Találatok a következő kifejezésre: Mért van ha a monitort (8 db)

Mitől van az, hogy ha bekapcsolom a gépet, a kép szét van húzva, vagy összenyomja? A monitoron mindig be kell állítani, hogy megfelelő méret legyen.

Legjobb válasz: Valószínûleg a monitor elfelejti a beállításokat, mert meghibásodott az az áramköre, ami ennek a tárolásáért felelõs. Érdemes egy másik gépen is kipróbálni a monitort, ha ott is felejti, akkor õ a hibás.

Valószínûleg a monitor elfelejti a beállításokat, mert meghibásodott az az áramköre, ami ennek a tárolásáért felelõs. Érdemes egy másik gépen is kipróbálni a monitort, ha ott is felejti, akkor õ a hibás.


Rossz csatlakozó?
A kérdező hozzászólása: Két csatlakozó van, mind a kettõ rossz lenne? És a monitornál pedig mind a két monitornál csinálja, külön csatlakozónál :(

Hogyha a gépet bekapcsolod ugy jó de ha leakarod kapcsolni nem kapcsol le hanem a ventillátor megy tovább de viszont a monitor lekapcsol de a ventillátor nem áll le ez mért van?

Legjobb válasz: Ha windóz (mert nem írtad), akkor a power managmentben állítsad be hogy a kikapcs gombra ne altatás legyen hanem kikapcsolás (tipp, mert azt sem írtad hogyan kapcsolod ki).

Ha windóz (mert nem írtad), akkor a power managmentben állítsad be hogy a kikapcs gombra ne altatás legyen hanem kikapcsolás (tipp, mert azt sem írtad hogyan kapcsolod ki).

Ha 75 hertz-es a monitorom akkor érdemes a 75 hertzet beállítani? (Mert midnenkinek 60 van :S

Vagy optimálisabb a 60?

Legjobb válasz: Optimálisabb a 75 Hz. Állítsd arra!

Optimálisabb a 75 Hz. Állítsd arra!
Igen!
Nem.
A kérdező hozzászólása: Értem és játékoknál érdemes bekapcsolni a V-sync-et?
Ja, körülbelül ennyi a különbség. Mivel nekem nincs szükség nagyobb Hertz-re, ezért használom 60-an.
75-re tedd. Több a képfrissítések száma, mint 60-nál.
A kérdező hozzászólása: És mi külömbség van a 2 közt?
Én minden monitorom 60H-n használom. Pedig többet is tud.
A kérdező hozzászólása: értem köszi
Ne állítsd át, maradjon a 60Hz! Nekem is a jelenlegi monitorom (Samsung SyncMaster 943NW 19") volt már szervizbe kb. 2 hónapig, mert 1 éven át 75Hz-n futtattam. Szép volt a kép meg minden, de aztán egyre többet jelentkezett a vibrálás, végül már képet se adott. Bedugtam a monitorom CD-jét, és kiderült hogy maximum felbontáson legfeljebb 60Hz-n érdemes futtatni. Ha kis felbontásra teszed akkor sem ajánlott 75Hz-n futtatni. Bár ez attól is függ hogy milyen típusú monitorod van! Ha LCD, akkor semmiképp se tedd át, de ha CRT (katódsugaras) "dobozos" monitorod van akkor beállíthatod 75Hz-re. Optimális felbontás: 1440 x 900; 60 Hz Maximális felbontás: 1440 x 900; 75 Hz Mindig az optimális beállításra érdemes tenni!

Elmentek a fehér színek sárgára a számítógépnél, a monitor nem hibás mert ha átdugom xbox-ba akkor jók a színek, ha a gépbe van dugva akkor meg sárgára változik. Mi lehet a gond?

Ha a gép/monitor beállításait változtatom (leveszem a sárgát) akkor az xbox színbeállításai állítódnak-el. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Kérlek válaszoljatok, sürgõs lenne...:S Esetleg ha valamit számít volt áramszünet, de a számítógépem teljesen ki volt kapcsolva.

A kérdező hozzászólása: Kérlek válaszoljatok, sürgõs lenne...:S Esetleg ha valamit számít volt áramszünet, de a számítógépem teljesen ki volt kapcsolva.
Azt jelenti, hogy nincs kék színed. Csekkold a videókábeled. Lehet, hogy nem jól csatlakozik a videókártyádba.
Kellett neked lepisálnod a monitort ;)
videókábel vagy videokártya... a 2 közül valamelyik a rossz, de én a kártyára gyanakszom, de ha nem ugyan azzal a kábellel próbálod az xbox-ba és a gépbe (magyarán nem HDMI) akkor a kábel is rossz lehet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!