Találatok a következő kifejezésre: Mért van h a (675 db)

Mert van h a baratom szeret es ebben biztos is vagyok, de valamiert folyamatosan megbant. Kijottem hozza 3hetre angliaba es szeptembertol ki akarunk koltozni londonba, de nem tudom h bele vagjak-e vagy mit csinaljak?

en nagyon szeretem...es elvileg o is!!! nem tudom mi lehet a baj...:\

Legjobb válasz: Ettõl kicsit több kéne... mibõl tudod, hogy szeret, mivel bánt meg, stb.

Ettõl kicsit több kéne... mibõl tudod, hogy szeret, mivel bánt meg, stb.
A kérdező hozzászólása: mert kimutatja, csak nem tudja h kezeljen gondolom es mindig megbant...:|
Az ilyen dolgokat nem kell komolyan venned amikor bánt. Biztos nem lehet könnyû neki és sajna rajtad vezeti le. Költözz ki hozzá, segíts neki és ha akkor sem változik a helyzet egy idõ után akkor ints búcsút a kapcsolatnak.
Win7 32-bit-nél grafikát LOW -ra.

Az mér van h a bnőm előbb dugna velem, minthogy orálozzunk? 17f / 16 l

ezigy nem helyénvaló nem?

Legjobb válasz: lehet nem akarja hogy te megtedd neki õ meg mondjuk nem szeret szopni és te ne kapj semmit. passz

lehet nem akarja hogy te megtedd neki õ meg mondjuk nem szeret szopni és te ne kapj semmit. passz
mert a szex sokkal romantikusabb, az oral meg néha megalázónak tûnhet a pornófilmek miatt... dugd meg az sokkal jobb mindketõttöknek
Utolsó (15:08as), lájk. Az nem lehet, hogy megalázónak tartja (a sok pornós k*rva miatt)? Viszont, ha szeretkeztek, utánna már egyáltalán nem érezné lenézõnek? Ez jutott eszembe így hirtelen :)
Az, hogy nem akar orálisan kielégíteni aktus elõtt, az miért lenne nem helyénvaló? Van aki már csak az orális kielégítést is gusztustalannak tartja. Megmondom mi a nem helyénvaló: ha leharapja a makkod. Na az, nem helyénvaló.
ezigy nem hejénvalo. Hogy mér? Mer a bnõd egy ork.
A kérdező hozzászólása: kössz uccsó =) miért nem helyénvaló? mert egy szûz lány elõbb akarja odaadni a szüzességét, minthogy leszopjon, az szerintem elég fura. valamint ha idõt kérne hogy még nem akarja elveszíteni, de elõtte ismerkedünk egymással, és orálozunk, az sokkal érthetõbb lenne, mint ez.
Nem baj, ha a hagyományos szex elõbb történik meg, mint az orális, csak a vége nehogy az legyen, hogy a csaj végleg elfeledkezik arról, hogy a farkat bizony le kell szopni néha. Volt olyan barátnõm, aki arra játszott, hogy kielégített a puncijával, majd arra hivatkozott, hogy már megkaptam a magamét, élveztem, ezúttal nem szop le. Ezt eljátszotta vagy ötször, akkor bevallotta, hogy sose akar leszopni. Erre ideges lettem és otthagytam, kerestem mást, aki teljeskörûen élvezi a szexet. Elég aljas húzás egy nõtõl, hogy hiteget. Vigyázz az ilyenekkel.
Olvastad a törvénykönyvben, hogy hagyományos szex elõtt kötelezõ az orális szex?
A barátommal kb másfél hónapja szexelünk, és még mi sem oráloztunk, mert nem tudom magam rávenni arra, hogy lecumizzam, akármennyire is szeretem. Így megmondtam neki, hogy én sem szeretném ha orálisan kielégítene, mert azt nem tartom fairnek. Majd eljön egyszer az is... Nagyon jól megvagyunk egyelõre így is. :)
mért ne lenne helyénvaló?
bocs uccs óelõõtti
:DDDDDD utolsó(L)
Lehet, h neki nem tetszik.Vagy nemtom.
Azert mert ez 1 lanynak sokkal intimebb. Es 16 eves letere valoszinuleg fogalma nincs hogy hogy csinalja.

Kicsik a melleim. Szeretnem tudni h van vmi krem amitol ha maszirozom nonek vagy nincs semmi esely? Mert hallotam h a masszirozastol nohet.

Legjobb válasz: Nincs mellnövelõ krém. Átverés az egész, ne vegyél, mert pénzkidobás. A masszírozás nagyon kevés nõnek jött be, de megpróbálhatod. Ne a bimbót nagy az udvart masszírozd, hanem maga a mellet. És minden nap, hátha segít. Amúgy hány éves vagy? Mert lehet nõ még...

Nincs mellnövelõ krém. Átverés az egész, ne vegyél, mert pénzkidobás. A masszírozás nagyon kevés nõnek jött be, de megpróbálhatod. Ne a bimbót nagy az udvart masszírozd, hanem maga a mellet. És minden nap, hátha segít. Amúgy hány éves vagy? Mert lehet nõ még...
Elsõnek igaza van: mellnövelõ krém nem létezik. Gondolj bele, nem is érdeke a gyártónak, hogy létezzen, mert ha megoldaná a problémát, akkor egy idõ után senki nem venné! A masszírozással azért csak óvatosan: Afrika bizonyos részein a mell (agresszív, fájdalmas) nyomogatását inkább kisebbítésre alkalmazzák. Ésszel masszírozd, ha ki akarod próbálni, de szerintem nincs értelme. Fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Gondolj bele, egy csomó olyan ruhát hordhatsz, ami a nagymellûeknek nem áll jól. Nem kell aggódnod amiatt, hogy lógni fog. Járhatsz akár melltartó nélkül - jó az a melegben! Végezhetsz kényelmesen futással, ugrálással járó sportokat. Nem szólnak be egyes tapló férfiak az utcán. stb. stb. Egy klassz push-up melltartóval kicsit turbózhatsz rajta, ha annyira zavar. :)
Tipikus se veled se nélküled kapcsolat
Valószínûleg fiatalok vagytok még, és nem tud elengedni fontos vagy neki. Ez természetes a ti korotokban, meg igazából emberfüggõ van aki ugyanezt mûveli 30 fölött is. De ha neked ez nem jó, h elmegy és visszajön akkor lépj ki végleg. Mert ez nem egy egészséges kapcsolat szerintem.
Megszokás.
Vagy éppen kidobta az aktuális utódod...
A kézikönyvben biztosan írnak errõl a funkcióról.
Igen , lehetséges egyes televíziókat felszerelik a környezet fényerejét mérõ szenzorral is. Ezzel a megoldással elméletileg energia is megspórolható, így a tévékbe épített energiatakarékos üzemmódnak ez az egyik alapja. Ez jól hangzik, azonban a valóság az, hogy e funkció aktiválása után olykor enyhe villódzás tapasztalható, ami egy idõ után kifejezetten zavaróvá válhat. Ráadásul a fényerõ változása sem feltétlenül tesz jót a képminõségnek, így a legjobb ezt a szolgáltatást már az elsõ bekapcsolást követõen likvidálni. Ha leírod a típust segítek a kikapcsolásában.
A kérdező hozzászólása: Samsung ue 32 f6400
A kérdező hozzászólása: Es koszonom
igen, lehetséges.. a hangnál már régóta alkalmazzák, ott is lehet aktiválni, akár a fényerõt...ez utóbbi, mint elõttem írták, még nem az igazi...
Várjatok egy pillanatot... lehet én értem rosszul, de majd a kérdezõ kijavít. Arra gondolsz, hogy amikor a filmben sötét jelenet játsodik éppen, pl éjszaka, vagy a lakásban lesz sötétebb, ahonann te nézed? Mert a led tv-k leveszik a háttérfényt pl. egy teljesen fekete képnél ahol mondjuk csak egy arc látszik, hogy ne legyen annyira "szürke az a fekete"...
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Es igen amikor a tv-ben megy a sotet jelenet akkor csinalja.

Az mért van h nem tudom lejátszani a videot?

felvettem egy videot le is tudtam jatszani de kivettem a memoria a kártyát visszaraktam az összes az összes video m?ködik csak az az egy nem :SSS segitsetek legyszi nagyon kell az a video

Legjobb válasz: Mivel vetted fel? Milyen videót? Milyen memóriakártyára? Miféle "összes többi".

Mivel vetted fel? Milyen videót? Milyen memóriakártyára? Miféle "összes többi".
A kérdező hozzászólása: telefonon vettem fel galaxy s2vel a mem kártya az 32gigás kivettem belõle és a kártyát át raktuk masik telefonba és amikor visszaraktam minden felvett video mûkodik csak az az egy nem ami nagyon kéne:) ) segitsetek legyszi:) )

A GTA San Andreasba mért van h ha már félig betöltött akkor leáll a GTA SA? Ki is írja:gta_sa. Exe müködése leállt

már próbáltam a folyamatokban leállítani de nem futott a GTA aztán futtatni is akartam a feladatkezelőbe de semmi probláma: Problémaesemény neve: APPCRASH Alkalmazásnév: gta_sa.exe Alkalmazásverzió: 0.0.0.0 Alkalmazás időbélyegzője: 427101ca Hiba – modul neve: gta_sa.exe Hiba – modul verziója: 0.0.0.0 Hiba – modul időbélyegzője: 427101ca Kivételkód: c0000005 Kivétel – eltolás: 001b6b2f Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Területibeállítás-azonosító: 1038 További információk 1: d68b További információk 2: d68bd3b8282f5e72182bbd7e42e4d6c7 További információk 3: 6c49 További információk 4: 6c49d494190589b8dc6d7b57ccb74dfb
hm...örülj neki. buzognak a hormonok 19/L
Kanos vagy, és buzognak a hormonok a tinédzser korban. Amúgy errõl egy vicc jut eszembe: Pasi bemegy a gyógyszertárba: - Bocsánat, van férfi alkalmazott itt? - Nincs, csak mi vagyunk - mondja a gyógyszerésznõ. - Á, akkor mindegy - feleli a pasi. - De mondja el nyugodtan nekem mit szeretne, minket is köt a titoktartás a gyógyszerek miatt. - Hát jó - mondja a pasi - az a gondom, hogy már egy hónapja áll a farkam és akármit csinálok, nem akar lenyugodni. Mit ajánl rá? - Mindjárt megkérdezem a nõvérem aki itt a fõnök, neki nagyobb tapasztalata van. 5 perc múlva kijön a raktárból: - A nõvérem azt üzeni, hogy kap egy szolgálati kocsit, egy céges mobilt és kötetlen munkaidõt, ha ez megfelel és azonnal munkába is állhat...
Gondolom kérdésed feltevésekor a késõi órákban arra vártál, hány lány fog elalélni a teljesítményedtõl, esetleg halmoznak a privátok, hogy felajánlják magukat neked egy kis szeretkezésre, gondolván, hogy te képes vagy a nyolcadik magömlésed után is erekcióra. Hányan írtak?
Egyet se búsulj! Az, ha áll, még nem okozott gondot senkinek. Ha majd arról panaszkodsz, hogy hogyan tudnád felállítani, na az probléma.
A kérdező hozzászólása: De nem megyek el kényszeresen..csak h akarok és semmi hibám nincs erekcióval nem megyek el korán és nagyon sokáig bírom egy lánnyal az ágyban csak sokat áll és ennyi
Az egyik korábbi kételkedõ vagyok. Valóban van olyan betegség, amitõl folyamatos merevedésed van. Ha viszont ez van nálad, akkor ne itt kérdezgess, hanem sürgõsen fordulj orvoshoz, mert a péniszed maradandóan károsodhat a kényszerû erekciótól!
én még nem hallottam ilyen betegségrõl, de ha tudod, minek kérded?amúgy nyugiiiii
A kérdező hozzászólása: am a sok nyomorék kedvért ez egy betegség..de látom nem tudtok semmit csak fikázni már aki ezért fölösleges h felkelj
Igen, kielégíthetetlen vagy, ezt megszívtad...xD :)
De te most mit vársz mit mondjunk ? Inkább verd ki még nyolcszor.
Kiverted nyolcszor, és még áll, persze...
nem kellett volna 1 doboz viagrát bevenni altatóként
A kérdező hozzászólása: nem köt le h mi akkora és kész de vmi értelmes válasz kéne :) szval pááá
2. Kamu kérdés amúgy tuti 3. az nem kerület te kis majom:)
Ezt miért lányoktól kérdezed ? Õk tudják ?xD
Köbcentit már le se írod? :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!