Találatok a következő kifejezésre: Mért van h még (264 db)

Tipikus se veled se nélküled kapcsolat
Valószínûleg fiatalok vagytok még, és nem tud elengedni fontos vagy neki. Ez természetes a ti korotokban, meg igazából emberfüggõ van aki ugyanezt mûveli 30 fölött is. De ha neked ez nem jó, h elmegy és visszajön akkor lépj ki végleg. Mert ez nem egy egészséges kapcsolat szerintem.
Megszokás.
Vagy éppen kidobta az aktuális utódod...
hm...örülj neki. buzognak a hormonok 19/L
Kanos vagy, és buzognak a hormonok a tinédzser korban. Amúgy errõl egy vicc jut eszembe: Pasi bemegy a gyógyszertárba: - Bocsánat, van férfi alkalmazott itt? - Nincs, csak mi vagyunk - mondja a gyógyszerésznõ. - Á, akkor mindegy - feleli a pasi. - De mondja el nyugodtan nekem mit szeretne, minket is köt a titoktartás a gyógyszerek miatt. - Hát jó - mondja a pasi - az a gondom, hogy már egy hónapja áll a farkam és akármit csinálok, nem akar lenyugodni. Mit ajánl rá? - Mindjárt megkérdezem a nõvérem aki itt a fõnök, neki nagyobb tapasztalata van. 5 perc múlva kijön a raktárból: - A nõvérem azt üzeni, hogy kap egy szolgálati kocsit, egy céges mobilt és kötetlen munkaidõt, ha ez megfelel és azonnal munkába is állhat...
Gondolom kérdésed feltevésekor a késõi órákban arra vártál, hány lány fog elalélni a teljesítményedtõl, esetleg halmoznak a privátok, hogy felajánlják magukat neked egy kis szeretkezésre, gondolván, hogy te képes vagy a nyolcadik magömlésed után is erekcióra. Hányan írtak?
Egyet se búsulj! Az, ha áll, még nem okozott gondot senkinek. Ha majd arról panaszkodsz, hogy hogyan tudnád felállítani, na az probléma.
A kérdező hozzászólása: De nem megyek el kényszeresen..csak h akarok és semmi hibám nincs erekcióval nem megyek el korán és nagyon sokáig bírom egy lánnyal az ágyban csak sokat áll és ennyi
Az egyik korábbi kételkedõ vagyok. Valóban van olyan betegség, amitõl folyamatos merevedésed van. Ha viszont ez van nálad, akkor ne itt kérdezgess, hanem sürgõsen fordulj orvoshoz, mert a péniszed maradandóan károsodhat a kényszerû erekciótól!
én még nem hallottam ilyen betegségrõl, de ha tudod, minek kérded?amúgy nyugiiiii
A kérdező hozzászólása: am a sok nyomorék kedvért ez egy betegség..de látom nem tudtok semmit csak fikázni már aki ezért fölösleges h felkelj
Igen, kielégíthetetlen vagy, ezt megszívtad...xD :)
De te most mit vársz mit mondjunk ? Inkább verd ki még nyolcszor.
Kiverted nyolcszor, és még áll, persze...
nem kellett volna 1 doboz viagrát bevenni altatóként
A kérdező hozzászólása: nem köt le h mi akkora és kész de vmi értelmes válasz kéne :) szval pááá
2. Kamu kérdés amúgy tuti 3. az nem kerület te kis majom:)
Ezt miért lányoktól kérdezed ? Õk tudják ?xD
Köbcentit már le se írod? :(

Miért van az ha egy srác meg akar csókolni de én meg elfordítom a fejem mert nem merek csókolózni mert félek h nem tudom hogy kell de közbe meg nagyon kedvelem az illetőt? :S

nem egyszer el?fordult már ez velem. egy valaki van akivel nagyon bánom hogy nem jöttem össze ez miatt, de nem akarom hogy a most kialakuló félben lév? kapcsolatommal is ez történjen :S 17L

Legjobb válasz: Ne is haragudj, ha "nem mered", annak ellenére, hogy kedveled a fiút, akkor azt hiszem nem igazán lehet segíteni... Mégis mit vársz milyen választ adjunk??? Az elõzõ írta, ne fordítsd el, erre te: deee... akkor így jártál... De most nem akarok bunkó lenni, csak tényéeg így gondolom. Figyi... mondd meg a fiúnak, hogy nagyon tapasztalatlan és bizonytalan vagy és te még nem csináltál ilyet. Ha normális, és pedig annak kell lennie, akkor meg fogja érteni és nem fogja egybõl lenyomni a nyelvét a torkodon. Sõt örülni is fog, hogy õ taníthat meg. semmiképp ne félj ne viccelj, a ráktól kell félni nem egy csóktól azzal kit kedvelsz!!! Ha meg nem lenne a pasi megértõ, legalább meglátod h egy paraszt és nem kell vesztegetned az odõd rá :) Na fel a fejjel és ne félj!!! :))

Ne is haragudj, ha "nem mered", annak ellenére, hogy kedveled a fiút, akkor azt hiszem nem igazán lehet segíteni... Mégis mit vársz milyen választ adjunk??? Az elõzõ írta, ne fordítsd el, erre te: deee... akkor így jártál... De most nem akarok bunkó lenni, csak tényéeg így gondolom. Figyi... mondd meg a fiúnak, hogy nagyon tapasztalatlan és bizonytalan vagy és te még nem csináltál ilyet. Ha normális, és pedig annak kell lennie, akkor meg fogja érteni és nem fogja egybõl lenyomni a nyelvét a torkodon. Sõt örülni is fog, hogy õ taníthat meg. semmiképp ne félj ne viccelj, a ráktól kell félni nem egy csóktól azzal kit kedvelsz!!! Ha meg nem lenne a pasi megértõ, legalább meglátod h egy paraszt és nem kell vesztegetned az odõd rá :) Na fel a fejjel és ne félj!!! :) )
Ez azért visszautasításnak veszi le a legtöbb férfi. Csak úgy mondom...
Ne fordítsd el a fejedet. Nem fogod rosszul csinálni. Meglátod megy az. Ezt csak gyakorlatból lehet megtanulni.
A kérdező hozzászólása: értem én, de akkor sem merem. pedig már nagyon örülnék neki, kevesebbet kellene magyarázkodnom :s
egyértelmû visszautasítás a pasi felé szerintem, ám csukd be a szemed és akkor csak ugy kapni fogod a nyelvest :D idõd se lesz elfordulni...
tudom sokan ezt mondják, d e tényleg nem kell félni...nekem totál váratlanul jött az elsõ, idõm sem volt elfordítani a fejem, pedig elõtte én is rengeteget paráztam. tényleg gyakorlat teszi a mestert, de ha szeret az illetõ, akkor nem lehet elrontani! sok sikert, és bátorság! :D ;)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, aranyosak vagytok hogy így biztattok :)
én is eléggé béna vagyok szerintem mivel szinte nulla tapasztalatom van, de ha az illetõ akarja, az elsõ után is veled akkor nyilván nem lehetett az annyira rossz és nyilván felülkerekedik azon ha esetleg mégse volt 100%. idõvel kialakul hogy, hogy szeretitek és menni fog :)

Mért van az h olyan sokan akarnak menni Foiskolára, Egyetemre tanulni. Kozben meg mindenhol azt lehet hallani, h diplomával sem konnyebb elhelyezkedni sot talán nehezebb is! Mért lehet ez?

Legjobb válasz: Szimpla álom, cél, egyszerûen nem tudjuk elképzelni magunkat más munkakörökben, én pl tökre tudom magamról, h fizikai melókhoz nem igen értek, és még ha bele is jönnék egyszerûen nem szeretem :) Szóval az adatok miatt nemcsak arra kell gondolni, h nah naiv hülye gyerekek nem jöttek rá, h nem fognak ettõl majd több pénzt kaszálni... :D

Szimpla álom, cél, egyszerûen nem tudjuk elképzelni magunkat más munkakörökben, én pl tökre tudom magamról, h fizikai melókhoz nem igen értek, és még ha bele is jönnék egyszerûen nem szeretem :) Szóval az adatok miatt nemcsak arra kell gondolni, h nah naiv hülye gyerekek nem jöttek rá, h nem fognak ettõl majd több pénzt kaszálni... :D
Diplomával azért nehéz elhelyezkedni, mert okos embereket nem szívesen alkalmaznak mindenhol. Sokan azért mennek, mert azt hiszik, hogy munkahelyet találnak. Néhánynak ez bejön, mások mehetnek csövezni. Én azért megyek, hogy bizonyítsam magamnak, hogy nem vagyok ostoba. És én lennék az elsõ a családban, aki egyetemre megy.
Szerintem sokan a jobb munkalehetõségeket remélik a diplomában.Másoknak meg büdös a fizikai munka és nyilván könnyebb egy légkondis irodában üldögélni a szám.gép elõtt, mint izzadni vagy fagyoskodni a szabad ég alatt vagy egy raktárban.
az egyetemek mindig kirostálják a nem odaillõ egyedeket. 70 évenkénti jelentkezõ szembeállítva 20 évenkénti emberrel a diplomaosztón. ennyit az elméletedrõl.
700 jelentkezõ :P
Bennem soha se merült fel, h szakmát tanuljak a családomban mindenki szellemi munkát végez szóval erre lettem nevelve ezt láttam...
Tényleg érdemes elõbb körülnézni a munkaerõpiacon, hogy minek van értéke. A jó szakembereket mindenhol keresik. Azonban tény az, hogyha valakinek errõl papírja van, annak nagyobb esélye van elhelyezkedni, mint akinek nincs papírja. A diploma érték, akárki akármit mond. Elméleti szakemberekre is van szükség, nemcsak fizikai dolgozókra. Nem tudom miért hiszi mindenki azt, hogy csak az akar diplomát, akinek büdös a munka. Nemcsak a fizikai dolgozók dolgoznak keményen. Ezt csak az állítja, aki nem tudja milyen elméleti munkát végezni egy számítógép mögött. Másrészrõl pedig ha egy munkáltatónak választania kell egy diplomás és egy nem diplomás ember között, akkor sajnos vagy szerencsére a papír az, ami a döntõ no meg a tapasztalat. De aki fizikai munkát akar végezni, annak lelke rajta és minden tiszteletem az övé, de ez nem jelenti azt, hogy akinek diplomája van, az kevesebbet dolgozna.
én azért megyek egyetemre, mert: 1 nem tudok olyan munkáról, amit élveznék, és elég hozzá egy érettségi 2 úgy érzem, elég okos vagyok az egyetemhez 3 szeretek tanulni 4 remélem, h végig tudom csinálni azt a nem túl könnyû szakot, amire felvettek (és azt mondják, sokat ér az a diploma), és így jól fizetõ állásom lesz 5 buliiiiii :D
Utolsó: Látszik az írásodból, hogy egy ingyenélõ senki vagy, akinek büdös a munka.

Az a problémám h egy sráccal (18) meg volt az első petting és nagyon rossz, mert bűntudatom van (de nagyon jó volt)! Amikor a srácot meglátom vhol akkor a szívem leáll egy pillanatra! Mért van ez? Mért van bűntudatom?

Legjobb válasz: szerintem nem vagy belé szerelmes ez az egyetlen gond. bármennyire is érzed így (mert azt nem írtad le h milyen viszonyban álltok) de csak azért lehet ez. ugyan jó volt de mégis valahogyan nem õ az igazi akivel elképzelted ezt a pettinget.

szerintem nem vagy belé szerelmes ez az egyetlen gond. bármennyire is érzed így (mert azt nem írtad le h milyen viszonyban álltok) de csak azért lehet ez. ugyan jó volt de mégis valahogyan nem õ az igazi akivel elképzelted ezt a pettinget.
Elég kevés információt adtál meg. Nem tudom erre mi az értelmes válasz. Lehet hogy nem szereted, de lehet, hogy az a gond, hogy eddig 18 éves korodig, senkinek sem adtad oda magad, és csak vártál, és vártál, most meg hirtelen vége lett, és ezért. Vagy netán vallásosan neveltek? Akkor is lehet, hogy bûnnek tekinted a pettinget. Sõõõt ... biztos szerintem hogy itt a gond. Bûnként tekinteni a pettingre.
Jó kérdés .. velem pontosan ugyanez van!!!!
A kérdező hozzászólása: és te ilyenkor mit csinálsz???:S
Ugyanmár, téged miért ölnének meg? Adtál rá okot? Egyébként ha nagyon félsz vegyél önvédelmi kis pisztolyt, éjszakára rakd magad mellé! Lehet kapni már 20e ft körül otthoni használatra nem kell rendõri bejelentés, csak ha az utcára is magaddal viszed!
micsoda optimizmus!!!! te aztán biztos lelket öntöttél beléjük! nagyon kedves.. "úgyis meghalunk" .. ezzel nem megy sokra senki. ennyi erõvel meg is ölhetnéd magad, ha ennyire szereted az életet. õk talán sokkal jobban, mint te, és lehetséges, hogy még nem "élték ki magukat", ezért félnek, hogy idõ elõtt meghalnak. élvezzétek az életet inkább; faljátok, nagy kanállal! /persze csak bizonyos keretek között;)/ töltsetek sok idõt a családdal, barátokkal, vagy azzal, ami/aki fontos nektek! ha tényleg nagyon paranoiásak vagytok, és ez már gondot okoz, akkor meg menjetek el pszichológushoz, õ sokkal többet segíthet, ha már nagy a baj.
Valószínûleg pánikbetegség. Itt még van pár gyakori testi-lelki tünet, ha ezek közül is tapasztalsz még valamit, akkor fordulj orvoshoz. http://drimmun.com/pszichiatriai-betegsegek/a-panikroham.html
ismerõõõs.. nekem bármim fáj rögtön lefut bennem egy "program" hogy mi a legveszélyesebb betegség aminek tünete pl egy fejfájás és félek h meghalok. vagy egyszerûen csak ideges leszek és kész.. hogy mit szoktam én csinálni? õszintén semmit.. szenvedek odabújok barátomhoz megpróbálok elaludni elterelm a gondolataim meleg tejet iszok és egyszer elmulik
elolvastam a tüneteket.. hát nekem van jó pár dolog belõle

Miért történik velem minden rossz? Egy ideje elkezdődtek mindenféle gondok, és most meg amikor azt hittem h valami jó történt velem, most kiderült h még nagyobb gondot csináltam, és minden pénzem elbuktam. Nem értem h mért van ez.

Legjobb válasz: Ja és leírom h istenbe hiszek, a segítségét kértem h sikerüljön végre ez amit akartam.. aztán sikerült, és most meg elveszem a pénzemet

A kérdező hozzászólása: Ja és leírom h istenbe hiszek, a segítségét kértem h sikerüljön végre ez amit akartam.. aztán sikerült, és most meg elveszem a pénzemet
Pontosan mi történt? Miért buktad el a pénzed?
A kérdező hozzászólása: Még nem vagyok 18 és vettem egy sportezközt, amit apámék elvettek, eladják és nem adják vissza a pénzem.. és nem volt kevés.. de már ez elõtt is történtek elég rossz dolgok..
Ha a saját pénzedbõl vetted, akkor õk miért veszik el és miért adják el? Ok, hogy nem vagy még 18, de akkor sem jogos, ha saját pénzbõl vetted. Vagy az õ pénzükbõl volt?
A kérdező hozzászólása: Enyimbõl.. elõtte megkérdeztem õket h vehetek e és azt mondták h egyedül nem lehet vele játszani, pedig még 4 haveromnak is van ilyen sportezközes.. meg h azért ne vegyek, mert a fegyverrel ölnek és õk nem szeretik az ilyet.. de ez akkor is csak egy sport..
Mért nem beszéled meg vele, hogy mirõl témázgathattok, Sanyi? Mi honnan tudjuk?
Hogy te mekkora egy szerencsétlen vagy... Mivel még szûz persze hogy nem akar egybõl szexelni, elõbb bele kell kóstolnia a dolgokba. Erre van a petting, ezért fogdos, hogy megismerje a tested meg a sajátját és hogy hozzászokjon a gondolathoz hogy meztelenül látod. Ne erõltesd, elégítsd ki kézzel, hagyd hogy simogasson aztán szépen lassan eljuttok a szexig is.
Adom a 4-es válaszát. De a pornóban biztos nem így volt......
Te is bátran nyúlj a bugyijába és gyakorolj a csiklóját, aztán ha az már nagyon megy, mehet az ujjazás. 1 hónapot nem adok nektek és kell majd egy óvszer, mert meg fog pusztulni egy jó dugásért
Ne erõltesd majd eljön az ideje had barátkozzon a gondolattal. Am mennyi idõsek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Én 20 Õ 18
Szocfób?
önbizalom hiánya
ugyanez velem is...valszeg azért van mert tényleg hülyén nézünk ki. Pl én nem vok csúnya de elég hülyén öltözködöm meg a hajam is szar...
Velem is ez a helyzet. Én szoc.fóbiára és önbizalomhiányra szavazok-ahogy elõttem is írták. Nálam mindkettõ jelen van. Ezen leginkább pszichológus segíthet(De nem gyógyszeres kezelés!).
Velem is ez van, csak én törekedtem volna rá, hogy azért próbáljam meg helyesen leírni :S
Jaj buszon én is rettegek , hogy mindenki engem nézz :/
nálam is jelen van önbizalom hiánynak nevezik :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!