Találatok a következő kifejezésre: Mért nem le (1456 db)

Hogyan győzzem le a félelmemet, mert nem merek leszólítani egy lányt, vagy nem tudok témát találni. Mit javasoltok?

Ti hogy vettétek rá magatokat

Legjobb válasz: Kérdezd meg Tõle mennyi az idõ. Utána mondd el, de jó, mert már azt hitted elkésel, de még van fél órád akkor. Aztán csak mond rá valamit. Valószínû megkérdezi hova sietsz. Válaszul az orvoshoz receptekért, mert mostanában fáj a fejed. Csak mond rá valamit és el tudtok kezdeni beszélgetni és ehhez még feles se meg semmi ilyen nem kell. Rossz 5let?

Kérdezd meg Tõle mennyi az idõ. Utána mondd el, de jó, mert már azt hitted elkésel, de még van fél órád akkor. Aztán csak mond rá valamit. Valószínû megkérdezi hova sietsz. Válaszul az orvoshoz receptekért, mert mostanában fáj a fejed. Csak mond rá valamit és el tudtok kezdeni beszélgetni és ehhez még feles se meg semmi ilyen nem kell. Rossz 5let?
Ittam két felest.
Nem kellett rávennem magam. Levettem a boxerem az iskolába és jöttek mind tömvelegével. Akkor rámutattam a kiválasztottra és mondtam neki: Luke, én vagyok az apád! :D:D:D

Miért néznek le, közösítenek ki, vesznek semmibe sok embert, csak azért mert nem beszélnek összevissza minden hülyeséget?

Sokszor láttam már, igaz fõként az általános és középiskolákra jellemzõ, de egyetemeken, sõt munkahelyeken, felnõttek között is elõfordul, hogy azt, aki nem beszél túl sokat, vagy nem érdekli a "társasági élet" (bulik stb.) lenézik, semmibe veszik, néha még ki is gúnyolják. Ha segítség kell akkor meg bezzeg mindjárt jó. Miért ilyen ocsmányak az emberek? Mielõtt valaki azt hinné rólam van szó, nem, nem rólam, csak érdekelne mi áll a jelenség mögött, mert egyre gyakrabban találkozom vele. Énnekem eszembe sem jutna valakit ezért kinézni. Miért ilyen szemetek az emberek? (Tisztelet persze a kivételnek.)

Legjobb válasz:
Pont így vagyok én is gimiben, konkrétan le se tojnak, ha valami programot kitalálok az osztálynak kiröhögnek, hogy mit akarok már megint, aztán senki nem jön el stb... Nem járok bulikra (rio, disco, monster), nem iszok, nem dohányzok és nem hordom a hajam és a ruhám divatosan. Nyitott vagyok, bárkivel tudok beszélgetni, viszont új társaságban, vagy ahonnan már kinéztek, nos nem tudok oldódni, magamtól nehezen ismerkedek. Szerintem a mifélénk esetében az interakció hiánya miatt nem foglalkoznak velünk, úgy értem, hogy mivel meg se szólalok, nem fognak odajönni hozzám, hogy legyünk barátok, meg amúgy is, látják, hogy nem akarok beszélgetni, nem foglalkozok semmivel és nem érzik magukat felelõsnek, és persze nem is azok azért, hogy én is jól érezzem magam. És ezután jön a kinézés, ami érthetõ, mégis értelmetlen és ronda dolog, mert ott ülök, nézd már, ez is olyan, senkihez sem szól, most akkor vagy beképzelt barom, vagy nyámnyila mulyaság. Én úgy gondolom, hogy nekem kéne jobban nyitnom, de nem akarom megjátszani magam, hogy én nagy dumás vagyok, mert akkor hazudnék a leendõ barátaimnak és magamnak is, és persze azt se engedném, hogy feladassák velem az elveimet. Romlik a világ gyerekek, legyetek fény a félhomályban!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pont így vagyok én is gimiben, konkrétan le se tojnak, ha valami programot kitalálok az osztálynak kiröhögnek, hogy mit akarok már megint, aztán senki nem jön el stb... Nem járok bulikra (rio, disco, monster), nem iszok, nem dohányzok és nem hordom a hajam és a ruhám divatosan. Nyitott vagyok, bárkivel tudok beszélgetni, viszont új társaságban, vagy ahonnan már kinéztek, nos nem tudok oldódni, magamtól nehezen ismerkedek. Szerintem a mifélénk esetében az interakció hiánya miatt nem foglalkoznak velünk, úgy értem, hogy mivel meg se szólalok, nem fognak odajönni hozzám, hogy legyünk barátok, meg amúgy is, látják, hogy nem akarok beszélgetni, nem foglalkozok semmivel és nem érzik magukat felelõsnek, és persze nem is azok azért, hogy én is jól érezzem magam. És ezután jön a kinézés, ami érthetõ, mégis értelmetlen és ronda dolog, mert ott ülök, nézd már, ez is olyan, senkihez sem szól, most akkor vagy beképzelt barom, vagy nyámnyila mulyaság. Én úgy gondolom, hogy nekem kéne jobban nyitnom, de nem akarom megjátszani magam, hogy én nagy dumás vagyok, mert akkor hazudnék a leendõ barátaimnak és magamnak is, és persze azt se engedném, hogy feladassák velem az elveimet. Romlik a világ gyerekek, legyetek fény a félhomályban!
Azért mert az emberek szeretnek fecsegni banális felszínes dolgokról, vagy a más életérõl pletykákat terjeszteni...ez sokszor azért is van mert addig se a saját kínjukkal foglalkoznak.Vannak ilyen ismerõseim akik fennhangon rikácsolnak ha kell hanem mert utálják a csendet a halk szavú beszélgetéseket.Nekik kell a zaj az h mindig pezsegjen az élet.A kicsit magába fordult csendes embereket flúgosnak tartják.Sokszor gyenge embernek is.Pedig nagy bátorság kell néha kicsit magunkba nézni de minek ha ott a tv a zene akármi meg lehet hangosan elemezgetni a másik kínját baját az elõzõ esti tv mûsort bármi mást?2 teljesen más mentalitásról beszélünk ami úgy tûnik nem fér meg egymás mellett.
Egy CSI Las Vegas-ban Grissom-nak volt egy nagyon komoly meghatározása egy siket sráccal kapcsolatban (értsétek jól) Azért bántották a fiút, mert féltek tõle. Azért közösítenek ki embereket mert félnek. Jó és rossz értelemben egyaránt. Félnek a mástól, félnek attól, hogy valaki jobb. Ezek valódi felszínes emberek. Gimiben mûködik a csapat (csordaszellem). Félnek. De majd elmúlik. tarts ki.

Mért nem szinkronizálják le az InuYasha maradék pár részét is?

Legjobb válasz: Melyik maradék részre gondolsz, az alapsorozat végére vagy a Final Act-re? Ugyanis az alapsorozatot az RTL végig leszinkronizáltatta, csak nem adták le. A Final Act-et pedig az Animax megpróbálta megvásárolni, de nem tudta, állítólag azért, mert az alapsorozat nem ment le végig.

Melyik maradék részre gondolsz, az alapsorozat végére vagy a Final Act-re? Ugyanis az alapsorozatot az RTL végig leszinkronizáltatta, csak nem adták le. A Final Act-et pedig az Animax megpróbálta megvásárolni, de nem tudta, állítólag azért, mert az alapsorozat nem ment le végig.
A kérdező hozzászólása: Akkor az interneten hogy hogy nincs fent a 116-tõl(asszem) leszinkronizálva?
Mert azokat a részeket sehol nem adták ki, se a TV-ben, se DVD-n, ezért senki nem tudta megszerezni a szinkront. Jelenleg is ott "porosodik" valami stúdió vagy csatorna archívumában.
A kérdező hozzászólása: értem ;)


Miért van az hogy a Samsung Galaxy Mini mért nem játszik le más videót a youtubesen kívül? Egy kék kocka van helyén, van rá valami mód hogy elindítsa a másik videót ne csak a youtubeset?

Legjobb válasz: Azért mert Armv6-os proci van benne.És köztudott hogy az Armv6-os processzor nem támogatja a flash-t (a youtubot is csak azért mert bele van építve)ezért semmilyen flash tartalmat nem játszik le.

Azért mert Armv6-os proci van benne.És köztudott hogy az Armv6-os processzor nem támogatja a flash-t (a youtubot is csak azért mert bele van építve)ezért semmilyen flash tartalmat nem játszik le.

Mért nem adtak le új South Park rész a Comedy Cetralon?

Minden Kedden leadnak egy új részt a Comedy Centralon a 14. évadból de most ismételték a 14. évad els? részét!Mért nem adtak le új részt már alig vártam!

Legjobb válasz: Mert most adták volna le a 200.-as részt de nem mert nem lesz Magyarországon bemutatója ennek a résznek, sem a 201.-esnek. Szerintem jövõ héten is ismétlés aztán valamelyik új rész. Nem tudom miért nem lesz bemutatója a 200.-asnak és a 201.-esnek.

Mert most adták volna le a 200.-as részt de nem mert nem lesz Magyarországon bemutatója ennek a résznek, sem a 201.-esnek. Szerintem jövõ héten is ismétlés aztán valamelyik új rész. Nem tudom miért nem lesz bemutatója a 200.-asnak és a 201.-esnek.
A 200 és a 201-es epizódnál Mohamed bácsi miatt balhé van megint.
A kérdező hozzászólása: Ó hogy szopjanak le!
http://subvito.eu/content/view/147/1/ Mert letiltották a szinkront. Se magyar, se más nyelvû szinkron nem lesz hozzá. Vagy ha lesz is, majd csak késõbb, mikor már lecsengett a balhé...
Arra leszek kíváncsi, hogy 11. részben Utólag Okos Kapitányt milyen néven fordítják le! XD
Azért az milyen durva, hogy minden régi szereplõ (majdnem) elõkerült... Nameg a Cartman apja, bazz..... De a legdurvább nekem Kenny, és a szuperképessége..... XD

Mért rövidebb? Letöltöttem a terminátor4-megváltás-t utorrentel és csak 1óra 45 perces pedig az egész film több mint 2 órás(130 perces)mért nem töltötte le az egészet? Mit csináljak?

Legjobb válasz: A torrentrõl azt a verziót tudod letölteni, amit oda valaki feltöltött. A premier elõtti filmekbõl gyakran kerül ki kalózváltozat, amit valahogy kicsempésznek a stúdióból, és sokszor nem úgy van vágva mint a kész, egyes effektek hiányoznak, stb. (Nemrég volt is egy botrány, mert egy kritikus ilyen kalózváltozat alapján írt kritikát a filmrõl, és kirúgták.) Szóval a filmbõl valószínûleg hiányoznak jelenetek, vagy a végefõcím, vagy ilyesmi. Csak azt tudod tenni, hogy megvárod míg kikerül egy újabb verzió és azt töltöd le.

A torrentrõl azt a verziót tudod letölteni, amit oda valaki feltöltött. A premier elõtti filmekbõl gyakran kerül ki kalózváltozat, amit valahogy kicsempésznek a stúdióból, és sokszor nem úgy van vágva mint a kész, egyes effektek hiányoznak, stb. (Nemrég volt is egy botrány, mert egy kritikus ilyen kalózváltozat alapján írt kritikát a filmrõl, és kirúgták.) Szóval a filmbõl valószínûleg hiányoznak jelenetek, vagy a végefõcím, vagy ilyesmi. Csak azt tudod tenni, hogy megvárod míg kikerül egy újabb verzió és azt töltöd le.
A kérdező hozzászólása: kösz:)

Le van kódolva a netem és nem tudok telefonról fel menni mert nem tudom a mi lehet a jelszó, hogyan tudnám megcsinálni, hogy ne kelljen hozzá jelszó?

Ötlet?

Legjobb válasz: ha hozzafersz a routerhez, ott atallithatod a jelszot. gondolom apuci jelszavazta le, hogy ne egesz nap/ejjel a telefonodon logj, ugyhogy marad a konyorges, mert a wifi jelszavas vedelmet nem igazan lehet megkerulni...

ha hozzafersz a routerhez, ott atallithatod a jelszot. gondolom apuci jelszavazta le, hogy ne egesz nap/ejjel a telefonodon logj, ugyhogy marad a konyorges, mert a wifi jelszavas vedelmet nem igazan lehet megkerulni...
A kérdező hozzászólása: nem nem de amugy meg megosztás jelszavas védelemmel menüpotban atalitottam h :jelszóval védett megosztás kikapcsolása
A kérdező hozzászólása: csak nem tudom h ez jo lesz e ? :Dxd
"Mért ment le 10% ha semmit nem csinált " Nagyon tévedsz. Akkor nem csinál semmit ha kikapcsolod.
A kérdező hozzászólása: de neten azt olvastam hogy ilyenkor max 1-2% megy le mert csak készenlétbe van a telefon
a háttérben futó appok miatt...
A kérdező hozzászólása: és azokat nem lehet valahogy kikapcsolni?programmal vagy ilyesmi úgy hogy ne automatikusan kapcsoljanak be?
rootolás után Lucky patcher
vagy autostart manager
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Cumiról való leszoktatásnál tényleg bejön az a "trükk", hogy picit levágunk belőle, megkurtítjuk, aztán 2-3 naponta ezt ismételjük, élvezhetetlen lesz a cumi, és így önmagától teszi le, mert nem jó?

3 éves kislányomat szeretném leszokatni, igaz, csak alváshoz kell neki, de szeretném, ha letenné már végre.

Legjobb válasz: Nem hallottam még errõl a módszerrõl, de az én fiam is nagy cumis volt. Csak cumival aludt, és itthon is állandóan a szájában lógott. Pont egy éve 3,5 éves volt, mikor megbeszéltük, hogy ha jön a nyuszi odaadjuk neki és cserébe kap a nyuszitól egy olyan játékot, amit szeretne. Féltem tõle, hogy nem fog beválni a tervem, mert mint írtam nagyon függõ volt a fiam, de egyik-napról a másikra elhagytuk a cumit.

Nem hallottam még errõl a módszerrõl, de az én fiam is nagy cumis volt. Csak cumival aludt, és itthon is állandóan a szájában lógott. Pont egy éve 3, 5 éves volt, mikor megbeszéltük, hogy ha jön a nyuszi odaadjuk neki és cserébe kap a nyuszitól egy olyan játékot, amit szeretne. Féltem tõle, hogy nem fog beválni a tervem, mert mint írtam nagyon függõ volt a fiam, de egyik-napról a másikra elhagytuk a cumit.
Én nem hiszem, hogy nálunk bejönne ez a dolog. Ugyanis, 3 olyan cumink volt már aminek 'majd a fele hiányzott, vagy volt olyan is hogy 2mm tartotta, mert különben oldalra lefittyent az egész gumi része! A kisfiam nem hogy nem vált meg tõlük, úgy szívta, rágta...nem bánta.Én meg azon paráztam, hogy leszakad és a torkán akad alváskor.Szóval nem jött be:S Most egy hete pedig költözés alkalmából megtalált egy sérülésmentes cumit, hurrá!!!Szóval újra tudja kényelmesen szopogatni ezt a fantasztikus találmányt!2, 5 éves. De próbáld ki, hátha nektek bejön! Én pedig vissza-vissza nézek ide, hátha valakinek bejött valami más megoldás amit kipróbálhatnánk:)
Szerintem ez elég veszélyes dolog. Én nem vagdaltam soha a cumit és a kisebbiknél sem fogom. Több megoldás is létezik a leszoktatásra.
Nem hiszem, hogy ez jó ötlet. Sõt, a cumikra rá is van írva, hogyha egy kicsit megsérült, akkor azonnal ki kell dobni. Ha bevágod a cumit, akkor késõbb könnyen leszakadnak róla darabok, és lenyelheti.
Szerintem ha csak megszúrod egy tûvel, vagy itt-ott pár helyen, az nem annyira balesetveszélyes. Az én lányom már akkor eldobja a cumit, ha egy kicsit bereped az oldala, szabad szemmel szinte nem is látni a lyukat olyan kicsi, de õ már nem tudja rendesen szívni, mert belemegy egy kis levegõ. Ha nem adnék neki újat, akkor nem tudom mi lenne, még nem mertem kipróbálni, mert annyira ragaszkodik hozzá.
ahhoz hogy a cumi "elromoljon" elég rá egy pici lyuk, és már nem tudja szívni, mert a levegõt is szívja, és így már nem jó
Nálunk bejött, bár nagyrészt nem én hanem a gyerek alakította ezt a módszert. 22 hónaposan elkezdett olyan brutális módon cumizni hogy 1 hét alatt lyukasra rágott egy cumit, kapott újat, de egy hét alatt annak is annyi. Akkor kapott mégegyet, de mondtam neki, hogy nagyon vigyázzon rá, mert anyának nincs több pénze cumit venni, ha tönkremegy. Persze ezt is szétrágta. Én meg levágtam titokban a cumi rágott végét, maradt vagy fél centi szilikon. Mikor felébredt ilyen volt mellette. Ha kérte én odaadtam azt neki, de nagyon zavarta hogy kiesik a szájából, se szívni nem tudja. Én persze együttérzõen sajnáltam, hogy így tönkrement a cumi, így azt érezte hogy mellette vagyok, nem harcolt, nem hisztizett. Kb egy hétbe telt, mikor már nem is kérte a cumit, pedig elõtte éjjel-nappal a szájában lógott. Ráadásul akkor volt másfél hónapos a kishuga, aki szintén cumis, de soha nem nyúlt a pici cumijához. Azóta a szomszéd kiscsaj ugyanezzel a módszerrel szokott le egy hét alatt.

Mért nem tudok letolteni a youtubrol, akármien programot toltok le egyikel se tudok letolteni! Ez mitol lehet?

Legjobb válasz: Lehet régebbi verziókat töltesz le. Ha van Firefox-od, akkor töltsd le hozzá a downloadhelper nevû kiegészítõt, azzal le tudod szedni.

Lehet régebbi verziókat töltesz le. Ha van Firefox-od, akkor töltsd le hozzá a downloadhelper nevû kiegészítõt, azzal le tudod szedni.
ez a letöltõ mûködik : ***** így tudod használni : http://lh6.ggpht.com/_DsrFRWlzDjs/TFe8ko80u7I/AAAAAAAACJ8/k5..* Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!