Találatok a következő kifejezésre: Mért nem ovut a görbém (4 db)

Mért nem jelez ovut a görbém?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d462e61ddf82a374908e23..

Legjobb válasz: Akkor félre értettelek, az ultrahang majd megmutatja hol tart a dolog és akkor mindent bele!

Akkor félre értettelek, az ultrahang majd megmutatja hol tart a dolog és akkor mindent bele!
A ciklus.hu a hónap végefelé fogja majd betenni a vonalat!
asszem ha a kontrollvonal fölött marad a hõd még pár napig akkor fogja behúzni a vonalat.
Nyugi, szerintem volt péd, a hõmérségleti görbéd szerint is. A görbe hüle tulajdonsága, hogy egészen a ciklusod legvégén fogja betenni a függõleges vonalat. Nekem a 28-30 nap körül teszi be! Semmi ok az aggodalomra!
Hagyd a fenébe azt a hõmérõt! Csak felidegesíted magad. Vegyél LH tesztet az napra pontosan mutatja mikor kell babát gyártani. Nekünk azonnal sikerült.
akkorn nincs péd
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, most voltam uh.án meg volt az ovu szovál nincs ott a tüszõ a méhnyálkahártya 10 mm
A kérdező hozzászólása: az utolsó válaszadónak üzenem hogy péneken 19mm volt a tüszõm és tüszõrepesztõ szurit kaptam
A kérdező hozzászólása: segitsetek légysz
A kérdező hozzászólása: szia, éppen azért kérdeztem mert ovu tesztet használok szombaton volt poz. pénteken kaptam a tüszõrepesztõ szurit szóval ovu volt reméllem most megyek uh.ra és gondolom hogy már a doki nem lát tüszõt.
az nagyon jól hangzik:) )) akkor várakozás:)

Ez nekem furcsa! Mi lehet ez? Sztem ebben a hónapban nekem nem volt ovum! Igaz nem nagyon értek hozzá mert nem rég vezetem a görbém!..

Babáról ebben a hónapban ugye ne is álmodjak?Sajnos az együttlétek nem rajtam mulnak ugyanis a párom vidéken dolgozik és csak ilyen ritkán tudom elkapni!!!!Viszont tegnap tojásfehérjés folyásom volt!Ha ez pé volt akkor ma jól kaptam el apát ugye?De légyszi ne hurrogjatok le mert még tényleg nem vagyok tisztában mindennel!

Legjobb válasz: Most látom tegnapra krémes folyást jelötem be mert reggel néztem de a tojásfehérjés az délutánra lett!!!Javítsam ki?

A kérdező hozzászólása: Most látom tegnapra krémes folyást jelötem be mert reggel néztem de a tojásfehérjés az délutánra lett!!!Javítsam ki?
Hány naposak a ciklusaid?Mert abból tudsz következtetni.A végébõl számolj vissza 14 napot és elvileg akkor van ovulációd. Szerintm 16. napon volt ovud.Csináld tovább, figyeld magad és hamar ki fogsz tapasztalni mindent.
nálam elõfordult, hogy a mensi napján volt tüszõrepedésem, akkor emelkedett meg a hõ, a vérzés meg késett 2 hetet... a görbéd alapján szerintem nálad is ez lesz, vagy nem lesz ovu ebben a hónapban. ez elõfordulhat egyszer-egyszer. csak akkor kell orvoshoz menni, ha rendszeres...

Megnéznétek a görbém? Szerintetek is volt ovulációm? Én nem tudom, mert megzavar, hogy nem volt se tojásf. Nyákom illetve ovu. Fájdalmam, pedig mindig az is szokott lenni. A hőm is elég lassan ballag felfele.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/16f2379bfb61b1235adb24..

Legjobb válasz: Elvileg már kellett lennie. Lehet hogy nem volt pé-d ebben a hónapban. De majd kiderül.

Elvileg már kellett lennie. Lehet hogy nem volt pé-d ebben a hónapban. De majd kiderül.
Hát, a 14. napra azért nem mondanám, mert akkor 4 napig stagnált. Inkább akkorra mondanám, amikorra be is húzta.
Én a 18. ciklusnapra gondolok, szerintem akkor lehetett ovuláció.
A kérdező hozzászólása: Egyre valószínûbb , hogy volt pé. mert mára már megint feljebb ment 1tizedet azaz 36.8-ra a hõm. Én is a 18-dik ciklusnapra gondolok, de majd még ez is kiderül. Még mindig furcsállom, hogy semmi jelét nem vettem észre.
Kedves Kérdezõ, hogyan alakult a hõgörbéd? :)

Milyen az alábbi görbém? A 17. napra húzta be az ovut pedig előtte lehetett mert a 16. napon voltam uhán és a doki már nem találta az érett tüszőt.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d462e61ddf82a374908e23..

Legjobb válasz: ciklusom 21. napján vérvételen voltam a progi szint rendbe

A kérdező hozzászólása: ciklusom 21. napján vérvételen voltam a progi szint rendbe
Szerintem a legalacsonyabb hõjû napon volt a PÉ-ed, vagyis a 15.-en. Nem hiszem, hogy a hõmérõzés ennyire megbízhatatlan, inkább a ciklus.hu-ról mondanám ezt. :) Én úgy tudom, h a legalacsonyabb hõjû napon van PÉ, ami a 15. nálad... Látom, jókor voltatok együtt! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi, ha nem megy 37 fölé a hõ akkor ez azt jelenti hogy most se sikerült?
Megint én... az átlaghõd 36, 5. Felment 36, 8-ra. Ez tök jó! Nem muszáj 37-re vagy afölé mennie, lényeg, hogy magadhoz képest emelkedjen! Szerintem, a te görbéd szép, és minden esélyed megvan a babóra! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy:) már lassan 1 éve próbálkozunk , és jól esik a biztatás
szívesen! :) Már elsõ ránézésre is szimpi volt a görbéd! Nekem sajna nincs pé-em, vagy csak ritkán, és olyan jó látni és reménykedni, hogy egyszer majd az enyém is így fog kinézni... :) És 15. napon 23 mm-es tüszõ...? Jaj, ..., én is sóvárgok ám...! :) Szorítok neked nagyon!
A kérdező hozzászólása: ma 2 csikosat teszteltem:)
Én írtam eddig is neked. GRATULÁLOK!!! Nagyon boldog babavárást és jó egészséget kívánok mindkettõtöknek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!