Találatok a következő kifejezésre: Mért van h aki (253 db)

Szasztok! Van egy barátnőm .! Aminkor kicsúfolnak (mert van ilyen ) akkor mindig elmegy oda se néz! Tegnap volt a névnapom és annyit sem írt h boldogot! Semmi . Pedig van egy másik barátnője a Mirella és ő neki meg írt. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Te õt nevezed barátnak?? Szerintem olvass utána, hogy mi a barátság mert nagyon nincs fogalmad róla.. AMikor majd rájössz hogy õ nem barát, akkor már nem fog érdekelni ilyen téma mint amirõl most írtál.

Te õt nevezed barátnak?? Szerintem olvass utána, hogy mi a barátság mert nagyon nincs fogalmad róla.. AMikor majd rájössz hogy õ nem barát, akkor már nem fog érdekelni ilyen téma mint amirõl most írtál.
Õ nem a barátod, keress õszinte barátot, aki kiáll melletted!

Ha vki letilt facebookon chatről. Akkor én nem látom h fenn van? (mert van vki aki régen sokat fenn volt most meg sohasem látom)

Legjobb válasz: Pontosan. A chatnél be lehet állítani, hogy kik lássana és kik ne. Persze az is lehet, hogy az illetõ csak nem jár fel chatre vagy facebookra.

Pontosan. A chatnél be lehet állítani, hogy kik lássana és kik ne. Persze az is lehet, hogy az illetõ csak nem jár fel chatre vagy facebookra.

A GTA San Andreasba mért van h ha már félig betöltött akkor leáll a GTA SA? Ki is írja:gta_sa. Exe müködése leállt

már próbáltam a folyamatokban leállítani de nem futott a GTA aztán futtatni is akartam a feladatkezelőbe de semmi probláma: Problémaesemény neve: APPCRASH Alkalmazásnév: gta_sa.exe Alkalmazásverzió: 0.0.0.0 Alkalmazás időbélyegzője: 427101ca Hiba – modul neve: gta_sa.exe Hiba – modul verziója: 0.0.0.0 Hiba – modul időbélyegzője: 427101ca Kivételkód: c0000005 Kivétel – eltolás: 001b6b2f Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Területibeállítás-azonosító: 1038 További információk 1: d68b További információk 2: d68bd3b8282f5e72182bbd7e42e4d6c7 További információk 3: 6c49 További információk 4: 6c49d494190589b8dc6d7b57ccb74dfb


Mért van h ha fáj a hasam akkor utána hányingerem is lesz? Miért görcsöl mindig? Idegi alapon is lehet?

napi rendszerességgel fáj

Legjobb válasz: Persze,lehet idegi alapon is! De a jól bevált módszert se felejtsük el:irány a doki bácsi!!!

Persze, lehet idegi alapon is! De a jól bevált módszert se felejtsük el:irány a doki bácsi!!!
Ha amikor hasmenésed van és akaratod ellenére váratlanul ért el a hasmenés és nagyon fojékony akkor lehet az rotavírus is.A multkor én is elkaptam.Hányásos hasmenésem volt.1 hétig voltam a korházban mert rosszul lettem.
Nekem évek óta ez van:S naponta is akár, bár nem mindig. néha hányok is. De mikor dokihoz megyek pont nincs tünet. Nem tudják mi bajom mert eddig nem találtak semmit. Ha rájössz valamire írd meg mert engem ez már kikészít.

Miért van az, hogy amit a híradóba is mondtak, h akinek 8 osztálya van, annál nagyobb az esélye, h koraszülött lesz a babája? Miért végzettséghez mérik?

Legjobb válasz: Én voltam a 4-es, de eltûnt a válaszom!!!!Ha tetszik ha nem ez sajnos így van! Én az iskolázatlan putris cigányokra írtam amit írtam! Mert sajnos ez a valóság! Lehet szemet hunyni felette, de ez igaz és ezt csak az tudja, aki látta, tapasztalta, aki velük egy környezetben kénytelen élni. Hogy terhes nagy hassal is szívják a bagót, cipelik a 20 kilós szatyrot, mert ha nem az "ember" lekever olyat, hogy attól az árokban köt ki, a gyereknek meg úgyis mindegy, "nem baj az ha fogyatékos vagy koraszülött lesz, mert több utána a píz!" Még 1x leírom, ha tetszik ha nem, ha felháborító ha nem ez így van!

A kérdező hozzászólása: Felhívom a figyelmeteket, fõleg a 3-asnak, h az elsõ kommentálásom elõtt volt egy kommentáló, most már ahogy látom, törölte a hozzászólását, õ elég célirányosan, rasszista gondolatai voltak, s erre reagáltam.
Én voltam a 4-es, de eltûnt a válaszom!!!!Ha tetszik ha nem ez sajnos így van! Én az iskolázatlan putris cigányokra írtam amit írtam! Mert sajnos ez a valóság! Lehet szemet hunyni felette, de ez igaz és ezt csak az tudja, aki látta, tapasztalta, aki velük egy környezetben kénytelen élni. Hogy terhes nagy hassal is szívják a bagót, cipelik a 20 kilós szatyrot, mert ha nem az "ember" lekever olyat, hogy attól az árokban köt ki, a gyereknek meg úgyis mindegy, "nem baj az ha fogyatékos vagy koraszülött lesz, mert több utána a píz!" Még 1x leírom, ha tetszik ha nem, ha felháborító ha nem ez így van!
Általánosságban igaz.Tehát nem mindenkire, mint ahogy az sem, hogy 240ezer ft az átlagfizetés. A kisebbségnek van többnyire 8 osztálya, a többieknek szakmunkásképzõ, vagy szakiskola, vagy érettségi. És minél alacsonyabb az életszinvonal, annál valószínûbb a koraszülés.Alkohol, dohány, verés, elégtelen táplálkozás. De nem kötelezõ ám!!!
Szerintem azért, mert a koraszülések egyik legfõbb oka a nem megfelelõ higiéniai körülmények, és akik nem végzik el a 8 osztályt, valószínûleg nem túl jó körülmények között élnek, és nincs is igényük az alap higiéniára. Ez persze nem általánosítás, senkit nem kell beskatulyázni, hanem egy statisztika.
Õszintén, nem tudom!Valószínûleg ez csak valami blama:) Egy olyan tippem lenne, hogy feltehetõen, akinek magasabb iskolai végzettsége van, jobban él, így több mindent meg tud engedni magának..De erre csomó ellenpéldát is lehetne hozni. Sógornõmnek fõiskolai végzettsége van, sokat pihent a terhesség alatt, vitaminokat szedett, figyelt magára stb, mégis koraszülött lett a kislánya.
A kérdező hozzászólása: Megkérem a potenciális kommentálókat, h tartózkodjanak a rasszista gondolattól, mivel a kérdésem, és a kutatás tudományos alapokon szövõdött, így az érdemleges válaszokat is tudományos ismeretekre helyezzék, ha nem megy, akkor mellõzzék a válaszadást. Ahogy látom, a többsége sikeresen, és objektíven szemlélte a dolgokat. Köszönöm nekik!
valóban az életszínvonalhoz van köze, de az életszínvonalnak pedig az iskolai végzettséghez van köze!
3-as vagyok. Ha pontatlan volt, hogy lehet célirányos? :) Leírtam, amit gondolok, és amit tudok, nem akartam célozgatni semmire. Nekem volt koraszülésem méhszájprobléma miatt, és akkor nagyon sokat beszélgettünk orvosokkal, és utánanéztem sok mindennek, innen tudom azt, hogy az egyik legfõbb ok, a nem megfelelõ higiéniai körülmények, úgyhogy ez tény. Ez a 8 osztály dolog pedig statisztika, aminek vagy hiszünk, vagy nem, mindegy is, csak én így kapcsolom össze a két dolgot, mint ahogy leírtam. Pont azért írtam, hogy nem kell beskatulyázni senkit, mert nagyon sok magyar ember is igénytelenül él, ez nem hovatartozás kérdése.
A 4-esnek ment a pont!
A kérdező hozzászólása: Én roma vagyok, és van diplomám. Elég pontatlan, és célirányos következtetés volt az utolsó kommentáló. Nekem meg vannak magyar ismerõseim, akik 8 osztállyal rendelkeznek, és nem érdekli a munka sem. De nem akarom rasszista vonalon vinni a kérdésem, így maradjunk a koraszülésnél:)
senki nem is állította, hogy mindenki ilyen lenne, akinek 8 általánosa van!!!!

Az a problémám h egy sráccal (18) meg volt az első petting és nagyon rossz, mert bűntudatom van (de nagyon jó volt)! Amikor a srácot meglátom vhol akkor a szívem leáll egy pillanatra! Mért van ez? Mért van bűntudatom?

Legjobb válasz: szerintem nem vagy belé szerelmes ez az egyetlen gond. bármennyire is érzed így (mert azt nem írtad le h milyen viszonyban álltok) de csak azért lehet ez. ugyan jó volt de mégis valahogyan nem õ az igazi akivel elképzelted ezt a pettinget.

szerintem nem vagy belé szerelmes ez az egyetlen gond. bármennyire is érzed így (mert azt nem írtad le h milyen viszonyban álltok) de csak azért lehet ez. ugyan jó volt de mégis valahogyan nem õ az igazi akivel elképzelted ezt a pettinget.
Elég kevés információt adtál meg. Nem tudom erre mi az értelmes válasz. Lehet hogy nem szereted, de lehet, hogy az a gond, hogy eddig 18 éves korodig, senkinek sem adtad oda magad, és csak vártál, és vártál, most meg hirtelen vége lett, és ezért. Vagy netán vallásosan neveltek? Akkor is lehet, hogy bûnnek tekinted a pettinget. Sõõõt ... biztos szerintem hogy itt a gond. Bûnként tekinteni a pettingre.

Én 15/F vagyok. Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok és én szerelmes lettem belé. De nem merem bevallani neki, mert félek h kinevet vagy h leégek esetleg elmondja barátnőinek? A lány 14 éves.

Legjobb válasz: szerintem hívd el valahova a lányt, ha nem is igazi randira, akkor csak a suli parkjába beszélgetni. Szerintem nem kell "rázúdítani" ezt az egészet, hogy belezúgtál, mert az mindkettõtöknek kellemetlen lehet. Szóval sétálgattok, és mondjuk próbáld meg megfogni a kezét vagy ilyen apró lépéseket csinálj, és ha tetszik neki a dolog, akkor meghívhatod 1 normális randira, ha nem, akkor meg sajnos kénytelen vagy elfelejteni, de még mindig nem olyan rossz, mintha kitártad volna neki a szíved, és úgy mond nemet.. 14/L :)

szerintem hívd el valahova a lányt, ha nem is igazi randira, akkor csak a suli parkjába beszélgetni. Szerintem nem kell "rázúdítani" ezt az egészet, hogy belezúgtál, mert az mindkettõtöknek kellemetlen lehet. Szóval sétálgattok, és mondjuk próbáld meg megfogni a kezét vagy ilyen apró lépéseket csinálj, és ha tetszik neki a dolog, akkor meghívhatod 1 normális randira, ha nem, akkor meg sajnos kénytelen vagy elfelejteni, de még mindig nem olyan rossz, mintha kitártad volna neki a szíved, és úgy mond nemet.. 14/L :)
Az elözö válaszadód én 1 kicsit cáfolnám! Ahogy láttam lány irta és ahogy kivettem elég romantikus! Sztem ez a romantika kézfogás stb már nem igazán mûködik! Más módon kell megjözeliteni a dolgokat! Sztem egyszerûen mond meg neki hogy nagyon kedveled és nem e lehetne több közetetek mint barátság! De ha nagyon félénk vagy akkor nem is kell megmondani neki inkább csak ird meg iwiwen! A barátnöi meg ne érdekeljen meg senki más te legalább megmered mondani állj így hozzá! Ha nem próbálod meg kb 10év mulva bánni fogod! Ha meg kinevet az az õ szegénységi bizonyitványa! Akkor legalább tudod hogy nem kell vele foglalkozni majd jön a másik! Énis bánom hogy miket kihagytam!:) Tehát sok sikert!
"ez a romantika már nem mûködik????"Milyen világban élünk?Én 23 éves vagyok és nekem nagyon is kell, egyébként szerintem ez személyiségfüggõ!Szerintem nem rossz ötlet amit az elsõ válaszoló írt!:)
fuf, én 14éves lány vagyok, és 15 éves srácokkkal vagyok körlüvéve az osztályomban...milyen jó lenne, ha ezt az egyik osztálytársam irta volna :) . Amúgy igaza van az egyik válaszolónak, ha kiröhög vagy ha elpletykálja a barátnõinek, akkor nem érdemel meg Téged! Sajnos a korosztályunkban most inkább csak viháncoló lányok vannak és 'nagy'macsó srácok :(
Jó kérdés .. velem pontosan ugyanez van!!!!
A kérdező hozzászólása: és te ilyenkor mit csinálsz???:S
Ugyanmár, téged miért ölnének meg? Adtál rá okot? Egyébként ha nagyon félsz vegyél önvédelmi kis pisztolyt, éjszakára rakd magad mellé! Lehet kapni már 20e ft körül otthoni használatra nem kell rendõri bejelentés, csak ha az utcára is magaddal viszed!
micsoda optimizmus!!!! te aztán biztos lelket öntöttél beléjük! nagyon kedves.. "úgyis meghalunk" .. ezzel nem megy sokra senki. ennyi erõvel meg is ölhetnéd magad, ha ennyire szereted az életet. õk talán sokkal jobban, mint te, és lehetséges, hogy még nem "élték ki magukat", ezért félnek, hogy idõ elõtt meghalnak. élvezzétek az életet inkább; faljátok, nagy kanállal! /persze csak bizonyos keretek között;)/ töltsetek sok idõt a családdal, barátokkal, vagy azzal, ami/aki fontos nektek! ha tényleg nagyon paranoiásak vagytok, és ez már gondot okoz, akkor meg menjetek el pszichológushoz, õ sokkal többet segíthet, ha már nagy a baj.
Valószínûleg pánikbetegség. Itt még van pár gyakori testi-lelki tünet, ha ezek közül is tapasztalsz még valamit, akkor fordulj orvoshoz. http://drimmun.com/pszichiatriai-betegsegek/a-panikroham.html
ismerõõõs.. nekem bármim fáj rögtön lefut bennem egy "program" hogy mi a legveszélyesebb betegség aminek tünete pl egy fejfájás és félek h meghalok. vagy egyszerûen csak ideges leszek és kész.. hogy mit szoktam én csinálni? õszintén semmit.. szenvedek odabújok barátomhoz megpróbálok elaludni elterelm a gondolataim meleg tejet iszok és egyszer elmulik
elolvastam a tüneteket.. hát nekem van jó pár dolog belõle

Van olyan akit nem idegesit a fonoke? Mert enekem mindig beszol valamiert. Mindenhonnan azt hallom h ezt elcezik a fonokok h csicskaztathatnak.

Legjobb válasz: Nõröl van szò én is csaj vagyok!:) Beszol minden nap de nemhogy normalisan közölné..kb ugy mintha tök hülyének nézne..sebaj..ma màsnak is beszolt..de szerintem nem bir mert nem beszélek annyit vele amùgy mondta h màs lànyt màr nem akar keresni erre a 2hònapra...de idegesitõ egy nõ

A kérdező hozzászólása: Nõröl van szò én is csaj vagyok!:) Beszol minden nap de nemhogy normalisan közölné..kb ugy mintha tök hülyének nézne..sebaj..ma màsnak is beszolt..de szerintem nem bir mert nem beszélek annyit vele amùgy mondta h màs lànyt màr nem akar keresni erre a 2hònapra...de idegesitõ egy nõ
A kérdező hozzászólása: *v
Velem is volt, csak hát nélkülem meghalna a cég. Amikor közöltem vele hogy kilépek ha nem fejezi be + kapok fizu emelést .Azonnal megváltozott minden. ui: figyelj, õ fizet , nekünk kuss van, a mai világba ha nem valami speckó munkát csinálsz talál helyetted 3-at . De próbálj meg vele beszélni vagy meghívod sörözni, vacsora stb.

Felejthetettlen volt az elos olyan hihetetlen h megtortent akkor. Nem is gondoltam volna. Mit tegyek h probaljam elfelejteni h mien volt mert faj mikor belegondolok h mien jo is volt akkor, de most nem ugy van. H felejsem el?

A fiu ram se hederit pedig en halalosan szeretem: ( (: (

Legjobb válasz: Tanulj az esetbõl. Ennek a pasinak csak arra kellettél. Egyáltalán nem érdemes miatta bánkódnod. És örülj neki, hogy az elsõ olyan csodálatos volt. Nem sok lánynak adatik ez meg! Keress másik pasit! :)

Tanulj az esetbõl. Ennek a pasinak csak arra kellettél. Egyáltalán nem érdemes miatta bánkódnod. És örülj neki, hogy az elsõ olyan csodálatos volt. Nem sok lánynak adatik ez meg! Keress másik pasit! :)
Elsõ válaszoló vagyok. Tudom, hogy tanácsokat adni sokkal könnyebb, mint megvalósítani azokat. :) Próbálj meg kikapcsolódni. Menjetek el a barátnõiddel szórakozni! Ismerkedj, bulizz (azért mértékkel :) )! Így biztos el tudod majd felejteni! Sok sikert! :)
Az idõ elfeledteti vagy egy másik fiú. Ennek a fiúnak tényleg csak arra kellettél. Ne is törõdj vele többet. Lesz másik pasi, aki szeretni is fog és jó lesz vele is a szex.
A kérdező hozzászólása: az elso***
A kérdező hozzászólása: hat igen
Egy újabb leányka akit átbasztak a palánkon...ilyenek engem miért nem találnak meg?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!