Találatok a következő kifejezésre: Mért van ha magam (127 db)

Olvastam hogy a fogyás kérdés agyban dől el! Igaz ez? Ha mondjuk eldöntöm hogy sovány akarok lenni akkor úgy lesz? Ha pedig azt mondom magamnak hogy van feleslegem akkor lesz is mert be mesélem magamnak!?

Legjobb válasz: Én azt csináltam, hogy elmentem a kedvenc turkálómba/boltomba, néztem ruhákat, amiket iszonyúan szerettem volna megvenni, és minden alkalommal amikor éhes voltam arra gondoltam, hogy húú, az a nadrág mennyire jó volt, és ha magamba tömöm ezt a szendvicset, akkor soha az életben nem fog feljönni rám. Nekem bevállt, adtam magamnak egy bizonyos idõt, például két hetet arra, hogy beleférjek a nadrágba, addig azt a pénzt, amit édességre vagy gyorskajára költöttem volna félretettem, és fel is jött a gatya, meg is tudtam venni. Szerintem fogyni nem úgy kell, hogy azt mondod oké, lefogyok, hanem kisebb célokat kell kitûzni magad elé.

Én azt csináltam, hogy elmentem a kedvenc turkálómba/boltomba, néztem ruhákat, amiket iszonyúan szerettem volna megvenni, és minden alkalommal amikor éhes voltam arra gondoltam, hogy húú, az a nadrág mennyire jó volt, és ha magamba tömöm ezt a szendvicset, akkor soha az életben nem fog feljönni rám. Nekem bevállt, adtam magamnak egy bizonyos idõt, például két hetet arra, hogy beleférjek a nadrágba, addig azt a pénzt, amit édességre vagy gyorskajára költöttem volna félretettem, és fel is jött a gatya, meg is tudtam venni. Szerintem fogyni nem úgy kell, hogy azt mondod oké, lefogyok, hanem kisebb célokat kell kitûzni magad elé.
Nem. Ez úgy mûködik, hogy ha valóban le akarsz fogyni akkor sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Szeretnék nagyon!Nyáron 56kg voltam, most 60kg!:-S Pedig nem eszek többet mint eddig, mégis felszadtem pár kilót!Egyesek szerint a nyugodt idegállapotom miatt ment fel a súlyom!De ez engem zavar nagyon!!!!:-(
Igaz. Ugyanis akaraterõ kell ahhoz hogy ne egyél összevissza, betartsd az edzéstervet, stb. Ha bebeszéled hogy túlsúlyos vagy akkor nem hízni fogsz, csak túlsúlyosnak fogod látni magad, nem fizikai hanem pszichikai változás lesz.
Ez - számomra - azt jelenti, hogy amíg az ember folyton csak nyavalyog, hogy jajj, én nem tudok fogyni, pedig alig eszem, meg jujj, mindenki olyan vékony, én meg dagadt disznó vagyok... addig tényleg semmit nem fog tudni leadni, mert csak hisztizik. Ha viszont ezt abbahagyja, és komolyan odafigyel, kevesebbet eszik, többet mozog, stb., de nem méri magát megszállottan naponta, és nem ez tölti ki minden gondolatát, akkor pedig beindul a fogyás, és szép lassan megkezdõdik a változás. Nálam legalábbis így volt.
Részben igaz, részben nem. Mert ha valóban le akarsz fogyni, akkor tényleg sikerülni fog, még ha lesznek is rosszabb napjaid. De maga a fogyás viszont nem hit kérdése. Szóval ha nem hiszel abban, hogy sikerülni fog, de emellett mégis oda figyelsz az étkezésre - kalóriadeficit - és a sportra, akkor hiába nem hiszel benne, hogy sikerül, akkor is fog!
szerintem nem igaz ha az egészség részérõl nézzük. mert vegyük az anorexet. bitang erõs akaratuk van és mégis [email protected]ág amit csinálnak. tehát elsõsorban hozzáértés kell hozzá és a test mûködésének minimális ismerete, hogy tud mit miért teszel-eszel.

Ha egy program 8 szálon fut, akkor egy i7 4770k sokkal jobban teljesít-e egy i5 4670k-nál? Mert ugye az i7 is 4 magos, de mégis 2 szála van egy magnak, akkor egy ilyen helyzetben a dupláját tudja adni?

Legjobb válasz: 2 szála van egy magnak=A Hyper Treading [link] A HT max a teljes mag 30%-kát tudja visszaadni. De igen, egy 8 szálat kihasználó progiban (pl.: Render) jobb a 4770K.

2 szála van egy magnak=A Hyper Treading [link] A HT max a teljes mag 30%-kát tudja visszaadni. De igen, egy 8 szálat kihasználó progiban (pl.: Render) jobb a 4770K.
A kérdező hozzászólása: Tehát nekem akkor egy 4670k elég lesz-e 2 darab gtx 780ti-hez? Ha már olyan sokkal úgysem jobb az i7?
Hát azért arra inkább 4770k. De minek kell neked 2 a világ legjobb VGAjából?
A kérdező hozzászólása: most még csak érdeklõdök.

Mért van az, hogy ha valaki elkezdi vagdosni magát, akkor az idö múlásával egyre több kell?

Nem tudok leállni, és azt vettem észre, hogy mindig hosszabbat, mélyebbet kell vágnom hogy ugyan azt érezzem...

Legjobb válasz: Menj el pszichologushoz, és õ majd szépen elbeszélget veled! Azért vagdosod magad egyre jobban, mert hozzászoksz, és egyre nagyobb fájdalom keell ahhoz, hogy kielégítsen! Rossz vége lesz, ráadásul a sebhelyek megmaradnak!

Menj el pszichologushoz, és õ majd szépen elbeszélget veled! Azért vagdosod magad egyre jobban, mert hozzászoksz, és egyre nagyobb fájdalom keell ahhoz, hogy kielégítsen! Rossz vége lesz, ráadásul a sebhelyek megmaradnak!
A kérdező hozzászólása: Tudom, és abba akarom hagyni. De nem megy.... El se kellett volna kezdeni, viszont valamiért nem bírom megállni, hogy ne csináljam. Legkisseb stresszhelyzetre (ellenörzö, felelés, vagy csupán egy kínos beszélgetés) is már ezt alkalmazom...
Ugyanez van velem... 1 éve kezdtem el, és képtelen vagyok leállni vele, pedig tudom, mekkora hibát követek el. Tényleg a pszichológus a megoldás, én is nemsokára elkezdek járni hozzá. Kitartás! Nem lesz gond:)

Ha a tudósok világszerte rengeteg módszert fedeztek fel a fogyáshoz és izomépitéshez, mért van az hogy ő maguk vagy ojan soványak, hogy majd összeroppannak vagy nagyon kövérek?

Legjobb válasz: Ez a kerdes nagyon egyszeru:-tudja mit tett bele kulonfele mereganyagot ami art a szervezetnekezert nem veszi be o maga. -hat tesem neznel ki jobban ha egesznap egy gep elott vagy egy asztal elott rohadnal(aki elotte szeretett enni az meginkabb fog, aki meg azelott sem volt nagyevo az meginkabb abba hagya mert a munka lefoglaja).

Ez a kerdes nagyon egyszeru:-tudja mit tett bele kulonfele mereganyagot ami art a szervezetnekezert nem veszi be o maga. -hat tesem neznel ki jobban ha egesznap egy gep elott vagy egy asztal elott rohadnal(aki elotte szeretett enni az meginkabb fog, aki meg azelott sem volt nagyevo az meginkabb abba hagya mert a munka lefoglaja).
A kérdező hozzászólása: hmm, 175 vagyok és 63 kg, voltam 1 hónapja, saját diétát és edzés programot álitottam fel és most 66 kg vagyok valamint a hasizmaim kezdenek megjelenni, elõtte pedig nem..mielõtt a saját kezembe vettem volna a dolgokat, nemfogytam 1 kilót sem, akármit is csináltam, ezért kérdeztem.
Legtöbbször ezeket a szereket nem tudósok találják ki, csak néhány "lelkes" üzletember dobál össze mindenféle táplálékkiegészítõkben használt anyagot (most ne vegyük a drog alapú illegális adipexet), majd hatalmas marketing hype-ot kanyarint köré, hogy elhitesse a naív és lusta emberekkel, hogy az a szer csodát tesz. A vevõknek meg általában elég a remény, az eredmény már nem fontos. Módszerek - ezekben is nagy a káosz. Pl a 90 napos marhaság mindenféle tudományos alapot nélkülöz. Szóval én nem mondanám, hogy ezeket tudósok találják ki. Az orvosok meg el vannak kötelezõdve az orvoslátogatók és a gyógyszergyártók felé, õk a legritkább esetben mondják azt, hogy "máshogy kéne élned haver és akkor nem lennél beteg".

A tengerimalacom, nagyon sokat "beszél". Amikor kiveszem, simogatom akkor is, ha elengedem futkározni, akkor is. Ez azért van, mert jól érzi magát, vagy mert nem, vagy csak szeret kurogni?

Legjobb válasz: Általában azt jelenti,hogy jól érzi magát.De ha mondjuk élesen vinnyog akkor lehet éhes,vagy (mint az enyémet)zavarja a tv és Õ ALUDNI akar:-)

Általában azt jelenti, hogy jól érzi magát.De ha mondjuk élesen vinnyog akkor lehet éhes, vagy (mint az enyémet)zavarja a tv és Õ ALUDNI akar:-)
Az jó, ha kommunikál. A tipikus kurrogás jelentése: Jól érzem magam! Az , , Ui-Ui½ általában: Éhes vagyok! A simogatás közben, fõleg ha , , szét van folyva½ kissé nyöszörögni szokott: Ez jól esik! További hangok: http://www.gemon.ro/viselkedes3.htm
az is lehet hogy fáj neki vmije vagy mondjuk fél
Sztem szimplán jól érzi magát nálad;)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, azt már kitapasztaltam, mikor éhes, akkor nagyon visít:) . Remélem igazatok van, és a jóérzés hangja.

Van olyan ismertek olyan nőt aki a krematóriumba akar dolgozni? Mert jól érzi magát pl a hullák közt? Ez normális? Valami vélemény kicsit bővebben ha lehet

Legjobb válasz: Szerintem az nem normális, ha valaki hullák közt jól érzi magát. Az, hogy semleges neki, az még oké, vannak ilyen emberek.

Szerintem az nem normális, ha valaki hullák közt jól érzi magát. Az, hogy semleges neki, az még oké, vannak ilyen emberek.

Youtubon van 'csináld magad', rendszerezős vagy bármi ilyesmi videó magyarul? Ha van linkelnétek jókat mert én nem találok?

Legjobb válasz: Rengeteg van! :) Csak írd be hogy Csináld magad és máris kiad rengeteget.Vagy pl beírod hogy DIY és utána egy kulcsszót,mint pl:karkötõ.És akkor kiad olyan videókat amiben ilyeneket csinálnak. :) Remélem tudtam segíteni!

Rengeteg van! :) Csak írd be hogy Csináld magad és máris kiad rengeteget.Vagy pl beírod hogy DIY és utána egy kulcsszót, mint pl:karkötõ.És akkor kiad olyan videókat amiben ilyeneket csinálnak. :) Remélem tudtam segíteni!

Mért van mindenhol az ha egy boxert vagy egyebet sétáltatnak akkor az emberek összetojják magukat meg teszik a hülye megjegyzéseket, de ha egy yorkit akkor jaj de édes? "

Legjobb válasz: Mert a tv-ben a sok kutyatámadás miatt talán félnek a nagyobb testû kutyáktól, DE a kisebbek fajták agresszívabbak sokkal mint nagyobb társaik :S És minden pici valami aranyos..Ilyenek vagyunk :) Báár nekünk egy staffunk és egy csivink van a csivit a nénik meg a lányok 'jajj de édes'-ezik le a staffot 'jajj de szép kutya' azt meg a férfiak..:D Szóval kinek a pap kinek a paplan :)

Mert a tv-ben a sok kutyatámadás miatt talán félnek a nagyobb testû kutyáktól, DE a kisebbek fajták agresszívabbak sokkal mint nagyobb társaik :S És minden pici valami aranyos..Ilyenek vagyunk :) Báár nekünk egy staffunk és egy csivink van a csivit a nénik meg a lányok 'jajj de édes'-ezik le a staffot 'jajj de szép kutya' azt meg a férfiak..:D Szóval kinek a pap kinek a paplan :)
Látszik, hogy nem sûrûn találkozol a kislányommal(kiscsoportos ovis) Kifejezett Boxer-fanatic. Már többször megíértette velem, hogy ha a tacskónk kiöregszik, akkor egy szép foltos boxer lányt kell vennünk. Rossz a sajtja a nay kutyáknak, és sok ember annyira nem ismeri õket, hogy boxer, roti, amstaff, staffbull, bulli, bulldook, masztiffok, ezek mind egy kalapban vannak : "emberevõ pitbullféle"
nekem is egy havanesem van az amstaff mellett és mikor együtt sétáltatom õket csak lesnek, hogy most mivan.
Én mikor a 2 kuvaszt sétáltatom...xd az emberek egyik oldalról a másikra. A többség fél a nagy kutyáktól, pedig a kis vakarcsok sokkal agresszívabbak..
A rendõröshöz csak anynit, hogy tudod hogy van ez: a szabályok a rendõrökre nem vonatkoznak, õk csak "betartatják" :D (saját két szememmel láttam, mikor rendõrbácsi szép nyugisan (nem szirénázott) úgy átment a gyalogátkelõn hogy az illetõ emberkének hátra kellett ugrania, nehogy elüsse.. :D)
Annyira megoszlanak a vélemények. Én rendszeresen kihordom a dobikat a Margitszigetre. Nyilván nem török utat velük a tömegbe, igyekszünk kulturáltan sétálni. Az emberek egy része ámultan nézi õket, és nem mulasztanák el megdicsérni, hogy milyen csodálatosak, a másik felük közömbös, és van egy nagyon kicsi réteg, és tenyleg nem olyan sokan, akik felkapkodják a gyerekeket, és közben a kutyákkal ijesztgetik, ha rosszalkodik, majd a nagykutya jól megharapja. Na ez azért nem esik jól. Én ugy gondolom, hogy látják a kutyákon, hogy nyugodtask, és néznek annyira normálisnak, hogy nem viszek két fenevadat a szigetre.
A kérdező hozzászólása: Kedves okostojás" 17:52..miértis vennének ki a zsebemböl 30 ezret? mert nem hagyom, hogy megdögöljön a kutyûm 40fokba? igen tényleng semmit nem tudok."amugyis kert városba lakok nem pofázhatnak bele pláne nem a redvás cigányok"nem kéne a kutyámhoz rugni a labdát és talán nem ilyedne meg.
Nem vagyok "okostojás", csak tudomásul veszem azokat az elõírásokat, amik betartásával probléma nélkül járok közterületen a kutyáimmal.És nem vagyok ezzel egyedül. Ha a rendelet kosarat ír elõ, akkor azt kell használni. Lehet, leéled az életedet és nem találkozol közteressel sosem. Legyen szerencséd. Nem fog megdögleni 40 fokban a kutya, ha megfelelõ méretû a kosár.
A kérdező hozzászólása: senki se sétáltatja szájkosárala kutyáját én miért tenném? mert a kedves retek roma"ugat érte?majd ha a kis szar kutyákon is lesz én is rá teszem addig meg nem
Ez ám az értelmes hozzáállás, csak így tovább!! ÉS lehetõleg lelkesedj ugyanígy a helyesírásért is!! : P Nem értem, miért kell ebbe "A cigányokat" belekeverni, gondolom te is olyan habzó szájú, agya nulla, tucatbarom vagy...
A kérdező hozzászólása: meg a jo édes anyád is.elöb irtam le , hogy miért takarodj el inen ha csak a pofádat tudot jártatni senki nem kiváncsi rád..állitom, hogy neked is kis szar kutyáid vannak.
óó, én(akinek írtad a választ) eddig nem írtam, szóval ne azonosíts elõttem lévõkkel!
A kérdező hozzászólása: mért ne mert megsértem kicsiny lelkivilágodat?
Ez aztán értelmes párbszéd! Mi a tökömért nem lehet ezen a rohadt oldalon normálisan megvitatni valamit!??? Nem is ismeritek egymást! Milyen jogon szidkolóztok itt???
A kérdező hozzászólása: ilyen jogon, hogy nem fogom magam hagyni, hogy egy magát okosnak hivõ beképzelt puddli sértegessen"
A szájkosár nyáron tényleg nem praktikus...mellesleg nekem szólt, egy olyan rendõr, kinek a póráz végén ott hörgött, vicsorgott a német juhásza a kutyámra, szájkosár nélkül...na akkor, hogy is van ez?? :) De azt én is utálom, mikor megyek az utcán és a szabadon rohangáló kutyák, odarohannak hozzám, meg ugrálnak rám és mikor odébb emelem õket, még a gazdi van felháborodva, hogy merem magamról leszedni a dögét...
Póráz és szájkosár az érdekes dolog... szájkosarat én se szeretem, és igazából meg se tudom mondani mikor láttam utoljára szájkosárral sétáltatott kutyát. Póráz meg szerintem alap, hogy mérettõl függetlenül kell. A húzkodós pórázt meg legszívesebben betiltanám sétáltatáshoz szerintem rövid póráz kell, jöjjön szépen a lábam mellett... aztán a kutyafuttatón hadd menjen póráz nélkül! basszus, hat óra, menni kell vizslát kergetni. Nem érdemes bosszankodni, kutyára vigyázzunk, konfliktushelyzeteket minimalizáljuk, megjegyzéseket és rosszalló tekinteteket meg figyelmen kívül hagyjuk...
Kedves 17:52, remélem ha ennyire tudatában vagy annak, hogy milyen körülmények között sétáltathatsz kutyát, akkor azt is tudod, hogy azt is meg kell oldani, hogy a kedves eb ne férjen a kerítéshez, sem a csengõhöz, hogy ne tudjon senkit megharapni... :S Csak azért mondom, mert mifelénk hiába van ez szabályozva elvileg vagy mi, mégsem tudok kutyás házakba becsengetni, mert leharapnák a kezemet...(bár mifelénk úgy gondolják, hogy a póráz is csak ajánlás... -.-")
A kérdező hozzászólása: akkor is unalmas , hpgy a szaos kis öleb neki ugrik a kutyámnak az nem baj meg majdnem megharapja mert ugye a retek flexikel sétálni" de ha az enyém oda kapna akkor én lennék a hibás.
Nekem amstaffom van és ahol én lakom egy csomó boxer, pitbull, amstaff, bull terrier gazda van és ahogy én tapasztalom az emberek 99%-a azt mondja, hogy jajj de szép vagy jajj de aranyos és inkább csak a kisgyerekes anyukák tojnak be és a gyerek elé ugranak ha elmegyünk mellettük a kutyámmal. Én egyébként sokkal aranyosabbnak tartok egy ilyesmi fajtát és nem ijedek meg tõlük.
Elsõ vagyok :P Igen nekünk is staffinak neki ugrik csivi..:) és igen a staff és egyéb nagytestûek tényleg szépek, kedvesek stb *.* De a picurok meg olyan kis bizalom keltõek..:D És valódi bohócok õk is csak meg kell nevelni :)
A kérdező hozzászólása: én röhelyesnek és szánalmasnak tartom a kiskutyásokat" mikor a szöke kapja fel a kis fifikéjét")yorski) és szalad ki a világbol mert a boxerem épp futkos
Mert van ez a hülye sztereotípia, mi szerint minden nagyobb testû, vagy erõsebb testfelépítésû kutya vérengzõ vadállat, ellenben a kistestû kutyák mindig édesek... Holott sokszor egy kis zsebkutya elõbb menne neked vagy a kutyádnak, mint a 30 kilós... Akik ismerik a kutyákat úgysem ilyenek, a többiekkel nem kell foglalkozni, te tudod, hogy hülyék és ez a lényeg. :)
Engem még nem láttál eszerint. Egy yorki vagy pincsi vagy mit tudom én milyen táskacirkáló nem kelti fel az érdeklõdésem, ellenben egy boxer... megdobban a szívem minden pillantásától:)
kicsibõl is nagyból is van, ami neked ugrik (bár szerintem kicsik között sokkal több az agresszív) csak nem ugyanaz lesz a végeredmény, ha egy csivava ront neked, mintha egy boxer.... Sétáltassad pórázon (amúgy is utálom mikor valaki szabadon engedi az utcán a kutyáját, nem érdekel, hogy õt mennyire nem bántja, idegenekkel szemben akkor sem kiszámítható, ha emg meg vagy róla gyõzõdve hogy a légynek sem árt, akkor sem szabad másra ráerõltetni) és akkor nem lesz baj... ^^ Ha valaki fél a nagyobb testû kutyáktól az a szíve joga, te meg(itt általánosan beszélek nem kifejezetten rólad, szóval ha rád nem illik, akkor ne vedd fel!) tegyél pórázt meg szájkosarat a kutyára..
A kérdező hozzászólása: porázon sétáltatom nem fogok rá szájkosarat tenni minek? az a kutyának nem séta hanem kinzás. tacsi gazdi..azért nem éppen lehet kiskutyás vagy de egy tacsko vadászkutya mintsem fufuka akit ölbe kapni mert fuj szél"
félreértés ne essek, én utálom a kiskutyákat, mert szerintem gusztustalanok, inkább hasonlítanak patkányra (Nekem egy gyönyörû szép leonbergerem volt..) Ráadásul van az utcánkban egy undorító kis dög, aki folyton nekünk ront, ha hazafelé megyünk, mert kifér a kerítésen... Na én nem tudnék állatokat bántani, mert imádom õket, de ez kiváltja belõlem a gyilkos indulatokat... XD Én csak arról beszélek, hogy megértem, ha valaki fél a nagytestû kutyáktól, meg úgy általában a kutyáktól, nem az övé, nem tudhatja mire számíthat, bármit is bizonygat a gazdi (elõzõ voltam, a túlsokszóismétlõs:D)
Kedvesem, majd ha kivesznek a zsebedbõl cirka 30 000 Ft-ot, teszel rá szájkosarat.A nyakörv, póráz nem kínzás? Vagy azt sem használsz? Kutyás vagyok, méghozzá nagytestûim vannak. De olyan helyen, ahol több ember közlekedik, van rajtuk kosár ás póráz is. Mert ez a szabály. Mert nekem jogom van kutyát sétáltatni, a másik embernek joga van tartani tõle.Azt, hogy féljenek tõlük, pedig megelõzöm a "beöltöztetéssel".
Azért természetesen vannak normális kistestû kutyát tartó gazdik, csak sajna sokan vannak, akik nem is kutyaként kezelik õket... :/ Én is látok olyanokat nap mint nap. A múltkor is vittem a 20 kgmos (szóval nem egy hataaalmas példány) keverék kutyámat és jött velünk szembe egy pasi, két spicc vagy spicc keverékkel, õk póráz nélkül, én pórázzal. A kutyám rögtön ment volna barátkozni, mivel egy elég szûk járdán mentünk el egymás mellett, erre mi a reakciója a gazdinak? Nyakörvüknél fogva megfogta mind a két kutyát és egy két méterrel arrébb tette tõlünk. Pedig a két kutyus is érdeklõdõ volt, semmi agresszió. Mondom hú de kedves vagy... -.-"
ez neki is szólt.

Mért van az, hogy ha fiúmmal pettingelünk és megujjaz akkor az nekem fáj és kellemetlen? Pedig ha én elégítem ki magam akkor az nem fáj. és nem merem neki megmondani. Miért fáj? Egy segítségre szoruló leány

Legjobb válasz: lehet hogy kicsit feszültebb vagy amikor vele vagy. míg önmagad csinálod akkor ellazultabb vagy. amúgy mondjad neki hogy nem jó, mert õ most úgy tudja hogy jó és ezért nem is fog változtani.

lehet hogy kicsit feszültebb vagy amikor vele vagy. míg önmagad csinálod akkor ellazultabb vagy. amúgy mondjad neki hogy nem jó, mert õ most úgy tudja hogy jó és ezért nem is fog változtani.
Szerintem mindenképp beszéld megvele, hisz szeretitek egymást, ésegy kis õszinteségért nemfog megharagudni, fõleg ha a boldogságodról van szó!!! Biztos vagyok benne ha szólsz neki petting közbe h mikor fáj, és mikor nem, ráérez, és onnantól menni fog a dolog. Remélem segítettem;) T*
Valószínû azért fáj, mert õ nem érzi, hogy neked hogyan jó, míg ha magadnak csinálod, akkor akarva-akaratlanul is úgy csinálod, hogy ne legyen kellemetlen. De õ nem tudja magától, hogy például milyen szögbe dugja be az ujját stb... Miért nem mered elmondani neki, hogy így nem jó neked? Õ magától nem fogja tudni. Együtt vagytok, szeretitek egymást, bíztok egymásba, a tested minden négyzetcentiméterét megmutatod neki, és nem mered elmondani neki, hogy fájdalmat okoz neked? Szerinted az õ célja az, amikor ujjaz, hogy neked fájjon? Hát nem, õ azt szeretné, hogy te élvezd. Ahhoz viszont neked is segítened kell. A szexrõl tudni kell beszélni! Amikor van egy olyan pillanat, hogy egyedül vagytok, hozd fel nyugodtan a témát. Ne butáskodj itt ilyenekkel, hogy nem mered elmondani neki. Hát akkor kinek mondanád el, ha nem neki?

Van értelme fogamzásgátlót szedni, ha heti max 1szer vagyunk együtt és akkor se megyek el, mert a pasi magával foglalkozik?

Legjobb válasz: Hát, elég tapló pasi lehet, mitagadás. Szerintem nem sok értelme van tabit szedned ezen mennyiségû szex tudatában, untig elég az óvszer. Bár én akkor is szedtem, mikor nem volt barátom, mert legalább napra pontosan tudtam, mikor fog megjönni, nem voltak pattanásaim és még a mellméretem is nagyobb lett...:) De szerintem neked nem fogamzásgátló módszerre lenne szükséged, hanem pasi váltásra...Mert ez azért így gondolom neked sem jó

Hát, elég tapló pasi lehet, mitagadás. Szerintem nem sok értelme van tabit szedned ezen mennyiségû szex tudatában, untig elég az óvszer. Bár én akkor is szedtem, mikor nem volt barátom, mert legalább napra pontosan tudtam, mikor fog megjönni, nem voltak pattanásaim és még a mellméretem is nagyobb lett...:) De szerintem neked nem fogamzásgátló módszerre lenne szükséged, hanem pasi váltásra...Mert ez azért így gondolom neked sem jó
sztem ne hagyd abba a fog.gátlót mert azzal 1. megint felborítod a szervezeted mûködését, 2. én sokkal jobban bízok a tabiban mint pl a gumiban. a barátoddal meg erõsen el kéne beszélgetni hogy mit képzel magáról(már bocsi).kérdezd meg h miért van ez így ahogy van az a legbiztosabb!
Mär bocsi de akkor mi a fasze vagy vele együt???? Itt nem arra gondolok hogy szar vele az ägyban, hanem arra h nem foglalkozik veled!!!! nekem ez a velemenyem. A fogitabit meg sztem megeri szedni, csak h a kerdesre is välaszoljak.
hogy hogy magával foglalkozik??szerintem a fagamzás gátló ne maradjon el, akkor is jobb mintha teherbe esnél..
A kérdező hozzászólása: hát, hogy miután õ elmegy én szinte el vagyok felejtve és ez megy már 3 hónapja nem elégít ki
Azért még teherbe eshetsz, mert nem elégít ki. Védekezési mód helyett pasit válts inkább.
Nõi orgazmusnak nincs szerepe a megtermékenyítésben de ilyen emberrel ne szexelj...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!