Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy a barátnőm (133 db)

hívj fel egy TV jóst, kb ugyanannyit tud segíteni az ügyben, mint itt a válaszolók
Lehet felfázástól, betegségtõl, terhességtõl....de az is lehet, hogy csak szimplán késik és pár napon belül megjön, van ilyen.
WTF "mentruáció" XD
Gondolom, mert még gyerekek vagytok, de nyugalom, nagyon sok felnõtt is így "oldja meg" a problémáját.
Hagyd, hogy kiduzzogja magát. Gyerekes módon próbál féltékennyé tenni, bûntudatot kelteni benned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Teljesen igaza van a fölöttem lévõ válaszadónak :) Ilyen egyszerû a válasz rá.

Az miért van hogy a barátnőmnek egyre többször fáj a csiklója körül illetve a csiklójánál azt mondja akkor van mikor megujjazom. Mitől lehet? Sexelni se tudunk már normálisan mert sokszor fáj neki.

g pont orgazmust mennyi id? elérni??

Legjobb válasz: És amúgy ha rendes értelemben dugtok akkor is fáj neki vagy csak ha ujjazod? Nem lehet hogy érdes a körmöd , nincs vágva rendesen, vagy esetleg néha erõsebben beleharapsz a fogaiddal?

És amúgy ha rendes értelemben dugtok akkor is fáj neki vagy csak ha ujjazod? Nem lehet hogy érdes a körmöd , nincs vágva rendesen, vagy esetleg néha erõsebben beleharapsz a fogaiddal?
Valószínûleg erõsen csinálod.Nálam is szokott lenni hogy néha fáj egy picit, de nem nagyon.Ettõl ugyanúgy tudunk szeretkezni utána.Ha a csiklójával játszol akkor is rendesen nedvesítsd be.G-pontos orgazmus kicsit nehezebb.Egyéntõl függ, nekem kb 1 óra:)
A kérdező hozzászólása: hát ha nem ujjazom néha akkor is fáj.... körmömmel nincs baj barátnõm vágja....manikûrös...más csajnál sosem volt ilyen..
a csikló gec| érzékeny mûszer. teccik érteni. mint neked a makkod. "gyakorlatilag" a kettõ egy és ugyanaz.

Mért van az, hogy a barátnőmnek egy csomó udvarlója van és kellemetlenül érzem magam ezmiatt? Többlent

Lényegében annyi, hogy mindigis önértékelési gondjaim vannak, és most sikerült egy olyan barátn?t szereznem akit öszintén szeretek, deviszont naprol napra kapja a szerelemvallásokat meg minden, tudja is magáról hogy jó n?, és én érzem magam [email protected] ezmiatt, hogy en kicsit neha kivagyok ezek a dolgok miatt, gondolom tudja h ugyan kinek kellenék, meg amúgy sem csalnám meg.

Legjobb válasz: Örülj neki, hogy ilyen jó csajod van.

Örülj neki, hogy ilyen jó csajod van.
Bízz a csajban és használd ki az együttlétet. Ki tudja meddig tart. Nem elkeserítésképpen írom, de mondjuk ha valamelyik nap emiatt szakítana veled, akkor meg az lenne a gond, hogy nem használtátok ki az idõt. Így kell felfogni. Élvezni kell a dolgokat, amíg lehet, mert utána már nem lehet csinálni semmit.
Örülj neki hogy van egy jó csajod és legyél rá büszke. A többi srácnak meg hagyd hogy csorgassák a nyálukat.
A barátnõd nem véletlenül van veled és nem mással.
A kérdező hozzászólása: igazatok van, bizok is benne, de csak ott van legbelsö érzés ként az a "mi van ha..." és ugy mindig az jön elõõ de mostanában szerencsére egyre kevesebbszer^^
Ha te senkinek se kellesz, akkor õ egy senki? És ha õ mindenkinek kell, akkor te egy mindenki vagy? Mégis miért kellett neked õ? Miért kellett neki egy senki?
Ezen kár aggódni. Barátnõmet is körülzsongják a pasik. Veled van és ez számít.
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem irni 16/F .. xdddddd

Mért van az, hogy a barátnőm folyton azzal nyaggat, hogy felcsatolható bráner legyen rajta az sex közben? :O

EZT ÉN KURVÁRA NEM ÉRTEM SEGÍTSETEK!!!!

Legjobb válasz: használni is akarja rajtad?

használni is akarja rajtad?
Valószínûleg be akrja tenni neked, nem?! Bittos te is szereted neki berakni, miért csak a te kiváltságod legyen ez?! Hagyd neki, addig ne visítozz, amíg nem próbáltad, hátha bejön.
meg akar dugni
én csaempefugázóval védekeznék a helyedben
Bár az én barátnõm is ilyen lenne. Irigyellek.

Mért van az hogy a barátnőm nem akar velem lefeküdni?

16 éves vagyok a barátnömmel 3 hónapja járunk.Én vagyok neki az első pasija.. És az lenne a kérdés hogy hogyan tudnám rávenni a szex-re?? tapizás is volt.. és mondta hogy ő is kiván engem de... ennyi volt

Legjobb válasz: ha nem érzi magát készen, akkor sehogy :-/

ha nem érzi magát készen, akkor sehogy :-/
Szerintem mondd meg neki, hogy csak dugni akarsz, egybõl meglesz a legelsõ szexuális élményed, mert úgy szájba fog b aszni, hogy még a halálod napján is eszedbe jut : )
AKkor meg ne csodálkozz! Most mi van? Ugye nem az ilyen pasik miatt lesznek ribik a lányok? Ne vedd rá semmivel! Ha készen áll hát készen áll.
Egyrészt, mert még nem érzi magát felkészültnek erre, meg amúgy is túl korai 3 hónap után (1-1, 5 évnyi kapcsolat után kéne ezt), amit biztos õ is érez, meg ennyi idõsen felesleges ez még, mert pár év múlva bánni fogja. Gondolom ez megy a fejében, csak nem mondja ki, mert megsértõdnél ez miatt.
hány éves a barátnõd?
mondjuk ne akard , , rávenni" a szexre!attól még, h kíván nem jelenti, h készen is van a dologra!a tapizás meg lóf*sz, talán pettingelni kellene normálisan, h megismerjétek egymás testét, nem rögtön a d*gáson agyalni!!! 16 éves és 3 hónapja vagytok együtt, nem egy hosszú ideje tartó kapcsolat. ha csak dugni akarsz, akkor keress egy tiniribit, a korosztályodban úgyis több van, mint amennyi egészséges lenne! 24n
hát figyelj, normális, hogy kíván, biztos rád vetné magát, de nem teszi, mert van tartás benne, s nem adja könnyen magát és jól is teszi, ez különbözteti meg a ri....ancoktól, akik pár nap után már az ágyadban vannak.
Volt már dolgom szûz lánnyal, és elmondom neked, hogy annyi veszõdség van velük, hogy nem éri meg. Ha 3 hónap után nem feküdt le veled, akkor még jó sokáig nem is fog. Ezen az sem változtat, hogy csak 16 körül van. Ha záros határidõn belül dugni akarsz, akkor várj még három hónapot, ha addig sem fekszik le veled, keress mást.
Kérdésedre az a legvalószínûbb válasz, hogy azért nem, mert még kisfiúnak tart! Vagyis nem bízik abban, hogy tapasztaltan, megfontoltan és gyengéden fogsz viselkedni akkor, amikor éppen ez lenne az egyik legfontosabb dolog! Hogy Õ biztonságban érezhesse magát, hogy nem kell tartania a nem kívánt terhességtõl, a tapasztalatlanságból adódó bakiktól, az esetleges indiszkréciótól (az eset elmesélése a barátoknak!)Nem érezheti azt a biztonságot, amire vágyik, hogy teljes bizalommal átengedhesse magát a szerelemnek, a szexnek!
A kérdező hozzászólása: igen szeretem
Biztos, hogy szereted? Nem téveszeted ossze a testi vágyaidat a szerelemmel?
A kérdező hozzászólása: de a tapizás is volt és pl: a mellére csak néha engedi aztán a punijára akarom rakni a kezem meg simogatni akkor elveszi onnan persze ruhán keresztül
egy 15 éves még kislány, pláne a szexhez, ne akard rávenni, ott a kezed azt használd, és még csodálkozunk hogy ennyi kis ribi van
A kérdező hozzászólása: de elözö barátnömnél 1 hét után lefeküdtünk meg az annál is elözönél meg annnál is.. :D meg az a gáz hogy én vagyok neki az elsõ
Ha ez tényleg így van türelmes leszel!:)
A kérdező hozzászólása: de én nemcsak baszni akarok vele mert szeretem
A kérdező hozzászólása: oké :) köszönöm :D
A kérdező hozzászólása: 15 éves a lány
Sztem nem kellene sehogy rávenned ha nem akarja minek akarod erõltetni? Ha szereted tudsz várni amíg õ is 100%-osan akarja majd! Soha nem erõltetnék ilyet bnõmmel!

Az mért van hogy pornóra már nem áll fel, de a barátnőm ha megölel már egyből feláll?

Legjobb válasz: Örülj neki hogy nem fordított a helyzet :)

Örülj neki hogy nem fordított a helyzet :)
talán mert egy normális ember vagy?
Mert a barátnõdet jobban megakarod baszni mint a pornófilmben szereplõ csajokat?XD
Mert a pornó beteges hülyeség, nem követendõ példa.
Nem tudom, de örülj neki!! :)
mert nem ufó vagy, hanem normális. örülj neki, egy csomó fiúnak ez pont fordítva van. egyébként meg hányéves vagy?
Valahogy egészséges maradt az ízlésed és az ösztönvilágod. Csak így tovább!
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok

Az gáz, hogy a barátnőm ma ment felvételizni és lepontozták, ezért ő kikészült és azt mondta, h holnap mégsem kísér el engem, pedig megígérte? Szükségem volna rá, mert én abban a városban nem tudom hol van az egyetem.

Legjobb válasz: Majd én elkísérek!;) Na mond meg neki hogy szeretnéd ha ott lenne és nem tehetsz róla ha lepontozták. Ha megígérte akkor tartsa is be.

Majd én elkísérek!;) Na mond meg neki hogy szeretnéd ha ott lenne és nem tehetsz róla ha lepontozták. Ha megígérte akkor tartsa is be.
Szerintem mondd meg neki, hogy ez neked fontos, hogy ott leygen veled és hoyg nem te tehetsz arrol hogy neki nem sikerült!
Nem biztos, hogy egy rosszkedvû, szomorú, ne adj isten irigykedõ (ha neked jobban sikerül) barátnõ nagy támaszod lenne. Biztos eltalálsz egyedül is az egyetemre, nézd meg az utvonalterv.hu-n. Mást nem tudsz elhívni?

Az normális, hogy a barátnőmmel együtt vagyunk már majdnem 2 éve, petting volt már meg ilyesmi. Aztán lefekudtunk, de nem jutott el az orgazmusig mért nem? Velem van baj? Hogy lehetne jobb?

Legjobb válasz: HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.

HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.
Petting alatt feltételezem elélvezett, de szex közben nem, gondolom ez volt a bajod? Kérd meg hogy izgassa a csiklóját a kezével szeretkezés közben, vagy legyen õ felül és dörzsölje a csiklóját a testedhez.
légy türelmes. nem megy el mindenki az elsõ alkalommal, meg van aki 10edszerre se, de majd ha gyakoroltok, próbálgattok eztazt, más póz stb, akkor 20adjára, 25ödjére menni fog. nem kell rögtön kétségbeesni
Nem értek egyet az elõzõ felhasználóval. Mindenki képes elélvezni akár az elsõ alkalommal, ha a megfelelõ kezekben van. Semmiképpen ne nyugodjatok bele abba, hogy nem oké a szex, tegyetek érte hogy jó legyen. Úgy látom hogy a szándék megvan, de le is kell vetkõzni a gátlásokat és beszélgetni is kell róla. Tanítsátok meg egymást, fedezzétek fel a testeteket, nem szabad megijedni vagy meghátrálni.
ha mindenki képes lenne elélvezni az elsõ alkalomkor, akkor egy ilyen odaadó párnak se lenne problémája, mert nem gondolom h a csaj rossz kezekbe lenne, ha a srác ennyire odafigyel a dologra.akkor az egész világnak nem lenne ezzel probléma, szóval ez kicsit könnyelmû elszólás volt, nem lenne ennyi erre vonatkozó kérdés, ha ez ilyen egyszerû lenne. szerintem igenis gyakorlás kérdése, kitapasztalni, hogy a jó, és persze a lányon is múlik, hogy mikor tudja maximálisan elengedni magát ahhoz h hüvelyi orgazmusa is legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!