Találatok a következő kifejezésre: Mért van ha a (2731 db)

Az mért van, ha a nevetek a haveromat is elkapja a nevetés, de ez fordítva is igaz miért van ez?

Legjobb válasz: Azért, mert a nevetés ragadós, itt olvashatsz róla: http://pszichologia.blog.hu/2007/01/05/nem_csak_az_asitas_ha..

Azért, mert a nevetés ragadós, itt olvashatsz róla: http://pszichologia.blog.hu/2007/01/05/nem_csak_az_asitas_ha..
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
Ez olyan kb. mint az ásítás.

Mért van ha egy pasi félre lép és a csaj akivel megcsalta a párját elárulja a barátnőjének? Talán féltékeny hogy vele van vagy mért? És a pasi mért tagad mindent?

Legjobb válasz: pl. azért tagad, mert tényleg nem volt megcsalás, az árulkodós meg berágott, hogy nem lett megke**lve és úgy döntött alárak a pasinak. ha nem tudod biztosan (más megbízható forrásból), hogy megtörtént, akkor az a kérdés, hogy kinek hiszel. a pasinak, aki lehet nem tökéletes, vagy annak, aki veled szemben biztosan nem korrekt, mert vagy hazudik, vagy lefeküdt a pasiddal.

pl. azért tagad, mert tényleg nem volt megcsalás, az árulkodós meg berágott, hogy nem lett megke**lve és úgy döntött alárak a pasinak. ha nem tudod biztosan (más megbízható forrásból), hogy megtörtént, akkor az a kérdés, hogy kinek hiszel. a pasinak, aki lehet nem tökéletes, vagy annak, aki veled szemben biztosan nem korrekt, mert vagy hazudik, vagy lefeküdt a pasiddal.
A második kérdéssel kezdem. A pasi a következõ okokból tagadhat: 1. amivel vádolják, nem igaz 2. amivel vádolják, igaz, de utólag bánja magát a tettet is (nem csak azt, hogy lebukott), a barátnõjével akar maradni, és úgy gondolja, ezt úgy biztosítja be, ha a végletekig tagad. Ez esetben elképzelhetõ az elnézés és a továbblépés, és az, hogy a pasi -ha kellõképpen felfogja a barátnõjével szemben elkövetett tiszteletlenség és bûn súlyát- többet nem tesz ilyet. És magadnak kell eldöntened, akarod-e tudni, mi történt, és miért, vagy inkább nem. 3. amivel vádolják, igaz, és azért tagad, mert a barátnõjével akar továbbra is járni, de magát a félrelépést nem bánta meg, csak amiatt mérges, hogy lebukott. Ez esetben fontos tudni, hogy ha valaki egyszer megúszott valamit, illetve elnéztek neki valamit, és magát a tettet nem bánta meg, csak a következményeket, akkor újra és újra meg fogja tenni.
Sajnos én is voltam már ilyen helyzetben. Az én exem is megcsalt, de velem akart (volna) maradni. Egyébként õ is mindig tagadott. Rajtam úgy eluralkodott ezek után a bizalmatlanság, hogy nem voltam képes vele maradni. A harmadik félrõl meg annyit, hogy vagy nagyon kéne neki a pasid, vagy azt gondolta, hogy megkönnyíti a köztetek lévõ választást azzal, hogy árulkodik. De ha a pasid egy alkalom után nem akart vele lenni, akkor biztos, hogy a késõbbiekben sem az õ karjaiba fog rohanni, bármi is történjék.
Mert ez csak asztal megosztására jó, játékra nem.
Szerintem nem így van.
Nagyon nem igaz. Az a párkapcsolat, ahol a másik tart téged a helyes úton, nem jó. A másik nyakára ugyanis dupla felelõsséget raksz, amit egy idõ után nem fog tolerálni.
Nem teljesen igaz... Minden könnyebb, ha van egy társ, aki jó irányba terel, és ránk szól, ha rosszul cselekszünk, de szerintem egy kapcsolatban sem engedheti el magát az ember. 17/L
Ha egy agyatlan, életképtelen, társfüggõ tizenéves liba vagy, akkor igaz.
A párkapcsolat mindig nagyobb felelõsség, mert akármit csinálsz az két emberre hat. Ebbe gondolj bele.
Ez nem igaz. Mimnél kevesebb költséged van a felelõsség annál kisebbik. Pl egy szingli élete abból áll h a felelõssége nagyrészt a munkahelyére összpontosul. Mivel a pénz az kell. De ezen kívül h hová megy mit csinál, mért vállal felelõsséget azt ö dönti el. Míg a kapcsba lévén alkalmazkodni kell a másik dolgaihoz is a felelõsség sokkal nagyobb, mert a kockázat is megnõ 2 személyre.

Én egy 6 hetes terhes második gyermekét váró anyuka vagyok. Milyen jelei vannak, ha a baba méhen belül elhal? Ultrahangon nem tudták megmondani, h csak kicsi v már elhalt, mert még nem látszott szívhang! De ha hányok az jó?

Legjobb válasz: Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba,mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni,hogy mi van!

Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba, mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni, hogy mi van!
11.14-es vagyok! Nagyon gratulálok, még a hideg is futkározott rajtam a soraidat olvasva. Vigyázz magatokra, jó babavárást!
Utolsó vagyok, nagyon örülök!Boldog baba várást!És ne aggódj most minden rendben lesz! 17hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek, aki szurkolt nekünk, a babánk él :) ))))!Nagyon jól esett, h biztattatok! Nagyon köszönöm!!!
Én nagyon szoritok neked!Már én is sajnos elveszitettem 5 babát és tudom milyen nagyon rossz!Most 17 hetes terhes vagyok és remélem mostmár nem lesz baj.Nagyon-nagyon szoritok!!!
Ne izgulj!Reméljük nem lesz semmi gond!Te addig is próbálj meg nem ezen agyalni!Majd írj ám, hogy mi volt a köv. uh-on!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat, az igazsághoz az is hozzátartozik, h a lányom elõtt volt 5 elhalásom és 1 méhen kívüli terhességem, ez a pici véletlenül jött ajándék, szurkoljatok, köszi!
a terhességi tünetek elhalás esetén is megmaradnak még egy ideig, sõt egy ideig még a teszt is pozitív (bár halványodik). Gondolom, kaptál idõpontot egy pár nappal késõbbi ultrahangra. Most nem tudsz mást tenni, mint várni. Kívánom, hogy minden rendben legyen.
Szerintem ezt nem veszed észre. De 6 hetesen még nem mindig van szívhang. Nekem se 7 hetesen, se 8 hetesen nem volt még, pedig én is émelyegtem egyfolytában. A végén 9 hetesen missed ab lett sajnos belõle. De azóta már van egy csodálatos 14 hónapos kislányom. Fel a fejjel, a jövõ héten már hátha ott dobog az a pici szívecske...
Én csak most írok, nagyon örülök!!!!

Konditeremben pici folyamatos orgazmusaim vannak ha a lábizomerősítő gépet használom. Ilyenkor olyan jó lenne sexelni! Mit csináljak? Mért van ez? Más lánnyal is előfordult már?

Legjobb válasz: Passz labizomerositesre, viszont nekem van egy nagyon finom anagyu bugyim es attol szoktam majdnem elelvezni... Ritkan veszem fel csak ha nincs fontos dolgom aznap. Konkretan olyan mintha vki finoman simizne/nyalogatna... xD

Passz labizomerositesre, viszont nekem van egy nagyon finom anagyu bugyim es attol szoktam majdnem elelvezni... Ritkan veszem fel csak ha nincs fontos dolgom aznap. Konkretan olyan mintha vki finoman simizne/nyalogatna... xD
Hát nem hiszem, hogy egy ilyen ajánlatnak bármelyik férfi nemet tudna mondani a kondiban.
A pasik ide is csak azért járnak hogy csajnak álcázva magukat ilyen hülye kérdéseket tegyenek fel.
Csak említsd meg nekik a "problémádat"!!!!!!
Pedig ez nagyon izgatóan hangzik :D 22/f
Kell lenni ott egy pasinak, aki épp rádér.
Koedukált konditerem? - legalja.
mondd, h a formazonába jársz :D:D
amúgy is el akartam kezdeni járni valahová, ez csak egy plusz ok lenne. amúgy meg, mint ahogy a barátnõmnek is szívesen vennék egy bugyit, hogy izguljon mire hazaér, én is csak vele élvezném a tudattalan tudás okozta vágyakozást
A kérdező hozzászólása: már ezért se adom meg neked ezt az örömet!:P de ha netán meglátnál egy csaj a láberõsítõ gépnél nyugodtan menj oda hátha én leszek jelszó: akarsz b.aszni?
igazi csajozós duma! és tudni fogod, hogy én vagyok! :-P Aztán hazamegyek kedvesemhez, és....
A kérdező hozzászólása: de ha pont én vagyok és igent mondok akkor? otthagysz? mit csinálsz a "kedveseddel"?
Nekem is van ilyen, amikor tornadresszben szoba biciklizek.
Mit csinálj? Tájékoztass, hogy mikor mész és találkozunk, aztán ott leszek közelben és megoldjuk a problémát! :)
A kérdező hozzászólása: :DDD most hirtelen bevillant az a kép hogy mi csajok ott vagyunk a konditeremben és mindenki más más gépen élvezkedik, érdekes nekem a bicikli nem jön be!
p!csa
lehet, hogy csoda történik, és reggel van kedvesem, esete van kedvesem, de valahogy ott és akkor épp facér vagyok!
A kérdező hozzászólása: miért is áruljam el??neked van barátnõd foglalkozz vele:D viszont lányok válaszát nem nagyon olvasom komolyan nektek ilyen nincsen? tisztelet a csodabugyisnak:) naaa mindegy..
mondjuk az a csodabugyi engem is érdekelne, barátnõmnek vennék egyet, hogy mikor hazaér már lucskos legyen! :-P
azt se árulod el, hogy melyik konditerembe jársz? biztos többen vagytok ott lányok, tehát nem lehetne felismerni ki vagy!
A kérdező hozzászólása: de hogyan? sétálás közben?:D hol lehet olyan bugyingót kapni:)
A kérdező hozzászólása: áá a pasik nem csajozni járnak a konditerembe!
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok(21)!!!-istenem ilyen gyökeret- igen koedukált, de amúgy már csak a gondolat is izgató:) nem is sejtik a pasik hogy miket élek meg:)
A kérdező hozzászólása: okés akkor majd lehet bepróbálkozom:D ! tiszta ciki..
Ja, tiszta ciki, mint ahogyan feltenni egy ilyen kérdést!
Írhatnál egy privátot... lejárnék abba a terembe xD 22/f
Hány éves vagy kérdezõ? Nem félsz hogy átüt a nadrágodon a puncinedv mikor felizgúlsz? Én is csak azt tudom tanácsolni, ismerkedj össze valamelyik pasival és mikor pár nap mûlva már lazán beszélgettek, elmondod neki a titkod! :D Biztos benne lesz!
1. voltam. Ja setalas kozben. Lepcsonel meg erosebben. Am nem tudom honnan van anyumtol kaptam, cimket meg kivagtam belole mert az szurt. Csodabugyi xD viszont veszelyes is egyszer amig felmasztam a lepcsokon a helyemre az egyik eloadasunk elott annyira beinditott hogy total "begyulladtam" es alig vartam h vege legyen a 1, 5 oras eloadasnak es hazamehessek... Te pedig nyugodtan vesd ra magad vmelyik gorog felistenre! Nem ciki!
A kérdező hozzászólása: CSODABUGYIT SZERETNÉK:D milyen flash már, pont anyukádtól kaptad:D amúgy 21 éves vagyok és nem félek hogy átüt amúgyis fekete latex anyagú naciba vagyok az izzadás se látszik. 22 éves srác :bocs de interneten keresztül nem ismerkedem!
Gondoltam valahol el kell kezdeni, de ha nem hát nem :) 22/f
tegnap 22:01 Szombaton jössz velem kondizni????? :) Amúgy ismerek lányt akinek úgy is tudott orgazmusa lenni, hogy csak erõsen összeszorította a lábait! Ez ilyen dolog a lányoknál! Amúgy ha a pasik érzik rajtad hogy szabad az út, akkor rád fognak nyomulni!!

Mi van ha a lánynak barna folyása van és nem mer szólni?

A barátn?mnek barna folyása van ma reggel kezd?dött és nem mer szólni anyujának mert akk észrevenné h nem sz?z :S Mit lehet tenni? F/16 L/15

Legjobb válasz: Gyerekek vagytok még,de kur.vára....!!Ha ilyen alap dolgokat nem tudtok,akkor minek éltek szexuális életet?Ha nem vagytok tisztában a nõi-férfi test mûködésével,rohadtul korai még szexelnetek.Egyébként meg ha már éltek szexuális életet,nem ártana elmenni a barátnõdnek nõgyógyászatra... Amúgy sok minden miatt lehet a barna folyás..pl,mert meg fog neki jönni..

Gyerekek vagytok még, de kur.vára....!!Ha ilyen alap dolgokat nem tudtok, akkor minek éltek szexuális életet?Ha nem vagytok tisztában a nõi-férfi test mûködésével, rohadtul korai még szexelnetek.Egyébként meg ha már éltek szexuális életet, nem ártana elmenni a barátnõdnek nõgyógyászatra... Amúgy sok minden miatt lehet a barna folyás..pl, mert meg fog neki jönni..
Hogy venné észre? Mert talán nõgyógyász a muter és ott helyben lenyom egy vizsgálatot? Látom nálatok is kimaradt a szexuális fölvilágosítás.
Ahhm ha elég felnõttek érzitek magatokat a sexhez akkor ahhoz is legyen bátorság h ha gebasz van akkor szólni a felnõteknek. Én rohadtul nem értem h miért ilyen oldalaktól várjátok a választ. Azért van a szülõ h az ilyesmit vele kell megbeszélni nem interneten nézegetni h mi is lehet. 16évesen nemhiszem h van annyi eszetek h a lényeget leszürjétek ott vagy anyuci meg apuci õk már megéltek 1smást és hát ezt is kifogják bírni. Tessék már felelõsség teljesen viselkedni... Robi19xD
A kérdező hozzászólása: Jó csak ezzel nem a kérdésere válaszoltál baszod
Terhesség? Nem hiszem. Akkor meg sem jött volna, nemhogy 2-szer. A terhesség elsõ jele, hogy a menstruáció elmarad. Történt baleset, vagy nem védekeztetek? Szólj nyugodtan a szüleidnek, ez nem terhesség, simán egy kis hormongubanc. A menstruációs problémák az esetek nagy százalékában hormonális eredetûek. Mivel védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Gumival védekezünk mindig
Akkor fõleg nem vagy terhes. A gumit én a legjobb védekezésnek tartom. Nem csak a nem kívánt terhességtõl, hanem a nemi betegségektõl is véd. Szóval akkor nem értem miért félsz a terhességtõl, ha védekeztetek. Szólj nyugodtan anyukádnak, egy hónapban kétszer nem szabadna megjönnie, fõleg nem akkor ha az elõzõ 9 napig tartott. Tényleg szólj! Vannak olyan hormonális problémák, amelyeket az orvos nagyon könnyen tud kezelni. Tényleg nem fog szólni semmit, de menj el orvoshoz, nehogy baj legyen.
A kérdező hozzászólása: Mindig 9 napig szokott tartani
most akkor te menstruálsz vagy a barátod?????
A kérdező hozzászólása: A barátnõm :D Csak amit írtam az be lett másolva XDD
A kérdező hozzászólása: de akk most lehetek terhes hisz már 3-4 hete nem volt szex vagy lehet h fertõzés járok úszni heti 1x
9 napos vérzésed volt? Nem sok az egy kicsit? Vettél be esetleg bármilyen hormonális tablettát? Esemény utánit? Szedsz fogamzásgátló tablettát? Ez még csak a ciklusod 17. napja, nem szabadna még hogy megjöjjön, fõleg ha ilyen sokáig tartott. Szerintem mindenképp orvos, ne félj nem fogja megmondani anyukádnak, hogy nem vagy szûz, ez nem szerepel az anamnézisen, és anyukád tényleg csak a rendelõajtóig kísér, szerintem nem fog bemenni a vizsgálóba, kérd meg rá, hogy ne menjen be. Senki nem örül annak, ha társasága van, amikor épp vizsgálják, szóval meg fogja érteni, de ha bemegy, akkor sem fog mondani az orvos semmit.
A kérdező hozzászólása: Ja meg kicsit véres az a barna folyás ! Nem dehogy csak ha nõgyógyászhoz kell menni látszik h nem szûz és anyu is bizta ott van
Terhes!Ez biztos!Mutassa meg anyunak a punciját, mi baja lehet?
Szia! Menstruált már ezelõtt a barátnõd? Vagy most jött meg neki elõször? A barnás folyás általában menstruáció elõtt szokott jelentkezni. Amennyiben már ebben a hónapban megvolt neki, akkor tényleg nem árt nõgyógyászhoz menni, illetve ha fájdalommal jár akkor is. Szerintem simán menstruál. Egyébként a nõgyógyász megvizsgálja, de nem fogja mondani az anyjának, hogy nem szûz. 15 éves a barátnõd, az anyukája max a rendelõajtóig kíséri, tovább nem. Ha be is kíséri, az orvos akkor sem mond semmit. Szûz hölgyeknek rá szokták írni, hogy vita sex negal vagy hasonlók, de azt, hogy nem szûz, semmiképp. Másrészrõl ezt a nõgyógyász az anamnézisre írja, az a barátnõdé, de ha az anyukája el akarja olvasni, hogy mi van rajta, akkor egyszerûen szól az orvosnak, hogy szexuális együttlétet ne írjon rá, csak magának írja fel, mert nem akarja, hogy az anyja megtudja. És nem fogja ráírni. Az orvosok nem szemetek :)
A kérdező hozzászólása: de már vagy 3-4 hete nem volt szexuális együtt lét már eltelt egy kis idõ akk már jelentkeznie kellett volna hamarabb nem?
Nana, a menstruáció nem függ a szextõl. Hajjaj látom itt van egy pár hiányosság. A menstruáció nem szextõl függ, hanem létezik egy úgynevezett nõi ciklus. Ez átlagban 28 nap. Na most ez azt jelenti, hogy egy nõnek 28 naponként megjön a menstruációja, amikor megjön, az az elsõ nap, eltelik 28, megint megjön, akkor megint az az elsõ nap és így tovább. Persze nem feltétlen 28 nap, lehet ez 27-30 is akár, embere válogatja. Ez kezdõdhet barnás folyással, de kezdõdhet akár rögtön vérrel is, azt írod a barátnõdnek véres, tehát gondolom sima menstruáció. Lehet, hogy én értelmeztelek egy kicsit félre, mert akár úgy is lehet érteni, amit írtál, hogy most voltatok együtt elõször, és amikor átszakad a szûzhártya akkor vérzik és ez nem történt meg. Hát ennek is sok oka lehet, nem mindenkinek vérzik, ezt is embere válogatja. A kérdésemre viszont nem válaszoltál még: Mikor jött meg legelõször a barátnõdnek, hány éves korában? Vagy ez a legeslegelsõ menstruációja?
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt az elsõ együttlét nyáron volt és legelõször barátnõmnek 2006.szeptember 26.án jött meg
Akkor a barátnõd 4 éve menstruál. Most akkor miért ijedt meg? Õszintén nem értem. Vagy azt hittétek a menstruáció mindig szex után jelentkezik? Mondd el nyugodtan mit gondoltatok, nem foglak lehurrogni, csak így nem igazán tudom mi a gondja a barátnõdnek. Ebben a hónapban már egyszer megjött neki? Vagy sosem volt rendszeres a menstruációja, tehát nem jött meg neki minden hónapban?
A kérdező hozzászólása: szinte rendszeres a menzeszem és azért pánikoltam be mert 10-tõl 19-ig volt menstruációm és most meg folyásom van
Akkor bocsi(:

Mért biztonságos ha a bios jelszóval van védve?

van bios vírus?

Legjobb válasz: és igen van bios vírus mostanában van terjedésben

és igen van bios vírus mostanában van terjedésben
Ki mondta, hogy biztonságos? Szétkapod a gépet, alaplapi gombelem ki, be, és volt, nincs BIOS jelszó. Az eredmény ugyanez valami billentyûkombinációra, kipróbáltam, mûködött is, de már nem emlékszem rá. Amúgy azért mondják biztonségosabbnak, mert oprendszer betöltése elõtt kéri a jelszót. Viszont egy vicc kiiktatni.
Laptopoknál már sokkal nehezebb kivenni az elemet, általában szerelõnél fogod megoldani...õk meg nem szívesen nyúlnak hozzá, ha nem a tiéd... Ennyi a biztonság, de attól még nem kerül vissza hozzád, ha ellopták és mindig akad kivétel, aki mégis megcsinálja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!