Találatok a következő kifejezésre: Mért van ha leülök (4 db)

Mért van az, ha leülök tanulni egyszerűen nem tudok, elmegy az életkedvem minden másra tudnák olyankor figyelni, csak a tanulásra nem. Átmegy bennem az "úgyis megbukok" érzés (aminek kezdenek sajnos alapjai is lenni)?

Legjobb válasz: Szia! Nem te vagy az egyedüli aki ezt érzi,nekem is szokott ilyen érzésem lenni,fõleg mikor azt a sok hülyeséget kellene megtanulni,ami úgyse jó semmire.. én ezt úgy oldom meg,hogy próbálok azokra a tantárgyakra koncentrálni,amik érdekelnek(biztos neked is van ilyen),na meg az érettségi tantárgyakra,én most vagyok végzõs a gimiben.. én már nem akarok minden tantárgyból maximálisan megfelelni,mert szerintem nem is lehet,amik nekem nem kellenek azokat mindig utoljára tanulom,ha van idõm,persze a kettes legyen meg(mondjuk fizikából) én mindig azzal próbálom magam motiválni,hogy most tanulnom kell(ene),mert késõbb szeretnék továbbtanulni(amire meglehetõsen korlátozottak az esélyeim,de ez az én bajom) én ezt tudom tanácsolni.. sok sikert,és kitartás! végülis most mit tudsz csinálni?

Szia! Nem te vagy az egyedüli aki ezt érzi, nekem is szokott ilyen érzésem lenni, fõleg mikor azt a sok hülyeséget kellene megtanulni, ami úgyse jó semmire.. én ezt úgy oldom meg, hogy próbálok azokra a tantárgyakra koncentrálni, amik érdekelnek(biztos neked is van ilyen), na meg az érettségi tantárgyakra, én most vagyok végzõs a gimiben.. én már nem akarok minden tantárgyból maximálisan megfelelni, mert szerintem nem is lehet, amik nekem nem kellenek azokat mindig utoljára tanulom, ha van idõm, persze a kettes legyen meg(mondjuk fizikából) én mindig azzal próbálom magam motiválni, hogy most tanulnom kell(ene), mert késõbb szeretnék továbbtanulni(amire meglehetõsen korlátozottak az esélyeim, de ez az én bajom) én ezt tudom tanácsolni.. sok sikert, és kitartás! végülis most mit tudsz csinálni?
Próbálj legalább olyan tantárgyakra koncentráli, ami tetszik egy kicsit is, pl.biológia, mert szereted az élõlényeket vagy ilyesmi. Próbálj találni valami jót benne, vagy érdekeset, mert különben biztos nem fog jobb lenni a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, igazad van, csak a gond az nálam, hogy én még csak most kezdtem a közepet és akkor még belegondolni is rossz, ha most ilyen, akkor késõbbi években...
Ne menjen at az ugyis megbukok erzes, gondolj azokra akik jo tanulok, tobb diplomajuk is van esetleg. Hidd el hogy nekik sem volt konnyu. Nagy-nagy szorgalomra van szukseg, es hidd el hogy az eredmeny sem fog elmaradni. Tudod ha megbuksz azzal semmit sem oldasz meg, sot meg nehezebb lesz. Ha nagyon kinoz ez a suli, esetleg evvegen valts! Probald csak a lenyeget a leckenek megtanulni!

Van egy kis felesleg a hasamon, de ha leülök, nem hurkásodik, hanem egyben gömbölyödik. Ez azért lehet, mert még csak kicsit zsírpárnás, vagy ellenkezőleg, mert nagyon kövér a hasam?

Legjobb válasz: kicsit zsírpárnás, bár felmerül a kérdés hogy nem lehetsz te terhes mert akkor gömbölyödik :D esetleg felpuffatt

kicsit zsírpárnás, bár felmerül a kérdés hogy nem lehetsz te terhes mert akkor gömbölyödik :D esetleg felpuffatt
Ha nagyon hájas volna, annak nem lenne tartása, gyûrõdne, hurkásodna! Szóval, nem hinném hogy az lenne!
Egy kis háj még szebbé is tesz! :)
lehet h izmos a hasad...nem?

Mért van az ha leülök akkor a baba a hasamban majd ki nyomja a bordámat?

ez annyira kellemetlen érzés.

Legjobb válasz: bocsi a hibáért

A kérdező hozzászólása: bocsi a hibáért
Azért van ez, mert a kicsinek nincs elég helye már odabent.Gondolom egyre jobban közelítesz a 30. hét felé, vagy már túl is vagy rajta.Nekem a lengõbordáimat rugdossa, és sokszor alig kapok tõle levegõt.Majd elmúlik az érzés ha megszületett.A hátralévõ néhány héten még póbálj meg együttélni vele:)
Szia! Úgy van ahogy az elõttem válaszoló is írja, nincs már szegénynek elég hely.Abban tudsz mindkettõtöknek segíteni, hogy üléskor nagyon kihúzod magad, úgy talán egy kicsit jobban érzitek majd magatokat. Jó babavárást kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: lehet hogy ez a baj de álitolag 20 hetes terhes vagyok. igaz hogy elvagyok számolva
Szerintem nem jelent bajt , hogy a 20.héten érzed így. Mindenkinél máshogy fekszik a baba, valószínû, hogy neked fennt van elhelyezkedve.Nekem az oldalamat akarta kirúgni, sokáig nem is tudtam aludni egyik oldalt sem , mert keresztbe feküdt, és mihelyt oldalra fordultam már rúgdosott is. Ez kb. a 22 héttõl volt így, majd a 28.héttõl már egy kicsit másképp helyezkedett.
Szia! Nevetni fogsz de az én kislányom mindig úgy fordult, hogy megakadt a lába a bordáimban és lecsúszott. Valóban kellemetlen érzés volt. Nem lehet baj, ne aggódj! Mással is elõfordult látod és nincs semmi baja Mártának Üdv Erika
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!