Találatok a következő kifejezésre: Mért nem velem a (1449 db)

4 éve ismerek egy srácot abból 2 szer jártunk! Szakítót velem! és már eltelt 1 év és azóta várok rá már lefeküdtem velle és még mindig semmi! Meg azt mondta hogy azzért nem foglalkozik velem mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igazz?

Legjobb válasz: Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?

Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?
üdv az átvert lányok klubjába :DDDDDD IGAZ!!!az hogy kihasznált gratula szép :D
Ha épp nincs nõje akkor vagy csak jó neki egy kis szexre
A kérdező hozzászólása: figyelj akkor nem kell ide irni nem mind 1 neked hogy én higy irok hmm??? ne legyen mán ojan fontos nah szijja jah ls ha ilyeneket írsz ide akkor nem muszáj nah szia
Szerintem igaz, a pasik már csak ilyenek.. nem mind!!:D 85%-a... Én is már jártam így nemolyan rég....:S Elõször ismerd meg és utána dönts ilyen dolgokról sztem.. 14/L

30-hétben vagyok, zselés mukormoket rakattam fel, ismeroseim ijeszgetnek, hogy nem lett volna szabad, mert ártok vele a picinek. Komolyan ártok vele?

Legjobb válasz: Ne aggódj, ezzel nem ártasz. Azzal inkább, hogy egy percig is hitelt adsz az kedves ismerõsök rémisztgetéseinek és ezzel izgatod magad. Szóval nyugodj meg és legközelebb ne is hallgass rájuk és közöld velük, hogy majd a saját terhességüknél legyenek ennyire óvatosak és értelmesek.

Ne aggódj, ezzel nem ártasz. Azzal inkább, hogy egy percig is hitelt adsz az kedves ismerõsök rémisztgetéseinek és ezzel izgatod magad. Szóval nyugodj meg és legközelebb ne is hallgass rájuk és közöld velük, hogy majd a saját terhességüknél legyenek ennyire óvatosak és értelmesek.
Szia!! Szerintem egyáltalán nem!! Nekem az elsõ héttõl kezdve zselés körmök vannak fent, csak szülésnél fogom leszedetni õket, aztán rakatom vissza. Persze csak rövideket :) De nyugodj meg, semmi káros anyag nincs benne!! 24 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Koszonom, aranyos vagy...
Szia.Én 24 hetes vagyok, és én is csináltatom a körmöm, habár én porcelánból.De nem hiszem hogy ez ártana.Biztos nem jó a szervezetnek a belégzett por, de sztem nem árt a babának. Sok boldogságot!
Szia! Semmi esetre sem ártasz vele. Nekem 2 éve folyamatosan van mûkörmöm, havonta csináltatom. És 29 hetes vagyok. Azt mondják hogy a szülésnél jobb ha nincsen mert ha valami baj van akkor a köröm elszinezõdik, és onnan tudják ha baj van, de viszont ha van fent mûkörmöd elõfordulhat hogy nem veszik észre. Szülésre én is le fogom szedni õket, de ahogy kijövök a kórházból jön is hozzám a körmösöm és rakja vissza õket :) :) Boldog babavárást és könnyû szülést neked :)
A kérdező hozzászólása: Nem értem , hogy mire jó az , hogy mindenféle marhasaggal ijesztgetik az embert-én voltam a butus, hogy egy pillanatig is bedoltem nekik..Koszi a gyors megnyugtató válaszokat!!!!
Szia.Nem ártasz, és nem is kell leszedni, csak színtelen legyen és ne legyen kilakkozva.Amúgy a lábkörmünk is van azon is látják.Én nem szedetem le, csak rövidebbre és (ajánlott) kerekre csináltatom.30 hetes pocis
Nem tudom pontosan meddig tart a mûköröm feltétele, valamint a feltöltés, de én a lakkozást is szellõztetett szobában csinálom, a lehetõ legrövidebb idõ alatt. Az órákat a mûkörmösnél tölteni semmiképp sem egészséges - szerintem. Bár mindenkinek maga döntése.
Mûkörömépítõ vagyok és babát várok. Az elsõ babám alatt is és a második alatt is volt mûkörmöm végig. igaz kevesebbet dolgozom a szagok és a görnyedés miatt, de én úgy tudom, hogy a szerek nem kerülnek be közvetlenül a véráramba, a belégzése is minimális így nem károsítanak. Ami viszont tény, hogy szülésnél vagy ne legyen fent, vagy teljesen átlátszó legyen. Valóban ott veszik észre, ha baj van. Elszínezõdik a köröm.

Az normális, hogy a barátnőmmel együtt vagyunk már majdnem 2 éve, petting volt már meg ilyesmi. Aztán lefekudtunk, de nem jutott el az orgazmusig mért nem? Velem van baj? Hogy lehetne jobb?

Legjobb válasz: HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.

HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.
Petting alatt feltételezem elélvezett, de szex közben nem, gondolom ez volt a bajod? Kérd meg hogy izgassa a csiklóját a kezével szeretkezés közben, vagy legyen õ felül és dörzsölje a csiklóját a testedhez.
légy türelmes. nem megy el mindenki az elsõ alkalommal, meg van aki 10edszerre se, de majd ha gyakoroltok, próbálgattok eztazt, más póz stb, akkor 20adjára, 25ödjére menni fog. nem kell rögtön kétségbeesni
Nem értek egyet az elõzõ felhasználóval. Mindenki képes elélvezni akár az elsõ alkalommal, ha a megfelelõ kezekben van. Semmiképpen ne nyugodjatok bele abba, hogy nem oké a szex, tegyetek érte hogy jó legyen. Úgy látom hogy a szándék megvan, de le is kell vetkõzni a gátlásokat és beszélgetni is kell róla. Tanítsátok meg egymást, fedezzétek fel a testeteket, nem szabad megijedni vagy meghátrálni.
ha mindenki képes lenne elélvezni az elsõ alkalomkor, akkor egy ilyen odaadó párnak se lenne problémája, mert nem gondolom h a csaj rossz kezekbe lenne, ha a srác ennyire odafigyel a dologra.akkor az egész világnak nem lenne ezzel probléma, szóval ez kicsit könnyelmû elszólás volt, nem lenne ennyi erre vonatkozó kérdés, ha ez ilyen egyszerû lenne. szerintem igenis gyakorlás kérdése, kitapasztalni, hogy a jó, és persze a lányon is múlik, hogy mikor tudja maximálisan elengedni magát ahhoz h hüvelyi orgazmusa is legyen.
Emiatt ne legyen buntudatod nem kell mindig a gyerek mellett gubbasztanod. Orulj h egyedul is eljatszik
Örülj, hogy egyedül is játszik. Az én fiam pont ugyanilyen, mint a tiéd. Nem igényli az állandó foglalkozást, nagyon jól elvan magában is. Amikor velem akar játszani, akkor ott vagyok, de egyébként nem erõltetem rá magam.
ezzel én is így vagyok de nem kell egyfolytában mellette ülni, milyen felnõtt lesz akkor :-) Legyen meg a napi foglalkozás, játszás, éneklés, tapsolás, csip csip csóka, szeretgetés, könyv mutogatás, de ezen felül gondolom azért evés, peluscsere, fürdés közben csak hozzászólsz :-)
Ha tényleg szeret, akkor nem fog elakadni rajta. Még csak szóba se fogja hozni.
2 napja volt már egy ilyen kérdés... Írj nekem privátot, és megpróbálok segíteni ;-)
Sok lánynak nagyobb egyik, mint a másik. De ne aggódj, le fogja szarni, mert a punciddal fog babrálni.
Ha nem durván észrevehetõ, akkor nem hinném, hogy zavarná.
Mutas képet megmodnjuk mennyire feltünõ :D
Amíg Te nem tudod elfogadni a melled, addig várj a szexszel. Elõbb Te barátkozz meg a saját testeddel!

Összeveszett velem egyik ismerősöm, mert nem mentem a kedvéért külföldre dolgozni, hanem inkább maradtam idehaza a barátnőmmel. Ti mit tettetek volna a helyemben?

Még tavaszi sztori. Álláskereső voltam, és lett volna lehetőségem itthoni viszonylatban jól fizető fizikai munkára kimenni Németországba. Én viszont nemet mondtam, mivel ide köt minden, barátok, ismerősök, ráadásul egy 2 éves tanfolyamot, amiből már több, mint a felét megcsináltam, is ott keleltt volna hagynom. De a legfőbb ok, hogy akkor voltam alig egy hónapja egy kezdődő kapcsolatban. Ez az ismerősöm komplett hülyének tartott, amiért emiatt feladok egy jó álláslehetőséget. Nem tanácsot kérek, vagy kritikát, hogy rosszul döntöttem-e, mert már bebizonyosodott, hogy jól döntöttem. Az a kapcsolat azóta is tart, és rá egy hónappal találtam a végzettségemhez közel álló munkát. Azóta a munkahelyen megbecsült munkaerő vagyok, és bár abszolút nem vagyok túlfizetve, de látok reális esélyt a továbblépésre szakmán belül, valami jövedelmezőbb irányban. Csak a ti nézőpontotokra vagyok kíváncsi, hogy mit csinálnátok hasonló helyzetben? Hogy döntenétek?

Legjobb válasz: Én egyet értek veled, hasonlóan cselekedtem volna.

Én egyet értek veled, hasonlóan cselekedtem volna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: A fõ érvelése az volt, hogy barátnõt találhatok másikat, de ilyen lehetõséget nem szabad kihagyni. Én meg fordítva látom a dolgokat. A munka vagy bejön, vagy nem. De egy szerelmet nem fogok eldobni. Persze, az is lehet, hogy balul üt ki, de az én értékrendemben a szerelem, meg egyáltalán az emberi kapcsolatok nagyon magas helyen vannak.
Mindenkinél mások a prioritások. Akár jó, akár rossz döntés, de akkor is a tiéd és egy igaz barát ezt elfogadja. Én is egy barátnõm hívására kerültem külföldre, de õ csak egy lehetõséget ajánlott, ami rajtam múlt, hogy elfogadom-e. Ha nemet mondtam volna, akkor is a barátságunk ugyanúgy megmaradt volna. Véleményét mindenki elmondhatja - a barátnõmmel amúgy többször is vitatkoztunk már bizonyos dolgokról - de a másik döntését el kel fogadni. Aki ezt nem tudja, az a másikat nem tiszteli, nem igaz barát. Én a helyedben magasról let.jnám az egészet. Ha neki nem tetszik, akkor az legyen az õ fejfájása, te úgy érzed, hogy helyes volt a döntésed, akkor ne érdekeljen, ki mit mond.
Nagyon jól tetted hogy maradtál!Ma már hiába mondod az embereknek hogy ideköt minden, ufónak néznek, plussz ha ittvan a párod is , õk csak minimál euró bért látják meg hogy "jól" lehet élni külföldön, úgyvagyok vele hogy menjenek ne is jöjjenek vissza.Am meg kérdezhetem milyen szakmában tevékenykedsz?!

Mért nem akar a Szerelmem szeretkezni velem?

Már 1 hete nem szexeltünk mert fájt nekem.. de most már semmi bajom és nem akar.... :( segítsetek!!

Legjobb válasz: Próbáltál kezdeményezni is, vagy csak vársz hátha rádmászik? ha nem akkor kezdeményezz... Ha meg egyik sem jó akkor , potencia zavarai lettek, vagy mással is lefeküdt.

Próbáltál kezdeményezni is, vagy csak vársz hátha rádmászik? ha nem akkor kezdeményezz... Ha meg egyik sem jó akkor , potencia zavarai lettek, vagy mással is lefeküdt.
A kérdező hozzászólása: Hát igen próbáltam de semmi.. ://... Most azt mondja hogy nem esik jól.... de milyen pasi az kinek 1 hét után nem esik jól??
stresszes... volt 2 hetem tömve zh-kkal, egyszerüen nem ment :( csak barátnõmet sajnáltam, mert úgy kívánta, énmeg nemtudtam alkotni... szal amugy van ilyen, azon kivül meg azér szokott menni......
A kérdező hozzászólása: Hát lehet hogy csak stresszes... de azért nagyon rosszul esik sajna :( de olyan fura.. hogy nem akarja.. szóval :(
Hát nem kiván téged gondolom.. vagy mást szeret, vagy csak téged nem szeret már. hagyd ott.
Gondolom, most ugy érzi, hogy a multkor nem kivántad õt, és elment a kedve.
Nálunk is ez van. De azt mondja ö se tudja miért. Remélem csak azért mert most van vizsgaidöszak.
A kérdező hozzászólása: dehogy hagyom!!hát õ az életem szó szerint!!! Én csak valami tanácsot kérek, meg segítséget hogy mi lehet.. lehet nem kíván.. de ez lehetetlen.. hisz tegnap is el kezdtük és amikor meg vt az elõjáték utána nekem fájt.. és abba hagytuk.. de már most nem fáj meg semmi.. és akkor nem tudom hogy mért nem akarja :(
vastagbréjû jancsikát fogtad ki? vagy 15 vagy-e?

Miért jön mindenki a méreteivel? Ez túl nagy, vagy túl kicsi? Elég lesz a barátnőmnek? Stb. Mért nem vele beszéled meg?

Legjobb válasz: Mert nincs barátnõm, és pl. attól félek, h. a farkam mérete miatt nem is lesz... Ezért...

Mert nincs barátnõm, és pl. attól félek, h. a farkam mérete miatt nem is lesz... Ezért...
A kérdező hozzászólása: Elhiszed hogy nem a farkad méretéért fog szeretni valaki, hanem saját magadért! azért gondolom nem az lesz az elsõ kérdése, hogy hallod, mekkora a farkad... ha pedig ezért fognak otthagyni, akkor az nem volt valami nagy szerelem....
Már megint ez a téma? Inkább egy ágyú amit nem tudsz használni vagy egy pisztoly amivel 1 lövésre a legyet is lelövöd... Ezt nem úgy értem, hogy élvezetek legyekre, de vágjátok!
A kérdező hozzászólása: :D
mert ez egy olyan oldal ahol az emberek olyan dolgokat is megbeszélnek ami a való életben nagyon kínos lenne
ha szerelmes a nö mindegy milyen a káré, szerelemböl fog dugni. ha meg azért pattan le mert kicsi akkor nem szeretett, ez nyilvánvalo

Meglepeteskent hogyan fizethetnek elo apukameknak ajandekba kabeltevere, ha nem tudom a MT kodot, mert nem veluk lakom?

A t-home -nal interneten,MT kod megadasa nelkul is megrendelhetem,de akkor sokkal dragabb. Tudtok kedvezo ajanlatrol esetleg mas szolgaltatonal vagy barhogy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!