Találatok a következő kifejezésre: Mért van ha (3438 db)

Mért van ha egy pasi félre lép és a csaj akivel megcsalta a párját elárulja a barátnőjének? Talán féltékeny hogy vele van vagy mért? És a pasi mért tagad mindent?

Legjobb válasz: pl. azért tagad, mert tényleg nem volt megcsalás, az árulkodós meg berágott, hogy nem lett megke**lve és úgy döntött alárak a pasinak. ha nem tudod biztosan (más megbízható forrásból), hogy megtörtént, akkor az a kérdés, hogy kinek hiszel. a pasinak, aki lehet nem tökéletes, vagy annak, aki veled szemben biztosan nem korrekt, mert vagy hazudik, vagy lefeküdt a pasiddal.

pl. azért tagad, mert tényleg nem volt megcsalás, az árulkodós meg berágott, hogy nem lett megke**lve és úgy döntött alárak a pasinak. ha nem tudod biztosan (más megbízható forrásból), hogy megtörtént, akkor az a kérdés, hogy kinek hiszel. a pasinak, aki lehet nem tökéletes, vagy annak, aki veled szemben biztosan nem korrekt, mert vagy hazudik, vagy lefeküdt a pasiddal.
A második kérdéssel kezdem. A pasi a következõ okokból tagadhat: 1. amivel vádolják, nem igaz 2. amivel vádolják, igaz, de utólag bánja magát a tettet is (nem csak azt, hogy lebukott), a barátnõjével akar maradni, és úgy gondolja, ezt úgy biztosítja be, ha a végletekig tagad. Ez esetben elképzelhetõ az elnézés és a továbblépés, és az, hogy a pasi -ha kellõképpen felfogja a barátnõjével szemben elkövetett tiszteletlenség és bûn súlyát- többet nem tesz ilyet. És magadnak kell eldöntened, akarod-e tudni, mi történt, és miért, vagy inkább nem. 3. amivel vádolják, igaz, és azért tagad, mert a barátnõjével akar továbbra is járni, de magát a félrelépést nem bánta meg, csak amiatt mérges, hogy lebukott. Ez esetben fontos tudni, hogy ha valaki egyszer megúszott valamit, illetve elnéztek neki valamit, és magát a tettet nem bánta meg, csak a következményeket, akkor újra és újra meg fogja tenni.
Sajnos én is voltam már ilyen helyzetben. Az én exem is megcsalt, de velem akart (volna) maradni. Egyébként õ is mindig tagadott. Rajtam úgy eluralkodott ezek után a bizalmatlanság, hogy nem voltam képes vele maradni. A harmadik félrõl meg annyit, hogy vagy nagyon kéne neki a pasid, vagy azt gondolta, hogy megkönnyíti a köztetek lévõ választást azzal, hogy árulkodik. De ha a pasid egy alkalom után nem akart vele lenni, akkor biztos, hogy a késõbbiekben sem az õ karjaiba fog rohanni, bármi is történjék.

Az mért van, ha a nevetek a haveromat is elkapja a nevetés, de ez fordítva is igaz miért van ez?

Legjobb válasz: Azért, mert a nevetés ragadós, itt olvashatsz róla: http://pszichologia.blog.hu/2007/01/05/nem_csak_az_asitas_ha..

Azért, mert a nevetés ragadós, itt olvashatsz róla: http://pszichologia.blog.hu/2007/01/05/nem_csak_az_asitas_ha..
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
Ez olyan kb. mint az ásítás.

Mért van, ha fel akarok tölteni egy profilképet a facebookra az állóképből fekvőképet csinál és nem tudom visszaállítani. Hogyan tudom eredeti állásban feltölteni a képet? Hogyan tudok törölni a profilképek albumból?

Elég kezdő vagyok facebokk témában. Eddig kb 8-szor próbáltam ugyanazt a képet. A gond az, hogy mindet átfordítja, és 8-szor fennt van ugyanaz és nem tudom leszedni őket a profilképek mappából!!!! Hol lehet törölni őket? (Azt tudom, hogy a többit az album szerkeztésénél lehet törölni, de mit kezdjek a profilképekkel???

Legjobb válasz: Én is egy pár perce feltettem majdnem ugyan ezt a kérdést de én azonnal minden képet eltávolítottam! (Hogyan kell profilképet felrakni a facebookra ha a kèp elfordul? )! A profilképrekatintassz ès kiírja 'profilkép szerkesztése' arra rákattintasz ès válaszd az ' eltávolítást Èn így törûltem le! Èn nekem új telefonom van, nem volt számítógèpem és én sem tudom jól használni a facebookot! Pedig én Informatikus vagyok elsõ osztájos ès eddig csak az iskolába neteztem ott tilos volt facebookozni! Pár dolgot tudok de azt nem hogy mér fordul el a képem. Biztos nem teccek neki. Az tudod hol van ahovà szöveget írni kell? Én csak a nyilvános üzenõ oldalon tudok hozzászólni ismerõseimnek! Elég nehéz telefonnal netezni! Albumot hoztál lézre? Úgy tudom azt egybõl lehet szerkezteni.

Én is egy pár perce feltettem majdnem ugyan ezt a kérdést de én azonnal minden képet eltávolítottam! (Hogyan kell profilképet felrakni a facebookra ha a kèp elfordul? )! A profilképrekatintassz ès kiírja 'profilkép szerkesztése' arra rákattintasz ès válaszd az ' eltávolítást Èn így törûltem le! Èn nekem új telefonom van, nem volt számítógèpem és én sem tudom jól használni a facebookot! Pedig én Informatikus vagyok elsõ osztájos ès eddig csak az iskolába neteztem ott tilos volt facebookozni! Pár dolgot tudok de azt nem hogy mér fordul el a képem. Biztos nem teccek neki. Az tudod hol van ahovà szöveget írni kell? Én csak a nyilvános üzenõ oldalon tudok hozzászólni ismerõseimnek! Elég nehéz telefonnal netezni! Albumot hoztál lézre? Úgy tudom azt egybõl lehet szerkezteni.
Sikerült?
A kérdező hozzászólása: Igen, még áprilisban :D
MEGSEM NÉZTEM A DÁTUMOT! XDD


Mert ez csak asztal megosztására jó, játékra nem.

Mért van, ha megkapok valakit akkor már nem kell?

16/f vagyok. Sok csaj tetszik. Eljátszok a gondolattal, uhh ha járnánk akkor milyen jó is lenne. Az utóbbi 1 hónapban, volt 2 kiszemelt, mind a 2-t meg is kaptam 1hét udvarlás után kb. Addig nagyon oda voltam értük, amint megkaptam ?ket, már nem volt olyan jó semmi sem. Nem éreztem velük jól magam, pedig tudom, hogy el?tte nagyon kívántam ?ket. Meg sokat gondolkodtam rajtuk.

Legjobb válasz: Azért leginkább mert 16f vagy.... éretlen vagy még a komolyabb dolgokra, de ez ennyi idõsen szerintem egyáltalán nem probléma, csak mondjuk 10év múlva ne tedd fel ez a kérdést:P 20F

Azért leginkább mert 16f vagy.... éretlen vagy még a komolyabb dolgokra, de ez ennyi idõsen szerintem egyáltalán nem probléma, csak mondjuk 10év múlva ne tedd fel ez a kérdést:P 20F
Mert nem kapcsolatot akarsz, hanem vadászatot.
Nekem sem kellene olyan csaj, aki egy hét után letestel!
mert ez egy emberi tulajdonság! Mindennel igy van, nem csak a csajokkal.azt becsüljük amiért küzdeni, dolgozni kell!nem jó dolog, de ez van. az elsõnek kb annyiban van igaza az életkoroddal kapcsolatban, hogy még most, nem tudod, és igazából nem is kell megtartanod! majd megtanulod, hogy becsüld meg azt amit megkaptál! de lényegében akkor is maradni fog ez az érzés, csak mondom, annyi fog változni hogy azt is meg tudod becsülni amiért nem küzdesz sokat!
vagy mert a fiuk fognak érdekeleni :D és erre késöbb jössz rá :DD
azért, mert homár hagy, csak még nem jöttél rá.

Az mert van ha párom volz exeivel talalkozunk és rohadtul zavar, mindenkinél van ilyen?

Legjobb válasz: én nem találkoznék a párom volt exeivel...egyáltalán mi az, hogy volt ex? akkor most már nem az?

én nem találkoznék a párom volt exeivel...egyáltalán mi az, hogy volt ex? akkor most már nem az?
A kérdező hozzászólása: Véletlen találkoztunk vele!
hát sztem az emberek többségét zavarja, nyugi
Az emberek többségét zavarja.. Mi egy társaságba járunk....vagyis jártunk, mert a csaj 1 éve kb eltûnt, vagyis akkor sosincs amikor mi vagyunk(nem tudom van-e összefüggés vagy sem) Engem nem érdekel, de nem kedvelem a lányt, pedig sokáig nem is tudtam, hogy õ az ex, mert a párom azt hitte mar rég tudom, de nem beszéltünk róla, aztán egyszer szõra került, nem akadtam ki, ..
Rossz minõségbe veszi fel a hangot lehet azért
Mindenki máshogy hallja a hangját mint amilyen valójában. Bár nem tudom mit jelent a "nagyon ás", de lehet, hogy a való életbe is ilyen a hangod.
A kérdező hozzászólása: nagyon más* <-- bocs, elírtam És mások is megjegyezték, hogy tûz és víz és a videón lévõ hangom és a valóságban lévõ hangom. Volt aki nézte a videót és megkérdezte, hogy ki beszél alatta, és mondtam h én, és csak pislogott.
vagy a hang-tömörítés mellékhatása, vagy pedig az a helyzet, hogy te belül a fejedben teljesen máshogy hallod magad. mikor elõször hallottam a saját hangom kívülrõl, szinte sokkolt... :D

Az mért van ha sokáig kavarok egy csajjal és akkor elöváladék van a gatyámban?

Legjobb válasz: Ez természetes, ezzel készül fel a szervezeted a szexre. Az elõváladék "kimossa" a húgycsövet és az ondó vezetéket, így megömléskor a lehetõ legtisztább ondó kerülhet a "helyére".

Ez természetes, ezzel készül fel a szervezeted a szexre. Az elõváladék "kimossa" a húgycsövet és az ondó vezetéket, így megömléskor a lehetõ legtisztább ondó kerülhet a "helyére".
Merevedes elovaladek ez termeszetes dolog:P;)
Szia! Nem merevedési zavar. Ez teljesen természetes dolog. Ne aggódj! Nincs semmi bajod! Sõt! Teljesen jól "mûködsz", mint egy egészséges ember.
Mert felizgulsz rá. ettõl merevedésed lesz és megjelenik az elõváladék. Ez teljesen természetes.
Ez a lehetõ legtermészetesebb, addig örülj amig feláll!:-D
Merevedésed van...és az elõváladék természetes dolog....
A kérdező hozzászólása: köszi hogy irtatok még várom a válaszokat
A kérdező hozzászólása: de feláll meg minden csak elöváladék van a gatyámban az már merevedési zavar?
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek aki válaszolt kérdésemre:D

Az mér van ha anyuval vagyok bárhol mindig elszívja az önbizalmam?

ha egyedül megyek akárhova sokkal jobban tudom önmagam adni. Most jelentkeztem a The voiceba és mivel még kiskorú vagyok (17 )ezért szül?nek is jönnie kell velem.Tuti hogy ott se tudok majd önmagam lenni.Ezt az érzést nem tudom elmagyarázni,de mintha a tudatalattijával irányítana.Vagy nem tudom de komolyan:DMit tegyek?

Legjobb válasz: OFF Ha téged nem érdekel az emberek véleménye, akkor miért akarsz a tévében szerepelni, miért nem énekelgetsz csak magadnak otthon? Kissé ellentmondásos vagy.

OFF Ha téged nem érdekel az emberek véleménye, akkor miért akarsz a tévében szerepelni, miért nem énekelgetsz csak magadnak otthon? Kissé ellentmondásos vagy.
hát szerintem mondd meg neki, hogy ezt fejezze be, mert nem lesz tõle önbizalmad :) amúgy meg mondj már valamit magadról, amivel "megkülönböztethetünk" majd a voiceban:DDDDD
Másnak is vannak ilyen szülei (az enyémek is ilyenek), olyan még nem volt, hogy valami jó lett volna, amit csinálok, ezért tizenévesen nulla önbizalmam volt, és még a szememre is vetették, hogy nincs önbizalmam, milyen béna vagyok. Beszélni kell a szülõkkel, hogy ezt hagyják abba, mert neked rossz. Esetleg megtudni, hogy miért csinálják ezt? Lehet, hogy csak irigyek rád, mert te fiatal vagy és van egy csomó lehetõséged, esetleg tehetséged vagy valami, rájuk meg a kapuzárás vár. Ez normális, viszont az már nem, hogy ezért ledózerolják az önbizalmadat, ahelyett hogy büszkék lennének rád, és támogatnának. És minél hamarabb eltávozni otthonról: kollégium, albérlet. Jót tesz.
Gyereknek kezel téged, ha vagytok valahol, olyasmire gondolsz? Legalábbis nekem azzal szívják el sikeresen az önbizalmam azt a keveset ami van...
Ha meg mégse, nem te leszel az elsõ, aki így áll ki a színpadra... :) Néha az önbizalom fontosabb. :)
A kérdező hozzászólása: de tudok énekelni ;)
arra is gondolj hogy lehet hogy nem is tudsz énekelni és csak nem akarja hogy égjél egy ország elõtt annyira sajnálom de tényleg többen nem tudnak énekelni mint amennyien hiszek ezt magukról ebben az országban:( meg egyszerûen ez a pici ország nem bír el több énekeset...
Nagyon jót fog tenni neked, ha mondjuk jövõre elmész kollégiumba!!! Tényleg. Igen, vannak ilyen szülõk, akik mellett a gyerekük sorvad, nem tud önmaga lenni. Mi lenne, ha 18 évesen jelentkeznél csak oda? Akkor mehetsz önállóan, és nem szívja elsenki az önbizalmad.
A kérdező hozzászólása: az nem érdekel hogy mit gondolnak rólam:D ennek mi köze az énekléshez?
A kérdező hozzászólása: nem.Hanem mindig valamit rosszul csinálok szerinte és ezt meg is mondja.Öt mindig az emberek véleménye érdekli én meg amúgy leszarom de valahogy rámragad a hülye felfogása.
A kérdező hozzászólása: mondom hogy jól éneklek :D Ez nem beképzeltség...csak tisztában vagyok az adottságommal


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!