Találatok a következő kifejezésre: Mért nem meg (7383 db)

Márciusban feladtam a bevallásom, törvény szerint 30 nap és érkezik a visszatérítés. Most május vége. Mért nem érkezett még meg?

Legjobb válasz: Mert elírtad, a címed rajta, mert nem írtad alá, mert elírtad a bankszámlaszámod, mert hibás bevallás, mert hiányos a bevallás, mert hátralék van a folyószámládon, mert nem ikszelted be az elején, hogy kéred a visszajáró pénz kifizetését. Vagy ezeken kívül ezer más ok. Fogd meg a másodpéldányt és sétálj be az apehba, segíteni fognak.

Mert elírtad, a címed rajta, mert nem írtad alá, mert elírtad a bankszámlaszámod, mert hibás bevallás, mert hiányos a bevallás, mert hátralék van a folyószámládon, mert nem ikszelted be az elején, hogy kéred a visszajáró pénz kifizetését. Vagy ezeken kívül ezer más ok. Fogd meg a másodpéldányt és sétálj be az apehba, segíteni fognak.
Egyébként tegnap-ma reggel a rádióban ezzel kapcsolatos mûsor: azt mondja illetékes hölgy, ha a bevallás nincs aláírva, az érvénytelen, ezért õk arra úgy tekintenek, mintha be sem érkezett volna. Márpedig ha egy bevallás be sem érkezett, akkor azzal kapcsolatban semmiféle hibaüzenetet, egyéb értesítést nem fognak küldeni. Tehát valóban nem tehetsz mást, mint besétálsz a legközelebbi kirendeltségre, és rákérdezel náluk, nézzenek már bele a gépbe, mi történt a beküldött bevallásoddal.
Ügyfélszolgálaton segítenek. A férjemnek volt 123 Ft hátraléka, és ezért nem utalták neki ami visszajárt volna, ráadásul semmilyen értesítést nem küldtek arról hogy visszatartják a pénzünket.
Nálunk is elõfordult, hogy volt valamilyen adótartozás amit ebbõl a vissztérítésbõl vontak le, de mi kaptunk róla értesítés, hogy azért nem küldték ki a visszatérítést, mert adóhátralékom volt, és ezt levonták belõle, onnantól számítva újjabb harminc napon belül viszont kiküldték a maradékot.

Miért van az ha egy srác meg akar csókolni de én meg elfordítom a fejem mert nem merek csókolózni mert félek h nem tudom hogy kell de közbe meg nagyon kedvelem az illetőt? :S

nem egyszer el?fordult már ez velem. egy valaki van akivel nagyon bánom hogy nem jöttem össze ez miatt, de nem akarom hogy a most kialakuló félben lév? kapcsolatommal is ez történjen :S 17L

Legjobb válasz: Ne is haragudj, ha "nem mered", annak ellenére, hogy kedveled a fiút, akkor azt hiszem nem igazán lehet segíteni... Mégis mit vársz milyen választ adjunk??? Az elõzõ írta, ne fordítsd el, erre te: deee... akkor így jártál... De most nem akarok bunkó lenni, csak tényéeg így gondolom. Figyi... mondd meg a fiúnak, hogy nagyon tapasztalatlan és bizonytalan vagy és te még nem csináltál ilyet. Ha normális, és pedig annak kell lennie, akkor meg fogja érteni és nem fogja egybõl lenyomni a nyelvét a torkodon. Sõt örülni is fog, hogy õ taníthat meg. semmiképp ne félj ne viccelj, a ráktól kell félni nem egy csóktól azzal kit kedvelsz!!! Ha meg nem lenne a pasi megértõ, legalább meglátod h egy paraszt és nem kell vesztegetned az odõd rá :) Na fel a fejjel és ne félj!!! :))

Ne is haragudj, ha "nem mered", annak ellenére, hogy kedveled a fiút, akkor azt hiszem nem igazán lehet segíteni... Mégis mit vársz milyen választ adjunk??? Az elõzõ írta, ne fordítsd el, erre te: deee... akkor így jártál... De most nem akarok bunkó lenni, csak tényéeg így gondolom. Figyi... mondd meg a fiúnak, hogy nagyon tapasztalatlan és bizonytalan vagy és te még nem csináltál ilyet. Ha normális, és pedig annak kell lennie, akkor meg fogja érteni és nem fogja egybõl lenyomni a nyelvét a torkodon. Sõt örülni is fog, hogy õ taníthat meg. semmiképp ne félj ne viccelj, a ráktól kell félni nem egy csóktól azzal kit kedvelsz!!! Ha meg nem lenne a pasi megértõ, legalább meglátod h egy paraszt és nem kell vesztegetned az odõd rá :) Na fel a fejjel és ne félj!!! :) )
Ez azért visszautasításnak veszi le a legtöbb férfi. Csak úgy mondom...
Ne fordítsd el a fejedet. Nem fogod rosszul csinálni. Meglátod megy az. Ezt csak gyakorlatból lehet megtanulni.
A kérdező hozzászólása: értem én, de akkor sem merem. pedig már nagyon örülnék neki, kevesebbet kellene magyarázkodnom :s
egyértelmû visszautasítás a pasi felé szerintem, ám csukd be a szemed és akkor csak ugy kapni fogod a nyelvest :D idõd se lesz elfordulni...
tudom sokan ezt mondják, d e tényleg nem kell félni...nekem totál váratlanul jött az elsõ, idõm sem volt elfordítani a fejem, pedig elõtte én is rengeteget paráztam. tényleg gyakorlat teszi a mestert, de ha szeret az illetõ, akkor nem lehet elrontani! sok sikert, és bátorság! :D ;)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, aranyosak vagytok hogy így biztattok :)
én is eléggé béna vagyok szerintem mivel szinte nulla tapasztalatom van, de ha az illetõ akarja, az elsõ után is veled akkor nyilván nem lehetett az annyira rossz és nyilván felülkerekedik azon ha esetleg mégse volt 100%. idõvel kialakul hogy, hogy szeretitek és menni fog :)

A párom mióta egyszer nagyon fájt a hasa (mert nem tudott Wc-zni) adtam neki kúpot azóta többször ő kér meg hogy adjak neki. Nem lehet ettől baja? Nem naponta de legalább 2 hetente bizti hogy kéri.

Azért is furcsa mert el?ször nagyon félt és kérte hogy ne adjak neki azóta meg ? kéri.

Legjobb válasz: Hali ismét! Ne félj attól. Elõször figyeld meg a reakcióját... pl.: "-- Drágám, úgy érzem, hogy el foglak kísérni az orvoshoz, mert kíváncsi vagyok, mi le7 a bajod az emésztéseddel, ami miatt mindig kúp kell, nincs-e olyan gyógyszer, amelyet szájon át le7ne bevenni!?" Ha õ tudja azt, h. semmi baja, akkor el fog kezdeni ellenkezni, tiltakozni, közben te mond6od neki azt is, hogy "-Mert aggódok miattad, hisz van, amikor úgy érzõdik rajtad, hogy akkor is kérsz kúpot, amikor nem is látszik rajtad, hogy vmi bajod lenne, nem tudom eldönteni, hogy VALÓBAN szükséged lenne rá!" Ha már nagyon ellene van, vagy kiolvastad a reakcióiból, hogy itt nem emésztési problémák le7nek, dobd fel neki a kérdést...: "--Miért? Csak nem tetszik neked a dolog??" ... "Mert nagyon úgy tûnik, élvezed, amikor feldugom neked a kúpot... nem lenne jobb inkább valami mást kipróbálni? Mondjuk elmehetnénk egy szexboltba, és vehetnénk neked valamit amit kúp helyett fel lehetne dugni a fenekedbe! Mert régebben még féltél az ilyesmitõl, most meg már rendszeresen kívánod..." ...stb. Ha valóban ez a probléma, h. nincs problémája de mégis igényli, akkor VALÓBAN NEM KÚPPAL kéne ezt eljátszani, azonban meg le7ne azt csinálni, hogy szexuális elõjátékként pl. beöltöznél nõvérkének... (__ Kérdés: Hány évesek is vagytok?? __) ...és mittomén, megvizsgálnád mint a "betegedet", persze csak játékból, és a végén kiderülne (hogy vmi problémája van odalenn. És, ha már a végbelénél "elláttad", közben már csak egy lépés egy ún. "erekciós vizsgálat"... plõ. Férfiként sztem ez a dolog így nagyon sokunknak izgató, s bejön, ha a bnõnk szituációs játékokat játszanának velünk, aztán késõbb meg ha neked is lenne vmi ilyen igényed, abból a szempontból nem féltelek, hogy tudtára fogod hozni a szerelmednek... ;-) BÚÉK! :-] Üdv: EE

Hali ismét! Ne félj attól. Elõször figyeld meg a reakcióját... pl.: "-- Drágám, úgy érzem, hogy el foglak kísérni az orvoshoz, mert kíváncsi vagyok, mi le7 a bajod az emésztéseddel, ami miatt mindig kúp kell, nincs-e olyan gyógyszer, amelyet szájon át le7ne bevenni!?" Ha õ tudja azt, h. semmi baja, akkor el fog kezdeni ellenkezni, tiltakozni, közben te mond6od neki azt is, hogy "-Mert aggódok miattad, hisz van, amikor úgy érzõdik rajtad, hogy akkor is kérsz kúpot, amikor nem is látszik rajtad, hogy vmi bajod lenne, nem tudom eldönteni, hogy VALÓBAN szükséged lenne rá!" Ha már nagyon ellene van, vagy kiolvastad a reakcióiból, hogy itt nem emésztési problémák le7nek, dobd fel neki a kérdést...: "--Miért? Csak nem tetszik neked a dolog??" ... "Mert nagyon úgy tûnik, élvezed, amikor feldugom neked a kúpot... nem lenne jobb inkább valami mást kipróbálni? Mondjuk elmehetnénk egy szexboltba, és vehetnénk neked valamit amit kúp helyett fel lehetne dugni a fenekedbe! Mert régebben még féltél az ilyesmitõl, most meg már rendszeresen kívánod..." ...stb. Ha valóban ez a probléma, h. nincs problémája de mégis igényli, akkor VALÓBAN NEM KÚPPAL kéne ezt eljátszani, azonban meg le7ne azt csinálni, hogy szexuális elõjátékként pl. beöltöznél nõvérkének... (__ Kérdés: Hány évesek is vagytok?? __) ...és mittomén, megvizsgálnád mint a "betegedet", persze csak játékból, és a végén kiderülne (hogy vmi problémája van odalenn. És, ha már a végbelénél "elláttad", közben már csak egy lépés egy ún. "erekciós vizsgálat"... plõ. Férfiként sztem ez a dolog így nagyon sokunknak izgató, s bejön, ha a bnõnk szituációs játékokat játszanának velünk, aztán késõbb meg ha neked is lenne vmi ilyen igényed, abból a szempontból nem féltelek, hogy tudtára fogod hozni a szerelmednek... ;-) BÚÉK! :-] Üdv: EE
Köszönjük Emese! ;)
Olvasd el, a mellékel leírást! Mennyi a javasolt mennyiség és megengedett mennyiség. A szorulásra felírt kúpnak kevesebb a káros hatása, mint a hétköznapi fájdalomcsillapítóknak. És minden újtól mindenki fél általában. A legjobb lenne persze az étrendjén változtatni.
Hali! X-] Azért kéri a párod, mert bejött neki a dolog, és ez a kúpos dolog a fétisévé vált, magyarán szólva felizgatta a fantáziáját, és ez a dolog számára egy szexuális örömszerzési forma abban az esetben, ha nincs gond a dinnyézéssel a klotyón. X-] Az elején még talán azért félt, mert akkor rögzült benne az a fajta élmény, hogy kisgyerekkorában anyukája a végbelében mérte a testhõmérsékletét/lázát, ill. adott be neki kúpot, és ugye ezt kisgyerekként senki nem érti, miért kell, csak az marad meg benne, hogy rossz. Azonban serdülõkor után változnak az ízlések, és az ember akár már csak egy tollpihe érintésébõl is leszûri azt, hogy ez neki kellemes, FÕLEG, HA mjuk ITT ér hozzá a bõréhez. Ha meg mjuk "itt", ... az még akár fel is izgat6ja. S azzal, hogy te mint a bnõje nyomta fel neki a kúpot, ahogyan és amit csináltál, arra totál begerjedt, feloldottad benne a gátlását olyannyira, hogy az már egyfajta szexuális szükségletté vált. Most egyesek szerint le7 óriási hülyeség ez, de a férfiak számára is vannak szexuális játékszerek, amelyekkel -- ha igény mutatkozik rá -- megtapasztal6ja az anális örömöket, uis a végbélen xtüli örömszerzés nemcsak a melegek privilégiuma. Nagyon sok pár használ a férfinél is segédeszközöket, játékszereket, akár análisakat is. Sztem beszélgess el vele errõl, hogy õ ezt hogy éli meg, de közben éreztesd vele, hogy nem kell elõtted ezt szégyellnie, vállalja fel önmaga érzését. Ha ezt tisztáztátok, utána te is tisztázd magadban azt, hogy hajlandó vagy-e vele kooperálni ezen a téren, hogy rectalisan (végbelébe helyezve) helyezel fel neki szexuális tárgyakat, játékszereket. Ha uis ez undorít téged, nem vagy köteles megtenni neki, azonban, ha benne vagy, akkor menjetek el egy szexboltba és nézelõdjetek. Ha megtetszik neki vmi, vegyétek meg, próbáljátok ki aktus közben! Ha õ ezt élvezi, erre gerjed, akkor felfedeztél neki egy újabb szexuális örömforrást, és a szexet akár a részére ki is egészít7itek anális örömszerzéssel. :-] Amúgy BÚÉK 2011-re! Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Köszike mindkettõtöknek a választ. Én is kicsit úgy érzem hogy tetszhet neki a dolog. Azért is kérdeztem hogy lehet-e baja tõle mert akkor vmi mással kéne ezt eljátszani. Akkor felvetem neki témát, csak kicsit félek hogy nem fogja tudni hova tenni a dolgot.
hát figyi...nemhiszem h rágerjedt a kúpra....sztem eccerûen csak emésztési gondjai vannak és a kúppal rögtön tud székelni, és ez tök eccerû neki, mint az h változtasson az étrendjén, orvoshoz menjen, stbstb
"S azzal, hogy te mint a bnõje nyomta fel neki a kúpot, " - tegnap 05:42 - Honnan gondolod hogy nõ a kérdezõ? Én elsõre, biztosra vettem férfi. Mondjuk, a férfiak várják a jobban a gyengéd gondoskodást a nõktõl ilyenkor. Semmi bajom a fétisekkel, de hogy ma már minden mögött ezt lassúk. Az már botrány. (Kategória: Egészség > Férfiak egészsége) Nekem súlyos fájdalmas bél panaszaim voltak. Nagyon nem esne jól, ha még egy ilyennel is megvádolnának. És tudjátok milyen öröm, ha már ott a segítség és nem sokára nem fog fájni? tegnap 17:14 Nagyon rossz színész lennél, pontosabban dramaturgnak vagy gyenge. Amit írsz ebben a formában, nem sülhet el jól. Ha kérdezõnek van kérdése, nyugodtan írjon. Egy Kezdõ Szakember ui: Gasztroenterológiai vizsgálat segíthet tisztázni a kérdést. De hazánkban idõszakosan vagy tartósan szinte mindenki érintet ezekkel vagy hasonló tünetekkel. Mellesleg megjegyzem, nem orvos vagyok, de a szexualitás pont a szakterületem. 24N
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok igen! Igen ha valakit szeretünk és fontos nekünk akkor gondoskodunk róla. Nekem nehéz elnézni ha valaki szenved, ha szeretem vele élek akkor meg fõleg. Nehéz volt rávenni a kedvesemet arra hogy engedje a kúpot, de sikerült. Szerintem fele fele az arány ami miatt kéri. Szerintem könnyít is rajta meg jól is esik neki. Tõlem mindent jobban elfogad bármi téren mint a saját anyukájától. Lehet hogy az is hogy én 2 évvel idõsebb vagyok nála. Lényeg az hogy baja nem lehet ha nem túl gyakori és nekem ez a lényeg
Nõ vagyok igen! Igen ha valakit szeretünk és fontos nekünk akkor gondoskodunk róla. Nekem nehéz elnézni ha valaki szenved, ha szeretem vele élek akkor meg fõleg. Nehéz volt rávenni a kedvesemet arra hogy engedje a kúpot, de sikerült. Szerintem fele fele az arány ami miatt kéri. Szerintem könnyít is rajta meg jól is esik neki. Tõlem mindent jobban elfogad bármi téren mint a saját anyukájától. Lehet hogy az is hogy én 2 évvel idõsebb vagyok nála. Lényeg az hogy baja nem lehet ha nem túl gyakori és nekem ez a lényeg OFF: Na, mondom én... Mivel ez a férfiak egészsége, azért CSAK egyértelmû, hogy férfiról le7 szó, akivel a probléma van, és a kérdezõ nõ... >:-T :ON Bevallom õszintén, eléggé megkavaró volt a "túl" rövid kifejtés, nekem úgy tûnt, hogy a problémád az, hogy akkor is kér, amikor nem muszáj. Az hogy akkor közben van-e szorulása arról már nem szólt a fáma, ezért olvasódott ki az, hogy itt egyfajta fétisrõl le7 szó. Amúgy meg a férfiak hajlamosabbak a fétisekre, mint a nõk, ezt nem egy helyrõl tudom, és ehhez nem kell "szakembernek" lenni. Az meg nem probléma, hogy kéri, sõt, abból a szempontból hasznos volt, amit csináltál, hogy egy gátlást feloldottál neki, azonban a leírásod inkább azt tükrözte, hogy átesõfélben van a ló túlsó oldalára, ezért is írtam azokat a beszélgetéssablonokat, amivel kiugraszt6od a nyulat a bokorból, és kiderít7ed, hogy VALÓBAN ez csak fétis, vagy oka is van rá, hogy kérje!? Mert ha oka van, akkor hasznos lenne egy neki egy kivizsgálás. Az sem volt egyértelmû, hogy ez probléma vagy csak "teher" a számodra, hogy kúpot kell adnod neki? Ennyibõl erre tudtam következtetni. És akárhogy is, akármi is a baja, remélem segítettem. :-) Boldog új évet! ;-) Üdv: EE ====== UFF: A kolléginához meg lenne véleményem a "faragatlanságát" illetõen, és tudnék neki jósolni a praxisát illetõen, de úgy glom, inkább nem mondom, nem teszem. :-) Nem kívánok lesüllyedni az õ szintjére, színészileg meg nem kívánok kooperálni a tragikomédiához, amit elõ szándékozott volna idézni oktalan sértegetéseivel így az újév küszöbén. :-D Nem vettem magamra a szavait, de BÚjjÉK neki is... :-) :UN


8 hónapja járok a barátommal, és még nem feküdtünk le egymással, mert nem éreztük megfelelőnek. Ez szerintetek gáz?

Legjobb válasz: szia. Akárcsak én írtam volna. :)(mert én is 8 hónapja vagyok együtt a párommal,és még nem volt szex)De én ilyet azért nem kérdeztem volna,mert egyértelmû a válasz:NEM GÁZ!! én sem adtam még oda a mai napig neki magam (bár már nem sokára megfog történni,mert már én sem birom,annnyira kivánom) mert szerintem azt egy rendes fiú nem nézi jó szemmel. Amúgy megkérdezhetem,hogy hány évesek vagytok? :) Csak mert az én párom 22 éves léttére képes 8 hónapot várni,és még lehet,hogy többet is.

szia. Akárcsak én írtam volna. :) (mert én is 8 hónapja vagyok együtt a párommal, és még nem volt szex)De én ilyet azért nem kérdeztem volna, mert egyértelmû a válasz:NEM GÁZ!! én sem adtam még oda a mai napig neki magam (bár már nem sokára megfog történni, mert már én sem birom, annnyira kivánom) mert szerintem azt egy rendes fiú nem nézi jó szemmel. Amúgy megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok? :) Csak mert az én párom 22 éves léttére képes 8 hónapot várni, és még lehet, hogy többet is.
Egyáltalán nem az:D helyes, hogy nem ugortatok bele egybõl.(:
Miért lenne gáz?Ha ti nem érzitek, hogy már itt lenne az ideje... akkor nem :)
egyáltalán nem gáz:D
És ha szerintünk gáz, akkor azonnal lefekszel vele?
Sztem sem gáz! A barátnõmmel 9 hónap után feküdtem le elõször, és voalá már 6 éve együtt vagyunk...
A második válaszoló adott a kérdés színvonalának megfelelõ színvonalú választ. De b*meg, rohadtul gáz. És biztos, ami biztos, még kérdezd meg a Nõk Lapjában is, meg a Kiskegyedben. Most azonnal tegyétek meg, kit érdekel, hogy még nem éreztétek megfelelõnek az idõt?! Számít az? Nem! Vagy igen??? Akkor minek kérdezel ilyen #@*ä#-ot???
egyáltalán nem gáz. látszik hogy szerelmes, és te is az vagy. ugye? :)
Nem gáz, látszik, hogy szeret téged és nem erõszakoskodik hogy na mi lesz már végre!
A kérdező hozzászólása: én 17 éves vagyok a pasim meg 18 múlott
Nem gáz egyáltalán sõt...dícséretes, de csatlakozom a többiekhez attól függ hány évesek vagytok!
Nem. Egyáltalán nem. Vagyis ez függ attól is hogy hény évesek vagytok. Az én barátomnak a legjobb barátja 2 évig járt egy nála 3 évvel fiatalabb csajszival és õk sem feküdtek le. És ez nem is baj mert végülis ezt nektek kell éreznetek h mikor vagytok rá készen...:)
Attól függ, hogy hány éves vagy.:) Mert, ha 14-15, akkor nem gáz, sõõõõõt, grat, hogy kibírtátáok!Ha 16 felett, akkor viszont az a kérdésem, hogy csak Te nem érzed felkészültnek magad vagy õ is így gondolja?
Nem gáz. Akkor feküdjetek le amikor már mindketten "azt akarjátok!!! ;)
Szerintem légnemû.
Akárcsak én írtam volna :D majdnem 8 hónapja vagyunk együtt még mi sem feküdtünk le egymással csak petting minden féle egyéb..... õ 19 én pedig 16 leszek de nagyon szeret és képes várni.

Megváltoztam mert nem mehetett úgy tovább, de vajon hogy mutassam meg, hogy minél jobban szembe ütközzön ez páromnak?

Eleinte nagyon f.éregül bántam a párommal: korlátoztam,elnyomta és veszekedtem az édesízű mézeskaláccsal. Tartottunk szünetet, ami nekem nagyon nagy hatással van, és megváltoztam, pontosabban nagyot változtam, de eddig ez a szünet óta nem jött le annyira a páromnak. Szerintetek hogyan tudnám úgy tenni a dolgaimat, hogy neki ez minél jobban feltűnjön, a valóság, vagyis hogy változtam,mert az a sajnálatos és szomorú helyzet, hogy ez eddig nem jött le neki oly mértékben, ahogy szerette volna. Pedig, változtam :( Szerintetek mi a módja hogy érzékelje is ezt nagyon?

Legjobb válasz: Talán úgy hogy élsz a lehetõségeddel, még ha elõször nem i tudtál élni ezzel. Tanulj meg élni a lehetõségeiddel az életben, most ez is egy lehetõség az élettõl, mármint az hogy ez egy életre szóló kapcsolat lesz, ez tõled függ nagyobb részben ha te voltál rossz vele. A Módja: mivel nem akarod elveszíteni és nagyon kell neked, ezért te ezt tartod szem elõtt és nem a félelmeidet és a pitiáner érzéseidet, hanem csak és kizárólag a párod érzéseire figyelsz. Súgd neki a fülébe mindennap ezerszer hogy megváltoztam, illetve ezeket támaszd is alá és biztosítsd arról, hogy ez nem csak ideig-óráig-napig-hétig tart, hanem te tényleg új lettél. Ha szereted menni fog, hidd el. Egyszerûen a párod érzéseivel foglalkozz, és ne a magadéval, mert most a párodnak kell jót okozzál, nagyon sok jót. Legyél vele vicces , kedves és örömteli, és akkor ez rá is átterjed, hidd el. Soha ne okozz neki akár csak egy pici kellemetlenséget is, legalábbis most nem, most fõleg nem. Ha fáj neked valami mert éppen nem úgy reagált mint te szeretted volna, akkor ezt gyûrd le magadba, ha nem akarod elveszíteni. Ilyen egyszerû: "Nem a karom elveszíteni--->ergo õ a fontos, h õ legyen boldog" Aztán mikor már õ is boldog, akkor te is boldog leszel, hogy látod hogy õ boldog. És akkor megkönnyebbült is leszel, hogy boldoggá tetted a párodat és mindjárt megnyugszol a félelmeidtõl. MErt tudod azt a tételt, hogy ha jól érzi magát veled a párod, akkor eszeágába sincs elhagyni téged, hisz még szerelmesebb lesz beléd. SOk Sikert!!

Talán úgy hogy élsz a lehetõségeddel, még ha elõször nem i tudtál élni ezzel. Tanulj meg élni a lehetõségeiddel az életben, most ez is egy lehetõség az élettõl, mármint az hogy ez egy életre szóló kapcsolat lesz, ez tõled függ nagyobb részben ha te voltál rossz vele. A Módja: mivel nem akarod elveszíteni és nagyon kell neked, ezért te ezt tartod szem elõtt és nem a félelmeidet és a pitiáner érzéseidet, hanem csak és kizárólag a párod érzéseire figyelsz. Súgd neki a fülébe mindennap ezerszer hogy megváltoztam, illetve ezeket támaszd is alá és biztosítsd arról, hogy ez nem csak ideig-óráig-napig-hétig tart, hanem te tényleg új lettél. Ha szereted menni fog, hidd el. Egyszerûen a párod érzéseivel foglalkozz, és ne a magadéval, mert most a párodnak kell jót okozzál, nagyon sok jót. Legyél vele vicces , kedves és örömteli, és akkor ez rá is átterjed, hidd el. Soha ne okozz neki akár csak egy pici kellemetlenséget is, legalábbis most nem, most fõleg nem. Ha fáj neked valami mert éppen nem úgy reagált mint te szeretted volna, akkor ezt gyûrd le magadba, ha nem akarod elveszíteni. Ilyen egyszerû: "Nem a karom elveszíteni--->ergo õ a fontos, h õ legyen boldog" Aztán mikor már õ is boldog, akkor te is boldog leszel, hogy látod hogy õ boldog. És akkor megkönnyebbült is leszel, hogy boldoggá tetted a párodat és mindjárt megnyugszol a félelmeidtõl. MErt tudod azt a tételt, hogy ha jól érzi magát veled a párod, akkor eszeágába sincs elhagyni téged, hisz még szerelmesebb lesz beléd. SOk Sikert!!

Ha egy lánnyal egy osztályba járunk és nekem bejön hogy próbálhatnám felcsípni úgy hogy az osztályban ne tudjanak róla mert nem merem elhívni máshol meg nem találkozunk nagyon gyakran?

Legjobb válasz: Valóban hülye vagy. Neked még nem való a csajozás. 1. Nem akarod, hogy az osztályban tudjanak róla, hogy jártok? Szégyelled a csajt, vagy miért? Akkor meg minek járnál vele? 2. Kifejthetnéd, mit értesz az alatt, hogy felcsípni. Ha csak egyszer meg akarod dönteni, akkor késõbb igen kínos lesz vele egy osztályban, esetleg évekig. 3. Ha nem mered elhívni, akkor felejtsd el az egészet, semmi esélyed nincs arra, hogy "felcsípd". 4. A csaj helyében úgy hajtanálak el a büdös francba, ha így állsz az egészhez, hogy lobogna a hajad. Gondolod, hogy nálad jobbat nem talál? :P Elõször biztosra kéne venned, hogy tetszel-e neki, mert a csajok nem bírják az ilyen töketlen nyúlbélákat, akik fel akarják õket csípni, de azt is csak titokban. XD

Valóban hülye vagy. Neked még nem való a csajozás. 1. Nem akarod, hogy az osztályban tudjanak róla, hogy jártok? Szégyelled a csajt, vagy miért? Akkor meg minek járnál vele? 2. Kifejthetnéd, mit értesz az alatt, hogy felcsípni. Ha csak egyszer meg akarod dönteni, akkor késõbb igen kínos lesz vele egy osztályban, esetleg évekig. 3. Ha nem mered elhívni, akkor felejtsd el az egészet, semmi esélyed nincs arra, hogy "felcsípd". 4. A csaj helyében úgy hajtanálak el a büdös francba, ha így állsz az egészhez, hogy lobogna a hajad. Gondolod, hogy nálad jobbat nem talál? :P Elõször biztosra kéne venned, hogy tetszel-e neki, mert a csajok nem bírják az ilyen töketlen nyúlbélákat, akik fel akarják õket csípni, de azt is csak titokban. XD
Az gaz ha nem akarod h tudjanak a kapcsolatotokrol... Akkor ne is akard felszedni... Mennyi idõs vagy? 13?

Mért csinálja ezt? Nem értem mér nem mondja meg hogy nem akar ebben a szerepben lenni. Mit csináljak?

Párom 23 én 24 vagyok négy éve vagyunk együtt, van egy két és fél éves gyerekünk. De most megint csajokkal telefonál.Rákérdezek hazudik és tagad még ? van kiakadva. Elengedni nem akkar és azt mondja hogy így szeret ugy meg.vesz mindent......Lehet tényleg szeret csak mint anyát ugy ?

Legjobb válasz: 23 évesen és van neki egy 2,5éves gyereke ez elég nagy felelõség. Enged el õt egy kicsit. Hagyj neki kicsit több teret és szabadidõt. Ne várd el, hogy mindig veled legyen, ne fagasd õt, hogy hol volt, kivel telefonált, mit csinált stb. mert ezzel csak eltávolodik tõled. és azért csinálhatja, mert ahogy már említettem nagy a felelõség és kevés a lazítás. Enged meg neki, hogy elmenjen nélküled is bulizni, sétálni, hogy egyedül legyen. ami meg a legfontosabb, mutasd meg neki, hogy bízzol benne. Ha szeret úgyis visszatér hozzád:)

23 évesen és van neki egy 2, 5éves gyereke ez elég nagy felelõség. Enged el õt egy kicsit. Hagyj neki kicsit több teret és szabadidõt. Ne várd el, hogy mindig veled legyen, ne fagasd õt, hogy hol volt, kivel telefonált, mit csinált stb. mert ezzel csak eltávolodik tõled. és azért csinálhatja, mert ahogy már említettem nagy a felelõség és kevés a lazítás. Enged meg neki, hogy elmenjen nélküled is bulizni, sétálni, hogy egyedül legyen. ami meg a legfontosabb, mutasd meg neki, hogy bízzol benne. Ha szeret úgyis visszatér hozzád:)
A kérdező hozzászólása: rendben van én is ezen gondolkozok menyen elengedem, és hagyom élni, nagyon rossz érzés és fáj még így hogy belegondolok is.:( De ha már megoldás nics menjen egyépként 1csajal veszi mindig fel a kapcsolatot, ez lehet azért mert nem teljesült a szerelmük? Közbeszolt az apja és az anyja?
Téged választott. Tõled van gyereke. Veled akar lenni. Olyan nincs, hogy a szülõk beleszólnak egy kapcsolatba és az miat lesz vége.(tehetnek ilyet, de akkor max. csinálják titokban). Szerintem ilyenrõl szó sincs. Szeret Téged, ez biztos. Lehet hogy azért veszi fel mindig azzal a lánnyal a kapcsolatot mert bízik benne(rajtad kívül). Vagy lehet hogy valami meglepetést terveznek Neked, és ez miat hazudok vagy valami ilyesmi. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni:) Az elsõ válaszoló vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ez nem az elsõ eset ezzel a csajjal ez a csaj együtt volt annó párommal , majd a bátyával és szét probált már szedni minket , de van olyan szülõ az õ szülõje pont ilyen ezzel a csajjal kapcsolatban. Mindegy ma beszélül. Köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: És ha most elengedem és nem jön vissza???Akkor nem tudom mi lesz.
Bízz benne, hogy szeret és visszajön. Ha mégsem akkor nem tudom mit tudsz tenni. Az biztos, hogy nem lesz könnyû.
NEKEM AZ A VÉLEMÉNYEM JÁRJ NYITOTT SZEMMEL.!TAPASZTALATBOL TUDOM FELTÉTEL NÉLKÜL NEM SZABAD MEGBIZNI SENKIBEN.TISZTELET A KIVÉTELNEK.CSALÁDOS EMBERNEK MÁR NEM KELLENE IGY TENNI.

Mit csináljak ha meglátok 1 lányt és még ne adj isten tetszik is, de nem merek hozzászólni mert összeakad a nyelvem meg attól tartok hogy nem tetszek neki mert nem vok az a kigyúrt fajta ha értitek mire gondolok?

19 F vok és még nem volt barátn?m tm ciki de ez van

Legjobb válasz: Nem ciki. Volt már ilyen kérdés, de lusta vagyok megkeresni a válaszok miatt, inkább írok. Ha nem vagy kigyúrt fajta, akkor olyan lányoknál van esélyed, akiknek ez nem fontos, sõt annak akiket kifejezetten taszít az ilyen szoli-gyurma srác. Tehát vannak ilyen lányok, eddig jól állunk. Következõ, hogy szûkíteni kell a kört. Ha valaki megtetszik meg kell tudni az õ álláspontját rólad. Hogy tarthatsz a visszautasítástól ha még le sem szólítod, nem kezdesz el vele beszélni? Ja igen, összeakad a nyelved. Szemezés? Dobd be szipátiafaktort, aki tetszik arra ÚGY nézz, hogy ezt észrevegye. Persze finoman. Ha látod, hogy õ is mosolyog rád, de még életedben egy szót sem beszéltetek a nevét sem tudod, már akkor is kialakult egy kontaktus, ezt kell fejleszteni. Sok hasonló fiú eleve msnen kezd lányokkal ismerkedni, ha tetszik egy lány, és tudod a nevét, megvan az iwiw címe, ott sokszor kiírják az msn-t. Ember gondolkodj, ezt próbáltad már? Nyomás vedd fel, írásban egészen más a kommunikáció, bátran, kérdezz-válaszolj! Mivel neked ripacs lány nem való, próbálkozz normális közegben. Tudom fura, amit mondok, de nézd meg azokat a lányokat, akikrõl tudhatod, sejtheted hogy még nem volt barátja, vagy semmi komoly, egyáltalán nem biztos hogy a kinézetük miatt van, lehet hogy õk is olyan típusúak mint te. Lesz olyan köztük, aki tetszik, ez egész biztos. A lényeg, semmit nem veszthetsz. Állj a sarkadra hapsipajtás.

Nem ciki. Volt már ilyen kérdés, de lusta vagyok megkeresni a válaszok miatt, inkább írok. Ha nem vagy kigyúrt fajta, akkor olyan lányoknál van esélyed, akiknek ez nem fontos, sõt annak akiket kifejezetten taszít az ilyen szoli-gyurma srác. Tehát vannak ilyen lányok, eddig jól állunk. Következõ, hogy szûkíteni kell a kört. Ha valaki megtetszik meg kell tudni az õ álláspontját rólad. Hogy tarthatsz a visszautasítástól ha még le sem szólítod, nem kezdesz el vele beszélni? Ja igen, összeakad a nyelved. Szemezés? Dobd be szipátiafaktort, aki tetszik arra ÚGY nézz, hogy ezt észrevegye. Persze finoman. Ha látod, hogy õ is mosolyog rád, de még életedben egy szót sem beszéltetek a nevét sem tudod, már akkor is kialakult egy kontaktus, ezt kell fejleszteni. Sok hasonló fiú eleve msnen kezd lányokkal ismerkedni, ha tetszik egy lány, és tudod a nevét, megvan az iwiw címe, ott sokszor kiírják az msn-t. Ember gondolkodj, ezt próbáltad már? Nyomás vedd fel, írásban egészen más a kommunikáció, bátran, kérdezz-válaszolj! Mivel neked ripacs lány nem való, próbálkozz normális közegben. Tudom fura, amit mondok, de nézd meg azokat a lányokat, akikrõl tudhatod, sejtheted hogy még nem volt barátja, vagy semmi komoly, egyáltalán nem biztos hogy a kinézetük miatt van, lehet hogy õk is olyan típusúak mint te. Lesz olyan köztük, aki tetszik, ez egész biztos. A lényeg, semmit nem veszthetsz. Állj a sarkadra hapsipajtás.
Ne foglalkozz vele, csak kezd el, aztán lesz önbizalmad, még ha nem is tetszel neki, semmit nem vesztesz, sõõõt, csak nyersz, akár tapasztalatot, akár önbizalmat ;)
Akkor elõször is tisztázzunk valamit. Nem ciki az, akinek 19 évesen még nem volt barátnõje. Jobb lett volna, ha már 14 évesen kislányokkal hálsz? Személyes tapasztalatból is(!) mondom, hogy nem feltétlenül "az a kigyúrt fajta" kell minden nõnek... Persze, jó az, ha van kihez-mihez odabújni, de ez csak fizikai kérdés. Lehet, hogy egy izomtöltelékbe sok izom szorult, de érzelem kevés. Ezen gondolkodj el. Most pedig. Tudom, hogy könnyen és egyben közhelyesen hangzik, de lazíts. Ha beszélgetni kezdesz egy lánnyal, ne gondolj rögtön arra, hogy vajon mit gondol, hogyan festesz, stb. Gyakorlásnak megteszi egy olyan lánnyal is beszélgetni, akitõl konkrétan nem akarsz semmit, nincs tétje a dolognak, de mégis nõbõl van, tehát tökéletes alany. Megismered a témákat, amirõl egy nõnek érdemes beszélni, sõt pld ha van nõvéred, esetleg hugod, simán kérhetsz tõlük is tanácsot. Élesben pedig akkor már jól tudod alkalmazni a begyakorolt dolgokat :) Fel a fejjel, semmivel nem vagy elkésve! :) Én is ismerek 19 éves pasit, eszméletlenül érzelmes, kedves, õszinte és nem utolsó sorban helyes a srác, mégsem volt barátnõje... De nem azért mert nincs teli izmokkal... :) Kérdezhetném, hol itt az igazság? Csak türelem és jó gyakorlást! :) famerilla.
nekem kifejezetten a vékony fiúk tetszenek..bár a lényeg, hogy legyen benne valami különleges. ha pedig odajönne hozzám valaki, és összezavarodna, szerintem teljesen elolvadnék..az nagyon aranyos. ;)
nem ciki. Ha neked igy jo akkor ne tordj h ki mit mond ! eloszor is ne ugy menny oda h ' hello . jarunk ? ' hanem ismred meg, legyetek baratok es utanna. 1-2 hetes procedura. Ne gorcsolj ! Gondolj arra h Te minden csajnak bejossz ! legyen onbizalmad, mert a leirtak alapjan nem sok van !
elsõ voltam már dolgozol vagy még tanulsz? gimi v. egyetem?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat... amúgy olyan szempontból szerencsés vagyok h még fõiskolára járok nem dolgozom tehát a "választék" is több, ja és nincs hugom nõvérem iylesmim

3 hetes kisfiamnak tápszert kell adnom pótlásnak, mert nem lakik jól a tejcsimtől. Szopi után kapja, ha látom, hogy még éhes. Ez így helyes? A tápszerrel nem lehet túletetni őt?

Legjobb válasz: Próbálj meg mindkét cicibõl szoptatni, és ha akkor is sír szopi után, talán akkor pótolni. Én is azt hittem, hogy kevés a tej, mert mindkét cicibõl szopik, és utána sírdogált, de mivel minden nap mérem, és gyarapodik, igy nem lehet kevés, igy kizárásos alapon a pocija bántja. Pedig már én is majdnem adtam neki tápszert. Most 8 hetes, és két cici után van hogy 5-6 órát alszik, van hogy 2-õt. Mikor hogy. Ne add fel, ha nem akarod. Amugy a védõnõm mondta, hogy olyankor, amikor peteérés lenne, azaz meg "akarna" jönni, olyankor változhat a tej mennyisége, nekem 4 hetes korától kell két cicibõl szoptatni. De ha végül is tápszert kap szopi után, abból is annyit eszik, amennyi kell neki, a kisbabákat általában nem lehet túletetni, mert csak addig eszik, amig éhes. És csak szopi után adjad neki, mert akkor táppal lakik jól, és hamar leszokik a cicirõl.

Próbálj meg mindkét cicibõl szoptatni, és ha akkor is sír szopi után, talán akkor pótolni. Én is azt hittem, hogy kevés a tej, mert mindkét cicibõl szopik, és utána sírdogált, de mivel minden nap mérem, és gyarapodik, igy nem lehet kevés, igy kizárásos alapon a pocija bántja. Pedig már én is majdnem adtam neki tápszert. Most 8 hetes, és két cici után van hogy 5-6 órát alszik, van hogy 2-õt. Mikor hogy. Ne add fel, ha nem akarod. Amugy a védõnõm mondta, hogy olyankor, amikor peteérés lenne, azaz meg "akarna" jönni, olyankor változhat a tej mennyisége, nekem 4 hetes korától kell két cicibõl szoptatni. De ha végül is tápszert kap szopi után, abból is annyit eszik, amennyi kell neki, a kisbabákat általában nem lehet túletetni, mert csak addig eszik, amig éhes. És csak szopi után adjad neki, mert akkor táppal lakik jól, és hamar leszokik a cicirõl.
Inkább próbáld meg növelni a tej mennyiségét. Szoptass mindkét melledbõl mindig, igyál sokat, és legyen annyit cici, amennyit és ahányszor akar. Az, hogy csak szopi után kap tápszert, az rendben van. Egyébként mibõl gondolod, hogy még éhes?
A kérdező hozzászólása: Nagyon sír. Tiszta a pelus, nem fáj a hasa. Amikor elõször pótoltam, utána 3 órát aludt. Addig ilyen még nem volt..

Szeretném szőrteleníteni magamat OTT is, de nem tudom mivel érdemes csinálni. A borotvától tartok kissé, mert még sosem használtam. Sima szőrtelenítő krémmel lehet? -mert abban meg vegyi anyagok vannak, és félek, hogy esetleg kárt okozok. . .

Legjobb válasz: Az egy kicsit attól is függhet hogy fiú vagy e vagy lány, mert nem mindegy. Mert ha fiú vagy, akkor hagyd ugy ahogy va, mert az ugy tetszik ÁLLTALÁBAN a lányoknak. De szetintem te lány vagy (BOCSI ha tévedek), ezért csak azt lehet tanácsolni, hogy ptóbáld ki, hogy neked mi használ, mert mindekinek más jön be. Én is félek a krémtõl ugyan azért amiért te.a borotvával okozhatsz sebeke, de nme hiszem, hogy olyan ugyetlen lennél, hogy nagyon elvágd magad. DE, sokan a krémre esküsznek, mivel nem tudsz azzal sebeket okozni, és nem uyg fejlesztették, ki hogy kárt okozzon. elõször csak kis hejen próbáld ki 1-másfél nappal a teljes használat elött, hogy tudd, nem-e vagy rá érzékeny.sok módja létezik a szõrtelenítésnak, próbálgasd, hisz nem azért vannak, hogy ártsanak. SOK SIKERT

Az egy kicsit attól is függhet hogy fiú vagy e vagy lány, mert nem mindegy. Mert ha fiú vagy, akkor hagyd ugy ahogy va, mert az ugy tetszik ÁLLTALÁBAN a lányoknak. De szetintem te lány vagy (BOCSI ha tévedek), ezért csak azt lehet tanácsolni, hogy ptóbáld ki, hogy neked mi használ, mert mindekinek más jön be. Én is félek a krémtõl ugyan azért amiért te.a borotvával okozhatsz sebeke, de nme hiszem, hogy olyan ugyetlen lennél, hogy nagyon elvágd magad. DE, sokan a krémre esküsznek, mivel nem tudsz azzal sebeket okozni, és nem uyg fejlesztették, ki hogy kárt okozzon. elõször csak kis hejen próbáld ki 1-másfél nappal a teljes használat elött, hogy tudd, nem-e vagy rá érzékeny.sok módja létezik a szõrtelenítésnak, próbálgasd, hisz nem azért vannak, hogy ártsanak. SOK SIKERT
Kozmetikusok közül van aki vállal nemi szerv szõrtelenítést is. Szerintem az a leghatásosabb.
Én borotválom... De utálom. 1 nap után már nõ is vissza a gusztustalan kis borosta... Szerintem lassan eljön az idõ hogy elvándorlok egy kozmetikushoz és "nincs kegyelem" felkiáltással leszedetem gyantával :S Ez nem állapot :S
Álltalában a szõrtelenítõ krémekre rá van írva hogy nemi szerv szõrtelenítésére nem alkalmas vagy óvastosan bánjanak vele!
Bármilyen módszert is alkalmazol, fontos hogy ne szárazon láss neki, mert felsérted éd fájni fog a bõrõd, megeshet hogy kipattogsz! Ezért ajánlom a zuhanyzót és a tusfürdõt borotvával! A krém szerintem hasztalan....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!