Találatok a következő kifejezésre: Mért tesznek hülye (3 db)

Mért tesznek fel hülye kérdéseket az emberek a www.gyakorikerdesek.hu oldalon? És mért olvassák azt?

Legjobb válasz: Pl. milyen hülye kérdésre gondolsz?.. mert ami szerinted hülye kérdés, az másnak lehet, hogy nem az. És a kérdezõ kíváncsi arra, amit kérdez. Az emberekben pedig van egy olyan szándék, amit segítésnek hívnak és megpróbálnak választ adni a problémás témával kapcsolatban. Tényleg szoktak lenni olyan kérdések, amik furák, de mi van, ha a kérdezõ komolyan nincs tisztában a dolgokkal? És persze vannak olyanok is, akik csak szórakozásból kérdezgetnek mindenfélét...

Pl. milyen hülye kérdésre gondolsz?.. mert ami szerinted hülye kérdés, az másnak lehet, hogy nem az. És a kérdezõ kíváncsi arra, amit kérdez. Az emberekben pedig van egy olyan szándék, amit segítésnek hívnak és megpróbálnak választ adni a problémás témával kapcsolatban. Tényleg szoktak lenni olyan kérdések, amik furák, de mi van, ha a kérdezõ komolyan nincs tisztában a dolgokkal? És persze vannak olyanok is, akik csak szórakozásból kérdezgetnek mindenfélét...
Gondolj arra, hogy ezt az oldalt rengetegen használják, különbözõ korú emberek. ami mondjuk valakinek aki aki idõsebb egyértelmû, az lehet, hogy egy 12 éves gyereknek teljesen komoly kérdés. Másrészt nem mindenki van egyformán otthon mindenben. Például biztosan tudnék olyan kérdést feltenni mondjuk "kémia" témakörben, amin egy hozzáértõ fél órát röhög.
Nekem a kedvencem, h napi 3X megkérdezik 13 éves srácok, h a 13 cm-es pénisz az gáz-e. utána meg vannak sértõdve, ha felhívom arra a figyelmüket, h legalább olvasnának vissza. Komolyan, létre kellene hozni egy külön ilyen kategóriát.
Valóban, van egy-két témakör, amit én pl kabaré helyett olvasgatok...
Persze sokan lusták, mint az állat, hogy utánanézzenek az alap dolgoknak és másokat fárasztanak inkább az értetlenségükkel. Vagy egyszerûen idióták ahhoz, hogy kicsit keresgéljenek a neten. Mivel lehetne annyira tisztelni a válaszadókat, hogy a legalapvetõbb dolgokat legalább google barátunktól megkérdezzük. Mert az a gáz amikor a nem a válasznak, hanem a kérdésnek sincs értelme. Másik része a dolognak, hogy, ha már ingyen választ vár akkor legalább értelmesen fogalmazzon a jóember, és ne rövidítsen le egy négybetûs szót. Aztán, ha gyúnyos választ kap akkor meg "jaj miért nem lehet rendesen válaszolni szerencsétlennek", hát azért mert az, szerencsétlen.
Mert tudják, hogy bármilyen hülye kérdést tesznek is fel, úgy is lesz olyan hülye aki válaszol rá...
A kérdező hozzászólása: Épp azért tettem fel én is ezt a kérdést, mert némelyik kérdésen röhögök, milyen hülyeségeket kérdeznek. Gondoltam ez a kérdés is jó móka lesz.
Hulye kérdések mindíg lesznek, sztem jobb ha hozzászoksz:D
Ez is hülye kérdés

Mért van mindenhol az ha egy boxert vagy egyebet sétáltatnak akkor az emberek összetojják magukat meg teszik a hülye megjegyzéseket, de ha egy yorkit akkor jaj de édes? "

Legjobb válasz: Mert a tv-ben a sok kutyatámadás miatt talán félnek a nagyobb testû kutyáktól, DE a kisebbek fajták agresszívabbak sokkal mint nagyobb társaik :S És minden pici valami aranyos..Ilyenek vagyunk :) Báár nekünk egy staffunk és egy csivink van a csivit a nénik meg a lányok 'jajj de édes'-ezik le a staffot 'jajj de szép kutya' azt meg a férfiak..:D Szóval kinek a pap kinek a paplan :)

Mert a tv-ben a sok kutyatámadás miatt talán félnek a nagyobb testû kutyáktól, DE a kisebbek fajták agresszívabbak sokkal mint nagyobb társaik :S És minden pici valami aranyos..Ilyenek vagyunk :) Báár nekünk egy staffunk és egy csivink van a csivit a nénik meg a lányok 'jajj de édes'-ezik le a staffot 'jajj de szép kutya' azt meg a férfiak..:D Szóval kinek a pap kinek a paplan :)
Látszik, hogy nem sûrûn találkozol a kislányommal(kiscsoportos ovis) Kifejezett Boxer-fanatic. Már többször megíértette velem, hogy ha a tacskónk kiöregszik, akkor egy szép foltos boxer lányt kell vennünk. Rossz a sajtja a nay kutyáknak, és sok ember annyira nem ismeri õket, hogy boxer, roti, amstaff, staffbull, bulli, bulldook, masztiffok, ezek mind egy kalapban vannak : "emberevõ pitbullféle"
nekem is egy havanesem van az amstaff mellett és mikor együtt sétáltatom õket csak lesnek, hogy most mivan.
Én mikor a 2 kuvaszt sétáltatom...xd az emberek egyik oldalról a másikra. A többség fél a nagy kutyáktól, pedig a kis vakarcsok sokkal agresszívabbak..
A rendõröshöz csak anynit, hogy tudod hogy van ez: a szabályok a rendõrökre nem vonatkoznak, õk csak "betartatják" :D (saját két szememmel láttam, mikor rendõrbácsi szép nyugisan (nem szirénázott) úgy átment a gyalogátkelõn hogy az illetõ emberkének hátra kellett ugrania, nehogy elüsse.. :D)
Annyira megoszlanak a vélemények. Én rendszeresen kihordom a dobikat a Margitszigetre. Nyilván nem török utat velük a tömegbe, igyekszünk kulturáltan sétálni. Az emberek egy része ámultan nézi õket, és nem mulasztanák el megdicsérni, hogy milyen csodálatosak, a másik felük közömbös, és van egy nagyon kicsi réteg, és tenyleg nem olyan sokan, akik felkapkodják a gyerekeket, és közben a kutyákkal ijesztgetik, ha rosszalkodik, majd a nagykutya jól megharapja. Na ez azért nem esik jól. Én ugy gondolom, hogy látják a kutyákon, hogy nyugodtask, és néznek annyira normálisnak, hogy nem viszek két fenevadat a szigetre.
A kérdező hozzászólása: Kedves okostojás" 17:52..miértis vennének ki a zsebemböl 30 ezret? mert nem hagyom, hogy megdögöljön a kutyûm 40fokba? igen tényleng semmit nem tudok."amugyis kert városba lakok nem pofázhatnak bele pláne nem a redvás cigányok"nem kéne a kutyámhoz rugni a labdát és talán nem ilyedne meg.
Nem vagyok "okostojás", csak tudomásul veszem azokat az elõírásokat, amik betartásával probléma nélkül járok közterületen a kutyáimmal.És nem vagyok ezzel egyedül. Ha a rendelet kosarat ír elõ, akkor azt kell használni. Lehet, leéled az életedet és nem találkozol közteressel sosem. Legyen szerencséd. Nem fog megdögleni 40 fokban a kutya, ha megfelelõ méretû a kosár.
A kérdező hozzászólása: senki se sétáltatja szájkosárala kutyáját én miért tenném? mert a kedves retek roma"ugat érte?majd ha a kis szar kutyákon is lesz én is rá teszem addig meg nem
Ez ám az értelmes hozzáállás, csak így tovább!! ÉS lehetõleg lelkesedj ugyanígy a helyesírásért is!! : P Nem értem, miért kell ebbe "A cigányokat" belekeverni, gondolom te is olyan habzó szájú, agya nulla, tucatbarom vagy...
A kérdező hozzászólása: meg a jo édes anyád is.elöb irtam le , hogy miért takarodj el inen ha csak a pofádat tudot jártatni senki nem kiváncsi rád..állitom, hogy neked is kis szar kutyáid vannak.
óó, én(akinek írtad a választ) eddig nem írtam, szóval ne azonosíts elõttem lévõkkel!
A kérdező hozzászólása: mért ne mert megsértem kicsiny lelkivilágodat?
Ez aztán értelmes párbszéd! Mi a tökömért nem lehet ezen a rohadt oldalon normálisan megvitatni valamit!??? Nem is ismeritek egymást! Milyen jogon szidkolóztok itt???
A kérdező hozzászólása: ilyen jogon, hogy nem fogom magam hagyni, hogy egy magát okosnak hivõ beképzelt puddli sértegessen"
A szájkosár nyáron tényleg nem praktikus...mellesleg nekem szólt, egy olyan rendõr, kinek a póráz végén ott hörgött, vicsorgott a német juhásza a kutyámra, szájkosár nélkül...na akkor, hogy is van ez?? :) De azt én is utálom, mikor megyek az utcán és a szabadon rohangáló kutyák, odarohannak hozzám, meg ugrálnak rám és mikor odébb emelem õket, még a gazdi van felháborodva, hogy merem magamról leszedni a dögét...
Póráz és szájkosár az érdekes dolog... szájkosarat én se szeretem, és igazából meg se tudom mondani mikor láttam utoljára szájkosárral sétáltatott kutyát. Póráz meg szerintem alap, hogy mérettõl függetlenül kell. A húzkodós pórázt meg legszívesebben betiltanám sétáltatáshoz szerintem rövid póráz kell, jöjjön szépen a lábam mellett... aztán a kutyafuttatón hadd menjen póráz nélkül! basszus, hat óra, menni kell vizslát kergetni. Nem érdemes bosszankodni, kutyára vigyázzunk, konfliktushelyzeteket minimalizáljuk, megjegyzéseket és rosszalló tekinteteket meg figyelmen kívül hagyjuk...
Kedves 17:52, remélem ha ennyire tudatában vagy annak, hogy milyen körülmények között sétáltathatsz kutyát, akkor azt is tudod, hogy azt is meg kell oldani, hogy a kedves eb ne férjen a kerítéshez, sem a csengõhöz, hogy ne tudjon senkit megharapni... :S Csak azért mondom, mert mifelénk hiába van ez szabályozva elvileg vagy mi, mégsem tudok kutyás házakba becsengetni, mert leharapnák a kezemet...(bár mifelénk úgy gondolják, hogy a póráz is csak ajánlás... -.-")
A kérdező hozzászólása: akkor is unalmas , hpgy a szaos kis öleb neki ugrik a kutyámnak az nem baj meg majdnem megharapja mert ugye a retek flexikel sétálni" de ha az enyém oda kapna akkor én lennék a hibás.
Nekem amstaffom van és ahol én lakom egy csomó boxer, pitbull, amstaff, bull terrier gazda van és ahogy én tapasztalom az emberek 99%-a azt mondja, hogy jajj de szép vagy jajj de aranyos és inkább csak a kisgyerekes anyukák tojnak be és a gyerek elé ugranak ha elmegyünk mellettük a kutyámmal. Én egyébként sokkal aranyosabbnak tartok egy ilyesmi fajtát és nem ijedek meg tõlük.
Elsõ vagyok :P Igen nekünk is staffinak neki ugrik csivi..:) és igen a staff és egyéb nagytestûek tényleg szépek, kedvesek stb *.* De a picurok meg olyan kis bizalom keltõek..:D És valódi bohócok õk is csak meg kell nevelni :)
A kérdező hozzászólása: én röhelyesnek és szánalmasnak tartom a kiskutyásokat" mikor a szöke kapja fel a kis fifikéjét")yorski) és szalad ki a világbol mert a boxerem épp futkos
Mert van ez a hülye sztereotípia, mi szerint minden nagyobb testû, vagy erõsebb testfelépítésû kutya vérengzõ vadállat, ellenben a kistestû kutyák mindig édesek... Holott sokszor egy kis zsebkutya elõbb menne neked vagy a kutyádnak, mint a 30 kilós... Akik ismerik a kutyákat úgysem ilyenek, a többiekkel nem kell foglalkozni, te tudod, hogy hülyék és ez a lényeg. :)
Engem még nem láttál eszerint. Egy yorki vagy pincsi vagy mit tudom én milyen táskacirkáló nem kelti fel az érdeklõdésem, ellenben egy boxer... megdobban a szívem minden pillantásától:)
kicsibõl is nagyból is van, ami neked ugrik (bár szerintem kicsik között sokkal több az agresszív) csak nem ugyanaz lesz a végeredmény, ha egy csivava ront neked, mintha egy boxer.... Sétáltassad pórázon (amúgy is utálom mikor valaki szabadon engedi az utcán a kutyáját, nem érdekel, hogy õt mennyire nem bántja, idegenekkel szemben akkor sem kiszámítható, ha emg meg vagy róla gyõzõdve hogy a légynek sem árt, akkor sem szabad másra ráerõltetni) és akkor nem lesz baj... ^^ Ha valaki fél a nagyobb testû kutyáktól az a szíve joga, te meg(itt általánosan beszélek nem kifejezetten rólad, szóval ha rád nem illik, akkor ne vedd fel!) tegyél pórázt meg szájkosarat a kutyára..
A kérdező hozzászólása: porázon sétáltatom nem fogok rá szájkosarat tenni minek? az a kutyának nem séta hanem kinzás. tacsi gazdi..azért nem éppen lehet kiskutyás vagy de egy tacsko vadászkutya mintsem fufuka akit ölbe kapni mert fuj szél"
félreértés ne essek, én utálom a kiskutyákat, mert szerintem gusztustalanok, inkább hasonlítanak patkányra (Nekem egy gyönyörû szép leonbergerem volt..) Ráadásul van az utcánkban egy undorító kis dög, aki folyton nekünk ront, ha hazafelé megyünk, mert kifér a kerítésen... Na én nem tudnék állatokat bántani, mert imádom õket, de ez kiváltja belõlem a gyilkos indulatokat... XD Én csak arról beszélek, hogy megértem, ha valaki fél a nagytestû kutyáktól, meg úgy általában a kutyáktól, nem az övé, nem tudhatja mire számíthat, bármit is bizonygat a gazdi (elõzõ voltam, a túlsokszóismétlõs:D)
Kedvesem, majd ha kivesznek a zsebedbõl cirka 30 000 Ft-ot, teszel rá szájkosarat.A nyakörv, póráz nem kínzás? Vagy azt sem használsz? Kutyás vagyok, méghozzá nagytestûim vannak. De olyan helyen, ahol több ember közlekedik, van rajtuk kosár ás póráz is. Mert ez a szabály. Mert nekem jogom van kutyát sétáltatni, a másik embernek joga van tartani tõle.Azt, hogy féljenek tõlük, pedig megelõzöm a "beöltöztetéssel".
Azért természetesen vannak normális kistestû kutyát tartó gazdik, csak sajna sokan vannak, akik nem is kutyaként kezelik õket... :/ Én is látok olyanokat nap mint nap. A múltkor is vittem a 20 kgmos (szóval nem egy hataaalmas példány) keverék kutyámat és jött velünk szembe egy pasi, két spicc vagy spicc keverékkel, õk póráz nélkül, én pórázzal. A kutyám rögtön ment volna barátkozni, mivel egy elég szûk járdán mentünk el egymás mellett, erre mi a reakciója a gazdinak? Nyakörvüknél fogva megfogta mind a két kutyát és egy két méterrel arrébb tette tõlünk. Pedig a két kutyus is érdeklõdõ volt, semmi agresszió. Mondom hú de kedves vagy... -.-"
ez neki is szólt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!