Találatok a következő kifejezésre: Mért nem meg (6715 db)

Márciusban feladtam a bevallásom, törvény szerint 30 nap és érkezik a visszatérítés. Most május vége. Mért nem érkezett még meg?

Legjobb válasz: Mert elírtad, a címed rajta, mert nem írtad alá, mert elírtad a bankszámlaszámod, mert hibás bevallás, mert hiányos a bevallás, mert hátralék van a folyószámládon, mert nem ikszelted be az elején, hogy kéred a visszajáró pénz kifizetését. Vagy ezeken kívül ezer más ok. Fogd meg a másodpéldányt és sétálj be az apehba, segíteni fognak.

Mert elírtad, a címed rajta, mert nem írtad alá, mert elírtad a bankszámlaszámod, mert hibás bevallás, mert hiányos a bevallás, mert hátralék van a folyószámládon, mert nem ikszelted be az elején, hogy kéred a visszajáró pénz kifizetését. Vagy ezeken kívül ezer más ok. Fogd meg a másodpéldányt és sétálj be az apehba, segíteni fognak.
Egyébként tegnap-ma reggel a rádióban ezzel kapcsolatos mûsor: azt mondja illetékes hölgy, ha a bevallás nincs aláírva, az érvénytelen, ezért õk arra úgy tekintenek, mintha be sem érkezett volna. Márpedig ha egy bevallás be sem érkezett, akkor azzal kapcsolatban semmiféle hibaüzenetet, egyéb értesítést nem fognak küldeni. Tehát valóban nem tehetsz mást, mint besétálsz a legközelebbi kirendeltségre, és rákérdezel náluk, nézzenek már bele a gépbe, mi történt a beküldött bevallásoddal.
Ügyfélszolgálaton segítenek. A férjemnek volt 123 Ft hátraléka, és ezért nem utalták neki ami visszajárt volna, ráadásul semmilyen értesítést nem küldtek arról hogy visszatartják a pénzünket.
Nálunk is elõfordult, hogy volt valamilyen adótartozás amit ebbõl a vissztérítésbõl vontak le, de mi kaptunk róla értesítés, hogy azért nem küldték ki a visszatérítést, mert adóhátralékom volt, és ezt levonták belõle, onnantól számítva újjabb harminc napon belül viszont kiküldték a maradékot.

Miért van az ha egy srác meg akar csókolni de én meg elfordítom a fejem mert nem merek csókolózni mert félek h nem tudom hogy kell de közbe meg nagyon kedvelem az illetőt? :S

nem egyszer el?fordult már ez velem. egy valaki van akivel nagyon bánom hogy nem jöttem össze ez miatt, de nem akarom hogy a most kialakuló félben lév? kapcsolatommal is ez történjen :S 17L

Legjobb válasz: Ne is haragudj, ha "nem mered", annak ellenére, hogy kedveled a fiút, akkor azt hiszem nem igazán lehet segíteni... Mégis mit vársz milyen választ adjunk??? Az elõzõ írta, ne fordítsd el, erre te: deee... akkor így jártál... De most nem akarok bunkó lenni, csak tényéeg így gondolom. Figyi... mondd meg a fiúnak, hogy nagyon tapasztalatlan és bizonytalan vagy és te még nem csináltál ilyet. Ha normális, és pedig annak kell lennie, akkor meg fogja érteni és nem fogja egybõl lenyomni a nyelvét a torkodon. Sõt örülni is fog, hogy õ taníthat meg. semmiképp ne félj ne viccelj, a ráktól kell félni nem egy csóktól azzal kit kedvelsz!!! Ha meg nem lenne a pasi megértõ, legalább meglátod h egy paraszt és nem kell vesztegetned az odõd rá :) Na fel a fejjel és ne félj!!! :))

Ne is haragudj, ha "nem mered", annak ellenére, hogy kedveled a fiút, akkor azt hiszem nem igazán lehet segíteni... Mégis mit vársz milyen választ adjunk??? Az elõzõ írta, ne fordítsd el, erre te: deee... akkor így jártál... De most nem akarok bunkó lenni, csak tényéeg így gondolom. Figyi... mondd meg a fiúnak, hogy nagyon tapasztalatlan és bizonytalan vagy és te még nem csináltál ilyet. Ha normális, és pedig annak kell lennie, akkor meg fogja érteni és nem fogja egybõl lenyomni a nyelvét a torkodon. Sõt örülni is fog, hogy õ taníthat meg. semmiképp ne félj ne viccelj, a ráktól kell félni nem egy csóktól azzal kit kedvelsz!!! Ha meg nem lenne a pasi megértõ, legalább meglátod h egy paraszt és nem kell vesztegetned az odõd rá :) Na fel a fejjel és ne félj!!! :) )
Ez azért visszautasításnak veszi le a legtöbb férfi. Csak úgy mondom...
Ne fordítsd el a fejedet. Nem fogod rosszul csinálni. Meglátod megy az. Ezt csak gyakorlatból lehet megtanulni.
A kérdező hozzászólása: értem én, de akkor sem merem. pedig már nagyon örülnék neki, kevesebbet kellene magyarázkodnom :s
egyértelmû visszautasítás a pasi felé szerintem, ám csukd be a szemed és akkor csak ugy kapni fogod a nyelvest :D idõd se lesz elfordulni...
tudom sokan ezt mondják, d e tényleg nem kell félni...nekem totál váratlanul jött az elsõ, idõm sem volt elfordítani a fejem, pedig elõtte én is rengeteget paráztam. tényleg gyakorlat teszi a mestert, de ha szeret az illetõ, akkor nem lehet elrontani! sok sikert, és bátorság! :D ;)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, aranyosak vagytok hogy így biztattok :)
én is eléggé béna vagyok szerintem mivel szinte nulla tapasztalatom van, de ha az illetõ akarja, az elsõ után is veled akkor nyilván nem lehetett az annyira rossz és nyilván felülkerekedik azon ha esetleg mégse volt 100%. idõvel kialakul hogy, hogy szeretitek és menni fog :)

A párom mióta egyszer nagyon fájt a hasa (mert nem tudott Wc-zni) adtam neki kúpot azóta többször ő kér meg hogy adjak neki. Nem lehet ettől baja? Nem naponta de legalább 2 hetente bizti hogy kéri.

Azért is furcsa mert el?ször nagyon félt és kérte hogy ne adjak neki azóta meg ? kéri.

Legjobb válasz: Hali ismét! Ne félj attól. Elõször figyeld meg a reakcióját... pl.: "-- Drágám, úgy érzem, hogy el foglak kísérni az orvoshoz, mert kíváncsi vagyok, mi le7 a bajod az emésztéseddel, ami miatt mindig kúp kell, nincs-e olyan gyógyszer, amelyet szájon át le7ne bevenni!?" Ha õ tudja azt, h. semmi baja, akkor el fog kezdeni ellenkezni, tiltakozni, közben te mond6od neki azt is, hogy "-Mert aggódok miattad, hisz van, amikor úgy érzõdik rajtad, hogy akkor is kérsz kúpot, amikor nem is látszik rajtad, hogy vmi bajod lenne, nem tudom eldönteni, hogy VALÓBAN szükséged lenne rá!" Ha már nagyon ellene van, vagy kiolvastad a reakcióiból, hogy itt nem emésztési problémák le7nek, dobd fel neki a kérdést...: "--Miért? Csak nem tetszik neked a dolog??" ... "Mert nagyon úgy tûnik, élvezed, amikor feldugom neked a kúpot... nem lenne jobb inkább valami mást kipróbálni? Mondjuk elmehetnénk egy szexboltba, és vehetnénk neked valamit amit kúp helyett fel lehetne dugni a fenekedbe! Mert régebben még féltél az ilyesmitõl, most meg már rendszeresen kívánod..." ...stb. Ha valóban ez a probléma, h. nincs problémája de mégis igényli, akkor VALÓBAN NEM KÚPPAL kéne ezt eljátszani, azonban meg le7ne azt csinálni, hogy szexuális elõjátékként pl. beöltöznél nõvérkének... (__ Kérdés: Hány évesek is vagytok?? __) ...és mittomén, megvizsgálnád mint a "betegedet", persze csak játékból, és a végén kiderülne (hogy vmi problémája van odalenn. És, ha már a végbelénél "elláttad", közben már csak egy lépés egy ún. "erekciós vizsgálat"... plõ. Férfiként sztem ez a dolog így nagyon sokunknak izgató, s bejön, ha a bnõnk szituációs játékokat játszanának velünk, aztán késõbb meg ha neked is lenne vmi ilyen igényed, abból a szempontból nem féltelek, hogy tudtára fogod hozni a szerelmednek... ;-) BÚÉK! :-] Üdv: EE

Hali ismét! Ne félj attól. Elõször figyeld meg a reakcióját... pl.: "-- Drágám, úgy érzem, hogy el foglak kísérni az orvoshoz, mert kíváncsi vagyok, mi le7 a bajod az emésztéseddel, ami miatt mindig kúp kell, nincs-e olyan gyógyszer, amelyet szájon át le7ne bevenni!?" Ha õ tudja azt, h. semmi baja, akkor el fog kezdeni ellenkezni, tiltakozni, közben te mond6od neki azt is, hogy "-Mert aggódok miattad, hisz van, amikor úgy érzõdik rajtad, hogy akkor is kérsz kúpot, amikor nem is látszik rajtad, hogy vmi bajod lenne, nem tudom eldönteni, hogy VALÓBAN szükséged lenne rá!" Ha már nagyon ellene van, vagy kiolvastad a reakcióiból, hogy itt nem emésztési problémák le7nek, dobd fel neki a kérdést...: "--Miért? Csak nem tetszik neked a dolog??" ... "Mert nagyon úgy tûnik, élvezed, amikor feldugom neked a kúpot... nem lenne jobb inkább valami mást kipróbálni? Mondjuk elmehetnénk egy szexboltba, és vehetnénk neked valamit amit kúp helyett fel lehetne dugni a fenekedbe! Mert régebben még féltél az ilyesmitõl, most meg már rendszeresen kívánod..." ...stb. Ha valóban ez a probléma, h. nincs problémája de mégis igényli, akkor VALÓBAN NEM KÚPPAL kéne ezt eljátszani, azonban meg le7ne azt csinálni, hogy szexuális elõjátékként pl. beöltöznél nõvérkének... (__ Kérdés: Hány évesek is vagytok?? __) ...és mittomén, megvizsgálnád mint a "betegedet", persze csak játékból, és a végén kiderülne (hogy vmi problémája van odalenn. És, ha már a végbelénél "elláttad", közben már csak egy lépés egy ún. "erekciós vizsgálat"... plõ. Férfiként sztem ez a dolog így nagyon sokunknak izgató, s bejön, ha a bnõnk szituációs játékokat játszanának velünk, aztán késõbb meg ha neked is lenne vmi ilyen igényed, abból a szempontból nem féltelek, hogy tudtára fogod hozni a szerelmednek... ;-) BÚÉK! :-] Üdv: EE
Köszönjük Emese! ;)
Olvasd el, a mellékel leírást! Mennyi a javasolt mennyiség és megengedett mennyiség. A szorulásra felírt kúpnak kevesebb a káros hatása, mint a hétköznapi fájdalomcsillapítóknak. És minden újtól mindenki fél általában. A legjobb lenne persze az étrendjén változtatni.
Hali! X-] Azért kéri a párod, mert bejött neki a dolog, és ez a kúpos dolog a fétisévé vált, magyarán szólva felizgatta a fantáziáját, és ez a dolog számára egy szexuális örömszerzési forma abban az esetben, ha nincs gond a dinnyézéssel a klotyón. X-] Az elején még talán azért félt, mert akkor rögzült benne az a fajta élmény, hogy kisgyerekkorában anyukája a végbelében mérte a testhõmérsékletét/lázát, ill. adott be neki kúpot, és ugye ezt kisgyerekként senki nem érti, miért kell, csak az marad meg benne, hogy rossz. Azonban serdülõkor után változnak az ízlések, és az ember akár már csak egy tollpihe érintésébõl is leszûri azt, hogy ez neki kellemes, FÕLEG, HA mjuk ITT ér hozzá a bõréhez. Ha meg mjuk "itt", ... az még akár fel is izgat6ja. S azzal, hogy te mint a bnõje nyomta fel neki a kúpot, ahogyan és amit csináltál, arra totál begerjedt, feloldottad benne a gátlását olyannyira, hogy az már egyfajta szexuális szükségletté vált. Most egyesek szerint le7 óriási hülyeség ez, de a férfiak számára is vannak szexuális játékszerek, amelyekkel -- ha igény mutatkozik rá -- megtapasztal6ja az anális örömöket, uis a végbélen xtüli örömszerzés nemcsak a melegek privilégiuma. Nagyon sok pár használ a férfinél is segédeszközöket, játékszereket, akár análisakat is. Sztem beszélgess el vele errõl, hogy õ ezt hogy éli meg, de közben éreztesd vele, hogy nem kell elõtted ezt szégyellnie, vállalja fel önmaga érzését. Ha ezt tisztáztátok, utána te is tisztázd magadban azt, hogy hajlandó vagy-e vele kooperálni ezen a téren, hogy rectalisan (végbelébe helyezve) helyezel fel neki szexuális tárgyakat, játékszereket. Ha uis ez undorít téged, nem vagy köteles megtenni neki, azonban, ha benne vagy, akkor menjetek el egy szexboltba és nézelõdjetek. Ha megtetszik neki vmi, vegyétek meg, próbáljátok ki aktus közben! Ha õ ezt élvezi, erre gerjed, akkor felfedeztél neki egy újabb szexuális örömforrást, és a szexet akár a részére ki is egészít7itek anális örömszerzéssel. :-] Amúgy BÚÉK 2011-re! Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Köszike mindkettõtöknek a választ. Én is kicsit úgy érzem hogy tetszhet neki a dolog. Azért is kérdeztem hogy lehet-e baja tõle mert akkor vmi mással kéne ezt eljátszani. Akkor felvetem neki témát, csak kicsit félek hogy nem fogja tudni hova tenni a dolgot.
hát figyi...nemhiszem h rágerjedt a kúpra....sztem eccerûen csak emésztési gondjai vannak és a kúppal rögtön tud székelni, és ez tök eccerû neki, mint az h változtasson az étrendjén, orvoshoz menjen, stbstb
"S azzal, hogy te mint a bnõje nyomta fel neki a kúpot, " - tegnap 05:42 - Honnan gondolod hogy nõ a kérdezõ? Én elsõre, biztosra vettem férfi. Mondjuk, a férfiak várják a jobban a gyengéd gondoskodást a nõktõl ilyenkor. Semmi bajom a fétisekkel, de hogy ma már minden mögött ezt lassúk. Az már botrány. (Kategória: Egészség > Férfiak egészsége) Nekem súlyos fájdalmas bél panaszaim voltak. Nagyon nem esne jól, ha még egy ilyennel is megvádolnának. És tudjátok milyen öröm, ha már ott a segítség és nem sokára nem fog fájni? tegnap 17:14 Nagyon rossz színész lennél, pontosabban dramaturgnak vagy gyenge. Amit írsz ebben a formában, nem sülhet el jól. Ha kérdezõnek van kérdése, nyugodtan írjon. Egy Kezdõ Szakember ui: Gasztroenterológiai vizsgálat segíthet tisztázni a kérdést. De hazánkban idõszakosan vagy tartósan szinte mindenki érintet ezekkel vagy hasonló tünetekkel. Mellesleg megjegyzem, nem orvos vagyok, de a szexualitás pont a szakterületem. 24N
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok igen! Igen ha valakit szeretünk és fontos nekünk akkor gondoskodunk róla. Nekem nehéz elnézni ha valaki szenved, ha szeretem vele élek akkor meg fõleg. Nehéz volt rávenni a kedvesemet arra hogy engedje a kúpot, de sikerült. Szerintem fele fele az arány ami miatt kéri. Szerintem könnyít is rajta meg jól is esik neki. Tõlem mindent jobban elfogad bármi téren mint a saját anyukájától. Lehet hogy az is hogy én 2 évvel idõsebb vagyok nála. Lényeg az hogy baja nem lehet ha nem túl gyakori és nekem ez a lényeg
Nõ vagyok igen! Igen ha valakit szeretünk és fontos nekünk akkor gondoskodunk róla. Nekem nehéz elnézni ha valaki szenved, ha szeretem vele élek akkor meg fõleg. Nehéz volt rávenni a kedvesemet arra hogy engedje a kúpot, de sikerült. Szerintem fele fele az arány ami miatt kéri. Szerintem könnyít is rajta meg jól is esik neki. Tõlem mindent jobban elfogad bármi téren mint a saját anyukájától. Lehet hogy az is hogy én 2 évvel idõsebb vagyok nála. Lényeg az hogy baja nem lehet ha nem túl gyakori és nekem ez a lényeg OFF: Na, mondom én... Mivel ez a férfiak egészsége, azért CSAK egyértelmû, hogy férfiról le7 szó, akivel a probléma van, és a kérdezõ nõ... >:-T :ON Bevallom õszintén, eléggé megkavaró volt a "túl" rövid kifejtés, nekem úgy tûnt, hogy a problémád az, hogy akkor is kér, amikor nem muszáj. Az hogy akkor közben van-e szorulása arról már nem szólt a fáma, ezért olvasódott ki az, hogy itt egyfajta fétisrõl le7 szó. Amúgy meg a férfiak hajlamosabbak a fétisekre, mint a nõk, ezt nem egy helyrõl tudom, és ehhez nem kell "szakembernek" lenni. Az meg nem probléma, hogy kéri, sõt, abból a szempontból hasznos volt, amit csináltál, hogy egy gátlást feloldottál neki, azonban a leírásod inkább azt tükrözte, hogy átesõfélben van a ló túlsó oldalára, ezért is írtam azokat a beszélgetéssablonokat, amivel kiugraszt6od a nyulat a bokorból, és kiderít7ed, hogy VALÓBAN ez csak fétis, vagy oka is van rá, hogy kérje!? Mert ha oka van, akkor hasznos lenne egy neki egy kivizsgálás. Az sem volt egyértelmû, hogy ez probléma vagy csak "teher" a számodra, hogy kúpot kell adnod neki? Ennyibõl erre tudtam következtetni. És akárhogy is, akármi is a baja, remélem segítettem. :-) Boldog új évet! ;-) Üdv: EE ====== UFF: A kolléginához meg lenne véleményem a "faragatlanságát" illetõen, és tudnék neki jósolni a praxisát illetõen, de úgy glom, inkább nem mondom, nem teszem. :-) Nem kívánok lesüllyedni az õ szintjére, színészileg meg nem kívánok kooperálni a tragikomédiához, amit elõ szándékozott volna idézni oktalan sértegetéseivel így az újév küszöbén. :-D Nem vettem magamra a szavait, de BÚjjÉK neki is... :-) :UN


8 hónapja járok a barátommal, és még nem feküdtünk le egymással, mert nem éreztük megfelelőnek. Ez szerintetek gáz?

Legjobb válasz: szia. Akárcsak én írtam volna. :)(mert én is 8 hónapja vagyok együtt a párommal,és még nem volt szex)De én ilyet azért nem kérdeztem volna,mert egyértelmû a válasz:NEM GÁZ!! én sem adtam még oda a mai napig neki magam (bár már nem sokára megfog történni,mert már én sem birom,annnyira kivánom) mert szerintem azt egy rendes fiú nem nézi jó szemmel. Amúgy megkérdezhetem,hogy hány évesek vagytok? :) Csak mert az én párom 22 éves léttére képes 8 hónapot várni,és még lehet,hogy többet is.

szia. Akárcsak én írtam volna. :) (mert én is 8 hónapja vagyok együtt a párommal, és még nem volt szex)De én ilyet azért nem kérdeztem volna, mert egyértelmû a válasz:NEM GÁZ!! én sem adtam még oda a mai napig neki magam (bár már nem sokára megfog történni, mert már én sem birom, annnyira kivánom) mert szerintem azt egy rendes fiú nem nézi jó szemmel. Amúgy megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok? :) Csak mert az én párom 22 éves léttére képes 8 hónapot várni, és még lehet, hogy többet is.
Egyáltalán nem az:D helyes, hogy nem ugortatok bele egybõl.(:
Miért lenne gáz?Ha ti nem érzitek, hogy már itt lenne az ideje... akkor nem :)
egyáltalán nem gáz:D
És ha szerintünk gáz, akkor azonnal lefekszel vele?
Sztem sem gáz! A barátnõmmel 9 hónap után feküdtem le elõször, és voalá már 6 éve együtt vagyunk...
A második válaszoló adott a kérdés színvonalának megfelelõ színvonalú választ. De b*meg, rohadtul gáz. És biztos, ami biztos, még kérdezd meg a Nõk Lapjában is, meg a Kiskegyedben. Most azonnal tegyétek meg, kit érdekel, hogy még nem éreztétek megfelelõnek az idõt?! Számít az? Nem! Vagy igen??? Akkor minek kérdezel ilyen #@*ä#-ot???
egyáltalán nem gáz. látszik hogy szerelmes, és te is az vagy. ugye? :)
Nem gáz, látszik, hogy szeret téged és nem erõszakoskodik hogy na mi lesz már végre!
A kérdező hozzászólása: én 17 éves vagyok a pasim meg 18 múlott
Nem gáz egyáltalán sõt...dícséretes, de csatlakozom a többiekhez attól függ hány évesek vagytok!
Nem. Egyáltalán nem. Vagyis ez függ attól is hogy hény évesek vagytok. Az én barátomnak a legjobb barátja 2 évig járt egy nála 3 évvel fiatalabb csajszival és õk sem feküdtek le. És ez nem is baj mert végülis ezt nektek kell éreznetek h mikor vagytok rá készen...:)
Attól függ, hogy hány éves vagy.:) Mert, ha 14-15, akkor nem gáz, sõõõõõt, grat, hogy kibírtátáok!Ha 16 felett, akkor viszont az a kérdésem, hogy csak Te nem érzed felkészültnek magad vagy õ is így gondolja?
Nem gáz. Akkor feküdjetek le amikor már mindketten "azt akarjátok!!! ;)
Szerintem légnemû.
Akárcsak én írtam volna :D majdnem 8 hónapja vagyunk együtt még mi sem feküdtünk le egymással csak petting minden féle egyéb..... õ 19 én pedig 16 leszek de nagyon szeret és képes várni.

Megváltoztam mert nem mehetett úgy tovább, de vajon hogy mutassam meg, hogy minél jobban szembe ütközzön ez páromnak?

Eleinte nagyon f.éregül bántam a párommal: korlátoztam,elnyomta és veszekedtem az édesízű mézeskaláccsal. Tartottunk szünetet, ami nekem nagyon nagy hatással van, és megváltoztam, pontosabban nagyot változtam, de eddig ez a szünet óta nem jött le annyira a páromnak. Szerintetek hogyan tudnám úgy tenni a dolgaimat, hogy neki ez minél jobban feltűnjön, a valóság, vagyis hogy változtam,mert az a sajnálatos és szomorú helyzet, hogy ez eddig nem jött le neki oly mértékben, ahogy szerette volna. Pedig, változtam :( Szerintetek mi a módja hogy érzékelje is ezt nagyon?

Legjobb válasz: Talán úgy hogy élsz a lehetõségeddel, még ha elõször nem i tudtál élni ezzel. Tanulj meg élni a lehetõségeiddel az életben, most ez is egy lehetõség az élettõl, mármint az hogy ez egy életre szóló kapcsolat lesz, ez tõled függ nagyobb részben ha te voltál rossz vele. A Módja: mivel nem akarod elveszíteni és nagyon kell neked, ezért te ezt tartod szem elõtt és nem a félelmeidet és a pitiáner érzéseidet, hanem csak és kizárólag a párod érzéseire figyelsz. Súgd neki a fülébe mindennap ezerszer hogy megváltoztam, illetve ezeket támaszd is alá és biztosítsd arról, hogy ez nem csak ideig-óráig-napig-hétig tart, hanem te tényleg új lettél. Ha szereted menni fog, hidd el. Egyszerûen a párod érzéseivel foglalkozz, és ne a magadéval, mert most a párodnak kell jót okozzál, nagyon sok jót. Legyél vele vicces , kedves és örömteli, és akkor ez rá is átterjed, hidd el. Soha ne okozz neki akár csak egy pici kellemetlenséget is, legalábbis most nem, most fõleg nem. Ha fáj neked valami mert éppen nem úgy reagált mint te szeretted volna, akkor ezt gyûrd le magadba, ha nem akarod elveszíteni. Ilyen egyszerû: "Nem a karom elveszíteni--->ergo õ a fontos, h õ legyen boldog" Aztán mikor már õ is boldog, akkor te is boldog leszel, hogy látod hogy õ boldog. És akkor megkönnyebbült is leszel, hogy boldoggá tetted a párodat és mindjárt megnyugszol a félelmeidtõl. MErt tudod azt a tételt, hogy ha jól érzi magát veled a párod, akkor eszeágába sincs elhagyni téged, hisz még szerelmesebb lesz beléd. SOk Sikert!!

Talán úgy hogy élsz a lehetõségeddel, még ha elõször nem i tudtál élni ezzel. Tanulj meg élni a lehetõségeiddel az életben, most ez is egy lehetõség az élettõl, mármint az hogy ez egy életre szóló kapcsolat lesz, ez tõled függ nagyobb részben ha te voltál rossz vele. A Módja: mivel nem akarod elveszíteni és nagyon kell neked, ezért te ezt tartod szem elõtt és nem a félelmeidet és a pitiáner érzéseidet, hanem csak és kizárólag a párod érzéseire figyelsz. Súgd neki a fülébe mindennap ezerszer hogy megváltoztam, illetve ezeket támaszd is alá és biztosítsd arról, hogy ez nem csak ideig-óráig-napig-hétig tart, hanem te tényleg új lettél. Ha szereted menni fog, hidd el. Egyszerûen a párod érzéseivel foglalkozz, és ne a magadéval, mert most a párodnak kell jót okozzál, nagyon sok jót. Legyél vele vicces , kedves és örömteli, és akkor ez rá is átterjed, hidd el. Soha ne okozz neki akár csak egy pici kellemetlenséget is, legalábbis most nem, most fõleg nem. Ha fáj neked valami mert éppen nem úgy reagált mint te szeretted volna, akkor ezt gyûrd le magadba, ha nem akarod elveszíteni. Ilyen egyszerû: "Nem a karom elveszíteni--->ergo õ a fontos, h õ legyen boldog" Aztán mikor már õ is boldog, akkor te is boldog leszel, hogy látod hogy õ boldog. És akkor megkönnyebbült is leszel, hogy boldoggá tetted a párodat és mindjárt megnyugszol a félelmeidtõl. MErt tudod azt a tételt, hogy ha jól érzi magát veled a párod, akkor eszeágába sincs elhagyni téged, hisz még szerelmesebb lesz beléd. SOk Sikert!!

Ha egy lánnyal egy osztályba járunk és nekem bejön hogy próbálhatnám felcsípni úgy hogy az osztályban ne tudjanak róla mert nem merem elhívni máshol meg nem találkozunk nagyon gyakran?

Legjobb válasz: Valóban hülye vagy. Neked még nem való a csajozás. 1. Nem akarod, hogy az osztályban tudjanak róla, hogy jártok? Szégyelled a csajt, vagy miért? Akkor meg minek járnál vele? 2. Kifejthetnéd, mit értesz az alatt, hogy felcsípni. Ha csak egyszer meg akarod dönteni, akkor késõbb igen kínos lesz vele egy osztályban, esetleg évekig. 3. Ha nem mered elhívni, akkor felejtsd el az egészet, semmi esélyed nincs arra, hogy "felcsípd". 4. A csaj helyében úgy hajtanálak el a büdös francba, ha így állsz az egészhez, hogy lobogna a hajad. Gondolod, hogy nálad jobbat nem talál? :P Elõször biztosra kéne venned, hogy tetszel-e neki, mert a csajok nem bírják az ilyen töketlen nyúlbélákat, akik fel akarják õket csípni, de azt is csak titokban. XD

Valóban hülye vagy. Neked még nem való a csajozás. 1. Nem akarod, hogy az osztályban tudjanak róla, hogy jártok? Szégyelled a csajt, vagy miért? Akkor meg minek járnál vele? 2. Kifejthetnéd, mit értesz az alatt, hogy felcsípni. Ha csak egyszer meg akarod dönteni, akkor késõbb igen kínos lesz vele egy osztályban, esetleg évekig. 3. Ha nem mered elhívni, akkor felejtsd el az egészet, semmi esélyed nincs arra, hogy "felcsípd". 4. A csaj helyében úgy hajtanálak el a büdös francba, ha így állsz az egészhez, hogy lobogna a hajad. Gondolod, hogy nálad jobbat nem talál? :P Elõször biztosra kéne venned, hogy tetszel-e neki, mert a csajok nem bírják az ilyen töketlen nyúlbélákat, akik fel akarják õket csípni, de azt is csak titokban. XD
Az gaz ha nem akarod h tudjanak a kapcsolatotokrol... Akkor ne is akard felszedni... Mennyi idõs vagy? 13?

3 hetes kisfiamnak tápszert kell adnom pótlásnak, mert nem lakik jól a tejcsimtől. Szopi után kapja, ha látom, hogy még éhes. Ez így helyes? A tápszerrel nem lehet túletetni őt?

Legjobb válasz: Próbálj meg mindkét cicibõl szoptatni, és ha akkor is sír szopi után, talán akkor pótolni. Én is azt hittem, hogy kevés a tej, mert mindkét cicibõl szopik, és utána sírdogált, de mivel minden nap mérem, és gyarapodik, igy nem lehet kevés, igy kizárásos alapon a pocija bántja. Pedig már én is majdnem adtam neki tápszert. Most 8 hetes, és két cici után van hogy 5-6 órát alszik, van hogy 2-õt. Mikor hogy. Ne add fel, ha nem akarod. Amugy a védõnõm mondta, hogy olyankor, amikor peteérés lenne, azaz meg "akarna" jönni, olyankor változhat a tej mennyisége, nekem 4 hetes korától kell két cicibõl szoptatni. De ha végül is tápszert kap szopi után, abból is annyit eszik, amennyi kell neki, a kisbabákat általában nem lehet túletetni, mert csak addig eszik, amig éhes. És csak szopi után adjad neki, mert akkor táppal lakik jól, és hamar leszokik a cicirõl.

Próbálj meg mindkét cicibõl szoptatni, és ha akkor is sír szopi után, talán akkor pótolni. Én is azt hittem, hogy kevés a tej, mert mindkét cicibõl szopik, és utána sírdogált, de mivel minden nap mérem, és gyarapodik, igy nem lehet kevés, igy kizárásos alapon a pocija bántja. Pedig már én is majdnem adtam neki tápszert. Most 8 hetes, és két cici után van hogy 5-6 órát alszik, van hogy 2-õt. Mikor hogy. Ne add fel, ha nem akarod. Amugy a védõnõm mondta, hogy olyankor, amikor peteérés lenne, azaz meg "akarna" jönni, olyankor változhat a tej mennyisége, nekem 4 hetes korától kell két cicibõl szoptatni. De ha végül is tápszert kap szopi után, abból is annyit eszik, amennyi kell neki, a kisbabákat általában nem lehet túletetni, mert csak addig eszik, amig éhes. És csak szopi után adjad neki, mert akkor táppal lakik jól, és hamar leszokik a cicirõl.
Inkább próbáld meg növelni a tej mennyiségét. Szoptass mindkét melledbõl mindig, igyál sokat, és legyen annyit cici, amennyit és ahányszor akar. Az, hogy csak szopi után kap tápszert, az rendben van. Egyébként mibõl gondolod, hogy még éhes?
A kérdező hozzászólása: Nagyon sír. Tiszta a pelus, nem fáj a hasa. Amikor elõször pótoltam, utána 3 órát aludt. Addig ilyen még nem volt..

16L, 178cm, 58kg, álmom a modellkedés, sokan mondták, hogy meg kéne próbálnom. Vannak fotós ismerőseim, de nem merem meg kérdezni őket, mert nem vagyok túl magabiztos, nem érzem úgy, hogy önfeledten mernék pózolni előttük?

Van esélyem, hogy elmerjek menni fotóshoz, vagy hülyeség az egész, mert nem vagyok elég jó?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem látom hogy vaskos lenne ez a lány, pedig dolgoztam ügynökségnél, elmondanám hogy nem anorexiás ott sem mindenki. 178 cm-hez tökéletes az 58 kg is. Az arcod is szép, fotogénnek is tûnsz, viszont ha félénk vagy, meg nem mernéd magad elengedni idegenek, fotósok elõtt, akkor sose leszel modell. Egy modellnek ez is alaptulajdonsága, hogy vagány, bevállalós, nem kell minden percben utasítani hogyan álljon a kamera elõtt, hanem magától is vannak ötletei és meri tenni a dolgát, nem szorong, nem feszeng. Az olyanokból nem lesz sose modell.

Egyáltalán nem látom hogy vaskos lenne ez a lány, pedig dolgoztam ügynökségnél, elmondanám hogy nem anorexiás ott sem mindenki. 178 cm-hez tökéletes az 58 kg is. Az arcod is szép, fotogénnek is tûnsz, viszont ha félénk vagy, meg nem mernéd magad elengedni idegenek, fotósok elõtt, akkor sose leszel modell. Egy modellnek ez is alaptulajdonsága, hogy vagány, bevállalós, nem kell minden percben utasítani hogyan álljon a kamera elõtt, hanem magától is vannak ötletei és meri tenni a dolgát, nem szorong, nem feszeng. Az olyanokból nem lesz sose modell.
Az utolsó válaszoló elfelejtett szemüveget húzni. -_- NEM vagy kövér! Jó alakod van, de a modellkedéshez vagy egy picit vaskos. De az arcod alapján szerintem van esélyed:)
Kövér vagy!Fogynod kellene vagy 5 kilót. Amugy szép az arcod.Azzal lenne esélyed. De a testen még dolgoznod kell!
A kérdező hozzászólása: a "kérdésem" végén pont van. csak így tudtam feltenni.
Szerintem van esélyed, de ne haragudj, fõleg a harmadik képen, egy kicsit vaskosnak tûnsz.Arcmodell akarsz lenni?:D
A kérdező hozzászólása: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/40348.. nem csak az :/ itt is vaskos vagyok?.. focitól kicsit megnõttek lábaim..

Miért van az, hogy itt panaszkodnak a lányok hogy a fiúk ilyen bunkók, olyan f;aszkalapok, aztán meg ha megkeresi őket egy kedves fiú akkor azonnal lekoptatják, mert nem 'helyes'?

Legjobb válasz: "Olyan kell aki férfias,határozott,alfahím..." Na skacok, ott a válasz. Mert nekik a domináns alfahím kell, mert az olyan férfias, meg ahhhh, nedvesbugyi :$$$ Aztán ugyanezek a nõk járnak cirkuszolni a feminára meg a cotcotra, amikor a domináns hímistenük hazaérkezvén két bazinagy maflással indít, mert nincs kész a vacsora, és hogy a férfiak milyen szemetek... Nos cicukáim, nektek kellette domináns alfahím, lehet neki örülni,tessék. Az ilyeneket egy szikrát nem tudom sajnálni, megérdemlik amit kapnak.

"Olyan kell aki férfias, határozott, alfahím..." Na skacok, ott a válasz. Mert nekik a domináns alfahím kell, mert az olyan férfias, meg ahhhh, nedvesbugyi :$$$ Aztán ugyanezek a nõk járnak cirkuszolni a feminára meg a cotcotra, amikor a domináns hímistenük hazaérkezvén két bazinagy maflással indít, mert nincs kész a vacsora, és hogy a férfiak milyen szemetek... Nos cicukáim, nektek kellette domináns alfahím, lehet neki örülni, tessék. Az ilyeneket egy szikrát nem tudom sajnálni, megérdemlik amit kapnak.
És mibõl gondolod, hogy a külsõddel van a baj? :D Nem lehet, hogy unta a rinyálásod? :D
Mert minden lány hipokrita.
Mert egy kapcsolathoz igenis kell a fizikai vonzalom is. Viszont jó hír, hogy a "helyesség" szubjektív. Lehet, hogy azok a lányok, akik téged elküldtek, nem találtak vonzónak, de biztosan van olyan, akinek te jössz be. Nem kell ezért megharagudni a nõi nemre. Ha egyszer nem mûködik a kémia részérõl, nem lehet mit tenni. A kedvesség önmagában egyébként nem olyan faktor, ami meghatározná a vonzalmat. Dunát lehet rekeszteni a kedves emberekbõl. Valami olyat mutass inkább a csajoknak, amivel kitûnhetsz a többi kedves közül. A jó humor és az intelligencia már félsiker, hidd el.
10-es: nagyon igazad van. Addig büszkék arra, hogy õk választanak párt maguknak, amíg nincs semmi gikszer. De ha jön a válás, akkor mindig a férfi a hibás. Pedig õk választották. Tudták milyen. Mennyi, de mennyi ilyen van....
Most akkor ezek szt minden emberkével, aki kedves, össze kellene jönnie egy lánynak, aki rendes srácot szeretne? Érdekes logika. Veszett fejsze nyele az ügy, ha nem vonzódik hozzá.
Ha nem tudok vonzódni hozzá, akkor sajnos nem tudok mit tenni, viszont igyekeztem nem hitegetni senkit. Viszont léteznek olyan fiúk, akik egyszerre kedvesek és vonzóak is. Nem kell a kettõ közül választani. A másik pedig az, hogy mindenkinek más a helyes, ha kihozod a külsõdbõl a maximumit, akkor lazán akadhat olyan lány, akinek pont az "esete" vagy, vonzónak talál. Ne ragadj le az olyanoknál, akik nincsenek így, hanem keresgélj tovább!
Jaj drágám... fogj te mindent a külsõdre, és akkor ugye semmit nem kell változnod.... De lehet szimplán k---va szar a személyiséged!! Én nem mondom, hogy azok a csajok helyesen jártak el, ha ígérgettek. De ettõl még elgondolkodhatnál máson is, nem csak a külsõddel lehet baj.
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, mert egy szót nem ejtettem neki errõl a találkozón. Rendesen el tudtunk beszélgetni.
4: Ezt elég könnyü eljátszani. Most színész kell vagy férfi?
A kérdező hozzászólása: #3 - igen, találkoztam, ígérgettek fût-fát, aztán az 1-2 órás találkozón még úgy köszöntünk el, hogy lesz folytatás, majd pedig másnap FB-n megírta hogy nem jövök be neki...
Olyan kell aki férfias, határozott, alfahím de érzékeny akihez tudok vonzódni, fel tudok rá nézni valamiért. Én nem szeretem a pátyolgatni kell típusú fiúkat..nem az anyja, a barátnõje akarok lenni :D
Miért, te már találkoztál innen több lánnyal, akik itt pont errõl panaszkodott, te meg nem voltál helyes és elküldtek? Egyéb esetben hagyjál már a hülye kérdéseddel.
he?
"Valami olyat mutass inkább a csajoknak, amivel kitûnhetsz a többi kedves közül." Csak nem a sok lóvé és az adoniszi külsõ diplomatikus elmaszatolására akart ez utalni? :$

Nagy eséj van rá hogy akarok kutyát és macskát nagy koromban? Mert már eldöntöttem hogy mijen kutyát és mijen macskám lesz nagy koromban. Mer nem engedig meg most a szüleim.

Legjobb válasz: a helyesírásodból és fogalmazásmódodból következtetve még elég fiatal vagy. Ha most szeretnél állatot tartani, az késõbb is úgy lesz. Ettõl nem kell félni. Én is anno sokat könyörögtem egy kiskutyáért. Amíg be nem bizonyítottam a szüleimnek, hogy igenis én fogok vele foglalkozni, én fogom etetni és a zsebpénzembõl én fogom állni az orvosi költségeket nem is lett kutyám. (Természetesen az ételt õk vették, anyagilag beszálltak, nehogy nekem itt valaki azt mondja rájuk, hogy ugyan ezek meg milyen szülõk...) De egy állat nagy felelõsség, nem csak ha van kedved játszol vele. Lehet ezért nem engedik még a szüleid, mert még felelõtlennek tartanak. Bizonyítsd be te is, hogy tudsz felelõsséget vállalni és komolyan gondolod.

a helyesírásodból és fogalmazásmódodból következtetve még elég fiatal vagy. Ha most szeretnél állatot tartani, az késõbb is úgy lesz. Ettõl nem kell félni. Én is anno sokat könyörögtem egy kiskutyáért. Amíg be nem bizonyítottam a szüleimnek, hogy igenis én fogok vele foglalkozni, én fogom etetni és a zsebpénzembõl én fogom állni az orvosi költségeket nem is lett kutyám. (Természetesen az ételt õk vették, anyagilag beszálltak, nehogy nekem itt valaki azt mondja rájuk, hogy ugyan ezek meg milyen szülõk...) De egy állat nagy felelõsség, nem csak ha van kedved játszol vele. Lehet ezért nem engedik még a szüleid, mert még felelõtlennek tartanak. Bizonyítsd be te is, hogy tudsz felelõsséget vállalni és komolyan gondolod.
A kérdező hozzászólása: Nekem sok dologért nem engedik. pl.: nem nagy az udvar, azért mert nem tudok rá figyelni sokat mert ott lesz a tanulás, nem tudok érte felelõsséget válalni, és nem én szedném szerintük össze az ürülékét!
A kérdező hozzászólása: Ja és meg unnám, nem vinném ki sétáltatni! mindig elfelejteném pedig ez nem így lenne!
A kérdező hozzászólása: Higgyétek el hogy tudom mivel jár egy kutya!!!!!! :O
Biztos nagykorodban is akarsz majd állatokat! A cicát sem engedik? Velük nincs annyi gond, mint a kutyákkal, és lehetne kint az udvaron, csak az elején kellene neki pár napig egy zárt hely amíg megszokja a helyet.
A cica jobb választás lenne , én tudom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!