Találatok a következő kifejezésre: Mért sír nap a baba (2 db)

Mért sír egész nap a baba es csak a büfipózban a vállamom nyugszik meg? Nem büfizik ekkor, de azert egesz nap nem tudom így tartani, mert leszakad a kezem és felek leejtem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia. Nem írod, hogy mennyi idõs a babád. Ha picik, akkor csak egyszerûen biztonságra vágyik. Próbáld meg egy finom puha takaróba "csomagolva" altatni, oldaltfekve letéve ágyába.

Szia. Nem írod, hogy mennyi idõs a babád. Ha picik, akkor csak egyszerûen biztonságra vágyik. Próbáld meg egy finom puha takaróba "csomagolva" altatni, oldaltfekve letéve ágyába.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Pár nap múlva lesz egy hónapos.
Szia. Ha 1 hónaposok vagytok, akkor most kezdõdhet egy kis "NEVELÉS"!! Most kezdtek összeszokni. Innentõl alakíthatod fokozatosan a baba szokásait a helyes irányba. Ne add fel.Legalább 3 hónap kell ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen.
Ez se most volt. Na mizu? :)

Amelyik baba hasfájós annak állandóan fáj a hasa vagy csak valamikor mert az enyém éjszaka nyugodt nappal meg sokszor sír nem tudom mi lehet a baja. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Az én nagyobbik fiam nagyon hasfájós volt. Teleszopizta magát, majd evés után fél órával kezdte a sírást. Napközben elég sokat sírt, viszont az éjszakákat igen kicsi korától kezdve végigaludta.

Az én nagyobbik fiam nagyon hasfájós volt. Teleszopizta magát, majd evés után fél órával kezdte a sírást. Napközben elég sokat sírt, viszont az éjszakákat igen kicsi korától kezdve végigaludta.
Nem mindig sír. Enyém evés után fél órával kezdte. Infacol bejött, meg pocisimi, ölelés...
Ha a hasához emelgeti a lábát, vagy megfesziti magát, akkor a hasa fáj.
Az enyém általában este 5-kor kezdte a mûsort, és 10-11-ig tartott, nappal nem fájt neki annyira.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!