Találatok a következő kifejezésre: Mért van h még mindig (60 db)

Szasztok! Van egy barátnőm .! Aminkor kicsúfolnak (mert van ilyen ) akkor mindig elmegy oda se néz! Tegnap volt a névnapom és annyit sem írt h boldogot! Semmi . Pedig van egy másik barátnője a Mirella és ő neki meg írt. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Te õt nevezed barátnak?? Szerintem olvass utána, hogy mi a barátság mert nagyon nincs fogalmad róla.. AMikor majd rájössz hogy õ nem barát, akkor már nem fog érdekelni ilyen téma mint amirõl most írtál.

Te õt nevezed barátnak?? Szerintem olvass utána, hogy mi a barátság mert nagyon nincs fogalmad róla.. AMikor majd rájössz hogy õ nem barát, akkor már nem fog érdekelni ilyen téma mint amirõl most írtál.
Õ nem a barátod, keress õszinte barátot, aki kiáll melletted!

Van 1 csaj akiért akár a világ legnagyob papucs lennéél és mindent megtenék érte csak az a baj h a csajnak van pasija és nem tudom h mit csináljak mert am elvegyunk meg minden?

nem célozgattam neki ara h bejön kocskáztunk is már segícsetek pls a tanácsokkal?

Legjobb válasz: Tanulj meg írni és kopj le a csajról barom!

Tanulj meg írni és kopj le a csajról barom!
A stilusod, a fogalmazási készséged, és a helyesirásod arra enged következtetni, hogy te egy égõ srác vagy, akit mindenki megmosolyog, utána meg lepattint. Ne várj másfajta válaszokat, mert úgysem kapsz. Told el a bringád, mert lerugják a csengõd, kishaver...
"komit???" az életben nem fogsz összejönni azzal a csajjal, csak barátként tekint rád.
A kérdező hozzászólása: Kapjátok be a f.aszomat ti gy.ökerek jó baromk vagyokt 18 éves pasi vok és ne bu.ziskodjatok már hanem normális komit...
:D Köszi nektek! Tényleg azon gondolkodtam az elõbb, hogy mi az a kocskázás, de így már értem... Elõszõr kockázást gondoltam, hogy valami dedós játékról van szó.
nem lehet 14 év alatt ha kocsikáztak :D hát ha van barátja akkor inkább hagyd várd meg mig vége lesza kapcsolatánakte se szeretnéd gondolom ha barátnõdre hajtanának vagy ha jobavagytok és bezélgetek és rájosz hogy rosszaa barátjávalaa kapcsolata akkor léphetsz :d
Egyébként ha 14 év alatti vagy, bocsi, nem a lelkedbe akartam gázolni:)
Kocsikáztak? Én kockázásra tippeltem volna, de egyiknek sincs túl sok értelme...
"baromk vagyokt" õõõõ, barom vagy??? Ez azt jelenti? He? Ha te 18 vagy, akkor a 2 éves kis fiam(ha lenne), 1000x okosabb lenne. Miért nem tudsz értelmesen beszélni??
Jobb ha orvoshoz mész, aki segít neked, mert sajnos úgy látom, te nem fogsz magadon... De várhatsz is apukám, de akkor az élet tanít majd meg téged és az fájni fog.
Remélem vezetni nem így vezetsz...
Bár ahogy az emberekkel viselkedsz...

Mért van az h még mindig vonzodunk egymáshoz a volt barátommal?

2 évvel ezelött jártunk 2hónapra rá szakitotunk is :( mert sokan bele kavartak a kapcsolatba így mondtam legyen vége,pedig imádtam csak nem tudtam már hogy mi az igazság és elegem lett :s utánna nem szolt hozzám elég sokáig majd id?vel ujra össze "haverkodtunk" egy suliba mentünk tovább osztály társak is letünk és mindig piszkáljuk egymást néha így néha ugy de ha együtt mentünk valahova bulizni vagy moziba akkor mindig az lett hogy csók meg ilyenek...és most egy hete felhívott hogy hiányzom neki meg hogy talizunk,taliztunk és most is az lett a vége mint mindig... azóta szinte minden nap felhív vagy smsezünk!Nem tudom mit gondoljak vagy mit csináljak én azóta szeretem amióta csak össze jöttünk még 2 évvel ezelött bár közbe volt barátom meg neki is volt azota barátn?je de mégis vonzodunk egymáshoz azota is.miért? én szeretném ha együtt lennénk csak félek mert sok lánynak kell és a bizalom nincs meg köztünk annyira amiota szakitotunk...vagy nem tom már semmit nem tok csak h szeretem de félek is attol hogy ujra szomorkodnom kell miatta!elvileg kedden is talizunk! Mit csináljak jöjjünk újra össze?vagy ne?

Legjobb válasz: szia hát ha szereted akor szerintemm járj vele és nem higyél szerintm másoknak ketten megbeszélitk a dolgokat lehet h azért kavarnak h a barátodat elvegyék toled velem is ez volt sok szerencsét keddre:)

szia hát ha szereted akor szerintemm járj vele és nem higyél szerintm másoknak ketten megbeszélitk a dolgokat lehet h azért kavarnak h a barátodat elvegyék toled velem is ez volt sok szerencsét keddre:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
hat az en cipombe jarsz...en is erre a kerdesre keresem a valaszt...nos de neked nem az a kerdesed h MIERT vonzodsz hozza, mert te is leirtad h meg mindig szereted.15 evesen kezdtem en is bele egy ilyen kapcsolatba...most 20 vagyok es mai napig tartjuk a kapcsolatot..sokan irigyek voltak bedugtak az orrukat a akpcsolatunkba es sokszor szetszedtek...meg szulok is..annyira szeretnem tudni h ez a dolog hova fog vinni...de sejtelmem sincs.. egy ideje azt mondtam h kesz, en itt befejeztem...es volt koimoly kapcsoltaom, de ugyis vele megcsaltam...es annyira erzelem volt, h nem tudtam kontrolalni. most neki is nekem is mas van...de meg mindig ugy beszel, h ugyis tolelesz gyerekem s ilyenek....ha egyedul vagytok akkor miert ne? vagy probald meg megbeszelni vele..de azt javaslom h ha az erzelem sokkal erosebb mint az esz..akkor ne habozz..egyszer elunk! viszont ha folyton megbant v valami...akkor probald meg teljesen veget vetni..s vigyazz nehogy az legyen h csak kiakar hasznalni...kicsit azert az erzelmek mellett azt is nezd..sok sikert!!


Mi lehet a baj? Bekapcsolom a számitogépet és a monitor be van dugva meg minden és mégse észleli a gép . A monitor az biztos h jó mert 2 is hozzákötöttem és egyik monitorral se volt jóó . A szerelön kivül mit lehetne csinálni?

még ide annyit hogy tehát a monitor az 100% hogy jóó

Legjobb válasz: Lehet hogy a géppel van valami baj. Mert mikor nekem elromlott az alaplap benne akkor bekapcsolt a gép de viszont a kép fekete volt.

Lehet hogy a géppel van valami baj. Mert mikor nekem elromlott az alaplap benne akkor bekapcsolt a gép de viszont a kép fekete volt.
Elsõ gyanúm a tápegység lenne. De ha nem értesz hozzá, azt úgysem tudod magad kicserélni...
ha van másik gép, lehet kezdeni át pakolgatni a dolgokat, de ott sem minden kompatibilis egymással.. úgyhogy ha nem vágod (akkor nem írtad volna be ide hanem csinálnád.. ) akkor kell egy hozzáértõ..
Én inkább a videokártyára gyanakodnék elsõ körben ;)
A kérdező hozzászólása: hát igen nem értek hozzá az 1 kis baj és kösszi egyébként a válaszokat
A kérdező hozzászólása: a monitor készenlétibe kapcsol
Ez baromság. Szerintem nem szeret. 99%
ez bûzlik mint a szar a klotyó mellett! nem szeret téged!!! tuti!
Volt már nem egyszer olyan, hogy azt a pasit dobtam ki, akit teljes szívbõl szerettem. Mi volt az oka? Rámjött az 5 perc, és úgy gondoltam, nem jó nekünk együtt. Hiába szerettem... De k*rvára megbántam!!!!!
Ez egyértelmûen csak kifogás. Egyszerûen nem akart már téged.
Ugyan ezt csinálta velem egy csaj, rohadt sz*r egy helyzet. Elõszõr is tombold ki magad valahol, aztán csinálj mindig olyan dolgot ami teljesen leköti a figyelmed, és ha nem gondolsz rá lassan elfelejted. Csak tudnám az ilyen csajok minek kezdenek bele ilyen kapcsolatba. Elõre is kéne nekik néha gondolkodni, nem csak a jelenre gondolni.
Tipikus se veled se nélküled kapcsolat
Valószínûleg fiatalok vagytok még, és nem tud elengedni fontos vagy neki. Ez természetes a ti korotokban, meg igazából emberfüggõ van aki ugyanezt mûveli 30 fölött is. De ha neked ez nem jó, h elmegy és visszajön akkor lépj ki végleg. Mert ez nem egy egészséges kapcsolat szerintem.
Megszokás.
Vagy éppen kidobta az aktuális utódod...

Mért van az h még mindig fáj amikor előszőr beteszi?

pedig már többször csináltuk, és csak az elején fáj. de nem értem miért..

Legjobb válasz: nem vagy elég nedves

nem vagy elég nedves
Nem tágultál még ki eléggé. Sikosító, és ujjazás elõjátéknak. 1ujj, 2ujj, 3ujj, és jöhet a menet.
Nálunk is ez van általában pedig már 4 hónapja, hogy elvesztettem. Elég nedves vagyok, és volt már 1, 2, 3 újj ahogy az elõttem szólók írták. Lehet van benned valami félelem/stressz és lehet h teljesen más témával kapcsolatban, még akkor is ha nem érzed.

Van egy srác aki nekem nagyon bejönn! Már jártunk is de sajna már szakitottunk! Most az a helyzet h én még mindig szeretem és nem tom h hogyan mondjam meg neki h mi a helyzet, mert nem akarok nyomulni! Mit csináljak?

Én nagyon szeretném h megint együtt legyünk .Lécike segítsetek

Legjobb válasz: Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)

Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet h én szakitottam vele mert nem gondoltam át az egészet
A kérdező hozzászólása: Am köcike a tanácsodat:)
Na, hát akkor ezt ne nekünk, hanem neki mondd el. Ha meg így sem sikerül, akkor c'est la vie, legközelebbre megvan a tanulság.
A kérdező hozzászólása: Még azt nemtom el dönteni h hogyan mondjam meg neki??
Én egy hete ugyanilyen helyzetben voltam. 9 hónapja nem láttam a fiút, alig beszéltünk, és egy nap küldtem neki egy sms.t amiben az állt, hogy sokat gondolok rá. most újra találkozunk , szinte minden nap. Szerintem , ha elmondod neki az érzéseid azzal nem veszíthetsz semmit, de tényleg nem ! hidd el átfogja gondolni az életét, miben lenne másabb, hogyha újra együtt lennétek. Szerintem ennyit megér :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg mondtam enki h mit érzek iránta de nem válaszolt rá semmit :(:(:(
gondolom msn.en. de hogyhogy nem válaszolt? kilépett, vagy nemirt rá semmit?
A kérdező hozzászólása: nem irt rá semmit

Miért történik velem minden rossz? Egy ideje elkezdődtek mindenféle gondok, és most meg amikor azt hittem h valami jó történt velem, most kiderült h még nagyobb gondot csináltam, és minden pénzem elbuktam. Nem értem h mért van ez.

Legjobb válasz: Ja és leírom h istenbe hiszek, a segítségét kértem h sikerüljön végre ez amit akartam.. aztán sikerült, és most meg elveszem a pénzemet

A kérdező hozzászólása: Ja és leírom h istenbe hiszek, a segítségét kértem h sikerüljön végre ez amit akartam.. aztán sikerült, és most meg elveszem a pénzemet
Pontosan mi történt? Miért buktad el a pénzed?
A kérdező hozzászólása: Még nem vagyok 18 és vettem egy sportezközt, amit apámék elvettek, eladják és nem adják vissza a pénzem.. és nem volt kevés.. de már ez elõtt is történtek elég rossz dolgok..
Ha a saját pénzedbõl vetted, akkor õk miért veszik el és miért adják el? Ok, hogy nem vagy még 18, de akkor sem jogos, ha saját pénzbõl vetted. Vagy az õ pénzükbõl volt?
A kérdező hozzászólása: Enyimbõl.. elõtte megkérdeztem õket h vehetek e és azt mondták h egyedül nem lehet vele játszani, pedig még 4 haveromnak is van ilyen sportezközes.. meg h azért ne vegyek, mert a fegyverrel ölnek és õk nem szeretik az ilyet.. de ez akkor is csak egy sport..

Mért van az h 14 éves vok, csinos, okos meg minden és még sem találok magamnak senkit pedig még bunkó sem vok? :' (

Legjobb válasz: 14évesen még bõven ráérsz hova sietsz? én is annyi vagyok..én is szeretnék valakit találni magamnak..de nem érem be mindennel..még csomó idõd van.Nem attól leszel menõ, h húú nekem 14évesen már 3pasim volt bibibíí..ez elég sajnálatra méltó h 1hetes kapcsolatai voltak-_- ráérsz ne sürgesd a dolgot.. Ameddig gondolsz rá nem jön a szerelem..Ezt tapasztaltam..:)

*lehet egoista vagy végezz önvizsgálatot:)
14évesen még bõven ráérsz hova sietsz? én is annyi vagyok..én is szeretnék valakit találni magamnak..de nem érem be mindennel..még csomó idõd van.Nem attól leszel menõ, h húú nekem 14évesen már 3pasim volt bibibíí..ez elég sajnálatra méltó h 1hetes kapcsolatai voltak-_- ráérsz ne sürgesd a dolgot.. Ameddig gondolsz rá nem jön a szerelem..Ezt tapasztaltam..:)
nem vagy elég feltünö. vegyél be egy adag hashajtót és fossál az utcán. hidd el mûködik.
"pedig még bunkó sem vok" mintha ez valami hatalmas kiváltság lenne.. :D
Talán azért mert ilyen beképzelt csitri vagy.
Mert egy beképzelt kva vagy...
Csak az önsajnáltatás megy kedves elõzõ. Talán nem nyavajogni kéne, hanem tenni valamit.
21 FFI Beletörõdtem, abba a dologba, hogy a lányok nem fogadnak el.... Már nem érdekel, úgy fogok élni mint egy robot. Mikor melózni kezdek, elmegyek és ledolgozom a 8 órát tisztességgel, aztán hazamegyek és leülök a tv elé.... Egyedül és magányosan fogok megrohadni. és nem lesz olyan aki megsirasson majd... Nem fogok gyerek nevetgélést hallani vagy sírást. Nem fogok meleg és kedves mosolyt látni a barátnõmtõl vagy egy ölelést, Nem fogom látni a bánatát a szomorúságát, hogy átölelve megvigasztaljam... Nem lehetek nagypapa, hogy lássam az unokáimat felnõni... Mert még családom sem lesz, mert nem felelek meg a „nõk új világ fajta elvárásainak”. A sok nõ lenézi a nem menõ csávóókat.... Szánalom... ...Mit akarsz teeeeee, hát nem zsõlés a hajad, nem jársz menõ ruhákba, Jah még béemvébd sincs? Akkóó Huzzá máá el te kis csikóó...még péénzed, hogy vegyéé dráága cúcccokkkat s sincs nagy hááázzzad? Mi keresni való itt... Na tûnjéé eeee.... A mai lányok ezen a szinten vannak, és mire rájönnek, hogy az általuk képviselt értékeknél van sokkal több, akkor már késõn jönnek rá.... Nagyon tisztelem a nõket, mondom a nõket és a normálisakat!!! Természetesen sok minden rajtunk múlik, ez tény. De vannak bizonyos helyzetek, mikor szükségünk van másokra, legyen párkapcsolat vagy más.... Álrolánosítani nem akarok, de ezt tapasztaltam, sõt.... Szóval én hiába szeretnék egy nõt, a tizenévesek 14-15-korosztály túl fiatal hozzám, a 17-19-18-tól kezdõdõ korosztály meg a a30 -as pasikra vágynak, mert õk a tapasztaltak, pénzelni tudják õket, a nálam idõseb 22-23-24-25 éves lányok meg [email protected]ák a náluk 1-2 évvel fiatalabb legényeket. Ez a véleményem!!!!
Én is 14 vagyok, hidd el, hogy megértelek, de ne a neten ismerkedj, mert mé baj lessz belõle. A fiúkról meg annyi, ha annyira játszanád magad+egós lennél, már lenne barátod, de ezt nem azért mondtam, hogy ilyen legyél (!!!!). Majd gimibe, vagy szakközépbe találsz valakit, vagy talán elõbb, nem lehet tudni. Mondok még valamit, ha összejössz egy fiúval akit igazából nem is szeretsz és egyszer majd eljön az akit valóban szeretsz, bánni fogok, hogy nem õ volt a legelsõ barátod. Én legalább is bánnám.
rossz helyen keresesgélsz
mért vagy úgy oda! Én 34 vagyok és egyedül, de már nem keresek senkit, belefáradtam.
11:30-asnak igaza van, énrólam is csak a milliókal némelyik 100-ezreket húz le rólam, csak a pénz kell nekik.
nem, tudom h te milyen hangnemben írtad ezt a kérdést, de nekem nem úgy jött le mintha egy kicsit se lennél nagyképû. :S
ebben érzek egy kis iróniát... :DD
Merre laksz? Mert nekem sincs barátnõm. Okoks, vicces, jófej vagyok. És szerintem nem nézek ki rosszul. 15F
21 FFI! Miután ezt leírtad te még csodálkozol, hogy senkinek sem kellesz????
Uh anyám micsoda veszteség 14 éves vagy és nincs pasid? Hát ez kész szégyen, akkor még szûz is vagy ez már duplán szégyen! Na de most komolyan...miért kell már 12-14 évesen pasizni, fogtok még eleget szenvedni pasik miatt meg az élet miatt, inkább tanulj, élj bulizz és majd 6 év mulva síránkozz!!!Én már rég elmúltam 18-20 is de átéltem pár dolgot, és azért tudom mirõl is okoskodok!
A hozzáállásoddal van egy kis gond;) Nem gondolod hogy egy "icipicit" egoista vagy?? Lehet ezért nincs barátod...fogd vissza magad;) többen fognak szeretni.
ja, eléggé levagy maradva az életben. 14 vagy és még mindíg nincs párod. gyorsan kapd össze magad mert nemsoká klimaxolsz. nóóórmáális cigány jány ilyen korban mán a második pulyát tolja ki magábol neked meg még egy fucken barátjelölted sincsen? hát szégyeld össze magad.
Lol... "kockaszerelem". xD Utolsó elkeseredésemben sem keresnék társat így láthatatlanban. Talán love.hu... ott legalább kép van... mondjuk ki tudja hogy magáról-e... de több mint a semmi :D 14 éves vagy, csinos okos meg minden... Mondták már rólad ezeket, vagy csak te gondolod magadról ezt ? Ha mondták is, az is lehet csak illedelembõl.. Kérdezz meg egy ismeretlent, hogy mennyire nézel ki jól. És akkor megtudod milyen vagy... 14 évesen még a fiúk többsége aztsem tudja mi az nagyjából. Lehet hogy a kisugárzásod, stílusod rossz... pl. nyávogos vagy... vagy egyfolytában magadról beszélsz... vagy játszod magad... Változtass magadon. :)
akarom mondani keresgélsz
Gondolom lány vagy, szerintem nem egyértelmûek a jelzéseid+ a korodbeli srácok többsége nem túl bátor. :D 15/F
én ossze jovok veled szivessen
A kérdező hozzászólása: köszi kedves vagy de ég nem is ismerlek
Én szívesen megismernélek ha igaz a leírás, még ha egós is vagy :P Én is az vagyok :D
barbiz
A kérdező hozzászólása: én is veled (L)
Beképzelt vagy.
A kérdező hozzászólása: nem
Én nem vagyok sovány(180cm 85kg), de jól nézek ki és én is szívesen megismernélek.Ha gondolod irj privit. :D 15/F
Szerintem az az oka hogy a vagyok helyet azt írod hogy vok. Most olvastam hogy egy 14 éves fiú is ezet tépelõdik. Írj neki privit.
A kérdező hozzászólása: oké, mond meg az e-mailjét
Ráérsz még. :) Én 16 vagyok, és csomó barátnõm van, akik kedvesek, okosak, csinosak, és még sincs barátjuk. (nekem sincs) És van olyan, akinek meg már több is volt, és nagyon semmiben sem különbözik tõlünk. Tehát szerencse kérdése is az egész, hogy hol találkozol valakivel, aki megtetszik neked és te is neki. ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!