Találatok a következő kifejezésre: Mért vagyok és (5676 db)

Szerintetek az óvszer hány % ban hatásos? Mert én lefeküdtem a barátommal akivel 8hónapja vagyok együtt (14 éves vagyok) és azért nem mertem először mert azthittem h terhes lehetek gumival is.

és szeretném megint. Azthiszem de félek még mindig ett?l szerintetek? Van okom rá vagy sem?

Legjobb válasz: Azt tudd, hogy 100%-os védekezési módszer nincs! (Csak ha nem szexelsz) :) A gumi egyébként az egyik legbiztonságosabb- persze csak akkor, ha megfelelõen használjátok! Olvassátok el mindenképpen a dobozban lévõ tájékoztatót, ott mindent leírnak! A legfontosabbak: - a szavatossági idõt mindenképpen nézzétek meg, mert egy régi óvszer állaga már nem megfelelõ: porózus lesz, ami azt jelenti, hogy sokkal vékonyabbá válik (lyukacsos lesz), és könnyebben elszakad - a barátod elõváladéka is tartalmazhat spermiumokat, azért vigyázzatok, hogy a gumit ne kenjétek össze vele (kívülrõl). Ne szórakozzatok azzal, hogy akár csak egy pár pillanatra is gumi nélkül szexeltek, és hogy a barátod úgyis észreveszi, ha elõváladéka jön, mert hidd el, azt nem lehet észrevenni :) - a gumi felhelyezésekor nézzétek meg, hogy jó irányba próbáljátok-e legörgetni - mikor már felkerült a barátod péniszére a gumi, de még nem görgettétek le, akkor két ujjal csípjétek össze az óvszer legfelsõ részét (a spermatartó tasakot), hogy kiszoruljon belõle a levegõ, így nem feszül majd az óvszer - vigyázzatok, hogy szex közben elég nedves legyél, mert ha száraz vagy, akkor jobban surlódik az óvszer, és könnyebben kiszakadhat. A nyál a legbiztonságosabb síkosító, mert vannak olajos alapúak is, de azokkal vigyázni kell, mert azoktól is porózussá válhat az óvszer - Ha a barátod elélvezett, akkor azonnal vegyétek ki a péniszét, mert ha sokáig benned marad, akkor a sperma kifolyhat a gumiból Nagyjából ennyi jutott eszembe. Ha ezeket igyekeztek betartani (meg amit még a tájékoztatóban leírnak), akkor nem lesz gond. Ha valamit égis elfelejtenétek, és kiszakad a gumi, akkor sem kell pánikba esni. Ha tehed, szólj azonnal anyukádnak, nagyobb tesódnak, vagy abarátod anyukájának pl, és menjetek együtt dokihoz. Vagy esetleg keress fel még aznap (vagy legkésõbb másnap) egy tini ambulanciát (van sürgõsségi is), ott mondd el, hogy mi történt, és õk írnak majd neked 72 órás tablettát. Az nem éppen a legszerencsésebb megoldás, szóval inkább ne kerüljön rá sor, de jó ha tudod, hogy van egy ilyen lehetõség is :) Szóval a lényeg, hogy csak okosan csináljátok, és óvatosan :)

Azt tudd, hogy 100%-os védekezési módszer nincs! (Csak ha nem szexelsz) :) A gumi egyébként az egyik legbiztonságosabb- persze csak akkor, ha megfelelõen használjátok! Olvassátok el mindenképpen a dobozban lévõ tájékoztatót, ott mindent leírnak! A legfontosabbak: - a szavatossági idõt mindenképpen nézzétek meg, mert egy régi óvszer állaga már nem megfelelõ: porózus lesz, ami azt jelenti, hogy sokkal vékonyabbá válik (lyukacsos lesz), és könnyebben elszakad - a barátod elõváladéka is tartalmazhat spermiumokat, azért vigyázzatok, hogy a gumit ne kenjétek össze vele (kívülrõl). Ne szórakozzatok azzal, hogy akár csak egy pár pillanatra is gumi nélkül szexeltek, és hogy a barátod úgyis észreveszi, ha elõváladéka jön, mert hidd el, azt nem lehet észrevenni :) - a gumi felhelyezésekor nézzétek meg, hogy jó irányba próbáljátok-e legörgetni - mikor már felkerült a barátod péniszére a gumi, de még nem görgettétek le, akkor két ujjal csípjétek össze az óvszer legfelsõ részét (a spermatartó tasakot), hogy kiszoruljon belõle a levegõ, így nem feszül majd az óvszer - vigyázzatok, hogy szex közben elég nedves legyél, mert ha száraz vagy, akkor jobban surlódik az óvszer, és könnyebben kiszakadhat. A nyál a legbiztonságosabb síkosító, mert vannak olajos alapúak is, de azokkal vigyázni kell, mert azoktól is porózussá válhat az óvszer - Ha a barátod elélvezett, akkor azonnal vegyétek ki a péniszét, mert ha sokáig benned marad, akkor a sperma kifolyhat a gumiból Nagyjából ennyi jutott eszembe. Ha ezeket igyekeztek betartani (meg amit még a tájékoztatóban leírnak), akkor nem lesz gond. Ha valamit égis elfelejtenétek, és kiszakad a gumi, akkor sem kell pánikba esni. Ha tehed, szólj azonnal anyukádnak, nagyobb tesódnak, vagy abarátod anyukájának pl, és menjetek együtt dokihoz. Vagy esetleg keress fel még aznap (vagy legkésõbb másnap) egy tini ambulanciát (van sürgõsségi is), ott mondd el, hogy mi történt, és õk írnak majd neked 72 órás tablettát. Az nem éppen a legszerencsésebb megoldás, szóval inkább ne kerüljön rá sor, de jó ha tudod, hogy van egy ilyen lehetõség is :) Szóval a lényeg, hogy csak okosan csináljátok, és óvatosan :)
Lehetsz, de erre nagyon kicsi az esély, 1% körüli (pl elszakadhat a gumi), szal ne aggódj:)
Kis kiképzés, hogy okosodj: A Pearl Index egy szám, amely azt mutatja, hogy a 100 nõ közül, akik egy éven keresztül használják az adott fogamzásgátló eszközt, hányan esnek teherbe. A 0-ás érték a 100% biztonság, a 100-as érték a 0% biztonság. Az óvszer Pearl indexe 3. (ebben a 3-as értékben benne van a HELYTELEN használatból eredõ terhesség is) Namost: Sokan helytelen ebbõl azt mondják, hogy 3% esélyed van teherbe esni, pedig EGYÁLTALÁN NEM! Egy nõ egy év alatt átlagosan (heti 3x sexel) 156 alkalommal sexel. Akkor 100 nõ 15.600 alkalom. A 15.600 alkalomból HÁROM végzõdik terhességgel. Tehát 3:15.600-hoz az esélye, hogy terhes leszel. Vagyis 0, 02%. Tartsd észbe. Gumi mellett akkor leszel terhes ha az elszakad. Sex után leellenõrzöd (pl. felfújod vagy feltöltöd vízzel) és ha nem ereszt nem kell izgulni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek de tényleg=) anyukámnak nem szóltam mert szerintem teljesen kiakadna h 14évesen nem vagyok szûz... köszi aranyosak vagytok hogy írtatok

Szívtelenek velem a tini lányok, főleg, csak, mert ronda srác vagyok és emiatt egyre ijesztőbb mértékben kezdtem én is bunkóvá válni, mi lesz így velem a jövőben, nőgyűlölővé fogok válni vagy már az is vagyok?

Legjobb válasz: "Azért szívtelenek, mert képesek a földig tiporni a nekik nem tetszõ fiúkat, akkk véletlen bepróbálkoznak náluk, mintha nekik nem lennének érzéseik, még ki is gúnyolnak meg nevetnek, megtudnám fojtani õket, krá, hogy nem lehet a nõket bántani, de persze õk bánthatnak fiúkat büntetlenül és ez a baj." ne is csodálkozz hogy mindig elküldenek a búbánatos 'csába... szívtelenek? miért mit szeretnél, hogy a csaj aki örül hogy nem hány sugárban a látványodtól annyira nem vagy az esete még nyaljon is neked meg ugráljon körül amiért jé, hozzászóltál! micsoda öröm! mekkora boldogság a tudat hogy valaki olyan veri a nyálát meg esténként mást is akinél még egy varangyot is szebbnek tart... most komolyan, komlpett vagy hogy azt várod hogy örüljenek ha nem vagy az esetük? máskor meg az a baj hogy a csajok nem õszinték. tessék, valaki az, az meg rögtön nem tetszik... és méghogy a lányok nem tudják mit akarnak. kár hogy a nõket nem lehet bántani? úgy, szóval te ütnéd ha valamiben véletlenül más véleményen van - pl. hogy te rámásznál õ viszont 100 m-es körzetébe nem engedne téged ha tehetné és akkor te ezért megvernéd. ember te nem vagy ép, komolyan... még jó hogy nincs csajod sajnálnám a szerencsétlent. igen, neked a szánalmas önsajnáltatás való meg hogy a saját nyomorodért a másik nemet okold. nem azért nem kellesz senkinek mert ronda vagy kívûl, hanem mert belül is 1 hányás vagy és a 2 rondaság egyben már túl sok. ismertem "ronda" pasit akinek olyan jó szíve volt és akkora arc volt hogy bele tudtam zúgni... de aki ilyen abberrált belül az hiába lenne akár szép is, akkor se kellene senkinek huzamosabb ideig... ja de, esetleg mazochista csajoknál próbálkozz

"Azért szívtelenek, mert képesek a földig tiporni a nekik nem tetszõ fiúkat, akkk véletlen bepróbálkoznak náluk, mintha nekik nem lennének érzéseik, még ki is gúnyolnak meg nevetnek, megtudnám fojtani õket, krá, hogy nem lehet a nõket bántani, de persze õk bánthatnak fiúkat büntetlenül és ez a baj." ne is csodálkozz hogy mindig elküldenek a búbánatos 'csába... szívtelenek? miért mit szeretnél, hogy a csaj aki örül hogy nem hány sugárban a látványodtól annyira nem vagy az esete még nyaljon is neked meg ugráljon körül amiért jé, hozzászóltál! micsoda öröm! mekkora boldogság a tudat hogy valaki olyan veri a nyálát meg esténként mást is akinél még egy varangyot is szebbnek tart... most komolyan, komlpett vagy hogy azt várod hogy örüljenek ha nem vagy az esetük? máskor meg az a baj hogy a csajok nem õszinték. tessék, valaki az, az meg rögtön nem tetszik... és méghogy a lányok nem tudják mit akarnak. kár hogy a nõket nem lehet bántani? úgy, szóval te ütnéd ha valamiben véletlenül más véleményen van - pl. hogy te rámásznál õ viszont 100 m-es körzetébe nem engedne téged ha tehetné és akkor te ezért megvernéd. ember te nem vagy ép, komolyan... még jó hogy nincs csajod sajnálnám a szerencsétlent. igen, neked a szánalmas önsajnáltatás való meg hogy a saját nyomorodért a másik nemet okold. nem azért nem kellesz senkinek mert ronda vagy kívûl, hanem mert belül is 1 hányás vagy és a 2 rondaság egyben már túl sok. ismertem "ronda" pasit akinek olyan jó szíve volt és akkora arc volt hogy bele tudtam zúgni... de aki ilyen abberrált belül az hiába lenne akár szép is, akkor se kellene senkinek huzamosabb ideig... ja de, esetleg mazochista csajoknál próbálkozz
Ha bunkó leszel, az nem baj, vmennyire növeli az esélyeidet a lányoknál. Mondjuk ha tényleg ronda vagy, akkor bunkósággal se mész semmire.
Most komolyan: szerinted te normális vagy?
Valamilyen pszichés deficited biztosan lesz. Lehet téged is majd egyszer a TV-ben fognak mutogatni, de ne legyen igazam. Próbálj meg változtatni a hozzáállásodon...
Na, akkor mutasd már meg, milyen az a ronda. Egyébként, lehet, hogy csak te látod úgy. Ha meg nem, attól még lehet barátnõd. Van egy fiú akit ismerek, na õ (szerintem) tényleg nagyon csúnya, a stílusa az 0, mégis van barátnõje.
A kérdező hozzászólása: Azért szívtelenek, mert képesek a földig tiporni a nekik nem tetszõ fiúkat, akkk véletlen bepróbálkoznak náluk, mintha nekik nem lennének érzéseik, még ki is gúnyolnak meg nevetnek, megtudnám fojtani õket, krá, hogy nem lehet a nõket bántani, de persze õk bánthatnak fiúkat büntetlenül és ez a baj.
Miért szivtelenek? Nem birod rávenni õket hogy adjanak egy kis puncit neked is? Ezért ki a hibás?
Semmi baj, te nem csak csúnya vagy, de bunkó is! A többség csúnya de kedvesaranyos.
Nincs ronda srác, csak....ja, semmi csak(: Ne legyél nõ gyûlölõ, csak idióta pitsagyûlölõ! Hidd el, megtudnálak "nevelni"
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem azzal van bajom, aki kigúnyolja és kineveti azokat a fiúkat, akik bepróbálkoznak nála. Egy normális visszautasítás nem probléma.

15éves vagyok és terhes nem merem elmondani otthon mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia. Én is hasonlóan vagyok. Még nem vagyok benne benne biztos, hogy terhes vagyok. Fogok venni egy tesztet, de még ha negatív lesz akkor is elmegyek mert érzem h valami nincs rendben. 72 órás tablettát vettem be és most kellene megjönnie. De érzem h nem fog és iszonyatosan aggódok.. :S Fáradékony vagyok, állandóan alhatnékom van, görcsöl a hasam, fehérfolyásom van 2 hete. Az eset után két és fél héttel csináltam tesztet de az negatív lett. Szóval nem tudom mi van. Amúgy én most 16 éves vagyok. És a szüleim még arról sem tudnak hogy valaha az életembe fiúm volt. Úgyhogy nagyon félek. A testvérem most 19 éves és nem meri haza hozni a barátját... :S A lényeg hogy ugyanígy vagyok mint te. És hát most így elkezdtem gondolkozni, hogy tegyek ha terhes leszek és arra jutottam, hogy minél elõbb muszáj lesz elmondanom itthon. Sajnos tényleg nem lehet mit tenni szülõk nélkül amíg nem múlsz el 18 éves. Szedd össze magad és gondolj arra, hogy elõbb utóbb muszáj elmondanod. ÉS minél elõbb elmondod annál elõbb túl fogsz esni az idegeskedésen ez miatt. Meg ha nem szeretnéd megtartani (gondolom ez a helyzet) akkor elõbb túl esel az abortuszon is, amit meg jobb minél elõbb elvégezni, mert minél elõbb elvégzed annál kisebb az esély a szövõdményekre. Szurkolok. És ne aggódj túl kell esni rajta minél elõbb..

Szia. Én is hasonlóan vagyok. Még nem vagyok benne benne biztos, hogy terhes vagyok. Fogok venni egy tesztet, de még ha negatív lesz akkor is elmegyek mert érzem h valami nincs rendben. 72 órás tablettát vettem be és most kellene megjönnie. De érzem h nem fog és iszonyatosan aggódok.. :S Fáradékony vagyok, állandóan alhatnékom van, görcsöl a hasam, fehérfolyásom van 2 hete. Az eset után két és fél héttel csináltam tesztet de az negatív lett. Szóval nem tudom mi van. Amúgy én most 16 éves vagyok. És a szüleim még arról sem tudnak hogy valaha az életembe fiúm volt. Úgyhogy nagyon félek. A testvérem most 19 éves és nem meri haza hozni a barátját... :S A lényeg hogy ugyanígy vagyok mint te. És hát most így elkezdtem gondolkozni, hogy tegyek ha terhes leszek és arra jutottam, hogy minél elõbb muszáj lesz elmondanom itthon. Sajnos tényleg nem lehet mit tenni szülõk nélkül amíg nem múlsz el 18 éves. Szedd össze magad és gondolj arra, hogy elõbb utóbb muszáj elmondanod. ÉS minél elõbb elmondod annál elõbb túl fogsz esni az idegeskedésen ez miatt. Meg ha nem szeretnéd megtartani (gondolom ez a helyzet) akkor elõbb túl esel az abortuszon is, amit meg jobb minél elõbb elvégezni, mert minél elõbb elvégzed annál kisebb az esély a szövõdményekre. Szurkolok. És ne aggódj túl kell esni rajta minél elõbb..
17:20-asnak, ha vettel be 72 oras tabit, akkor az egy kicsit felboritja neked a hormonhaztartasod, igy nem biztos hogy akkor fog megjonni amikor te szamitasz ra. csinalj meg egy tesztet ha negativ nemigazan lehetsz terhes, akkor haott a tabletta. KERDEZO-nek: ha nem jon meg vegyel egy tesztet, es beszelj anyukadal, mert kiskoru vagy es egyedul nem donthetsz semmiben.
Csüccs le Anyával és kereken mondd el a sztorit!Ez az egyetlen megoldás!!!
biztosan terhes vagy? menj el valamiféle tinitanácsadásra, tiniambulanciára, biztos van olyan a környékeden.
Pedig el kell mondanod, ui. kiskorú vagy és a szüleid nélkül nem tehetsz semmit...
Minél elõbb szólj otthon, muszáj.Egyedül nem tehetsz semmit.Biztos mérgesek lesznek elõször, de aztán lenyugszanak.
Ha gondolod, írj privit. Voltam ugyanilyen helyzetben 15 évesen. Mi megtartottuk, szívesen elmesélem és levelezek veled, ha szeretnéd:)
Minél hamarabb mondd el a szüleidnek, nehogy túl késõ legyen és ne tudd elvetetni. :( Szorítok nagyon!!!
Ó Jézusom! Biztos, hogy terhes vagy, vagy csak késik a mensid? nem védekeztetek? Teszteltél? Ha biztos vagy a dologban tényleg mond el a szüleidnek. Ha sexelni volt bátorságod, akkor a következményeket is vállani kell! biztos nem lesznek elragadtatva, de valami megoldást kell keresnetek közösen! Sok sikert neked!
megfognám az összes tinilányt és elzárnám õket egy évre egy nevelõtáborba ahol felfogják mit jelent a szex.
Szia! Nekem 17 évesen volt egy abortuszom, én se mertem szólni, de kiderült nekem szerencsém volt mert segítettem anyumék, és meg tudtuk beszélni miért történt, mai napig haragszom magamra érte, De be kell látni nem tudtam volna felnevelni. Most éves vagyok és a második gyönyörûségemet várom. Van hogy nincs más megoldás, mindenképp kérj segítséget.
Nekem volt abortuszom, mai napig lelkiismeretfurdalásom van... De 15 évesen... nem hiszem, hogy lett volna merszem szembenézni a világgal..És késõbb az is bánthatja, hogy életet adott neki ugyan, de eldobta magától... Persze, ha szexszel vki, legyen felelõsségteljes... De adódhatott "baleset" is, pl. kiszakad az óvszer és a lány nem vette észre.. Beszélj a szüleiddel, gondold meg nagyon, nem dönthet más helyetted!
Miért, szerinted melyik jobb? Ha megszüli, de odaadja másnak vagy ha megöli? Ha lenne gyereked, odaadnád érte az életed, nem? Õ meg a saját életét nézze, minthogy a gyermekéét? 1 évet kimarad az iskolában, nagy ügy, de legalább nem kell megküzdenie a saját lelkiismeretével. Most lehet, hogy az abortusz tûnik a legjobb megoldásnak, de késõbb megbánná és akkor már nem fordíthatja vissza. Adatokat nem tudok, de akik átestek abortuszon, nagy létszámban megbánták. Ha megszüli, akkor meg szégyenkeznie kell, hogy ilyen fiatalon... stb. Na és? Vállalja a tettei következményét. Ahogy a tolvaj is börtönbe kerül, ha lebukik. Nagyobb büszkeség megtartani és (akár) gondoskodni a gyermekrõl, mint suttyomba kiszedetni azt a magzatot. Én nem a 15 éves lány ellen vagyok, épp a lelkét akarom megvédeni az önvádtól, a lelki fájdalmaktól.... stb.
Hogyne, maradjon ki az iskolából, járjon terhesen csak is azért hogy más majd örüljön az õ gyerekének. Milyen világban élsz te? Neki szted az jobb lesz, hogy szül egy gyereket akirõl majd le kell mondania? Próbálok egy átlagos nõ fejével gondolkodni, s sztem sokkal jobban megviselné az a lányt hogy szül egy gyereket, aki oda kell adnia másnak mint egy abortusz. Értem én, hogy abortusz ellenes vagy, elfogadom, de nem kell úgy beszélni róla mintha az lenne a legrosszabb dolog a világon.
te emlékszel 2 hetes korodra? ne tekintsük embernek mivel még fogalma nincs a saját létezésérõl.
Már bocs, de tudod, hogy mit beszélsz? Elõször is, a nyílt örökbefogadásról volt szó, ami nem a 15 éves lány szüleire vonatkozott, hanem olyan házaspárra, aki szeretne örökbe fogadni gyermeket. Másodszor is a magzatnak 2 hetesen vérkeringése van. Neked az csak egy izé? Te is voltál akkora. Az, hogy nem büntetik, nem jelent semmit. (Amúgy meg nagyon sok nõgyógyász képtelen megtenni, vajon miért? Mert tudnak valamit.) Mint már mondtam, nem muszáj a 15 éves lánynak felnevelnie, sem a családjának. De megölni (vagy nevezd bárhogy) nem jó ötlet. Így tisztább marad a lelkiismerete. Neked volt már abortuszod? Mert ha igen, és ezek után is azt mondod, amit eddig mondtál, akkor azt már kegyetlenségnek hívják. Az igazság nem ismerése nem jogosít fel a felelõsség alól. Ha nem tudtad, hogy ittasan nem vezethetsz, akkor nem büntetnek?
Jaj nehogy már rábeszéljétek h megtarsa! 15 éves, még õ is gyerek. Úgyis a lány szülei nevelnék majd a gyereket, ha a szülei szerettek volan még 1 gyereket akkor már csináltak volna. És mit bánna meg rajta??? Hogy nem tette tönkre az életét? Egy 2-3 hónapos izé még nem ember, nem kell gyilkoságról beszélni. Amúgy sem büntetik, akkor meg? Vetesd el nyugodtan, utána meg írass fel fogamásgátlót!
Kedves utolsó! Jó ezt hallani, hogy megtartottátok! Mivel a saját gyermeked, nem öletheted meg a saját hasadban! A kérdezõnek is szurkolok, hogy ne gyilkoltassa le a saját kisbabáját. Gondolj bele, hogy ha megteszed, akkor igazán azzal teszed tönkre az életed! Késõbb ráébredsz, hogy nem kellett volna. Ha nem akarod megtartani, kitalálták már a nyílt örökbefogadást. Már a terhesség alatt is találkozhatsz az új szüleivel, akik biztos téged is szeretnének és segítenének. Itt el is bújhatsz a világ elõl és segítenek: http://www.golyahiregyesulet.hu/varandos_anyaknak.php MINDENKÉPP NÉZZ KÖRÜL A FENT BELINKELT OLDALON!
mondd az egyik barátodnak h mekkora ribanc vagy :D adj neki vagy 2-3 ezer forintot h rugjon jol hasba :D nemkell a para adok tanácsot.:D

20 éves vagyok, és 4 éve járok egy sráccal. Eddig 2szer szakítottunk, de mind a kétszer össze is jötttünk megint, mert nagyon rossz volt egymás nélkül, viszont ha együtt vagyunk, megint nem jó. Lépjek tovább, ne lépjek tovább?

(se veled, se nélküled állapot)

Legjobb válasz: Figyelj! Szerintem, ha megdobogtatja más srác a szívedet, akkor az jelent valami! Énis éreztem ugyanezeket régen, mikor elõjött a hezitálás nálam is ez volt, hogy nem mertem,mert féltem és bebeszéltem magamnak, hogy igazából én nagyon is szeretem õt és senki és semmi nem tudna elválasztani! De aztán jött valaki, aki másodpercek alatt megváltoztatta az életemet! Vele vagyok most is! ÉS iszonyatosan boldogak vagyunk! Szerintem tovább kéne lépned, mert azzal, hogy becsapod magad sokkal nagyobb gondokat okozhatsz! Lehet azzal fogsz elszalasztani lehetõségeket, ha nem lépsz! És ehet, hogy elõbb vagy utóbb eljutnál oda, hogy megcsalod! Az pedig még rosszabb lenne... Én azt mondom gondold át és ha úgy alakul ülj le vele beszélni! Lehet az is sok dolgot könnyítene! Írd majd meg, hogy mi van, jó? :)

Figyelj! Szerintem, ha megdobogtatja más srác a szívedet, akkor az jelent valami! Énis éreztem ugyanezeket régen, mikor elõjött a hezitálás nálam is ez volt, hogy nem mertem, mert féltem és bebeszéltem magamnak, hogy igazából én nagyon is szeretem õt és senki és semmi nem tudna elválasztani! De aztán jött valaki, aki másodpercek alatt megváltoztatta az életemet! Vele vagyok most is! ÉS iszonyatosan boldogak vagyunk! Szerintem tovább kéne lépned, mert azzal, hogy becsapod magad sokkal nagyobb gondokat okozhatsz! Lehet azzal fogsz elszalasztani lehetõségeket, ha nem lépsz! És ehet, hogy elõbb vagy utóbb eljutnál oda, hogy megcsalod! Az pedig még rosszabb lenne... Én azt mondom gondold át és ha úgy alakul ülj le vele beszélni! Lehet az is sok dolgot könnyítene! Írd majd meg, hogy mi van, jó? :)
lépj lépj és lépj, irtad nem jó együtt ---de nélküle sem--- hidd el, hogy van jobb is nála, csak elõre kell nézni.. ha döntés képtelen vagy akkor mindig is visszafelé fogsz táncolni az elõre lépés helyett.. tehát a következõ kapcsolataidban is ugyanezek a problémák fognak fellépni---vagy hasonlóak---hogy a döntésképtelenséged fog mindig elõtérbe kerülni.. a mostani helyzeted is arra kényszerit, hogy DÖNTS! de mivel a biztosra szeretnél menni, a bizonytalan helyett, igy nem tudsz lépni sem... hidd el jobb egy bizonytalan, mint egy biztos rossz!! tapasztalat!!! és ez nem csak a párkapcsolatra érvényes!!
20 éves vagy és már nem vagy biztos benne, hogy õ az életed párja. Képzeld el, mi lesz 10 év múlva? Na és ha akkorra már lesz 1-2 gyereked is? Akkor majd a gyerekekkel hagyod el????
Elo pelda: Kedvesem a volt menyasszonyaval 7 evet toltott el.... nagyon szerette a lanyt, mindent megadott neki. A lanynak o volt az elso es hat mitagadas jol esett a leanynak, hogy valaki megtalalta benne a not...eltelt 5 ev es szepen kikupalodott a lelkem a szep ruhaktol, jobb elettol.... igy utolag kiderult az is, hogy a lany folyamatosan csalta az utolso ket evben....egyszer megbocsatott neki a Kedves (mert tul jo szive van) meg majdnem masodjara is de az elet ugy intezte, hogy gyorsan meggondolja magat.... A lany tudta (valoszinu) hogy nem jo neki a kapcsolat de maradt es inkabb csalt - amig ki nem tettek a szuret - mert igy volt "kenyelmes". HA ugy erzed kinotted a kapcsolatod megha nehez is, mert faj DE legy jo magadhoz es oszinte a tarsadhoz legy bator es lepj!

20 éves vagyok és még nem volt barátom soha. Nem szoktam eljárni szórakozni mert igazán barátaim se nagyon vannak elégé gázos?

Legjobb válasz: Nem gázos, csak egy antiszoc lelkisérült egyén vagy. Vannak ilyen egyedül mászkálós tagok, én is ilyen vagyok, és nagyívben fingok rá, hogy kinek mi kéne. Nincs rádírva egyébként, ha kérdezik, mond amit hallani akarnak azok a többi roha-dék, akiknek jókor, jóhelyen alakult a francos életük. Ne szolgáld ki õket,hogy mulassanak rajtad, mekkora egy lúzer vagy kispajtás. Csak az gázos lelki síkon! amit te annak tartasz. A kérdés,hogy szerinted gáz-e. De szerintem úgyis azt mondanád,hogy nem ,nem az, miért volna. Azért mert nem nyaltad a seg-gét senkinek,hogy barátkozzon veled? Azért mert nem voltál kíváncsi a borgõzõs fejjel, drogmámorban, cigarettafüstben lébecoló szar-házi seg-gfejekre a nyomorult zenéjükkel együtt? Fõleg,ha olyan elfoglaltságod volt ezek helyett, amitõl több, jobb vagy mint ez a klón birkanyáj emberkék a klisé életükkel, akik olyan kiégettek lesznek mire harminacasok lesznek, mint a szar! Ezek már koravénen tizenéves koruk közepétõl szexelnek, mire huszasok lesznek nekik már semmi újdonságot nem jelent a szex, neked meg még eztán jöhet el az életed java! Fogd fel pozitívan a helyzeted. Egyébként a kutyát nem érdekel ,hogy ki melyik utat választja. MEg nincs is igazán senkinek semmi köze hozzá!

Nem gázos, csak egy antiszoc lelkisérült egyén vagy. Vannak ilyen egyedül mászkálós tagok, én is ilyen vagyok, és nagyívben fingok rá, hogy kinek mi kéne. Nincs rádírva egyébként, ha kérdezik, mond amit hallani akarnak azok a többi roha-dék, akiknek jókor, jóhelyen alakult a francos életük. Ne szolgáld ki õket, hogy mulassanak rajtad, mekkora egy lúzer vagy kispajtás. Csak az gázos lelki síkon! amit te annak tartasz. A kérdés, hogy szerinted gáz-e. De szerintem úgyis azt mondanád, hogy nem , nem az, miért volna. Azért mert nem nyaltad a seg-gét senkinek, hogy barátkozzon veled? Azért mert nem voltál kíváncsi a borgõzõs fejjel, drogmámorban, cigarettafüstben lébecoló szar-házi seg-gfejekre a nyomorult zenéjükkel együtt? Fõleg, ha olyan elfoglaltságod volt ezek helyett, amitõl több, jobb vagy mint ez a klón birkanyáj emberkék a klisé életükkel, akik olyan kiégettek lesznek mire harminacasok lesznek, mint a szar! Ezek már koravénen tizenéves koruk közepétõl szexelnek, mire huszasok lesznek nekik már semmi újdonságot nem jelent a szex, neked meg még eztán jöhet el az életed java! Fogd fel pozitívan a helyzeted. Egyébként a kutyát nem érdekel , hogy ki melyik utat választja. MEg nincs is igazán senkinek semmi köze hozzá!
Kérdés az hogy számodra gáz e? Engem nem nagyon érdekel hogy más miként éli az életét, ha neki jó úgy akkor azt tesz amit akar.
Kössz, hogy visszaírtál :(
Csak olyannal lehet ismerkedni aki ismerkedni szeretne veled. Ezt jó ha mindenki megjegyzi.
Miért lenne gáz? Amíg Te magad nem érzed annak addig nem az. Vagy netán az zavar, hogy mások emiatt megszólnak esetleg?
20f Én is így vagyok... Nincsenek se barátaim, se haverjaim, és egyáltalán nem megy az ismerkedés. Változtatni nem tudok, pedig szeretnék elmenni legalább valamit sportolni, de képtelen vagyok rá :( Egyedül nem szeretek menni sehova, és nincs kivel mennem, így nem járok sehova. Az egyetemen sem tudok beszélgetni senkivel :( Én gázosnak nem érzem, csak megváltozott bennem valami, és már nem szeretek itthon ülni. Szeretnék pár barátot, akivel tényleg barátok vagyunk, és aztán majd barátnõt is. Szar felszínes haverokat nem akarok... Csak nem vagyok képes ehhez megváltozni, gyenge vagyok hozzá :/
12. ezt nem teljesen értem. kifejtenéd? (privátban is jó) és akkor lány vagy, ha jól értem? 11. voltam
A kérdező hozzászólása: én akkor barátokat meg barátot és szoktak is barátkozni velem de mindig megszünik a kapcsolat ha meg tecek valakinek akkor se ismerkednek meg velem senki
gáznak nem gáz. az a kérdés, neked jó-e így. ha jó, akkor jó. ha nem jó, akkor tenni kéne vmit. hogy mit, jó kérdés, mert kicsit hasonló helyzetben vagyok (fiú) és nem igazán tudok ellene tenni amúgy lány vagy ezexerint?
" az a baj veletek, hogy azt hiszitek, minden ember szar, akiért meg kell mozdítani egy kisujjadat is." Furcsa, én eddig azt tapasztaltam, hogy ez igazából másnak a probléma. Én keresem, meg érdeklõdök hogy mi van él e még, õ ennyire sem képes. Bezzeg ha kell valami, pénz, fuvar, lelki segítsék akkor egybõl keres és kapar, és a tökömet is megnyalná hogyha azt kérném tõle cserébe. Szóval az ilyen emberrõl engedd meg hogy [email protected] véleménnyel legyek!
Nézd, most erre mit mondjunk? Ha téged nem zavar, akkor nem gáz a dolog, nem hiszem, hogy bárki életét felkavarnád ezzel a hozzáállással. DE ha már megkérdezed, valószínûleg mégis zavar a dolog. Akkor pedig gázos a dolog, mert én nem értem, hogy az ilyen otthonülõs emberek mit akarnak? Ülnek a gép elõtt és várják, hogy a sültgalamb majd a szájukba repül? Egy kapcsolatért és a barátokért igenis TENNI kell. ÉS nem tudom, hogy a szórakozást miért kell leminimalizálni az alkoholmámorban fetrengõ, hülye partyarc tizenévesekre...máshogy talán nem lehet? Nem a disco az egyetlen közösségi hely, ahol ismerkedni, barátkozni lehet. Iratkoz be egy nyelvtafolyamra, vmenj önkénteskedni, hasonlók..
jah, a barátok csak úgy jönnek, és alig várják, hogy a barátaid legyenek :D ahhoz, hogy barátaid meg barátnõd legyen, kölcsönös elfogadás és kompromisszumok szükségesek. és abból kiindulva, te hogy állsz az emberekhez, te erre nem vagy képes. az a baj veletek, hogy azt hiszitek, minden ember szar, akiért meg kell mozdítani egy kisujjadat is. nem kell mindenkivel jóban lenni, nem kell mindenkivel jópofizni, de egy antiszociális, bezárkózott, negatív kisugárzású ember nem hogy a veled azonos nemûeknek nem kell, de még egy ellenkezõ nemûnek sem.
Kérdezõ: Gondolom lány vagy. Nem gáz. Én 18 éves fiú vagyok és nekem se volt még bnõm, barátaim sincsenek, nem is vtak. Én nem tartom magam ez miatt gáznak. Nem fogok minden gyökérnek meg az olyanoknak akik különbnek hiszik magukat mindenkinél jó pofizni csak azért, hogy mindenki a barátom legyen. Nem fogok azért változtatni magamon, hogy elfogadjon bár droid nagyképû majom. Majd az igazi barátok meg egy rendes, szeretõ lány elfogad úgy ahogy vagyok. Nem leszek tömeg ember. Jah meg ami a szívemen az a számon. 5: Együtt érzek Veled és nagyon jól teszed.
Ha neked így jó, nem gáz, de akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést:-) Közhelyeket nem akarok ismételgetni, barátokat szerintem nem lehet tudatosan keresni, de egy buliba elnézhetsz. Én is szoktam néha, csak hogy emlékeztessem magam, hogy nem szeretem, és egy darabig megint ne kelljen:-) Jó, ha van ott valakhasonló felfogással, hogy röhöghessünk a partiarcokon, de ha nincs, kibírom úgy is:-) 22/F
utolsó, téged valami nagyon nagy csalódás érhetett, ha ennyire agresszívan állsz az emberekhez... :D sajnállak. kérdezõ: szerintem ezt te gáznak érzed. ha így van, változtass. az meg, hogy én gáznak tartom e, miért számít?
Nem, nem gáz, ha csak te nem érzed annak. Ha igen, akkor javaslom kezdj barátkozni elõbb. Akár itt, a neten is. Aztán bármi kialakulhat.
Nem gáz.
Jah írtál, nem vettem észre. Bocsi :)

Babakocsi de milyen, melyik? Anyukak segitenetek? Annyi fele fajta van, en nem tudok valasztani! Linkelnetek nekem kepeket? Az ar majdnem mindegy, mert kulfoldon vagyok, es itt nincs sok olyan ami otthon, csak hogy lassam mi valt be sok anyukanak.

Legjobb válasz: erre így azért nehéz válaszolni, mert nem tudjuk mik az igényeid pl. kell-e lépcsõn felcipelned, mikorra jön a baba, tehát téli vagy inkább nyáriasabb kocsi legyen, van-e kocsitok, mert akkor a méret sem mindegy, hgoy belefér-e, milyenek az utak állapota ott ahol laktok (kis vagy nagy kerekû kocsi kell) és hiába ajánlanék bármilyet is nem tudom, hgoy azt lehet-e kapni nálatok. azért írd meg mi az elképzelésed, igényed

erre így azért nehéz válaszolni, mert nem tudjuk mik az igényeid pl. kell-e lépcsõn felcipelned, mikorra jön a baba, tehát téli vagy inkább nyáriasabb kocsi legyen, van-e kocsitok, mert akkor a méret sem mindegy, hgoy belefér-e, milyenek az utak állapota ott ahol laktok (kis vagy nagy kerekû kocsi kell) és hiába ajánlanék bármilyet is nem tudom, hgoy azt lehet-e kapni nálatok. azért írd meg mi az elképzelésed, igényed
Szerintem nézz ebayen, én úgy csináltam. Hónapokig kerestem, mire megtaláltam azt a hauckot, annyi, hogy csak egy színben volt. De szerintem ez az almazöld, ami nekem van, tökéletes fiúnak és lánynak is.
Én is külföldön élek. Angliában. Te hol? Nekem a hauck apollo 4 vált be. Fantasztikus. Habár még csak 5 hónapja használjuk, de edddig bevált. Itt van egy link róla, egy youtube-os videó. Mindent elárul a videó. Nagyon praktikus és én ebay-rõl vettem 220 fontért (63 e forintért) kiszállítással együtt. http://www.youtube.com/watch?v=YzWFj-lTRXI
Még mindig én vagyok a szintén angliai: Itt van például egy az ebay-rõl: http://cgi.ebay.co.uk/Multifunctional-QUEST-09-pram-pushchai..
Ja még valami, ha esetleg nem tudnád, úgy keresd, hogy pram. A pushchair az csak sportkocsi, a travel system meg sportkocsi és autós ülés. A pramba még benne van a mózes kosár is. Bocs, ha ezt tudtad.
A kérdező hozzászólása: utolso: itt sem olcso, sot!!! itt 400 £ korul van ami kb 12o.ooo ft. de szep es tetszik, viszont nem biztos hogy adnek erte ennyit :( csak viszonyitaskent mondom hogy az alberletet sem fedezi ez a penz egy honapra (ezt nem panaszkodaskent irtam). de koszonom a linket neked is
ezt a kocsit ismeritek? http://www.matti.hu/termekek/babakocsi/ujszulott_kortol/grac.. jónak tûnik, de itthon elég drága...kint lehet kapni?ha igen, mennyibe kerülül?
colne:D
A kérdező hozzászólása: en meg manchesterben! na most mar kivancsi vagyok te melyik lany vagy, mert en is forumozok ott, en "Z"vagyok. :D tobbieknek koszonom a valaszt, es ezek tenleg igazak amiket az elso irt, mert nekunk a buszra is fel kell szallni. ott kozlekedunk tobbet a babaval. de azert varom meg a velemenyeket!
Megint elsõ: Sajnos elég nehéz, de még mindig könnyen felszállok vele buszra. 15 kiló kábé. Ja és kérdezõhöz: Anglia mely részén vagy, hátha közel vagyunk egymáshoz. Én Lancashire-ben vagyok Manchestertõl 1 óra kábé.
Elsõ vagyok, hú, ez szuper jó:D fórumozok itt angliai kismamikkal, igen, a kérdésnek valami olyasmi a címe, hogy van e itt olyan angliai kismama aki ikreket vár. Nézz be oda is. hátha ott tanácsot adhatnak a csajok. Itt Angliában 500-600 fontokért is lehet venni kocsit, de én az angol terepre valami ilyesmit ajánlanék, mint amit linkeltem. Mindenkinek vagy az a régi babakocsija van, mint amiben a húgom 15 évvel ezelõtt volt, az szerintem egy 6 hónapig jó, aztán mindenképp le kell cserélni, mert ha átalakítható is, túl nagy. Bolygósított kerekeset ajánlok a macskakövek miatt pedig nagy kerekeset. Keskeny babakocsit, mert itt sok a baba, és fel kell férni a buszra, ahol 2-3 babakocsi szokott lenni:D Mivel itt szeles az idõ, ezért ajánlom a mély mózes kosarasat, még nyáron se baj, ha abban van a gyerek kezdetben. Július végén született lányom és elkellett a mély mózes. (szerintem)
bocsi az off-ért, kedves elsõ, hány kilós kb a kocsi? mert nekem is hasonló van, olyan szempontból, hogy hagyományos, hátradönthetõs, nem cserélhetõk az elemei.Szerintem ezek jó kocsik, mert mikor nagyobb a baba, akkor is tud vízszintesen aludni a kocsiban.Míg ha egy olyat veszel, aminek cserélhetõek az elemei, annak a sport részében nem tud vízszintesen feküdni, ja és billeg is...az összesnek billeg a sport része, nekem ezért nem tetszenek.
A kérdező hozzászólása: anglia szinten! esetleg te is az "angliai kismamak forumoldalarol?" ezt a fajtat nezegetem en is!! es koszonom. ja es boldog ujevt nektek!!
köszi az infot, hogy kint sem olcsó a graco... és ezt lehet kint kapni?: http://brendon.hu/Products/ViewDetails/28043?storetype=store.. csak érdekelne mennyi, és hogy ha árulják kint, akkor lehet-e hozzá mózest kapni?

Én 15/F vagyok. Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok és én szerelmes lettem belé. De nem merem bevallani neki, mert félek h kinevet vagy h leégek esetleg elmondja barátnőinek? A lány 14 éves.

Legjobb válasz: szerintem hívd el valahova a lányt, ha nem is igazi randira, akkor csak a suli parkjába beszélgetni. Szerintem nem kell "rázúdítani" ezt az egészet, hogy belezúgtál, mert az mindkettõtöknek kellemetlen lehet. Szóval sétálgattok, és mondjuk próbáld meg megfogni a kezét vagy ilyen apró lépéseket csinálj, és ha tetszik neki a dolog, akkor meghívhatod 1 normális randira, ha nem, akkor meg sajnos kénytelen vagy elfelejteni, de még mindig nem olyan rossz, mintha kitártad volna neki a szíved, és úgy mond nemet.. 14/L :)

szerintem hívd el valahova a lányt, ha nem is igazi randira, akkor csak a suli parkjába beszélgetni. Szerintem nem kell "rázúdítani" ezt az egészet, hogy belezúgtál, mert az mindkettõtöknek kellemetlen lehet. Szóval sétálgattok, és mondjuk próbáld meg megfogni a kezét vagy ilyen apró lépéseket csinálj, és ha tetszik neki a dolog, akkor meghívhatod 1 normális randira, ha nem, akkor meg sajnos kénytelen vagy elfelejteni, de még mindig nem olyan rossz, mintha kitártad volna neki a szíved, és úgy mond nemet.. 14/L :)
Az elözö válaszadód én 1 kicsit cáfolnám! Ahogy láttam lány irta és ahogy kivettem elég romantikus! Sztem ez a romantika kézfogás stb már nem igazán mûködik! Más módon kell megjözeliteni a dolgokat! Sztem egyszerûen mond meg neki hogy nagyon kedveled és nem e lehetne több közetetek mint barátság! De ha nagyon félénk vagy akkor nem is kell megmondani neki inkább csak ird meg iwiwen! A barátnöi meg ne érdekeljen meg senki más te legalább megmered mondani állj így hozzá! Ha nem próbálod meg kb 10év mulva bánni fogod! Ha meg kinevet az az õ szegénységi bizonyitványa! Akkor legalább tudod hogy nem kell vele foglalkozni majd jön a másik! Énis bánom hogy miket kihagytam!:) Tehát sok sikert!
"ez a romantika már nem mûködik????"Milyen világban élünk?Én 23 éves vagyok és nekem nagyon is kell, egyébként szerintem ez személyiségfüggõ!Szerintem nem rossz ötlet amit az elsõ válaszoló írt!:)
fuf, én 14éves lány vagyok, és 15 éves srácokkkal vagyok körlüvéve az osztályomban...milyen jó lenne, ha ezt az egyik osztálytársam irta volna :) . Amúgy igaza van az egyik válaszolónak, ha kiröhög vagy ha elpletykálja a barátnõinek, akkor nem érdemel meg Téged! Sajnos a korosztályunkban most inkább csak viháncoló lányok vannak és 'nagy'macsó srácok :(

A baratom szakitani akart mert szerinte tul szep vagyok. Es fel a hazassagtol is, mert majd jon a Nagy O. Mit tegyek?

1 ev 7ho.ja jarunk. 20ak vagyunk. Nagyon zarkozott, soha nem tudom mit gondol, s az este elmondta, h fel h par ev mulva tul komoly lesz a kapcsolatunk, s nem hulyithet h elvesz felesegul, foleg ha nem fog. Mert mi van ha megismerkedek egy NAGY O -vel. Mert tul szep vagyok, s akarmilyen pasim lehetne.S o nem erzi elegferfinek magat, s utalja ha csak ram is nez az utcan egy ferfi.

Legjobb válasz: Másfél évig voltam egy ilyen sráccal aki sírt nekem mindig hogy én túl szép vagyok hozzá, és hogy hiába tervezgetjük a házasságot én úgyis ott fogom hagyni egy másik miatt. Hát ott hagytam mert elegem lett ebbõl a papucsságból, az ellenõrizgetésekbõl, féltékenykedésekbõl. Megkeserítette az életem. És elegem lett abból hogy mindig én ápolom a pasim lelkét, holott neki kéne a férfiasnak, a határozottnak, a keménynek lennie, erre meg én vigasztalgatom éjjel nappal. Fújjj, én kapásból rosszul vagyok az ilyen papucs pasiktól. Most lehet hogy a tiéd nem ilyen, én nem a te párodra írom ezeket, ez csak az én tapasztalatom. De ennek nem lesz jó vége. Te nem unod már hogy állandóan azt kell szajkóznod hogy de téged szeretlek és nem kell más, és nem csallak meg, nem foglak egyhagyni... na...

Másfél évig voltam egy ilyen sráccal aki sírt nekem mindig hogy én túl szép vagyok hozzá, és hogy hiába tervezgetjük a házasságot én úgyis ott fogom hagyni egy másik miatt. Hát ott hagytam mert elegem lett ebbõl a papucsságból, az ellenõrizgetésekbõl, féltékenykedésekbõl. Megkeserítette az életem. És elegem lett abból hogy mindig én ápolom a pasim lelkét, holott neki kéne a férfiasnak, a határozottnak, a keménynek lennie, erre meg én vigasztalgatom éjjel nappal. Fújjj, én kapásból rosszul vagyok az ilyen papucs pasiktól. Most lehet hogy a tiéd nem ilyen, én nem a te párodra írom ezeket, ez csak az én tapasztalatom. De ennek nem lesz jó vége. Te nem unod már hogy állandóan azt kell szajkóznod hogy de téged szeretlek és nem kell más, és nem csallak meg, nem foglak egyhagyni... na...
Igen, ez tényleg olyan önbeteljesítõ jóslatnak tûnik. Addig mondogatja, amíg megunod és tényleg lelépsz. Lehet hogy 20 évesen tényleg nem kell még házasságról beszélni, de tisztázzátok, hogy mit vártok egymástól. Sajnos ismerek olyat, akinek az esküvõ után jutott eszébe hogy "kitombolja" magát. Van még idõtök, biztos hogy õ is másképp látja majd pár év múlva a dolgokat, és megkéri a kezed!
A kérdező hozzászólása: Nem mondja soha, csak igy ritkan ha rakerdezek.amugy nem mutatja ki h feltene, v zavarna az ilyensmi. en vagyok az elso baratnoje akibe igazan szerelmes...es azt hiszem fel is az erzelemtol...lehet ennek meg jo vege?
Ez lehet hogy csak egy kifogás, és valójában nem emiatt akar szakítani.

Együtt vagyok egy fiúval aki 18, én 25 éves vagyok. 7 hónapja együtt vagyunk és szeretjük egymást. Csak az egész kapcsolat titokban megy, mert félek környezetünk reakciójától. Van ennek a kapcsolatnak értelme? Merjem felvállalni?

De viszont vannak olyan dolgai, amiben sokban különbözünk. Õ nem olyan figyelmes még... tudom hisz még 18.Nem tudom mit tegyek....

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, hogy megéri ez a kapcsolat azt h felvállald akkor vállald. Arról, hogy 7 évvel fiatalabb még lehet tartós a kapcsolat. Biztos érdekesen fog reagálni a környezet, de az egy elég nagy próba lesz és akkor derül ki mennyire erõs ez a kapcsolat. Vagy együtt átvészelítek, mert szeretitek annyira egymást vagy inkább különváltok, mert rájöttök, hogy jobb így. A másik hátulütõ az, hogy te lassan 30-hoz közeledsz és gondolom neked is már a családalapítás ott van a fejedbe, õ meg 18 éves és nehogy egy év után jöjjön rá, hogy még élni akar.

Ha úgy érzed, hogy megéri ez a kapcsolat azt h felvállald akkor vállald. Arról, hogy 7 évvel fiatalabb még lehet tartós a kapcsolat. Biztos érdekesen fog reagálni a környezet, de az egy elég nagy próba lesz és akkor derül ki mennyire erõs ez a kapcsolat. Vagy együtt átvészelítek, mert szeretitek annyira egymást vagy inkább különváltok, mert rájöttök, hogy jobb így. A másik hátulütõ az, hogy te lassan 30-hoz közeledsz és gondolom neked is már a családalapítás ott van a fejedbe, õ meg 18 éves és nehogy egy év után jöjjön rá, hogy még élni akar.
Szerintem ha igazán szereted vállald fel. Én is idõsebb vagyok a páromnál 5 évvel. Ha szeret akkor a biológiai órád ketyegését is figyelembe fogja venni. Amikor én megismertem a páromat õ 21 volt én 26. Azóta eltelt 5 év és most vagyunk a családalapításon. Nagyon szeretjük egymást és az a legjobb hogy mivel fiatalabb olyanra formálhatod amilyennek te szeretnéd. A párom sem volt igazán tapasztalt mikor összejöttünk de most már nem panaszkodhatok. Az hogy nem elég figyelmes még nem jelent semmit. Szerintem nem volt olyan sok tapasztalata. Ülj le vele és beszéljétek meg neki és neked mi az ami jól esik. Nem mindenki jön rá magától.
Nagy a rizikó mert valamennyire még egy taknyossal jársz.Azt mondom neked, hogy csak sodródj az árral!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!