Találatok a következő kifejezésre: Mért szeretik a férfiak a nőnek (4 db)

Mért szeretik a férfiak a nagy női feneket?

Legjobb válasz: Nem biztos hogy a nagyot szeretik,szerintem inkább a kerek,formás popóra buknak.Ennek már a látványa is tetszik nekik és ha még megis markolászhatják...és persze a mondás is úgy tartja hogy nagy kofferba jó pakolni :)

Nem biztos hogy a nagyot szeretik, szerintem inkább a kerek, formás popóra buknak.Ennek már a látványa is tetszik nekik és ha még megis markolászhatják...és persze a mondás is úgy tartja hogy nagy kofferba jó pakolni :)
A génekben van, én úgy tudom a nagy fenék és széles csípõ a termékenység szimbóluma
Én nõ vagyok, de szerintem is egy kicsit nagyobb, kerek, formás popsi az igazi. A férfiak szex közben is imádják jól magmarkolni és abban kapaszkodnak.:) Petranova
én fiú vagyok, és én se tudom a választ...meglátok egy lányt, és relfexbõl a fenekét meglesem, nem tudom, ez bennünk van! :)
nagy kufferba jó pakolni amúgy tényleg nem a nagy, inkább a formás, izmos, kerek :) és ezt csak az értheti, aki már markolt bele egy igazy, jó, ruganyos fenékbe.
Nekem elég nagy a fenekem szerintem, és a párom odáig van érte. Õ is azt mondja, hogy jó nézni, megmarkolni. És õ is szokta mondani ezt a bizonyos mondást :-D
Nagy kufferba jó pakolni, de nagyon naggyal már szégyen utazni. Szóval azért mindennek van határa.
Ha nem cellulitiszes és nem rengõs rezgõs valagról van szó, akkor a buja kicsit ducibb fenék igencsak izgató látvány szerintem. Asszonyos, termékenységi szinbólum nekem nagyon bejön.A fokhagymagirizd popsi kisgyerekeknek van. De a szélsõségek sose jók.

Egyszer azt olvastam, hogy a férfiak nem szeretik, ha egy nonek jo a humora, mert az aggresszio jele. Igaz ez, vagy csak egy hiedelem?

Legjobb válasz: Gondolom valami nõi magazinban volt... Ott vannak ilyen mindent tudó nõk, kár hogy a férfiakat ezek soha nem kérdezik meg. Természetesen oltári nagy baromság.

Gondolom valami nõi magazinban volt... Ott vannak ilyen mindent tudó nõk, kár hogy a férfiakat ezek soha nem kérdezik meg. Természetesen oltári nagy baromság.
És amikor rákérdezek, mi a poén, értelmesen elmondja, bár látszik rajta, hogy kételyei vannak az épelméjûségemet illetõen. Errõl fel lehet ismerni a nagy Õ-t. Jó keresgélést! :D
"Egyébként szeretjük a humoros nõket égészen addig amíg tudják hol a határ a humor és a bunkóság között. A probléma általában az, hogy nem tudjátok." Szerinted a férfiak csak kifinomult, éles elméjû vicceket gyártanak? Én mást olvastam, azt, hogy a férfiak szeretik a jó humorú nõket, de a férfinak nem akkor jó humorú egy nõ, ha tényleg jó a humora, hanem ha nevet a pasi összes viccén.
Értelmes ember kattan a többi értelmes embere, fõleg ha ellenkezõ nembeli. A humor pedig egyfajta ideális, holisztikus indikátor az intellektus fõbb paramétereire, amit persze észjáték "olvasni" is.
A kérdező hozzászólása: koszi a válaszokat, mert mikor olvastam, kicsi megijedtem mert ha ez igaz lett volna akkor a pasik nagy része pszichopatának tartana :D
Ez így nem igaz. A humornak nem az agresszióhoz van köze, hanem az intelligenciához. A humor az egyik legmagasabb fokú énvédõ mechanizmus. Ha egy nõnek (ez férfira ugyanígy értendõ) jó a humora, az mindig a magas intelligencia jele. De csakis a valódi humorról beszélek, nem pedig a humornak álcázott agresszióról vagy arról a jelenségról, amikor valaki nem érti a humort, csak blöfföl és "együtt röhög" a töbiekkel, mintha értené a humort. Azok a férfiak nem szeretik a jó humorú nõket, akik egy nõben nem az értelmes és okos embert keresik, nem a társat, csak az anyapótlékot, az ingyencselédet és ingyenlukat, és azt a buta kislányt, aki fölé mindig feltornyosulhatnak szellemileg.
A nõi magazin az az, amit ostoba libák írnak ostoba libáknak... Egyébként szeretjük a humoros nõket égészen addig amíg tudják hol a határ a humor és a bunkóság között. A probléma általában az, hogy nem tudjátok.
Pont azt szeretik, ha van. :D Nõi magazinoknak soha ne higgy! Szórakozgatásból olvashatod, de ne vedd komolyan, pláne a pasis tanácsokat!
Hát akkor én egy pszichopata vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Igen :D egy noi magazin volt :)
Van agresszív, másokat lehúzó "humor" is, de az a humor, ami mindenkit megnevetett és nem máson hanem valamin nevetünk nem az agresszió jele:)
??? ez hülyeség
Nem tudom, én meleg vagyok és sokkal szívesebben húzgálok egy @-ot. :-)
Nem hiszem, hiszen a lánybabák is ciciztek.
Atyaég! Talán mert nekik nincs, erre nem gondoltál? Nemi jellegek, tudod.
Dehogy is :D Hanem mert ez egy nyilvánvaló különbség a férfi és a nõ között.
huuu de beteg!!!
Ezt remélem nem ide akartad, hanem a humor kategóriába! De ha nem akkor fordítsd meg. Ha annak hogy a férfiak szeretik a mellet ilyen jellegû az oka, akkor a nõk miért szeretik a f...-t?Nem abból ettek kicsinek, még is szeretik.


Mért szeretik nézni a férfiak a nőnek a seggét?

Legjobb válasz: természetesen a szex miatt. :) bizonyos mozdulatokat, testhelyzeteket elõre kódolva kapunk születésünkkor. pl. az ujjszopás, a markolás, a járás, és persze a párzás is. Manapság a normálnak gondolt párosodási helyzet a misszionárius póz. Ez a sztenderd. De a valódi belénk kódolt póz az a kutyapóz. Ez a természetes párosodási formánk. Ha belegondolsz az a leginkább felkinálkozó póz, ha a nõ térdelve elõre dõl és minnél magasabbra kinyomja a fenekét. A fenék maga a felajánlkozás. Na ezért bámulják a pasik a nõk fenekét.

természetesen a szex miatt. :) bizonyos mozdulatokat, testhelyzeteket elõre kódolva kapunk születésünkkor. pl. az ujjszopás, a markolás, a járás, és persze a párzás is. Manapság a normálnak gondolt párosodási helyzet a misszionárius póz. Ez a sztenderd. De a valódi belénk kódolt póz az a kutyapóz. Ez a természetes párosodási formánk. Ha belegondolsz az a leginkább felkinálkozó póz, ha a nõ térdelve elõre dõl és minnél magasabbra kinyomja a fenekét. A fenék maga a felajánlkozás. Na ezért bámulják a pasik a nõk fenekét.
Én lány vagyok, és énis van hogy megnézem egy lány seggét. Tehát a fiúk is megnézik, csak mondjuk a fiúkat izgatja is.
Mert a nõi testnél nincs szebb a világon!
Sok férfi úgy van vele hogy ha megnézi egy lány seggét és szép kerek formás akkor az jut az eszükbe hogy ezzel érdemes megismerkedni és így tovább.
Amiért sok nõ is szereti megnézni a férfiak seggét.
mert az a legszebb rész rajtuk (én is csaj vok)
mert a nõk is nézik a pasik seggét. :D
Mert bele lehet *dum-dumozni* mint az ökör, oszt csitt csapp bum bum durr durr
Amiért a lányok is nézik a férfiak pénztárcáját.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!