Találatok a következő kifejezésre: Mért vagyok az oldalnak (128 db)

A white angel partyfotókat hogy tudom majd megnézni? Mert rákattintok az oldalra és nem hozza be a képeket. Gondolom regisztrálni kellene vagy nem?

Legjobb válasz: A white angle oldalára nem teszik fel õket,itt találod a képeket: http://www.flyerz.hu/partifoto

A white angle oldalára nem teszik fel õket, itt találod a képeket: http://www.flyerz.hu/partifoto


Igen. Reklám:
Ha publikusan engedted a kérdést, akkor mailben kapsz egy linket, ami a válaszhoz vezet majd, ha megvan. Ha nem publikusra kérted, akkor pedig mailben megy majd a válasz. A lényeg: ha van válasz, kapsz mailt :)

Ez megbízhatóan mér ez az oldal? én 180cm 82kg vagyok 17F és napi 3080kcalt ír a testsúlyom megtartásához. A fogyáshoz pedig 1980-at.

http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html Valóban akkor megennék több mint 3ezret hogyha hízok?És igen átváltottam a fontot heti 1kg-ra. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: egy rész lehet, más részt semmi sem fogja pontosan megmondani ezeket, mert minden ember más, más anyagcsere, aktivitás stb. stb. közelítésnek jó, aztán meglátod hízol-e, fogysz-e stb.

egy rész lehet, más részt semmi sem fogja pontosan megmondani ezeket, mert minden ember más, más anyagcsere, aktivitás stb. stb. közelítésnek jó, aztán meglátod hízol-e, fogysz-e stb.
Peti, te vagy ? Én vagyok.
Szerintem nem helytelen. Olyan alap dolgok kezdõdnek "én"-nel pl: "Én is." "Én sem." hogy nem lehet helytelen.
Nem. Szerintem te arra gondolsz, hogy ha felsorolod, ki van a házban, nem magaddal kezded. Szóval nem: "Én, Anyu, Apu, és a Tesóm" hanem "Anyu, Apu, Tesóm és Én". Így helyes (de én is sokszor eltévesztem:) )
Nagy munkád lehetett benne, hogy mindig elkerüld! Ez a szerenység példátlan XDDDDDD
A világ minden országában az eskû szövege így kezdõdik: Én...
Ahogyan a vicc is mondja háttal nem kezdünk mondatot. Vagyis hát-tal nem kezdünk mondatot. Szerintem nem helytelen az én-nel kezdés.
"ÉS"-sel nem kezdünk mondatot. Az összes eskü úgy kezdõdik: én ......
Jól írta valaki itt fent, hogy "És"-el nem kezdünk mondatot, valószínûleg azzal keverted:) Én, az mindig helyes.
"Én leszek, ki rendbe hozza majd az életed", ebben az esetben ki akarod emelni az én-t, viszont ha azt mondod én vagyok Rod Stewart ez nem helyes, nem kell kitenni az én-t. Ha vélemény fejezel ki, akkoris nyugodtan lehagyhatod, de ha kirakod az sem baj.
Nem igaz, lehet ÉN-nel kezdeni mondatot. - Én szoktam így kezdeni. (ergo, más nem biztos) - Szoktam így kezdeni. (tudatom a szokásomat) Használd nyugodtan!!
Nem kezdünk vele mondatot... egy elõzõ kommentelõ példája: "Peti, tevagy?" "Én vagyok" Már ez sem helyes, mert így helyes a válasz: "Igen, én vagyok". Máris ki van küszöbölve az, hogy nem kezdünk vele mondatot :) Az én így szoktam se helyes... én úgy tudom... ezeket mind meg kell elõzze egy pár szó, pld az "ezt".
*aput
egyébként sem írjuk anyut, anyut, tesót nagy kezdõbetûkkel, mert nem a tulajdonnevük, ebbõl kifolyólag kicsivel írjuk :) csak tulajdonnevet írunk nagy betûvel... ahogy magadat, "én"-t se írod nagy kezdõbetûvel... az más, ha tiszteletbõl írod úgy, mint az õ-t, de ez akkor se helyes így... az én meg fõleg nem, mert kissé beképzeltségre utal, nagyra vagy magadtól...
Szerintem ez nem helyesírás, hanem életfelfogás kérdése. Kodályról mondták, hogy órákat tudott beszélni anélkül, hogy egyszer is kimondta volna: "én".
11:55, de jó, hogy leírtad, különben én tettem volna! (Nicsak, egy személyes névmás - én - a mondatban, pedig nem is szándékosan alkottam így.) Egyrészt az én nyugodtan szerepelhet mondat elején, vagy egyáltalán bárhol a mondatban, ha nyomatékosítani akarja, hogy kirõl van szó. Ugyanígy lehetne akkor kifogásolni a te, vagy bármelyik személyes névmás használatát, hiszen az igei személyrag kifejezi a cselekvõ számát és személyét. Én soha nem szóltam azért diákomnak, mert "hát"- tal, és-sel kezdett volna mondatot, hiszen sok költõ, író mûvében ezek szerepelnek, és mindig õket hozzuk fel példának, akkor magunk ellen beszélnénk. Legfeljebb azért szólnék, ha háttal kezdenének beszélni, mert inkább nézzenek a szemembe. :) magyartanár
A magyarban olyan nyelvtani szabály, hogy melyik szó nem állhat a mondat elején, nemigen van. Csak a névutó az, ami nem tud a mondat elején állni (pl Nélkül, Is, stb.) Az ÉS, DE és társai kötöszavak, amik szerepelhetnek a mondat elején, ha a mondat egyébként szövegkörnyezetében olyan, hogy az elõzmények folytatása vagy tagadása lehetne. Ugyanilyen kötõszõ az AZONBAN, ELLENBEN vagy a TOVÁBBÁ és a VALAMINT melyekkel kapcsolatban fel se merül, hogy ne állhatna a mondat elején. Pedig "rangja", típusa, jelentése megegyezik a többi kötöszóval (azaz DE = AZONBAN = ELLENBEN). Honnan ered ez a "tiltás"? Vegyünk egy feleselõ gyereket. Mivel kezdi a mondatát? "DE ÉN..." Szerintem egy felnõttnek könnyebb azt mondani, hgy de-vel nem kezdünk mondatot, mintha ez valami szabály lenne, mint megnevelni a gyereket. Ugyanez van a hát-tal. A hát olyan szó, ami kimondottan szeret elöl állni, pl "Hát így lett a mesének vége". Valószínûleg a hebegõ-habogó diáknak könnyebb azt mondani viccesen, hogy háttal nem kezdünk mondatot, mint azt mondani, hogy leülhetsz, egyes.
A kérdező hozzászólása: Tényleg töprengtem egy kicsit, hogy átalakítsam a mondanivalómat, mert rögtön úgy jött, hogy Én... XD Mikor elkezdtem még senki nem válaszolt, aztán mikor elküldtem a választ, akkor már öten megelõztek! XD De gáz!
A kérdező hozzászólása: Hm, akkor rosszul tudtam. Akkor jó dinka vagyok, mert válaszolgattam már jópár kérdésre és mindig próbáltam elkerülni, hogy Én-nel kezdjem, de valami gyanús volt, hogy mások nem eröltetik magukat :-)) Köszi a felvilágosítást!
Az "is" nem névutó, az Anyu, Apu stb. pedig teljesen oké.
Szerinted ide képzett szívsebészek járnak vagy mi a franc?
Középen a szegycsont felett.
ma egész nap ilyen a facebook, nem feltörtek csak gondok vannak az oldallal
A kérdező hozzászólása: Már pár napja ilyen, csak elõször körbenéztem, volt-e valakinek hasonló problémája.De nem találtam, ezért írtam ide.És az oldalunk másik kezelõje lát mindent, mint eddig.Nekem lett valami elállítva. :/

Írjátok már be hogy wéwéwé pont mrszki pont hu mert nekem nem adja be. Vajon ki tiltottak engem a fórumról vagy senkinek sem adja be az oldalt? Mi lehet a baj? Csak az én IP-címemet lőtték ki?

Legjobb válasz: Nem jön be az oldal. Ha kitiltottak volna, az oldalt ugyanúgy elérnéd, legfeljebb nem tudsz bejelentkezni vagy regisztrálni.

Nem jön be az oldal. Ha kitiltottak volna, az oldalt ugyanúgy elérnéd, legfeljebb nem tudsz bejelentkezni vagy regisztrálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!