Találatok a következő kifejezésre: Mért szeretik a férfiak (19 db)

Mért szeretik a férfiak a nagy női feneket?

Legjobb válasz: Nem biztos hogy a nagyot szeretik,szerintem inkább a kerek,formás popóra buknak.Ennek már a látványa is tetszik nekik és ha még megis markolászhatják...és persze a mondás is úgy tartja hogy nagy kofferba jó pakolni :)

Nem biztos hogy a nagyot szeretik, szerintem inkább a kerek, formás popóra buknak.Ennek már a látványa is tetszik nekik és ha még megis markolászhatják...és persze a mondás is úgy tartja hogy nagy kofferba jó pakolni :)
A génekben van, én úgy tudom a nagy fenék és széles csípõ a termékenység szimbóluma
Én nõ vagyok, de szerintem is egy kicsit nagyobb, kerek, formás popsi az igazi. A férfiak szex közben is imádják jól magmarkolni és abban kapaszkodnak.:) Petranova
én fiú vagyok, és én se tudom a választ...meglátok egy lányt, és relfexbõl a fenekét meglesem, nem tudom, ez bennünk van! :)
nagy kufferba jó pakolni amúgy tényleg nem a nagy, inkább a formás, izmos, kerek :) és ezt csak az értheti, aki már markolt bele egy igazy, jó, ruganyos fenékbe.
Nekem elég nagy a fenekem szerintem, és a párom odáig van érte. Õ is azt mondja, hogy jó nézni, megmarkolni. És õ is szokta mondani ezt a bizonyos mondást :-D
Nagy kufferba jó pakolni, de nagyon naggyal már szégyen utazni. Szóval azért mindennek van határa.
Ha nem cellulitiszes és nem rengõs rezgõs valagról van szó, akkor a buja kicsit ducibb fenék igencsak izgató látvány szerintem. Asszonyos, termékenységi szinbólum nekem nagyon bejön.A fokhagymagirizd popsi kisgyerekeknek van. De a szélsõségek sose jók.
mert az érzelgõssége ellenére azért rendesen megdug. ezért.
ha hiszed ha nem az utolsónak igaza van. nem tudom viccbõl szánta-e a választ, de igy van. vagy mert jól néz ki. ezen most ne háborodj fel, felületesség, állati ösztön, de ez van. az igazság néha fáj.
A kérdező hozzászólása: még nem feküdtünk le és nem éppen egy don juan külsõleg..

Már sokan megkérdezték tőlem, hogy mért nem szeretem az análszexet, és látom, hogy a férfiak nem tudják ezt hová tenni, hiszen ők ezt szeretik. (? )

Mármint persze a legtöbb férfi ki sem próbálná azt, hogy az ő fenekükbe dugjanak fel egy farok méretű dildót, mert az undorító. Nos, én csak a saját tapasztalatomat mondhatom el: ha a seggemet akarják megdugni, akkor az körülbelül számomra olyan érzés, mintha elveszteném a nőiségemet. A puncimat nem akarják, de a seggemet, amit akár egy férfitól is megkaphat (mert mért ne) azt igen. Mondjátok, milyen érzés lenne, ha fintorognék akkor, ha azt mondanád, hogy most a farkadat fogod nekem feldugni, mert én azt nem szeretem, csak mondjuk az ujjaidat vagy egy vibrátort, mert én csak azt élvezem, de te azt ugye nem. Na, amikor a férfi csak a nő seggét akarja, az nekem ilyen érzés. A nőiességem nem kell, ezt érzem. Mert én értem, hogy sok nő el tud élvezni ettől, nekem még nem ment, habár kicsit kellemetlen volt, megteszem a barátomért néha, de ez sokáig úgysem fog menni. Férfiak, ti mit szólnátok, ha a barátnőtök egyszer csak azt mondaná, hogy a farkatokat nem élvezi, ezért csak vibrátorral akarná csinálni?

Legjobb válasz: A szex csapatjáték, csak olyat csinálok, ami mindkettõnknek jól esik. Ha valamit nem akar a nõ, akkor ez van.

A szex csapatjáték, csak olyat csinálok, ami mindkettõnknek jól esik. Ha valamit nem akar a nõ, akkor ez van.
Az én párom nem szereti hála az égnek. Mindkettõnk számára gusztustalan, meg amúgy is inkább most csak egy divathullám. Akik mûvelik a dolgot, azok nem hajlandók azt sem elfogadni, hogy egészségügyi hátrányai is lehetnek, de ez már az õ bajuk! Kérdezõ! Én a helyedben biztosan nem engedném csak azért, mert a párom akarja. Volt már ilyen pasim, aki mindenáron ki akarta próbálni. Mondtam neki, hogy oké, keressen valakit, akivel kipróbálja, de engem örökre hagyjon békén!
Bár én nem vagyok férfi, de válaszolok. Részben igazat adok neked, és nem is kell szeretned, ha nem akarod. Nem mindenki szereti. Csak azt csináld, ami neked is jó, a barátodnak pedig ezt el kell tudni fogadni! Kár is tovább ragozni!
Tehát neked azt mondta a barátod, hogy a puncidat nem élvezi, csak a s-eggedet? Mer' az gáz, lehet, hogy ratyimatyi. Ha viszont ezt nem mondta, akkor nem értem a kiakadást. Alapszabály: a szexben mindent lehet, amit MINDKÉT FÉL élvez. Te az anált nem élvezed, akkor ne csináld, ilyen egyszerû. Amit itt most leírtál, azt a barátoddal kellene közölnöd, nem? Nálunk is felmerült az anál-téma, egyszer megpróbáltuk, de nem élveztem, végig csak azt éreztem, hogy sz-arnom kell, egyáltalán nem izgatott a dolog. Erre a roppant nehéz és komplikált helyzetre az volt a megoldás, hogy -láss csodát- ezt elmondtam neki. És mivel nem idiótával járok, felfogta, megértette, és tiszteletben tartja a dolgot, ezért nem csináltuk többet. Tádááááám.
és még közönséges is :( olvasd el a magyarázatát...
Ha nem szereted, ne csináld. Én is próbáltam a exbarátnõmmel, mert azt szereti, ha a csak az ujjammal izgatom a környéken - miközben a normális helyre megy a farkam -, de már az anál túl sok volt. Nekem pedig csak akkor jó a szex, ha a lánynak is jó.
Ha ügyes volna a pasid, te meg lazább: hatalmasat élvezhetnél.
aha, nem ügyes a pasid, vagy szex közben sem tudsz ellazulni, - hát úgy tényleg problémás.
Hány éves vagy 10?
Nem, 10 évesen az ember már túl van a "miért?" korszakán.
ma 10:51 De szépen fogalmaztál. Nem kaptál értelmes választ elsõre, ami azért gyakran megesik itt a fórumon, de neked szerencsére sikerült nagyon gyorsan lesüllyedned egy ennél is alacsonyabb szintre. Gratula.
Volt egy csajom, csak kicsit meg kellett simogatnom és a tangája meg a harisnyája szabályosan átázott, pl. moziban. Ezt ne imádná egy férfi????
a nedvesedés egyértelmû jel arra, hogy jól csinálom amit csinálok :) izgalom, izgatottság, vágy, stb. miért jó nyalni? nem csak az íze miatt (minden nõnek más az íze, és nem mindegyik hm... annyira jó), hanem azért is, mert én is örömet szerzek vele.
Egyébként azért szeretik, ha nedves a lány, mert az az izgalom jele. Hogy miért szeretnek nyalni? Én sem tudom megmondani, h miért szeretek szopni...izgató és kész.
A kérdező hozzászólása: mit na persze -.- hadd tudjam már jobban.. lány
Mert fincsi!
na, persze...és fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: kuss -.- 18 vagyok
Akkor 6.
ugyanaz mint egy csaj szemeben ha egy cerka mar lüktet es robban csak a latvanyodtol. Az neked nem izgato? Es nem akarnad "közelebbröl is megnezni"? (csak hogy ne szopast irjak)

A férfiak mit éreznek vagy gondolnak ha sírni látják a lányt miattuk, mert szereti őt, de ők nem szeretik a lányt?

Legjobb válasz: nagyon rossz érzés hogy megbántottam nekem speciel hónapokig lelkiismeret furdalásom volt amikor ilyet csináltam + a gondolat hogy mi lett volna ha...(amúgy csináltam + tapasztaltam)

nagyon rossz érzés hogy megbántottam nekem speciel hónapokig lelkiismeret furdalásom volt amikor ilyet csináltam + a gondolat hogy mi lett volna ha...(amúgy csináltam + tapasztaltam)
Én fiú létemre 4évig voltam szerelmes egy olyan lányba, akinek nem tetszettem. Ez van.
Én lány vagyok, velem történt hasonló, évekig reménytelenül szerelmes voltam egy srácba, akivel egy darabig azt hittem hogy ez az érzés kölcsönös(mondjuk hamar kiderült hogy nem volt az) és évekig eltûnõsdi-feltünõsdit játszott. Egyszer nem bírtam tovább, megkerestem õt, eleinte msn éjszakákon át utána taliztunk személyesen és kiöntöttem neki az érzéseimet hogy képtelen vagyok elfelejteni õt stb, õ megmondta hogy testileg vonzódik hozzám(elõtte összebujtunk, én akartam, talán azt hittem így könnyebb lesz lezárni) de érzelmileg nem 100% magyarul marhára nem érdeklem, akkor kezdtem el sírni, õ adogatta nekem a papírzsepit, elmondta hogy milyen szemétnek érzi magát meg persze jött azzal a kamuszöveggel hogy én túl jó vagyok hozzá és milyen szerencsés lesz az a fiú, aki megkaphat majd engem. A vége elég durva volt mondta hogy szerinte zsarolom érzelmileg és elég durva hangnembe koptatott le amikor hazavitt.De végülis elérte vele a célját. Nem is tudom mit ettem rajta.idealizáltam. Utána még napokig sírtam, átadtam magam a fájdalomnak de utána jobb lett
Én már nem dõlök be ezeknek a trükköknek. A lány elsírta magát elõttem meg minden én meg vigasztaltam. Aztán nemrég rájöttem, hogy azután pár nappal összeköltözött egy sráccal, közben meg engem etetett, hogy mennyire szeret. Hányingerem van tõle és a hasonszõrû lányoktól! X( Ui: Meg ha hason szõrös attól is. :)
Ezt egyszer játszották el velem, akkor el is érte vele a lány amit akart, többször nem dõlök be ennek soha....
Kérdezõ lány vagy? Veled is ez történt?
A legjobb esetben megsajnál, de beléd szeretni nem fog.
Kiélvezi a helyzetet. Boldogságot érez. Direkt keresi a tekinteted. (Ultra szemét)
Sajnos nem egyszer elõfordult ilyen. Szívszorító érzés. Jól esik, hogy valakinek fontos vagyok, de fáj, hogy nem adhatom meg azt, ami boldogítaná, mert engem nagyon nem izgat a dolog. Lehet valahogy kezelni, de ha már belelovalta magát egy elképzelésbe, lényegében lehetetlen fájdalom nélkül megoldani. Sajna még egy jó szex sem nyugtatja meg õket, sõõt...
hát ha a fiú nem szereti a lányt akkor [email protected] ha sir:) szeretet vagy szerelem nélkül mit érezne?:)
Szerintem ez emberfüggõ. Van olyan akinek még tetszik is, hogy ennyire odavan érte valaki és tesz magasról más érzéseire, csak a saját egója nõ. Viszont van aki érzelmesebb, jobban törõdik mások érzéseivel, azok valószínûleg rosszul érzik magukat emiatt. Ez meg olyan sz*r szöveg, hogy "nem dõlök be ennek meg milyen trükk ez, mert sok lány nem azért sír, hogy kicsikarja a kapcsolatot, hanem mert egyszerûen fáj, hopgy nem szeretik viszont.A nõk is emberek:D
az én barátom, aki mindig a szakítással fenyeget, ha bármi miatt sírok (mert pl leüvölti a fejem) egyszerûen kínosan érzi magát és elkerül, amíg szipogok, én meg mindig elfojtom magamban. mert különben látom rajta, hogy legszívesebben elmenekülne, minthogy velem foglalkozzon, vagy magába nézzen, hogy megbántott. és amikor úgy védem magam a támadásai ellen, hogy közben csupa könny a szemem, addig ordít, amíg neki nincs igaza. szóval õ nem szeret.

Ha a nőknek nem a méret a lényeg, miért szeretik a néger férfiakat?

Legjobb válasz: nem is szeretem a négereket.

Ki szereti a négereket? 22/L
Rengeteg nõ a négereket preferálja -- Na igen, de nézz meg pár pornóképet ahol fehér nõ négerrel szexel, hogy milyen pofát vág közben. Kicsit sem fájhat neki ugye?
Sosem tudnék lefeküdni néger pasival!A hideg is kiráz a gondolattól!
nem is szeretem a négereket.
Ki mondta hogy szeretik ?
Egyrészt mert a méret a lényeg nekik, másrészt mert agymosottak, és azt hiszik, h a néger jobb a fehérnél.
És elhiszed, hogy nem a méret a lényeg? :D
ez ugyan olyan mint a pénz nem boldogít, vagy a külsõ nem számít, esetleg nem a ruha teszi az embert... mind hazugság.
Mert a csoki csak a szájukban olvad nem a kezükben :) )))
A kérdező hozzászólása: Rengeteg nõ a négereket preferálja.
Azert nehany dolgot tisztaba kene tenni szerintem: 1. Valoban van sok no, akinek tetszenek a neger ferfiak, de nagyon sokan vannak, akiknek nem. 2. Bar sok felmeres, kutatas, statisztika szerint a neger ferfiak atlagos peniszmerete valoban nagyobb 1-2 cm-rel az europai ferfiakenal (azzal most ne foglalkozzunk, hogy mennyire tekinthetok hitelesnek a felmeresek), ez korantsem jelenti azt, hogy minden feketenek nagy meretu a penisze. Naluk is vannak, akiknek akar egeszen kicsi is lehet a merete. 3. Valoban vannak olyan nok, akik kifejezetten kedvelik a nagy peniszmeretet, de vannak olyanok is, akiknek egyaltalan nem, vagy kevesbe szamit fontosnak a meret, vagy egyenesen az atlagos, vagy kis meretet reszesitik elonyben. 4. Ha egy nonek tetszenek a neger ferfiak, az nem jelenti automatikusan azt, hogy a nagy peniszmeretet kedveli es kizarolag emiatt vonzodik a fekete boru fiukhoz.
Izgat mint testrész.
Akár csak a nõket a mienk. Egyértelmûen.
persze hogy izgat. hisz a látványához azt a jó érzést társítom, mint mikor behatolok egy lánynak. :)
Önmagában is szeretem és izgat. Már a látványa is nem kell hozzá bedugni :)
A kérdező hozzászólása: olyan jó ilyet hallani *.*
Engem is izgat mint testrész. Nem csak bedugni szeretem oda, de én személy szerint nyalni is nagyon szeretek.
kérdezõ, talán neked nincs aki dicsérgesse, nyalja falja, és idõnként jól helyrerakja? :P
A kérdező hozzászólása: Nincs sajna, de csak erre nem is kén senki.
igen, mint tesztrész is izgat, de engem a lomposok is izgatnak, mint tesztrész, pedig hetero vagyok, de akkor is...

Mért csak a vékony nőket szeretik dugni a férfiak?

Legjobb válasz: Miért, mert te miért szeretsz helyes csávókkal dugni miért nem a fürdetlen öreg koszos csövesekkel dugsz?

értelmezd kérlek a nevem. ha sikerült, szólj.
Miért, mert te miért szeretsz helyes csávókkal dugni miért nem a fürdetlen öreg koszos csövesekkel dugsz?
van egy bálna méretû o.társam és érdekes, mindig talál magának pasit, aki megdugja, szóval ez így ahogy van általánosítás, és h.lyeség õket is sokan szeretik csak ciki bevallani, mert a csontváz ma a divat
http://www.youtube.com/watch?v=3uwOCKqq6FE Tessék egy kis biztató :D
én a vékonyakat nem annyira díjazom... inkább átlagos vagy duci F19
sokkal izgatobbak a vékony és kecses lábak.. kerek popsi.. picit legyen rajta mit fogni aztán ennyi.
Nem csak a vékonyakat szeretik! csak mindenkinek meg kell találni a párját!
En a ducikat szeretem!
Személy szerint én nemszeretem ha egy nõnek elöl 6 melle van! Bocsi duci csajok, de 85 felett nekem megszûntök létezni mint lehetséges partner. Egyszerûen nem találom vonzónak ha egy nõ már túl kövér! Na persze a kórosan sovány, modell szerûnél is vékonyabb alkat sem tetszik. Az arany középút + - (max) 10 kg ;)
Én valóban a vékony nõket szeretem, szeretem is õket dugni.Viszont azt látom, hogy rengeteg husi és molett csaj mellett ott van egy férfi. Szóval ez nem így van!
ezt nem tudom mibõl szûrted le, ezt csak Te tudod érdekes mert soha nem voltam nádszál, még sincs ezzel gondom tény valakinek ez tetszik már fiatal korában, valakinek soha nem jön be de van olyan is aki ezt kíváncsiságból is megteszi N
Nem vagyok duci, de nádszál sem. Van mellem és seggem is, mégis úgy tapasztaltam, hogy szeretnek velem hancúrozni. Ízlések és pofonok, ennyi mindösszesen. 24L
Mert van aki azt szereti ennyi. Van akinek nem fog felállni egy duci vagy túlsúlyos nõre. Nem kell irigykedni.
Rágalom. Én szeretem a telt hölgyeket is. Azok a legjobbak :)
Átlagos lányokkal szeretünk, nem vékonyakkal, de nem is bálnákkal. érted...
miért, csak a vékony csajokat szeretik? vagy én nem vagyok férfi? mert én szeretem a nem vékonyakat is
Én csak akkor mondom egy nõnek ezt, ha tényleg úgy is érzem.
Nem férfi vagyok, de. Nekem pl tegnap "maénvagyokalegrondábbaföldkerekén" napom volt. Nem hisztiztem vagy ilyesmi, de a barátom kiszagolta, és megdicsérte azokat a dolgokat rajtam, amik tetszenek neki. Nagyon hálás voltam, egyrészt hogy észrevette, szükségem van a bókokra, másrészt hogy nem átlátszó kedveskedés volt, akár el is hihettem minden szavát. Nem bánom ha nem volt minden igaz, nagyon jólesett :) Néha kell ilyen is. Szerintem.
Tudod ez nálam úgy mûködik, hogy ha igazán szeretek valakit, akkor figyelek rá. Még akkor is ha Õ nem is veszi észre. Ha azt tapasztalom, hogy rossz a hangulata, akkor egy símogatás, vagy egy nagy ölelés többet mondhat bármilyen bóknál. Persze ha a kolléganõrõl van szó akkor marad a bók! Még akkor is mondok néhány dícsérõ megjegyzést , ha nem feltétlenül úgy gondolom. Persze, ha FIGYELÜNK a közvetlen környezetünkre, akkor igyekszünk a rosszkedvet számûzni. Viszatérve a kérdésed lényegére, jómagam még soha nem mondtam egy hölgynek sem hogy õ a világon a legszebb. Azt viszont éreznie kell hogy vele érzem magam a legjobban!
Termeszetesen amikor kimondom, akkor úgy is gondolom.
A párom nem azt szoktam mondani, hogy én vagyok a legszebb nõ a világon, hanem azt, hogy a legjobb. Számára a legjobb, mert házias vagyok, jókat fõzök, imádok sütni, itthon mindig rend van, nem veszekszem, türelmes vagyok, feltétel nélkül szeretem, akkor is ha hülyeséget csinált stb, stb. Szerinte én vagyok a legjobb nõ, a legjobb anya és a legjobb feleség. Ezt 2 napja mondta, remélem még most is így gondolja :D

A férfiakhoz szól a kérdésem: elhagynátok a barátnőtöket azért, mert nem szereti az anális szexet? Illetve van egy dolog, amit nem tudom, hogy szóba hozzam-e a páromnak. Adnátok tanácsot?

Utálom az anális szexet, már a gondolata is rossz érzéssel tölt el. Eddig egy barátommal próbáltam ki, nem volt jó. A mostani párommal pár napja próbáltuk ki, de még rosszabb élmény volt, mint az előző barátommal. 8 hónapja vagyunk együtt, néhányszor már mondta a párom a szeretkezések elején, hogy nagyon kívánja a fenekemet és hogy mehet-e oda. Én mondtam,hogy most inkább ne. A legutóbbi alkalommal belekezdtünk a dolgokba és kb. 2 perc előjáték után mondta, hogy akkor ő most berakja hátulra. Berakta, de egy-két mozgatás után mondtam, hogy elég volt. Nagyon fájdalmas volt, de igazából az a legrosszabb és az bánt azóta is, hogy meg sem kérdezte, hogy szeretném-e, hanem csak csinálta. Nem beszéltünk róla semmit, de nekem hihetetlen rossz érzés van a lelkemben és nem tudom, hogy megmondjam-e neki, hogy ez nekem nagyon rosszul esett. Abban biztos vagyok, hogy nem akart fájdalmat okozni nekem és hogy szeret engem. Előre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha normálisan felizgatna ott is akkor nagyon élveznéd. Hidd el, tapasztalat. Aki nem tudja hogyan kell csinálni, azzal mindig fájni fog. 20/N

Ha normálisan felizgatna ott is akkor nagyon élveznéd. Hidd el, tapasztalat. Aki nem tudja hogyan kell csinálni, azzal mindig fájni fog. 20/N
Nem. Az nem arra a célra szolgál.
Elég kevés nõ közül lehetne válogatni, ha az anális szex elvárás lenne. Én kedvelem a szex ezen formáját, de nem erõltetem. Az orállal már inkább így vagyok, az már lehet válook lenne, ha a lány nem szeretné. Mondjuk elég hülyén is csináltátok, az anális szex elõkészületeket és megfelelõ ellazultságot igényel, nem úgy megy, hogy gondolok egyet és durr berakom. 26F
A kérdező hozzászólása: Az orális szexszel semmi bajom nincs, adni és kapni is nagyon szeretem és a párom maximálisan élvezi ezt, imádja. Igen, az esett nagyon rosszul, hogy olyan durr bele módon csinálta.
Én nem tudom, ti honnan szeditek össze ezeket a palikat akik a s-ggetekbe akarnak durrogtatni? Nekem az utolsó palim kb ezt mondta, amikor megkérdtem hogy csináljuk a fenekembe, mert én szeretem. Kb. ez volt a válasza: "Ööö..nekem erre még fel kell készülnöm." Egyébként csak megsúgom: úgy nem is fogod élvezni az anális szexet, ha õ "elõjátékozik a fenekeddel". Nekem elõször úgy be se ment. Én ezt mindig magamnak intéztem el, elõször egy majd két ujjal. És így utána mindig fergeteges a szex. Amúgy meg látszik a barátodon, hogy kb semmit nem konyít hozzá, és hogy nagyon türelmetlen is. DE! Ha te nem szeretnéd, nincs ezzel semmi baj, nem szabad erõltetni. Mondok egy furcsát: én pl nem szeretem ha a melleimmel játszanak/ piszkálják. Nem tudom miért, de nem szeretem, egyik palim se tudta megérteni, nem is maradtunk együtt sokáig. :D Ha a barátod meg ezért elhagy, akkor sajnos rosszul gondolod: nem szeret téged annyira, mint hiszed, és sokkal jobbat érdemelsz nála. Bocs de én így látom.
A 8as lány egyáltalán nem mondott hülyeséget. A partner tapintatossága, tapasztalata ezen a téren, és kellõ elõkészítés, izgatás, vagy sikosító használata elengedhetetlen az elsõ alkalomhoz. Viszont mindezt CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a lány/nõ akarata és beleegyezése mellett lehet és szabad megtenni. Kedves kérdezõ! Minden jogod meg van rá, hogy ellenérzéseid legyenek az anális szex-szel még akkor is, ha nem próbáltad sosem. Én férfiként sosem próbáltam a kapcsolataimban a barátnõmmel ilyen formában szeretkezni és nem is vonz. Benne lennék, ha a partnerem igényelné de nem érzem, hogy bármit veszítenék nélküle. Te viszont esélyt is adtál a dolognak. Ezt a mindenkori aktuális párodnak tiszteletben kell tartania. Ha errõl a témáról a 8 hónap során egyszer sem beszéltetek és az eset elõtt sem beszéltétek meg konkrétan, akkor amit a párod tett, az kényelmesen belefér a szexuális erõszak kategóriájába. Mihamarabb beszéljetek errõl a pároddal, mert tartós lelki károkat okozhat Neked és kihathat a vele való kapcsolatodra, de a késõbbi kapcsolataidra is. Ez mélyen bizalomsértõ dolog. Én teljesen megértem, amit most érzel.
És még valami. Ebben a helyzetben nem az a kérdés, hogy a párod elhagyna-e emiatt Téged, hanem az, hogy Te együtt maradnál-e vele azok után, hogy akaratod és beleegyezésed nélkül tett valamit a lehetõ legintimebb helyzetben? Mi a garancia, hogy máskor más helyzetben nem fog hasonlóan cselekedni? Amúgy milyen a kapcsolatotok? Ha jó a kommunikáció kettõtök közt és a partnered megértõ és bizalmas típus, akkor ezt is meg fogjátok tudni beszélni. Ha nem az, lépj ki a kapcsolatból, mert ismétlése lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Mindenképpen meg fogom vele beszélni a dolgokat, mert már 3 nap eltelte után sem bírom kiverni a fejembõl és ha nem beszélek róla akkor tovább fogja nyomasztani a lelkemet, amit nem engedhetek meg a saját és a kapcsolatunk érdekében. Én most elutaztam, úgyhogy holnap lesz a beszélgetés, személyesen. Egyébként nagyon jó a kapcsolatunk és már csak ezért sem értem, hogy hogyan tehetett ilyet. Fentebb leírtam, hogy néhányszor megkérdezte az elõjáték során, hogy mehet-e hátulra, és én ugye mindig elhárítottam a kérést. Szándékomban állt egyébként kipróbálni vele, de még nem álltam rá készen. Olyan hülye vagyok! Ott és akkor mondanom kellett volna, hogy nem szeretném, de szerintem lesokkolódtam és csak úgy hagytam megtörténni a dolgokat.
Nem biztos, hogy azért csinálta ezt, mert bunkó. Lehet, csak nincs tisztában azzal, hogy abba a lyukba általában nem lehet csak úgy beledugni hirtelen. Vagy legalábbis lehet, de akkor az a csajok többségének kellemetlen. Hozzáteszem, nem mindenkinek, mert nekem is volt már olyan barátnõm, akinek nem okozott gondot adott esetben síkosító nélkül sem betenni hátulra, de ez a ritkább természetesen. Ki tudja, talán õ még nem is csinálta análisan, vagy neki is ilyen barátnõje volt elõtte... De akkor elvileg beszéltetek már azóta? Mit válaszolt neked, miért csinálta? Meg szabad kérdezni? ;) 28/F
A kérdező hozzászólása: Igen, beszéltünk róla. Én hétvégén nem voltam otthon, elutaztam, de nem emiatt, teljesen más okból. Látta rajtam, hogy valami bajom van és mondta, hogy már a telefonban is érezte a hangomon. És akkor én elmondtam, hogy nagyon rosszul esett, hogy csak úgy hipp-hopp megtörtént a dolog és meg sem kérdezte, hogy akarom-e, meg hogy nagyon fájt, stb. Szerinte már beszéltünk róla, de én azt nem nevezném megbeszélésnek, hogy "Berakhatom?" . Mondtam, hogy szerintem ezt egyáltalán nem beszéltük meg és hogy sejthette, hogy nem ez a kedvenc mókám a sorozatos visszautasítások után. A lényeg, hogy bocsánatot kért, elmondta, hogy esze ágában sem volt fájdalmat okozni nekem és hogy biztosan tényleg rossz lehetett, olyasmi, mint neki az urológusnál. Szerencsére meg tudtuk beszélni, megbocsátottam, szent a béke: ) Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást, a biztató szavakat és a megértést, sokat jelentett!
Örülök, hogy meg tudtátok beszélni. :) És örülök, hogy a sok ellentmondás ellenére tud a GYK jó célt is szolgálni. :)
Lehet neked furcsa, de vannak 20 éves nõk is :) tudod attólmég hogy te nem ismersz egyet sem, nem biztos hogy nem létezik:) Ha eleve így állsz hozzá kedves kérdezõ akkor inkább ne próbálkozzatok többet, mert sohasem fog tetszeni...
A kérdező hozzászólása: Sajnos el sem tudom képzelni, hogy bárki annyira fel tudjon izgatni, hogy élvezzem az anális szexet. Nem hinném, hogy erõltetni akarná a párom.
nekem nem jön be.. én lehet elhagynám a bnõmet, ha nagyon erõsködne, hogy oda dugjam a farkam, ahonnan szarni szokott.. :\
Hát ez egy bunkó lehetett ha csak úgy teszi amit tenni akar veled. Mond meg neki, hogy ez rosszul esett neked. És ha emiatt elhagy, akkor egy gyökér, meg szerintem amúgy is. (F)
Ezért elhagyni valakit... Dõreség.
hát téged most tényleg nagyon megsajnáltalak hogy lehet ilyen gyökér pasid :(
Szakításra ez nem lehet ok. Téged kell szeressen, nem pedig a hátsódat. Mond meg neki õszintén, hogy nem szeretnéd ezt csinálni. Amúgy lehet azért nem kérdezett, mert elõtte már próbáltátok.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem is gyökér dolog volt tõle, és magam sem tudom, hogy miért nem mondtam meg ott helyben, hogy ez nagyon rosszul esett. Másnap kezdett el nyomasztani a dolog nagyon. Pedig nem vagyunk már tinik...én 28 éves vagyok, a párom pedig 34.
A kérdező hozzászólása: Az 5. válaszolónak: lehet, hogy félreérthetõen fogalmaztam. A mostani párommal még sosem csináltuk. Eddig egyszer csináltam az anális szexet egy korábbi barátommal.
#8 te nagyon buta lehetsz :D
9: a 8as milyen hülyeséget mondott??
20 éves nõ? Hahahaha. És még buta is.
Köszi a választ! És én is örülök, hogy a vége azért jól sikerült. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!