Találatok a következő kifejezésre: Mért nem velem lefeküdni (41 db)

Rettegek, h megcsal. Emiatt nem is merek vele lefeküdni. Mit tehetek?

nem merek lefeküdni a barátommal. félek, h megcsal. mostanában kedvesebb velem, de azt mondja, ez azért van, mert nyavalyogtam neki, h ne legyen mindig rosszkedv?. és mostanában igyekszik tényleg tör?dni velem, eddig is tör?dött, de most még többet, mert mondtam már neki, h hianyzik a tör?dés. de mi van, ha megcsal? nem akarok belenézni a telefonjába. az összes szabadidejét velem tölti. én meg már csak hetente egyszer tudok vele lefeküdni. most azt hazudtam neki, h abbahagyom a tabit, és hasznaljunk ovszert. nem akarok semmit elkapni. 19, l

Legjobb válasz: te paranoiás vagy. csak egy szavadba kerül, és õ máris kedvesebb veled. szted ez mitjelent? az összes szabadidejét veled tölti....és ez??? hallod...te beteg vagy:D ráadásul még hazudozol is neki. így elfogod õt veszíteni. õ mindent megtesz, és kedves veled, temeg hazudozol, és lefeküdni sem vagy vele képes a paranoid miatt. tönkre fogod tenni a kapcsolatotokat.

te paranoiás vagy. csak egy szavadba kerül, és õ máris kedvesebb veled. szted ez mitjelent? az összes szabadidejét veled tölti....és ez??? hallod...te beteg vagy:D ráadásul még hazudozol is neki. így elfogod õt veszíteni. õ mindent megtesz, és kedves veled, temeg hazudozol, és lefeküdni sem vagy vele képes a paranoid miatt. tönkre fogod tenni a kapcsolatotokat.
Nem bunkózott, tök igaza van. :)
Ha rettegsz, hagyd ott - de legalábbis kérjél idõt. Aztán kezeltesd magad. Ez nálad már betegség, ahogy itt leírtad. Ha nagyon-nagyon türelmes, akkor megpróbálhatsz vele maradni és úgy kezeltetni magad. Õ egyedül nem fog boldogulni veled, szaksegítség kell.
Ha az én barátnõm lennél már kivágtalak volna, mint a huzat! 22/F
A kérdező hozzászólása: jol van no, nem kell bunkozni.
A kérdező hozzászólása: kösz. segitségre lenne szükségem, nem leszólásra.
tanulj meg megbízni abban akit szeretsz..
Most itt mit tudunk segíteni!? Egy megoldás van csak, hogy megbízol benne, mert pont ezzel amit csinálsz fogod elérni nála, hogy megcsaljon v. otthagyjon és még jogos is lenne! 22/F

A párom haragszik amiért köztünk alszik a gyerek mert olyankor nem akarok vele lefeküdni. Miért nem érti meg, hogy egy gyereknek az anyja mellett van a helye éjszaka is?

Legjobb válasz: Velem is velem alszik sokszor, de attól nem ott a helye. Egyébként elalszik, kimentek más szobába és kész. Inkább kifogás, mert nem akarsz vele együtt lenni.

Velem is velem alszik sokszor, de attól nem ott a helye. Egyébként elalszik, kimentek más szobába és kész. Inkább kifogás, mert nem akarsz vele együtt lenni.
Elsõ és legfontosabb kérdés: mennyi idõs a gyerek?
Gyereknek a saját ágyában, saját (ha van) szobájában a helye. A miénk is elsõ pillanattól fogva a saját ágyában aludt, és nem köztünk, mégse roppant össze lelkileg.
A gyereknek tényleg a saját ágyában van a helye, nem a szülei között.Egy idõ után pedig már csak ott fog tudni aludni, máshol meg már nem.
Hmmm.. meg nincs igazad. A gyereknek nem ott van a helye, mert akkor oda a házasélet, nem csak a szex miatt, hanem az intimitás is. A gyerek aludjon a saját is helyén, hogy megszokja!
Nincs igazad. A gyereknek a saját ágyában a helye. Neked meg a párod mellett. Addig folytatod ezt, amíg szépen lecserél, vagy beújít egy szeretõt. Esetleg jó indok a gyerek arra, hogy ne kelljen lefeküdni a pároddal? Nagyon hibásan állsz hozzá.
15 éves. XD
Akkor haragudjon, elég önzõ egy ember lehet ha nem tud csak magára gondolni.
A kérdező hozzászólása: A párom szeret de én még úgysem szeretem õt mint embert. De kinek kellenék egy gyerekkel???? Senkinek.
Kellenél, ne aggódj. Én sajnálom õt, nekem is volt párkapcsolatom, ahol azt hittem, hogy jó, ha véletlenül szültem volna neki, akkor én is Igy jártam volna, mint õ. Szerencsére nem. De ne add fel ezért kérdezõ, találhatsz még olyat, akit szeretsz.
Miért keresel kifogásokat? MINDENRE!!! Nõj föl, vállalj felelõsséget, és lépj!
A kérdező hozzászólása: Õ 35 én 24. Eddig csak olyanokba botlottam bele akik kihasználtak. Õ is ilyen: kihasznál anyagilag.
Hidd el nem a gyerek miatt nem kellenél senkinek
Te még a gyereket se szereted nem hogy az apját...vele vagy de emberként se szereted?Meg azért nem mész el mert egy gyerekkel senkinek se kellenél..akkor hagyd ottneki, ha neked ez a legnagyobb gondod! Nemtudom hány éves lehetsz, mert úgy viselkedsz mint egy tizenéves.
Ha ki tud használni anyagilag, akkor még könnyebb válnod, mert jól állsz. Lépjél, mert egyre rosszabb lesz.
Ez már megint kamu-szagú :D De nézzük - Nem kívánod a párod, soha nem is szeretted, csak nem volt jobb. A gyereket nem akarod elszakítani az apjától, ezért vele maradsz. DE emellett valaki mástól tervezed? Egyébként szerintem nem gáz az anyjával alvó gyerek, nekem mind a 3 gyerekem aludt velem, ahogy nõttek, ez szépen elmaradt. Egész miniként meg az apjuk mellkasán szerettek aludni. Szerencsére mi egyformán gondolkozunk errõl, nem gondoljuk, hogy ez a kapcsolat rovására menne, szexszel sem volt sose gond, vicces is volt a lakás különbözõ helyiségein "randizni"
Kérdezõ, hány évesek vagytok?
Mond meg neki hogy vége, mindkettõtöknek így lenne a legjobb. Felesleges hazudoznod neki, hogy a gyerek így úgy.. Eldöntitek kinél marad a gyerek, mehet a másik a gyerekhez amikor tud vagy jó az idöpont.Nehogy azt hidd, hogy a gyereknek jó lesz úgy felnõnie, hogy ti együtt vagytok, együtt laktok, de nem is szeretitek egymást.
Nem szakItod el, akkor is tudnak találkozni, ha mindketten olyan emberrel éltek majd, akit szeretni fogtok.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy hiba volt vele összejönni de nem én vagyok sem az elsõ sem az utolsó aki tévedett már párkapcsolatot illetõen.
Egy kapcsolat alapja a kommunikáció, ergo ha van valami bajod mond el a férjednek!!! De már most sajnálom a férjed utódját akinek 2 gyereket akarsz szülni....
Van az a dolog ... a fogamzásgátlás - tudod azért van, hogy ne legyél terhes. Hallottál róla?
A kérdező hozzászólása: Nem akartam gyereket de így sikerült... De nem vagyunk házasok. A gyereket meg nem akarom elszakítani az apjátol.
Most nem azért kérdezõ, de miért nem tudod megmondani a párodnak, hogy adjon le vagy 20 kilót, aztán meg amikor már fitt, akkor rakjon meg téged máshol, ne a gyerek elõtt? Nem igaz, hogy nem lehet kinyitni a szádat és megbeszélni, ha valami baj van. Mert elõrejutni csak így lehet, hogy leülsz és akkor beszélsz a problémáról, aztán meg megoldást kerestek rá... Különben marad a kínlódás még pár tíz évig vagy simán szétmentek a közeljövõben. Na most a 3 közül szerinted melyik lenne a legjobb?
A kérdező hozzászólása: Õ évek óta nem dolgozik, csak fusizik de azt a pénzt is elisza és ez nem kamu.
Te jó ég, akkor minek maradsz vele? Hogy lehetnek ilyen vakok az emberek? Cuccolj el a kölökkel és kész. Találni meg mindig lehet.
Ráadásul egy gyereket nem szerencsés alkoholista apa mellett felnevelni.
Te meg egyszerûen fantáziátlan vagy szex terén.Nem csak éjjel lehet szexelni, hanem pl amikor a kicsi alszik vagy nappal...
Undoritó dolog , a gyerekeddel egy szobaban szexelni Ugy latszik a kerdezö az egyetlen normalis ember Többi perverz, szultek nezöközönseget
Velünk aludtz a nagy 2évig.Mégis összehoztuk a kicsit.. 8hós a kicsi.3év van köztük.
Egy gyereknek a saját ágyában a helye!!!
Egyáltalán akkor 2 éve ki sem pihentétek magatokat.Nekem 4 gyermekem van de az elsõ 2 emeletes ágyon aludt 1 szobában velünk.Soha nem volt gond!!!!!!Igen ahhoz, hogy kedved legyen a párodhoz kipihentnek és kõzelségnek kell lenni. Gyorsan tedd külõn ágyba vagy fotelbe a gyereket, mindenkinek ugy lesz JO!!!
Hagyd ott a gyereket a férjednek, te meg lépj le!
Nagyjából végigolvastam a válaszokat, mostmár értem. Tök mindegy ti hol alszotok, csak összevergõdtetek mint valami csorda. A gyereked apa nélkül fog felnõni, ezzel a hozzáállással a szerencsétlen következõ kettõ is. Szültél egy gyereket egy embernek akit nem szeretsz, egy szobás lakásba. Fogadd õszinte gratulációmat. Ez nem az a helyzet amikor "így sikerült, ez van", ezt így alakítottad mert így akartad és nagyon ciki vagy. Csak a gyerekeket sajnálom az egészben.
A gyereknek külön szobában, külön ágyban a helye. Hidd el, ha a kezdetektõl így van szoktatva, szépen elalszik nélküled is egy jó mese után, mert a te helyed viszont a férjed mellett van az ágyban. Léteznek bébiõrök, hallani fogod éjjel ha valami baj van. Nem értem miért kell egy ágyban aludni, komolyan. Az a TI ágyatok, a gyerekágy megy a gyereké.
Mi a fenének emelted ki a kérdést? Mit akarsz még????
Ez jó azért... egyszer azt írod, hogy nappal dolgozik, azért nem tudtok szexelni, aztán meg azt, hogy nem dolgozik, stb. Ebbe jól belekavarodtál! A tény az, hogy nem szereted, kihasználod, vele vagy, mert így kényelmes. Ahogy te is fogalmaztál, nem volt más, terhes lettél, így vele maradtál. Remélem otthagy téged a fenébe és talál egy értelmes nõt!
Ja, és mikor lebukik a kamu kérdésével, mindig ezt a jelzõt (nyomorék) használja. 13 éves, fel se fogja a jelentését, mit is ír. Szomorú(:
Elegem van a hazug provokatív kérdésekõl.
Nekem is ez a kérdés ugrott be utolsó elõtti. XD
Utolsó!Nekem is ez a kérdés jutott eszembe, mert a "2 nõ" értelmi szintje kb. ugyanott van.
A kérdező hozzászólása: Tudom. Haza is költözöm de már elõre hallom anyámat...
teljesen le rongált ez az egész 20 éves vagyok .... És nem sok közöm a gyerek témához . De ez még nekem is leesne hogy ezt hogyan kéne csinálni. + meg ha nem tudod elfogadni a párod beszélj vele hogy probálkozzon fogyni én most fogytam 32 kg-ot nemrég. Bár igy is el kéne tudnod fogadni... Ha meg nem tudod akkor meg nem is szeretted, ami sztem azt jelenti hogy 1 olyan embernek csináltál gyereket akit nem szeretsz , nem kívánsz... Terhességre meg ne fogd mert szerintem akkor a férfi undorodna... Na mind1 ez csak az én meglátásom . A gyereket meg szoktasd rá hogy aludjon 1dül...
Tõle már nem , de mástól szeretnél még vagy 2 gyereket. Te jó ég, hogy van ez? Vagy esetleg már meg is találtad azt a másik embert?
Szerintem ez az utolsó hozzászólás megmutatta, hogy kamu.
Akkor szépen szólj neki, hogy le kéne adni pár kilót, mondjuk egészségebben fõzöl, és felhívod a figyelmét az egészségére. Bááár... régen mennyi volt? Ha 90, akkor nem hiszem hogy 10kg olyan sok lenne. De ha 60 akkor igen...
A kérdező hozzászólása: Azóta van ritkán szex amióta terhes lettem. Ha szexelünk is akkor is csak azért mert kiköveteli magának és addig nem hagy békén. Õ 100 kg én 50 vagyok. Ezért nem kívánom...
Sejtettem/sejtettük hogy ez a baj..miért nem kívánod? Nem vonzó már? Egyáltalán mióta nem volt köztetek semmi?
Máshol is lehet szexelni..nappali, konyha (nem az asztalra gondolok, le lehet egy pokrócot, takarót teríteni, ha meg Neked IS hiányozna a szex akkor megoldanád és nem zavarna ez.Lehet halkan is csinálni, vagy akár egy kis romantikus fürdés közben is.Be kell zárni a fürdõ ajtót vagy addig eltorlaszolni, úgyis meghalljátok a picit ha fel kel :)
Ne butáskodj, nem vagytok már kamaszok, a szex kell mert nélküle megöli a kapcsolatot az bármennyire is jó, hisz a férjed is kezd besokalni! A gyereknek egészségesebb ha nem a szülei ágyában alszik hanem van sajátja!
A kérdező hozzászólása: Valahogy nem is kívánom a párom... Amúgy napközben dolgozik nem ér rá szexelni.
Nekem már régen lenne egy vagy két barátnõm. Lehet a párodnak is van már. Fiatalon heti 2 alkalom minimum.
Valaki mindig bedobja azt, hogy szexelni nem csak ágyban lehet... Igen, tudja mindenki, ennek ellenére a gyereknek a saját ágyában a helye, nem a szülõi ágyban, ahol ez-az megtörténhet. Még akkor is, ha lehet a hálószobán kívül is szexelni.
Szexelni nem csak az ágyban lehet...
Akkor két éve nem szexeltetek?
2 éves. Már így is ha le akarjátok errõl szoktatni nehéz lesz, pedig minél hamarabb kellene. Ha egy szobában vagytok miért egy ágyon alszotok? Vagy nincs saját ágya? Fürdõszobában nem tudtok?
Amikor mi szoba-konyhában laktunk, egy szekrénnyel volt elválasztva a gyerekágy a szülõi ágytól. Minden megoldható. De tessék külön ágyba tenni a gyereket! Mikor vagy hajlandó lefeküdni a pároddal egyébként?
Szerintem aludni külön kellene, jobb ha a gyerek is megszokja ezt minél korában így késõbb nem lesznek ezzel is bajok. A párodnak pedig valamilyen szinten igaza van, hisz ha sosincs sex, mert a gyerek ott van, az bizony baj. Viszont meg lehet ezt a dolgot oldani úgy , hogy ha olyan kor mikor nincs ott a gyerek napközben, rámozdulsz egy kicsit, így spontán lesz a dolog és azt is elkerülhetitek, hogy ellaposodjon a kapcsolatotok.
Akkor válasszátok le valahogy neki egy külön részt. És akkor ez így megy évekig majd? Akkor lesz szex, ha lediplomázik és elköltözik?
A kérdező hozzászólása: Két éves a gyerek. De nagyon félek, hogy szex közben meglát minket, nincs külön szobája és bármikor felébredhet.
Mond megneki hogy szeretnéd ha sportolna és fogyna egy kicsit, mert már õ se olyan mint régen.Vagy lepjen meg pl.estére egy romantikus vacsival, fürdõvel és akkor tudtukbeszélgetni meg ha megjön a kedved akkor mást is:)
Nemrégen olvastam egy orvosi véleményt, hogy miért egészségtelen, ha a szülõkkel alszik egy gyerek. Nem a kétéves, hanem az újszülött. Az csak mese, hogy a gyereknek állandóan kell az anya közelsége. Miért szültél gyereket, ha nem tetszik a párod? Mindenképpen elvált asszony akarsz lenni? Ez az út odavezet. Térj észre, mert a gyereknek az apjára is szüksége van.
A kérdező hozzászólása: Fiatalabb korában nem volt ilyen "kövér". Mondjuk mivel 180 cm ahoz képest nem súlyos de nekem nem jön be.
Megnézném este a férjem arcát, amikor jön lefeküdni, és az ágyban találná a 2 éves, és a 7 hónapos ikreket, és meg mondanám, hogy a gyerekeknek mellettem a helyük... Ha azért mentél férjhez, mert nem volt más, akkor most is fogd fel így, hogy õt választottad, nincs más.
"Az elõtt tetszett és azért jöttem vele össze mert nem volt más aztán terhes lettem és vele maradtam." Te egy kifejezetten nagyon undorító és ocsmány nõ vagy, aki csak és kizárólag azért jöttél össze vele, mert gyereket akartál. Õszintén remélem, hogy elváltok, és nála helyezik el a gyereket, mert te nem vagy alkalmas egy emberi lény felnevelésére, ilyen "morállal"...
Jaj elválni nem fog, mert ez így kényelmes neki
Akkor válj el és ne a gyerek legyen a bástya, hogy szülhettél olyannak, akit nem szerettél?
Ha úgysem kívánod, akkor neked ez a kényelmes... és azért vele maradni, mert terhes lettél? Szereted egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Én tõle már nem... De legalább még kettõt mástól igen. De sajnos nem ilyen egyszerû.
Egy gyereknek a saját ágyában van a helye. Az enyém 3 éves és sosem aludt velünk.... akkor voltam csak mellette mikor beteg volt. Amúgy meg nem igaz, hogy nincs más helyiség ahol szexelhetnétek, egy kis kreatívitást kérem szépen. Nem csak az ágy létezik....
szeretntek mégegy gyereket? barátnömnél van az hogy köztükalszik a2, 5 éves gyerek mégisamásodik babával várandos nálunk is detto már 5 hosa kislányoma2.5éves nagylányom mellett ha már nem szoptatok ott a gyerekszoba alszanak ot tketten amig szoptatok addig én vagyok a gyerek zobába gyerekekkel mert a kicsi nagyn sokszor kell ennek hatalmas árat fizettem de egyrészt megérte mert boldog vagyok de másrészt nagyon sok mindent meg kell türnöm
Egy két éves gyereknek a saját szobájában, de legalábbis a saját ágyában a helye!
Nagyon romantikus, szerintem nincs értelme ennek a kapcsolatnak.
de szép ez a sztori, így összességében ://
A kérdező hozzászólása: Az elõtt tetszett és azért jöttem vele össze mert nem volt más aztán terhes lettem és vele maradtam.
A gyerek születése elõtt se jött be Neked? Vagy csak utána?
Azért valahogyan tudtára kellene hozni ezt, hisz így még változtatni se tud rajta
Én is haragudnék rád, már megbocsáss. Már most látszik, hogy megnyomorítod majd azt a gyereket a "szereteteddel". Mi az, hogy "egy gyereknek az anyja mellett van a helye éjszaka is"???? Te teljesen bolond vagy????
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy félek a gyerek meglát vagy meghall minket szex közben ezért inkább köztünk alszik. Igazatok van ez jó ürügy...
Mért nem beszéled meg vele, hogy mirõl témázgathattok, Sanyi? Mi honnan tudjuk?
Hogy te mekkora egy szerencsétlen vagy... Mivel még szûz persze hogy nem akar egybõl szexelni, elõbb bele kell kóstolnia a dolgokba. Erre van a petting, ezért fogdos, hogy megismerje a tested meg a sajátját és hogy hozzászokjon a gondolathoz hogy meztelenül látod. Ne erõltesd, elégítsd ki kézzel, hagyd hogy simogasson aztán szépen lassan eljuttok a szexig is.
Adom a 4-es válaszát. De a pornóban biztos nem így volt......
Te is bátran nyúlj a bugyijába és gyakorolj a csiklóját, aztán ha az már nagyon megy, mehet az ujjazás. 1 hónapot nem adok nektek és kell majd egy óvszer, mert meg fog pusztulni egy jó dugásért
Ne erõltesd majd eljön az ideje had barátkozzon a gondolattal. Am mennyi idõsek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Én 20 Õ 18

Van egy fiú, aki 18 éves, én 16ot töltöttem egy hónapja. A barátnőjével nemrég azért szakítottak, mert a lány nem akart lefeküdni vele, de már 1 éve jártak. Bejövök neki, rossz ötlet lenne ha összejönnék vele?

Mert szerintem velem is szexelni szeretne, mivel már 18 éves, és én nem akarom még elveszteni a szüzességem. De nagyon tetszik, azt hiszem már szerelmes vagyok belé.

Legjobb válasz: szerintem sem véletlenül szakított az elõzõvel, és biztos nem akar megint 1 évet várni...

szerintem sem véletlenül szakított az elõzõvel, és biztos nem akar megint 1 évet várni...
Ezért nem érdemes 15-16 szûzlányokkal kezdeni. 1 év... Aki már aktív, rendszeres szexuális életet élt, annak ez rengeteg idõ.
Gyere vele össze de szerintem min 1 évig ne feküdj le vele, nagyon éretlen vagy látszik a kérdésedbõl, ha meg nem vár akkor egy önzõ köcsög
A kérdező hozzászólása: Szerinted mennyit kellene akkor várni?
Nem rossz ötlet. Gondolom tisztában van vele, hogy veled is várnia kell, de semmiképpen ne várasd egy évet, az rengeteg. Ha 1 év után sem bízol benne, akkor ott valami gond van. Ha tényleg õ a jövendõbeli barátod, akkor beszéljetek egymással õszintén! Mondd, hogy neked mikor lenne optimális, kb mennyit akarsz várni vele stb. A megoldás kulcsa a kommunikáció.
A kérdező hozzászólása: 15-6 a lány, azért nem akart lefeküdni vele!
Jó azért érthetõ hogy szakított, egy éve eggyütt voltak és a lány nem akarta..? Vagy nem szerette a lány vagy nagyon gyerek vol még. Szerintem gyere vele össze, ha nem akarod nem hagyod, de nem is hiszem hogy már rögtön az elején meg akarna fektetni.
jó lehet nem azért, de attól még biztos eléggé szeretne már szexelni. számíts rá.
A kérdező hozzászólása: Hát na ez az...Hát egyik barátnõm mondta, aki jóba van a lánnyal!
És ezt honnan tudod, hogy emiatt szakítottak? Amúgy én a helyedben megpróbálnám vele, és amint úgy érezném, hogy a szexre megy akkor elhajítanám. 28/n
Ameddig szeretnél. Majd úgyis érezni fogod, hogy mikor vagy kész rá. Csak azért, mert õ akarja ne menj bele! Szerintem az optimális idõ 3-4 maximum 6 hónap.

A volt barátommal az orális szexig jutottunk el mert valamilyen okbol nem akart lefeküdni velem vagy nem mert. Mi lehet a gond egy 38 éves férfinál?

Sajnos ez miatt tönkrement a kapcsolatunk de hiába kérdezgettem mi a baj nem mondta el.Én 30 éves vagyok

Legjobb válasz: Lehet,hogy azért mert buta vagy aki még írni sem tud és nem vagy elég szép sem,hogy legalább ezzel kompenzálj.

Lehet, hogy azért mert buta vagy aki még írni sem tud és nem vagy elég szép sem, hogy legalább ezzel kompenzálj.
30 éves az már nem lány
Félhet az aktustól, mert túl gyors. Lehet, hogy a stressz miatt lekonyul. Elég gyakori, de egy férfinak ez maga a halál. Beszélgess vele, lazítsd el valahogy, ha fontos neked. Komoly meló lesz.
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ nem vagyok szép de csunya sem egy átlagos lány vagyok és buta sem vagyok!!!de a véleményed máskor tarsd meg magadnak.ha normális választ nemtudsz akkor ilyet ne irj
Még mindíg nem dugott meg? Mondtam már, ûlj az arcára a pinciddal mikor fekszik, és mond neki ezt: dugd a puncim Kandisznyó! :D
Szia, ezt akar en is irhattam volna. En 31, a baratom 39. Es nem akar szexet ( eddig egyszer volt, 4 honapja jarunk) Most peldaul eljottunk hetvegere egy hotelba es KULON SZOBAT foglalt... Nem tudom mit csinaljak, es meddig birom ezt igy.
Nem akarok ítélkezni, de sztem látens meleg.Nincs az a 30as pasi, aki ne akarjon szexet, pláne ha már volt orál...

Barátommal összevesztünk és olyanokat mondott h nem érek neki semmit az ágyban de csak haragból mondta, mert mindig mondja h milyen jó voltam+stb. de amióta ezt mondta én valahogy nem kívánom és nem akarok vele lefeküdni. El fog ez mulni?

Legjobb válasz: de kedves lehet veled a barátod! nah én nem szólok bele, csak annyit mondj meg neki, h. neked ezek nem esnek jól! honnan tudjam, h. el fog-e múlni, ezt csak te tudhatod! remélem úgy lesz ahogy akarod!

de kedves lehet veled a barátod! nah én nem szólok bele, csak annyit mondj meg neki, h. neked ezek nem esnek jól! honnan tudjam, h. el fog-e múlni, ezt csak te tudhatod! remélem úgy lesz ahogy akarod!
Ha gondolod, én szívesen lefekszem Veled, és megmondom milyen vagy.
Most ha nem akarsz lefeküdni vele akkor mi itt a kérdés ? keressél valaki mást akivel leakarsz. szerintem. :)
Szerintem akkor ennek így nagyjából ennyi. :-( Nem hiszem, hogy visszatérne a kedv.
A kérdező hozzászólása: xD én tudom h jó vagyok :D csak nagyon rosszul esett amit mondott és vhogy hiába próbálkozik nekem nincs kedvem hozzá

Félek hogy azért nem akar lefeküdni velem a barátom mert kicsi a mellem. Lehet benne valami?

(80-asnál kisebbet használok)

Legjobb válasz: 80-asnál kisebbet melltartóra írtad? Mert az lehet 75C,D és az már nem olyan kicsi. Fõleg, ha fiatal is van. De lényegtelen, hogy mekkora. Ha komoly a kapcsolat, akkor nem érdekli a srácot a melled mérete, mert úgy szeret és úgy kíván, ahogy vagy.

Egyáltalán nem, ha kicsi is, de nem lógós, hanem szép formás, akkor az nagyon izgató tud lenni, nekem legalábbis, de ezt a pároddal kellene megbeszélni:)
80-asnál kisebbet melltartóra írtad? Mert az lehet 75C, D és az már nem olyan kicsi. Fõleg, ha fiatal is van. De lényegtelen, hogy mekkora. Ha komoly a kapcsolat, akkor nem érdekli a srácot a melled mérete, mert úgy szeret és úgy kíván, ahogy vagy.
en kis melleket szeretnek.. elhiszed?
Nekem is kicsi mellem van, de eddig nem volt rá panasz. Csak néha problémázok miatta, amikor 1-2 ruha nem áll jól emiatt. :D
ezen tényleg ne stresszeld magad. pláne ne is tégy említést róla a barátodnak. a tapasztalatok azt mutatják h a lányok 99%ban beképzelnek vmit maguknak ami miatt nem tudják elengedni magukat, és ha ezt felhozzák a barátjuknak akkor a srác igencsak megrökönyödik, mivel õ még hasonlóra se gondolt soha. pl. folyton azon paráztam h biztos túl nagy a fenekem és nem tetszem neki amikor egyszercsak közölte h nekem van a legszebb fenekem a világon, imádja h ilyen kerek és izmos :) egyébként a srácok is képesek a hülyeségen rágódni; másfél évig azon idegesítette magát a barátom h máshogy áll a pénisze mint ahogy kéne és én már tuti észrevettem. annyira röhögtem h kiestem az ágyból, nekem soha nem tûnt fel ilyesmi :D:D nem is zavar mert szeretem így természetes, elfogadom ahogy van. hidd el ha szeret akkor akár 3 füllel is elfogadna :D:D
hány éves vagy?
Szerintem a nagyon pici cici nem izgató. elképzelem, ahogy a csajszi lovagol a srácon tök laposan esetleg a puncija is borotvált pont mint egy pisis kislány. ezt persze a totál 0 cicire értem
Tényleg nem túl nõies, de még nõhet. És a 70-75-ös melltartók már nem olyan picik.
Nem számít, ezért tuti nem nem fekszik le veled!
A kérdező hozzászólása: 16 éves leszek és sportolok és attól is félek h ez miatt nem nõ mert azért a korosztályomban azért kicsit eltörpülök köszönöm mindenkinek jól esett :D
"Szerintem a nagyon pici cici nem izgató. elképzelem, ahogy a csajszi lovagol a srácon tök laposan esetleg a puncija is borotvált pont mint egy pisis kislány. ezt persze a totál 0 cicire értem" Ez így pont tökéletes ahogy leírtad! Sportos, borotvált, kis cicikkel... Nagy álmom! 25/f
Vagy bekavarnak neked vagy ribizlis a külsõd. Ezért nem hiszik el.
Fõleg ha valaki bejárós és nem akar koleszos lenni...
Szerintem meg tök jó, hogy 22 évesen szûz vagy. Én úgy gondolom, hogy ez egy érték. Ennyi idõsen meg aztán fõképp :)
Akkor amikor megy az iskolába, vagy ha jár könyvtárba az iskolán belül, vagy épp hazafelé tart. Ha a lány nem is annyira bátor, és kezdeményezõ, és helyét megtaláló, akkor is ott a fiú. elvileg tõlünk várják el, vagy legalábbis régebben alapjában tõlünk várták el, hogy kezdeményezzünk. No meg az interneten is lehet, akármelyik oldalon, még itt is. Szerintem a kérdés nem az, hogy hol és mikor. Hanem hogy akarja-e.És hogy tesz-e érte, hogy legyen lehetõség rá.
Nekem 20 évig nem sikerült olyat megismerni akivel kölcsönösen érdekeltük volna egymást. Eddig mindenkit netrõl ismertem meg aki fontos volt. Még így is szerencsésnek tartom magam. Statisztikailag megtörténhet, bárkit bármikor meg lehet ismerni, de szerencse is kell a dologhoz, sajnos nem életszerû, hogy idegenek leszólítják egymást és érdeklõdnek egymás iránt. Gyakori az is, hogy kérnek elérhetõséget és mégsem történik semmi... Vagy én ajánlom fel és akkor sem. Ritka az ha valakire rátalál a szerelem... Ha csinosan öltözik fel, nem tipikus plázacicásan csak nõiesen egy nõ vagy nem mernek közeledni vagy qrvának nézik, ha meg nem akkor észre sem veszi senki... Én ezt tapasztaltam.
75%os, akkor csak én vagyok másképp bekötve... Mert attól, hogy valaki így vagy úgy öltözik, még nem erkölcsösebb/erkölcstelenebb másnál. Félni sem szoktam tõletek. És simán le mertem szólítani mindig is bárkit az utcán, volt ebbõl már randim is. Így már nem merek érvelni, mert nem vagyok átlagos. no meg nagyon szerencsés. ha szerelmi téren nem is biztos, de az életem megõrzésében látványosan nagyon. De ha másokkal akarok példáulozni, akkor mondhatom, hogy ha meg kérdezel rengeteg embert, hogy hol jöttek össze, akkor a legkülönfélébb válaszokat kapod. Így biztos, hogy bárhol találkozhatsz az igazival. A kérdés úgyis az, hogy kivel, nem hogy mikor.
Engem megismerhetnél! Imádom ma szûz lányokat és szeretem õket kényeztetni, hogy jó legyen neki az elsõ benyomás!
Szerintem csak akkor kéne említést tenned errõl a tényrõl, ha már jobban megismerted a srácot és szóba jöhet hogy lefekszel vele. Egy mélyebb, õszinte beszélgetés alkalmával kellene közölnöd.
A kérdező hozzászólása: annyi a probléma, hogy manapság a férfiak rögtön szeretnek a lényegre térni, és meglehetõsen nehéz egy ilyen szituáció egy szûz lánynak...vagy elmondod hogy szûz vagy, vagy elutasíthatod magyarázkodás nélkül a közeledést, de akkor meg úgy jön le, hogy tetszik neked az illetõ...számomra ez egy ördögi kör..
Lényegre törõ! De ha meg nem az akkor meg azt mondják hogy tutyi mutyi! Ha bejövünk egymásnak akkor nincs mire várni. A volt barátnõmmel már az nap ahogy megismertem már szeretkeztünk is. Fantasztikus volt. És õ kezdeményezte az ismerkedést. Õ 19L én 39.F
Szerintem nem vagy hibás! Pasi létemre nem adtam oda akarkinek az artatlansagom! És nem, vagyok/voltam, soha emiatt depressziós, lehangolt. Egyszerûen csak kivartam az én idõmet. Ha gondolod mesélek privátban. 20f
"nem kefélni szeretnék, hanem szeretkezni, szerelmeskedni" milyen aranyos vagy :) És igazad van. Várj egy normális srácra!
21 évesen megismertem valakit, akivel már az elsõ beszélgetésünk alkalmával valahogyan felmerült a dolog. Simán elmondtam neki, hogy szûz vagyok, igen, csodálkozott. Sok barátnõ, haver nagyot nézett, akiknek elmondtam, hiszen karcsú testalkatú, magamra adó nõ vagyok, és azt hitték, már rég elvesztettem. Voltak, akik aranyosnak tartották, voltak, akik nevettek, hogy hazudok... De ez a srác az elõbbiekbe tartozott. Pár hét ismeretség után odaadtam neki magam, amit azóta sem bánok; mi sem keféltünk, hanem szeretkeztünk :) Egyébként ez a viszony azóta is tart. Egyszerû a válasz: érdekvilágban élünk, sokaknak az számít, hogy maguknak jó legyen, az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni, a kérdést pedig simán kijátszhatod ellene: kérdezd meg, miért, szeretné, ha szûz lennél? A reakciójából máris leszûrheted, hogy csak egy "nyûg nélküli bejáratott nõ" kell neki, vagy képes lenne megmutatni neked mindent!:)
minden tiszteletem a tiéd 22 évesen még szûz vagy :) megismernélek szivesen.:) sajnos én már alig ismerek szûz lányokat pedig van egy jó pár lány ismerõsöm es már kb 90%-uk nem szûz :/ :) 20f :)
Ha olyan suliba jár valaki, hogy csak lányos vagy csak fiús és nem találkozik osztály/szaktársakkal akkor elég kevés esélye van ismerkedni. Nem mindenki közösségi ember, hogy mindenhol megtalálja a helyét. Szerintem nagyon sokan egyáltalán nem találnak olyan közösséget ami nekik való lenne.
14es, olyan nincs, hogy sehova nem jár el valaki. Mert ha iskolába jár, az is közösség. Ha dolgozni, az is. ha csak el megy a boltba, ott is találkozik emberekkel. Szóval elég gyenge kifogás...
Ha továbbra sem kefélsz velük akkor valóban nehéz lesz elveszítened.
Nem hinni kell, érezni.
Dehogy lehetetlen :D Ne gyökerekkel randizz.
Én elhiszem neked, jössz randizni? Ja és ha szexre kerülne sor figyelembe venném, hogy szûz vagy.
A kérdező hozzászólása: valójában nem kefélni szeretnék, hanem szeretkezni, szerelmeskedni, pont ezért is nem adtam oda magam eddig ;) és igyekszem kerülni a gyökereket, de ez csak akkor derül ki, ha valamennyire megismered az illetõt...:(
tehát randizgatsz össze-vissza, emellett 22 éves vagy, és abban reménykedsz hogy szûzlánynak fognak nézni? fuck logic
Azt hiszed majd életed végéig a szõke herceggel leszel aki elvette a szüzességed? Úgyis lesz még 10, 20, 50, nyócvanhat pasi az életedben tehát felesleges az idõt húzni. Túlesel rajta és kész.
Kezdd azzal a bemutatkozást hogy szûz vagy, elõre közlöd kész vége punktum, visszakézbõl pofán csapod hogy éreztesd vele a mondanivalód komolyságát.
A kérdező hozzászólása: a randik számának és a szüzesség elvesztésének van valami köze egymáshoz?
A kérdező hozzászólása: #9 ez biztosan hatásos lenne ;)
Hát nem azért, de mikor volt az, hogy normális volt 22 évesen szûznek lenni? Nem akarlak leszólni, vagy letámadni.De soha. Elõ fordulhat, hogy valaki az marad, de minden esetben csakis az õ hibája volt.Nálad is. Azért nem akarják elhinni, mert vagy nem viselkedsz úgy, ahogy egy szûz- ez esetben mást mutatsz, mint amilyen vagy. Vagy a tested olyan... fejlett, hogy nehezen hiszik el.
én sose beszélgettem félidegenekkel arról, hogy mi lesz az ágyban. így nem kellett a szüzességet se megtárgyalni. ha valóban nem hisznek neked, akkor az hogyan vezet számodra a szeretkezés felé? engem elfele terel attól, hogy szóba álljak azzal a valakivel.
Miért? Rengetegen vannak akiknek kevés barátjuk van és nem járnak bulizni, kevés embert ismernek és így alakult nekik, csakmert nem részegeskedtek fiatalkorúkban és taszítja õket az összevissza kavarás minden szembejövõvel ami manapság megy... 21 éves koromig én is ilyen voltam... Semmi meglepõ nincs ezen. Ettõl függetlenül öltözhet valaki kihívóan és zsákruhákban is...
"Azért nem akarják elhinni, mert vagy nem viselkedsz úgy, ahogy egy szûz- ez esetben mást mutatsz, mint amilyen vagy." Azért mert a szûz lányokról egy sztereotípia él a fejükben: - szégyenlõsek - visszafogottak - csendesek - csúnyácskák - nagyon lelki sérültek - önbizalomhiányosak - önrtékelészavarosak - nem lehet velük 10 percnél tovább beszélgetni És sorolhatnám. Miért játszaná meg magát, ha a fentiek egyik sem igaz rá, mert ezek mind nem a szexualitástól függenek. Ha a lány jól kommunikál, van egy kiállása, akkor a kutya meg nem fogja róla mondani, hogy volt már kapcsolata, vagy nem volt, kufircolt vagy sem. És ettõl nem lesz ribizli, nem játsza meg magát, mert ez lehet önmagában egy bók kedves kérdezõ, hogy legalább egy kapcsolatot kinéznek belõled, nem a korod miatt, hanem mert találnak annyira értelmesnek, és kapcsolatra alkalmasnak. A szexualitás hozzáadhat a személyiséghez, de nem az az alapja. Sok másból tevõdik össze. Nagyon szélsõséges esetben lehet feltételezni valakirõl valamit. Az más kérdés, ha valaki szexre hajt, annak persze, hogy elképzelhetetlen hogy ennyi idõsen szûz vagy. Mert az õ szemszögébõl nehéz elképzelni "hogy lehet ezt kibírni".

Korrekt dolog, hogyha a férfi megcsalja a barátnőjét mert a nő már nem akar vele lefeküdni?

Amúgy minden jó vele ezt leszámítva.

Legjobb válasz: Korrekt dolog, ha hiába beszélsz vele és mégis ez van. Nézd a Te igényeiddel ki foglalkozik ha nem õ? Ebbe bele fogsz õrülni, tarts szeretõt.

Korrekt dolog, ha hiába beszélsz vele és mégis ez van. Nézd a Te igényeiddel ki foglalkozik ha nem õ? Ebbe bele fogsz õrülni, tarts szeretõt.
Ha nincs szex nem kel barátnõ. Vannak igények. Am nem korrekt, ne csalja meg meg kell bezsélni és ha nincs változás akkor ott kell hagyni és szabadon lehet bárkivel összefeküdni.
13:56-as! akkor sem megcsalni kell, hanem otthagyni!!! ennyi.... ez nem is kapcsolat így, már hogy lenne minden más rendben? beszélgess vele, mondd meg neki, hogy neked természetesen szükséged van a szexre, ha õ nem akarja, akkor más után fogsz nézni. L
Nincs szex = nincs kapcsolat.
Tök mind1, ha valami nem tetszik, és nincs megoldás, szakítani kell mielõtt mással lennél!
Nagyon okosak vagytok. Gondolkozzatok már szerintetek nem kérdezte már meg vagy 100 szor hogy mi a baja ? A sok lány aki itt hadobál hogy beszéljen vele, láccik nõk vagytok... Mi egy idõ után ha valami nem stimmel, gondolom már õ is meg kérdezte hogy mi a baj ha egyszer a fogamzásgátlóra fogta. Ahelyett hogy elmondta volna mi a baja igazából.. Akkor most ki a hibás hozzátok ki ebbõl is azt hogy a férfi a hibás, igen mindenben mindig az a hibás ti meg soha semmiben. Tudok Gratulálni!!
S mi lenne ha elõtte közölnéd, hogy elhagyod mert neked ez igény amit nem kapsz meg? De ha minden jó, akkor miért nem akarja? Szerintem mégsem annyira jó minden ahogy kinéz. Mi lenne, ha beszélgetnél vele ilyen dolgokról elõször? Lehet, hogy valami lelki oka van, amit nem mondott el te pedig inkább félre lépsz minthogy megkérdezd. Hát gyönyörû vagy! S ne mentsd fel magad megcsalás alól az igényekre hivatkozva! Látom, téged még nem vágtak át! Kívánom legyen úgy ha megcsalod a barátnõdet! Okulj egy kicsit te is, aztán mond hogy korrekt dolog!
Ha a gyógyszer a gond, ki kell próbálni másikat! Többféle van, plusz számtalan más védekezési mód... Hosszú távon így nem mûködhet egy kapcsolat! Elsõ körben egy nyugodt hangulatú, nem szemrehányó beszélgetés... Ha együtt mûködik, megpróbál más gyógyszert, más módot, akkor türelmesen kivárni! Ha nem mûködik együtt, akkor szakítás! Nem a szex hiánya miatt, hanem hogy egy ilyen komoly problémában nem hajlandó együttmûködésre! Megcsalás akkor korrekt, ha bármi okból együtt akartok maradni, de közlöd vele, hogy neked emellett szükséged van a szexre, és ha nem kapod meg, megszerzed máshol... ha ebbe belemegy, mert elég nyitott, akkor mûködhet így, és korrekt is...
Ha nincs szex, akkor az õ részérõl egyáltalán nem jó minden a kapcsolatot illetõen. Az egy dolog, hogy neki tök kényelmes a biztonságban ülni, és jól meglenni szex nélkül, de ez komolyabb problémaforrás annál, hogy a te vágyaid nem elégülnek ki. Ne csald meg, az nem old meg semmit. Igenis ülj le vele, és semmiképpen se hagyd magad leterelni a fogamzásgátlóval és társaival. Addig ne engedd a témát elbliccelni, míg nincs valamiféle megoldás. Kérdezd meg, mi a gond, miért nem tekint rád férfiként. Ha meg valóban a gyógyszer a gond, akkor beszélni kell a nõgyógyásszal. Értsd meg: minden nappal, amit nem a probléma megoldásával töltötök, egy újabb szöget vertek a kapcsolatotok koporsójába. Ezt õ egyelõre nem hajlandó belátni, ezért hangosan ki kell teríteni a kártyákat, és ha kell, borítani az asztalt.
Elõbb szakíts, aztán dugj meg mást. Ez a helyes sorrend. Az meg kamu szöveg a nõ részérõl, hogy a fogamzásgátló miatt nem kívánja a szexet. Tuti, hogy van még egy pasija.
A megcsalás semilyen okból nem korrekt a korrekt az, hogy beszélsz vele vagy csak egyszerûen elhagyod, bár utóbbi már nem olyan korrekt...
A kérdező hozzászólása: én is mérges vagyok emiatt, fõleg, hogy az elején sokkal jobban kívánt, õ persze a fogamzásgátlóra akarja fogni.
korrektebb ha elhagyja minden jó? nemhiszem. én fordítva iszonyú sértettséget éreznék hogy nem vágyik rám pedig nõ vagyok
Nem hinném, hogy ez korrekt dolog lenne! Szerintem ezt meg kellene beszélni ...! Egy egészséges kapcsolatban a szex is, ugyanolyan hangsúlyt kap, mint a a többi fontos dolog ...!
Akkor szakítani kell!!!!
12-nél a pont. Az ilyen kapcsolat nem kapcsolat. Elõfordul, hogy nem lehet szakítani egyik pillanatról a másikra, nem mindig olyan egyszerû azt mondani, hogy szevasz... Én biztos, hogy szeretõt tartanék. Aztán lesz ami lesz, a kapcsolat így már úgy sem az igazi, vesztenivalód nincs. A nõ meg megérdemli, ha nem képes szexuálisan kielégíteni a barátját, vagy nem képes megmondani neki, hogy figyelj öreg, már nem kívánlak (egyéb okokból, neki már van szeretõje, vagy csak simán nem kívánja a barátját és elvan szex nélkül), ahelyett, hogy egy olyan sztorival takaródik, hogy a fogamzás gátló...
Hagyd ott...
Igaza van. Ameddig a párod, addig jár neki. De mondd csak miért a párod, ha ennyire le-ar téged?
Jár neki? Majd mindjárt megmondom én, hogy mi jár neki! Hogy gondolkozhat így egy fiú? Rúgd ki a fenébe, semmit nem veszítesz! Jár neki egy nagy ló...sz oda!
Hagyd el...nem normális aki ilyen..!
Egyértelmûen szakítás a megoldás. Ha a párod nem figyel rád szex közben nem szeret. Nálunk egyszer volt véletlenül hogy fájt és a párom észrevette és abbahagyta az egészet és vagy fél órán át babusgatott..ez a normális..
Egy kapcsolat két ember közös döntése, ha te neked nem jó vele, akkor véget kell vetni. Miért vagy vele egyáltalán, ha neked nem jó?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!