kell csinálnia.
a csiklót ez a póz ingerli a legjobban...próbáljatok egy olyan pózt, ahol finoman tudod közben simogatni a csiklóját :D
Mint nõ, mondhatom, hogy a msszionárius a legunalmasabb póz, ami csak létezik, persze lehet variálni, ez csak fantázia kérdése. Esetleg próbálkozz valami újítással, esetleg kiskutya-póz egyéni változatai, és simogasd, simogasd!!! hálás lesz és lehet, hogy mindent megszeret. Amúgy lehet, hogy fáj neki és a misszionáriusban jobban el tudja engedni az izmait, így kevésbé fájdalmas. Én is szeretem néha ez okból alkalmazni (pl, ha már régen voltunk együttt a párommal, feszültebb vagyok, stb.). Jó próbálkozást!!!
deh van kizárva majd jön olyan lány akivel egymásra találtok, nyugodj meg:)
jaj nem kell ez a sajnáltatás, senki nem fog sajnálni, állj a sarkadra és nyisd ki a szádat, nem azért nincs barátnõd mert csóró vagy hanem mert [email protected], bocsáss meg de ez az igazság.
Dehogy van kizárva:D
A kérdező hozzászólása: Nem sajnáltatom magam csak feltettem egy kérdést.Amúgy annyiban igazad van hogy a sok pénzéhes nõ akikkel találkoztam annyira lepusztított hogy ha meglátok valahol egy szép lányt oda se megyek hozzá mert úgy vagyok vele hogy úgy sem rám kíváncsi hanem arra hogy mim van.
ha neked kikötés a "szép lány" akkor másnak miért ne lehetne kikötése a lakás vagy a kocsi? láthatólag te sem az értelemre, meg az érzelemre utazol akkor meg minek szidsz másokat az átlagos szép lányoknak nem kikötése egyik sem amit ide leírtál max a hülye p*csáknak, valszeg pont õk azok akikre vágysz bárhogy is csûröd csavarod a szót
Talán ne diszkóban meg plázában ismerkedj :S Több férfi ismerõsöm panaszkodik a pénzéhes nõkre, de én nem sok ilyennel találkoztam, nem tudom, hova jártok, hogy csak ilyenekt láttok...
én szép nõ vagyok, de k..vára nem érdekel a pénz! nekem az elsöprõ személyiség kell, ami vagy van vagy nincs.
A nõknek jogos elvárása hogy a férfi teremtse meg az alapvetõ létbiztonságot! Amúgy meg sok szegény szépség van aki szabad!
"A nõknek jogos elvárása hogy a férfi teremtse meg az alapvetõ létbiztonságot!" Ez rendben van, de akkor ne jöjjenek állandóan a nagy emancipációjukkal!
A kérdező hozzászólása: Az idáigok nem vagyok léhûtõ dolgozom és mellettem sem kell nélkülöznie senkinek.viszont luxust nem tudok biztosítani.És úgy veszem észre hogy a nõk nem a biztonságot várják el hanem a luxust.
Nem. Ha jól nézel ki, jól dugsz és nem egy ribancot akarsz felszedni. Ja meg állítólag van szerelem is, de ez nem bizonyított.
A kérdező hozzászólása: Kinézettel nincsen gond odáig még nyerõ szoktam lenni.Sõt 1éjszakás kalandok terén sincs gondom.Szerintem a szex is jól megy mert több lány is van aki viszajáró vandég... :-)))))Csak egyszerûen egy normális kapcsolatot nem tudok kialakítani.Alányok akiknek úgymond én vagyok a szeretõje többségében gazdag idõsebb palikkal vannak akik bár sem érzelmileg sem szexben nem tudják nekik megadni azt amit szeretnének mégis velük vannak mert anyagilag viszont igen. :-(((((Én sem vagyok csóró dolgozom maszeolgatokis de nekem nincsenek 100millióim és ezért én megmaradok a hú de jól néz ki katagóriában. :-((((((A gazdagnál meg mind1 hogy néz ki mind1 hogy rendes-e kedves-e romantikus-e...pénzeli õket és nekik ez a lényeg.
Akiket a vagyonod motivál a megismerésedre azok abba is lesznek szerelmesek nem beléd!És számukra ez egyben csapda is, mert az ember rosszul érzi magát a szerelme nélkül!Ha nem kapják meg a "szerelmüket" boldogtalanok, de te még ott vagy és csak a "szerelmet" akarják tõled!Hát nem kedvesek ezek a gyönyörû lányok!Nagyon kevés az a nõ aki a gazdagságát (ne adj Isten) elvesztõ férje mellett marad hosszabb ideig!Mert a répa nem elég vacsorára, kell a guba is, anélkül éhen hal.
nem! ettõl fögetlenül lehet szép lány a barátnõd sok pasi azt hiszi hogy minden lány a pénzre, kocsira és lakásra hajt pedig ez nem így van!:)
Nincs kizárva, de valóban megnehezíti a helyzetet.
Nem kizárt dolog. Inkább jobban nézz körül. Ne csak azokat lásd meg akik feltûnõen viselkednek. Lehet egy olyan lányt fogsz észere venni aki nem épp szépecske, DE attól még tud szeretni és valószínûbb odaadóbb is. 29/N.
Butaságokat gondolsz errõl!
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor ki van zárva az hogy szép legyen. Köszi a válaszokat most már legalább megerõsödött bennem az a tudat hogy lehetek én akármilyen helyes kedves romantikus a szép nõket a gazdagok viszik el.
Akkor én is ezekbe tartozom, azért mert valaki szilikonos nem kell lenézni.Én is átlagos pasikkal szoktam összejönni. amúgy a havi 500 ezres fizu kevés. Ilyen anyagi helyzetben amiben az ország van, mindenki szeretné magát biztonságban tudni!
19:50 te hülye vagy amugy énis szép vagyok, legalábbis ezt mondják és ha beleszeretek valakibe le.rom a gazdagságát pasim egy szobában élt 5 tesójával és suli melett prübált dolgozni ennyit errõl
a csajnak miért kéne tudnia h mid nincs ?:O:S mondd neki el azt amid van ...
attól függ mire gondolsz "szép lány" alatt. egy lány lehet úgy is szép, hogy nem hajaz egy pornó színésznõre sem. aki meg csak a pénzre hajt, azzal nem is érdemes kezdeni
Felmérgelnek az ilyen buta kérdések!!! Sajnállak, ha ezt gondolod a nõkrõl általánosságban. Ez kb. ilyen: A nagy farkú pasik utálják a töltött káposztát? 32/L
Szépnek mondott, jó alakú, nagymellû, hosszú hajú, kihívóan öltözködõ nõ vagyok (dekoltált ruhák, miniszoknya, stb) - ezeket én nem tartom olyan fontosnak, csak azért hangsúlyozom, mert Te se a belsõ értékekre vagy kíváncsi :P - a barátom egy helyes, kedves, intelligens, az enyémhez hasonló érdeklõdésû, az ágyban kiváló - és egyben csóró srác. Elõzõ kapcsolatomat amikor megszakítottam, az ex aznap örökölt több milliót - mégsem jutott eszembe, hogy döntésemen változtassak. Errõl ennyit, hogy milyen értékek fontosak számomra.
Csóró vagyok, gyönyörû barátnõm van. Nem, nem szilikonos, hanem természetesen nagymellû, ha már te ez alapján választasz párt :P de agya is van, lehet azért nem a kigyurtkopaszizomagyuakkal van...de beismerem kevés az iylen nõ^^
09:38-as vagyok Mondom, hogy ne ribancokkal próbálkozz! Azokat jó megdugni és ennyi, de ne várd tõlük, hogy elõrébb helyezzenek mint a pénzt, mert egyszerûen nem olyanok. Hidd el nekem. Én egy nagyon-nagyon jó nõvel vagyok, pedig még kocsim sincs most :) nemhogy 100 millióim. Szóval fel a fejjel :) ! f/29

Mért van, hogy amikor a barátnőmet orálisan kényesztetem élvezi meg minden rángatózik a teste is és egyszer csak azt mondja h hadjam abba mert elérzékenyült a csiklója. Én ronthatok el vmit?

Legjobb válasz: Visszakérdezek: Neked elélvezés után nem lesz érzékeny a makkod? A nõk csiklója kb ugyanazt a funkciót tölti be a szexualításban, mint a férfiaknál a pénisz-a makk. Izgalom hatására megduzzad, megmerevedik...

Visszakérdezek: Neked elélvezés után nem lesz érzékeny a makkod? A nõk csiklója kb ugyanazt a funkciót tölti be a szexualításban, mint a férfiaknál a pénisz-a makk. Izgalom hatására megduzzad, megmerevedik...
nem, csak egyszerûen elérzékenyült a csiklója.
Orgazmus után érzékeny a csikló. Vagyis nem hiszem, hogy elrontanál bármit, csak épp elélvezett :) Egyébként erõs dörzsölés esetén érzékennyé válhat a csikló annyira, hogy fájdalmat okoz a dörzsölés. De nekem pl. ciklustól is függ, mikor mennyire érzékeny.

A barátnőm emós. Úgy érzi, nincs értelme élnie, mert a suliban halálra cikizik, azt mondja, hogy dagadt disznó, pedig tényleg csak egy kicsi háj van rajta. Ha ideges vagdossa az ereit, legutóbbi Skype-olásnál is vérzett. Ti mit tennétek?

És akármennyit mondom neki, hogy én így is nagyon szeretem, nem használ. Tegnap nagyon összevesztünk, mindketten sírtunk. Aztán ma kibékültünk, de még mindig életunt, és már nem tudok mit csinálni! Nagyon régóta ismerem, és egy napot nem bírok ki nélküle... :'( Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: nem kell bántani a kérdezõt.. aki csak oltogatni jött az mehet is innen. Nekem 1 barátnõm van akire mindig számíthatok.. Tudom, hogy rá mindig számíthatok, mégis fáj, hogy az elvesztett barátom már nincs többet és van, hogy én is visszaesek.. nyár elején megfogadtam, hogy soha többet, de egyre gyakrabban van emlékrohamom és legszívesebben kifutnék a világból, vagy visszatekerném az idõt.. nekem az segített h elvesztettem.. mert mikor elvesztettem rájöttem h õ fontosabb volt nekem mint én magamnak.. Kedves kérdezõ, én azt ajánlom, hogy mondd meg neki, hogy vagy gyávàn vagdossa magát és téged elfelejthet, vagy talpra áll, küzdeni fog, abbagyja, és te mellette maradsz. illetve mondd meg neki, hogy tanuljon meg visszaoltani.. oltogatják h kövér? oltson vissza: te meg egy fogpiszkálóból összerakott selejttermék (nevetni fognak de idõvel rájönnek hogy hoppá itt most harc van) vagy.. Legalább nem fázok télen és nem kell zoknikat tömni a melleimhez h ne fagyjanak meg.. Ennyit akartam mondanj, hogy küzdjön :) 16/L/HardEmo

nem kell bántani a kérdezõt.. aki csak oltogatni jött az mehet is innen. Nekem 1 barátnõm van akire mindig számíthatok.. Tudom, hogy rá mindig számíthatok, mégis fáj, hogy az elvesztett barátom már nincs többet és van, hogy én is visszaesek.. nyár elején megfogadtam, hogy soha többet, de egyre gyakrabban van emlékrohamom és legszívesebben kifutnék a világból, vagy visszatekerném az idõt.. nekem az segített h elvesztettem.. mert mikor elvesztettem rájöttem h õ fontosabb volt nekem mint én magamnak.. Kedves kérdezõ, én azt ajánlom, hogy mondd meg neki, hogy vagy gyávàn vagdossa magát és téged elfelejthet, vagy talpra áll, küzdeni fog, abbagyja, és te mellette maradsz. illetve mondd meg neki, hogy tanuljon meg visszaoltani.. oltogatják h kövér? oltson vissza: te meg egy fogpiszkálóból összerakott selejttermék (nevetni fognak de idõvel rájönnek hogy hoppá itt most harc van) vagy.. Legalább nem fázok télen és nem kell zoknikat tömni a melleimhez h ne fagyjanak meg.. Ennyit akartam mondanj, hogy küzdjön :) 16/L/HardEmo
Tegyél tampont az ereire... Majd idõvel ráun a vagdosásra, én is ráuntam.
ha ezt csinálja akkor nem szerelmes.. én is voltam iylen helyzetbe , de abba hagytam a párom miatt
1.felpofoznám hogy vegye észre magát, mert ezek szerint az anyja nem tette és nem foglalkozott vele eléggé.2küld el pszichológushoz ha már ennyire "nem tudsz" mit tenni.Vagy csak egyszerûen feltûnési viszketegsége van és ezzel próbálja fel hívni magára a figyelmet hogy ne cikizzék tovább.
1. vagy tényleg emo belül és ennyire érzékeny...hogy nem lát más kiutat vagy 2. csak figyelmet szeretne, nem azért.. de ismerek olyan lányt aki csak a figyelem miatt vagtodta magát... szóval sztem foglakozz vele többet, és próbálj ne errõl a témáról beszélni vele, hanem valami boldogabbról ^^ (ez beválhat az elõbbinél is) 17/f emo
Önsajnáltató tinikor. Majd kinövi.
Lehet, hogy keménynek fog tûnni amit mondok, nem bántásnak szánom! Barátnõd mentálisan beteg. Ráadásul mindezt tetézi ez az új divat, hogy "nyavajogjunk, fenyegetõzzünk öngyilkossággal, vagdossuk fel az ereinket, de nehogy engedjük bárkinek is, hogy segítsen rajtunk". Nem tudsz segíteni. Aki rákapott erre az idétlen stílusra, annak nem fogsz tudni segíteni. Igazából nem is AKAR másként élni. Egyetlen dolgot tehetsz: szólsz szülõknek, osztályfõnöknek, stb.
pszichiaterhez kene fordulni, ha vagdossa magat...
hát ennyi az esze, akkor pustuljon a férgese, bocs...de az önsajnálatól nincs roszabb, meg hogysaját maga vagdossa magát, most mit mondjak? nem jutott dinnyeföld a segge alá? éhezzen meg de úgy istenesül egyszer, nem vagdosná az ereit, hanem elgondolkodna, mitöl is van roszabb.
A kérdező hozzászólása: Légyszi valami értelmeset, nagyon nagy szarban vagyok! :'(
Ugyan azon mentem at mint baratnod. En sem vagyok vekony. Emo voltam. Ma napig vagdosom magam. De en eleg sok mindenen atmentem es ez vissza nyulik nalam gyerek koromig. Mindig tortent velem valami szar! :/ 5-6 meg probaltam az ongyilkossagot. De halisten tul eltem vagy eszre vettek idoben. En a nyakamon, labomon, karomon vagdosok. De kezdek leszokni. Rola vagy is hat nehez elmagyarazni. De ha gondolod szivesen beszelnek vele . Lehet hogy tudnek neki egy par tanacsot. Vagy csak olyannal beszelgetni aki ugyan ezen at megy/ment. Massab olyannal neszelni errol aki tudja pontosan hogy milyen. Hiaba dumalnak itt hogy hulye , idiota. Minek ez?! stb. 17/L

Miért van az hogy ha a barátnőmmel beszélek msn-en és többször elmondom neki hogy szeretem, valahogy zavarja mert azt irja hogy "tudom és nem kell anyiszor elmondani" pedig csak 3 szor irtam neki!?

Legjobb válasz: Azért lehet, mert ha túl sokszor mondod, a végén csak üres szavaknak tûnhet, vagy inkább hogy csak megszokásból mondod. Teljesen mindegy, hogy ez részedrõl nem így van, de a túl sok mondogatás ilyen érzést kelt. Egy msn-ezés alatt 3x neki már túl sok lehet. Próbáld visszafogni magad, és csak elköszönéskor mondd. Ha együtt vagytok, akkor se kell mindig mondogatni, ki lehet azt fejezni más módon is, akár egy szerelmes öleléssel.

Azért lehet, mert ha túl sokszor mondod, a végén csak üres szavaknak tûnhet, vagy inkább hogy csak megszokásból mondod. Teljesen mindegy, hogy ez részedrõl nem így van, de a túl sok mondogatás ilyen érzést kelt. Egy msn-ezés alatt 3x neki már túl sok lehet. Próbáld visszafogni magad, és csak elköszönéskor mondd. Ha együtt vagytok, akkor se kell mindig mondogatni, ki lehet azt fejezni más módon is, akár egy szerelmes öleléssel.
A lany nem vesz komolyan Teged.Egy szerelmes nonek sosem eleg hallani, hogy szereti a parja;nem tud betelni vele. A baratnod az ellenkezojet mutatja.
Lehet hogy nem msnen kéne mondogatnod neki hanem élõben! Én is akivel járok, smsben, msnen mindig rengeteg szépet ír, bókol, élõben meg semmi!:(
Egy idõ után unalmas, és tényleg csak üres szavaknak tûnnek, pláne ha élõben nem mutatod ki annyira.
Nekem votl olyan barátom aki ezzel kergetett a falra..kis is dobtam..egy nap 5 sms szeretlek cukrobogyom tevagy életem értelme..3 szor flehivott egy nap..ha találkoztunk akkor is rámtapadt szinte..Szóval lehet h õ sem igényle ennyi nyáladzást és akkor mond kevesebbszer, annál jobban eisk az embernek:-)Ettõl még szerethet téged a barátnõd, ez egy baromság.
Az en pasim is ilyen.Eleg sokszor mondja , hogy szeret , de valahogyan mar nem olyan , mint amikor "eloszor" hallottam. Eltelt egy kis ido es mar nem csak az "ures" szavakra vagyom.Mondani konnyu , de kimutatni is tudni kell. Ettol eltekintve szeretem. Probalj te is valami massal a tudtara adni, hoyg szereted. Vigyel neki viragot , kedveskedj valamivel , amirol tudod , hogy szereti, vagy akarmi mast. Ne csak ebbol az egy szobol tudja , hogy szereted!
Lehet hogy nem szeret..hány évesek vagytok?
jaj elnézést a hibákért merül a klavimból az elem:D

Nem merek fogamzasgatlot szedni mert van egy baratnom es anyira meghizott tole. Mindig kis sovanyka volt . Most meg huuu. Vajon mindenkire igy hat vagy csak attol fug hogy milyen a gyogyszer?

Legjobb válasz: Az egyéntõl is és a gyógyszertõl is függ. Én sok sok mindekit ismerek, aki ettõl hízott meg, és sok egyéb rosszat hallottam róla. Én sem merek szedni, pedig 2éve párkapcsolatban élek, de nem nagyon szeretném elkezdeni szedni... 20/L

Az egyéntõl is és a gyógyszertõl is függ. Én sok sok mindekit ismerek, aki ettõl hízott meg, és sok egyéb rosszat hallottam róla. Én sem merek szedni, pedig 2éve párkapcsolatban élek, de nem nagyon szeretném elkezdeni szedni... 20/L
Én is hízok sajna, mert piszkosul nagy étvágyat csinált a gyógyszer, ráadásul most még B6-ot is írt mellé a doki, ami még jobban megdobja az étvágyat... Ha meg tudod állni, hogy nekiess a hûtõnek, nem lehet gond. Amúgy én Lindynettet szedek. Egyébként a legtöbb fog.gátlótól "hízol", mert vízvisszatartó hatása van, bár van már olyan is, ami nem engedi felgyülemleni (yasminelle). Egyébként nekem majd minden létezõ mellékhatás kijött és még mindig szenvedek (ma kezdem az 5. levelet), de a doki eddig nem írt másikat :S
Nekem két nõvérem van, mindhárman átlagos testalkatúak voltunk, õk elkezdtek fog.gátlót szedni... jól meg is híztak! Én sosem szedtem, bár nem azért, mert nem akartam hízni. Épp ez az, hogy én meg akartam volna, mert mindig 45 kg voltam, de dohányoztam és amellé nem mertem, azt mondták kockázatos. Szóval õk elhíztak tõle, és most már hiába nem szedik, valahogy nem megy le róluk egy kiló sem. De gondolom ez azért gyógyszer, testalkat és hajlam függõ is. Próbálj olyat felíratni, ami kevesebb hormont tartalmaz.
Nem csak magas hormontartalmútól lehet hízni! Én lindynettet szedek, legalacsonyabb hormontartalmú, mégis hízok.
Én nagyon régen szedem és nem híztam. Nem a hormontartalomtól függ, hanem a vízvisszatartó képességtõl. A yasminell, yadine még enyhén vízhajtó is, nem engedi felgyûlni a vizet, nem hízol tõle. (Igaz ezek a drágábbak is)
Nem a gyógyszertõl hízol, hanem attól, hogy kicsit erõsebb lesz az étvágyad tõle. Nem kell megrohanni a hûtõt, ahogy az elõttem lévõk is írták. Egyébként változó, én nem híztam tõle. Ja meg gondolj bele, ha nem védekezel megfelelõen és terhes leszel akkor nem csak egy-két kiló jön majd fel :D
Én már lassan 2 éve szedem és max 4-5kg ot híztam:) Talán ennyi kellett is:D Amúgy yasminelle-t szedek.De van olyan barátnõm aki rengeteget hízott épp most vált tabit.De olyan barinõm is aki szintén semmit se hízott max pár kg-t:)
Hát én ellentétben az elõttem szólók többségétõl egyáltalán nem híztam. Sõt, talán mondhatni fogytam is. Mondjuk hozzátartozik, hogy elég pörgõs az életem, folyton jövök-megyek, rohangálok, így a hûtõre sem tudtam ráakaszkodni. Mégis abbahagytam a szedését, mert hosszútávon borzalmas mellékhatásai voltak. A legdurvább a hangulatingadozások, ami a végén a kapcsolatomat is majdnem gallyra vágta. Kiderült, hogy az extra hormon és vitaminhiány kombinációjától volt az egész. Bogyó nélkül sokkal jobb, bár még sok idõ mire gondolom minden visszaáll az alaphelyzetbe, de a kedvem máris sokkal jobb.:) Jah, Lindynette-t szedtem.
A kérdező hozzászólása: hat en meg amugy is olyan vagyok hogy lerohanjam a hutot de mivel hogy tancolok nem igazan marad meg rajtam a kilo de azert csak tartok tole...
Én azt hallottam a nõgyógyászomtól, hogy mindenkinek meg lehet találni, mi jó, és ha mellékhatás van, azonnal le kell cserélni. Évekig szedtem Marvelont, semmit nem éreztem.
A kérdező hozzászólása: jah jah igazad van.=))
Én is soványka vagyok és eddig még nem híztam meg tõle. :) De õszintén szólva én örülnék is plusz öt kilónak, csak akármennyit eszek, nem sikerül. :D
én yasminelle-t szedek és nem híztam tõle egy dekát sem, elvileg ez azért van, mert egyes gyógyszerekben olyan hormon van, ami vízvisszatartó és emiatt hízik az ember. a yasminelle-re meg az van írva, h e helyett a visszatartó hormon helyett egy másik van benne, egy szuper multi ultrafunkciós :D ami nem okoz ilyen mellékhatást. sõt, nekem semmilyen mást sem. fél éve szedem, elégedett vagyok vele
A kérdező hozzászólása: ertem..mindig is azon voltam hogy ne hizak.egy kg is megorit:D:D
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a valaszokat.hat azt hiszem nem fogok szedni tabletat.:P:P
Jól hangzik, hogy nem engedi a víz felgyülemlését, kár, hogy az étvágy, meg a háj nem a víztõl van. Én is extra modern, alacsony hormontartalmút szedek, de folyamatosan émelygek tõle, ráadásul úgy, hogy folyton késztetést érzek arra hogy egyek, mert olyan mintha megraknám a hasamat, és akkor nem lennék olyan rosszul. Kipróbáltam, nem szedtem egy ideig, akkor semmi panaszom nem volt, se hányinger, se zabálás. Szóval tök jó. Ha megállom, hogy ne egyek, akkor úgy érzem, hogy a belem kifordul. A többi fajtától meg simán tiszta ragya lettem, meg egyéb nyalánkságok. Ha lenne más, ami kényelmes és biztonságos, ennyire mint ez, nem is illúzió-romboló eszembe se jutna szedni. Egy ideig próbálkoztunk az óvszer pharmatex kenõccsel, hát az borzalmas volt. Úgy éreztem, mintha gomba kezelést végeznék minden szex elõtt. :D
ezt átérzem:) 15L
ha akarsz megkaphatsz XDDD
mutatsz képet? vagy mire lennél kíváncsi pontosan?
14 évesen mit akarsz? Rengeteg idõd van még, ne izgulj :) Amúgy ezt nem értem: "es meg tehetek akarmit mert ugyan annyi"??
menjél barbizni hugica... én a te korodban már nem voltam szûz. ne kövesd el más hibáját <3 bõven ráérsz még. a legédesebb gyümölcs érik utoljára.
A kérdező hozzászólása: #4 probaltam a multkor beszelni egy fiuval (a baratnom is ott volt) a fiu valaszolt roiden es azzal annyi beszelt a baratnommel mintha en ott se lennek.
köhömm... nem akarlak megbántani, de nem lehet h a barátnõd mérföldekkel jobb csaj nálad?
hát lehet a barátnõd csinosabb és gondolom ha vele mész pasizni akkor azok meg nyilván a csinibbet választják. Nem tudom amúgy téged miért kerülnek el, azt tudom hogy hozzám a magasságom miatt nem közeledtek annyira (nem is baj :D ) de azért mindig megtaláltam a hozzám illõ fiúkat. De egyébként 10000 oka lehet hogy elkerülnek de a legtutibb tipp szerintem ha kicsinosítod magad (nem k*rvásra mielött ugranál a cici tömésekért :D) 19/L
Legyél óvatos .
Szia! Nekem is van anyajegyem, mondjuk nem a bajszomon hanem az államnál és az arcomon több helyen. Mennyire dudorodik ki? ha nem vészes akkor nyugodtan rámehetsz villanyborotvával. Nekem ami alig azon átmegyek és nincs semmi baja, ami kidudorodik eléggé rendesen azt pedig óvatosan körbeborotválom, és szemöldökcsipesszel kiszedegetem a szõrt! Remélem tudtam segíteni! :)
Bõrgyógyásztól kérjél tanácsot.
Megtiltom, hogy székletet fogyassz! Na, a tiltástól izgulsz??
talán igen, de nem biztos hogy érdemes belemenni, sok ember életét borítaná.
A kérdező hozzászólása: 85 %-os...fõ, hogy viccesek vagyunk...:) Csak egyszer nehogy Te is hasonló helyzetbe kerülj!
Ajánlom az okirat hamisítást. Csak vicceltem.
A kérdező hozzászólása: Ami nagyon izgalmassá tenné ezt az egészet, az az "úristen, csak ki ne derüljön". Nevetségesen hangzik, pláne hogy szerelmes vagyok a barátnõmbe...
ühhh... Komolyan megfordult a fejedben, hogy egy jó barátod feleségét megfektesd?! Na, azért legyen már benned némi tartás:) Lehet, hogy csak félreérted a jelzéseket, vagy ha nem is, a nõci csak játszik, flörtöl, te meg kockára tennéd a barátságodat? ejnye-bejnye
Vagy talán, mert te is benne lennél.(?) Amúgy tetszik a "tiltott gyümölcs", mint nõ vagy csak izgi a játék?
Megbocsájtok;) Azért izgat, mert jó nõ..
A kérdező hozzászólása: Uccsó, ez jóvolt:) De nem a te szexuális szokásaid érdekelnének elsõsorban, ha nem haragszol.
Bárkinek hozhatja ezt az élet, szóval úgy osszátok az észt. :)
Nem hogy örülne neki. Nem kell havonta betétezni/tamponozni, nem görcsöl a hasa.
Õ is ugyanúgy menstruálni fog, mint a többi lány. Sokaknak sokkal késõbb jön meg. Lehet, hogy pont most érik meg a petesejt, és nemsokára megjön neki. Lehet, hogy éppen ebben a pillanatban kezd el a teste menstruálni. Bármelyik percben megjöhet neki... Egyébként nincs elkésve. Rengeteg ( talán a lányok fele ) 13 év felett kezd el menstruálni. Úgyhogy ha most megjönne neki, akkor sokakat megelõz majd ;) Ezt úgy írtam, hogy arra gondoltam nekem milyen vigasztalás esne jól :)
:D nekem majdnem 15 évesen jött meg szóval...no para! 15L
A kérdező hozzászólása: Hát mindenesetre köszi a válaszod...(:
ÉN is már nagyon várom, hogy menstruáljak, én is 13 vagyok, akik meg beszólnak neki emiatt, akkor õ is szóljon vissza neki.
A kérdező hozzászólása: már többször visszaszólt de nem ér semmit. várod?:O
Mondd neki, hogy utána meg vissza fogja sírni, mikor még nem volt meg neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!