Találatok a következő kifejezésre: Mért szeretik a férfiak a (19 db)

Mért szeretik a férfiak a nagy női feneket?

Legjobb válasz: Nem biztos hogy a nagyot szeretik,szerintem inkább a kerek,formás popóra buknak.Ennek már a látványa is tetszik nekik és ha még megis markolászhatják...és persze a mondás is úgy tartja hogy nagy kofferba jó pakolni :)

Nem biztos hogy a nagyot szeretik, szerintem inkább a kerek, formás popóra buknak.Ennek már a látványa is tetszik nekik és ha még megis markolászhatják...és persze a mondás is úgy tartja hogy nagy kofferba jó pakolni :)
A génekben van, én úgy tudom a nagy fenék és széles csípõ a termékenység szimbóluma
Én nõ vagyok, de szerintem is egy kicsit nagyobb, kerek, formás popsi az igazi. A férfiak szex közben is imádják jól magmarkolni és abban kapaszkodnak.:) Petranova
én fiú vagyok, és én se tudom a választ...meglátok egy lányt, és relfexbõl a fenekét meglesem, nem tudom, ez bennünk van! :)
nagy kufferba jó pakolni amúgy tényleg nem a nagy, inkább a formás, izmos, kerek :) és ezt csak az értheti, aki már markolt bele egy igazy, jó, ruganyos fenékbe.
Nekem elég nagy a fenekem szerintem, és a párom odáig van érte. Õ is azt mondja, hogy jó nézni, megmarkolni. És õ is szokta mondani ezt a bizonyos mondást :-D
Nagy kufferba jó pakolni, de nagyon naggyal már szégyen utazni. Szóval azért mindennek van határa.
Ha nem cellulitiszes és nem rengõs rezgõs valagról van szó, akkor a buja kicsit ducibb fenék igencsak izgató látvány szerintem. Asszonyos, termékenységi szinbólum nekem nagyon bejön.A fokhagymagirizd popsi kisgyerekeknek van. De a szélsõségek sose jók.
mert az érzelgõssége ellenére azért rendesen megdug. ezért.
ha hiszed ha nem az utolsónak igaza van. nem tudom viccbõl szánta-e a választ, de igy van. vagy mert jól néz ki. ezen most ne háborodj fel, felületesség, állati ösztön, de ez van. az igazság néha fáj.
A kérdező hozzászólása: még nem feküdtünk le és nem éppen egy don juan külsõleg..

Már sokan megkérdezték tőlem, hogy mért nem szeretem az análszexet, és látom, hogy a férfiak nem tudják ezt hová tenni, hiszen ők ezt szeretik. (? )

Mármint persze a legtöbb férfi ki sem próbálná azt, hogy az ő fenekükbe dugjanak fel egy farok méretű dildót, mert az undorító. Nos, én csak a saját tapasztalatomat mondhatom el: ha a seggemet akarják megdugni, akkor az körülbelül számomra olyan érzés, mintha elveszteném a nőiségemet. A puncimat nem akarják, de a seggemet, amit akár egy férfitól is megkaphat (mert mért ne) azt igen. Mondjátok, milyen érzés lenne, ha fintorognék akkor, ha azt mondanád, hogy most a farkadat fogod nekem feldugni, mert én azt nem szeretem, csak mondjuk az ujjaidat vagy egy vibrátort, mert én csak azt élvezem, de te azt ugye nem. Na, amikor a férfi csak a nő seggét akarja, az nekem ilyen érzés. A nőiességem nem kell, ezt érzem. Mert én értem, hogy sok nő el tud élvezni ettől, nekem még nem ment, habár kicsit kellemetlen volt, megteszem a barátomért néha, de ez sokáig úgysem fog menni. Férfiak, ti mit szólnátok, ha a barátnőtök egyszer csak azt mondaná, hogy a farkatokat nem élvezi, ezért csak vibrátorral akarná csinálni?

Legjobb válasz: A szex csapatjáték, csak olyat csinálok, ami mindkettõnknek jól esik. Ha valamit nem akar a nõ, akkor ez van.

A szex csapatjáték, csak olyat csinálok, ami mindkettõnknek jól esik. Ha valamit nem akar a nõ, akkor ez van.
Az én párom nem szereti hála az égnek. Mindkettõnk számára gusztustalan, meg amúgy is inkább most csak egy divathullám. Akik mûvelik a dolgot, azok nem hajlandók azt sem elfogadni, hogy egészségügyi hátrányai is lehetnek, de ez már az õ bajuk! Kérdezõ! Én a helyedben biztosan nem engedném csak azért, mert a párom akarja. Volt már ilyen pasim, aki mindenáron ki akarta próbálni. Mondtam neki, hogy oké, keressen valakit, akivel kipróbálja, de engem örökre hagyjon békén!
Bár én nem vagyok férfi, de válaszolok. Részben igazat adok neked, és nem is kell szeretned, ha nem akarod. Nem mindenki szereti. Csak azt csináld, ami neked is jó, a barátodnak pedig ezt el kell tudni fogadni! Kár is tovább ragozni!
Tehát neked azt mondta a barátod, hogy a puncidat nem élvezi, csak a s-eggedet? Mer' az gáz, lehet, hogy ratyimatyi. Ha viszont ezt nem mondta, akkor nem értem a kiakadást. Alapszabály: a szexben mindent lehet, amit MINDKÉT FÉL élvez. Te az anált nem élvezed, akkor ne csináld, ilyen egyszerû. Amit itt most leírtál, azt a barátoddal kellene közölnöd, nem? Nálunk is felmerült az anál-téma, egyszer megpróbáltuk, de nem élveztem, végig csak azt éreztem, hogy sz-arnom kell, egyáltalán nem izgatott a dolog. Erre a roppant nehéz és komplikált helyzetre az volt a megoldás, hogy -láss csodát- ezt elmondtam neki. És mivel nem idiótával járok, felfogta, megértette, és tiszteletben tartja a dolgot, ezért nem csináltuk többet. Tádááááám.
és még közönséges is :( olvasd el a magyarázatát...
Ha nem szereted, ne csináld. Én is próbáltam a exbarátnõmmel, mert azt szereti, ha a csak az ujjammal izgatom a környéken - miközben a normális helyre megy a farkam -, de már az anál túl sok volt. Nekem pedig csak akkor jó a szex, ha a lánynak is jó.
Ha ügyes volna a pasid, te meg lazább: hatalmasat élvezhetnél.
aha, nem ügyes a pasid, vagy szex közben sem tudsz ellazulni, - hát úgy tényleg problémás.

Igaz hogy a bika férfiak szeretnek nyalni? Mert állítólag ebben ők a legjobbak. ;)

Legjobb válasz: Én bika vagyok, és szeretem :) Nem tudom mi csináljuk-e a legjobban, de még senki sem panaszkodott :) 22/F

Én bika vagyok, és szeretem :) Nem tudom mi csináljuk-e a legjobban, de még senki sem panaszkodott :) 22/F
Nem vagyok bika, de szeretek nyalni! Élvezésig. Akár többszõr is. F.
Nem tudom ilyen hülye összefüggéseket hogy találnak ki.
Volt barátom bika volt, hát nem épp jó technikái voltak. Jelenlegi barátom ikrek, egyszerûen tökéletes. Ez nem ettõl függ.
Mondom én ikrek a legjobbak ebbe:D én is szeretek nyalni de most max fagyit nyalhatok mert nincs barátnõm:D
Én bak vagyok, de a technikám elsõ osztályú sztem. a többi jegy az mind bakfitty :D
Én bika vagyok és imádok nyalni. Eddig felettébb elégedettek voltak velem. Más bika fickók nevében nem nyilatkozhatok. :) Szerintem amúgy ez nem a horoszkóptól függ.
az én barátom bika, én vagyok az elsõ csaj, akit rendesen kinyalt, emrt undorodott a nyalástól. ja, 30 éves és már volt vagy 50 nõvel. de jól csinája :)
A 15-ös nagyon jól mondja, én meg ikrek jegyû vagyok... :D
Ekkora ökörségeket!A bikák az ilyen marhákat tudják nyalni, akik azt hiszik hogy a szex a horoszkóptól függ.:)
A kutyák tudnak igazán jól nyalni. ( Kínai horoszkóp)
gábor pap vagy? :D am lány vagyok és imádok nyalni, és halak. és k*rva jól csinálom ;)))
En szuz vagyok. 27 evesen... es mar az is maradok eletem vegeig. Feltegyek egy kerdest, hogy ciki-e?:D
szerintem meg azok a legjobbak, akik sokat gyakorolták már. jajjistenem.
Rák vagyok mégis úgy nyalok mint Lassie :) szóval hülyeség ugyanugy mint az egész horoszkop-dolog. :D
Én oroszlán vagyok, és a múltkori partneremnek rendkívül tetszett.
ikrek vagyok így dupla élvezet:D
remélem ezt Te sem hiszed el amit leírtál
Skorpió vagyok, úgy megdöflek, menten belehalsz.
Én rák vagyok, én csak szopatni szeretek.
A Bikák nagyon tudnak nyalni :) tapasztalatból mondom :P
Hány éves vagy 10?
Nem, 10 évesen az ember már túl van a "miért?" korszakán.
ma 10:51 De szépen fogalmaztál. Nem kaptál értelmes választ elsõre, ami azért gyakran megesik itt a fórumon, de neked szerencsére sikerült nagyon gyorsan lesüllyedned egy ennél is alacsonyabb szintre. Gratula.
Volt egy csajom, csak kicsit meg kellett simogatnom és a tangája meg a harisnyája szabályosan átázott, pl. moziban. Ezt ne imádná egy férfi????
a nedvesedés egyértelmû jel arra, hogy jól csinálom amit csinálok :) izgalom, izgatottság, vágy, stb. miért jó nyalni? nem csak az íze miatt (minden nõnek más az íze, és nem mindegyik hm... annyira jó), hanem azért is, mert én is örömet szerzek vele.
Egyébként azért szeretik, ha nedves a lány, mert az az izgalom jele. Hogy miért szeretnek nyalni? Én sem tudom megmondani, h miért szeretek szopni...izgató és kész.
A kérdező hozzászólása: mit na persze -.- hadd tudjam már jobban.. lány
Mert fincsi!
na, persze...és fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: kuss -.- 18 vagyok
Akkor 6.
ugyanaz mint egy csaj szemeben ha egy cerka mar lüktet es robban csak a latvanyodtol. Az neked nem izgato? Es nem akarnad "közelebbröl is megnezni"? (csak hogy ne szopast irjak)

A férfiak mit éreznek vagy gondolnak ha sírni látják a lányt miattuk, mert szereti őt, de ők nem szeretik a lányt?

Legjobb válasz: nagyon rossz érzés hogy megbántottam nekem speciel hónapokig lelkiismeret furdalásom volt amikor ilyet csináltam + a gondolat hogy mi lett volna ha...(amúgy csináltam + tapasztaltam)

nagyon rossz érzés hogy megbántottam nekem speciel hónapokig lelkiismeret furdalásom volt amikor ilyet csináltam + a gondolat hogy mi lett volna ha...(amúgy csináltam + tapasztaltam)
Én fiú létemre 4évig voltam szerelmes egy olyan lányba, akinek nem tetszettem. Ez van.
Én lány vagyok, velem történt hasonló, évekig reménytelenül szerelmes voltam egy srácba, akivel egy darabig azt hittem hogy ez az érzés kölcsönös(mondjuk hamar kiderült hogy nem volt az) és évekig eltûnõsdi-feltünõsdit játszott. Egyszer nem bírtam tovább, megkerestem õt, eleinte msn éjszakákon át utána taliztunk személyesen és kiöntöttem neki az érzéseimet hogy képtelen vagyok elfelejteni õt stb, õ megmondta hogy testileg vonzódik hozzám(elõtte összebujtunk, én akartam, talán azt hittem így könnyebb lesz lezárni) de érzelmileg nem 100% magyarul marhára nem érdeklem, akkor kezdtem el sírni, õ adogatta nekem a papírzsepit, elmondta hogy milyen szemétnek érzi magát meg persze jött azzal a kamuszöveggel hogy én túl jó vagyok hozzá és milyen szerencsés lesz az a fiú, aki megkaphat majd engem. A vége elég durva volt mondta hogy szerinte zsarolom érzelmileg és elég durva hangnembe koptatott le amikor hazavitt.De végülis elérte vele a célját. Nem is tudom mit ettem rajta.idealizáltam. Utána még napokig sírtam, átadtam magam a fájdalomnak de utána jobb lett
Én már nem dõlök be ezeknek a trükköknek. A lány elsírta magát elõttem meg minden én meg vigasztaltam. Aztán nemrég rájöttem, hogy azután pár nappal összeköltözött egy sráccal, közben meg engem etetett, hogy mennyire szeret. Hányingerem van tõle és a hasonszõrû lányoktól! X( Ui: Meg ha hason szõrös attól is. :)
Ezt egyszer játszották el velem, akkor el is érte vele a lány amit akart, többször nem dõlök be ennek soha....
Kérdezõ lány vagy? Veled is ez történt?
A legjobb esetben megsajnál, de beléd szeretni nem fog.
Kiélvezi a helyzetet. Boldogságot érez. Direkt keresi a tekinteted. (Ultra szemét)
Sajnos nem egyszer elõfordult ilyen. Szívszorító érzés. Jól esik, hogy valakinek fontos vagyok, de fáj, hogy nem adhatom meg azt, ami boldogítaná, mert engem nagyon nem izgat a dolog. Lehet valahogy kezelni, de ha már belelovalta magát egy elképzelésbe, lényegében lehetetlen fájdalom nélkül megoldani. Sajna még egy jó szex sem nyugtatja meg õket, sõõt...
hát ha a fiú nem szereti a lányt akkor [email protected] ha sir:) szeretet vagy szerelem nélkül mit érezne?:)
Szerintem ez emberfüggõ. Van olyan akinek még tetszik is, hogy ennyire odavan érte valaki és tesz magasról más érzéseire, csak a saját egója nõ. Viszont van aki érzelmesebb, jobban törõdik mások érzéseivel, azok valószínûleg rosszul érzik magukat emiatt. Ez meg olyan sz*r szöveg, hogy "nem dõlök be ennek meg milyen trükk ez, mert sok lány nem azért sír, hogy kicsikarja a kapcsolatot, hanem mert egyszerûen fáj, hopgy nem szeretik viszont.A nõk is emberek:D
az én barátom, aki mindig a szakítással fenyeget, ha bármi miatt sírok (mert pl leüvölti a fejem) egyszerûen kínosan érzi magát és elkerül, amíg szipogok, én meg mindig elfojtom magamban. mert különben látom rajta, hogy legszívesebben elmenekülne, minthogy velem foglalkozzon, vagy magába nézzen, hogy megbántott. és amikor úgy védem magam a támadásai ellen, hogy közben csupa könny a szemem, addig ordít, amíg neki nincs igaza. szóval õ nem szeret.

Ha a nőknek nem a méret a lényeg, miért szeretik a néger férfiakat?

Legjobb válasz: nem is szeretem a négereket.

Ki szereti a négereket? 22/L
Rengeteg nõ a négereket preferálja -- Na igen, de nézz meg pár pornóképet ahol fehér nõ négerrel szexel, hogy milyen pofát vág közben. Kicsit sem fájhat neki ugye?
Sosem tudnék lefeküdni néger pasival!A hideg is kiráz a gondolattól!
nem is szeretem a négereket.
Ki mondta hogy szeretik ?
Egyrészt mert a méret a lényeg nekik, másrészt mert agymosottak, és azt hiszik, h a néger jobb a fehérnél.
És elhiszed, hogy nem a méret a lényeg? :D
ez ugyan olyan mint a pénz nem boldogít, vagy a külsõ nem számít, esetleg nem a ruha teszi az embert... mind hazugság.
Mert a csoki csak a szájukban olvad nem a kezükben :) )))
A kérdező hozzászólása: Rengeteg nõ a négereket preferálja.
Azert nehany dolgot tisztaba kene tenni szerintem: 1. Valoban van sok no, akinek tetszenek a neger ferfiak, de nagyon sokan vannak, akiknek nem. 2. Bar sok felmeres, kutatas, statisztika szerint a neger ferfiak atlagos peniszmerete valoban nagyobb 1-2 cm-rel az europai ferfiakenal (azzal most ne foglalkozzunk, hogy mennyire tekinthetok hitelesnek a felmeresek), ez korantsem jelenti azt, hogy minden feketenek nagy meretu a penisze. Naluk is vannak, akiknek akar egeszen kicsi is lehet a merete. 3. Valoban vannak olyan nok, akik kifejezetten kedvelik a nagy peniszmeretet, de vannak olyanok is, akiknek egyaltalan nem, vagy kevesbe szamit fontosnak a meret, vagy egyenesen az atlagos, vagy kis meretet reszesitik elonyben. 4. Ha egy nonek tetszenek a neger ferfiak, az nem jelenti automatikusan azt, hogy a nagy peniszmeretet kedveli es kizarolag emiatt vonzodik a fekete boru fiukhoz.
Cigánykerekezni fog örömében.
No az ilyen poharazgató emberke, inkább azt nézi mi van a pohárban, és nem igen érdekli mit írtak rá!
Most magadat nyugtatod vagy minket akarsz meggyõzni? :)
A kérdező hozzászólása: de csak családtagokkal iszik-_-
A legtöbb pasi nincs túlságosan oda az ilyen ajándékokért, de te ismered a barátodat. Én biztos inkább valami frappánsat gravíroztattam volna bele, ha már gravíroztatok, nem ilyen személyeset. Már csak azért is, mert egy borospoharat társaságban is elõvesz az ember, mondjuk ha a haverokkal borozgat otthon, és nem biztos, hogy a "nagyon szeretlek mucikám", vagy ehhez hasonló szöveg a társaságra tartozik. Inkább írtam volna az ajándékhoz egy kártyát valami romantikus, személyre szóló üzenettel.
Csaj vagyok és én is utálom az ilyen nyálas dolgokat. Ha már gravíroztatok, akkor nem ilyet. Pl: borimádó, bor specialista, stb. Én a páromnak (és minden porcikáját imádom) egy boros könyvet vettem mégse írtam tele a lapjait, hogy így imádlak, úgy szeretlek. Egy teljesen általános idézet van benne a bor és ember összefüggésérõl, mégis emlék marad, mert tõlem van. másik példa: valentin napra csináltattam kulcstartót. Semmi szeri, puszi, csak két lemezke a nevünkkel és egy lány és fiú figura. Szerintem kicsit túlzásba estél, elég lett volna a neve.
A kérdező hozzászólása: nem értem ebbe mi a nyálas dolog! :S
Miért kellett elrontani a poharat azzal, hogy személyes dolfot gravíroztatsz bele? Biztos lehetsz benne, hogy nem fog belõle inni a haverjai elõtt, mert ez annyira csajos dolog. A szeretlekbõl, meg a szívecskékbõl tudná, hogy szereted? Szerintem elég lett volna a pohár, abból is tudta volna, hogy szereted. A lányok nagyon csöpögõsek tudnak lenni, és ez gáz.
A kérdező hozzászólása: még válaszokat kérek!! :P :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. :) 3as azért írattatam rá h ezzel is érezze h szeretem. csak nemtudtam hogy egy fiùnak tetszene az ilyen ajândék... a szövegben biztos vagyok h tetszik neki, csak h jó lesz e egy borospoháron. :) )
Nagy nyilvánosság elõtt k*veri majd örömében.
Ha már megvetted, akkor tökminegy mit válaszolunk. Odaadod, aztán meglátod. Bár a férfiak nem bírják az ilyen cukiságokat, mint pl. "szeretlek+szívecskék", stb..
Ha szeret borozni, akkor biztos örül majd. Jó ajándékötlet.
örült neki? :D
Izgat mint testrész.
Akár csak a nõket a mienk. Egyértelmûen.
persze hogy izgat. hisz a látványához azt a jó érzést társítom, mint mikor behatolok egy lánynak. :)
Önmagában is szeretem és izgat. Már a látványa is nem kell hozzá bedugni :)
A kérdező hozzászólása: olyan jó ilyet hallani *.*
Engem is izgat mint testrész. Nem csak bedugni szeretem oda, de én személy szerint nyalni is nagyon szeretek.
kérdezõ, talán neked nincs aki dicsérgesse, nyalja falja, és idõnként jól helyrerakja? :P
A kérdező hozzászólása: Nincs sajna, de csak erre nem is kén senki.
igen, mint tesztrész is izgat, de engem a lomposok is izgatnak, mint tesztrész, pedig hetero vagyok, de akkor is...

Mért csak a vékony nőket szeretik dugni a férfiak?

Legjobb válasz: Miért, mert te miért szeretsz helyes csávókkal dugni miért nem a fürdetlen öreg koszos csövesekkel dugsz?

értelmezd kérlek a nevem. ha sikerült, szólj.
Miért, mert te miért szeretsz helyes csávókkal dugni miért nem a fürdetlen öreg koszos csövesekkel dugsz?
van egy bálna méretû o.társam és érdekes, mindig talál magának pasit, aki megdugja, szóval ez így ahogy van általánosítás, és h.lyeség õket is sokan szeretik csak ciki bevallani, mert a csontváz ma a divat
http://www.youtube.com/watch?v=3uwOCKqq6FE Tessék egy kis biztató :D
én a vékonyakat nem annyira díjazom... inkább átlagos vagy duci F19
sokkal izgatobbak a vékony és kecses lábak.. kerek popsi.. picit legyen rajta mit fogni aztán ennyi.
Nem csak a vékonyakat szeretik! csak mindenkinek meg kell találni a párját!
En a ducikat szeretem!
Személy szerint én nemszeretem ha egy nõnek elöl 6 melle van! Bocsi duci csajok, de 85 felett nekem megszûntök létezni mint lehetséges partner. Egyszerûen nem találom vonzónak ha egy nõ már túl kövér! Na persze a kórosan sovány, modell szerûnél is vékonyabb alkat sem tetszik. Az arany középút + - (max) 10 kg ;)
Én valóban a vékony nõket szeretem, szeretem is õket dugni.Viszont azt látom, hogy rengeteg husi és molett csaj mellett ott van egy férfi. Szóval ez nem így van!
ezt nem tudom mibõl szûrted le, ezt csak Te tudod érdekes mert soha nem voltam nádszál, még sincs ezzel gondom tény valakinek ez tetszik már fiatal korában, valakinek soha nem jön be de van olyan is aki ezt kíváncsiságból is megteszi N
Nem vagyok duci, de nádszál sem. Van mellem és seggem is, mégis úgy tapasztaltam, hogy szeretnek velem hancúrozni. Ízlések és pofonok, ennyi mindösszesen. 24L
Mert van aki azt szereti ennyi. Van akinek nem fog felállni egy duci vagy túlsúlyos nõre. Nem kell irigykedni.
Rágalom. Én szeretem a telt hölgyeket is. Azok a legjobbak :)
Átlagos lányokkal szeretünk, nem vékonyakkal, de nem is bálnákkal. érted...
miért, csak a vékony csajokat szeretik? vagy én nem vagyok férfi? mert én szeretem a nem vékonyakat is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!