Találatok a következő kifejezésre: Mért nem velem a férjem (25 db)

12éve együtt vagyunk és nem engedi, és soha nem is csinálhatam vele, pedig nagyon szeretném az orális szexet én nem csinálhatom neki, de ö mindig szokta nekem. Mért nem engedi a férjem?

Márt kérdeztem töle mért nem engedi azt mondja neki nincs rá szüksége ö csak engem akar,meg megalázonak tartja ,viszont nekem azért csinálja mert én csak igy tudok elmenni.Az az igaz nagyon érdekel milyen lehetne öt orálisan kényeztetni.Szóval kiszeretném mindenképpen probálni most csaljam meg?Meg az is érdekel milyen amikor egy nönek a szájába élveznek?Na erröl meg végképp hallani sem akkar ,amikor mondtam neki nagyon ideges lett,az mondta nem vagyok normális, egy hétig szóba se állt jóformán velem.Mért nem engedi nekem ezeket a dolgokat?Akkor most csaljam meg?

Legjobb válasz: Verd át! Na persze jó értelemben... várd meg amig elszundít és ébreszd fel a száddal...:)

Verd át! Na persze jó értelemben... várd meg amig elszundít és ébreszd fel a száddal...:)
Ne csald meg! Az nem megoldás. Mondd e neki hogy te nagyon szereted õt a péniszével együtt és neked is jó orálisan és szeretnéd ha neki is jó lenne. Õ is megteszi akkor õneki is megalázó ? Ha még mindig duzzog, modd el neki hogy te annyira szeretnéd õt orálisan kielégiteni hogy már azon gondolkozol hogy mást fogsz. Ezen talán elgondolkozik. És egyezzetek ki végül abban hogy nem nyeled le eleinte. Szerintem nagyon szeret téged és nem akarja hogy neked rossz legyen, és nem érti hogy ebben nincs rossz. Lehet hogy rossz tapasztalatai vannak etéren, vagy iszonyú vallásos, de akkor õ sem tenné.Vmi miatt gátlást érez, mert a férfiak 99%-a szereti ha orálisan kielégitik.
Megértem, ha megalázónak tartja. Én is annak tartom lány létemre. Az én barátom sem szereti, nem is próbáltam még, de neki csinálták már és nem tetszett neki... Vannak ilyen pasik. Nem a 99%-a szereti az orális szexet hanem inkább csak 90%-a. Lehet nyugodtan lepontozni, de amit nem szeretne azt ne csináld neki. Most csak gondol abba bele, ha te utálod az anális szexet mert fúúj meg guszta meg mittomén és egyik reggel úgy ébrednél, h a farka a fenekedben van. Örülnél neki? Vagy annak, hogyha zsarolna tged, hogyha nem engeded neki otthagy... Ne csinálj vele ilyet. Elég nagy szemétség lenne olyan dolgokat mûvelni vele amit õ nem szeret. Ha szereted õt igazából megérted a gondjait. Inkább vegyél egy mû péniszt. Azon csinálhatod kedvedre. (Nem akartam senkit megbántani)
miért kellett 12évet várni arra, h rájöjj, neked az kell??? Minden pasi más. Van aki megõrûl az anális dolgokért, van aki gusztustalannak tartja. Lehet ez így az orális szextõl is... Sztem ha amúgy minden rendben veletek, ne csald meg csak azért hogy egy farok legyen a szádban. Vegyél akkor már vibrátort és azzal csináld. Vannak tök élethûek... Én ilyen megcsalósdira mindig azt mondom, gondolj bele, ha mondjuk téged csak azért csalna meg, h kipróbálja az anális szexet?
az elõzõ vagyok. Hallottam olyat is, h néhány pasi bizonyos dolgokat nem csinál meg a szerelmével, feleségével. konkrét példa: a pasi sosem szexelt keményen a lánnyal, nem volt hajlandó kicsit durvábban hozzáérni, hiába kérlelte a csaj hosszú ideig. Aztán kiderült azért nem mert a pasi ezt megalázónak tartja azzal szemben akit szeret, és annyiraszerette a lányt, h nem tudta megtennivele, mert neki egy lyen kapcsolatba az nem fért bele. Egy futóba igen... Úgyh van ilyen is. Tudom nem vígasztal...
Ki tudja, miféle iszonyú élményben volt része ezzel kapcsolatban, mielõtt Veled volt! Lehet valaki jól megharapta neki, vagy mit tudom én. Ezt most komolyan mondom. Melyik az a pasi, aki visszautasítja egy nõ effajta közeledését? Ennek csak örülnek a pasik. Más férfi attól szenved, hogy a párja nem hajlandó neki csinálni orálisan.
69 ? Úgy talán könnyebben ráveszed.Állítsd kényszerhelyzet elé valahogy.
és a kényszerhelyzetnek mi értelme? neked milyen lenne, h egy pasi belegyömöszölné a farkát a szádba, mikor nem akarod??? Ez most nem bunkóság, csak fordítsuk meg a helyzetet. a szex 2 emberrõl szól. Nem egyrõl, kettõrõl. és ebbe beletartozik az, hogy csak olyan dolgok az elfogadottak benne, amiben mindkettõjük benne van.
Szerintem nem megalázó a normális orális szex. Az megalázó ahogy a pornóban csinálják, ahol a nõnek majd a gyomráig tolják le "erõszakkal". Viszont ha õ ennyire nem akarja, akkor szerintem ne róbálkozz trükközéssel, ne "lepd meg" álmában, mert valószínúleg az ellenkezõjét érnéd el vele, mint amit szeretnél.
Hát én fiú vok és az szentem se rossza ha a férfi ''nyalja ki'' a csajt de szentem h egy férfit ''leszopjon'' a csaj az szentem télleg gusztustalan nemto mért de én is megalázottnak látom azokat a lányokat akik ezt csinálják
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de nem tehetek róla de izgat a dolog..Amugy az anális szexet is kiprobálnám vele biztos jó lehet sokan csinálják a barátnöm is, de öt az sem érdekli.Lehet este kiprobálom ha elalszik akkor csinálom orálisan neki majd kiderül a reakciója...
Küldj értesitést, hogy sikerült...
hát szerintem hülyeség...csak haragudna..talán még rosszabb, mintha megcsalnád...
Meg ne tedd a tudta nélkül! Összetörheted a lelkét vele! Ha szereted, ne okozz neki fájdalmat!

Mért nem szeretkezik velem a férjem már hónapok óta? Egy férfi kibír ennyi időt nő nélkül?

Legjobb válasz: Igen, valami megromlott köztettek, és azért nem. lehet neki van túl sok baja, vagy aggodalma. erröl nektek kell beszélni, mert ezer oka lehet. lehet csaja van, lehet betegsége, lehet szimplán nem kíván már, aztán meg ezer lelki ok.

Igen, valami megromlott köztettek, és azért nem. lehet neki van túl sok baja, vagy aggodalma. erröl nektek kell beszélni, mert ezer oka lehet. lehet csaja van, lehet betegsége, lehet szimplán nem kíván már, aztán meg ezer lelki ok.
Szia! Kicsit több infó kéne. Hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, van-e gyerkõc, stb? Akkor tudunk normális válaszokat adni
Hát nem tudom mások hogy vannak itt vele, de én személy szerint nem ismerem a férjedet, így az elsõ kérdés itteni feltevése gyakorlatilag felesleges, hisz Õ tudná megadni rá a választ, amit valószínûleg meg is tenne, ha tõle kérdeznéd. Nem hinném, hogy a férjed szexfüggõ lenne, tehát kibírhat ennyi idõt, ha nyomós oka van rá. Bár szerintem nagyobb az esélye annak, hogy máshol keres efféle örömöket, vagy valami testi problémája van. Gondolom nem sokat segítettem, de ilyen jellegû kérdésre mint kívülálló nem sok konkrétumot mondhatok.
de amúgy vagy megromlott vmi, vagy félrejár ez a 2 lehetõség van, bár a kettõ össze is függhet, de elõfordulhat ha már nem olyan fiatal hogy nincs kedve hozzá.neked kell kideriteni vagy visszahozni belé a vágyat. erõszak nélkül
Lehet hogy megcsal, nem?Lehet hogy xcak veled bírja ki, hogy nem szeretkezik, más nõvel ki tudja..több infót..
Máshová jár permetezni...
Nem kell rögtön arra gondolni, hogy megcsal a párod! Sok buta sztereotípia zsong az embere fejében a szexrõl. Pedig a vágy hullámzása, erõssége, vagy elmaradásának oka tapasztalataim alapján sokféle lehet. A szünetnek lehet oka a fokozott stresz, a körülmények kellemetlen megvváltozása, a baba születése, a rutinná silányult kapcsolat, a kommunikáció hiánya, prüdéria stb. stb. Igen. Rengeteg idõt kibírnak a házastársak. Nagyon sok házasságról tudok ami szex nélkül mûködik. A felek kölcsönösen szeretik és becsülik egymást de valamelyik fél már nem gerjed a másikra. És ezt a dolgot nem lehet eröltetni. Tüzet csiholni ott lehet ahol még pislákol a parázs. :) Ha csak pár hónapról van szó, akkor most még idõben vagy. Ne hallgasd agyon a dolgot. Beszéljetek róla õszintén. Sok esetben orvosolható a dolog és újra feléleszthetõ a vágy. Sok esetben azonban sajnos nem. És akkor el kell dönteni a párnak, hogy hogyan folytatják tovább.

Nem beszél velem a férjem, mert megsértődött. Összekaptunk valamin, és most úgy büntet, hogy hallgat. Ez volt, hogy eltartott már egy hónapig is. Van itt még remény?

Ha beszélgetést kezdeményezek, meghallgat, hümmög, aztán folytatódik minden tovább. Azaz nem tárgyalunk egymással.

Legjobb válasz: Én is ezt csináltam a volt csajommal,inkább nem szólaltam meg h ne mondjak rosszat.Próbálj 1 kicsit kedveskedni meg hízelegni az segít.Ut õ is könnyebben enged.Ha velem is ezt tették volna talán nem ugy alakul ahogy.De õ inkább még feszitette a húrt és eltört bennem minden,teljesen megõrjített és én lettem a rossz.De különben tényleg nem vezet jóra ha gyüjtitek a sérelmeket,az elõbb utóbb szakadáshoz vezet.

Én is ezt csináltam a volt csajommal, inkább nem szólaltam meg h ne mondjak rosszat.Próbálj 1 kicsit kedveskedni meg hízelegni az segít.Ut õ is könnyebben enged.Ha velem is ezt tették volna talán nem ugy alakul ahogy.De õ inkább még feszitette a húrt és eltört bennem minden, teljesen megõrjített és én lettem a rossz.De különben tényleg nem vezet jóra ha gyüjtitek a sérelmeket, az elõbb utóbb szakadáshoz vezet.
Attól még fontos lehetsz neki. Azt írtad büntet. Lehet hogy azért ismétli a módszert, mert úgy érzi, hogy bevált.
Én is azt ajánlom! Ha a párom bevágja a durcit, akkor viccet mesélek, elkezdek sztriptízt táncolni, képeket vágok neki, lökdödõdöm, tehát alapvetõen addig majomkodok, amíg úgysem bírja röhögés nélkül. Ha én is mérgelõdnék, akkor egyre jobban belelovalná magát a durciba.
Hát ha tényleg így akar büntetni, akkor az egyetlen módszer, ha nem fog rajtad. Légy jókedvû, csinálj programokat a barátnõiddel, egyáltalán viselkedj úgy, mint aki észre sem veszi, hogy valami nem stimmel a férjével. Ha rájön, hogy semmi értelme, abba fogja hagyni.
Hat akkor jo neked mert elmondhatod ami faj! :D Komolyra forditva a szot, ha ilyen hallgatasba fog akkor jol csikizd meg, hatha nem birja szo nelkul :D
A kérdező hozzászólása: Eddig minden összeveszészt így-úgy, de én oldottam meg. Pont ebbõl van elegem, mert úgy érzem, õ sose veszi a fáradtságot, hogy kitaláljon vmit a békülésre. Még csak beszélgetni se hajlandó. Sokszor kértem tõle (békeidõben), ne hagyjuk elmérgesedni a vitáinkat, "ne feküdjünk le haraggal". Ez eddig jött össze, és egyre inkább azt érzem, nem is fog. Egyedül békülgessek? Mindig én? Õ miért nem tesz egy apró gesztust? Évek óta zajlik így, kezdek belefáradni, beleunni.
A kérdező hozzászólása: Javítok: összeveszést Ez eddig jött össze... helyett: ez eddig nem jött össze...
Néha a férfiak ilyenek. Ne vedd annyira komolyan. Ne méricskéld, hogy ki hányszor békült. Én egyszerûen vidám vagyok, ez ragadós. Miért rágjam magam olyan dolgokon, amit nem tudok megváltoztatni. Ilyen durcáskedvû a párom és kész. Ha én vidám vagyok akkor elmúli 10 perc alatt, ha én is elkezdenék durcizni, akkor eltartana hetekig. Biztos van, amiben pedig õ enged gyakrabban.
Az én párom is ilyen sajnos. Mostanában már azt csinálom ha besértõdik, hogy egyszerûen nem veszek róla tudomást, úgy csinálok, mintha misem történt volna. Így leredukálható a nembeszélgetõs idõszak :-) Ha szeretnéd jobban megérteni, hogyan mûködnek a férfiak, olvasd el ezt a könyvet, hátha segít: http://www.ababook.hu/a_ferfiak_a_marsrol_a_nok_a_venuszrol_.. http://hu.shvoong.com/books/482500-f%C3%A9rfiak-marsr%C3%B3l..

Mi a baj velem? Imádom a 9 hónapos kislányomat, a férjemet, szeretem itthon ellátni őket, de úgy érzem, becsavarodom itthon. Hiányzik a munka, de amikor felajánlottak egy jó állást, visszamondtam, mert nem akartam a mamára hagyni a gyereket.

A rossz közérzetem miatt mindenkire haragszom, mindenkiben a hibát látom, és ez nem tetszik. Ez nem én vagyok! MIt csináljak? Aki hasonló cip?ben járt, hogy jött ki bel?le?

Legjobb válasz: Van ilyen. Ez a probléma, ahogy itt leírtad. A depresszió egy fajtája... próbálj meg 4 órás állást szerezni.

Van ilyen. Ez a probléma, ahogy itt leírtad. A depresszió egy fajtája... próbálj meg 4 órás állást szerezni.
Szia! Szerintem a legtöbb anyukában felmerül néhanapján, hogy de jó lenne egy kis változatosság. Például nekem az segített, hogy eljártunk Baba-mama Klubba, ahol a gyerek is elfoglalta magát és én is kimozdultam otthonról. Sokszor nem is a gyerek volt a téma, hanem csak úgy beszélgettünk, amirõl jól esik... Egy próbát talán neked is megérne!

Megsértödnétek rosszul esne? Ha 30kmre a férjed elmenne meglocsolni a tesojat, de nekem a kocsiban kéne ülnöm mert a tesója nem akar látni? (csak annyi hogy utál mert feleségül vett a tesoja és nem vele van mert ö egyedül van nincs pasija)

vagy itthon maradok egyedül mig ö elmegy hát sztem megalázo a kocsiban ülni nem? a férjem hozzam tartozik már miert nem áll a sarkára?

Legjobb válasz: Én biztos, hogy nem mennék el azért, hogy a kocsiba üljek, és még a férjem tesója ott örülne, hogy én kint dekkolok a kocsiba. Otthon maradnék, és megvárnám míg hazaér. Nálunk egyébként is az a szokás, hogy locsolkodni csak a férfiak mennek, mi nõk megvárjuk itthon a párunkat aztán megyünk kirándulni vagy valahova.

Én biztos, hogy nem mennék el azért, hogy a kocsiba üljek, és még a férjem tesója ott örülne, hogy én kint dekkolok a kocsiba. Otthon maradnék, és megvárnám míg hazaér. Nálunk egyébként is az a szokás, hogy locsolkodni csak a férfiak mennek, mi nõk megvárjuk itthon a párunkat aztán megyünk kirándulni vagy valahova.
nem hiszem, hogy ez ennyire egyoldalú, mint ahogyan te látod.
Locsolni a férfiak mennek csak, te miért mennél? Ne menj, meglocsolja a testvérét, majd hazajön, nincs ezen amiért megsértõdni.
Te miért mennél? Locsolkodni a férfiak mennek.
Miért ülnél a kocsiban? Neked nem kell elmenned locsolkodni! Egyébként ha neked az a bajod, hogy a férjed elmegy ma meglocsolni a testvérét, akkor nagyon-nagyon mélyen nézz magadba...
"Ha 30kmre a férjed elmenne meglocsolni a tesojat, de nekem a kocsiban kéne ülnöm" Hát, meglepõdnék, hogy miért ülsz a férjem mellett...
azért is menj be a testvéréhez, max pukkadjon meg. a kocsiban ne ülj, mint egy büntiben lévõ gyerek.
Nem sértõdnék meg, mindenki olyan amilyen, a férjed tesójának is biztos hogy van oka amiért nem bír elviselni téged. Ha te nem tudod az okot (mert biztos hogy van több is mint amirõl tudsz), akkor egyszer menj el és beszélgess vele komolyan, nyugodtan, felnõttként. Ez lenne a megoldás nem az hogy utáljátok egymást hülyeségekért. De nem most, mert neked nem kellene locsolkodni menned a férjeddel, maradj otthon.
Mondjuk a férjed dolga lenne megmondani a tesónak, hogy ti összetartoztok és lesz szíves ezt elfogadni, ellenkezõ esetben nem mentek hozzá.
Én nem mennék, de a férjem kölnijébe amivel meglocsolja a kedves húgot, abba lehet, hogy tennék valami meglepetést.
A férjem tesója messzebb lakik, mint 30 km... na ilyenkor mi az egyenlet megoldása? :P
En tuti nem mennek be meg a kocsiban sem ulnek. Menjen el meglocsolni egyedul.
Eléggé megsértõdnék, ha a férjem veled menne el locsolkodni..
Hát, pedig az most perpillanat teljesen mindegy, hogy miért és mennyire jogosan utál a sógornõd. Ha én utálnálak, hozzám hiába próbálnál bejönni, mert nem engednélek be. Szóval csak az a megoldás marad, hogy vagy hazamegy érted a férjed, és utána mentek máshová, vagy szépen ülsz a kocsiban.
Ha elmész vele, akkor menjél is be. Ha nem tetszik a tesónak, a férjnek kell annyi eszének lennie, sarkon fordultok. A kocsiban ne maradjàl.
A kérdező hozzászólása: megyün utána máshova is. nem volt oka utálni engem féltékeny mert régen folyton vele logott a tesoja most meg ezert utal mert most maganyos. sose bantottam seemivel nekem kéne haragudnom hogy a férjem nek lekurv.z stb
Én eleve csak akkor megyek párom rokonaihoz, ha nagyon muszáj.Én otthon maradnék a helyedben, és megvárnám, míg hazaér a férjem, elvégre Neked a locsolkodáskor nem kötelezõ ott lenned, és nem is illik, ez a férfiak dolga. Az meg, hogy utáljátok egymást, számomra nem meglepõ, én is utálom a sógornõmet, de legalább elkerülöm és békén hagyom, élje csak mindneki a saját életét.Nem kéne ezzel foglalkoznod.Nem éri meg.Figyi, levegõnek kell nézni, tudomást sem venni Róla, és nagy ívben elkerülni.Ennyi. (Amúgy sem értem, minek égeted magadat a kocsiban ücsörögve.Inkább maradj otthon akkor már.)
Locsolkodni a férfiak szoktak menni. Te miért mennél? Ha úgy terveztétek, hogy utána onnan mentek tovább valamerre kirándulni, akkor pedig várd meg a éfrjed a kocsiban, a férjed pedig siessen a hugától. Most fogja rövidre a locsolkodást. Nem kell feleslegesen feszíteni a hangulatot azzal, hogy te is bemész. Egy negyed órát biztos kibirsz a kocsiban. Egyébként igaz, hogy hozzád tartozik a férjed, de miért kellene a sarkára állnia? Ha haragszik rád a huga, akkor haragszik. Joga van. Nem szabhatja meg a férjed a hugának az érzéseit. Emellett mindemellett a huga is a huga maradt attól, hogy téged elvett feleségül. Nem kell neked a huggal találkozni, biztos boldogan tudsz élni nélküle, de a férjedet ne tiltsd tõle.
nem a húsvéti részre, hanem magára a problémára reagálnék: amikor én elkezdtem járni egy sráccal, a tesoja velem közölte, hogy ha bármi probléma lenne köztünk õ mindig a tesoja mellé fog állni, akárkinek van igaza. EGYÁLTALÁN NEM AKART ELFOGADNI, egyenesen utált az én párom sem állt ki mellettem. erre csak annyit mondanék, ahogy telik-múlik az idõ, elkerülhetetlen ugye, hogy vele találkozzon az ember, és ahogy APRÁNKÉNT megismert (nem erõltettem soha semmit) úgy szép lassan, nem hogy elfogadott, hanem megszeretett, és örült nekem :) szóval türelem, türelem
Mi a jó ...-nek akarsz még ezek után vele találkozni? Egyszerû, ha találkoznál vele: Menj az any..ba.
Szerintem erre nem lehet felkészülni. Fõleg hogy te szereted még. Jelenleg hasonló helyzetben vagyok :-(
Váláshoz találkozni sem kell.Postán elküldöd a papírokat, aláírja és visszaküldi postán.

A férjem elhagyott, mert már nem tudott velem együtt élni (állítása szerint) és összeköltözött egy másik nővel. Ez teljesen végleges elhatározás? Van olyan, akinél ez történt és a párja visszament?

Úgy érzem rajta, nehezen tud elszakadni t?lünk, mert van egy 2 éves kislányunk is. Én még úgy érzem, vannak érzelmei irántam, a n? csak egy kapaszkodó számára, hogy ne kelljen egyedül lennie. 10 évig voltunk együtt, nem hiszem, hogy ebb?l ilyen egyszer?en ki lehet szállni. A n?nek v?legénye volt, aki szeretné visszakapni a csajt. Kíváncsi lennék minél több tapasztalatra és véleményre. Köszi!

Legjobb válasz: A folyó sem fordulhat vissza... Igen hozzám mind visszatáncolt aki elhagyott de aztán én dobtam ki õket. Ha most visszajönne akkor sem mûködne mert nem a kölcsönös szimpátia tartana össze titeket hanem az akarat. Neki most valami új van, érdekesebb. 10 Év alatt a te érzelmeid sem most vannak a csúcson szerintem. Aztmondják 7 év fölöttig ha együttmaradtok az már meg is marad. Elfelejteni nem fog az fix, de annyibol rendes hogy nem csalt meg hanem elhagyott. igy tisztább a dolog. Ilyenkor a legnehezebb de legcélravezetõbb ha megszakitasz vele minden kapcsolatot, nem keresed, bár még aZ utcán is õt látod mindenkiben. Én ilyenkor elmentem pszichológushoz aki nagyon sokat segitett meg altatót is adott meg kedélyjavítót. Az fix hogy a régi már nem lesz soha. Mindenképp visszafog térni, de játszanod kell a meg nem kaphatót ahhoz hogy érdekeld õt! Ostromolnia kelljen ahhoz hogy hozzászólj, ha igazán visszakarod kapni. De ez többesélyes. Ha õ vagy a csaj megtalálták egymásban az igazit, (mert az esélye megvan) akkor aztán csinálhatsz te meg a võlegény bármit. De ha nem hagyod békén, nem lesz idõ, amikor hiányozz neki. 10 évet nem lehet csak úgy hipp hopp elfelejteni. Ilyen csak a filmekben van.

A folyó sem fordulhat vissza... Igen hozzám mind visszatáncolt aki elhagyott de aztán én dobtam ki õket. Ha most visszajönne akkor sem mûködne mert nem a kölcsönös szimpátia tartana össze titeket hanem az akarat. Neki most valami új van, érdekesebb. 10 Év alatt a te érzelmeid sem most vannak a csúcson szerintem. Aztmondják 7 év fölöttig ha együttmaradtok az már meg is marad. Elfelejteni nem fog az fix, de annyibol rendes hogy nem csalt meg hanem elhagyott. igy tisztább a dolog. Ilyenkor a legnehezebb de legcélravezetõbb ha megszakitasz vele minden kapcsolatot, nem keresed, bár még aZ utcán is õt látod mindenkiben. Én ilyenkor elmentem pszichológushoz aki nagyon sokat segitett meg altatót is adott meg kedélyjavítót. Az fix hogy a régi már nem lesz soha. Mindenképp visszafog térni, de játszanod kell a meg nem kaphatót ahhoz hogy érdekeld õt! Ostromolnia kelljen ahhoz hogy hozzászólj, ha igazán visszakarod kapni. De ez többesélyes. Ha õ vagy a csaj megtalálták egymásban az igazit, (mert az esélye megvan) akkor aztán csinálhatsz te meg a võlegény bármit. De ha nem hagyod békén, nem lesz idõ, amikor hiányozz neki. 10 évet nem lehet csak úgy hipp hopp elfelejteni. Ilyen csak a filmekben van.
Ha vissza menne , eltudnád felejteni a félrelépését?Megtudnál benne bízni?
Talán jobb is, nem? Nem annyira megbízható a férjed. Próbáld meg elfelejteni és elõbb-utóbb te is találsz valakit. Bár gyerekkel nehéz, de én egy ilyen férfiban nem tudnék bízni. 26.L
Ne alézd meg magad azzal hogy visszavárod. Senki sem kényszerítette rá mégis egy másik nõvel van együtt nem veled és a kislányotokkal. Nem mond neked ez valamit? Ha egyszer megtette veled most is megfogja. A testvérem van pillanatnyilag ugyanolyn helyzetben mint most te, náluk a kiisfiuk 5 éves. Fél éve van együtt a férje az uj nõjével aki máris terhes, és az énelképesztõen naiv nõvérem még mindig visszavárja a pasit. Látom hogy szenved szegény, légy okos és próbáld meg lezárni, mert hidd el ez semmi jóra nem vezet.
Nahogy visszafogadd! Az ilyen, aki képes elhagyni egy kétéves gyereket egy másik nõ miatt, az nem megbízható. Késõbb ugyanúgy félremenne. Becsüld magad annyira, hogy nem foadod vissza!
másik nõvel van per pillanat és te képes lennél visszafogadni?lépj túl rajta..
van rá esély, hogy ha megtapasztalja, milyen az új, visszemenne. De érdemes visszafogadni?
Tényleg visszafogadnád?
Gondolkozz el, hogy te miben vagy hibás, amiért otthagyott? Törõdtél vele is eleget, nemcsak a gyerek a mindened? Megkérdezhetnéd tõle, hogy miért nem akar már veled élni? A picinek jobb lenne, ha kibékülnétek és közösen nevelnétek fel! Nem kell feltétlenül" az azonnal válj el, ne bocsáss meg "tipusú emberekre hallgatni!
Lehet túl hosszú volt neki az a 10 év, akart egy kis változatosságot. Ha összeveszik az új nõvel, 2-3 hónap és kiderül, aztán lehet visszamegy, vagy menne hozzád, ezt nem lehet megmondani, itt senki sem jós.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a saját tapasztalatokat. Ma délután volt láthatáson és borzasztóan ki van készülve. Nem eszik, nem alszik, láthatóan szomorú, amit be is ismert. És igen, nagyon makacs természet, nem hiszem, hogy ezután vissza merne kéredzkedni.
Én a saját tapasztalatomat tudom leírni. Volt férjem akart válni, állítása szerint már nem szeretett, nem érzett irántam semmit. De ez szerintem "csak" duma volt, szerintem úgy gondolta, jobb való mellém, Õ eléggé magának való emberke, akinek az az igazság, hogy nem való család. Elköltözésem hetében legalább 3x kérdeztem, biztosan ezt akarod? Azt válaszolta igen, ezen nincs már mit megbeszélni. El is költöztem. Nem sokkal késõbb beadtam a válópert, már együtt éltem a jelenlegi férjemmel. A válásunk napján kinyögte, hogy Õ valójában még szeret és nagyon sajnálja, hogy ez így alakult. Én akkor már nem sajnáltam, túl voltam rajta. Ezt csak azért írom, hogy lehet ilyen, ha túl makacs a férjed vagy egyszerûen az elhagyáskor nincs tisztában az érzéseivel, csak utána lesz világos elõtte, hogy valóban szeret még. Nálunk nem volt nõ a dologban!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Teljesen igazatok van, csak "az idõ mindent megold" most olyan közhelynek tûnik :-( De megpróbálok erõs lenni.
Szerintem ebben az esetben, ha vissza megy nagyon nem mindegy, hogy mennyi idõ után, és mik az elõzmények. Ha pl rövid idõn belátja, hogy tévedett, és teper, hogy helyre hozza a dolgokat, talán! lehet adni egy esélyt neki, de csak, ha tényleg úgy érzed nem kételkedsz benne ezek után, és 100%-ig megtudod neki bocsátani ezt. Pár hónapos távollét után én már nem hajlanék a békülésre, illetve abban az esetben, ha a nõ dobja õt. Azért menjen vissza mert belátja hibázott, ne azért mert egyedül maradt. De én a helyedben nem várnék rá, csak Te szenvedsz, ha hiú ábrándokat kergetsz, hogy újra együtt lehettek. Próbál túl lépni ezen (tudom mondani könnyû) és még jól is alakulhatnak a dolgok, de várni ne várj rá, szerintem!
12:12 - Észhez tér? És mi van, ha te voltál a tévedés, és nem az, akivel most összejött? Ismertem egy lányt, aki azt mondta, hogy csak a család miatt házasodnak össze, de pár hónap múlva majd elválnak, de a családjuk olyan, hogy nem tehetnek mást.
Szerintem egyszer meg lehet bocsátani, ha rájön, hogy mekkora hülyeséget tett. Lehet hogy idõvel észhez tér. Persze azon túl még egyszer nem nézném el neki.
Legyen eszed légyszives, nehogy visszafogadd!! Aztán újból és újból megfogja tenni, ezt nem szabad hogy rádkapjon!Felejtsd el, ettõl kapsz te jobbat is!!Meg a lányodra is vigyázz!!Sok sikert és hallgass ránk!Nem szeret õ téged annyira ha más nõvel van most is!
Apám a család háta mögött kavar, a te párod legalább õszinte.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm ezt a sok választ, mindegyik fontos számomra. A maga módján annak is igaza van, aki azt mondja, felejtsem el, de még nagyon friss a dolog és egyelõre nem megy. Köszönöm!
sajnos vannak olyanok akik visszafogadnák.egyik példa erre barátnõm.együtt laktak a võlegényével, aki 3, 5 év után egyik szombat mikor barátnõm dolgozott összepakolt és elment, annyit írt levélbe, hogy nem bírja tovább a panelt és majd segít rendezni a tartozásait, aminek nagy részét õ okozta...a végén kiderült, hogy egy másik csaj volt a dologban, de 3 hónap külön lét után a srác visszakönyörögte a magát, bnõm pedig volt olyan hülye hogy visszafogadta...
Ha a te hiányoddal a fejében fekszik mellé az új csajnak, ez feszültséges lesz, és csak akkor hiányozhatsz neki ha hanyagolod. És a kislány miatt úgyis találkoztok, és rájön milyen jó is veled, és talán visszakapod. Én is itt kérdezõsködtem anno, gombóccal a torkomban, most meg le sem tudnám vakarni a szóban forgó csaj. Türelem kérdése. 24/F
mi történt azóta veletek? :)

20 hetes terhes vagyok és olyan bajom van, hogy mióta terhes lettem a férjem nem igazán akar velem szeretkezni. Azt mondja azért, mert tudja hogy a gyerek a hasamban van és vigyázni akar. Hogy mondjam neki, hogy a gyereknek semmi baja nem lesz?

Legjobb válasz: Ezt sajnos nem mindegyik pasi érti meg, az én férjem dettó ilyen volt. Egyszerûen nem hitte el, hogy nem "veri fejbe" a lányunkat. Szakkönyvet tehetsz elé esetleg, hogy lássa mi a helyzet, de ez az érzés náluk belülrõl fakad, nem tudják könnyen leküzdeni ezt a félelmet. Esetleg válasszátok más módját az együttlétnek, nálunk végül ez vált be.

Ezt sajnos nem mindegyik pasi érti meg, az én férjem dettó ilyen volt. Egyszerûen nem hitte el, hogy nem "veri fejbe" a lányunkat. Szakkönyvet tehetsz elé esetleg, hogy lássa mi a helyzet, de ez az érzés náluk belülrõl fakad, nem tudják könnyen leküzdeni ezt a félelmet. Esetleg válasszátok más módját az együttlétnek, nálunk végül ez vált be.
Én is 20 hetes terhes vagyok, eleinte szeretkeztünk, de ahogy elkezdett nõni a hasam, már heti egyszer sem csináljuk.Orális szexet nem is "eröltetem" neki azt mondja hogy nem tudja csinálni mert eszébe jut hogy onnan jon ki a baba!Eszméletlen!!Azt mondom ne eröltesd, magátol kell ráébrednie!
Én most vagyok a 32. hétben. a 6. hónapig rendben volt a szex, aztán mikor látványosan nagy lett a pocakom, az én férjem is így reagált. Mivel nagyon sokat fájt a hasam, én sem erõltettem. Aztán a görcsök elmúltak, de én nem szóltam, mert nem akartam erõltetni õt /a lelkét/, de õ hozta fel, hogy jó lenne szeretkezni, csak fél. Közösen néztünk az interneten ezzel foglalkozó cikkeket, amitõl nagyjából megnyugodott-és azóta szuper minden:-) Én is a "felvilágosítást" javaslom.
IGen, sajnos sok pasi így fogja fel. Én is csak azt tudom javasolni, beszéljetek róla, olvassatok együtt róla, meséld el neki, hogy a baba jelzni, ha valami nem jó neki, támaszd alá példákkal (pl ha emelsz mocorog, viszont ha fürdesz, tetszik neki-kis hazugság is lehet benne:-)- és még az jutott eszembe, hogy vidd el magaddal az orvoshoz, hátha ha tõle hallja, jobban elhiszi-mással, de én így jártam. Ha meg nem-mert az is elõfordulhat, akkor mardnak a más módszerek.. Drukkolok:-)
Szia, a helyzet nalunk is tok ugyanez.. 33. hetben vagyok :( hiaba magyarazom neki konyvekkel, meg benabbnal benabb rajzos abrakkal, hogy a bebinek nem lesz semmi baja az egesztol, o nem hiszi el. Teljesen mashogy tekint most ram.. nem igazan nore, hanem mint a kozos gyermekunket hordo lenyre :) tobb terhes baratnommel is beszelgettunk rola, es naluk is ugyanez van. Ez ilyen pasi dolog!!!
Én is ebben a "cipõben" járok. Mindketten nagyon akartuk ezt a babát (15 hónap után sikerült), és a férjem annyira félti hogy valami baja lesz, hogy amióta megtudtuk, hogy várandós vagyok, nem szeretkeztünk. 15 hónapos kismama
Amikor én terhes lettem, akkor mindkettõnkben felmerült, h most akkor szex stop 9hónapig.Aztán kicsit utána olvastam, és találtam néhány cikket, ami elmagyarázta, h nemh stopp nincs de a bab imádni fogja.Nah most azt kellene elmagyarázni a férjednek is, h a baba is nagyon szereti a szexet, hiszen, amikor ilyen mennyiségû örömhormon termelõdik az neki is jó, meg a méhösszehúzódások álomba ringatják.Néhány kinyomtatott cikk...de ha végképp nem megy, marad a szexnek az összes többi modja.Gondolj bele, te sem tudsz úgy elmenni, ha a bucidban nincs rendbe minden.
Ha fél ettõl, zavarja, akkor bárhogy magyarázhatod neki, egyszerûen képtelen lesz teljesíteni. Inkább helyezzétek másra a hangsúlyt. Mondjuk az orális szexre.
Magyarázd el neki, hogy a baba annyira védve van odabent, hogy semmi kárt nem tehet benne. Én a második trimeszeterben úgy kívántam és élveztem a szexet, mint még soha (kivéve az elsõzõ terhességet :-))! Ha Te is így vagy ezzel, mondd el neki, mitõl foszt meg!
Én momentán örültem, hogy nem kell szeretkezni.
Ha összevesztetek akkor csak erõsen meg akart sérteni 34F
Szerintem meg csak unja már ugyanazt a póz(oka)t. Lehet, hogy csak látott a tévében valami nagyon tuti káma szútra fost és tudván, úgysem mész bele a dologba, elkezdett úgy viselkedni mint egy ovis :) 21/F
Mindenképpen beszélj vele!Egy férfinak meg kell adni amire vágyik.MINDENT!Ha nem adod meg, máshol fogja megkeresni.
Én nem szeretkeznék Vele egy darabig.Mikor bepróbálkona, akkor mondanám neki, hogy "Most jó lennék...?" Ez a gyerekesebb megoldás.Felesleges megvárni a következõ aktust. Szerintem beszéld meg Vele minnél elöbb, mondd el neki, hogy rosszul esett Neked, mennyire megbántott, és ha mégsem üres szavakkal dobálózott, akkor mondja meg, hogy mi nem stimmel, és próbálhatok megjavítani rajta.:)
Nem én voltam ilyen helyzetben hanem egy családtagom, a különbség az volt hogy a férj 3 év ismeretség és 2 év házasság után vágta ezt a fejéhez, hogy unalmas a szex és nem is élvezi, nem jó vele. A csaj megpróbált leülni a férjével megbeszélni és próbáltak újítani ezt azt, ami mindkét félnek tetszene és egyiknél sem lépi át azt a határt amit csak erõlködve tenne meg a másik kedvéért. Szóval szerintem ülj le a férjeddel ezt megbeszélni, mert ha ez így marad akkor könnyen néz más után, és gondolom azt nem akarod, meg azt sem, hogy válás legyen a vége. Lehet hogy eddig minden jó volt neki, csak igényelné az újításokat és az izgalmas dolgokat. Remélem minden rendbe jön és meg tudjátok beszélni!
Nem feltétlenül veled van a baj az is lehet hogy a munkahajén érte stressz és azt adta ki. De az is lehet ami remélem nem igaz hogy lett egy viszonyítási alapja valaki más személyében. De remélhetõleg csak a stressz miatt nem tudja élvezni annyira mint régen, ha ez így van akkor önmagát hibáztatja de nem meri ezt bevallani és ezért mondta ezt. Ha megszûnik a stressz akkor lehet megoldódik a gond is. Ja és jó tanács nem említsd neki hogy segítséget kértél mart az nem tesz jót a "férfiúi" becsületének. Sok sikert.
21:56 - os hozzászóló véleményét szerettem volna én is szavakba önteni. Nagyon gyakori férfi tulajdonság.
Tégy vele olyasmit h jó legyél az ágyba.ha gondolod megírom emailbe, h az én férjeimnek mi esett nagyon jól.Minél hamarabb változtass, mert lehet szerelmes másba. meg kell gyõzd, h te vagy a jobb

Mit tegyek a férjemmel? Nem bírok vele, és állandóan megy! Beszélni nem lehet vele, mert nem érdekli az amit mondok neki! Itt hagy a két gyerekkel sokszor!

29éves lesz!Nagyobbik gyereke 5éves lesz.Hatodik éve vagyunk együtt!kisebbik kett? volt!

Legjobb válasz: hu ,háát igy nehéz bármit is mondani,nemtudjuka miota tart mi váltotta ki ezt nála stb.lehet nem élte ki magát még.és kikkel megy el? az sem mindegy.

hu , háát igy nehéz bármit is mondani, nemtudjuka miota tart mi váltotta ki ezt nála stb.lehet nem élte ki magát még.és kikkel megy el? az sem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Sajna nem mindig jó, hogy megy.Haverokkal megy, de nem szeretem mert akkor sosem ér idõben haza.Lehet nem élte ki magát, de anyuékkal lakunk együtt, és mindenbe beleszólnak!És sok vita is van közöttünk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!