Találatok a következő kifejezésre: Mért vagyok és görcsös (3 db)

Mért vagyok ideges és görcsös terhesség alatt?

5-6 hetes terhes lehetek és néha olyan érzésem van,hogy meg akarok halni és nem bírom végíg csinálni a terhességet.Ez olyan félelmetes és nem tudom mi tév? legyek.Segítsetek!

Legjobb válasz: A hormon változás okozza.A babádra gondoljál és próbáld megbeszélni az érzéseidet a pároddal,vagy olyannal aki közel áll hozzád.Meglátod elfog múlni.Üdv 29hetes kismama

A hormon változás okozza.A babádra gondoljál és próbáld megbeszélni az érzéseidet a pároddal, vagy olyannal aki közel áll hozzád.Meglátod elfog múlni.Üdv 29hetes kismama
Mindenkienk vannak ilyen korszakai, ez természetes. De miért ne tudnád végigcsinálni?Naná, hogy végigtudod! Csak arra gondolj, hogy nõl egy kisember benned, és ez csoda, csodálatos dolog, meglátod, nagyon hamar elszalad a terhesség, mire élveznéd, már vége is:-) Ne félj, légy nyugodt és minden rendbn lesz. BEszélgess sokat gondolataidról, attól jobban elszállnak, ha másholnem, hát itt:-) SEgítünk:-)
Teljesen a hormonok csinálják ezt velünk.Én is levert voltam és rossz kedvû, aztán a 3dik hónap után sokkal jobb lett, te is igy leszel.Kitartás:-)20 hetes kismama
Szia.Én majdnem minden nap sírok valami hülyeség miatt, egyszerûen nem ismerek magamra.De gondolj bele, amikor már fogod érezni, hogy mozog az a pici emberke a pocidban(isteni érzés), nem fog a fejedben megfordulni, hogy , , meg akarsz halni".Majd meglátod!Kitartás!Üdv 30 hetes kismama
Szia! Ezek valóban a hormonjaink.Én is így voltam az elsõ pár hónapban, sokszor kérdezgettem magamtól, mit is akarok én egyáltalán.Mindenre sokkal érzékenyebb voltam, ha csúnyán néztek rám, vagy nem úgy szólt hozzám a párom már egybõl elkezdtem sírni. Sokszor csak úgy ok nélkül kiborúltam.Mostmár azonban teljes a nyugalom és nagyon nagyon boldog vagyok.Ehhez különben sztem az is hozzájárul, hogy a párom is megértette miért vagyok olyan amilyen és rettenetesen figyelmes velem, na meg az is sokat számított, hogy ténylegesen érzem, hogy terhes vagyok :) Úgy értem, hogy nagyon sokat mozgolódik, forgolódika picurka a hasamban és nem hagyja felem elfeledtetni, hogy nemsokára anyuka leszek.Minden percben érzem, hogy itt van. Ne aggódj majd elmúlnak a rossz érzések, csak kitartás és hagyd hogy szeretgessenek.Az sokat segít! Boldog babavárást! 32 hetes kismama

Esküvőnk lesz nyáron. És már most parázok, mert nem tudok tancolni. Párom tanit, de nem megy, mert görcsös, merev vagyok, nem tudok lazulni. Tudtok olyan zenéket, amikre ilyen kétballábas is tud tancolni?

És szerintetek ciki,ha elbénázom a táncot?

Legjobb válasz: Dehogy ciki! Lehetõleg gyertyafény keringõt ne tervezzetek be és semmi gond nem lesz. Mi sem nagyon tudtunk táncolni, csak eltotyorásztunk. :D Egyébként a võlegénynek nehezebb. A menyasszonynak a szoknyája eltakarja a lábát és elég csak ritmusra mozognia. :)

Dehogy ciki! Lehetõleg gyertyafény keringõt ne tervezzetek be és semmi gond nem lesz. Mi sem nagyon tudtunk táncolni, csak eltotyorásztunk. :D Egyébként a võlegénynek nehezebb. A menyasszonynak a szoknyája eltakarja a lábát és elég csak ritmusra mozognia. :)
Mi is így vagyunk a párommal:D mondjuk annyi különbséggel hogy mi mindenki mással tudunk táncolni, csak együtt nem :) ) mondjuk pár éve megy a sasszé de a keringõ az még most is gyászos. Mi gyerekkorunkban jártunk tánctanárhoz, és bár én vagyok a lány mégis állandóan én akarok "vezetni"...:-S sok boldogságot és szívbõl kívánom egész életetekben ez legyen a legkisebb gondotok:) :D (ja és szép ez a szám, még sosem hallottam ...-Robin Hood-)
Kedves kérdezõ ln ugyan így vagyok vele!:)
Abszolút semmi nem látszik a szoknya miatt abból, hogy mit mûvelsz a lábaddal! :-) Én nagyon meglepõdtem mikor vissza néztem az esküvõi videót, hogy úgy látszott mintha tök jól táncoltam volna. Közben meg ha látták volna miket csináltam a lábaimmal... :DDD Ne aggódj! Annyi, hogy ritmusra ugrándozz. :) A párodnak már sokkal nehezebb dolga van. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Tényleg, a ruhám takarja majd a lábaimat, hm.ez jóóóó!!És megfogadom a tanácsot, keringõ nem lesz és addig gyakorolok még...Nyitotáncnak a Demjén-Most kell eldöntenem vagy a RobinHodd-a Szerelem végtelen c.gondoltuk, ezeket talán eltancikálom:) )
Nálunk is hasonló volt a szitu. A férjem jól táncol, és jól vezetett engem is na és a ruha is sokat takar. Nálunk a vicces a menyecske táncnál volt :-) még most is nevetek magamban. Anyukám és tesóm igazi antitálentumok, õk még nálam is rosszabbul táncolnak. Tesóm még jó is volt de anyukám... Rákerült a sor, odajött megfogott és szinte csak állt alig bírtam kimozdítani a helyérõl olyan merev volt. De túl éltük, senki nem nevetett ki minket nem tett megjegyzést és így utólag egy vicces emlék, amin olykor jókat nevetek ha eszembe jut.
Szerintem mindenkinek ez az elsõ gondolata, aki lagzit is tervez :) ) No para! Senki nem fog foglalkozni vele, hogy hogy táncolsz! Fõleg nem olyan állapotban, amibe mindenki kerül éjfélre :) Emúgy meg pár táncóra és mindjárt több önbizalmad lesz! Ha több ritmusérzéked van, mint egy marék lepkének, akkor minden király lesz! :) )
Szerintem meg idõ kérdése és menni fog. Pl apukám soha nem tudott táncolni, anyum hiába tanította. Egyszer én kezdtem el neki mutogatni hogy kell, ésd a konyhában táncoltunk.Sikerült megtanítanom és anyukámmal még rágyakorolt, pedig nincs apának valami nagy hallása. Szóval érdemes lenne kipróbálni valaki mással is ezt a tanulást hátha valakivel jobban megtudsz tanulni, és utána már a pároddal elég gyakorolni.
Ismerõsömék tánctanárhoz jártak elõtte. Ha van rá keretetek és idõtök, akkor próbáljátok meg. Keringõzni pár óra alatt megtanultok.
A kérdező hozzászólása: Legutobbi válaszadonak : Köszönöm a biztatást és a jokivánságot!

3 hónapja szedek fogamzásgátlót. De most kicsit meg vagyok ijedve, mert 3 hónap után a gyógyszer szedés közben is vérzek és van hogy a hasam alatt szúró fájdalmat érzek, egyik éjjel az oldalam is görcsösen szúrt! Mitől lehet ez?

1,5 évvel ezel?tt már szedtem úgyanezt, akkor nem volt vele semmi probléma!

Legjobb válasz: Menj el az orvosodhoz, aki felírta a bogyókat és beszéld meg vele a gondod. Innen nem nagyon tudunk segíteni.

Menj el az orvosodhoz, aki felírta a bogyókat és beszéld meg vele a gondod. Innen nem nagyon tudunk segíteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!