Találatok a következő kifejezésre: Mért van ha fáj (101 db)

Az ideg fáj, mert odáig terjed a luk. Erõs fájdalomcsillapító kell és hétfõn mindenképpen fogorvos, ha fáj addig, ha nem.

Mért van az, hogy ha fiúmmal pettingelünk és megujjaz akkor az nekem fáj és kellemetlen? Pedig ha én elégítem ki magam akkor az nem fáj. és nem merem neki megmondani. Miért fáj? Egy segítségre szoruló leány

Legjobb válasz: lehet hogy kicsit feszültebb vagy amikor vele vagy. míg önmagad csinálod akkor ellazultabb vagy. amúgy mondjad neki hogy nem jó, mert õ most úgy tudja hogy jó és ezért nem is fog változtani.

lehet hogy kicsit feszültebb vagy amikor vele vagy. míg önmagad csinálod akkor ellazultabb vagy. amúgy mondjad neki hogy nem jó, mert õ most úgy tudja hogy jó és ezért nem is fog változtani.
Szerintem mindenképp beszéld megvele, hisz szeretitek egymást, ésegy kis õszinteségért nemfog megharagudni, fõleg ha a boldogságodról van szó!!! Biztos vagyok benne ha szólsz neki petting közbe h mikor fáj, és mikor nem, ráérez, és onnantól menni fog a dolog. Remélem segítettem;) T*
Valószínû azért fáj, mert õ nem érzi, hogy neked hogyan jó, míg ha magadnak csinálod, akkor akarva-akaratlanul is úgy csinálod, hogy ne legyen kellemetlen. De õ nem tudja magától, hogy például milyen szögbe dugja be az ujját stb... Miért nem mered elmondani neki, hogy így nem jó neked? Õ magától nem fogja tudni. Együtt vagytok, szeretitek egymást, bíztok egymásba, a tested minden négyzetcentiméterét megmutatod neki, és nem mered elmondani neki, hogy fájdalmat okoz neked? Szerinted az õ célja az, amikor ujjaz, hogy neked fájjon? Hát nem, õ azt szeretné, hogy te élvezd. Ahhoz viszont neked is segítened kell. A szexrõl tudni kell beszélni! Amikor van egy olyan pillanat, hogy egyedül vagytok, hozd fel nyugodtan a témát. Ne butáskodj itt ilyenekkel, hogy nem mered elmondani neki. Hát akkor kinek mondanád el, ha nem neki?

Mért fáj? Ha felakarok valamit nyomni ami már picit vastagabb akkor eléggé fáj ott lent és nem is megy be. :\ ott a csont fáj vagy nemtudoom:\ mért van ez?

nagyon bevoltam pedig nedvesedve:\ éés valahogy sehogy se ment be és fáájt:S hogy csináljam?

Legjobb válasz: Basszus hány éves vagy?

Basszus hány éves vagy?
Talán nem kellene minden szart magadba tuszkolni!!!
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg edes apad 42 es bakancsaval probaltad? :D De ha gondolod, akkor 2 drottal nezd meg a konektorba, hogy van e aram :D
Próbáld igazival az tuti bemegy :P Írj ha gyõr közelébe laksz :) 16/f
Tényleg. Te lány, kiszedted a keskenyebb cuccot, mielõtt a picit vastagabbal próbálkoztál?
LOL... Szerintem a biosz könyvet is felhelyezte tamponnak!!!
Aztán ugyan milyen csont?...Látom biosz órát hanyagoltad.
Na érdekel a dolog?:)
lehet, hogy nem a kenyérpirítóval kéne próbálkozni ;)
Mi volt? Mennyire vastag?
nabammeg, itt mindjárt szerelem szövõdik :o
dunaújváros teh?
A kérdező hozzászólása: xd. hol lax?
ha kipróbálnád egy igazival dobj privit :$ 17f
A kérdező hozzászólása: 16
a mai tinilányok mi a f*sznak dugdosnak fel maguknak mindent? aztán majd lesz egy pasijuk aki majd nagyon szereti õket és megkérdezi szûz-e még és azt kell válaszolnia hogy banánnal (stb.) dugtam... :D mekkora gáz már, hihetetlen emberek vannak, talán meg kéne várnod amíg lesz egy igazi pasid -.-"

Amióta lefeküdtem a barátommal nagyon fáj ott lent. Már 1 hete volt és még mindig fáj. Ég és fáj ha pisilek. Mért van ez? (szüz voltam)

Talán kevés nedvesség, vagy túl nagy neki?Látszik hogy tágultam, de ezek után nem merek megint probálkozni vele mert annyira fáj.Pedig kívánom.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez valami komolyabb dolog egy kis szárazságnál és túlméretességnél.Menj el dokihoz mert ez naygon nem jó jel.:S

Ez valami komolyabb dolog egy kis szárazságnál és túlméretességnél.Menj el dokihoz mert ez naygon nem jó jel.:S
Szerintem fertõzés, szextõl max a hüvelyed fájna vagy nemtu dom...fõleg ha fáj ha pisilsz...:S
Nem árt megnézetni a biztonság kedvéért. Máskor használjatok síkosítót hasznos és jó móka is :D és legyetek óvatosabbak amíg jobban meg nem szokod. ne a sex legyen a cél hanem hogy érezzétek jól magatokat
azt mondtad hogy annak már egy hete hogy lefeküdtetek elõször ha azóta nem voltatok együtt akkor a kidörzsölõdésnek már rég el kellett volna múlnia!! Azóta voltatok együtt?? Lehet hogy valami fertõzésed van :(
Pedig próbálkozni kell továbbra is, majd belejöttök. Az, hogy neki túl nagy e, vagy, hogy nedves voltál e, azt mi nem tudjuk megmondani, de mindkettõ belekalkulálható. Javaslom, hogy legyen több petting elõtte.
A kérdező hozzászólása: Mindig 1-másfél órát pettingelünk.És dokihoz meg mennék csak pont megjött és várnom kell.A csiklóm környékén fáj, és a pisilésnél is, nem a hugycsövemnél.Nem értem :S
én mikor a szüzességemet vesztettem el akkor ugyanilyen érzésem volt egy hétig, aztán elmúlt...ha attól tovább fenn áll a fájdalom, menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: és a 2.nál is ilyen érzésem lesz?

Hogyan állapítom meg, ha fáj a májam? Mármint nem tudom merre fele fáj pontosan. És merre van a jobb oldali bordaív pontosan?

Legjobb válasz: Jobb oldalon a bordád legalsó része és ha az alatt érzel fájdalmat, ott van a májad. Viszont ott van az epehólyag is és epeprobléma miatt is fájhat ott. Epekõ egyik tünete a jobb bordaív alatti szúró fájdalom.

Jobb oldalon a bordád legalsó része és ha az alatt érzel fájdalmat, ott van a májad. Viszont ott van az epehólyag is és epeprobléma miatt is fájhat ott. Epekõ egyik tünete a jobb bordaív alatti szúró fájdalom.

Mért van az h a nők állandóan hazudoznak a legapróbb dolgokban is? Még ha sarokba vannak szorítva akkor is. Ez betegség náluk, vagy fáj őszintének lenni?

Legjobb válasz: nem nekik fáj az õszinteség hanem sokszor a pasiknak és õket próbálnák kímélni. a többiek. én aztán a szemébe vágom mindenkinek az igazat, nem is vagyok népszerû :D ugyan melyik pasi örülne ha pl. csalná a nõje, ez kiderülne és a csaj ezt mondaná: hát igen, megcsaltalak. erre a pasi kérdezné: és miért? csaj: ját bénán szexelsz, utálom hogy lassan tolod és kicsi meg vékony is a farkad, annak a másik srácnak meg sokkal jobb. hát tudod veled sosem élveztem el de vele egymás után háromszor is megy. cuki fiú vagy meg minden, igazi lelkitárs de benned nem látom a pasit, õ viszont a Kan, akinek a látványától összerogynak a lábaim hiába buta meg erõszakos, a nyomába sem fogsz érni soha. mi lenne egy ilyen õszinte monológ után? nemcsak titeket védenek a csajok a kis kamukkal meg hallgatásokkal hanem a a saját testi épségüket is én voltam olyan butus hogy elmondtam mi a nagy helyzet és visszagondolva örülök hogy mellém ütött a falba inkább

kidobott az asszony...mi Cica?...és ilyenkor jönnek a általánosító hülye kérdések.... NEM, NEM hazudnak a nõk állandóan, vannak kivételek, DE ti pasik is ugyan ezt csináljátok, szintén vannak kivételek... Én teljes mértékben õszinte vagyok a párommal, legyen szó bármirõl is...Mert akinek nincs takargatni valója, az nem is hazudik...errõl ennyit.... N22
nem nekik fáj az õszinteség hanem sokszor a pasiknak és õket próbálnák kímélni. a többiek. én aztán a szemébe vágom mindenkinek az igazat, nem is vagyok népszerû :D ugyan melyik pasi örülne ha pl. csalná a nõje, ez kiderülne és a csaj ezt mondaná: hát igen, megcsaltalak. erre a pasi kérdezné: és miért? csaj: ját bénán szexelsz, utálom hogy lassan tolod és kicsi meg vékony is a farkad, annak a másik srácnak meg sokkal jobb. hát tudod veled sosem élveztem el de vele egymás után háromszor is megy. cuki fiú vagy meg minden, igazi lelkitárs de benned nem látom a pasit, õ viszont a Kan, akinek a látványától összerogynak a lábaim hiába buta meg erõszakos, a nyomába sem fogsz érni soha. mi lenne egy ilyen õszinte monológ után? nemcsak titeket védenek a csajok a kis kamukkal meg hallgatásokkal hanem a a saját testi épségüket is én voltam olyan butus hogy elmondtam mi a nagy helyzet és visszagondolva örülök hogy mellém ütött a falba inkább
hát aki mazochista... de az elmondhatta volna addig is míg jár a csajjal, néma gyereknek anyja se...
Ha már ez a tézised, akkor miért van az, hogy én minden hülyeségben baromira õszinte vagyok a párommal, õ meg még abban is hazudik, hogy megivott-e egy doboz sört vagy sem!?
És a fiúk általánosító marhaságai és betegség? Forduljatok orvoshoz, annyira unalmasok vagytok, hogy 15 évesen már sírtok minden sz*rért, húgyért, és az életet sem ismeritek...
Szakításnál nem tudom, mit kéne máshogy. Az kéne neked, hogy megmondja, hogy a végén már undorodott a testedtõl, szörnyû volt veled a szex, ezért sokszor bekamuzta, hogy fájt a feje. Utált már a közeledben lenni, utálta a szagodat, a hülye vicceidet, szavajárásaid. Ja és különben is, anyád szarul fõz, meg egy kiállhatatlan hárpia. Stb. Tényleg egy ilyentõl lenne jobb?
szakításnál is ugyanaz: ha a csaj szakít, fél a pasi haragjától, hogy esetleg dühkitörése lesz és olyan arcát mutatja amit azelõtt nem vagy elkattan de azért is lehet mert mondjuk a csaj nem akar rimánkodást hallgatni ha olyan típus a pasi, vagy azt hogy belekapaszkodik minden mondatba (pl. ha a csaj azt mondja hogy: te túl jó vagy hozzám - erre a srác hogy: de te nekem tökéletes vagy) szóval csúnya szóval meg akarja magát kímélni a rinyától vagy attól hogy esetleg elsírja magát vagy öngyilkossággal fenyegetõzzön, mittomén... elég sok ilyen díszpasi van manapság
A kérdező hozzászólása: én kérdeztem: viszont az mért van h szakításkor sem õszinte a másik fél, mikor már nincs jelentõsége a dolognak? ugyanis az õszinteség csak egyszer fáj, viszont a hazugság sokszor. én csak azért akarom tudni az igazat férfi létemre h könnyebben felejtsek, vagy h tudjam nem én csesztem el! Ez olyan nehéz dolog???
Utolsó teljes mértékben igazad van azzal kapcsolatban, hogy idézlek: "nem minden férfi egy r*hadék, aki csak böfögni, f*ngani és d*gni képes." Ez teljesen igaz, ugyanis sokuk dugni sem képes.
Érdekes, hogy itt mindenki olyan r*hadt okos, hogy a másik nemre mutogat akármi van. Ha hazudik valaki az a baj, ha õszinte valaki és megbántja a másikat, akkor meg az. Fel kéne fogni, hogy nem vagyunk egyformák és attól hogy valaki pofátlanul hazudik mindenrõl, más még lehet tisztességes, normális, õszinte ember. Attól hogy a fiatal lányok egy része r*banc, a srácok meg a f*rkuk után mennek, még van egy másik réteg, akik normális erkölccsel bíró fiatalok. Attól hogy egy réteg fekve hány heti kétszer egy-egy buliban, még van egy másik réteg, akik otthon ülnek, vagy éppen a barátaival nyugis helyen jönnek össze és nem a piában lelik örömüket. K*rvára idegesít ez az általánosítás, hogy "én most ezzel találkoztam, mindenki ilyen csõ", mondom ezt úgy, hogy nõként felvállalom, hogy nem minden férfi egy r*hadék, aki csak böfögni, f*ngani és d*gni képes.
5-ösnek szólt
utolsó: cáfolnám. félni kell tõletek mert aggresszív állat a legtöbb pasi. persze azt szeretjük ha megvédenek bennünket de idõnként nekünk kell magunkat tõletek. kedvesség? csak addig amíg minden úgy van ahogy ti akarjátok és ne mondjátok hogy ti sosem hazudtok
"hogy én minden hülyeségben baromira õszinte vagyok a párommal" Ez a baj. Nem a hülyeségben kell õszintének lenni...
sajnos ez sok esetben fordítva is igaz :/ 13/F
Ja, és ha nem tûnt volna ki a válaszomból én vagyok a nõ. Elsõ voltam.
Mert a te nõd nem szeret téged. Ennyire egyszerû. És ne általánosíts.

Ha valakinek vakbele van. Hol fáj a hasa? Köldök körül vagy merre?

Legjobb válasz: Ha valakinek vakbele van, az nem fáj, csak ha gyulladt. A vakbélgyulladás legtöbbször rossz közérzettel, étvágytalansággal és bizonytalan köldöktáji, majd gyomor tájéki fájdalommal indul. Késõbb a fájdalom erõsödik, görcsös jellegûvé válik a jobb alhas területén. (ez átsugárzik sokszor a bal oldalra) Jelentkezhet hányinger és hányás is, valamint láz.

Ha valakinek vakbele van, az nem fáj, csak ha gyulladt. A vakbélgyulladás legtöbbször rossz közérzettel, étvágytalansággal és bizonytalan köldöktáji, majd gyomor tájéki fájdalommal indul. Késõbb a fájdalom erõsödik, görcsös jellegûvé válik a jobb alhas területén. (ez átsugárzik sokszor a bal oldalra) Jelentkezhet hányinger és hányás is, valamint láz.
Én elég parázós vagyok. Ha valami kis fájdalmam van, rögtön halálos betegségeket képzelek be magamnak. Egyszer szúrt alul oldalt a hasam (vakbél tájékán), azt hittem, begyulladt. De az egyik haverom, akit már mûtöttek vakbélgyulladással, azt mondta, hogy "Nyugi, tuti, hogy ez nem az. Ha vakbélgyulladás lenne, már a földön fetrengenél fájdalmadban összegömbölyödve." Szóval azóta nem parázok. Tehát a vakbél gyulladása elég heves, észrevehetõ, intenzív fájdalommal jár, nem csak kis nyilallás. Amíg nem érzel ilyet, addig nincs gond.

Milyen mellfájdalom van ha összejött a baba? Csak mert nekem mindig fáj ovutól kezdve. Ha most is u. ugy fáj mint szokott, akkor nem jött össze?

A 15. napon volt peteérésem, és most vagyok a 19. napon. Tudom, hogy még be sem ágyazódott, csak akkor hogy is van ez a mellfájdalom, ha középid?t?l mindig fáj nekem mensiig?

Legjobb válasz: A ciklus második felében a mell fájdalom a progeszteron miatt van. Türelem, bármi lehet még a dologból. De ez is csak egy ezen az oldalon terjedõ "legenda", hogy terhesség esetén másképp KELL fájni a mellnek.

A ciklus második felében a mell fájdalom a progeszteron miatt van. Türelem, bármi lehet még a dologból. De ez is csak egy ezen az oldalon terjedõ "legenda", hogy terhesség esetén másképp KELL fájni a mellnek.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor picit még reménykedhetek :)
Szerintem jegeld most egy darabig ezt az egészet, mert nem jó az sem, ha állandóan ezen görcsölsz, hogy összejön e a baba és számolgatsz, meg kombinálsz. Sokszor ezért nem jön össze. Éld az életed és ha nem jön meg, akkor tesztelj. A baba úgyis akkor jön, amikor õ akar. A mellhúzódás, fájdalom szerintem mindenkinél teljesen más. A barátnõmnek 2 terhessége alatt nem is volt, csak a vége felé amikor már nõtt neki. Nekem meg így utólag belegondolva kb. csak 3-4 hetes terhesen jelentkezett és semmi köze nem volt az elmaradt menstruációmhoz, ezért volt furcsa. Szóval ne agonizálj, össze fog jönni, szorítok Neked!(-:
nekem sehogy sem fájt sem elõtte sem amikor terhes lettem :-) lehet, hogy nálad most fordítva van, a mell ugyanúgy lehet érzékeny...szóval ne izgulj még minden lehet!
Szia! Az én "esetem" : menstruáció elõtt mindig fájtak a melleim, de AKKOR teljesen másképp fájt. Így utólag, tiszta bolond voltam, hogy még csak nem is gyanakodtam babára.....annyira fájt, hogy sétálni nem tudtam, ha bármi hozzá ért azt hittem bepisilek, annyira fájt és hihetetlenül megduzzadt. Szóval, nekem teljesen más érzés volt, másképp fájt. Azért drukkolok :) 27 hetes kismami
Nekem már mensi elõtt egy héttel elkezdett fájni a mellem és tudtam, hogy ez biztosan nem a megszokott menstruációhoz tartozik, mert az 1-2 nappal vérzés elõtt jelentkezett volna. Akkor már éreztem, hogy baba van a dologban. Nálam semmi más nem jelezte a terhességet, csak a melleim. Összenyomásra fájtak, jobb lett a "tartása" :) és a mellbimbóim is fájtak. 35 hetes kismami
Ha fáj, akkor szólj neki, hogy ne ujjazzon!
Igen, elképzelhetõ, hogy átszakadt a szûzhártyád!
Lehet, hogy csak felsértetted. Nem lehet, hogy egy kicsi durván beleélted magad? :D
Igen. Igen. Azért.
biztos hogy átszakadt de minimum megsérült a szûzhártyád és azért fájt és azért vérzel.
Ja de várjál: te ujjaztad magad, vagy a barátod téged(már ha van barátod)? Mert ez nincs benne a kérdésben. :D
A kérdező hozzászólása: De ez a fájdalom nem csak az miatt van mert az elsõ? De a vérzés akkor is mi miatt van?
A kérdező hozzászólása: Ja amugy igen barátom csinálta:)
a vérzés akár a menstruációd is lehet, ezt neked kell tudnod! de valószínûbb, hogy azért vérzel, mert megsérült a szûzhártyád!
van aki vérzik ha átszakad neki
sok lánynak vérzik a szûzhártya amikor átszakad vagy megsérül, sokaknak meg nem. A fájdalom is azért volt, még pár alkalom könnyen lehet nem lesz kellemes de aztán jóbb lesz. A lényeg csak akkor dugja be az ujját ha már nagyon fel vagy izgulva, különben nagyon kellemetlen tud lenni.
Még neked fáj? Normális vagy?
Megértem, hogy rossz érzés. Kérd meg a barátnõd, hogy váljon el a férjétõl, ha szeret.
Én sose húztam el a dolgot, pár hónap aztán kész. De egyébként se érdekelt volna.
Ez benne van a pakliban. Meg azzal hogy évente egyszer szexelnek , nem kopik el.
elhagynám. egyértelmû

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!