Találatok a következő kifejezésre: Mért van h olyan (104 db)

Az lehetséges ha a szeretkezés (Védekeztünk) után megjön rendesen abban az időpontban és mégis terhes lennék? Még úgyan a másodiknak nincs itt az ideje. Mert van egy olyan érzésem a hasamban h puffad. Ez még nem terhességre utal?

Olvastam már olyat h terhes volt és megjött neki, igaz az csak nagyon gyenge volt.De nekem rendes teljesen szokványos menzeszem volt

Legjobb válasz: Nekem van egy ismim,aki 2 gyerekkel is igy járt...neki még 2X illetve 2 hónapig megjött és mire kiderült h terhes,addigra már késõ volt elvetetni:S és így járt 2 terhességével is:S És gyógyszerrel védekeztek...

Nekem van egy ismim, aki 2 gyerekkel is igy járt...neki még 2X illetve 2 hónapig megjött és mire kiderült h terhes, addigra már késõ volt elvetetni:S és így járt 2 terhességével is:S És gyógyszerrel védekeztek...
Erre egyértelmû válasz: nem!
A kérdező hozzászólása: Hát mi phramatex-el + gumival. csak én hajlamos vagyok az ilyenektõl tök megijedni. Még nem tervezek gyerköcöt., de én is halotam ilyenrõl. Köszi
Ne izguld össze magad. Mindenkinek csak ismerõse járt így... Aki valószínû benézett valamit és szerintem nem is úgy volt. Ja és szerintem a sok karácsonyi nasit érzed a hasadban.
Ez azt jelentené, hogy még nem lennél egy hónapos terhes. Ezt még észre se vennéd. Amúgy meg lehetséges, hogy terhesség ellenére megjön, akár végig is. A szervezetünk nem svájci óra.

Van itt olyan aki hõmérõzött és nem emelkedett a hõje szinte semmit vagy csak nagyon minimálisat és mégis terhes volt?

Legjobb válasz: A hõ megemelkedése (bizonyos szabályoknak megfelelõen!) jelzi, hogy megtörtént az ovuláció. Ilyen esetben a következõ menstruációig a hõ nem esik vissza, ha nincs vérzés, mert fenn áll a terhesség, akkor továbbra is magasan marad, esetleg tovább emelkedik egy keveset. Ez mindenkinél megtörténik, aki terhes, mert peteérés nélkül nincs terhesség sem. Esetleg arra az esetre gondolsz, amikor lépcsõzetesen emelkedik a hõ? (Ez az egyik kivétel szabály)

A hõ megemelkedése (bizonyos szabályoknak megfelelõen!) jelzi, hogy megtörtént az ovuláció. Ilyen esetben a következõ menstruációig a hõ nem esik vissza, ha nincs vérzés, mert fenn áll a terhesség, akkor továbbra is magasan marad, esetleg tovább emelkedik egy keveset. Ez mindenkinél megtörténik, aki terhes, mert peteérés nélkül nincs terhesség sem. Esetleg arra az esetre gondolsz, amikor lépcsõzetesen emelkedik a hõ? (Ez az egyik kivétel szabály)
A kérdező hozzászólása: 'Kivételes esetben léteznek olyan nõk, akik a progeszteronszint növekedésére nem reagálnak hõmérséklet emelkedéssel. Náluk elõfordul olyan anuvulatórikus tûnõ ciklus, amelyben a látszat ellenére volt tüszürepedés.' -én erre gondolok, hogy van e itt akinek igy volt.
Megírnád, hogy honnan idéztél?
A kérdező hozzászólása: http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/hogorbe/
Két példát hoz a cikk ezen része. Az elsõnél rossz helyre húzták a vonalat, a 28-29-30 napnál a hõmérsékleti szabályoknak megfelelõen megemelkedik a hõ, és igen, az ovuláció a hormonváltozást követõen van valamikor, egész pontosan nem tudni mikor, kivéve ha UH-n figyelik ezt. A második példánál pedig a 43. napon, ahogy jelezték is, szintén a hõmérsékleti szabályoknak megfelelõen leolvasható az ovuláció. Vannak ilyenek és ehhez hasonló esetek, amikor nem a "legszabályosabb" menetrend szerint megy a dolog, de a görbébõl (utólag) mindig kiolvasható az ovuláció, ha volt.

Felejthetettlen volt az elos olyan hihetetlen h megtortent akkor. Nem is gondoltam volna. Mit tegyek h probaljam elfelejteni h mien volt mert faj mikor belegondolok h mien jo is volt akkor, de most nem ugy van. H felejsem el?

A fiu ram se hederit pedig en halalosan szeretem: ( (: (

Legjobb válasz: Tanulj az esetbõl. Ennek a pasinak csak arra kellettél. Egyáltalán nem érdemes miatta bánkódnod. És örülj neki, hogy az elsõ olyan csodálatos volt. Nem sok lánynak adatik ez meg! Keress másik pasit! :)

Tanulj az esetbõl. Ennek a pasinak csak arra kellettél. Egyáltalán nem érdemes miatta bánkódnod. És örülj neki, hogy az elsõ olyan csodálatos volt. Nem sok lánynak adatik ez meg! Keress másik pasit! :)
Elsõ válaszoló vagyok. Tudom, hogy tanácsokat adni sokkal könnyebb, mint megvalósítani azokat. :) Próbálj meg kikapcsolódni. Menjetek el a barátnõiddel szórakozni! Ismerkedj, bulizz (azért mértékkel :) )! Így biztos el tudod majd felejteni! Sok sikert! :)
Az idõ elfeledteti vagy egy másik fiú. Ennek a fiúnak tényleg csak arra kellettél. Ne is törõdj vele többet. Lesz másik pasi, aki szeretni is fog és jó lesz vele is a szex.
A kérdező hozzászólása: az elso***
A kérdező hozzászólása: hat igen
Egy újabb leányka akit átbasztak a palánkon...ilyenek engem miért nem találnak meg?

Mért van az h olyan sokan akarnak menni Foiskolára, Egyetemre tanulni. Kozben meg mindenhol azt lehet hallani, h diplomával sem konnyebb elhelyezkedni sot talán nehezebb is! Mért lehet ez?

Legjobb válasz: Szimpla álom, cél, egyszerûen nem tudjuk elképzelni magunkat más munkakörökben, én pl tökre tudom magamról, h fizikai melókhoz nem igen értek, és még ha bele is jönnék egyszerûen nem szeretem :) Szóval az adatok miatt nemcsak arra kell gondolni, h nah naiv hülye gyerekek nem jöttek rá, h nem fognak ettõl majd több pénzt kaszálni... :D

Szimpla álom, cél, egyszerûen nem tudjuk elképzelni magunkat más munkakörökben, én pl tökre tudom magamról, h fizikai melókhoz nem igen értek, és még ha bele is jönnék egyszerûen nem szeretem :) Szóval az adatok miatt nemcsak arra kell gondolni, h nah naiv hülye gyerekek nem jöttek rá, h nem fognak ettõl majd több pénzt kaszálni... :D
Diplomával azért nehéz elhelyezkedni, mert okos embereket nem szívesen alkalmaznak mindenhol. Sokan azért mennek, mert azt hiszik, hogy munkahelyet találnak. Néhánynak ez bejön, mások mehetnek csövezni. Én azért megyek, hogy bizonyítsam magamnak, hogy nem vagyok ostoba. És én lennék az elsõ a családban, aki egyetemre megy.
Szerintem sokan a jobb munkalehetõségeket remélik a diplomában.Másoknak meg büdös a fizikai munka és nyilván könnyebb egy légkondis irodában üldögélni a szám.gép elõtt, mint izzadni vagy fagyoskodni a szabad ég alatt vagy egy raktárban.
az egyetemek mindig kirostálják a nem odaillõ egyedeket. 70 évenkénti jelentkezõ szembeállítva 20 évenkénti emberrel a diplomaosztón. ennyit az elméletedrõl.
700 jelentkezõ :P
Bennem soha se merült fel, h szakmát tanuljak a családomban mindenki szellemi munkát végez szóval erre lettem nevelve ezt láttam...
Tényleg érdemes elõbb körülnézni a munkaerõpiacon, hogy minek van értéke. A jó szakembereket mindenhol keresik. Azonban tény az, hogyha valakinek errõl papírja van, annak nagyobb esélye van elhelyezkedni, mint akinek nincs papírja. A diploma érték, akárki akármit mond. Elméleti szakemberekre is van szükség, nemcsak fizikai dolgozókra. Nem tudom miért hiszi mindenki azt, hogy csak az akar diplomát, akinek büdös a munka. Nemcsak a fizikai dolgozók dolgoznak keményen. Ezt csak az állítja, aki nem tudja milyen elméleti munkát végezni egy számítógép mögött. Másrészrõl pedig ha egy munkáltatónak választania kell egy diplomás és egy nem diplomás ember között, akkor sajnos vagy szerencsére a papír az, ami a döntõ no meg a tapasztalat. De aki fizikai munkát akar végezni, annak lelke rajta és minden tiszteletem az övé, de ez nem jelenti azt, hogy akinek diplomája van, az kevesebbet dolgozna.
én azért megyek egyetemre, mert: 1 nem tudok olyan munkáról, amit élveznék, és elég hozzá egy érettségi 2 úgy érzem, elég okos vagyok az egyetemhez 3 szeretek tanulni 4 remélem, h végig tudom csinálni azt a nem túl könnyû szakot, amire felvettek (és azt mondják, sokat ér az a diploma), és így jól fizetõ állásom lesz 5 buliiiiii :D
Utolsó: Látszik az írásodból, hogy egy ingyenélõ senki vagy, akinek büdös a munka.

Írnátok nekem egy olyan fogalmazás, h mi szól Bánk bán mellett és ellene a gyilkosságban mert olyan feladat van h ügyvéd/ügyész leszel? és meg kell vádolni vagy védeni. Befejezés pedig h valós életben is lehet e ilyen szituáció .

Ennek az egésznek kb 2-2.5 oldalnak kell lennie nagy alapú füzetbe. Minél hamarabb mert felvételihez kell!

Legjobb válasz: Megérdemled, hogy ne vegyenek fel. A Bánk bánt 1 délután alatt el lehet olvasni, úgyhogy ne itt várd a válaszokat, hanem ülj neki és olvasd el.

Megérdemled, hogy ne vegyenek fel. A Bánk bánt 1 délután alatt el lehet olvasni, úgyhogy ne itt várd a válaszokat, hanem ülj neki és olvasd el.
Ha annyit sem vagy képes megtenni a felvételihez, hogy az alap elvárásokat magad végzed el, akkor megérdemled, hogy ne vegyenek fel. Nem is értem hogyan gondolod, hogy bárki is egy vadidegennek ilyen szintû szívességet tesz...
És? Te is olvastad, nem?
A kérdező hozzászólása: nem mert nagyon nincs rá idõm mert készülök a felvételire.de ha nem tudsz segíteni minek kell írni -.-

Mért van az, h a pasik nem mernek közeledni ahhoz a lányhoz, aki feltűnően öltözködik, szereti az élénk színeket, olyan nőcis?

Legjobb válasz: Talán mer azt gondolhatják rola hogy kicsit kurvás és nem akarnak 1 olyan barátnõt aki minden 2. sráccal összejönne meg kihívóan néz ki hogy minden srác megnézze ... Én ugy vagyok velük hogy megnézem õket tök jó de sose szeretnék olyan barátnõt akine a fél p... ja kint van szerintem elégé rossz több srácnak bejönnek azok a csajok akik visszahuzódobbak,szerényebbek kinézetre is

Talán mer azt gondolhatják rola hogy kicsit kurvás és nem akarnak 1 olyan barátnõt aki minden 2. sráccal összejönne meg kihívóan néz ki hogy minden srác megnézze ... Én ugy vagyok velük hogy megnézem õket tök jó de sose szeretnék olyan barátnõt akine a fél p... ja kint van szerintem elégé rossz több srácnak bejönnek azok a csajok akik visszahuzódobbak, szerényebbek kinézetre is
Teljesen egyet értek az elötem szóloval szerintem is igy van ...
Szerintem manapság néhány csaj túlzásba esik e téren. A sok élénk színû gönccel, mûanyag kiegészítõkkel, hatalmas hegesztõ-szemüvegekkel inkább csak eltakarják magukat. Szeretem ha nõies a lány, de találja meg az egyensúlyt. Ha jól néz ki úgyis észreveszik, ha nincs telepakolva... Meg mintha azt sugározná az ilyen csaj, h neki is a legtrendibb pasik jönnek be- aki átlagosabb kevésbé.
Tesóm olyan mûvészlélek 21 évesen (meg a pasija is) hogy csak na. Nem egy kurvás csaj és mégis nagyon bírom mert kicsit bolondosan öltözik. Nekem spec bejön ha egy csaj úgy öltözik ahogy jól érzi magát, akár esztétikus elsõre akár nem... az utóbbira mondom én azt ha kérdeznek hogy maszek :D S4L3M
A kérdező hozzászólása: Köszi fiúk:) jó hallani a másik oldal véleményét is...de szürke kisegérként, meg ki a manó vesz észre? egyébként nem hinném, h minden második pasival összefeküdnék:) (19évesen, tök ártatlanul) nehezen lehetnék qva:) ) ...de ha csak zöldbe, rózsaszínbe, sárgába érzem magam jól :(((
Semmi baj sztem a magamutogató csajokkal. Létezik 1 mondás: Szeretni egyet, de csábítani százat. Akkor van gond ha tényleg minden 2. pasi meg is kefélheti. Nekem van csajismerõsöm aki mutogatja magát, kirakja a melleit egyfolytában stb és egyáltalán nem "kurva". 4 éve van a barátjával és jól megvannak... Én imádom ha a csajom szexi ruhákba van mindig. Hagy sopánkodjanak utána de úgyis az enyém :P

Mar sok kerdeseknel latom h amikor en irtam utanam mas nem irt ez mert van? olyan nagy ember lennek h nem mernek utanam irni?

Legjobb válasz: ja tuti az van, itt mindenki fél tõled,rétegnek és mit te írsz az szent és sérthetetlen, ugyanakkor teljes mértékben megválaszolod a kérdést és mi alattvalóid már nem tudunk mit hozzá fûzni na meg nem is mernénk.

ja tuti az van, itt mindenki fél tõled, rétegnek és mit te írsz az szent és sérthetetlen, ugyanakkor teljes mértékben megválaszolod a kérdést és mi alattvalóid már nem tudunk mit hozzá fûzni na meg nem is mernénk.
Ha jót írtál akkor felesleges ismételgetni.
A kérdező hozzászólása: na lassuk . XD az elso. kifekudtem miutan elolvastam
mis kell látni? elsõ vagyok

Mért van az h ha folyásom van néha olyan érzés mintha bepisilnék, mert annyira érzem h folyik? Kellemetlenül érzem magam utána. Ti hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Khmm, nekem ilyen akkor volt, mikor nagyon be szexuálisan voltam indulva, legutóbb mikor a férjemmel friss volt a kapcsolatunk. :D A Bartholin-mirigyeim túlmûködtek, már nekem is kínos volt, állandóan maxi tisztasági betétekkel jártam és amint lehetett mosakodtam. Nagyon szégyelltem, azt hittem csak én vagyok ilyen abnormális.:))Pedig nem az, az elsõ babára sem kellett sokat várni (kábé 2x nem védekeztünk). :)

Khmm, nekem ilyen akkor volt, mikor nagyon be szexuálisan voltam indulva, legutóbb mikor a férjemmel friss volt a kapcsolatunk. :D A Bartholin-mirigyeim túlmûködtek, már nekem is kínos volt, állandóan maxi tisztasági betétekkel jártam és amint lehetett mosakodtam. Nagyon szégyelltem, azt hittem csak én vagyok ilyen abnormális.:) )Pedig nem az, az elsõ babára sem kellett sokat várni (kábé 2x nem védekeztünk). :)
és télleg annyira folyik, vagy csak úgy érzed?
Velem is elõfordul ilyen néha, fõleg a ciklus közepén. Szinte vizes lesz a tisztasági betét, arról a rémisztõ helyzetrõl nem beszélve, amikor tehetetlenül érzed, hogy szinte "csurog". Voltam nõgyógyásznál, vizsgálat után azt mondta, minden rendben, a hormonoktól van. Szerintem te is fogadd el, hogy így van, ha az orvosod szerint nincs fertõzésed. Úgyis változunk folyamatosan, bizzunk benne, hogy ez is csak egy átmeneti idõszak.
A kérdező hozzászólása: hát így rendesen folyik...talán oylan érzés mintha pisilned kellene és nem birod visszatartani és becsurran egy kicsi ehez tudom csak hasonlítani

A speed fanban a temp1 a cpu hőmérséklete? Csak azért kérdezem mert nekem nincs olyan h cpu. Temp1 2 meg gpu van meg hd0

Legjobb válasz: Általában az 1-es, abból tudod kikövetkeztetni hogy az alaplap és a HDD hõje stabil 1-2 fok eltéréssel viszont CPU érték ingadozik,indíts el egy programot mindjárt kijelzi a változást megugrik a hõ.

Általában az 1-es, abból tudod kikövetkeztetni hogy az alaplap és a HDD hõje stabil 1-2 fok eltéréssel viszont CPU érték ingadozik, indíts el egy programot mindjárt kijelzi a változást megugrik a hõ.

Egy hónapba egyszer van csak olyan időszak amikor nagyon kívánom a szexet de mivel h nincs barátom masztizni szoktam, de olyankor van h egy nap 3-4szer is. Mért csak akkor kívánom nagyon?

Legjobb válasz: Gondolom addigra a hormonok felgyûlnek, a feszültség is nõ folyamatosan és így, ilyen módon le is tudod vezetni. De jó neked, hogy csak ilyen ritkán van :) Nekem 1-2 hetente :P

Gondolom addigra a hormonok felgyûlnek, a feszültség is nõ folyamatosan és így, ilyen módon le is tudod vezetni. De jó neked, hogy csak ilyen ritkán van :) Nekem 1-2 hetente :P
Hú ha itt ilyen "kanos" csajok vannak, akkor asszem ideköltözöm, akárhol is van az az itt... xD
Azért, mer akkor van a ciklusod azon idõszaka, mikor termékeny vagy, vis ovuzol, s ekkor 'kívánósabb' leszel. http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/5822/a-noi-ciklus..
1 hónapban egyszer? 1-2 hetente? te jó ég... nekem minden nap szükségem van rá :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!