Találatok a következő kifejezésre: Mért szeretik a férfiak a nőnek (3 db)

Mért szeretik a férfiak a nagy női feneket?

Legjobb válasz: Nem biztos hogy a nagyot szeretik,szerintem inkább a kerek,formás popóra buknak.Ennek már a látványa is tetszik nekik és ha még megis markolászhatják...és persze a mondás is úgy tartja hogy nagy kofferba jó pakolni :)

Nem biztos hogy a nagyot szeretik, szerintem inkább a kerek, formás popóra buknak.Ennek már a látványa is tetszik nekik és ha még megis markolászhatják...és persze a mondás is úgy tartja hogy nagy kofferba jó pakolni :)
A génekben van, én úgy tudom a nagy fenék és széles csípõ a termékenység szimbóluma
Én nõ vagyok, de szerintem is egy kicsit nagyobb, kerek, formás popsi az igazi. A férfiak szex közben is imádják jól magmarkolni és abban kapaszkodnak.:) Petranova
én fiú vagyok, és én se tudom a választ...meglátok egy lányt, és relfexbõl a fenekét meglesem, nem tudom, ez bennünk van! :)
nagy kufferba jó pakolni amúgy tényleg nem a nagy, inkább a formás, izmos, kerek :) és ezt csak az értheti, aki már markolt bele egy igazy, jó, ruganyos fenékbe.
Nekem elég nagy a fenekem szerintem, és a párom odáig van érte. Õ is azt mondja, hogy jó nézni, megmarkolni. És õ is szokta mondani ezt a bizonyos mondást :-D
Nagy kufferba jó pakolni, de nagyon naggyal már szégyen utazni. Szóval azért mindennek van határa.
Ha nem cellulitiszes és nem rengõs rezgõs valagról van szó, akkor a buja kicsit ducibb fenék igencsak izgató látvány szerintem. Asszonyos, termékenységi szinbólum nekem nagyon bejön.A fokhagymagirizd popsi kisgyerekeknek van. De a szélsõségek sose jók.
??? ez hülyeség
Nem tudom, én meleg vagyok és sokkal szívesebben húzgálok egy @-ot. :-)
Nem hiszem, hiszen a lánybabák is ciciztek.
Atyaég! Talán mert nekik nincs, erre nem gondoltál? Nemi jellegek, tudod.
Dehogy is :D Hanem mert ez egy nyilvánvaló különbség a férfi és a nõ között.
huuu de beteg!!!
Ezt remélem nem ide akartad, hanem a humor kategóriába! De ha nem akkor fordítsd meg. Ha annak hogy a férfiak szeretik a mellet ilyen jellegû az oka, akkor a nõk miért szeretik a f...-t?Nem abból ettek kicsinek, még is szeretik.

Mért szeretik nézni a férfiak a nőnek a seggét?

Legjobb válasz: természetesen a szex miatt. :) bizonyos mozdulatokat, testhelyzeteket elõre kódolva kapunk születésünkkor. pl. az ujjszopás, a markolás, a járás, és persze a párzás is. Manapság a normálnak gondolt párosodási helyzet a misszionárius póz. Ez a sztenderd. De a valódi belénk kódolt póz az a kutyapóz. Ez a természetes párosodási formánk. Ha belegondolsz az a leginkább felkinálkozó póz, ha a nõ térdelve elõre dõl és minnél magasabbra kinyomja a fenekét. A fenék maga a felajánlkozás. Na ezért bámulják a pasik a nõk fenekét.

természetesen a szex miatt. :) bizonyos mozdulatokat, testhelyzeteket elõre kódolva kapunk születésünkkor. pl. az ujjszopás, a markolás, a járás, és persze a párzás is. Manapság a normálnak gondolt párosodási helyzet a misszionárius póz. Ez a sztenderd. De a valódi belénk kódolt póz az a kutyapóz. Ez a természetes párosodási formánk. Ha belegondolsz az a leginkább felkinálkozó póz, ha a nõ térdelve elõre dõl és minnél magasabbra kinyomja a fenekét. A fenék maga a felajánlkozás. Na ezért bámulják a pasik a nõk fenekét.
Én lány vagyok, és énis van hogy megnézem egy lány seggét. Tehát a fiúk is megnézik, csak mondjuk a fiúkat izgatja is.
Mert a nõi testnél nincs szebb a világon!
Sok férfi úgy van vele hogy ha megnézi egy lány seggét és szép kerek formás akkor az jut az eszükbe hogy ezzel érdemes megismerkedni és így tovább.
Amiért sok nõ is szereti megnézni a férfiak seggét.
mert az a legszebb rész rajtuk (én is csaj vok)
mert a nõk is nézik a pasik seggét. :D
Mert bele lehet *dum-dumozni* mint az ökör, oszt csitt csapp bum bum durr durr
Amiért a lányok is nézik a férfiak pénztárcáját.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!