Találatok a következő kifejezésre: Mért nem velem lefeküdni a (30 db)

Mért nem akar velem lefeküdni a barátom?

Már fél éve együt vagyok a barátommal. eddig hetente többször is szeretkeztünk, egyszer viszont tortént egy kis baleset közben ( nagyon megfeledkeztem magamról és véletlenül rossz helyre ültem, és picit megtört a pénisze és 1 napig nagyon fájt neki:S) de ez már 1 hónapja volt. Azóta nem szexeltün. Õ már másnap szeretett volna csak hát a hely miatt nem volt a leg alkalmasabb... Azóta csak 69 eztünk meg oráloztunk és ez jó is nagyon de én szeretnék picit többet ,de a barátom teljesen meg van vele elégedve... Hogy lehetne ujra olyan mint az elején?:S

Legjobb válasz: Erre nincs jó tanács. Beszélj vele.

Erre nincs jó tanács. Beszélj vele.
majd rájön a "férfiasabb" mivolta és akk nem hagy neked kegyelmet:D mostanában nem kívánja késöbb majd jobban fogja
BEzéld meg vele, vagy petting közben helyezkedj rá, de figyelj oda. És igen, van olyan is, hogy néha nem kívánja az ember...
próbálj vele beszélni.. De biztos nem a baleset miatt nem akar veled úgy.beszélgetni ......
hát... nem kívánja és se mindig szoktam
Mért nem beszéled meg vele, hogy mirõl témázgathattok, Sanyi? Mi honnan tudjuk?
Hogy te mekkora egy szerencsétlen vagy... Mivel még szûz persze hogy nem akar egybõl szexelni, elõbb bele kell kóstolnia a dolgokba. Erre van a petting, ezért fogdos, hogy megismerje a tested meg a sajátját és hogy hozzászokjon a gondolathoz hogy meztelenül látod. Ne erõltesd, elégítsd ki kézzel, hagyd hogy simogasson aztán szépen lassan eljuttok a szexig is.
Adom a 4-es válaszát. De a pornóban biztos nem így volt......
Te is bátran nyúlj a bugyijába és gyakorolj a csiklóját, aztán ha az már nagyon megy, mehet az ujjazás. 1 hónapot nem adok nektek és kell majd egy óvszer, mert meg fog pusztulni egy jó dugásért
Ne erõltesd majd eljön az ideje had barátkozzon a gondolattal. Am mennyi idõsek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Én 20 Õ 18

Mind2en szüzek vagyunk és ezért nem akar velem lefeküdni a bnöm mert bénáznánk azt mondta mit tegyek?

Legjobb válasz: szerintem egyszerûn csak nem akarja még,amit el is hiszek ha ilyen gyerekesen oldja meg a helyzetet beszéld meg vele

szerintem egyszerûn csak nem akarja még, amit el is hiszek ha ilyen gyerekesen oldja meg a helyzetet beszéld meg vele
Ne úgy kezdjétek, hogy most márpedig lefeküdtök! Ismerjétek meg egymást kívül-belül - próbáljátok elõször kézzel, stb. - aztán majd úgyis vágyni fogtok rá mindketten. Akkor majd meglesz magától is! Addig pedig türelem...
Mi is igy kezdttük, aztán csak lett valahogy. Ma már 23 év után jobban megy... Tehát, vágjatok bele mint amatõr népmûvész a csipketeritõbe. Hajrá!
a barátommal min2 en szüzek voltunk egy éve együtt vagyunk és isteni a sex :d
Még ha bénáznátok is, inkább egymással, ha igazán szeretitek egymást.Most a barátnõdnek miért lenne jobb egy olyan srác elõtt bénázni, aki meg tapasztalt?Huh...ezt nem értem.Szerintem ez nem kifogás, hiszen mivel mindketten azok vagytok, nem éghettek be egymás elõtt. :)
Talán nem így kéne hozzáállni.. minden kezdet nehéz.:) Egyébként meg lehet, hogy nem bénáznátok. Mondjuk nem is értem, ha két ember odavan egymásért, kívánják egymást, akkor mit kell ezen vacakolni, megy majd magától, ösztönbõl az egész, mégha szûzek vagytok is.
Sötét egy barátnõd van, már bocsi:D De legalább jót röhögtem a kérdésen:D Honnan tudja elõre, hogy bénák lennétek, meg amúgy is, milyen hozzáállás ez? pff... Nem is tudtam, hogy szüzek közt ez lehet gond, hogy ki az ügyetlen, meg ki nem az... Sõt! Nem is értem... Hogy akarja elveszteni akkor? Egyszer át kell esni rajta, nemdebár? -Reaper-23/F
szerinte a barátnõd kamuzik, nem is ez az oka, hogy nem akar veled lefeküdni... ha pedig tényleg emiatt, akkor inkább no comment...

2éve van barátom de valahogy nem merek vele lefeküdni mert nem vagyok megelégedve a testemmel, szerintem túl kicsi a mellem és picit kövérnek is látom magam és mit tegyek?

17 éves lány vagyok és még sz?z a barátomat pedig nagyon nagyon szeretem meg skan mondják,hogy majd jön magátol ,hogy mit kell csinálni szex közben de szerintem én teljesen lefogok blokkolni és nem tudom,hogy mit kell tenni a szexet pedig nagyon kívánom

Legjobb válasz: hát ha két éve együtt vagytok,akkor nem hiszem, hogy aggódnod kéne a tested miatt.Õ úgy szeret ahogy vagy.

hát ha két éve együtt vagytok, akkor nem hiszem, hogy aggódnod kéne a tested miatt.Õ úgy szeret ahogy vagy.
Nem kéne egy kicsit felnöni? Ha szeret, szereti a kicsi melleidet is. Ha nem fogad el, akkor meg el kellene válnod töle. Késöbb még rosszabb lesz!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat nagyon jok és bíztatok :)
Az elsõnek ugyan igaza van, de ha még nem érzed magad késznek, akkor nem kötelezõ vele lefeküdni. Ahogy szex közben is minden jön magától, majd a szex is jön magától, mikor mindketten úgy érzitek.
Ha nem tetszenél így neki, nem lenne veled együtt 2 éve. :) Igazából én is nagyon szégyenlõs voltam, de én túlsúlyos vagyok ráadásul, +20 kiló van rajtam sajnos..De pici melleim vannak.Póló volt rajtam elõször.. :D Aztán feloldódtam és következõnél szó nélkül lekerült rólam.. Pedig együtt se voltam a sráccal túlzottan, tudtam, hogy nem leszünk együtt, mert más az ideálja. :/ 18L
JUST DO IT!
Ha a barátod két éve veled van akkor biztos , hogy szeret téged és hidd el , hogy neki jól vagy úgy ahogy vagy. Amúgy meg általában szeretjük ha van mit fogni a lányon és ha ennyi ideje veled van akkor biztos nem jelent neki problémát a mellméreted ami valószínûleg amúgy sem az. A másik dolog pedig ha akarod a szexet és a barátod már nem szûz akkor õ tudni fogja mit kell csinálni ezen nem kell parázni , ha meg õ is szûz mint te akkor meg közösen felfedezitek mi mennyire jó , ráadásul nem is kell rettegni h "beégsz " elõtte. De azt amúgy se kell. Plusz nálam bevált módszer:boroskóla!!!!:D ellazít jó a kedv nincs stressz nincs aggódás toljuk a bulit!!!
A kérdező hozzászólása: a boroskola pedig szerintem is jo ötlet!
Szerintem kérd meg barátaidat, barátnõidet is, hogy segítsenek a témában. Csak akad olyan aki ezekben segít.
gondolom más dolgok már voltak. ha akkor tetszettél neki, akkor szex közben is fogsz:D

A párom haragszik amiért köztünk alszik a gyerek mert olyankor nem akarok vele lefeküdni. Miért nem érti meg, hogy egy gyereknek az anyja mellett van a helye éjszaka is?

Legjobb válasz: Velem is velem alszik sokszor, de attól nem ott a helye. Egyébként elalszik, kimentek más szobába és kész. Inkább kifogás, mert nem akarsz vele együtt lenni.

Velem is velem alszik sokszor, de attól nem ott a helye. Egyébként elalszik, kimentek más szobába és kész. Inkább kifogás, mert nem akarsz vele együtt lenni.
Elsõ és legfontosabb kérdés: mennyi idõs a gyerek?
Gyereknek a saját ágyában, saját (ha van) szobájában a helye. A miénk is elsõ pillanattól fogva a saját ágyában aludt, és nem köztünk, mégse roppant össze lelkileg.
A gyereknek tényleg a saját ágyában van a helye, nem a szülei között.Egy idõ után pedig már csak ott fog tudni aludni, máshol meg már nem.
Hmmm.. meg nincs igazad. A gyereknek nem ott van a helye, mert akkor oda a házasélet, nem csak a szex miatt, hanem az intimitás is. A gyerek aludjon a saját is helyén, hogy megszokja!
Nincs igazad. A gyereknek a saját ágyában a helye. Neked meg a párod mellett. Addig folytatod ezt, amíg szépen lecserél, vagy beújít egy szeretõt. Esetleg jó indok a gyerek arra, hogy ne kelljen lefeküdni a pároddal? Nagyon hibásan állsz hozzá.
15 éves. XD
Akkor haragudjon, elég önzõ egy ember lehet ha nem tud csak magára gondolni.
A kérdező hozzászólása: A párom szeret de én még úgysem szeretem õt mint embert. De kinek kellenék egy gyerekkel???? Senkinek.
Kellenél, ne aggódj. Én sajnálom õt, nekem is volt párkapcsolatom, ahol azt hittem, hogy jó, ha véletlenül szültem volna neki, akkor én is Igy jártam volna, mint õ. Szerencsére nem. De ne add fel ezért kérdezõ, találhatsz még olyat, akit szeretsz.
Miért keresel kifogásokat? MINDENRE!!! Nõj föl, vállalj felelõsséget, és lépj!
A kérdező hozzászólása: Õ 35 én 24. Eddig csak olyanokba botlottam bele akik kihasználtak. Õ is ilyen: kihasznál anyagilag.
Hidd el nem a gyerek miatt nem kellenél senkinek
Te még a gyereket se szereted nem hogy az apját...vele vagy de emberként se szereted?Meg azért nem mész el mert egy gyerekkel senkinek se kellenél..akkor hagyd ottneki, ha neked ez a legnagyobb gondod! Nemtudom hány éves lehetsz, mert úgy viselkedsz mint egy tizenéves.
Ha ki tud használni anyagilag, akkor még könnyebb válnod, mert jól állsz. Lépjél, mert egyre rosszabb lesz.
Ez már megint kamu-szagú :D De nézzük - Nem kívánod a párod, soha nem is szeretted, csak nem volt jobb. A gyereket nem akarod elszakítani az apjától, ezért vele maradsz. DE emellett valaki mástól tervezed? Egyébként szerintem nem gáz az anyjával alvó gyerek, nekem mind a 3 gyerekem aludt velem, ahogy nõttek, ez szépen elmaradt. Egész miniként meg az apjuk mellkasán szerettek aludni. Szerencsére mi egyformán gondolkozunk errõl, nem gondoljuk, hogy ez a kapcsolat rovására menne, szexszel sem volt sose gond, vicces is volt a lakás különbözõ helyiségein "randizni"
Kérdezõ, hány évesek vagytok?
Mond meg neki hogy vége, mindkettõtöknek így lenne a legjobb. Felesleges hazudoznod neki, hogy a gyerek így úgy.. Eldöntitek kinél marad a gyerek, mehet a másik a gyerekhez amikor tud vagy jó az idöpont.Nehogy azt hidd, hogy a gyereknek jó lesz úgy felnõnie, hogy ti együtt vagytok, együtt laktok, de nem is szeretitek egymást.
Nem szakItod el, akkor is tudnak találkozni, ha mindketten olyan emberrel éltek majd, akit szeretni fogtok.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy hiba volt vele összejönni de nem én vagyok sem az elsõ sem az utolsó aki tévedett már párkapcsolatot illetõen.
Egy kapcsolat alapja a kommunikáció, ergo ha van valami bajod mond el a férjednek!!! De már most sajnálom a férjed utódját akinek 2 gyereket akarsz szülni....
Van az a dolog ... a fogamzásgátlás - tudod azért van, hogy ne legyél terhes. Hallottál róla?
A kérdező hozzászólása: Nem akartam gyereket de így sikerült... De nem vagyunk házasok. A gyereket meg nem akarom elszakítani az apjátol.
Most nem azért kérdezõ, de miért nem tudod megmondani a párodnak, hogy adjon le vagy 20 kilót, aztán meg amikor már fitt, akkor rakjon meg téged máshol, ne a gyerek elõtt? Nem igaz, hogy nem lehet kinyitni a szádat és megbeszélni, ha valami baj van. Mert elõrejutni csak így lehet, hogy leülsz és akkor beszélsz a problémáról, aztán meg megoldást kerestek rá... Különben marad a kínlódás még pár tíz évig vagy simán szétmentek a közeljövõben. Na most a 3 közül szerinted melyik lenne a legjobb?
A kérdező hozzászólása: Õ évek óta nem dolgozik, csak fusizik de azt a pénzt is elisza és ez nem kamu.
Te jó ég, akkor minek maradsz vele? Hogy lehetnek ilyen vakok az emberek? Cuccolj el a kölökkel és kész. Találni meg mindig lehet.
Ráadásul egy gyereket nem szerencsés alkoholista apa mellett felnevelni.
Te meg egyszerûen fantáziátlan vagy szex terén.Nem csak éjjel lehet szexelni, hanem pl amikor a kicsi alszik vagy nappal...
Undoritó dolog , a gyerekeddel egy szobaban szexelni Ugy latszik a kerdezö az egyetlen normalis ember Többi perverz, szultek nezöközönseget
Velünk aludtz a nagy 2évig.Mégis összehoztuk a kicsit.. 8hós a kicsi.3év van köztük.
Egy gyereknek a saját ágyában a helye!!!
Egyáltalán akkor 2 éve ki sem pihentétek magatokat.Nekem 4 gyermekem van de az elsõ 2 emeletes ágyon aludt 1 szobában velünk.Soha nem volt gond!!!!!!Igen ahhoz, hogy kedved legyen a párodhoz kipihentnek és kõzelségnek kell lenni. Gyorsan tedd külõn ágyba vagy fotelbe a gyereket, mindenkinek ugy lesz JO!!!
Hagyd ott a gyereket a férjednek, te meg lépj le!
Nagyjából végigolvastam a válaszokat, mostmár értem. Tök mindegy ti hol alszotok, csak összevergõdtetek mint valami csorda. A gyereked apa nélkül fog felnõni, ezzel a hozzáállással a szerencsétlen következõ kettõ is. Szültél egy gyereket egy embernek akit nem szeretsz, egy szobás lakásba. Fogadd õszinte gratulációmat. Ez nem az a helyzet amikor "így sikerült, ez van", ezt így alakítottad mert így akartad és nagyon ciki vagy. Csak a gyerekeket sajnálom az egészben.
A gyereknek külön szobában, külön ágyban a helye. Hidd el, ha a kezdetektõl így van szoktatva, szépen elalszik nélküled is egy jó mese után, mert a te helyed viszont a férjed mellett van az ágyban. Léteznek bébiõrök, hallani fogod éjjel ha valami baj van. Nem értem miért kell egy ágyban aludni, komolyan. Az a TI ágyatok, a gyerekágy megy a gyereké.
Mi a fenének emelted ki a kérdést? Mit akarsz még????
Ez jó azért... egyszer azt írod, hogy nappal dolgozik, azért nem tudtok szexelni, aztán meg azt, hogy nem dolgozik, stb. Ebbe jól belekavarodtál! A tény az, hogy nem szereted, kihasználod, vele vagy, mert így kényelmes. Ahogy te is fogalmaztál, nem volt más, terhes lettél, így vele maradtál. Remélem otthagy téged a fenébe és talál egy értelmes nõt!
Ja, és mikor lebukik a kamu kérdésével, mindig ezt a jelzõt (nyomorék) használja. 13 éves, fel se fogja a jelentését, mit is ír. Szomorú(:
Elegem van a hazug provokatív kérdésekõl.
Nekem is ez a kérdés ugrott be utolsó elõtti. XD
Utolsó!Nekem is ez a kérdés jutott eszembe, mert a "2 nõ" értelmi szintje kb. ugyanott van.
A kérdező hozzászólása: Tudom. Haza is költözöm de már elõre hallom anyámat...
teljesen le rongált ez az egész 20 éves vagyok .... És nem sok közöm a gyerek témához . De ez még nekem is leesne hogy ezt hogyan kéne csinálni. + meg ha nem tudod elfogadni a párod beszélj vele hogy probálkozzon fogyni én most fogytam 32 kg-ot nemrég. Bár igy is el kéne tudnod fogadni... Ha meg nem tudod akkor meg nem is szeretted, ami sztem azt jelenti hogy 1 olyan embernek csináltál gyereket akit nem szeretsz , nem kívánsz... Terhességre meg ne fogd mert szerintem akkor a férfi undorodna... Na mind1 ez csak az én meglátásom . A gyereket meg szoktasd rá hogy aludjon 1dül...
Tõle már nem , de mástól szeretnél még vagy 2 gyereket. Te jó ég, hogy van ez? Vagy esetleg már meg is találtad azt a másik embert?
Szerintem ez az utolsó hozzászólás megmutatta, hogy kamu.
Akkor szépen szólj neki, hogy le kéne adni pár kilót, mondjuk egészségebben fõzöl, és felhívod a figyelmét az egészségére. Bááár... régen mennyi volt? Ha 90, akkor nem hiszem hogy 10kg olyan sok lenne. De ha 60 akkor igen...
A kérdező hozzászólása: Azóta van ritkán szex amióta terhes lettem. Ha szexelünk is akkor is csak azért mert kiköveteli magának és addig nem hagy békén. Õ 100 kg én 50 vagyok. Ezért nem kívánom...
Sejtettem/sejtettük hogy ez a baj..miért nem kívánod? Nem vonzó már? Egyáltalán mióta nem volt köztetek semmi?
Máshol is lehet szexelni..nappali, konyha (nem az asztalra gondolok, le lehet egy pokrócot, takarót teríteni, ha meg Neked IS hiányozna a szex akkor megoldanád és nem zavarna ez.Lehet halkan is csinálni, vagy akár egy kis romantikus fürdés közben is.Be kell zárni a fürdõ ajtót vagy addig eltorlaszolni, úgyis meghalljátok a picit ha fel kel :)
Ne butáskodj, nem vagytok már kamaszok, a szex kell mert nélküle megöli a kapcsolatot az bármennyire is jó, hisz a férjed is kezd besokalni! A gyereknek egészségesebb ha nem a szülei ágyában alszik hanem van sajátja!
A kérdező hozzászólása: Valahogy nem is kívánom a párom... Amúgy napközben dolgozik nem ér rá szexelni.
Nekem már régen lenne egy vagy két barátnõm. Lehet a párodnak is van már. Fiatalon heti 2 alkalom minimum.
Valaki mindig bedobja azt, hogy szexelni nem csak ágyban lehet... Igen, tudja mindenki, ennek ellenére a gyereknek a saját ágyában a helye, nem a szülõi ágyban, ahol ez-az megtörténhet. Még akkor is, ha lehet a hálószobán kívül is szexelni.
Szexelni nem csak az ágyban lehet...
Akkor két éve nem szexeltetek?
2 éves. Már így is ha le akarjátok errõl szoktatni nehéz lesz, pedig minél hamarabb kellene. Ha egy szobában vagytok miért egy ágyon alszotok? Vagy nincs saját ágya? Fürdõszobában nem tudtok?
Amikor mi szoba-konyhában laktunk, egy szekrénnyel volt elválasztva a gyerekágy a szülõi ágytól. Minden megoldható. De tessék külön ágyba tenni a gyereket! Mikor vagy hajlandó lefeküdni a pároddal egyébként?
Szerintem aludni külön kellene, jobb ha a gyerek is megszokja ezt minél korában így késõbb nem lesznek ezzel is bajok. A párodnak pedig valamilyen szinten igaza van, hisz ha sosincs sex, mert a gyerek ott van, az bizony baj. Viszont meg lehet ezt a dolgot oldani úgy , hogy ha olyan kor mikor nincs ott a gyerek napközben, rámozdulsz egy kicsit, így spontán lesz a dolog és azt is elkerülhetitek, hogy ellaposodjon a kapcsolatotok.
Akkor válasszátok le valahogy neki egy külön részt. És akkor ez így megy évekig majd? Akkor lesz szex, ha lediplomázik és elköltözik?
A kérdező hozzászólása: Két éves a gyerek. De nagyon félek, hogy szex közben meglát minket, nincs külön szobája és bármikor felébredhet.
Mond megneki hogy szeretnéd ha sportolna és fogyna egy kicsit, mert már õ se olyan mint régen.Vagy lepjen meg pl.estére egy romantikus vacsival, fürdõvel és akkor tudtukbeszélgetni meg ha megjön a kedved akkor mást is:)
Nemrégen olvastam egy orvosi véleményt, hogy miért egészségtelen, ha a szülõkkel alszik egy gyerek. Nem a kétéves, hanem az újszülött. Az csak mese, hogy a gyereknek állandóan kell az anya közelsége. Miért szültél gyereket, ha nem tetszik a párod? Mindenképpen elvált asszony akarsz lenni? Ez az út odavezet. Térj észre, mert a gyereknek az apjára is szüksége van.
A kérdező hozzászólása: Fiatalabb korában nem volt ilyen "kövér". Mondjuk mivel 180 cm ahoz képest nem súlyos de nekem nem jön be.
Megnézném este a férjem arcát, amikor jön lefeküdni, és az ágyban találná a 2 éves, és a 7 hónapos ikreket, és meg mondanám, hogy a gyerekeknek mellettem a helyük... Ha azért mentél férjhez, mert nem volt más, akkor most is fogd fel így, hogy õt választottad, nincs más.
"Az elõtt tetszett és azért jöttem vele össze mert nem volt más aztán terhes lettem és vele maradtam." Te egy kifejezetten nagyon undorító és ocsmány nõ vagy, aki csak és kizárólag azért jöttél össze vele, mert gyereket akartál. Õszintén remélem, hogy elváltok, és nála helyezik el a gyereket, mert te nem vagy alkalmas egy emberi lény felnevelésére, ilyen "morállal"...
Jaj elválni nem fog, mert ez így kényelmes neki
Akkor válj el és ne a gyerek legyen a bástya, hogy szülhettél olyannak, akit nem szerettél?
Ha úgysem kívánod, akkor neked ez a kényelmes... és azért vele maradni, mert terhes lettél? Szereted egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Én tõle már nem... De legalább még kettõt mástól igen. De sajnos nem ilyen egyszerû.
Egy gyereknek a saját ágyában van a helye. Az enyém 3 éves és sosem aludt velünk.... akkor voltam csak mellette mikor beteg volt. Amúgy meg nem igaz, hogy nincs más helyiség ahol szexelhetnétek, egy kis kreatívitást kérem szépen. Nem csak az ágy létezik....
szeretntek mégegy gyereket? barátnömnél van az hogy köztükalszik a2, 5 éves gyerek mégisamásodik babával várandos nálunk is detto már 5 hosa kislányoma2.5éves nagylányom mellett ha már nem szoptatok ott a gyerekszoba alszanak ot tketten amig szoptatok addig én vagyok a gyerek zobába gyerekekkel mert a kicsi nagyn sokszor kell ennek hatalmas árat fizettem de egyrészt megérte mert boldog vagyok de másrészt nagyon sok mindent meg kell türnöm
Egy két éves gyereknek a saját szobájában, de legalábbis a saját ágyában a helye!
Nagyon romantikus, szerintem nincs értelme ennek a kapcsolatnak.
de szép ez a sztori, így összességében ://
A kérdező hozzászólása: Az elõtt tetszett és azért jöttem vele össze mert nem volt más aztán terhes lettem és vele maradtam.
A gyerek születése elõtt se jött be Neked? Vagy csak utána?
Azért valahogyan tudtára kellene hozni ezt, hisz így még változtatni se tud rajta
Én is haragudnék rád, már megbocsáss. Már most látszik, hogy megnyomorítod majd azt a gyereket a "szereteteddel". Mi az, hogy "egy gyereknek az anyja mellett van a helye éjszaka is"???? Te teljesen bolond vagy????
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy félek a gyerek meglát vagy meghall minket szex közben ezért inkább köztünk alszik. Igazatok van ez jó ürügy...

Van egy fiú, aki 18 éves, én 16ot töltöttem egy hónapja. A barátnőjével nemrég azért szakítottak, mert a lány nem akart lefeküdni vele, de már 1 éve jártak. Bejövök neki, rossz ötlet lenne ha összejönnék vele?

Mert szerintem velem is szexelni szeretne, mivel már 18 éves, és én nem akarom még elveszteni a szüzességem. De nagyon tetszik, azt hiszem már szerelmes vagyok belé.

Legjobb válasz: szerintem sem véletlenül szakított az elõzõvel, és biztos nem akar megint 1 évet várni...

szerintem sem véletlenül szakított az elõzõvel, és biztos nem akar megint 1 évet várni...
Ezért nem érdemes 15-16 szûzlányokkal kezdeni. 1 év... Aki már aktív, rendszeres szexuális életet élt, annak ez rengeteg idõ.
Gyere vele össze de szerintem min 1 évig ne feküdj le vele, nagyon éretlen vagy látszik a kérdésedbõl, ha meg nem vár akkor egy önzõ köcsög
A kérdező hozzászólása: Szerinted mennyit kellene akkor várni?
Nem rossz ötlet. Gondolom tisztában van vele, hogy veled is várnia kell, de semmiképpen ne várasd egy évet, az rengeteg. Ha 1 év után sem bízol benne, akkor ott valami gond van. Ha tényleg õ a jövendõbeli barátod, akkor beszéljetek egymással õszintén! Mondd, hogy neked mikor lenne optimális, kb mennyit akarsz várni vele stb. A megoldás kulcsa a kommunikáció.
A kérdező hozzászólása: 15-6 a lány, azért nem akart lefeküdni vele!
Jó azért érthetõ hogy szakított, egy éve eggyütt voltak és a lány nem akarta..? Vagy nem szerette a lány vagy nagyon gyerek vol még. Szerintem gyere vele össze, ha nem akarod nem hagyod, de nem is hiszem hogy már rögtön az elején meg akarna fektetni.
jó lehet nem azért, de attól még biztos eléggé szeretne már szexelni. számíts rá.
A kérdező hozzászólása: Hát na ez az...Hát egyik barátnõm mondta, aki jóba van a lánnyal!
És ezt honnan tudod, hogy emiatt szakítottak? Amúgy én a helyedben megpróbálnám vele, és amint úgy érezném, hogy a szexre megy akkor elhajítanám. 28/n
Ameddig szeretnél. Majd úgyis érezni fogod, hogy mikor vagy kész rá. Csak azért, mert õ akarja ne menj bele! Szerintem az optimális idõ 3-4 maximum 6 hónap.

A párom még nem akar velem lefeküdni de már én nagyon akarok vele és nem bírom nagyon de viszont őrülten szeretem akkor megérni várni ameddigre felkészül? Mert mondta mininum egy félévig húzni akarja

Am 3 hete járunk énis szűz vagyok előtte sokat maszturbáltam de abból már elegem van és amikor vele vagyok nem kell utána maszturbálnom pl:ha haza megyek de ha vele vagyok akkor nagyon feltudok rá izgulni

Legjobb válasz: ha szereted és úgy érzed, hogy megéri, akkor várj még egy kicsit

ha szereted és úgy érzed, hogy megéri, akkor várj még egy kicsit
A kérdező hozzászólása: értem mást enged az mind1 de szerrintem ez alatt tudod mire gondolok na és az a lén yeg a sexet még nem
"A sex vajon mi?" :D Verjed babám, adjak hozzá sajtreszelõt?
3 het nagyon keves varj meg!! amugy sem biztos hogy kell neki 1/2 ev
Hát szerintem elõször menjél el egy-két örömlányhoz hogy tanitson be:) )))
Szerintem dugj fel magadnak egy helyesírás kézikönyvet, hátha jobb lesz
1. Nem olyan akinek igénye a sok menet. 2. Van más elfoglaltsága, gondja 3. Meglehet unni azt is. 21F
nyugi az én pasim is hamar elmegy..:/ vagy pedig nem megy el két variáció van..
Talán az a túl gyors kielégülés is közrejátszhat, de inkább az lehet az oka, hogy az igényeitek nem azonosak. Ha korábban nem így volt, akkor a megszokás, a csökkenõ "varázs" is okozhatja.
Biztos nem izgul rád.

A volt barátommal az orális szexig jutottunk el mert valamilyen okbol nem akart lefeküdni velem vagy nem mert. Mi lehet a gond egy 38 éves férfinál?

Sajnos ez miatt tönkrement a kapcsolatunk de hiába kérdezgettem mi a baj nem mondta el.Én 30 éves vagyok

Legjobb válasz: Lehet,hogy azért mert buta vagy aki még írni sem tud és nem vagy elég szép sem,hogy legalább ezzel kompenzálj.

Lehet, hogy azért mert buta vagy aki még írni sem tud és nem vagy elég szép sem, hogy legalább ezzel kompenzálj.
30 éves az már nem lány
Félhet az aktustól, mert túl gyors. Lehet, hogy a stressz miatt lekonyul. Elég gyakori, de egy férfinak ez maga a halál. Beszélgess vele, lazítsd el valahogy, ha fontos neked. Komoly meló lesz.
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ nem vagyok szép de csunya sem egy átlagos lány vagyok és buta sem vagyok!!!de a véleményed máskor tarsd meg magadnak.ha normális választ nemtudsz akkor ilyet ne irj
Még mindíg nem dugott meg? Mondtam már, ûlj az arcára a pinciddal mikor fekszik, és mond neki ezt: dugd a puncim Kandisznyó! :D
Szia, ezt akar en is irhattam volna. En 31, a baratom 39. Es nem akar szexet ( eddig egyszer volt, 4 honapja jarunk) Most peldaul eljottunk hetvegere egy hotelba es KULON SZOBAT foglalt... Nem tudom mit csinaljak, es meddig birom ezt igy.
Nem akarok ítélkezni, de sztem látens meleg.Nincs az a 30as pasi, aki ne akarjon szexet, pláne ha már volt orál...

A barátom nem szeretne még lefeküdni velem, mert csak 2 hónapja vagyunk együtt és korainak tartja. Mit csináljak? Velem van a baj?

18/L

Legjobb válasz: Vannak ilyen fiúk. Többre értékel mint egy gyors kis kapcsolat örülj neki. Ha már nem bírod, akkor csábítsd el és meg van oldva a dolog :)

Vannak ilyen fiúk. Többre értékel mint egy gyors kis kapcsolat örülj neki. Ha már nem bírod, akkor csábítsd el és meg van oldva a dolog :)
Õszintén 2 hónap után én is korainak tartanám, fõként ha komoly kapcsolatot szeretnék.
Így jártál. Ott a zuhanyrózsa a közelben, vagy a kezed.
Ha meg egybõl akarja, akkor meg az a baj? :D Jájj lányok... :D
Legalább nem csak kihasznál.
2-es, te fiú vagy?
Igen! Probleme?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!