Találatok a következő kifejezésre: Mért van hogy a barátnőm (132 db)

hívj fel egy TV jóst, kb ugyanannyit tud segíteni az ügyben, mint itt a válaszolók
Lehet felfázástól, betegségtõl, terhességtõl....de az is lehet, hogy csak szimplán késik és pár napon belül megjön, van ilyen.
WTF "mentruáció" XD
Gondolom, mert még gyerekek vagytok, de nyugalom, nagyon sok felnõtt is így "oldja meg" a problémáját.
Hagyd, hogy kiduzzogja magát. Gyerekes módon próbál féltékennyé tenni, bûntudatot kelteni benned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Teljesen igaza van a fölöttem lévõ válaszadónak :) Ilyen egyszerû a válasz rá.

Az miért van hogy a barátnőmnek egyre többször fáj a csiklója körül illetve a csiklójánál azt mondja akkor van mikor megujjazom. Mitől lehet? Sexelni se tudunk már normálisan mert sokszor fáj neki.

g pont orgazmust mennyi id? elérni??

Legjobb válasz: És amúgy ha rendes értelemben dugtok akkor is fáj neki vagy csak ha ujjazod? Nem lehet hogy érdes a körmöd , nincs vágva rendesen, vagy esetleg néha erõsebben beleharapsz a fogaiddal?

És amúgy ha rendes értelemben dugtok akkor is fáj neki vagy csak ha ujjazod? Nem lehet hogy érdes a körmöd , nincs vágva rendesen, vagy esetleg néha erõsebben beleharapsz a fogaiddal?
Valószínûleg erõsen csinálod.Nálam is szokott lenni hogy néha fáj egy picit, de nem nagyon.Ettõl ugyanúgy tudunk szeretkezni utána.Ha a csiklójával játszol akkor is rendesen nedvesítsd be.G-pontos orgazmus kicsit nehezebb.Egyéntõl függ, nekem kb 1 óra:)
A kérdező hozzászólása: hát ha nem ujjazom néha akkor is fáj.... körmömmel nincs baj barátnõm vágja....manikûrös...más csajnál sosem volt ilyen..
a csikló gec| érzékeny mûszer. teccik érteni. mint neked a makkod. "gyakorlatilag" a kettõ egy és ugyanaz.


Mért van az, hogy a barátnőmnek egy csomó udvarlója van és kellemetlenül érzem magam ezmiatt? Többlent

Lényegében annyi, hogy mindigis önértékelési gondjaim vannak, és most sikerült egy olyan barátn?t szereznem akit öszintén szeretek, deviszont naprol napra kapja a szerelemvallásokat meg minden, tudja is magáról hogy jó n?, és én érzem magam [email protected] ezmiatt, hogy en kicsit neha kivagyok ezek a dolgok miatt, gondolom tudja h ugyan kinek kellenék, meg amúgy sem csalnám meg.

Legjobb válasz: Örülj neki, hogy ilyen jó csajod van.

Örülj neki, hogy ilyen jó csajod van.
Bízz a csajban és használd ki az együttlétet. Ki tudja meddig tart. Nem elkeserítésképpen írom, de mondjuk ha valamelyik nap emiatt szakítana veled, akkor meg az lenne a gond, hogy nem használtátok ki az idõt. Így kell felfogni. Élvezni kell a dolgokat, amíg lehet, mert utána már nem lehet csinálni semmit.
Örülj neki hogy van egy jó csajod és legyél rá büszke. A többi srácnak meg hagyd hogy csorgassák a nyálukat.
A barátnõd nem véletlenül van veled és nem mással.
A kérdező hozzászólása: igazatok van, bizok is benne, de csak ott van legbelsö érzés ként az a "mi van ha..." és ugy mindig az jön elõõ de mostanában szerencsére egyre kevesebbszer^^
Ha te senkinek se kellesz, akkor õ egy senki? És ha õ mindenkinek kell, akkor te egy mindenki vagy? Mégis miért kellett neked õ? Miért kellett neki egy senki?
Ezen kár aggódni. Barátnõmet is körülzsongják a pasik. Veled van és ez számít.
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem irni 16/F .. xdddddd

Mért van az, hogy a barátnőm folyton azzal nyaggat, hogy felcsatolható bráner legyen rajta az sex közben? :O

EZT ÉN KURVÁRA NEM ÉRTEM SEGÍTSETEK!!!!

Legjobb válasz: használni is akarja rajtad?

használni is akarja rajtad?
Valószínûleg be akrja tenni neked, nem?! Bittos te is szereted neki berakni, miért csak a te kiváltságod legyen ez?! Hagyd neki, addig ne visítozz, amíg nem próbáltad, hátha bejön.
meg akar dugni
én csaempefugázóval védekeznék a helyedben
Bár az én barátnõm is ilyen lenne. Irigyellek.

Mért van az hogy a barátnőm nem akar velem lefeküdni?

16 éves vagyok a barátnömmel 3 hónapja járunk.Én vagyok neki az első pasija.. És az lenne a kérdés hogy hogyan tudnám rávenni a szex-re?? tapizás is volt.. és mondta hogy ő is kiván engem de... ennyi volt

Legjobb válasz: ha nem érzi magát készen, akkor sehogy :-/

ha nem érzi magát készen, akkor sehogy :-/
Szerintem mondd meg neki, hogy csak dugni akarsz, egybõl meglesz a legelsõ szexuális élményed, mert úgy szájba fog b aszni, hogy még a halálod napján is eszedbe jut : )
AKkor meg ne csodálkozz! Most mi van? Ugye nem az ilyen pasik miatt lesznek ribik a lányok? Ne vedd rá semmivel! Ha készen áll hát készen áll.
Egyrészt, mert még nem érzi magát felkészültnek erre, meg amúgy is túl korai 3 hónap után (1-1, 5 évnyi kapcsolat után kéne ezt), amit biztos õ is érez, meg ennyi idõsen felesleges ez még, mert pár év múlva bánni fogja. Gondolom ez megy a fejében, csak nem mondja ki, mert megsértõdnél ez miatt.
hány éves a barátnõd?
mondjuk ne akard , , rávenni" a szexre!attól még, h kíván nem jelenti, h készen is van a dologra!a tapizás meg lóf*sz, talán pettingelni kellene normálisan, h megismerjétek egymás testét, nem rögtön a d*gáson agyalni!!! 16 éves és 3 hónapja vagytok együtt, nem egy hosszú ideje tartó kapcsolat. ha csak dugni akarsz, akkor keress egy tiniribit, a korosztályodban úgyis több van, mint amennyi egészséges lenne! 24n
hát figyelj, normális, hogy kíván, biztos rád vetné magát, de nem teszi, mert van tartás benne, s nem adja könnyen magát és jól is teszi, ez különbözteti meg a ri....ancoktól, akik pár nap után már az ágyadban vannak.
Volt már dolgom szûz lánnyal, és elmondom neked, hogy annyi veszõdség van velük, hogy nem éri meg. Ha 3 hónap után nem feküdt le veled, akkor még jó sokáig nem is fog. Ezen az sem változtat, hogy csak 16 körül van. Ha záros határidõn belül dugni akarsz, akkor várj még három hónapot, ha addig sem fekszik le veled, keress mást.
Kérdésedre az a legvalószínûbb válasz, hogy azért nem, mert még kisfiúnak tart! Vagyis nem bízik abban, hogy tapasztaltan, megfontoltan és gyengéden fogsz viselkedni akkor, amikor éppen ez lenne az egyik legfontosabb dolog! Hogy Õ biztonságban érezhesse magát, hogy nem kell tartania a nem kívánt terhességtõl, a tapasztalatlanságból adódó bakiktól, az esetleges indiszkréciótól (az eset elmesélése a barátoknak!)Nem érezheti azt a biztonságot, amire vágyik, hogy teljes bizalommal átengedhesse magát a szerelemnek, a szexnek!
A kérdező hozzászólása: igen szeretem
Biztos, hogy szereted? Nem téveszeted ossze a testi vágyaidat a szerelemmel?
A kérdező hozzászólása: de a tapizás is volt és pl: a mellére csak néha engedi aztán a punijára akarom rakni a kezem meg simogatni akkor elveszi onnan persze ruhán keresztül
egy 15 éves még kislány, pláne a szexhez, ne akard rávenni, ott a kezed azt használd, és még csodálkozunk hogy ennyi kis ribi van
A kérdező hozzászólása: de elözö barátnömnél 1 hét után lefeküdtünk meg az annál is elözönél meg annnál is.. :D meg az a gáz hogy én vagyok neki az elsõ
Ha ez tényleg így van türelmes leszel!:)
A kérdező hozzászólása: de én nemcsak baszni akarok vele mert szeretem
A kérdező hozzászólása: oké :) köszönöm :D
A kérdező hozzászólása: 15 éves a lány
Sztem nem kellene sehogy rávenned ha nem akarja minek akarod erõltetni? Ha szereted tudsz várni amíg õ is 100%-osan akarja majd! Soha nem erõltetnék ilyet bnõmmel!

Az normális, hogy a barátnőmmel együtt vagyunk már majdnem 2 éve, petting volt már meg ilyesmi. Aztán lefekudtunk, de nem jutott el az orgazmusig mért nem? Velem van baj? Hogy lehetne jobb?

Legjobb válasz: HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.

HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.
Petting alatt feltételezem elélvezett, de szex közben nem, gondolom ez volt a bajod? Kérd meg hogy izgassa a csiklóját a kezével szeretkezés közben, vagy legyen õ felül és dörzsölje a csiklóját a testedhez.
légy türelmes. nem megy el mindenki az elsõ alkalommal, meg van aki 10edszerre se, de majd ha gyakoroltok, próbálgattok eztazt, más póz stb, akkor 20adjára, 25ödjére menni fog. nem kell rögtön kétségbeesni
Nem értek egyet az elõzõ felhasználóval. Mindenki képes elélvezni akár az elsõ alkalommal, ha a megfelelõ kezekben van. Semmiképpen ne nyugodjatok bele abba, hogy nem oké a szex, tegyetek érte hogy jó legyen. Úgy látom hogy a szándék megvan, de le is kell vetkõzni a gátlásokat és beszélgetni is kell róla. Tanítsátok meg egymást, fedezzétek fel a testeteket, nem szabad megijedni vagy meghátrálni.
ha mindenki képes lenne elélvezni az elsõ alkalomkor, akkor egy ilyen odaadó párnak se lenne problémája, mert nem gondolom h a csaj rossz kezekbe lenne, ha a srác ennyire odafigyel a dologra.akkor az egész világnak nem lenne ezzel probléma, szóval ez kicsit könnyelmû elszólás volt, nem lenne ennyi erre vonatkozó kérdés, ha ez ilyen egyszerû lenne. szerintem igenis gyakorlás kérdése, kitapasztalni, hogy a jó, és persze a lányon is múlik, hogy mikor tudja maximálisan elengedni magát ahhoz h hüvelyi orgazmusa is legyen.
mi bajod van ?
Szerintem járta még ki az általánost.
Nem tudom, hogy a kérdés a szánalmasabb, vagy az a tény, hogy egy ilyen embernek barátnõje van...
nem a fontos a helyezés hanem a lényeg

Szerintetek kinek van igaza? A barátnőm nagyon jóban van a volt pasiaival. Én kértem tőle, hogy ne tartsa velük a kapcsolatot, mert nekem ez kellemetlen. Rossz érzés, ha olyanokkal találkozgat néha, akikkel lefeküdt.

Én kértem, hogy mondjon le róluk a kedvemért, de ? azt szajkózza, ?k a barátai ne féltékenykedjek. Mire én mondom neki, hogy van még más él? ember a földön, akikkel fel?lem barátkozhat, ha fiú, ha lány. Engem zavar nagyon az egész dolog, és soha nem fog megváltozni az érzésem.

Legjobb válasz: Szerintem sem egezseseges az effajta kapcsolattartas az exxel. Nem mondom nem kell haragban lenni veluk, ha osszefutsz veluk az utcan koszonjon az ember meg elhangozhat egy "Hogy vagy?". En nokent azt gondolom, hogy az ex legyen a multe. Igazat adok neked, s ezt en is akarcsak te elvarnam a paromtol, hogy ne az exeivel logjon. Foleg, hogy miutan ket ember annyira intim viszonyban volt egymassal, elofordulhat, hogy pl. banataban elvesziti a fejet es meg osszejon egy szeretkezes. Sztem ne erezd magad rosszul amiatt, hogy igy erzel, inkabb neki kellene, hogy ahelyett, hogy rad figyel es a te erzeseid tartsa szemelott inkabb csak magara gondol.

Szerintem sem egezseseges az effajta kapcsolattartas az exxel. Nem mondom nem kell haragban lenni veluk, ha osszefutsz veluk az utcan koszonjon az ember meg elhangozhat egy "Hogy vagy?". En nokent azt gondolom, hogy az ex legyen a multe. Igazat adok neked, s ezt en is akarcsak te elvarnam a paromtol, hogy ne az exeivel logjon. Foleg, hogy miutan ket ember annyira intim viszonyban volt egymassal, elofordulhat, hogy pl. banataban elvesziti a fejet es meg osszejon egy szeretkezes. Sztem ne erezd magad rosszul amiatt, hogy igy erzel, inkabb neki kellene, hogy ahelyett, hogy rad figyel es a te erzeseid tartsa szemelott inkabb csak magara gondol.
én lány vagyok, de megõrülnék ha a párom tartaná az exeivel a kapcsolatot! nálam ez nem fér bele, lehet bunkónak tartani, de sajnos irritálna, és nem viselném el. szerencsére a barátom nem beszél egyik exével sem .
Szerintem is neked van igazad! Hány évesek vagytok?
az õszinte véleményem annyi, hogyha Te többször megkérted õ meg csak védekezik akkor cs*ssze meg, találsz olyat aki szeret annyira, hogy lemondjon 4 srácról
Passz, saját negatív tapasztalataim miatt én neked adnék igazat (nekem is azt mondták, hogy óóó csak ex, nem lényeg, nem jelent semmit, csak munkakapcsolat, csak nagyritkán beszélnek, aztán félrekúrt fele, szóval kösssz...), de most lehet, hogy a lány tényleg csak barátkozik velük. Engem mindenesetre azóta igencsak irritálnak az exek.
Férfi és nõ között nincs barátság !! Lehet hogy szendvicsezik a csajt...
Pont igy voltam.. találkozott az exével.. aztán 1 hónappal ezelött dobott. szerintem vigyázz. :)
Én is neked adok igazat. egy exemmel szoktam beszélni, ritkán, de vele is csak ilyen szia, hogy vagy szinten. nem is tetszik a barátomnak. Így mellõzöm is, mert inkább a szerelmemmel vagyok, és ha neki nem tetszik, elfogadom. õ nem tartja a kapcsolatot az exeivel, de ha tartaná, lehet nekem se tetszene. mindenesetre akár más fiúkkal is félre tudna lépni a barátnõd, akikkel engeded barátkozni, nem kell hozzá ex... akik meg itt gyik-on neked támadtak biztos úgy gondolják az ex nem véletlenül ex..kinek kéne mégegyszer, ha elsõre se mûködött... nekik is picit igazuk van. nekem egyik idióta volt pasim se kéne. Mi lenne, ha megkérnéd, mutasson be nekik, vigyen el egy találkozóra.ha nem akar, akkor elég egyértelmû miért nem. nekem anno ezt tanácsolták és bejött, nem akart, sõt eleinte titkolta is, szakitottunk, mert megcsalt vele...
Neked adok igazat. Az ex nem barát. Az én barátom is ezt csinálja-"barátkozik" az exeivel. Több éve együtt vagyunk, de mai napig nem tudok úgy gondolni rá, hogy ez csak barátság. És ha ezt jelzem, akkor én vagyok a féltékeny hisztigép. Õ csak nem akar rosszba lenni. . . Elvileg most törölve lettek 5 év után. De ha szegényeket ez megbántja arról én tehetek. "Ó szegények."
Idióta libák az ilyenek. Eleve nem is nagyon vágom, hogy hogyan lehet valaki az exével barát. Ugyanis épp attól lesz valaki ex, hogy nem jöttek ki jól egymással. Teljesen neked adok igazat. 23/F
A kérdező hozzászólása: Nahát! Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy mások is egyetértenek velem. Persze a barátaim is egyetértenek velem, mondják is, hogy inkább dobjam a csajt (ilyet szoktak mondani: "én nem tûrném a nõmtõl, hogy akivel már dugott, azzal barátkozzon/találkozzon, mert tuti akarna tõle még valamit" - persze nem ilyen szépen megfogalmazva, ahogy én ezt most leírtam :) ). Szóval jó olyanoktól is hallani (olvasni) ezt a véleményt, akiket nem is ismerek... :) )) Bár felvetettem ezt egy másik kérdésben is itt a gyk.-n és nekem esett pár nõ, hogy mi bajom van nekem ezzel és írták, hogy õk is tartják a kapcsolatot a volt pasijukkal. Amikor meg megkérdeztem tõlük, hogy miért, mindig kitérõ választ adtak /terelték a szót másra (hogy mit ítélkezek meg szenteskedek), de fel voltak háborodva mert kinyilvánítottam a véleményemet (azt amit a kérdésben is megfogalmaztam)... Kissé gyanús nekem az az indulat, ami jött felõlük az irányomban... fõleg úgy, hogy nem adtak a választ arra a kérdésemre, hogy miért kell pont velük barátkozni (hisz van még egy csomó ember - akikkel nem feküdtek le, mert hát NEM ELÉG NEKIK A TÖBBI EMBER?! hisz csak pár ember barátságáról kellene lemondani).
A kérdező hozzászólása: 23 & 21
Nem szabhatod meg neki, hogy kivel legyen jóban. És te azzal foglalkozz, milyen amikor veled van nem azzal, hogy mit csinál mással . Én is utálom, ha megpróbálnak korlátozni. Mért pont a barátnõd mondjon le bármirõl is ami neki fontos. Mondjál le te arról, hogy megpróbálod õt korlátozni. Amit megtehetsz az annyi hogy eléred mindenkinél jobban szeresseen veled lenni, akkor nincs szükség fölösleges szájtépésre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!