Találatok a következő kifejezésre: Mért van h a barátom nem (32 db)

Mert van h a baratom szeret es ebben biztos is vagyok, de valamiert folyamatosan megbant. Kijottem hozza 3hetre angliaba es szeptembertol ki akarunk koltozni londonba, de nem tudom h bele vagjak-e vagy mit csinaljak?

en nagyon szeretem...es elvileg o is!!! nem tudom mi lehet a baj...:\

Legjobb válasz: Ettõl kicsit több kéne... mibõl tudod, hogy szeret, mivel bánt meg, stb.

Ettõl kicsit több kéne... mibõl tudod, hogy szeret, mivel bánt meg, stb.
A kérdező hozzászólása: mert kimutatja, csak nem tudja h kezeljen gondolom es mindig megbant...:|
Az ilyen dolgokat nem kell komolyan venned amikor bánt. Biztos nem lehet könnyû neki és sajna rajtad vezeti le. Költözz ki hozzá, segíts neki és ha akkor sem változik a helyzet egy idõ után akkor ints búcsút a kapcsolatnak.

Mért van az h a barátom nem birja sokáig a sexet?

Vagy ez természetes? Én sokáig birom nagyon de ? már a 3. menetnél elfárad:S:(És csak addig tart az egész (1-2-3 Óra):S De én meg még birnám:S

Legjobb válasz: és ez neked kevés?szerintem más örül ha kettõt bír szusszal

és ez neked kevés?szerintem más örül ha kettõt bír szusszal
Ne haragudj, de ez egyáltalán nem kevés. Egyszerre ilyen sokáig kevesen bírják. Én örülök, ha a párom 2 menetet bír. Szegény párod jól ki lehet purcanva annyi szex után.
- A volt barátnõje sokkal kívánatosabb volt (el ne hidd!!!) - Valamiért általánosan fáradtabb - Túlzott - Egyszer az életben történt vele ilyen (kár volt elmesélnie neked) Különben meg tényleg, örülj neki, hogy ennyit bír.
A kérdező hozzászólása: Akkor mért mesélte h mikor a volt bnõjével egy este 5 - 6 menet volt?:S:S:S:S
A kérdező hozzászólása: Okés hát köszike a válaszokat:)
5-6 menet??? Kamu!nem is tud olyan gyorsan utántermelni a szervezet, "anyagot". Már a 3 is sok! Nekünk egy van de az stabilan mindig! Majd rájöttök, hogy melóból hazaesve dög fáradtan nem lehet 2nél többször hancúrozni! Meg õ folyamatosan mozgásban van, akkor is megterhelõ ha Te vagy felül!
Hát jó azért az 5-6 nem olyan sok, mi már jópárszor voltunk egy éjszaka alatt 7-szer, 8-szor együtt.És nem a mennyiséget figyeltük, minõségileg is tökéletes volt. De 2-3 menet szerintem az átlagos.
nekem egyszer volt, h 4 menetet bírtam, de a 4-re már iszonyat fájt a farkam. régen mennyiségre mentem én is, mostmár minõséget is tudok :) Azt garantálom, hogy aki alattam "szolgál" az 1 után sem fog tudni megmozdulni :)
Nem kamu az 5-6menet! Nálunk is volt már, hogy 7et bírt a párom, persze azon az éjszakán szinte semmit nem aludtunk, és azt is fontos megemlíteni, hogy akkor 17-18 évesek voltunk. :) Szóval tényleg vannak pasik, akik bírják ennyiszer is, de nem ez az átlagos. Késõbb a kevesebb is elég lesz, majd meglátod! És egyébként se a mennyiség számítson!

Mit csináljak akkor ha van egy fiú és nagyon jóba vagyunk jól kijövünk de ő többet érez irántam és én nem merem neki megmondani félek h a baráti kapcsolatunk megromlik pedig én nagyon szeretek vele lenni?

Legjobb válasz: Azonnal mondd el neki, tapasztalatból beszélek, én megismerkedtem egy fiúval,nem akartam bevallani magamnak, hogy tetszem neki, kb beszélgettünk meg ilyenek és én sem mertem elmondani neki, hogy csak barátságot érzek iránta és kb az lett a vége, hogy már sajnos nem is beszélünk, mert buliba otthagytam és másokkal akartam kavarni és a fülébe jutott... most is megismerkedtem egy sráccal, randiztunk és megmondtam neki, hogy most max csak barátságot tudok elképzelni, és beszélõviszonyban vagyunk.

Azonnal mondd el neki, tapasztalatból beszélek, én megismerkedtem egy fiúval, nem akartam bevallani magamnak, hogy tetszem neki, kb beszélgettünk meg ilyenek és én sem mertem elmondani neki, hogy csak barátságot érzek iránta és kb az lett a vége, hogy már sajnos nem is beszélünk, mert buliba otthagytam és másokkal akartam kavarni és a fülébe jutott... most is megismerkedtem egy sráccal, randiztunk és megmondtam neki, hogy most max csak barátságot tudok elképzelni, és beszélõviszonyban vagyunk.


Mit csináljak? Nem tudom, h mi van a barátommal. Több mint 1 éve eggyütt vagyunk 1x szakítottunk is de utánna megint összejöttünk mert ő azt mondta, h szeret és nagyon hiányzok neki.

Amikor telefonon beszélünk nagyon közömbös és fura. SZemélyesen meg aranyos és kedves. Nem értem:S Lehet,h már nem szeret? Szomi vagyok:$

Legjobb válasz: Telefonban én is fura vagyok állítólag, nem érzem a személyes kontaktust, nem az igazi, és furán érzem magam, ha telón kellene enyelegni... Ez van, attól még szeretem a barátnõmet:) Ne parázz ilyen marhaságokon:)

Telefonban én is fura vagyok állítólag, nem érzem a személyes kontaktust, nem az igazi, és furán érzem magam, ha telón kellene enyelegni... Ez van, attól még szeretem a barátnõmet:) Ne parázz ilyen marhaságokon:)
Nem minden fiú tud ugyanolyan oldott lenni a telefonban, meg msnen mint élõben. Szerintem ne ragozd túl a dolgot, jobb, mintha élõben lenne fura.
Barátom is gyakran ilyen , fõleg ha haverokkal van.Több pasitól hallottam már hogy nem szereznek "nyáladzani" a haverok és barátok elõtt sem :D Meg persze amúgy sem.
A telefonban a barátom sem valami romantikus:D Pedig nincsenek ott a haverjai olyankor. Egyszerûen nem szeretm telefonálni, emiatt ne aggódj:)
A kérdező hozzászólása: köszi:) most egy kicsit megnyugodtam de eddig nem volt ilyen. Élõben is furi. Nem értem :S

Mit tegyek, ha a barátomat a haverjai ellenem hangolják, és tudom, h azért, mert féltékenyek, h nekik nem tul csinos/érdekes barátnoik vannak?

Azért gondolom, h igy van, mert a o barátnoik elég sekélyesek, majdhogynem unalmasak, és elég gyakran váltogatják is oket. Mi viszont nagyon jol megvagyunk, szeretjuk egymást, de ha arrol van szo, telebeszélik a fejét, persze csak ovatosan, h én biztos megcsalom, meg nem szeretem, szorakozom vele. Erre legfeljebb a lehet az okuk, h szabadabban viselkedem az emberekkel, de semmi kulonleges, mások szerint tul eros a szexuális kisugárzásom. De ez ekkora baj? nem orulniuk kéne inkább, h boldog velem a barátjuk? Amugy nem vagyunk rosszban, de tudom, jobban kedvelték a elozo barátnojét, aki engedékenyebb, jellegtelenebb, simulékonyabb és nem mellesleg kevésbé csinos volt. Hiába vagyunk egyutt már 1.5 éve, ha folyton ez megy, és nekem rosszul esik.

Legjobb válasz: ezt így, ahogy ide leírtad, mondd el a barátodnak kérdezd meg h mi a véleménye.. miért lehet ez...így van-e egyáltalán..satöbbi' beszéljétek meg:)

ezt így, ahogy ide leírtad, mondd el a barátodnak kérdezd meg h mi a véleménye.. miért lehet ez...így van-e egyáltalán..satöbbi' beszéljétek meg:)
A barátod hallgat is a haverokra? Az enyém azt mondta hogy meghallgatja a véleményeket de nem befolyásolja a döntésekben és az életben.Lehet hogy ez a Te barátodnál is így van. Érzel változást a kapcsolatotokban mióta a haverok beleszólnak?MErt ha uyganúgy szeret szerintem nem is érdekli hogy ki mit mond...
A kérdező hozzászólása: Bántja a dolog. Rádásul ez nem egy kamaszszerelem, itt igenis számit a barátok véleménye. Szeretné, ha joban lennénk, de ez nem fog menni, már csak buszkesáégbol sem. És o szerinte nincs velem semmi bajuk...
Ez a zrika csak próbatétel, természetese, hogy a szereotípiák elõjönnek ilyenkor. Türj türelemmel, hoggadtan és idõvel minden a helyére kerül. Türelem rózsát terem.

A baratommal a mult honapban semmi olyan helyzetunk nem volt h megessen, nem lyukadt ki a gumi es nem tudom miert, mert tobb mint egy honapja nem jott meg, de tunetek nincsenek ra hogy terhes legyek mi van akkor, mi tortenik?

Legjobb válasz: Szia!Hát megeshet h néha kimarad.Lehet h ideges,feszült vagy.Nem tudom,h nálad mi lehet,a biztonság kedvéért és h megnyugodj,menj el nõgyógyászhoz v csinálj tesztet(bár az utóbbi nem vmi megbízható),találgatni felesleges.Egyébként ilyen korán ha esteleg terhes lennél,nem jelentkeznek tünetek.

Szia!Hát megeshet h néha kimarad.Lehet h ideges, feszült vagy.Nem tudom, h nálad mi lehet, a biztonság kedvéért és h megnyugodj, menj el nõgyógyászhoz v csinálj tesztet(bár az utóbbi nem vmi megbízható), találgatni felesleges.Egyébként ilyen korán ha esteleg terhes lennél, nem jelentkeznek tünetek.
A terhességi teszt igenis megbízható, nyugodtan vegyél egyet, és kiderül. Elõfordulhat, hogy kimarad, esetleh sokat késik a stressz miatt. ne idegeskedj
verje ki azzal a kezével amelyik nincs eltörve
Szerintem segíts neki, de ne csak verd, szopd is le! Valójában erre vágyik, csak nem merte megmondani.
Szegény... mindkét keze el van törve... :/ Remélem, hamar felépül! Jobbulást kívánok neki!
Nem értem, a másik keze hol van? A barátod meleg, és ha te megteszed neki, akkor benned is megvan a hajlam, vagy nem csak az!
Másik keze nincs? Ki eteti, törli a seggét, fürdeti? Vagy kamu vagy homár. Ha kivered, akkor te is.
Nagyon remélem, hogy ez kamu. Ha nem, akkor: gáz, te meg balek vagy. Nem igaz, hogy nem tudja másképp megoldani, meg tudná. Plusz arra sincs garancia, hogy egyáltalán ki tudnád verni neki, sokszor a barátnõ se tudja, ha a fiú hozzászokott a saját ritmusához, sebességéhez, technikájához. Õ biztos nem heteró, ha bármilyen körülmények között arra vágyik, hogy egy másik férfi elégítse ki. Ami rendben van, csak akkor keresgéljen a melegek közt. Bár ha benned egyáltalán fölmerül, hogy ezt megtedd neki, akkor el kéne gondolkodni rajta, hogy nem vagy-e te is az. Bár ismétlem, ez szerintem kamu, mert aki amiatt aggódik, hogy az ilyesmi "bu.Is", az sikítva menekül egy ilyen ötlet hallatán.
Ki fogja bírni. Majd éjjel ürít a szervezete a gatyájába, ha már nagyon szüksége lesz rá, és nem bírja visszatartani.
barátnõje sincs mostanában tehát kéne a segged is...
Ezen behaltam most! :DDDDDD
Szerintem tedd meg neki, ha legjobb barátja vagy akkor meg fõleg! :) 24/F
Szerintem nyugodtan verd ki neki, de jobb, ha [email protected] :DDDDD
ha megfordult a fejedben hogy igen, plane ha tolunk kersz megoldast akkor igen a barikad masik oldalan allsz baratom :)
Gáz is bu*is is. De a másik keze hiányzik vagy mi?
kamu, de azért jó volt
csapd ki neki. vagy sz-pd le...
jaja. utcsónak igaza van :P én csaj vok, de legjobb bnõmnek megtenném

Mért van az h szeretem a barátom, de nem akarok vele csókolózni?

Legjobb válasz: Mert még csak két hete vagytok együtt. Õ az elsõ akivel csókolóznál? Akkor azért, mert nem állsz készen rá

Mert még csak két hete vagytok együtt. Õ az elsõ akivel csókolóznál? Akkor azért, mert nem állsz készen rá
Szerintem bár lehet, hogy szereted, mert jó gyerek, de talán külsõre nem vonzódsz hozzá.. elõfordul ilyen. Viszont így kár erõltetni szerintem. Várj még egy kicsit, de ha továbbra sem érzel késztetést arra, hogy fizikailag legyen valami, akkor nem való hozzád a srác. 21/L
Herpesz?
hagyd a száját....cuppanny a kukijára biztos jobban élvezné mint a szájrapuszit
büdös a szád?!
A kérdező hozzászólása: neeem, semmi :D amúgy még csak 2 hete vagyunk együtt. 15L
A kérdező hozzászólása: igen, õ az elsõ :) de még szájrapuszit se nagyon akarok.

Miérz van az, hogy orgazmus közben nem tudom elengedni magam és ha néz a barátom akkor nem is merem kimutatni, h orgazmusom van? Nem merek olyan arcot vágni, amit ilyenkor vágnék. Ennek mi lehet az oka? Mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Talán nem lazulsz el, vagy ilyesmi. Nem próbáltátok még olyan pózban, ahol nem látod, hogy õ lát pl. kutyapóz. Szerintem ha így nem próbáltátok még ki, akkor ki kellene, vagy találj ki valamit, hogy ellazulj teljesen.

Talán nem lazulsz el, vagy ilyesmi. Nem próbáltátok még olyan pózban, ahol nem látod, hogy õ lát pl. kutyapóz. Szerintem ha így nem próbáltátok még ki, akkor ki kellene, vagy találj ki valamit, hogy ellazulj teljesen.
Lélekben még túl fiatal vagy, a 20 éved ellenére. Nem vagy vallásos? Vagy a szülõk? Vagy rossz, elutasító nevelés? Próbáld meg elõször félhomályban, ahol nem lehet jól látni az arcodat. Egy hangulatvilágítás egyébként is hihetetlenül meg tud szépíteni... a fiúk pedig nagyon élvezik az ilyen látványt, és legtöbbször rendesen fel is dobja õket. Észre fogod venni: bizonyos apró jelekbõl majd meglátod. Ne foszd meg ettõl a fiúdat.
Jah, sorry az elõzõ vagyok. 20/f
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, h hiányolja, h nem mutatom ki. szerinte nem is lehet rajtam észrevenni. És tök kínosnak érzem, hha elõtte ki kell muatatnom... am 20L :)
én se szeretem ezért mindig megkérem hogy csukja be a szemét. mondjuk minden 5. másodperc után kinyitja a kis genyó:D szóval nemtudom számomra is kínos de mi mindig csak nevetünk rajta:D

Azt szeretném meg tudni h terhes vagyok-e a barátommal le feküdtem 02.16. -án és most 6. -án meg kelet volna jönni-e de még nem jött meg és ez mért van?

amikor fel feküdtünk nem használtunk gumit kb 2percig utána igen csináltam tesztet is és negatív lett

Legjobb válasz: Mikor csináltad a tesztet? Hàny éves vagy? A hormonok miatt is késhet, de el lehet képzelni, hogy terhes vagy. A ciklusaid hàny naposak?

Mikor csináltad a tesztet? Hàny éves vagy? A hormonok miatt is késhet, de el lehet képzelni, hogy terhes vagy. A ciklusaid hàny naposak?
Amit most irok valoszinuleg nem is fogod tudni felfogni, ha megis megerted amit irok, csak duhos leszel. Tudod nem veletlen mondjak a szulok a gyerekeiknek, hgy ne kezdj bele a kefelesbe, raersz te meg arra, majd ha idosebb leszel. 15 eves vagy, a tested igazabol meg ki sem fejlodott rendesen. Tudatlan vagy, mert egy csomo dologgal nem vagy tisztaban hogyan mukodik az emberi test. Raadasul a helyesirasod is gyatra. Remelem te mar okosabban fogod nevelni jovendo gyermekeidet, mint ahogy a te anyad nevelt teged, mert tisztan latszik, hogy nem forditott elegendo idot rad... sajnalatos!
A kérdező hozzászólása: kb 1 hete csináltam a tesztet és 15 vok és a második alkalom volt h le feküdtem vele
Ha egy hete csináltad a tesztet, akkor valami hormon problémàd van.De nem ártana elmenned orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: de párszor szokott görcsölni az nem azt jelentené h meg fog jönni ? am oksi
Ha görcsölsz azt is jelentheti, hogy meg fog jönni, de a beágyazódást is jelentheti. Tényleg nem árt orvoshoz menned.
... a helyesírásod alapján tanulásra nincs idõd, de fiúzni azt kell ennyi idõsen. Gratulálok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!