Találatok a következő kifejezésre: Mért nem velem (2014 db)

Az normális, hogy a barátnőmmel együtt vagyunk már majdnem 2 éve, petting volt már meg ilyesmi. Aztán lefekudtunk, de nem jutott el az orgazmusig mért nem? Velem van baj? Hogy lehetne jobb?

Legjobb válasz: HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.

HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.
Petting alatt feltételezem elélvezett, de szex közben nem, gondolom ez volt a bajod? Kérd meg hogy izgassa a csiklóját a kezével szeretkezés közben, vagy legyen õ felül és dörzsölje a csiklóját a testedhez.
légy türelmes. nem megy el mindenki az elsõ alkalommal, meg van aki 10edszerre se, de majd ha gyakoroltok, próbálgattok eztazt, más póz stb, akkor 20adjára, 25ödjére menni fog. nem kell rögtön kétségbeesni
Nem értek egyet az elõzõ felhasználóval. Mindenki képes elélvezni akár az elsõ alkalommal, ha a megfelelõ kezekben van. Semmiképpen ne nyugodjatok bele abba, hogy nem oké a szex, tegyetek érte hogy jó legyen. Úgy látom hogy a szándék megvan, de le is kell vetkõzni a gátlásokat és beszélgetni is kell róla. Tanítsátok meg egymást, fedezzétek fel a testeteket, nem szabad megijedni vagy meghátrálni.
ha mindenki képes lenne elélvezni az elsõ alkalomkor, akkor egy ilyen odaadó párnak se lenne problémája, mert nem gondolom h a csaj rossz kezekbe lenne, ha a srác ennyire odafigyel a dologra.akkor az egész világnak nem lenne ezzel probléma, szóval ez kicsit könnyelmû elszólás volt, nem lenne ennyi erre vonatkozó kérdés, ha ez ilyen egyszerû lenne. szerintem igenis gyakorlás kérdése, kitapasztalni, hogy a jó, és persze a lányon is múlik, hogy mikor tudja maximálisan elengedni magát ahhoz h hüvelyi orgazmusa is legyen.
Emiatt ne legyen buntudatod nem kell mindig a gyerek mellett gubbasztanod. Orulj h egyedul is eljatszik
Örülj, hogy egyedül is játszik. Az én fiam pont ugyanilyen, mint a tiéd. Nem igényli az állandó foglalkozást, nagyon jól elvan magában is. Amikor velem akar játszani, akkor ott vagyok, de egyébként nem erõltetem rá magam.
ezzel én is így vagyok de nem kell egyfolytában mellette ülni, milyen felnõtt lesz akkor :-) Legyen meg a napi foglalkozás, játszás, éneklés, tapsolás, csip csip csóka, szeretgetés, könyv mutogatás, de ezen felül gondolom azért evés, peluscsere, fürdés közben csak hozzászólsz :-)

Miért jön mindenki a méreteivel? Ez túl nagy, vagy túl kicsi? Elég lesz a barátnőmnek? Stb. Mért nem vele beszéled meg?

Legjobb válasz: Mert nincs barátnõm, és pl. attól félek, h. a farkam mérete miatt nem is lesz... Ezért...

Mert nincs barátnõm, és pl. attól félek, h. a farkam mérete miatt nem is lesz... Ezért...
A kérdező hozzászólása: Elhiszed hogy nem a farkad méretéért fog szeretni valaki, hanem saját magadért! azért gondolom nem az lesz az elsõ kérdése, hogy hallod, mekkora a farkad... ha pedig ezért fognak otthagyni, akkor az nem volt valami nagy szerelem....
Már megint ez a téma? Inkább egy ágyú amit nem tudsz használni vagy egy pisztoly amivel 1 lövésre a legyet is lelövöd... Ezt nem úgy értem, hogy élvezetek legyekre, de vágjátok!
A kérdező hozzászólása: :D
mert ez egy olyan oldal ahol az emberek olyan dolgokat is megbeszélnek ami a való életben nagyon kínos lenne
ha szerelmes a nö mindegy milyen a káré, szerelemböl fog dugni. ha meg azért pattan le mert kicsi akkor nem szeretett, ez nyilvánvalo


Segítség! Barátnőm áthívót hozzájuk lehet otthon lesz az anyukája apja nem mert nem velük lakik hogyan mutatkozzak be? Eddig egyszer találkoztam az anyukájával akkor is csak köszönés fért bele, barátnőm 14 éves én 15 éves vagyok

Legjobb válasz: Hát ahogy illendõ csókólom vagy valami mond meg a teljes neved de ne mértem mit izélsz ha találkoztál már az anyujával nyugi nem fog gondolom megeni

Hát ahogy illendõ csókólom vagy valami mond meg a teljes neved de ne mértem mit izélsz ha találkoztál már az anyujával nyugi nem fog gondolom megeni
legyel illedelmes, tisztelettudo. nem kell felni max az apjatol:D
az apja tuti kicsinál:)
Csókolom, drága anyós jelöltem, jöttem dlgozni a kis unoka projekten a lányával. Remélem nem gond. :)

Meglepeteskent hogyan fizethetnek elo apukameknak ajandekba kabeltevere, ha nem tudom a MT kodot, mert nem veluk lakom?

A t-home -nal interneten,MT kod megadasa nelkul is megrendelhetem,de akkor sokkal dragabb. Tudtok kedvezo ajanlatrol esetleg mas szolgaltatonal vagy barhogy?

Mondjátok már meg nekem miért ordít az én 17hónapos fiam miközben én mosogatok? Jó, tudom, mert nem vele foglalkozom, de vannak más elfoglaltságaim is, akkor nem szokott sírni.

de ahogy megnyitom a csapot, rángat és ordít.én meg?rülök.mit tegyek?

Legjobb válasz: gyerekkoromban berögzött félemem volt hogy ha anyukám kihuzza a dugót a kádból akkor lefolyok vagy a tesóm. mivel 3 éves koromig nem tudtam beszélni (én azt szoktam mondnai, hogy nem értettek meg) ezért csak késöbb derült ki hogy miért visítok ha kihuzta anyukám a dugót, én ugrottam ki szó szerint a vízböl és addig ordítottam míg a tesómat is kivették. én nem emlékszem rá de anyukám mindig meséli.

gyerekkoromban berögzött félemem volt hogy ha anyukám kihuzza a dugót a kádból akkor lefolyok vagy a tesóm. mivel 3 éves koromig nem tudtam beszélni (én azt szoktam mondnai, hogy nem értettek meg) ezért csak késöbb derült ki hogy miért visítok ha kihuzta anyukám a dugót, én ugrottam ki szó szerint a vízböl és addig ordítottam míg a tesómat is kivették. én nem emlékszem rá de anyukám mindig meséli.
a fiam azóta nem sír mióta odatettem a mosogató mellé, etetõszékbe. tettem elé ezt -azt, amit betehetett a vízbe. sztem az zavarta, h nem látta, mit is csinálok. volt olyan, hogy mosogatás közben etettem.
utolsó vagyok, 18 hónapos
nem lehet hogy õ pancsolna a vízben?kisfiamtól a fürdõkádat nem lehet kimosni mert õ akarna benne pacsálni a vízben.ordít és ezerrel tol férre a kádtól és nyújtozkódik hátha vizet ér:-)
én lányom mikor kicsi volt akkor ha bekapcsoltam a tv-t és ha a deviza árfolyam ment akkor sirt de ha elkapcsoltam abba hagyta és nem tudtam megfejteni amúgy 1-2 éves lehetett
A kérdező hozzászólása: húúú, megnyugodtam, hogy nem az én picim kattant be, én viszont befogok :)
11 hónapos szintén zenész. A miértre még én sem jöttem rá sajnos.én is inkább a fele hajlok, hogy a hátat fordítás zavarja, mert minden más tevékenységben tudunk rendesen kommunikálni, én erre tippelek.Te jó ég!ez el tarthat akkor még 6 hónapig is??
az enyém 15 hónapos lány, és üvölt, ha mosogatok :) ))))) ha takarítunk, vagy proszívózok, vagy bármi más, azt szereti, de ha mosogatok, azt gyûûûûlöli:) )))))
Te jó isten!!! Ez akkor valami 17 hónapos fiúkat jellemzõ viselkedés! Az enyém is ezt csinálja. Igaz õ már kb. 2 hónapja mûveli ezt. Én úgy gondolom, az a baja, hogy hosszabb idõre hátat fordítok neki. De ez csak tipp. Kikészít vele:(( Egyszer megpróbáltam, hogy felállítottam a székre, és hagytam, hogy mosogassa a kanalakat. Ne tedd:) Bár nagyon tetszett neki (még jó, hogy tetszett:) ), nem érte meg. Át kellett öltöztetnem, én is csupa víz lettem, a mosogatás kétszer tovább tartott, és utána végigüvöltötte, amíg megszüntettem a mosogató körül képzõdött cunamival felérõ természeti katasztrófát:)
A kérdező hozzászólása: de amikor csak a pulton teszek-veszek, akkor nem sír.és akkor is ugyanúgy állok mint a mosogatásnál.és tényleg amint megnyitom a csapot ordít, ha elzárom abbahagyja :S

25 éves lány vagyok. A párom sokszor agresszív velem, mert nem szeretkezek annyiszor vele, mint ahogy ő szeretné. Nagyon szeretjük egymást, de ez mindig közénk állt. Mit tegyek, hogy jobban kívánjam?

Legjobb válasz: En voltam ilyen kapcsolatban es magamban kerestem en is a hibat. Miutan szakitottunk es megismertem mast, visszatert a szexualis erdeklodesem es ugyanazzal a partnerrel meg mindig nem mult el...pedig eltelt mar par ev. Rajottem az ex minnel jobban nyomult en annal jobban ellenalltam pedig jo volt vele! De nem akartam vele lenni. A volegenyem sosem agressziv. Jol erti hogyan kell velem beszelni, hogy a dolgok jol menjenek. Erre igazabol nincs orvossag es a baratod is meggondolhatna, hogyan viselkedik veled. Minnel jobban zsarol, te annal szarabbul fogod magad erezni es menekulsz elole. Ha igy banik veled, akkor magat sokkal jobban szereti es nem lesz jobb. Ha idot adna es nem nyomulna valoszinu jobban kedved lenne az egeszhez. Ez a nagyon szeretjuk egymast mert ez csak egy dolog (bocsanat a romantikus lelku olvasoktol) ettol meg nem oldodik meg a szex kerdes. Csak turelemmel oldodna meg ha teged jobban szeretne sajat maganal.

En voltam ilyen kapcsolatban es magamban kerestem en is a hibat. Miutan szakitottunk es megismertem mast, visszatert a szexualis erdeklodesem es ugyanazzal a partnerrel meg mindig nem mult el...pedig eltelt mar par ev. Rajottem az ex minnel jobban nyomult en annal jobban ellenalltam pedig jo volt vele! De nem akartam vele lenni. A volegenyem sosem agressziv. Jol erti hogyan kell velem beszelni, hogy a dolgok jol menjenek. Erre igazabol nincs orvossag es a baratod is meggondolhatna, hogyan viselkedik veled. Minnel jobban zsarol, te annal szarabbul fogod magad erezni es menekulsz elole. Ha igy banik veled, akkor magat sokkal jobban szereti es nem lesz jobb. Ha idot adna es nem nyomulna valoszinu jobban kedved lenne az egeszhez. Ez a nagyon szeretjuk egymast mert ez csak egy dolog (bocsanat a romantikus lelku olvasoktol) ettol meg nem oldodik meg a szex kerdes. Csak turelemmel oldodna meg ha teged jobban szeretne sajat maganal.
Az önmegtartóztatás sem segít? :) Nem elég szexi a barátod? ;) Sok játék van, pl. már nagyon közel vagytok egymáshoz, gyertyafény, nem sok ruha, jó hangulat.. de nem érhettek egymáshoz. Találjatok ki vmit. Esetleg simogasson fehérnemûben téged, csikizzen szinte, csókolgassa a nyakad (egyébként ez az a pont, amitõl SZERINTEM MINDEN nõ odavan) , és így tuti sikerüüülni fog!!
Amúgy ha tényleg nem javul semmit, érdemes megkérdezni egy dokit. Most mit árthat? Legfeljebb segít. Biztos neki is rengeteg betege volt már, sok ilyen típusú problémát kezelt már, ez is biztos... Sok sikert!
Hagyd magad kínozni :) Csókolozzatok pl. sokkal szenvedélyesebben.. hevesebben, és izgatóbban. Emellett még ugye kínozhat nagyon sok féle képpen, mondd meg neki, hogy adjon bele mindent a dologba, apait-anyait! Szóval romantika, erotika, figyelem, szenvedély.. Minden. Ha így se lesz több kedved, akkor vmi nincs rendben :S Minden egészséges nõ kívánja a szexet, nekem nincs orgazmusom már jó ideje, de a szex mégis jó. Muszáj, hogy te is élvezd, és akard! Minden belsõ probléma kihat a szexre is!
Szerintem ebben a kapcsolatban nem veled van a baj. Sokkal inkább a pároddal. Az agresszió és az átélt sérelmek hatására természetes hogy nem tudod naponta 3szor kívánni õt. Egy kapcsolatban a rugdosás és a fojtogatás nem megengedett. Abban a percben el kellett volna hagyni, mikor elõször bántott. Tudom, hogy nem könnyû mert ez már nálad "társfüggõség" amikor már elfogdod õt annak ellenére is hogy bántott. Ezt a kapcsolatot vagy meg kellene alapjaiban változtatni, vagy szakítani. Ne hagyd, hogy bántson, akkor sem ha szeret.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez aranyos volt, mármint az, hogy gondolkozol azon, hogy hogy lehet ezt a problémát megoldani. Nemrég találtam rá erre az oldalra és regisztráltam és szerintem nagyon rendes emberek vannak itt! Nézegetem én is a kérdéseket és próbálok rájuk választ adni, segíteni. Igazatok van, minden "agyban" dõl el, ha a szeretet meg van és a hûség, akkor valahogy meg lehet oldani a problémát.Akkor lenne gáz, ha nem is szeretnénk egymást. Sokszor kitaláljuk egymás gondolatait, szokott nekem reggelit csinálni amit ágyba hoz, virágot kapok tõle, majdnem minden nap megmasszíroz (még munka után is) és látod, valami mégsem oké. Tényleg tud valamit a párom, ez tény, ezért nem engedem el... :) Jó, hogy van kivel beszélgetnem errõl, sokat segítetek nekem. Köszönöm!
Jézusom, hát ez azért durva.. És az is érdekes és talán tiszteletreméltó, hogy te is így is õt választod. Sokat tudhat ez a pasi, én nem mernék mellette maradni :S Amúgy nem is tudom, ez a probléma egy kicsit tipikus. Mármint ami beugrik.. az a bizonyos "már megint.. ". Igen, amúgy szerintem valóban agyban kell változni, és eljutni odáig, hogy akard. Nehéz ügy. Végül is magadat csak te ismered annyira, hogy .. meggyõzd magad arrról.. amirõl meg kell. Ha a bizalom meg van, és a szerelem is, akkor már csak tényleg taktikák kérdése. Habár nem tudom, lehet, hogy én nem vagyok még annyira tapasztalt és érett ehhez mint a második hozzászoló... Mindenesetre gondolkozok ezen, mert mostmár csak azért is, nehéz probléma, és aggaszt hogyan lehetne megoldani.
A kérdező hozzászólása: Kedves második hozzászóló! Tudod, az igazság az, hogy én nem szeretnék mást párt magamnak, csak õt, mindenféle téren passzolunk egymáshoz, tökjól megvagyunk, de amint a szexre kerül a sor, vagy ha csak úgy néz rám, akkor én teljesen leblokkolok és az fut végig az agyamon, hogy "jaj már megint" meg hogy "most mivel fogom elvenni a kedvét". Õ nem érzi magát férfinak mellettem, de én sem érzem magam nõnek mellette. Próbáltam "agyban" változni és úgy hozzáállni, hogy -de õ szeret és csak engem kíván-, ment is egy pár alkalommal a dolog, de aztán már túl unalmasnak találtam a gyakori (napi 3) szeretkezést és ugyanott tartottunk mint eddig. Azt tudni kell, hogy õt megcsalta az elõzõ 2 barátnõje elég csúnyán, aztán ismert meg engem és 3 évembe telt, hogy megbízzon bennem, oktalanul bánt velem nagyon durván, folytogatott meg rugdosott, aztán meg ott sírt a vállamon, hogy ne haragudjak, õ nem akart bántani. Szóval szerintem nem ok nélkül nem kívánom, sõt, ezt el is mondtam neki, hogy ez nagyban befolyásolta a szexuális életünket, de azt mondta, hogy ez rég volt, felejtsük el.Meg már 2 éve lassan, hogy hozzám se ért egy ujjal sem, mert azt mondta, hogy meg akar változni, mert szeret.Gondolom észrevette, hogy a legnagyobb kincs neki az, hogy hûséges vagyok hozzá.De tudnék még mesélni.Gondolom akkor neked is kijutott a "jóból"...
En vagyok a masodik hozzaszolo. Nem gondolom, hogy a doki segithet. Ha nem nyomulna, ha hagyna lelegezni ha elfogadna, hogy te sem vagy egy kefegep es igenyeid neked is vannak csak eppen masfele jelleguek, sokkal jobb lenne. Az exem is engem okolt. Teljesen elhittem, hogy bennem van a baj egeszen addig amig mas nem jott az eletembe... Miert van az, hogy massal most is jo evek utan de az ex pokolla tette az eletemet a koveteleseivel? Nem tudom. Nincs ra magyarazat.
A kérdező hozzászólása: Értem.Beszéltem már vele többször, hogy ne nyomuljon ennyire, mert nekem ez túl sok, de azt mondja, hogy Õ NEM EGY GÉP, nem lehet csak úgy leállítani valakit, meg hát sérti is az önérzetét, hogy olyan sokszor visszautasítom.Próbáltam már azt is, hogy engedtem, hogy rám másszon, de hiába gyengéd, valahogy mégsem indulok be tõle.Mindig azt mondja, hogy velem van a baj, meg hogy menjek el orvoshoz, õ elkísér, nem akar elhagyni mert szeret, de õ is csak férfi és ezt melyik pasi viselné el már 5 éve?Na mindegy, majd lesz valahogy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Igen, az igaz, hogy lelki problémák is vannak a háttérben. Egyébként a párom tök normális(ha megkap engem), símogat és masszíroz szex közben, szóval nagyon gyengéd és figyelmes, csak velem van valami baj.Egyszerûen nagyon nehezen tudok "beindulni".De aztán már jó minden.
Az ember sajat maganak sokszor konnyebben megbocsajt. Az nem normalis, hogy folytogat meg rugdos!!! Engem egyszer probalt megutni reszegen ...persze masnap jozanul eskudozott...en csak annyit mondtam neki, hogy csak egyszer ut meg es egy telefont fogok megengedni az eletben nem fog megutni megegy not megha mely deliriumban lesz is. Egyebkent o megcsalt engem es a szamomra keseru elvalas idejen ismerkedtem meg valaki massal.- a Volegenyemmel. Megertelek, hogy ragaszkodsz hozza. De igy akarsz elni? Orokos terrorban? Mert sajnos- ezt a sajat boromon tapasztaltam meg - csak rosszabb lesz.

Nem merek csókolózni, úgyhogy még nem volt csajom. És van egy lány, akit nagyon szeretek és a csók miatt nem merek összejönni vele. Mit tegyek?

hát a lényeg ott van.valami tipp??

Legjobb válasz: A fogalmazási módod érdekes, de szerintem felfogtam. :D tehát össze tudnál jönni vele, csak azért nem akarsz mert nem mersz csókolózni, vagy õ jönne össze veled de nem teszi ugyanez miatt? Így akkor: 1: kicsit oldódj fel elõtte.. Nem nehéz, ez is csak olyan "egyszer csak megtörténik" dolog ám. :) 2: Ha az utóbbi akkor add a tudtára hogy kellene neked egy kis bátorítás, mert nem akarsz szörnyû élményt hagyni benne. :D

A fogalmazási módod érdekes, de szerintem felfogtam. :D tehát össze tudnál jönni vele, csak azért nem akarsz mert nem mersz csókolózni, vagy õ jönne össze veled de nem teszi ugyanez miatt? Így akkor: 1: kicsit oldódj fel elõtte.. Nem nehéz, ez is csak olyan "egyszer csak megtörténik" dolog ám. :) 2: Ha az utóbbi akkor add a tudtára hogy kellene neked egy kis bátorítás, mert nem akarsz szörnyû élményt hagyni benne. :D
A kérdező hozzászólása: és mivan ha nekem azt mondja a csók után hogy jó volt a tesójának meg a barátainak meg azt mondja hogy ilyen szörnyû még sosem volt
Egyrészt kapcsold ki a Caps Lockot. Ne aggódj, nem fog senkinek ilyesmit mondani, egyrészt mert nem olyan nehéz az, menni fog, másrészt meg õ is tudni fogja, hogy csak egyre jobb leszel.
Akkor nagyon bunkó.. A párkapcsolatoknak az egymás felé irányuló õszinteségrõl kellene szólnia. Ha normális csaj, akkor neked kéne megmondania hogy milyen volt.. De amúgy elég nehéz egy csókot elrontani.. A lényeg hogy ne harapd meg, finom legyél, és ne nyomulj rá, mert a nagy hévben néha velünk is elõfordul hogy összefejelünk vagy a fogaink keményen összekoccannak.. xD Nem túl kellemes. :)
A kérdező hozzászólása: amúgy most nem vagyunk jóban egymással.és nem is látom túl sokszor.amikor meg igen akkor nem néz rám és gyors tempóval elmegy
Nekem is ilyen problémám volt, tizennégy voltam, de az elsõ barátomnak öt hónapig kellett várni az elsõ csókomra. Egyáltalán nem probléma, én is feleslegesen görcsöltem rá, nálam teljesen ösztönös volt a dolog.
Akkor max akkor tudod a szádba dugni a nyelvét, ha te is marha gyors vagy... ha nem aktuális a probléma, akkor kár rajta aggódnod.
Ehh, elõzõhöz: elsõ mondatban fordítva.. szóval akkor tudod a szájába dugni a nyelvedet... gyorsabban gondolkozok mint írok...

Miért csinálja ezt velem? Érzelmi fogyatékos lenne? Egyáltalán mit akar most tőlem? Mert nem értem..

Van 1 pasi tavaly jártunk, jó volt szerettük egymást, csak 5hónap utána úgymond szabad akart lenni..nem szólt smit se csak nem hívott fel. Ez alatt nem volt senkije se. Szeptembert?l végig az volt a téma h. néha 1csók, de nem jártunk, neki senkije se volt ez id? alatt, nekem néha-néha volt amikor úgy éreztem h. neki nem kellek. És most én májusba összejöttem 1 haverjával,persze titokba, de ? elmondta h. még szeret, és én bevalottam neki mindent és összejöttünk(a haverja nem érdekelt engem már akkor mert durva volt velem)Ez most kedden volt..És tnap elmentünk bulizni, ott kézzel kielégítettük 1mást(ám benne volt 1kis pia) és minden jó volt,smároltunk ,és egyszer csak mondta h. majd mond nekem vmit,ami rossz de jobb az elején..azt hitte nem szeretem, amiért jártam mással is és azt gondolta h. ? is csak 1 pasi nekem, de ez nem igez,mert amikor ezt mondta +akartam ölni magam, és ? nem engedett el..mondta h. szeret engem de úgy látja nem megy ez a kapcsolat,és h. ? nem tudta tényleg h. így érzek iránt,és h. most neki ez fáj,h. így lát. És azt is mondta h. túl fiatalok vagyunk ? 18én16, és h. tudja h. megbánja még ezt de ez az ésszer?, sztem is megbánja, de sztem ez nem ésszer?!! Ám utána(nem egyb?l,mert sokáig csak vigasztalt) ismét olyan volt mintha járnánk, csók is volt meg 1kis egyéb is, és én tényleg nem akartam hagyni,de olyan jól esett:\\\'( És én úgy érzem h. már enni se aakrok,nem is vagyok éhes,smihez sincs kedvem,mert nem tudom h. mért történt ez. Szerintetek? Vki segítsen,mert nagyon szenvedek miatta, most is sírok,pedig nem akarok,de egyszer?en nem tom abbahagyni:(

Legjobb válasz: Semmi baj a sráccal. Lehet, hogy furcsa ez a viselkedése, de normálisnak tekinthetõ ebben a korban. Egyszerûen csak éretlen még egy komoly kapcsolatra. Ez csak idõ kérdése, és megkomolyodik. Õ tuti nem fog veled szakítani, mert fontos vagy neki. Ha neked ennyire fáj ez a kapcsolat, akkor neked kell lépni. Mérlegeld, hogy mi fáj jobban: az ha vele maradsz és így viselkedik veled, vagy ha különváltok és hiányozni fog neked a közelsége. Amúgy meg ideje lenne rászokni az õszinte beszélgetésekre, ha eddig még nem volt gyakori köztetek, mert az sokat segíthet a krízisben lévõ kapcsolatokon.

Semmi baj a sráccal. Lehet, hogy furcsa ez a viselkedése, de normálisnak tekinthetõ ebben a korban. Egyszerûen csak éretlen még egy komoly kapcsolatra. Ez csak idõ kérdése, és megkomolyodik. Õ tuti nem fog veled szakítani, mert fontos vagy neki. Ha neked ennyire fáj ez a kapcsolat, akkor neked kell lépni. Mérlegeld, hogy mi fáj jobban: az ha vele maradsz és így viselkedik veled, vagy ha különváltok és hiányozni fog neked a közelsége. Amúgy meg ideje lenne rászokni az õszinte beszélgetésekre, ha eddig még nem volt gyakori köztetek, mert az sokat segíthet a krízisben lévõ kapcsolatokon.
Kicsi lány, ez a szerelem bármennyire is fáj , de hamar elmúlik. Õ sem tudja még mit akar, csak próbálkozik, játszik az érzelmekkel. Élni akar, de közben vmit kiváltasz belõle de mégsem akar leragadni. Ebben a korban ez normális a fiúnál. Neked sem szabadna ennyire komolyan venned õt, bár én is voltam 16 éves, tudom hogy ilyenkor azt hiszed ez a szerelem örökké tart és meghalnál nélküle. De hidd el nagy igazság, de ezt csak a tapasztalat igazolja majd. AZ IDÕ MINDEN SEBET BEGYÓGYIT. És idõvel már csak nevetni fogsz az egészen. Bárhogy is fáj, bárhogy is szenvedsz, fogsz még fiút ennél jobban szeretni életedben, csak akkor már te is érettebb leszel. Most még neked is csak élni, próbálkozni, tapasztalatot gyûjteni kéne. járj el szórakozni, kapcsolódj ki. Az elsõ pár alkalom rossz lesz, de utána szép lassan elfelejted. Ha azt látja mennyire odavagy érte, és sirsz és rosszul érzed magad, nem leszel számára vonzó. egy férfinek mindig az elérhetetlen nõ kell. Ha tudja hogy bármikor megkaphat, akkor ezt fogja veled játszani mert tudja ha megunja még mindig visszatérhet hozzád. És lehet hogy soha sem fog, mert vki közben meghóditja az elérhetetlenségével .
A kérdező hozzászólása: Jah meg tnap azt is mondta h. amikor nincs velem a szakításon gondolkozik amikor meg velem van akkor kellek neki. Miért van ez? Fél vmitõl? vagy mi ennek az oka?
A kérdező hozzászólása: Meg még azt is mondta h. szereti az illatomat..és én ha vkiét szeretem akkor az illetõt is szeretem.
A kérdező hozzászólása: Tnap szakítottunk..de utána is volt minden normálsan..ám énmég abba is belemenné . csak ennyit kapok nekem az a lényeg h. tõ kapjam, engem senki más nem érdekel. És azt mondta h.nem tudja h. mi lesz ezután.

Pasim. Több hete nem találkoztunk, mert nem akarok vele. Régen szerettem. Most szakitani akarok vele, de nem merek. FÉLEK hogy rossz döntés lesz. Nem jó vele csókolózni, mert cigizik. Meg mopndtam ezt neki, és flegmázik. Mit csinálljak?

Legjobb válasz: egyszerû..ha nem figyel rád,nem különösebben érdekli h mit mondasz vagy mik az igényeid,akkor legalább van érved h alátámaszd a döntésed .. 33f

Ha már több hete nem találkoztatok, akkor az már rég nem "járás". Amúgy meg nem értem hogy lehetnek a lányok/nõk ennyire buták, hogy azt hiszik, ha nem szólnak semmit akkor minden rendben lesz... -.- Van szátok, evésre és egyéb dolgokra elõszeretettel használjátok, de arra, hogy megmondjátok az igazat bátor ember módjára, arra már nem tudjátok?
egyszerû..ha nem figyel rád, nem különösebben érdekli h mit mondasz vagy mik az igényeid, akkor legalább van érved h alátámaszd a döntésed .. 33f
ne legyél már puding. mond meg neki, hogy nem akarsz vele találkozni többet.
A kérdező hozzászólása: jó tudom.. csak félek hogy olyan döntés lesz.. meg most nagy családi baja van a fiunak.. és nem akarom egyedül a szarban hagyni.. ;((
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. akkor a ai napon lesz vége. vagy inkább élõben kéne vele közölni??
irónikusan*
Szerintem közöld vele, hogy neked nem kell egy füstös... És addig van ideje eldobni a cigit amíg fel nem bukkan valaki aki nálad kopogtat.
iróniukan mondtam h maradj vele te agyatlan tyúk.
A kérdező hozzászólása: köszi. :D Mindd kettem mást mondtok.:) na de melyik lenne a jó.. Szerintem megvárom hogy õ szakitson
Maradj vele :)
hany evesek vagytok?Miota vagytok egyutt? Tobb okod is van ra, amiert szakitani akarsz vele? El tudod kepzelni nelkule a mindennapjaidat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!