Találatok a következő kifejezésre: Mért nem velem lefeküdni a barátom (11 db)

Mért nem akar velem lefeküdni a barátom?

Már fél éve együt vagyok a barátommal. eddig hetente többször is szeretkeztünk, egyszer viszont tortént egy kis baleset közben ( nagyon megfeledkeztem magamról és véletlenül rossz helyre ültem, és picit megtört a pénisze és 1 napig nagyon fájt neki:S) de ez már 1 hónapja volt. Azóta nem szexeltün. Õ már másnap szeretett volna csak hát a hely miatt nem volt a leg alkalmasabb... Azóta csak 69 eztünk meg oráloztunk és ez jó is nagyon de én szeretnék picit többet ,de a barátom teljesen meg van vele elégedve... Hogy lehetne ujra olyan mint az elején?:S

Legjobb válasz: Erre nincs jó tanács. Beszélj vele.

Erre nincs jó tanács. Beszélj vele.
majd rájön a "férfiasabb" mivolta és akk nem hagy neked kegyelmet:D mostanában nem kívánja késöbb majd jobban fogja
BEzéld meg vele, vagy petting közben helyezkedj rá, de figyelj oda. És igen, van olyan is, hogy néha nem kívánja az ember...
próbálj vele beszélni.. De biztos nem a baleset miatt nem akar veled úgy.beszélgetni ......
hát... nem kívánja és se mindig szoktam

2éve van barátom de valahogy nem merek vele lefeküdni mert nem vagyok megelégedve a testemmel, szerintem túl kicsi a mellem és picit kövérnek is látom magam és mit tegyek?

17 éves lány vagyok és még sz?z a barátomat pedig nagyon nagyon szeretem meg skan mondják,hogy majd jön magátol ,hogy mit kell csinálni szex közben de szerintem én teljesen lefogok blokkolni és nem tudom,hogy mit kell tenni a szexet pedig nagyon kívánom

Legjobb válasz: hát ha két éve együtt vagytok,akkor nem hiszem, hogy aggódnod kéne a tested miatt.Õ úgy szeret ahogy vagy.

hát ha két éve együtt vagytok, akkor nem hiszem, hogy aggódnod kéne a tested miatt.Õ úgy szeret ahogy vagy.
Nem kéne egy kicsit felnöni? Ha szeret, szereti a kicsi melleidet is. Ha nem fogad el, akkor meg el kellene válnod töle. Késöbb még rosszabb lesz!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat nagyon jok és bíztatok :)
Az elsõnek ugyan igaza van, de ha még nem érzed magad késznek, akkor nem kötelezõ vele lefeküdni. Ahogy szex közben is minden jön magától, majd a szex is jön magától, mikor mindketten úgy érzitek.
Ha nem tetszenél így neki, nem lenne veled együtt 2 éve. :) Igazából én is nagyon szégyenlõs voltam, de én túlsúlyos vagyok ráadásul, +20 kiló van rajtam sajnos..De pici melleim vannak.Póló volt rajtam elõször.. :D Aztán feloldódtam és következõnél szó nélkül lekerült rólam.. Pedig együtt se voltam a sráccal túlzottan, tudtam, hogy nem leszünk együtt, mert más az ideálja. :/ 18L
JUST DO IT!
Ha a barátod két éve veled van akkor biztos , hogy szeret téged és hidd el , hogy neki jól vagy úgy ahogy vagy. Amúgy meg általában szeretjük ha van mit fogni a lányon és ha ennyi ideje veled van akkor biztos nem jelent neki problémát a mellméreted ami valószínûleg amúgy sem az. A másik dolog pedig ha akarod a szexet és a barátod már nem szûz akkor õ tudni fogja mit kell csinálni ezen nem kell parázni , ha meg õ is szûz mint te akkor meg közösen felfedezitek mi mennyire jó , ráadásul nem is kell rettegni h "beégsz " elõtte. De azt amúgy se kell. Plusz nálam bevált módszer:boroskóla!!!!:D ellazít jó a kedv nincs stressz nincs aggódás toljuk a bulit!!!
A kérdező hozzászólása: a boroskola pedig szerintem is jo ötlet!
Szerintem kérd meg barátaidat, barátnõidet is, hogy segítsenek a témában. Csak akad olyan aki ezekben segít.
gondolom más dolgok már voltak. ha akkor tetszettél neki, akkor szex közben is fogsz:D

A volt barátommal az orális szexig jutottunk el mert valamilyen okbol nem akart lefeküdni velem vagy nem mert. Mi lehet a gond egy 38 éves férfinál?

Sajnos ez miatt tönkrement a kapcsolatunk de hiába kérdezgettem mi a baj nem mondta el.Én 30 éves vagyok

Legjobb válasz: Lehet,hogy azért mert buta vagy aki még írni sem tud és nem vagy elég szép sem,hogy legalább ezzel kompenzálj.

Lehet, hogy azért mert buta vagy aki még írni sem tud és nem vagy elég szép sem, hogy legalább ezzel kompenzálj.
30 éves az már nem lány
Félhet az aktustól, mert túl gyors. Lehet, hogy a stressz miatt lekonyul. Elég gyakori, de egy férfinak ez maga a halál. Beszélgess vele, lazítsd el valahogy, ha fontos neked. Komoly meló lesz.
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ nem vagyok szép de csunya sem egy átlagos lány vagyok és buta sem vagyok!!!de a véleményed máskor tarsd meg magadnak.ha normális választ nemtudsz akkor ilyet ne irj
Még mindíg nem dugott meg? Mondtam már, ûlj az arcára a pinciddal mikor fekszik, és mond neki ezt: dugd a puncim Kandisznyó! :D
Szia, ezt akar en is irhattam volna. En 31, a baratom 39. Es nem akar szexet ( eddig egyszer volt, 4 honapja jarunk) Most peldaul eljottunk hetvegere egy hotelba es KULON SZOBAT foglalt... Nem tudom mit csinaljak, es meddig birom ezt igy.
Nem akarok ítélkezni, de sztem látens meleg.Nincs az a 30as pasi, aki ne akarjon szexet, pláne ha már volt orál...

A barátom nem szeretne még lefeküdni velem, mert csak 2 hónapja vagyunk együtt és korainak tartja. Mit csináljak? Velem van a baj?

18/L

Legjobb válasz: Vannak ilyen fiúk. Többre értékel mint egy gyors kis kapcsolat örülj neki. Ha már nem bírod, akkor csábítsd el és meg van oldva a dolog :)

Vannak ilyen fiúk. Többre értékel mint egy gyors kis kapcsolat örülj neki. Ha már nem bírod, akkor csábítsd el és meg van oldva a dolog :)
Õszintén 2 hónap után én is korainak tartanám, fõként ha komoly kapcsolatot szeretnék.
Így jártál. Ott a zuhanyrózsa a közelben, vagy a kezed.
Ha meg egybõl akarja, akkor meg az a baj? :D Jájj lányok... :D
Legalább nem csak kihasznál.
2-es, te fiú vagy?
Igen! Probleme?

Félek hogy azért nem akar lefeküdni velem a barátom mert kicsi a mellem. Lehet benne valami?

(80-asnál kisebbet használok)

Legjobb válasz: 80-asnál kisebbet melltartóra írtad? Mert az lehet 75C,D és az már nem olyan kicsi. Fõleg, ha fiatal is van. De lényegtelen, hogy mekkora. Ha komoly a kapcsolat, akkor nem érdekli a srácot a melled mérete, mert úgy szeret és úgy kíván, ahogy vagy.

Egyáltalán nem, ha kicsi is, de nem lógós, hanem szép formás, akkor az nagyon izgató tud lenni, nekem legalábbis, de ezt a pároddal kellene megbeszélni:)
80-asnál kisebbet melltartóra írtad? Mert az lehet 75C, D és az már nem olyan kicsi. Fõleg, ha fiatal is van. De lényegtelen, hogy mekkora. Ha komoly a kapcsolat, akkor nem érdekli a srácot a melled mérete, mert úgy szeret és úgy kíván, ahogy vagy.
en kis melleket szeretnek.. elhiszed?
Nekem is kicsi mellem van, de eddig nem volt rá panasz. Csak néha problémázok miatta, amikor 1-2 ruha nem áll jól emiatt. :D
ezen tényleg ne stresszeld magad. pláne ne is tégy említést róla a barátodnak. a tapasztalatok azt mutatják h a lányok 99%ban beképzelnek vmit maguknak ami miatt nem tudják elengedni magukat, és ha ezt felhozzák a barátjuknak akkor a srác igencsak megrökönyödik, mivel õ még hasonlóra se gondolt soha. pl. folyton azon paráztam h biztos túl nagy a fenekem és nem tetszem neki amikor egyszercsak közölte h nekem van a legszebb fenekem a világon, imádja h ilyen kerek és izmos :) egyébként a srácok is képesek a hülyeségen rágódni; másfél évig azon idegesítette magát a barátom h máshogy áll a pénisze mint ahogy kéne és én már tuti észrevettem. annyira röhögtem h kiestem az ágyból, nekem soha nem tûnt fel ilyesmi :D:D nem is zavar mert szeretem így természetes, elfogadom ahogy van. hidd el ha szeret akkor akár 3 füllel is elfogadna :D:D
hány éves vagy?
Szerintem a nagyon pici cici nem izgató. elképzelem, ahogy a csajszi lovagol a srácon tök laposan esetleg a puncija is borotvált pont mint egy pisis kislány. ezt persze a totál 0 cicire értem
Tényleg nem túl nõies, de még nõhet. És a 70-75-ös melltartók már nem olyan picik.
Nem számít, ezért tuti nem nem fekszik le veled!
A kérdező hozzászólása: 16 éves leszek és sportolok és attól is félek h ez miatt nem nõ mert azért a korosztályomban azért kicsit eltörpülök köszönöm mindenkinek jól esett :D
"Szerintem a nagyon pici cici nem izgató. elképzelem, ahogy a csajszi lovagol a srácon tök laposan esetleg a puncija is borotvált pont mint egy pisis kislány. ezt persze a totál 0 cicire értem" Ez így pont tökéletes ahogy leírtad! Sportos, borotvált, kis cicikkel... Nagy álmom! 25/f

Egy eve jarok a baratommal, mindketten 16 evesek vagyunk es szuzek. O mar szeretne lefekudni velem . De en meg nem vagyok biztos benne mert felek h par ev mulva megfogom banni . Tenyleg korai lenne meg?

Legjobb válasz: Ha nem érzed késznek rá magad, inkább ne tedd, mert utána tényleg elõfordulhat, hogy megbánod. Nem ér annyit az egész, nem vagy elkésve semmivel. Egyszerûen mondd meg a párodnak, hogy még várni szeretnél kicsit. Ha szeret, meg fogja érteni.

Ha nem érzed késznek rá magad, inkább ne tedd, mert utána tényleg elõfordulhat, hogy megbánod. Nem ér annyit az egész, nem vagy elkésve semmivel. Egyszerûen mondd meg a párodnak, hogy még várni szeretnél kicsit. Ha szeret, meg fogja érteni.
Ha így érzed, hogy talán meg fogom bánni, akkor igen! De miért gondolod azt, hogy nem vele leszel életed végéig?:) Jó, ennek nem nagy az esélye, de én csak azt tudom neked tanácsolni, hogy ha bármilyen kétség és kérdés is felmerül benned még ezzel kapcsolatban, akkor igen korai!
Mivel bizonytalan vagy, ne tedd. Nem állsz még rá készen. Ráérsz még vele, nem?
Ha már megfordult a fejedben hogy megbánnád akkor bizony még korai.Vagyis nem vagy rá lelkileg felkészülve.Ne hamarkodd el!Inkább csak pettingeljetek azzal megismerhetitek egymás testét, és a szexre is ugymond felkészít.

14 vagyok a barátom pedig 19. Õ még nem akar lefeküdni velem, mert még fiatal vagyok, amit meg is értek. De félek, hogy el fog hagyni. Mit tegyek?

Félek, hogy bele fog unni a várakozásba és elhagy. Nem hiszem, hogy megcsalna, mert szeret és ezt ki is mutatja. De én nagyon féltem a kapcsolatunkat.

Legjobb válasz: Francnak kezdtek akkor egymással.

Francnak kezdtek akkor egymással.
Én is egyetértek az 5. válaszolóval! A fiú miatt soha ne menj bele semmibe! Ha ezen múlik a kapcsolatotok, akkor soha nem is volt szerelem köztetek!
Ötössel értek egyet 27N
Úgy értem, ha már együtt maradtunk, még várhattunk volna nyugodtan. :-)
Ha szeret nem fog elhagyni... de szerintem egy pasiért nem éri meg elveszíteni 14 évesen a szüzességed.
Kedves kérdezõ! 14 voltam, amikor összejöttem a 19 éves barátommal. Mai napig együtt vagyunk (közel 5 éve). Gyakorlatilag ugyanez volt a szituáció, amit Te írsz, mondta, hogy szívesen vár, én viszont féltem, azonban akartam is a dolgot (koraérett voltam szellemileg, testileg viszont épphogy inkább elmaradottabb, apró termetû, törékeny). Végül mivel érezte, hogy én is akarom, nyíltan tudtunk beszélni egymással, pár hónappal azután lefeküdtünk, hogy elkezdtünk járni. Úgy voltam vele, hogy tudtam, hogy szeretjük és akarjuk egymást, és nem azért van velem, hogy lefektessen, akkor miért várjak? Ha szakítunk is legalább olyannal voltam, aki szeretett. Mára egy kicsit azért megbántam, hogy olyan hamar történt, hiszen, mint említettem mai napig együtt vagyunk, és mégiscsak elég fiatal voltam. Ha bármi kérdésed van, írj privátot! :-)
ha azt mondta hogy nem akar, akkor valószínûleg azért mert képes várni, és hát gondolj bele milyen lenne ha netán az õ kedvéért lefeküdnétek... o.O
Kedves kérdezõ! Nagyon cuki vagy meg minden, de elárulok egy titkot, akkor is, ha ezzel az egész gyerekkorod odaveszik: ha a srác amiatt szakít veled, hogy nem akarsz vele lefeküdni, akkor NEM SZERET TÉGED. Nem véletlenül mondják sokszor, hogy nem kéne 14 évesen 19 éves fiúval járni. Nem vagytok egy kategória. A srác állandóan dugást igényelne, jó esetben már egyetemista, te meg most jössz ki az általánosból, és még a közelében se kéne lenned a szexualitásnak. Nagyon mások az igényeitek. Nem szeret téged, csak dugni akar.
14 évesen mit félsz ilyen dolgoktól, ezt hagyd meg a nagyoknak!!
Megelõzheted azzal, ha te hagyod el õt.
Alapból sok a korkülönbség...meg miért is jönne össze egy 5 évvel fiatalabb lánnyal, ha nem megfektetni akarja?!
Ha nem akar veled lefeküdni, akkor nem akar, ennyi, nem kell emiatt félni. Én 13 évesen vesztettem el az ártatlanságomat, de a pasi így állt hozzá, mint a tiéd. Nem bántam meg, de lehetõleg kb fél év után engedd minimum, hogy megfosszon az érintetlenségedtõl.

Hol találok olyan csajt aki nem árulja magát és hajlandó volna lefeküdni velem? Vagy elég ha csak a barátom lenne. Mert még sosem beszélgettem csajokkal és annyira félek tőlük.

Szűz vagyok 20 éves és 168 magas 74 kg,és csak 15 cm :( De az a baj,hogy nagyon félénk típusú vagyok.Úgy értem,hogy iszonyat érzékeny vagyok.Ezért nem merek ismerkedni.De ha volna egy csaj akiben tudom,hogy megbízhatnék és akinek elmondhatnák bármit az egy álom volna számomra. De nincs ilyen állandóan csak ki akarnak cseszni velem és kiröhögnek. Meg nem merek visszaszólni senkinek sem.Mert tudom,hogy az érzékenységem miatt semmi esélyem se lenne. Olyan jó volna nem félni semmitől csak úgy mindenbe bele és nem hatnának rám az érzések hogy lehetek ilyen? Így sosem lesz barátom :( Kondizok amúgy fél éve.

Legjobb válasz: magától senki sem fog alád feküdni... ismerkedned kéne és ne azzal törõdni, hogy ,,csak`` 15 centi...

magától senki sem fog alád feküdni... ismerkedned kéne és ne azzal törõdni, hogy , , csak`` 15 centi...
elsõ jól mondja ismerkedni, ismerkedni... én csak innen a gyíkról 5 lánnyal ismerkedtem meg 20 éves vagy használd a társkeresõket. ha írsz privit segítek
A kérdező hozzászólása: Nem a méretem az amitõl annyira tartok de azért az is betesz eléggé.Az a baj, hogy félek az olyan helyzetektõl amiben én vitatkozni fogok más férfiakkal vagy félek attól, hogy belém kötnek mert nem tudom megvédeni magam attól, hogy ne égjek le az érzékenységem miatt és nem tudok mit tenni ellene mert csak úgy magától megtörténik.Mit tudna velem csinálni egy orvos?Semmit csak megmondaná, hogy menjek társaságba de nem értené meg, hogy nem fogok oda menni mert leégetném magam az érzékenységem miatt. Amúgy már voltam de nem segít semmit. Hogy változzak alfa hímé? :)
Megértelek, én is érzelmes vagyok fiú létemre, sajnos ez valóban megnehezíti a mindennapjait az embernek, nem mersz visszapofázni, mert tudod, hogy te vagy a gyengébb vagy csak egyszerûen nem akarsz másokat megbántani, mert ha nagyon felbosszantanának tudom magamról, hogy nagyon tudnék bántani is, de inkább visszafogom magam és kussolok. Én meg csak 165cm magas vagyok és 54kg, nem egyszerû dolog ilyen testalkattal, mert a szép lányok is kb. ilyen testmagassággal és súllyal rendelkeznek és inkább bántanának, mint szeretnének, mert nem vagyok egy nagy darab. Minél szebb egy lány, annál jobban félsz náal kezdeményezni effektus gondolom nálad is érvényesül. Akkor neked sincs sok önbecsülésed sem, akár csak nekem. A farkad mérete nem probléma, enyém sem nagyobb, de engem nem is izgat amúgy. Nekem eddig egy valami segített/segített bátrabbá, kevésbé félénkké válni, az ALKOHOL! Részegen volt az elsõ smárolásom is.
168 centis magassággal csak pénzért találsz olyan csajt, aki lefeküdne veled :(
én is voltam félénk keményebb közegbe kerültem és egy év alatt teljesen megváltoztam 14/f kezdj el "durvább" gyerekkel barátkozni és egy év alatt te is megváltozol és lesz önbizalmad sok sikert
"168 centis magassággal csak pénzért találsz olyan csajt, aki lefeküdne veled :(" Ez hülyeség. Én 164 cm vagyok(lány) és úgy vagyok vele hogy ha nem kisebb mint én akkor már van esélye. Ha egy magasak vagyunk az sem baj. Egyébként az érzékenység csak akkor akadályoz ha hagyod. Azt irtad félsz hogy beléd kötnek. Miért tennék? Vagy ki? Igen vannak akiknek szórakozást jelent ha ba.ogatják a másikat, de a normális! embereknek nincs erre se idejük se elegendõ halott agysejtjük. Nemtudom tanulsz-e vagy melózol de minkét közeg alkalmas az ismerkedésre. Haverokkal hogy állsz? Mert eddig csak a lányokkal való viszonyodról írtál. Talán barátkozz elõbb fiúkkal utána jöhetnek a lányok. ha csak csajokkal lennél azt hinnék meleg vagy. Egyébként nem harapnak a lányok, hidd el. persze van pár ku.va de hát nem kell általánosítani. Én biztos nem nevetnélek ki (és szerintem sokan vannak még így ezzel) mert kisebb gondom is nagyobb mint másokat méregetni. 20 éves vagy szóval esélyed van csak élni kell vele. próbálj barátságos lenni. 19/L

Nagyon szégyenlős vagyok, nem merek levetkőzni a barátom előtt, nagyon csúnya a testem és félek hogy ha meglátja mit gondol. Ezért nem merek vele lefeküdni sem. Hogyan győzzem le a gátlásaimat?

Legjobb válasz: Tapasztalatból mondom, hogy a legjobb, ha szembenézel a problémáiddal. Ne gondolkozz, ne tépelõdj, hanem vetkõzz! :) Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de hidd el igaz: ha szeret téged, akkor a testedet is szeretni fogja, akármilyen is. Ha meg ezért elhagy, akkor menjen!!!!!

Tapasztalatból mondom, hogy a legjobb, ha szembenézel a problémáiddal. Ne gondolkozz, ne tépelõdj, hanem vetkõzz! :) Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de hidd el igaz: ha szeret téged, akkor a testedet is szeretni fogja, akármilyen is. Ha meg ezért elhagy, akkor menjen!!!!!
Elõször nézegesd magad meztelenül a tükörben, és felfedezed azt magadon, ami szép. :) Így el is tudod fogadni a tested. Illetve szexnél még a félhomály segíthet. De gondolom azért szeret a barátod, amilyen vagy. :)
Akaraterõvel le tudod gyõzni a gátlásod. A barátod így szeret, ahogy vagy. Nem fog elszaldni elõled :-) A félhomály tényleg jó ötlet.
- Honnan veszed, hogy csúnya a tested? Ha a barátod veled jár, akkor neki tetszel. Ha nem hasonlítasz a Pléhboy címlapján feszítõ, külön erre tenyésztett, szabott és számítógéppel átrajzolt díszszukákra, az semmit sem jelent. - Miért szégyelled a tested? Valószínûleg a barátod sem az emberi szimmetria megtestesítõje, nyilván õ sem tökéletes, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy egymásnak tetszetek. - Hogyan gyõzd le a gátlásaidat? Akár beszélhetnél is a barátoddal. Ha igazán szeret, meg fogja érteni, hogy neked ez gondot okoz és alacsony az önértékelésed. (Valószínûleg meg is fog nyugtatni, hogy õ egyáltalán nem lát csúnyának.) Az pedig valószínûleg kapcsolatépítõ és nem mellesleg izgató játék lenne, ha együtt fedeznétek fel a tested (testetek), lassan, lépésrõl lépésre.
hasonló problémákkal küszködtem pár éve:) túl fogsz jutni ezen az egészen! az elsõ kalandom után több volt a bátorságom..és tényleg az a megoldás rá, hogyha szembe nézel vele. aztán hidd el, hogy nem lesz semmi gond. én mondtam is a barátomnak, mivel nagyon nyilt és öszinte a kapcsolatunk, hogy csúnyának érzem magam, és miután legyõztem a félelmemet és levetkõztem elõtte, mondta, hogy ennyire szépet mint én, még soha sem látott:) meg sokat segített a barátnõm is, aki egyáltalán nem szégyenlõs... fürdött elõttem, és így én is megnyíltam, és fürödtünk együtt, és láttam h semmivel nem vagyok másabb mintõ:)
furdottetek egyutt?? huha...:D szoval a csajok ezt csinaljak sunyiban? hmm...mindig is remeltem :D amugy az en baratnom is ilyen szegyenlos, sokaig nem is akart velem furodni, mert meglatom meg ilyenek:) aztan lassan csak bemaszott( az unszolasomra, merthat nekem tenyleg gyonyoru!), persze eloszor hatalmas habot kellett csinalnom neki, hogy elrejtozhessen benne:D, de vegulis bevalt.
Hidd el, a barátod már számtalanul elképzelt téged meztelenül, és tettszett neki.Hiába takarod ruhákkal magad, tudja jól hogy milyen vagy és szépnek tart.Szerintem azzal van a baj itt, hogy te nem fogadod el magad ugy, ahogy vagy, ezért nem is adsz magadból annak, aki ugy szeret, ahogy vagy.Tehát elõször szépen tárgyald meg magaddal hogy szép vagy, aztán jöhet is a kis sztripíz.Vaaaagy...ha magadtól nem megy, hadd, hogy vetkõztessen le õ, s ugy még könnyebb dolgod lesz.
Szia! Figyelj rám: Nincs mitõl félned. Legyen sötét, az egy kicsit megnyugtat, és hogyha tényleg csúnya lenne a tested akkor nemlenne veled, és nem akarna veledlenni. Ugyhogy nincs mitõl félned. Ugyhogy inkább engedd elmagad, és élvezd hogy szeretnek téged. Nekem is ezvolt a gondom. És... azóta 5 évesek vagyunk.:)
Ha lóg a cicid, vagy nem olyan lapos a hasad, mint a magazinokban, egy fûzõ csodát tehet! És ha jó méretû, szex közben sem kell levenned. Ugyanígy, a lábaidat egy szép combfix harisnya is eltakarhatja. a kezedre meg húzhatsz hosszúszárú kesztyût. Gyakorlatilag ruhában szexelsz, de nagyon szexi ruhában! A fiúk odavannak a látványért és a lányok számára egy rakás szexi ruha létezik. A legjobb, ha teljesen hétköznapi ruha alá öltözöl így, a fiúd szerintem beájul, ha elõtte vetkõzõl fûzõre, combfixre (és nem is kell a villanyt eloltanod, sõt!) ;)
Engedd el magad :) Ha a párod szereted és õ is téged és megértõ is akkor nem lesz gond. Ha szeret és le akar veled feküdni, elfogad olyannak amilyen vagy. Nekem is voltak ezzel elõször problémáim, mert duci vagyok és féltem, hogy mit szól... De amikor elõször voltunk együtt, félhomály volt, õ vetkõztetett le, simogatott, csókolgatott és ez feloldotta a gátlásokat. Aztán meg már nem ez lesz a lényeg... :) )
Igen, nekem is megmozgatta a képzeletemet a lányok együtt fürdõs története. Hallhatnánk még részleteket?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igazad van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Nem lehetséges, hogy csak te gondolod azt hogy csunya a tested. Ki tudja, lehet hogy a pasidnak meg nagyon be jön, de mondjuk illik is, hogy be jöjjön neki, a testeddel el csábítod a fiut, de az egyéniségeddel tartod magad melett ;)

A barátom nem 'mer' velem lefeküdni mit tegyek?

Kétszer volt olyan, hogy mikor szexre került volna a sor lelankadt. Azóta mondta is, hogy már szinte nem mer hozzámérni mert fél, hogy megint ez lesz. És ma is csókolóztunk rám mászott de aztán mikor elkezdtem volna levenni a pólóját vissza táncolt. Szeretnék vele nagyon lefeküdni de úgy tűnik, hogy ő nem akarja a közeljövőben a félelmei miatt. Mivel tudnék neki segíteni? Mert az a baj, hogy ha rá is veszi magát akkor azon fog izgulni, hogy biztos legyen minden és azért fog lelankadni. :(

Legjobb válasz: Igyatok elõtte egy kis bort vagy pezsgõt.Kicsit bátrabbak lesztek tõle,a párodra ráfér.

Igyatok elõtte egy kis bort vagy pezsgõt.Kicsit bátrabbak lesztek tõle, a párodra ráfér.
Elõbb csak petting legyen, pár alkalom, aztán jöhet a többi.
Elsõ hozzászóló tippjét megéri megpróbálni. Csak minimálisan, 1-2 pohár, amikor már érzi az ember, hogy "jól van", akkor jó lesz :D
2! igaza van, talán onnan kénez kezdeni a másik hány évesek vagytok? mióta vagytok együtt? volt valamelyikõtöknek kapcsolata? N
ja, legyen csak petting. Beszéljétek meg elõre hogy ha kõkemény a cerka akkor sincs dugás

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!