Találatok a következő kifejezésre: Mért szörös hasam (8 db)

Mért szörös a hasam?

Legjobb válasz: nekem is ez a problémám :( lány vagyok és szõrös a hasam. köldök vonalban lefelé-felfelé elég látványos volt, pont ma szedtem le epilátorral :S whá és kegyetlenül fáj, engem nagyon zavar h szõrös+ a hátam is, bár messzirõl azért közel sem iyen vészes. Szerintem nyugtasson meg a tudat, hogy rajtad kívül még bizti jópár nõnek szõrös a hasa! :)

15 éves csaj vagyok, nekem is olyan, de nem látszik annyira. Sok korombeli barátnõmnek is szõrös a hasa, szóval nem vagy egyedül, ez a fiatal lányoknál gyakori jelenség.
nekem is ez a problémám :( lány vagyok és szõrös a hasam. köldök vonalban lefelé-felfelé elég látványos volt, pont ma szedtem le epilátorral :S whá és kegyetlenül fáj, engem nagyon zavar h szõrös+ a hátam is, bár messzirõl azért közel sem iyen vészes. Szerintem nyugtasson meg a tudat, hogy rajtad kívül még bizti jópár nõnek szõrös a hasa! :)
vannak lányok akiknek szõrös a hasuk.. szóval nem gáz az, csak szõrtelenits ha nagyon látszik..ha csak egy két szõrszál akkor szemöldökcsipeszzel is kiszedheted, viszont ha sok akor inkább gyantázd, vagy menj kozmetikushoz majd õ megcsinálja :P
Nekem a fogamzásgátlótól lett szörös mindenem nagyon nem kellett volna szednem nem is birtam csak 4 napig:S azóta kopik valamennyire:D:S
az utolsó válaszra: hát öregem jó nagy burnyák lehetsz ha fiú vagy és gyntázod a lábad ;)
én fiú vagyok és nekem nagyon tetszik, nagyon be tudok indulni tõle ;)
Eszem azt a kis málna szádat te rozsomák
én fiu avgyok és nekem is az volt de nekem nem teccik eggyáltalán, még a lábam is gyantázva van szeritnem eléggé gusztustalan ha egy lány szõrös:S de ez az én véleményem ..
Ez serdülõkorban elég gyakori, ne aggódj. :]
sztem az gázabb ha egy fiu ilyen homár mint a kicsit szõrös lányXD
Csuba Katalin xD
hát sajnálom nekem az sem teccik ez van
A kérdező hozzászólása: (lány vagyok)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Fiú vagyok, és nekem is szõrös!
Jah ha lány vagy akkor valóban gáz.
Képet. Am meg sztem egy férfi legyen szõrös.
Fontos lenne tudni, hogy melyik nemet képviseled... Ha férfi vagy, akkor nem gáz, viszont ha téged zavar, akkor borotváld le.
Tényleg jó lenne tudni a nemedet.
A kérdező hozzászólása: Jajj elfelejtettem oda irni 17/F
borotváld cseszd meg.ez már a 21.-ik század.nem a jetiké a jövõ!
Neeee! Ne borotváld le! Ne is zavarjon! Nekem: szõr=férfiasság El akarod tûntetni a férfiasságodat? Ugyan minek? Az jó, ha van
A kérdező hozzászólása: borotvalni semmi kep nem szeretnem csak a velem egy korosztalyu lanyoknal nem ego?
(4, 7 vagyok) Dehogy égõ. Vagyis... én csak a saját nevemben tudok beszélni.16/L
nyugo ott mindenkinek nõ, borotváld, vagy menje el kozmetikushoz és gyantáztassd le!
ha kibírod az epilálást, hajrá. Nehéz, fáj, de meg lehet szokni és olcsóbb, mint ha gyantáztatsz. A borotvát nagyon nem bírja a bõröm, így erre kényszerülök én is.
Nyugi nekem is olyan, de nekem csak a jobb combom..Nem tom miért lehet ez:) Nekem nincs szerencsére smi gondom vele, nekem inkább a szörtüszõkkel van:(
Én a gyantát javaslom...van hogy az epilátor nem tépi ki a gyenge szálakat...így hamarabb elkezd visszanõlni.
Én epilálni szoktam, de a szõkítés is jó.
A felsoroltakból választhatsz illetve az IPL szõrtelenítéssel próbálkozhatsz, de nem biztos, hogy beválik. És az sem végleges. (6évente ismételni kell)
Az enyém tényleg nagyon szõrös, nem olyan amin a többi lány parázni szokott, hogy egy pici csíkban sötétebb a piheszõr, hanem az intim szõrzetem a köldökömig tart.Én borotválom, nekem ez vált be leginkább, a gyantától csúnya lett a bõröm.
gyanta, és maradj a víz alatt. egy hét szented mire elég?fél évvel lekéstél errõl...
Termálfürdõben ülsz a vízben és kész. Nem strand, ahol bámészkodsz, hogy ki hogy néz ki. Ne aggódj, senki nem téged fog nézni!
A kérdező hozzászólása: Oké.megnyugodtam..nagyon köszi a válaszokat sokat segítettetek...:) )
Szerezz be egy bokáig érõ lapszoknyát, amit ha kijössz a vízbõl magadra kötsz, tökéletesen fog takarni.
vagy vegyél egy medvét és tartsd magad... mellette nem tûnsz szõrösnek
59 kiló egyáltalán nem kevés, szóval szerintem emiatt ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Egyátalán nem kevés...??:S Ha sok azért aggódni kéne...
A kérdező hozzászólása: 16.!!Ha nem tudsz normális választ adni akkor inkább ne is írj semmit.! köszi...
deeeeee
A kérdező hozzászólása: Nem tudom...és ami elég fura hogy lefogytam és a "folyamat" után vették rajtam észre anyuék...aztóa tartom a súlyom 59 kg vagyok és 14 éves...ez egyátalán normális?? a fogyás elõtt majdnem 70 kg voltam...
Miért fogytál hirtelen?
A kérdező hozzászólása: Jólvan...köszi a válaszaitokat egy kicsit megnyugodtam...és köszi az ötleteket is. én a nagy stresszelés közben nem is nagyon gondoltam megoldásra...:S
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam hogy velük megyek majd...de irtózom attól hogy mit gondolnak a többiek...:// pl. a bõr hibáim miatt a hirtelen fogyástól...és a bõr "meghúzódások"...
Vegyél fel egyrészes fürdõruhát, és akkor senki nem fogja látni a hasadat.
már pedig ez így marad... szolgáljon oktatólag ez az eset, nem csak akkor kell az egészségre és külsõre odafigyelni, amikor emberek közé mész!!! ha azt kérdezted volna, hogy jövöhéten megyek uszni, és jajde szégyellem magam szentetek addig le tudok 15 kilót adni? na hát még erre is nagoyn esély van mert nekilátsz, aztán lefogysz valamenyit egy hét alatt, nyilván nem 15 kilót, de korrigálható... de bõrrel szerinted mit tudsz csinálni?
Tankini!
A kérdező hozzászólása: Nem a súlyommal van a problémám...és nem is a hasammal (gyanta és fix 100%) Csak a térdemnél a hajlat...a gyors fogyástól meg van húzódva...és ráadásul olyan mintha harisnya lenne rajtam mert mikor 3/4-es nadrágban voltam akkor leégett a lábam. és hiába napozok térden felüli rövid nadrágban akkor sem barnulok tovább... Tudom kicsit hülyén hangzik...már sokszor én sem nagyon tudom hogy mi is az igazi "nagy" problémám...:// :S
A kérdező hozzászólása: 4.! mi az a tankini?!?!?! :SS
Akkor minek mész velük, ha nem jól fogod érezni magad, hanem ezen pörögsz? Amúgy meg a kutya nem fog veled foglalkozni. A hasadat megoldod, vegyél fel egyrészes fürdõruhát, gyantázz, stb. A lábad: a bõr a nõk 99%-ának ilyen egy bizonyos életkor után. Szokd meg. A lebarnulás: aki nem jár szoláriumba, azoknak június legelején jellemzõen nincs gyönyörû, egységes csoki színûk. Nem leszel ezzel sem egyedül.
Azt nem mondtam, hogy sok, csak azt, hogy nem is kevés. Normális, úgyhogy nem kell aggódnod.
Nemed?
Nemed?
A kérdező hozzászólása: 22/L
Ha zavar, akkor valóban az epilátor, vagy a gyanta a legmegfelelõbb rá. De nehogy elkezd borotválni, mert szörnyû lesz tõle! Am szerintem az epilátoról bár nem ritkul a szõr, de elég tartós, és nem kell megvárni amíg teljesen kinõ, úgy mint a gyantánál, az viszont ritkítja is valamennyire! :)
Ha bírod, simán, ja és az epilátor is ritkítja mert ugyanaz a módszere mint a gyantának, csak egyenként tépi ki. Egy tipp: melette ápold a bõröd, mert az epilátor használatával nagy az esélye a szörbenövésnek, és ha egyszer elkezdõdött benõni a szõr, akkor rögtön hagyd abba amíg megint el nem múlik az egész, mert én nem hagytam és megjártam, mert azután mégnehezebben múlik :( Remélem te szerencsésebb leszel.
Van a megoldás, hogy lézeres úton kiírtják. Nem olcsó, de legalább soha nem nö vissza. Illetve nagyon sokáig

A hasamon és alul nagyon szőrös . Nagyon zavar. és nem tudom mit csináljak mert ugye ott a fürdőruha. :// szerintetek?

normális válaszokat lécci.

Legjobb válasz: Szerintem az szexi. Miért zavar? Hallgasd meg az Adam Greentõl a Hairy women címû dalt. Amúgy is miért kell mindenkinek a divatot majmolni? Legyen önálló ízlésed.

Szerintem az szexi. Miért zavar? Hallgasd meg az Adam Greentõl a Hairy women címû dalt. Amúgy is miért kell mindenkinek a divatot majmolni? Legyen önálló ízlésed.
ha zavar, akkor a borotva a barátod..

Szőrös a hasam, de nem borotválom, mert csak jobban látszik tőle gyantát meg nem vesz anyám lóvét meg nem ad rá. A barátomat mennyire zavarná ha megtudná?

Legjobb válasz: ha szeret nem fogja zavarni másrészt meg ha napozol vagy szoliba jársz v bármi barnítómódszer akkor a szóõr is kevésbé látszik..

ha szeret nem fogja zavarni másrészt meg ha napozol vagy szoliba jársz v bármi barnítómódszer akkor a szóõr is kevésbé látszik..
A legtöbb pasit eléggé zavarja ha egy lány szõrös. Szerintem fogj egy csipeszt és szedd ki ha jobbat nem tudsz.
az én barátnöm is kicsit szörös mindenhol (de a lábaközött nem:) ). engem egy kicsit zavart, majd aztán belenyugodtam, és szerintem ez kicsit perverz, de élvezem, ha egy lány szõrös kicsit:)
nekem is szõrös. én szõkítõt használok. egyáltalán nem látszik tõle. a szõkítõ rûadásul 200 ft!! venni kell egy 12%-os oxi krémet, meg szõkítõport. (mind a kettõ kallos mûrkájú) össze kell keverni, rûkenni vastagona hasadra. rajtahagyod 15 percig. és olyna, mitnha nem is lenne ott. sztme ne gyantázd, fõleg ne borotváld!!
Attól füg hogy mennyire szeret, mennyire jön be neki ez a dolog (illetve mennyire nem), és hogy mennyire vagy szõrös. Ha nem kapsz pénzt gyantára, tegyél félre 1-1 százast másból ha tudsz. Hamar összejön. Engem zavar magamon az pár szál szõr, én borotvával húzom le 1-2 naponta, és nem látszik jobban. Megoldás lehet még a szõkítõ.
hát nem jó jetiset jáccani 1 lánnyal. szerintem valahogy szedd le... szerintem bikinis törpe
elõzõ válaszadó, nem veszel feleségül?:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló köszy jó ötlet. De hol kapok ilyeneket? mert kerestem de nem találtam.
fodrászkellék szaküzletben
A kérdező hozzászólása: Köszyy! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!