Találatok a következő kifejezésre: Mért sír nap a (25 db)

3hónapos ma a lányom! Milupa Mil Start eszik! Mátol már 167ml ehet, de én ezt már 2-napja adom neki, mert sírt ha elfogyott a tej! De viszont most olyan nyugtalan, és mint ha fájna a hasa! Ez lehet a tápszer miatt?

Ma elvittem megmérni,és 5600g!A súlya szerint mennyit ehet akkor?Aki tud az segítsen!Köszönöm

Legjobb válasz: Adhatod neki nyugodtan a nagyobb mennyiséget, lehet azért sírt mert a hirtelen nagyobb mennyiség megterhelte a pociját de majd hozzászokik és akkor nem lesz gond. Én is hamarabb adtam a nagyobb mennyiséget, mint a kora elõírta volna, de ahogy te is írtad látszott hogy a kevesebb már nem elég. Ha elég lenne akkor nem enné meg mind az összeset.

Adhatod neki nyugodtan a nagyobb mennyiséget, lehet azért sírt mert a hirtelen nagyobb mennyiség megterhelte a pociját de majd hozzászokik és akkor nem lesz gond. Én is hamarabb adtam a nagyobb mennyiséget, mint a kora elõírta volna, de ahogy te is írtad látszott hogy a kevesebb már nem elég. Ha elég lenne akkor nem enné meg mind az összeset.

Mért sír egész nap a baba es csak a büfipózban a vállamom nyugszik meg? Nem büfizik ekkor, de azert egesz nap nem tudom így tartani, mert leszakad a kezem és felek leejtem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia. Nem írod, hogy mennyi idõs a babád. Ha picik, akkor csak egyszerûen biztonságra vágyik. Próbáld meg egy finom puha takaróba "csomagolva" altatni, oldaltfekve letéve ágyába.

Szia. Nem írod, hogy mennyi idõs a babád. Ha picik, akkor csak egyszerûen biztonságra vágyik. Próbáld meg egy finom puha takaróba "csomagolva" altatni, oldaltfekve letéve ágyába.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Pár nap múlva lesz egy hónapos.
Szia. Ha 1 hónaposok vagytok, akkor most kezdõdhet egy kis "NEVELÉS"!! Most kezdtek összeszokni. Innentõl alakíthatod fokozatosan a baba szokásait a helyes irányba. Ne add fel.Legalább 3 hónap kell ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen.
Ez se most volt. Na mizu? :)

Minden ps2-es játék megy ps2 gépen mert 2 napja vettem és nem megy a forbidden siren 2. Lehet hogy az a baj hogy minden játékom ps2-höz sles ez meg sces va na pal fölé írva vagy ez csak a gyártó?

Legjobb válasz: A PAL PS2-n csak PAL játékok mennek, az NTSC-n pedig csak NTSC... Vagyis ha mindegyik játékod (ezt az egyet leszámítva) PAL és ez az egy NTSC, akkor ne várd el, hogy elinduljon...

A PAL PS2-n csak PAL játékok mennek, az NTSC-n pedig csak NTSC... Vagyis ha mindegyik játékod (ezt az egyet leszámítva) PAL és ez az egy NTSC, akkor ne várd el, hogy elinduljon...
A kérdező hozzászólása: de az van a játék fölött pal.
Akkor lehet, hogy a lemez vagy az olvasófej hibás.
A kérdező hozzászólása: de a többi 8 játékomat meg lejátsza.

Milyen érzés volt nektek, amikor először megláttátok a babátok? Csak mert ha megnézem a videót amit a férjem vett fel, a mai napig végig sírom. Ez tényleg a legszebb dolog a világon, igaz csajok? Bármikor újra csinálnám

Legjobb válasz: Altatásos császárom volt probléma miatt. Mikor kihozták nekem, nem hittem el, hogy az enyémet kaptam meg, olyan gyönyörû volt - és még persze ma is az.

Altatásos császárom volt probléma miatt. Mikor kihozták nekem, nem hittem el, hogy az enyémet kaptam meg, olyan gyönyörû volt - és még persze ma is az.
asszem 3. voltam, még mások történetén is tudok sírni....:) ....annyira szép ahogy leírjátok és tényleg a világ legcsodálatosabb érzése
Sürgõsségi császár lett, és amikor kiemelték, nem láttam én se, nem is sírt. Megrémülve kérdeztem, hogy miért nem sír, de a doki megnyugtatott, minden rendben vele. Mikor visszahozták megmutatni, akkor se volt egy hangja se, kis szürkés-lilás volt, és az volt az elsõ, hogy látni akarom a kukiját. Mikor puszit adtam neki, már sírtam, de olyan puha bõrt még életemben nem éreztem.
Császár volt, de nem altatásos. Elõször mikor meghallottam a hangját, akkor még nem is láttam! Csodálatos volt! És mikor odahozták megmutatni! Leírhatatlan! Finom, puha kis szuszogó tündér! Az anesztes hölgy törölgette a könnyeimet, csak annyit bírtam kinyögni, hogy "Isten hozott a világon Kislányom!". Még most is könnybelábad a szemem, ha csak rá gondolok! A világ legszebb és legboldogabb érzése!
Azt hiszem nagyon jó... :) De tényleg, rosszul és késõn kaptam EDA-t, iszonyúan szenvedtem, tök önkívületi állapotba kerültem a végére, a doki nyomta ki belõlem a gyereket, nem sok mindenre emlékszem :( Ezt nagyon bánom, de hát így alakult, legközelebb másként intézem :)
Sajnos nekem is altatásos császár volt, így nem láthattam csak 3 órával késõbb, és csak pólyában. Akkor még csak megmutatták egy percre, le sem rakták mellém, de még nagyon kómás voltam az altatótól és szerintem ha az üres pólyát mutogatják azt is elhittem volna hogy ez a gyerekem :) Amikor egy órával késõbb már több idõre kihozták és mellém tették akkor meg csak néztem-néztem, nem értettem hogy lehet ez a gyönyörû baba az enyém, és hogy fért el eddig a pocakomban. 2 hetes kisfiú anyukája
Persze jó érzés volt, de én szinte alig tudtam magamról rögtön szülés után, mikor rámtették, olyan fáradt voltam.Igazából akkor tudatosult bennem minden, mikor már lekerültem gyermekágyra, és ott volt velem.Ott a szülõágyon éppen örültem hogy élek.Hát tudom nem valami érzelgõs válasz a részemrõl, de tényleg így volt. De azóta bepótoltam a gyönyörködést, a mai napig órákig tudnám nézni ahogy tesz-vesz mellettem. 6 hós fiú anyukája.
olyan nyálkás, véres és meleg volt, de tényleg csodálatos.....ezért megéri a szenvedés
iszonyú nehéz szülésem volt, és amikor kijött, megkérdezetem, megvan e keze lába, és tényleg lány-e. visított, mint egy sakál, aztán odarakták a mellkasomra, és egybõl elhallgatott, kis nyüzüge volt, és csúnya, de nekem a legszebb! nagyon elérzékenyültem rajta. azóta már nem nyüzüge, és nem is csúnya! :) )) szeretném újra átélni 9 hónap múlva. :) ))
Némi probléma miatt én csak 1, 5 nap múlva láttam a fiam, mikor anyukám 2 emeletet letolt hozzá tolókocsival. Én csak sírtam és simogattam. Még most is elszorul a torkom, ahogy visszagondolok, pedig már 4 és fél hónapja.

Meddig sírnak a babák? Tudni szeretném, mert van olyan nap, amikor evett tápszert meg anyatejcit, tiszta a pelus, a kezünkben van és sír!

Már rosszul érezzük magunkat hogy mi lehet a baja!

Legjobb válasz: Óóóó, ezen ne aggódj, a kisbabák bizony sírnak. Mást még nem tudnak csinálni, hiszen még nem tanultak meg beszélni. Nem tudják azt mondani, hogy "Kedves anyukám, az a problémám, hogy a szemembe süt a nap/nem tetszik az a kép a falon/elfeküdtem a kicsi fülem/viszket a térdem de nagyon/stb, ezért sírnak, nekünk meg ki kell találni mit szeretnének. Az én kisfiam egy éves, de még mindig sírással jelzi, ha valami nem úgy van, ahogy õ szeretné. Persze sokkal kevesebbet, mint egy két hónapos, mert õ már egyszerûen arrébb mászik, ha megunt egyhelyben lenni, vagy megvakarja a buksiját ha viszket neki, elvan a játékaival ha ehhez van kedve, és simán lazán utánam jön, ha pedig ahhoz van kedve. Arról nem is beszélve, hogy amikor már beszélni tud, akkor sem biztos, hogy szavakban ki tudja fejezni, mi a baja. Sok kisgyerek sír, ha fáradt, de nem tudja megmondani, mi a baja, sõt, tiltakozik, hogy nem akar aludni menni,pedig pont a fáradtságtól sírja el magát minden percben.

Óóóó, ezen ne aggódj, a kisbabák bizony sírnak. Mást még nem tudnak csinálni, hiszen még nem tanultak meg beszélni. Nem tudják azt mondani, hogy "Kedves anyukám, az a problémám, hogy a szemembe süt a nap/nem tetszik az a kép a falon/elfeküdtem a kicsi fülem/viszket a térdem de nagyon/stb, ezért sírnak, nekünk meg ki kell találni mit szeretnének. Az én kisfiam egy éves, de még mindig sírással jelzi, ha valami nem úgy van, ahogy õ szeretné. Persze sokkal kevesebbet, mint egy két hónapos, mert õ már egyszerûen arrébb mászik, ha megunt egyhelyben lenni, vagy megvakarja a buksiját ha viszket neki, elvan a játékaival ha ehhez van kedve, és simán lazán utánam jön, ha pedig ahhoz van kedve. Arról nem is beszélve, hogy amikor már beszélni tud, akkor sem biztos, hogy szavakban ki tudja fejezni, mi a baja. Sok kisgyerek sír, ha fáradt, de nem tudja megmondani, mi a baja, sõt, tiltakozik, hogy nem akar aludni menni, pedig pont a fáradtságtól sírja el magát minden percben.
Mennyi idõs a kis drága? Ne aggódj nem csináltok rosszul semmit. Próbáld meg, hogy sétálgatsz, miközben fogod. Vagy tedd hasra és simogasd a hátát, mert lehet hogy fáj a kis pocija vagy álmos (mindkettõnél bejön.) Ha akkor is nyûgös, akkor próbáld meg odaadni neki a cumiját, amikor hason van. Nálam sokszor bejöttek ezek a dolgok. Volt olyan hogy hasra tettem, odaadtam neki a cumiját és azonnal megnyugodott és elaludt. Remélem segítettem. Üdv.: Kriszta, egy 2hónapos baba anyukája
A kérdező hozzászólása: szintén zenész! 2 hónaposak vagyunk

18 hetes kismama vagyok, mindenért sirok, nemrég házasodtunk össze, új hely+anyós, szextilalom, párom sokat dolgozik. Majdnem minden nap sirok. Ti is? Ugye nem ártok a babánknak? Egy idő után már azért sirok, mert miért sirok.

Legjobb válasz: Ez egy idoszak es igen nagyon nehez de kitartas hisz nem akar neked senki roszat.Nagyon nehez ez annak aki benne van de ezen is keresztul kell esni en a masodikat varom es nem anyira siros hanem inkab retenetessen ingerult vagyok nem viselem el ha valaki olyat mond vagy tesz ami nem jo nekem akkor inkabb jobb ha nem kerul az utamba utana,en is anyosekkal lakom es a parom meszire utazik dolgozni havonta egyszer latom. Neked azt tanacsolom hogy probalj meg anyosekkal belsosegesseb viszonyt kialakitani mivel lehet hogy ok vannak legtobbet veled es meg fogjak erteni csak el kell mondanod hogy te nem akarsz senkit bantani csak most minden uj stb amit le is irtal.Meglatod konyebb lesz es hat kitartas.Majd kesobb jobb lesz.

Ez egy idoszak es igen nagyon nehez de kitartas hisz nem akar neked senki roszat.Nagyon nehez ez annak aki benne van de ezen is keresztul kell esni en a masodikat varom es nem anyira siros hanem inkab retenetessen ingerult vagyok nem viselem el ha valaki olyat mond vagy tesz ami nem jo nekem akkor inkabb jobb ha nem kerul az utamba utana, en is anyosekkal lakom es a parom meszire utazik dolgozni havonta egyszer latom. Neked azt tanacsolom hogy probalj meg anyosekkal belsosegesseb viszonyt kialakitani mivel lehet hogy ok vannak legtobbet veled es meg fogjak erteni csak el kell mondanod hogy te nem akarsz senkit bantani csak most minden uj stb amit le is irtal.Meglatod konyebb lesz es hat kitartas.Majd kesobb jobb lesz.
Én is nagyon sírós voltam az elsõ 11 hétben, szintén a túl sok és gyors változástól. Ellmúlik!! Fel a fejjel! Gondolj a bébidre, majd a tudat, hogy van, erõt fog adni! Kitartás!
Próbálj kicsit pozítívan gondolkodni, mert az állandó sírás nem tesz jót a babádnak. Kiegyensúlyozottnak kellene lenned, mert ha túl zaklatott vagy, szerintem ez nyugtalanná teszi a gyereket is. PErsze én is érzékeny vagyok, van amikor elsírom magam valamin, de ez csak percekig tart. Légy türelmes magadhoz, a férjedhez, és próbáld kihasználni még azt a pár hónapot, amíg nem vagy 24 órás szolgálatban. Olvasgass, hallgas zenét, sétálj és ábrándozz a születendõ gyermekrõl. MEglátod, sokkal jobban telnek a napok majd. (27 hetes mami)
Miért sírsz? Mert ha bánatodban, félelmedben, akkor az nem jó a babának. Ha csak a hormonok, érzelmek miatt, az nem baj. Mi is 20 hetesen házasodtunk, de ez nem ok a sírásra. Új hely sem, ismerkedj, sétálj, keress anyukákat, járj terhestanácsadásra, barátkozz anyukákkal, élvezd ha jó idõ van. Párom nekem is sokat dolgozott, dolgozik, ma is 22-kor ér majd haza, reggel 6-kor ment el, elsõ terhességem is így csináltam végig-egyedül egy ismeretlen városban, akkor költöztünk esküvõ után, senkit nem ismertem, egyeddül voltam. Szextõl mi is el voltunk tiltva, nem minhta férjemnek ilyen munkabeosztás mellett lett volna rá ereje-ideje....Ki lehet bírni, mindent a babáért!! Nem kell sírni, élvzed a terhességed, vissza nem hozhatatlan idõszak!!! A második már közel sem olyan, én visszasírom elsõ terhességem.)) Ha gondolod, írj privit, dumcsizzunk:-)
hát azért a mindennapos sírás nem velejárója a terhességnek! Próbálj most a babádra koncentrálni! anyósoddal ha jól kijöttök próbálj beszélgetni, pároddal ha otthon van, menjetek le jó nagyot sétálni, a szextilalmat meg egy kis házi masztival stleg enyhítheted.
jaj de aranyos vagy:) ))) ezek a hormonok, és ez lesz szülésig sõt még utána is kicsit! Velejárója a babavárásnak:)
Ha nem vagy veszélyeztetett, akkor nincs szextilalom, és amúgy is létezik a szexnek több formája....

A kutyám éjjel-nappal sír, nem tudunk rájönni, hogy miért, mert mindene meg van, és vele vagyunk mindig. Van valakinek valami ötlete?

A házába viszont pár napja nem akar bemenni,még a közelébe se, átnéztük,kimostuk,de még most sem.

Legjobb válasz: Mindig is egyedül volt? Azért kérdem, mert valószínûsítem, hogy egy másik kutya hiánya okozza a tüneteket. Õ utána sír!

Mindig is egyedül volt? Azért kérdem, mert valószínûsítem, hogy egy másik kutya hiánya okozza a tüneteket. Õ utána sír!
Simán lehet valami betegsége is, ami fájdalommal jár.Orvos nézzen rá.
Nem vagytok vele mindig, mert õ kint van, ti meg bent vagytok. Vagy nagyon kicsi a kutya, vagy egy párszor bent aludt nálatok ami neki remek lehetett és ezt akarja újból. Vagy ha egyik sem akkor passzolok.
az elkényeztetett , túlszeretgetett , de kevésbé megnevelt , sõt talán szeparációs szorongásban is szenvedõ kutyák ismérve :) igaz a kérdés alapján vagy millió oka lehet , sajnos a kérdés nagyon félre is értelmezhetõ . pontosítani kellene , sõt jobban kifejteni :)
Neki is szükségevan barátokra.

Amelyik baba hasfájós annak állandóan fáj a hasa vagy csak valamikor mert az enyém éjszaka nyugodt nappal meg sokszor sír nem tudom mi lehet a baja. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Az én nagyobbik fiam nagyon hasfájós volt. Teleszopizta magát, majd evés után fél órával kezdte a sírást. Napközben elég sokat sírt, viszont az éjszakákat igen kicsi korától kezdve végigaludta.

Az én nagyobbik fiam nagyon hasfájós volt. Teleszopizta magát, majd evés után fél órával kezdte a sírást. Napközben elég sokat sírt, viszont az éjszakákat igen kicsi korától kezdve végigaludta.
Nem mindig sír. Enyém evés után fél órával kezdte. Infacol bejött, meg pocisimi, ölelés...
Ha a hasához emelgeti a lábát, vagy megfesziti magát, akkor a hasa fáj.
Az enyém általában este 5-kor kezdte a mûsort, és 10-11-ig tartott, nappal nem fájt neki annyira.

Espumisan cseppeket használunk. Pár napja, ha adom a babámnak, nem tud büfizni azért sír, ha nem adom neki akkor pedig azért sír, mert bántják a pukik. Van valakinek valami ötlete arra, hogy mit tegyek?

Legjobb válasz: velünk ugyan ez volt... van vmi más szer is, ami jó hasfájásra, próbáld meg azt. kiderítem a nevét és leírom, kb fél óra.

velünk ugyan ez volt... van vmi más szer is, ami jó hasfájásra, próbáld meg azt. kiderítem a nevét és leírom, kb fél óra.
Mi az infakoltot használtuk, nekünk az vált be. Szerencsére, csak 1-2 hétig kellett használni, utánna kinõtte ezt a problémát a kisfiam.
na már meg sem kell kérdeznem, mert az az:) )
akkor... próbáld meg: http://www.homeopatia.info.hu na és ezt fejbõl tudom, meg sem kell kérdezni:) ) keress rá a babáknél, hasfájás téma. tegnap láttam, hogy van rá vmi szer, de nekünk már szerencsére nem fáj, úgyh meg sem néztem. Jobbulást:) )
próbáld ki az angol gyógyvizet vagy a kamilla teát
A kérdező hozzászólása: Várom... Köszi szépen!
A kérdező hozzászólása: Nekünk az infacol nem vált be. Az Espumisan pedig igen. De csak eddig. Most nem tudom miért változott. Már 3 hónaposak vagyunk.
Szia! Mi is így vagyunk ezzel! Az én fiam is 3 hónapos és még mindig hasfájós. Már mindent kipróbáltunk és minden csak az elsõ pár nap használt utána mintha elvágták volna.

Mit lehet tenni, ha a kéthetes babám egész nap sír, alig alszik, mert csak kézben hajlandó megnyugodni? Amint leteszem, felébred, és sír.

Legjobb válasz: Igen, tudom, hogy a közelségemre van szüksége, de pár dolgot kénytelen vagyok megcsinálni nélküle (fürés, wc, minimális takarítás, stb).

A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, hogy a közelségemre van szüksége, de pár dolgot kénytelen vagyok megcsinálni nélküle (fürés, wc, minimális takarítás, stb).
Szia! A két hetes baba még nagyon kicsike.Ilyenkor csak egy fontos dolog van számára, az evés.Szerintem az lesz a gond.Ha a hasa fájna azt észre vennéd annyira jellemzõ tünetei vannak.Ha jól van lakva Õ utána alszik.Eszik-alszik.A saját tapasztalatom legalább is ez volt.Mindent le tudtam rendezni otthon, mert aludt szinte mindig ha nem evett.Meglehetõsen nagy mennyiséget képesek megenni, ne lepõdj meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Valószínûleg éhes lehetett.
Szoptatod? Van elég tejed? Vagy tápos? Akkor próbálj neki többet enni adni. A sírás oka legtöbbször az éhség. Ha megeteted, és megnyugszik, akkor éhes volt. Ha ez sem, akkor is a sírás jelzi, hogy valami nem oké. Legjobb esetben csak simán a közelségedre van szüksége.
Szia! Egyetértek az elöttem íróval. ESZIK-ALSZIK, ez a 2 hetes baba napirendje. Van elég tejed? Meg tudod mérni mennyit eszik??? Próbáld meg tápszerrel pótolni és akkor kiderül hogy csak éhes volt e.... Nekem az orvos azt mondta hogy nem létezik híg anyatej, de én bebizonyítottam hogy igen. nem volt neki elég tápláló és nekem a tápszeres pótlás vált be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!