Találatok a következő kifejezésre: Mért szeretik férfiak (23 db)

Harisnyát több nő hord csupán mert szereti, akkor férfiak közül is lehet így nem?

Olvastam itt és máshol,hogy nők egész évben hordanak harisnyát,mert abban valahogy jobban érzik magukat,de pl én is így vagyok férfiként (25),nem szeretek mezítláb,csak harisnyában lenni. De ezt nem tartom bzis vagy ciki dolognak. Van más is így, férfiakra gondolok.

Legjobb válasz: Hát nem túl férfias, az fix. Férfiak inkább aláöltözõt hordanak télen ha fáznak,az oké. De nem tudnám elképzelni a pasim egy harisnyában... Inkább hordj zoknit!

Hát nem túl férfias, az fix. Férfiak inkább aláöltözõt hordanak télen ha fáznak, az oké. De nem tudnám elképzelni a pasim egy harisnyában... Inkább hordj zoknit!
és nem reagáltak semmit?Mert annyira nem természetes!vagy rosszul gondolom?Kaptál már pozitiv jelzést!ha természetes viselet lenne, én csak azt hordanám rövidnacival még télenis !
A kérdező hozzászólása: Ez felfogás kérdése, a legtöbb embert nem érdekli, de van akinek ez gáz, de kit érdekel ha valakinek ez nem normális? Nem néztek rám akkor furcsán, nem volt semmi.Ha én szeretek így járni, akkor így járok, van akinek bejön a harisnya férfin, nem 1 nõ, csaj mondta, hogy ez nem ciki, ettõl vannak sokkal cikibb kinézetû férfiak, pl akinek kivan a gatyája vagy igénytelen zoknis stb. Ha neked is tetszik, akkor járj úgy.
köszi a biztatást, azt fogom tenni, ma a kislányommal lentvoltam a játszin és az egyik anyuka megkérdezte, hogy harisnyavan rajtsd?azt mondta tõk jo hapsin m3g nem is látott!jol esett s bok,
A kérdező hozzászólása: Örülök, másnak is így kellene, ha szeret hordani, nem kell ettõl félni, hogy más mit szól, gondol. Általában nem is veszik észre a barna testszínût rajtam, de van hogy észreveszik, de engem pl nem zavar, sõt.
szia!Te milyen hosszu nadrággal szoktad hordani?tegnap egy combkõz3pig érõ rõvidnadrággal vettem fel harisnyát, és a párom azt mondta, hogy azzal hülyén néz ki! pedig nekem nagyon tetszett, és kényelmes is volt!azért boltba elmentem benne! egy fiatal pár megis nézett!
A kérdező hozzászólása: Helló! Én hosszabb nadrággal hordom, térdig érõvel :)
köszi! lehet, hogy nekem is hosszabb nacival kéne hordanom! akkor nem olyan kirivó!
vegyél rá egy mini szoknyát és egy magassarkút és akkor lesz egy full nõ szetted.
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces...
bocsánat
szia! itt senki nem akar nõi ruhát hordani! pusztán haeisnyát mert számomra nagyon kényelmes!
A kérdező hozzászólása: És ha látta valaki? Rajtam sokan látják fõleg ha sorban kell várakozni valahol vagy a buszra várva, legutóbb is vagy 25 ember, lányok fõképp látták a lábamon a nylonharisnyát:D
szia!sikerült vásárolnom egy 40 den harisnyát, fel is vettem rövidnadrággal nagyon kényelmes nem messze vanegy bolt zölünkodáig merészkettem csak el benne!nem tudom, hogy látta e valaki de kucsit zavarban voltam!
A kérdező hozzászólása: Oké :)
A kérdező hozzászólása: Nem csak hideg ellen való a harisnya :D És a kedvedért nem hordok zokni, ha harisnyát szeretek.
amúgy nincs kedved eltakarodni az oldalról? kezdtem örülni hogy nem látom már a kérdéseidet
A kérdező hozzászólása: Szerintem neked kellene és beiratkozni alsósnak illemtant tanulni.
Én is mindig hordok nejlonharisnyát õsztõl tavaszig a nadrág alatt. :) Egyrészt mert fázós vagyok, és sokat vagyok kint, másrészt pedig alapból szeretem hordani. :) Otthon is abban vagyok, pedig annyira nincs hideg, hogy szükség lenne rá, csupán a kellemes érzés miatt veszem fel. :)
Én nõként nem szeretem a harisnyát, mégis sokszor van rajtam, mert szoknyához "kötelezõ". De férfiasnak abszolút nem mondanám, el se tudom képzelni, hogy olyan sráccal járjak, aki harisnyát hord. 23L
A kérdező hozzászólása: "Szoknyához kötelezõ", azért hordanak sokan harisnya nélkül :D Én azokról kérdezek, akik nem muszályból hordják. Azt pedig, hogy nem járna egy nõ harisnyát hordó férfival, számomra teljesen felfoghatatlan. Sosem tudtam megérteni, miért kell egy egyszerû ruhanemûnek ekkora jelentõséget tulajdonítani? Egy férfi csak attól lesz normális, egyáltalán ember, ha mindenben követi a felállított "szabályokat"? Harisnyás pasival nem járnál, de gondolom 2 fülbevalós vagy bõr (latex)nadrágossal vagy lófarkossal, rózsaszín ruhással igen.
szia!én is szivesen hordom de rõvidnadrággal utcán még nem mertem felvenni, de otthon is mindig abban vagyok! a párom sem szól érte.te hordod utcán nyilvánosan is?
A kérdező hozzászólása: Szia, igen hordom 4 éve, szeretek úgy lenni, de nem az egész lábamon látható, az úgy gáz, de igaz 1x bementem a városba úgy, hogy csak rövid nadrággal, fényes nylonharisnyában nyáron és összetalálkoztam egy barátnõmmel, de nem furcsálkozott e miatt. De halásznadrággal szoktam, úgy nem ciki. Én fura vagy nem, harisnya nélkül hülyén érzem magam, nem szeretek úgy lenni, bátran hord Te is, nem fog senki vele foglalkozni.
köszi a választ majd kiprobálom, de jelenleg csak fekete harisnyám van otthon, az nagyon feltûnö.majd szerzek be valami nem feltûnöt tudsz valamilyet ajállani?
A kérdező hozzászólása: Hát tudnék ajánlani, de én utcán duplán hordok, nylont, pontosabban 1 pamut és fölé 1 nylon. Azért ha férfi harisnyát akar hordani, azt sztem úgy tegye, hogy ne legyen áttetszõ..Mert az túl nõies. Egy vékony nylon az áttetszõ, nem tudom milyent szeretsz, de van nylonba is ami vastagabb, a pamut nem áttetszõ. Annyi féle van testszínû, biztos találsz jót, de érdemes kibontani, megnézni akár milyen, mert vannak elég ócskák.
kõszi!ha találtam valamilyet jelentkezem ha gondolod!
A kérdező hozzászólása: Hát így van, sosem értem meg, miért kell egy harisnya viselést akkora dolognak tartani. Én férfiasan öltözködök, úgy is nézek ki. Harisnyát csupán szeretek hordani, mert nekem jobban bejön, mint a zokni. Ez normális dolog, az a nem normális szerintem, ha valaki ezt cikinek, bzisnak találja. Harisnyát nem csak alkalomra lehet hordani vagy mert muszáj, hanem egyébként is, praktikum, de ezt magyarázni sem kell, nem mindegy?
Hány éves vagy 10?
Nem, 10 évesen az ember már túl van a "miért?" korszakán.
ma 10:51 De szépen fogalmaztál. Nem kaptál értelmes választ elsõre, ami azért gyakran megesik itt a fórumon, de neked szerencsére sikerült nagyon gyorsan lesüllyedned egy ennél is alacsonyabb szintre. Gratula.
Volt egy csajom, csak kicsit meg kellett simogatnom és a tangája meg a harisnyája szabályosan átázott, pl. moziban. Ezt ne imádná egy férfi????
a nedvesedés egyértelmû jel arra, hogy jól csinálom amit csinálok :) izgalom, izgatottság, vágy, stb. miért jó nyalni? nem csak az íze miatt (minden nõnek más az íze, és nem mindegyik hm... annyira jó), hanem azért is, mert én is örömet szerzek vele.
Egyébként azért szeretik, ha nedves a lány, mert az az izgalom jele. Hogy miért szeretnek nyalni? Én sem tudom megmondani, h miért szeretek szopni...izgató és kész.
A kérdező hozzászólása: mit na persze -.- hadd tudjam már jobban.. lány
Mert fincsi!
na, persze...és fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: kuss -.- 18 vagyok
Akkor 6.
ugyanaz mint egy csaj szemeben ha egy cerka mar lüktet es robban csak a latvanyodtol. Az neked nem izgato? Es nem akarnad "közelebbröl is megnezni"? (csak hogy ne szopast irjak)

A férfiak mit éreznek vagy gondolnak ha sírni látják a lányt miattuk, mert szereti őt, de ők nem szeretik a lányt?

Legjobb válasz: nagyon rossz érzés hogy megbántottam nekem speciel hónapokig lelkiismeret furdalásom volt amikor ilyet csináltam + a gondolat hogy mi lett volna ha...(amúgy csináltam + tapasztaltam)

nagyon rossz érzés hogy megbántottam nekem speciel hónapokig lelkiismeret furdalásom volt amikor ilyet csináltam + a gondolat hogy mi lett volna ha...(amúgy csináltam + tapasztaltam)
Én fiú létemre 4évig voltam szerelmes egy olyan lányba, akinek nem tetszettem. Ez van.
Én lány vagyok, velem történt hasonló, évekig reménytelenül szerelmes voltam egy srácba, akivel egy darabig azt hittem hogy ez az érzés kölcsönös(mondjuk hamar kiderült hogy nem volt az) és évekig eltûnõsdi-feltünõsdit játszott. Egyszer nem bírtam tovább, megkerestem õt, eleinte msn éjszakákon át utána taliztunk személyesen és kiöntöttem neki az érzéseimet hogy képtelen vagyok elfelejteni õt stb, õ megmondta hogy testileg vonzódik hozzám(elõtte összebujtunk, én akartam, talán azt hittem így könnyebb lesz lezárni) de érzelmileg nem 100% magyarul marhára nem érdeklem, akkor kezdtem el sírni, õ adogatta nekem a papírzsepit, elmondta hogy milyen szemétnek érzi magát meg persze jött azzal a kamuszöveggel hogy én túl jó vagyok hozzá és milyen szerencsés lesz az a fiú, aki megkaphat majd engem. A vége elég durva volt mondta hogy szerinte zsarolom érzelmileg és elég durva hangnembe koptatott le amikor hazavitt.De végülis elérte vele a célját. Nem is tudom mit ettem rajta.idealizáltam. Utána még napokig sírtam, átadtam magam a fájdalomnak de utána jobb lett
Én már nem dõlök be ezeknek a trükköknek. A lány elsírta magát elõttem meg minden én meg vigasztaltam. Aztán nemrég rájöttem, hogy azután pár nappal összeköltözött egy sráccal, közben meg engem etetett, hogy mennyire szeret. Hányingerem van tõle és a hasonszõrû lányoktól! X( Ui: Meg ha hason szõrös attól is. :)
Ezt egyszer játszották el velem, akkor el is érte vele a lány amit akart, többször nem dõlök be ennek soha....
Kérdezõ lány vagy? Veled is ez történt?
A legjobb esetben megsajnál, de beléd szeretni nem fog.
Kiélvezi a helyzetet. Boldogságot érez. Direkt keresi a tekinteted. (Ultra szemét)
Sajnos nem egyszer elõfordult ilyen. Szívszorító érzés. Jól esik, hogy valakinek fontos vagyok, de fáj, hogy nem adhatom meg azt, ami boldogítaná, mert engem nagyon nem izgat a dolog. Lehet valahogy kezelni, de ha már belelovalta magát egy elképzelésbe, lényegében lehetetlen fájdalom nélkül megoldani. Sajna még egy jó szex sem nyugtatja meg õket, sõõt...
hát ha a fiú nem szereti a lányt akkor [email protected] ha sir:) szeretet vagy szerelem nélkül mit érezne?:)
Szerintem ez emberfüggõ. Van olyan akinek még tetszik is, hogy ennyire odavan érte valaki és tesz magasról más érzéseire, csak a saját egója nõ. Viszont van aki érzelmesebb, jobban törõdik mások érzéseivel, azok valószínûleg rosszul érzik magukat emiatt. Ez meg olyan sz*r szöveg, hogy "nem dõlök be ennek meg milyen trükk ez, mert sok lány nem azért sír, hogy kicsikarja a kapcsolatot, hanem mert egyszerûen fáj, hopgy nem szeretik viszont.A nõk is emberek:D
az én barátom, aki mindig a szakítással fenyeget, ha bármi miatt sírok (mert pl leüvölti a fejem) egyszerûen kínosan érzi magát és elkerül, amíg szipogok, én meg mindig elfojtom magamban. mert különben látom rajta, hogy legszívesebben elmenekülne, minthogy velem foglalkozzon, vagy magába nézzen, hogy megbántott. és amikor úgy védem magam a támadásai ellen, hogy közben csupa könny a szemem, addig ordít, amíg neki nincs igaza. szóval õ nem szeret.

Mért szeretik a férfiak a nagy női feneket?

Legjobb válasz: Nem biztos hogy a nagyot szeretik,szerintem inkább a kerek,formás popóra buknak.Ennek már a látványa is tetszik nekik és ha még megis markolászhatják...és persze a mondás is úgy tartja hogy nagy kofferba jó pakolni :)

Nem biztos hogy a nagyot szeretik, szerintem inkább a kerek, formás popóra buknak.Ennek már a látványa is tetszik nekik és ha még megis markolászhatják...és persze a mondás is úgy tartja hogy nagy kofferba jó pakolni :)
A génekben van, én úgy tudom a nagy fenék és széles csípõ a termékenység szimbóluma
Én nõ vagyok, de szerintem is egy kicsit nagyobb, kerek, formás popsi az igazi. A férfiak szex közben is imádják jól magmarkolni és abban kapaszkodnak.:) Petranova
én fiú vagyok, és én se tudom a választ...meglátok egy lányt, és relfexbõl a fenekét meglesem, nem tudom, ez bennünk van! :)
nagy kufferba jó pakolni amúgy tényleg nem a nagy, inkább a formás, izmos, kerek :) és ezt csak az értheti, aki már markolt bele egy igazy, jó, ruganyos fenékbe.
Nekem elég nagy a fenekem szerintem, és a párom odáig van érte. Õ is azt mondja, hogy jó nézni, megmarkolni. És õ is szokta mondani ezt a bizonyos mondást :-D
Nagy kufferba jó pakolni, de nagyon naggyal már szégyen utazni. Szóval azért mindennek van határa.
Ha nem cellulitiszes és nem rengõs rezgõs valagról van szó, akkor a buja kicsit ducibb fenék igencsak izgató látvány szerintem. Asszonyos, termékenységi szinbólum nekem nagyon bejön.A fokhagymagirizd popsi kisgyerekeknek van. De a szélsõségek sose jók.
Én csak akkor mondom egy nõnek ezt, ha tényleg úgy is érzem.
Nem férfi vagyok, de. Nekem pl tegnap "maénvagyokalegrondábbaföldkerekén" napom volt. Nem hisztiztem vagy ilyesmi, de a barátom kiszagolta, és megdicsérte azokat a dolgokat rajtam, amik tetszenek neki. Nagyon hálás voltam, egyrészt hogy észrevette, szükségem van a bókokra, másrészt hogy nem átlátszó kedveskedés volt, akár el is hihettem minden szavát. Nem bánom ha nem volt minden igaz, nagyon jólesett :) Néha kell ilyen is. Szerintem.
Tudod ez nálam úgy mûködik, hogy ha igazán szeretek valakit, akkor figyelek rá. Még akkor is ha Õ nem is veszi észre. Ha azt tapasztalom, hogy rossz a hangulata, akkor egy símogatás, vagy egy nagy ölelés többet mondhat bármilyen bóknál. Persze ha a kolléganõrõl van szó akkor marad a bók! Még akkor is mondok néhány dícsérõ megjegyzést , ha nem feltétlenül úgy gondolom. Persze, ha FIGYELÜNK a közvetlen környezetünkre, akkor igyekszünk a rosszkedvet számûzni. Viszatérve a kérdésed lényegére, jómagam még soha nem mondtam egy hölgynek sem hogy õ a világon a legszebb. Azt viszont éreznie kell hogy vele érzem magam a legjobban!
Termeszetesen amikor kimondom, akkor úgy is gondolom.
A párom nem azt szoktam mondani, hogy én vagyok a legszebb nõ a világon, hanem azt, hogy a legjobb. Számára a legjobb, mert házias vagyok, jókat fõzök, imádok sütni, itthon mindig rend van, nem veszekszem, türelmes vagyok, feltétel nélkül szeretem, akkor is ha hülyeséget csinált stb, stb. Szerinte én vagyok a legjobb nõ, a legjobb anya és a legjobb feleség. Ezt 2 napja mondta, remélem még most is így gondolja :D

Mért szeretik nézni a férfiak a nőnek a seggét?

Legjobb válasz: természetesen a szex miatt. :) bizonyos mozdulatokat, testhelyzeteket elõre kódolva kapunk születésünkkor. pl. az ujjszopás, a markolás, a járás, és persze a párzás is. Manapság a normálnak gondolt párosodási helyzet a misszionárius póz. Ez a sztenderd. De a valódi belénk kódolt póz az a kutyapóz. Ez a természetes párosodási formánk. Ha belegondolsz az a leginkább felkinálkozó póz, ha a nõ térdelve elõre dõl és minnél magasabbra kinyomja a fenekét. A fenék maga a felajánlkozás. Na ezért bámulják a pasik a nõk fenekét.

természetesen a szex miatt. :) bizonyos mozdulatokat, testhelyzeteket elõre kódolva kapunk születésünkkor. pl. az ujjszopás, a markolás, a járás, és persze a párzás is. Manapság a normálnak gondolt párosodási helyzet a misszionárius póz. Ez a sztenderd. De a valódi belénk kódolt póz az a kutyapóz. Ez a természetes párosodási formánk. Ha belegondolsz az a leginkább felkinálkozó póz, ha a nõ térdelve elõre dõl és minnél magasabbra kinyomja a fenekét. A fenék maga a felajánlkozás. Na ezért bámulják a pasik a nõk fenekét.
Én lány vagyok, és énis van hogy megnézem egy lány seggét. Tehát a fiúk is megnézik, csak mondjuk a fiúkat izgatja is.
Mert a nõi testnél nincs szebb a világon!
Sok férfi úgy van vele hogy ha megnézi egy lány seggét és szép kerek formás akkor az jut az eszükbe hogy ezzel érdemes megismerkedni és így tovább.
Amiért sok nõ is szereti megnézni a férfiak seggét.
mert az a legszebb rész rajtuk (én is csaj vok)
mert a nõk is nézik a pasik seggét. :D
Mert bele lehet *dum-dumozni* mint az ökör, oszt csitt csapp bum bum durr durr
Amiért a lányok is nézik a férfiak pénztárcáját.

Egyszer azt olvastam, hogy a férfiak nem szeretik, ha egy nonek jo a humora, mert az aggresszio jele. Igaz ez, vagy csak egy hiedelem?

Legjobb válasz: Gondolom valami nõi magazinban volt... Ott vannak ilyen mindent tudó nõk, kár hogy a férfiakat ezek soha nem kérdezik meg. Természetesen oltári nagy baromság.

Gondolom valami nõi magazinban volt... Ott vannak ilyen mindent tudó nõk, kár hogy a férfiakat ezek soha nem kérdezik meg. Természetesen oltári nagy baromság.
És amikor rákérdezek, mi a poén, értelmesen elmondja, bár látszik rajta, hogy kételyei vannak az épelméjûségemet illetõen. Errõl fel lehet ismerni a nagy Õ-t. Jó keresgélést! :D
"Egyébként szeretjük a humoros nõket égészen addig amíg tudják hol a határ a humor és a bunkóság között. A probléma általában az, hogy nem tudjátok." Szerinted a férfiak csak kifinomult, éles elméjû vicceket gyártanak? Én mást olvastam, azt, hogy a férfiak szeretik a jó humorú nõket, de a férfinak nem akkor jó humorú egy nõ, ha tényleg jó a humora, hanem ha nevet a pasi összes viccén.
Értelmes ember kattan a többi értelmes embere, fõleg ha ellenkezõ nembeli. A humor pedig egyfajta ideális, holisztikus indikátor az intellektus fõbb paramétereire, amit persze észjáték "olvasni" is.
A kérdező hozzászólása: koszi a válaszokat, mert mikor olvastam, kicsi megijedtem mert ha ez igaz lett volna akkor a pasik nagy része pszichopatának tartana :D
Ez így nem igaz. A humornak nem az agresszióhoz van köze, hanem az intelligenciához. A humor az egyik legmagasabb fokú énvédõ mechanizmus. Ha egy nõnek (ez férfira ugyanígy értendõ) jó a humora, az mindig a magas intelligencia jele. De csakis a valódi humorról beszélek, nem pedig a humornak álcázott agresszióról vagy arról a jelenségról, amikor valaki nem érti a humort, csak blöfföl és "együtt röhög" a töbiekkel, mintha értené a humort. Azok a férfiak nem szeretik a jó humorú nõket, akik egy nõben nem az értelmes és okos embert keresik, nem a társat, csak az anyapótlékot, az ingyencselédet és ingyenlukat, és azt a buta kislányt, aki fölé mindig feltornyosulhatnak szellemileg.
A nõi magazin az az, amit ostoba libák írnak ostoba libáknak... Egyébként szeretjük a humoros nõket égészen addig amíg tudják hol a határ a humor és a bunkóság között. A probléma általában az, hogy nem tudjátok.
Pont azt szeretik, ha van. :D Nõi magazinoknak soha ne higgy! Szórakozgatásból olvashatod, de ne vedd komolyan, pláne a pasis tanácsokat!
Hát akkor én egy pszichopata vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Igen :D egy noi magazin volt :)
Van agresszív, másokat lehúzó "humor" is, de az a humor, ami mindenkit megnevetett és nem máson hanem valamin nevetünk nem az agresszió jele:)

Fiúk, férfiak! Ti mennyire szeretitek, ha egy lány szex közben izgatja a csiklóját? Mert hallottam már olyat is, hogy a srác nem díjazta, mert elmondása szerint ha vele van, majd ő izgatja, csaj csak élvezze. Hogyan vélekedtek erről?

Legjobb válasz: Nekem tetszik. Számomra azt sugallja, hogy van annyira felszabadult a lány, hogy ezt is meg meri tenni. Mert azért a többségben nagyon erõs gátlás magát simogatni mások elõtt:)

Nekem tetszik. Számomra azt sugallja, hogy van annyira felszabadult a lány, hogy ezt is meg meri tenni. Mert azért a többségben nagyon erõs gátlás magát simogatni mások elõtt:)
Én imádnám. Sajnos eddigi barátnõim nem tették, még akkor sem amikor megpróbáltam rávezetni õket.
Néha túl jó, mármint nem fér a keretbe, ha érted mire gondolok. Pedig jó ideje nem szokatlan. Nem értem a fazont, aki maga akar mindent csinálni, lehet, hogy ugyanez van mint nálam (túl jó), és lódít kicsit, hogy ne kelljen alkudozni! :) :)

Már sokan megkérdezték tőlem, hogy mért nem szeretem az análszexet, és látom, hogy a férfiak nem tudják ezt hová tenni, hiszen ők ezt szeretik. (? )

Mármint persze a legtöbb férfi ki sem próbálná azt, hogy az ő fenekükbe dugjanak fel egy farok méretű dildót, mert az undorító. Nos, én csak a saját tapasztalatomat mondhatom el: ha a seggemet akarják megdugni, akkor az körülbelül számomra olyan érzés, mintha elveszteném a nőiségemet. A puncimat nem akarják, de a seggemet, amit akár egy férfitól is megkaphat (mert mért ne) azt igen. Mondjátok, milyen érzés lenne, ha fintorognék akkor, ha azt mondanád, hogy most a farkadat fogod nekem feldugni, mert én azt nem szeretem, csak mondjuk az ujjaidat vagy egy vibrátort, mert én csak azt élvezem, de te azt ugye nem. Na, amikor a férfi csak a nő seggét akarja, az nekem ilyen érzés. A nőiességem nem kell, ezt érzem. Mert én értem, hogy sok nő el tud élvezni ettől, nekem még nem ment, habár kicsit kellemetlen volt, megteszem a barátomért néha, de ez sokáig úgysem fog menni. Férfiak, ti mit szólnátok, ha a barátnőtök egyszer csak azt mondaná, hogy a farkatokat nem élvezi, ezért csak vibrátorral akarná csinálni?

Legjobb válasz: A szex csapatjáték, csak olyat csinálok, ami mindkettõnknek jól esik. Ha valamit nem akar a nõ, akkor ez van.

A szex csapatjáték, csak olyat csinálok, ami mindkettõnknek jól esik. Ha valamit nem akar a nõ, akkor ez van.
Az én párom nem szereti hála az égnek. Mindkettõnk számára gusztustalan, meg amúgy is inkább most csak egy divathullám. Akik mûvelik a dolgot, azok nem hajlandók azt sem elfogadni, hogy egészségügyi hátrányai is lehetnek, de ez már az õ bajuk! Kérdezõ! Én a helyedben biztosan nem engedném csak azért, mert a párom akarja. Volt már ilyen pasim, aki mindenáron ki akarta próbálni. Mondtam neki, hogy oké, keressen valakit, akivel kipróbálja, de engem örökre hagyjon békén!
Bár én nem vagyok férfi, de válaszolok. Részben igazat adok neked, és nem is kell szeretned, ha nem akarod. Nem mindenki szereti. Csak azt csináld, ami neked is jó, a barátodnak pedig ezt el kell tudni fogadni! Kár is tovább ragozni!
Tehát neked azt mondta a barátod, hogy a puncidat nem élvezi, csak a s-eggedet? Mer' az gáz, lehet, hogy ratyimatyi. Ha viszont ezt nem mondta, akkor nem értem a kiakadást. Alapszabály: a szexben mindent lehet, amit MINDKÉT FÉL élvez. Te az anált nem élvezed, akkor ne csináld, ilyen egyszerû. Amit itt most leírtál, azt a barátoddal kellene közölnöd, nem? Nálunk is felmerült az anál-téma, egyszer megpróbáltuk, de nem élveztem, végig csak azt éreztem, hogy sz-arnom kell, egyáltalán nem izgatott a dolog. Erre a roppant nehéz és komplikált helyzetre az volt a megoldás, hogy -láss csodát- ezt elmondtam neki. És mivel nem idiótával járok, felfogta, megértette, és tiszteletben tartja a dolgot, ezért nem csináltuk többet. Tádááááám.
és még közönséges is :( olvasd el a magyarázatát...
Ha nem szereted, ne csináld. Én is próbáltam a exbarátnõmmel, mert azt szereti, ha a csak az ujjammal izgatom a környéken - miközben a normális helyre megy a farkam -, de már az anál túl sok volt. Nekem pedig csak akkor jó a szex, ha a lánynak is jó.
Ha ügyes volna a pasid, te meg lazább: hatalmasat élvezhetnél.
aha, nem ügyes a pasid, vagy szex közben sem tudsz ellazulni, - hát úgy tényleg problémás.

Igaz hogy a bika férfiak szeretnek nyalni? Mert állítólag ebben ők a legjobbak. ;)

Legjobb válasz: Én bika vagyok, és szeretem :) Nem tudom mi csináljuk-e a legjobban, de még senki sem panaszkodott :) 22/F

Én bika vagyok, és szeretem :) Nem tudom mi csináljuk-e a legjobban, de még senki sem panaszkodott :) 22/F
Nem vagyok bika, de szeretek nyalni! Élvezésig. Akár többszõr is. F.
Nem tudom ilyen hülye összefüggéseket hogy találnak ki.
Volt barátom bika volt, hát nem épp jó technikái voltak. Jelenlegi barátom ikrek, egyszerûen tökéletes. Ez nem ettõl függ.
Mondom én ikrek a legjobbak ebbe:D én is szeretek nyalni de most max fagyit nyalhatok mert nincs barátnõm:D
Én bak vagyok, de a technikám elsõ osztályú sztem. a többi jegy az mind bakfitty :D
Én bika vagyok és imádok nyalni. Eddig felettébb elégedettek voltak velem. Más bika fickók nevében nem nyilatkozhatok. :) Szerintem amúgy ez nem a horoszkóptól függ.
az én barátom bika, én vagyok az elsõ csaj, akit rendesen kinyalt, emrt undorodott a nyalástól. ja, 30 éves és már volt vagy 50 nõvel. de jól csinája :)
A 15-ös nagyon jól mondja, én meg ikrek jegyû vagyok... :D
Ekkora ökörségeket!A bikák az ilyen marhákat tudják nyalni, akik azt hiszik hogy a szex a horoszkóptól függ.:)
A kutyák tudnak igazán jól nyalni. ( Kínai horoszkóp)
gábor pap vagy? :D am lány vagyok és imádok nyalni, és halak. és k*rva jól csinálom ;)))
En szuz vagyok. 27 evesen... es mar az is maradok eletem vegeig. Feltegyek egy kerdest, hogy ciki-e?:D
szerintem meg azok a legjobbak, akik sokat gyakorolták már. jajjistenem.
Rák vagyok mégis úgy nyalok mint Lassie :) szóval hülyeség ugyanugy mint az egész horoszkop-dolog. :D
Én oroszlán vagyok, és a múltkori partneremnek rendkívül tetszett.
ikrek vagyok így dupla élvezet:D
remélem ezt Te sem hiszed el amit leírtál
Skorpió vagyok, úgy megdöflek, menten belehalsz.
Én rák vagyok, én csak szopatni szeretek.
A Bikák nagyon tudnak nyalni :) tapasztalatból mondom :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!