Találatok a következő kifejezésre: Mért szállnak legyek (3 db)

Mért szállnak a legyek folyton az emberekre?

Arra gondolok h pl sokan kelnek legyekre ahogy az arcukra szálnak fülükbe stb :D

Legjobb válasz: Fülükbe szálnak :D XD Hát ez poén. A legyek igazából egy dögevõk.Eszik a szart a hullákba belerakják a petéiket a lárváik meg felzabálják.Amikor alszol akkor kb. ugy nézhetünk ki mint egy hulla az ágyban nem mozgunk meg ilyenek szoval ránkszálnak de mivel megérzik hogy élõ szövetbõl vagyunk ezért nem petéznek le ránk csak azt várják hogy mikor döglünk meg hogy utána lepetézzenek ránk.Meg szeretnek idegesíteni minket. De én azt szoktam csinálni hogy minden este befújom magam bogárriasztó sprayvel mert a bolhák miatt is van a lakásban a szúnyogok ellen is és nem szokott meglátogadni egy apró látogató sem.

Fülükbe szálnak :D XD Hát ez poén. A legyek igazából egy dögevõk.Eszik a szart a hullákba belerakják a petéiket a lárváik meg felzabálják.Amikor alszol akkor kb. ugy nézhetünk ki mint egy hulla az ágyban nem mozgunk meg ilyenek szoval ránkszálnak de mivel megérzik hogy élõ szövetbõl vagyunk ezért nem petéznek le ránk csak azt várják hogy mikor döglünk meg hogy utána lepetézzenek ránk.Meg szeretnek idegesíteni minket. De én azt szoktam csinálni hogy minden este befújom magam bogárriasztó sprayvel mert a bolhák miatt is van a lakásban a szúnyogok ellen is és nem szokott meglátogadni egy apró látogató sem.
jhuuuuuu kora reggel az elsö vàlaszt olvasva_:gusztustalan, DE IGAZ! a legyek a dögre szeretnek szàllni!!!!!!
foleg nyaron van sok legy. es ugyebar izzadunk. amitol budosek vagyunk. ez vonzza a legyeket, meg meg sok mas fujj :D

Az mér baj ha egy légy rám száll?

ha rám szál egy légy azon kívül hogy zavaró kaphatok t?le el valamit?

Legjobb válasz: Mert mindenre rászáll, de elõszeretettel a döglött és rothadó dolgokra. Így aztán onnan Rád is átkerülhet a baci. Alapvetõen ettõl még nem lesz bajod, de nem túl egészséges, mert egyszer aztán Rád szállhat egy olyan, ami éppen betegséget is terjeszt.

Mert mindenre rászáll, de elõszeretettel a döglött és rothadó dolgokra. Így aztán onnan Rád is átkerülhet a baci. Alapvetõen ettõl még nem lesz bajod, de nem túl egészséges, mert egyszer aztán Rád szállhat egy olyan, ami éppen betegséget is terjeszt.
Akinek megárt egy légy által terjesztett baci, azzal már alapvetõen baj van. Ha van egy normális immunrendszered, akkor semmi bajod nem lehet tõle. Belegondolni rossz, hogy miket visz egy ételre, de egy teszkó gazdaságos akárminél még mindig jobb..
elõzõ te akkora hello kitty-s szärság lehetsz hogy nem igaz
Egész jó vicceket mesélnek. Üdv, A Legyek Ura
A válasz megírásának idõpontja: 07-15 19:17 ezt csak te gondolod..es akai ennyi alapjan von le kovetkeztetest, az hulye..
kakiiiii, satobbbbbiii aki így magyaráz a való életben az egy kis elkényeztetett pitsa
honnan a [email protected] veszed hogy en igy beszelek a valo eletben? egyszeruen igy fogalmaztam, igy volt kedvem..koss bele..ezen a honlapon ugy is mindenki mindenbe belekot..ha valaki kerdez, abba kotnek bele, ha valaki felel, akkor meg abba.. biztos lehetsz benne hogy en a valo eletben nem igy beszelek... hulye [email protected]

Ti szeretitek a legyeket? Nem féltek a bögő légytől? Mert ha megcsíp akkor feldagad, és vérzik. Szeretitek rátok száll?

Volt már olyan hogy véletlen lecsaptátok? Nektek milyen légycsapótok van? És melyik boltból? Milyen szín?? Formájú? Méret?? És mennyiért vettétek?

Legjobb válasz: Oszt' neked meg mi bajod van?:D

Oszt' neked meg mi bajod van?:D
Megpróbálok minden kérdésre válaszolni: Igen Nem Nem Nem kb 10x10cm az ütõfelülete, hajlékony a végén praktikusan létrehozott a gyártó egy lyukat amivel fel lehet akasztani mondjuk egy szögre, ajánlom mindenkinek! 100forintos bolt kék 35 cm hosszu nyél rajta egy 10x10cm-es 12 mm vastag ütõfelülettel nemtudom mennyiért vettük, de már vagy 4-5 éve szolgál minket hûségesen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!