Találatok a következő kifejezésre: Mért nem elmenni (223 db)

Mért nem tudok elmenni ha a barátommal pettingelünk? Több, mint 1 éve vagyunk együtt. és csak néha jön össze azzal amit csinál nincs gondom mer élvezem. De valahogy mégse megyek el azaz csak néha mitől lehet?

Legjobb válasz: Én életembe egyszer éltem át orgazmust pettingelés közben. Se orális szexnél nem tudok elmenni. Hogy mért azt nem tudom. Pedig minden együttlétnél van orgazmusom. De még magamnak sem tudom elõidézni. Én már elfogadtam, hogy ilyen vagyok és kész. Így aztán a szexet élvezem a legjobban. Bár gondolom azért másnak is az a hab a tortán :-)

Én életembe egyszer éltem át orgazmust pettingelés közben. Se orális szexnél nem tudok elmenni. Hogy mért azt nem tudom. Pedig minden együttlétnél van orgazmusom. De még magamnak sem tudom elõidézni. Én már elfogadtam, hogy ilyen vagyok és kész. Így aztán a szexet élvezem a legjobban. Bár gondolom azért másnak is az a hab a tortán :-)
hányéves a pasid 11?
Mi az a pettingelés?:D
részvétem! És muszáj lesz elmenned, hisz õt képviseled!
Részvétem. Menj el mindenképp. Próbálj erõt venni magadon. Tudom, nem könnyû, de Anyukádat fogod képviselni.
Részvétem. Beszélj a bíróval, hogy még nem készültél fel, megértõ lesz.
részvétem. elég, ha az ügyvéded, vagy törvényes képviselõd megy.
ha megindokolod(orvosi igazolas) akkor nem KELL megjelenned.Olvass bele az idezesbe, mindig feltuntetik.Reszvetem!!
Az idézésre ha nem jelensz meg elõvezetnek és megbírságolnak, szerintem. Nincs ügyvéded? Talán õ is elmehet helyetted.
Ezt így én sem értem.
A kérdező hozzászólása: Anyukám autóbalesetben halt meg és annak az embernek lesz a tárgyalása ki miatt meghalt és engem is beidéztek.
De milyen tárgyaláson kell megjelenned azt nem írtad.
attol fugg milyen ugyben kell megjelenned.Pl. a gyerekem apja nem jelent meg a targyalason(gyerekugy) es semmi kovetkezmenye, elnapoltak(eveltek) egy jo fel evre!!Addig sem kell fizetnie...
A rendõrség elõállíthat tudtommal és akkor fizetned is kell.
A kérdező hozzászólása: De ha nem megyek el mi történik, erõszakkal gondolom nem vihetnek be!?
Részvétem tényleg szörnyû lehet de ha beidéztek el kell mened mert csak tetézed a bajt, a végén még megbüntetnek. Meny el és néz velük szembe le esne egy nagy teher a szívedrõl.

Lovagló pózban miért nem érzek semmit? Nem nagyon szeretem azt a pózt, mert nem tudok elmenni. Nem is élvezem, mert semmit nem érzek. Miért van ez?

És csak akkor van orgazmusom ha saját magamnak csinálom.ha bennem van a barátom,el kezdek nedvesedni,de nem megyek el soha. Miért?

Legjobb válasz: Pedig lovagló pózban a legkönnyeb elmenni, mert a csiklódat a barátodhoz dörzsölöd, ezért orgazmusod lesz!

Pedig lovagló pózban a legkönnyeb elmenni, mert a csiklódat a barátodhoz dörzsölöd, ezért orgazmusod lesz!
ha nem dõl elõre, akkor nem ingerli a csiklót semmi.
Szia. nekem sem sikerül ugy. olyan szimpla az egész. de hát van egy csomó másik ami jó. akkoz azokat csináljátok. vagy a másik megoldás: gyakorlat teszi a mestert. de viszont SZERINTEM nem jó ugy gyakorolni, hogy nekem az közben nem élvezetes.
Át tudom érezni a problémádat. Sok csajtól hallottam már, hogy ez a póz az egyik kedvencük, mert úgy könnyû elmenni, de nekem sem megy. Két problémára gondolok én: 1. A partner jobban szereti, ha nem elõredõlve lovagolsz rajta (mert ugye neki is más érzés) 2. Ebben a pózban vmi miatt nem tudod elengedni magad, pl. túlzott koncentrálás, hogy jól csinálod e amit csinálsz, neki bejön-e, meg hasonlók. Azért van elvileg akicsi szánk, hogy ezt megbeszéljük a pasinkkal. De én még nem tartottam annyira fontosank ezt a kérdést, azonban egyre inkább annak kezdem vélni, mert kiváncsi vagyok, hogyan sikerülhet.
ezzel sajna én is így vagyok. nem érzek semmit, csak akkor kezdem élvezni, ha közben a párom izgatja a csiklómat, nah de akkor sem maga a lovaglást élvezem, hanem azt hogy izgatja a csiklóm. de még ha én nem is érzek semmit, engem boldigít ha a párom élvezi :) utána úgyis megkapom én is amire vágyok :)

Mért nem tudok elmenni?

Már igen sokszor lefeküdtem a barátommal, nagyon szeretjük egymást és ? mindent megtesz nekem hogy jó legyen...

Legjobb válasz: Én csak azt tudom tanácsolni,hogy ne rágódj rajta, mert minnél jobban szeretnéd, hogy orgazmusod legyen, annál biztosabb, hogy akkor nem lesz!Én is voltam így, hogy szex közben is csak arra gondoltam, de addig soha nem sikerült! Aztán egyszer kikapcsoltam az agyam, és csak élveztem a szexet és akkor sikerült. Írtad, hogy pedig élvezetbõl csináljátok, mégsem tudsz elmenni, de hidd a tudatod alatt valahol szex közben is csak az jár a fejedben, hogy mikor élvezel el te is! A póz sem mindegy! Pl. ha lovagló pózban vagytok, akkor dõlj egy picit elõre és támaszkodj meg a kezeddel a barátod vállánál( ez azért is jó, mert a melleidet is tudja cirógatni a szájával), a combjaidat szorítsd a csípõjéhez, és csak a csípõd járjon elõre-hátra! A csiklódnak így elég nagy stimulációban lesz része és tuti orgazmushoz vezet! A hüvelyi orazmus már nehezebb, de állítólag tanulható!

Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ne rágódj rajta, mert minnél jobban szeretnéd, hogy orgazmusod legyen, annál biztosabb, hogy akkor nem lesz!Én is voltam így, hogy szex közben is csak arra gondoltam, de addig soha nem sikerült! Aztán egyszer kikapcsoltam az agyam, és csak élveztem a szexet és akkor sikerült. Írtad, hogy pedig élvezetbõl csináljátok, mégsem tudsz elmenni, de hidd a tudatod alatt valahol szex közben is csak az jár a fejedben, hogy mikor élvezel el te is! A póz sem mindegy! Pl. ha lovagló pózban vagytok, akkor dõlj egy picit elõre és támaszkodj meg a kezeddel a barátod vállánál( ez azért is jó, mert a melleidet is tudja cirógatni a szájával), a combjaidat szorítsd a csípõjéhez, és csak a csípõd járjon elõre-hátra! A csiklódnak így elég nagy stimulációban lesz része és tuti orgazmushoz vezet! A hüvelyi orazmus már nehezebb, de állítólag tanulható!
igaza van az elöttem szolonak tényleg kapcsolj ki ne foglalkozz azzal h elélvezel e vagy sem csak élvezd és alöbb utobb sikerülni fog állitolag h közben izgatva van a csiklo akkor konyeben el lehet érni a hüvelyi orgazmust
Egyetértek az elsõ hozzászólóval, ennél jobban szerintem én sem tudtam volna megfogalmazni a véleményemet! Amúgy a hüveliy orgazmus ténylegtanulható, meg ugye a sok gyakorlás, a póz, amirõl a föntiekben szó volt, pl nagyon jó a hüvelyi orgazmus érdekében!
az orgazmus, csak hab a tortán anélkül is lehet élvezni a szex-et. a fiúknál is úgyanez, nem törvényszerû a ejakuláció sõt.. ez amit problémává tettél csakis saját magad tudod NEM problémává tenni.. mi az amibõl most nincs neked elég? a türelembõl azaz mire tanit ez a helyzet most téged? a türelemre tehát legyél türelmes, gyakorold hogy átadhasd magad a partnerednek, mint testileg és lelkileg és az idõ majd meghozza a várt sikert! türelmet kivánok neked!
Használj vibrátort... és keresd meg hogy merre jó... Na arra menjen a barátod is...
az orgazmus egy olyan dolog amit tanulni kell, sok gyakorlás kell hozzá :) és egyébként midenkinél változó, hogy mikor sikerül neki, nekem pl 1 év rendszeres szexuális élet után sikerült elõször, és utánna sem mindig, sokat segíthet a hüvelytorna, neked is jó és a partnerednek is, legalábbis az én pasim szereti :) szóval amikor benned van próbáld a hüvely izmaidat összehúzni és elengedni, elõször fura lesz és nem biztos, hogy menni fog, én is így voltam, gyakorolni kell és meghozza az eredményt, késõbb már jól tudod használni és segít az orgazmusban is

Nem merek elmenni nőgyógyázhoz mert nem tudom mit csinál? A többi lent

Mikor a pasimmal ágyban voltunk akkor nem mennt fel a himvesszője pedig nem izgultam meg semmi hogy ott az izomom össze rándult volna . Vagy ilyennel nem kell elmenni orvoshoz? CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT LÉGYSZI!!

Legjobb válasz: Szerintem se kellene ezzel elmenned, türelmesen próbálkozzatok még. Egyébként mennyi idõs vagy?

Szerintem se kellene ezzel elmenned, türelmesen próbálkozzatok még. Egyébként mennyi idõs vagy?
ilyennel miért mennek nögyógyászhoz? lehet a pasid nem csinalta jól vagy passz.ilyennel meg nem talalkolztam.
Menj el nyugodtan a nõgyógyászhoz, mond el mi történt, és segíteni fog. Lehet, túl erõs a szûzhártyád. De így nem tudom megmondani. Nem kell félni, kedvesek, tapintatosak. Egy nõ inkább kétszer menjen el a nõgyógyászhoz feleslegesen, mint egyszer késõn.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat akkor szerintem hétfõn el is megyek
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok
megkérdezném tõle miért hagyott elmenni, anélkül, hogy bármit is tett volna 27f
A helyzet viszonylagos. Te se jelölted be a facebookon õt, Te is hagytad elmenni, pedig õ is érdekelt Téged! Lehet, hogy a fiúknak illik kezdeményezni, de ha semmiféle biztatást nem kapnak a lánytól, nem mernek lépni, mert esetleg félnek a visszautasítástól. Mit tegyél? Egyszerû. Jelöld be Te a facebookon õt. Ha nem mer, vagy nem akar kezdeményezni, akkor írj Te üzenetet neki. Aztán, ha még mindig kölcsönös az érdeklõdés köztetek, majd kialakul valami. Ha meg nem kölcsönös, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi, bejelölni befogom, aztán majd látom hogy alakul.
Mi lett a story vége, kérdezõ? :)

Mért nem sikerül így elmenni?

Amikor ingerlem a csiklómat, sikerül elmennem egy kis id? után, és elég nedves is leszek:), ami jó mert nem fáj az ujjazás, de nem esik jól. próbálom lasabban gyorrsabban de nem jó. nem az h elmenni se tudom, még nem is élvezem. szerintetek mért van ez?

Legjobb válasz: A nõknek csak kb 10%-nak van pusztán hüvelyi izgatástól orgazmusa. Akinek nincs, nem megy, az nem erõltesse, felesleges. Törõdj bele, te is meg a partnered is, hogy akármilyen kitartóan közösültök vagy ujjaz téged, te attól nem tudsz elmenni. Miért nem jó a csiklóorgazmus? A csiklónk egyenesen erre van kitalálva! Csak a nõknek van olyan szerve, aminek egyedüli funkciója a nemi öröm.

A nõknek csak kb 10%-nak van pusztán hüvelyi izgatástól orgazmusa. Akinek nincs, nem megy, az nem erõltesse, felesleges. Törõdj bele, te is meg a partnered is, hogy akármilyen kitartóan közösültök vagy ujjaz téged, te attól nem tudsz elmenni. Miért nem jó a csiklóorgazmus? A csiklónk egyenesen erre van kitalálva! Csak a nõknek van olyan szerve, aminek egyedüli funkciója a nemi öröm.
vegyél vibrátort.
Hát úgy lesz a szex, ahogy a nõk 90%-nak. A pornófilmeknek nem szabad hinni, tévedés ez alapján azt gondolni, hogy egy jó erõs dugástól egetrengetõ orgazmus várható. A hüvely izgatásától a nõk többsége nem tud elmenni, ez van, tehát a férfinak oda KELL figyelnie, hogy a nõnek jó legyen. Pl úgy kell közösülni, hogy közben a csiklót is izgassák. Aztán van a férfinak két keze meg egy szája, jó esetben jó nagy orra... :-) Nincs se kõbe vélsve, se törvénybe iktatva, hogy orgazmusod csak pénisz által lehetséges. Amit mindenképpen javaslok, az a pc-izmok tornáztatása minden nap Kegel-gyakorlatok segítségével. Minden nap! A neten rengeteg információt találsz errõl. (A pc izmokka tudod visszatartani a vizeletedet, és ez húzódik össze orgazmuskor is.) Erõs pc izmokkal magadnak is, a párodnak is nagyobb élvezetet tudsz szerezni, az orgazmus erõsebb és hosszabb lesz, és a hüvely is érzékenyebb, ami segíthet egy esetleges hüvelyi orgazmus elérésében. De ne ez utóbbi legyen a célod. A nõknek mindenféle orgazmust tanulni kell, van olyan nõ, akinek sokévi házasság után sikerül össze az elsõ hüvelyi orgazmusa. Gondolod, hogy addig nem élvezte a szexet a párjával, hogy nem élvezett el egyszer sem a szeretkezéseik közben? Ugye, hogy nem gondolod.
A kérdező hozzászólása: de:) nagyon jó a csikló orgazmus is csak ha nem jó a hüvelyi orgazmus il ninc sis akkor a sex nem tom h hogy lesz... 16:30-as köszi. rem, élem nálam is így lesz:) köszi mindenkinek
nekem sem volt jó ujjazni magam, de amikor a párom csinálta az nagyon jól esett és persze a szex is.
A kérdező hozzászólása: hát remélem, hogy így lesz. köszi a válaszokat:) és bocsi az összevissza betûkért:S:D
nem. megnyugodhatsz...nekem se volt semmi, mikor magam csináltam, de a barátnõm csinálta akkor jó volt... és mikor vibrátort vettünk és õ volt a fiú(leszbik vagyunk)akkor nagyon élveztem és elmentem.
A kérdező hozzászólása: igen:D az úgy nekem is jólesik, ha csak benyúlok:D de akkor sincs smmi különös. é akkor hpgy lesz késöbb, amikor lefekszünk??:S
Ha barátom csinálja, akkor is inkább a csikló+ néha benyúl, az úgy jólesik
Nekem sem esik jól, én is csak csiklózom. Kinek mi.
A kérdező hozzászólása: tehát, ha majd a barátom csinálja, jó lesz?:)
én is így vagyok, nem szeretem ujjazni magam.ha a párom csinálja, akkor jó, de nincs hüvelyi orgazmusom
A kérdező hozzászólása: köszi:D

Mért van az ha van párom, nem merek előtte elmenni wc-zni, mert félek h bármi hangot meghall?

Gondolok itt a pukizásra.. :$

Legjobb válasz: Valószínûleg szégyenlõs vagy, vagy pedig nem vagytok elég bizalmas kapcsolatban. De ha együtt élsz valakivel, akkor ezeket a dolgokat is meg kell szokni.

Valószínûleg szégyenlõs vagy, vagy pedig nem vagytok elég bizalmas kapcsolatban. De ha együtt élsz valakivel, akkor ezeket a dolgokat is meg kell szokni.
Normális ember nem hallgatozik a WC elött, a pukizás és egyébb hangok pedig tök természetes hogy vannak.
Aranyszabály: minél halkabban akarod csinálni, annál hangosabbra sikerül :) ) Ezt már én is megtapasztaltam párszor. Szerintem eleinte mindenki "pózol" a másik elõtt, de ha már összemelegedtetek, akkor nem kell az ilyesmibõl ügyet csinálni. Nevetni kell, amikor véletlenül pukizol egyet, ne lássa rajtad, hogy kínosan érzed magad. Egyébként meg mindenki szokott pisilni, kakilni, pukizni, büfizni - hát ez van, ilyenek az emberek, ez természetes dolog. Ha van humorérzéketek, akkor együtt nevettek az ilyen kis baleseteken :-))
Húúú.... Én meg azt hittem hogy csak nekem van ilyenekkel problémám!!!!:S:S 16/F
: D. én is féltem ettõl sokáig, de õ talán még jobban..mindig mondta, hogy elmegy vécére, addig pedig menjek le dévédét választani a nappaliba.. : D. most már [2, 5 év] zavartalanul pukizunk, büfögünk egymás elõtt, és röhögünk azon, hogy régen képesek voltunk mindent visszatartani, és hogy ettõl mennyire fájt a hasunk.. : D
Még annyi, hogy ne tartogasd, inkább az elején intézd el a dolgokat, mert csak rosszabb lesz. (Hasfájás+nagyobb mennyiség, nem tudsz másra figyelni) Sajnos én párom családja elõtt nem tudok feloldódni, de azért ott mégsem ugyanaz, nincs az a bennsõséges kapcsolat.
A WC az a helyiség ahol a kemény fiuk is becsinálnak :D
A kérdező hozzászólása: nagyon örülök a válaszoknak, egybõl jobban érzem magam, sikerült kicsit feloldódnom :) remélem mostantól semmi gondol nem lesz ilyentéren :) köszönöm
Hangos fingnak nincsen szaga. De amely fing sunyi, lapos, annak szaga irtózatos xD
én fél év után elmegyek pisilni, amíg a barátom fogat mos, bár mi nem élünk együtt
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat :) ) hát nem tudom miért vagyok ennyire szégyenlõs, mikor tök természetes a dolog.. de már néha a hasam is belefájdul :S
hát én másfél éve vagyok együtt barátommal nem élünk még együtt mert kiskorúak vagyunk de én nagyon gátlásos vagyok. persze szépen lassan kezd feloldódni mert azér már arról hogy pisi merek beszélni valahogy de a többi.. áh õ nem szégyellné elõttem de én valamilyen pszihés oknál fogva nagyon.

A barátnõmmel nagyon nyitottan beszélgetünk minden témáról! Egyik nap avval a kérdéssel fordult hozzám h mért nem tud elmenni szex közben?

A párja mikor összejöttek szûz volt!Én mondtam neki h a srác mivel szûz volt lehet, hogy ezért még nem jól csinálja!!! de azt mondta erre barátnõm ,hogy ö jól csinál minden ...... Mondom akkor meg? és erre ö: én més soha senkivel se mentem el!! MÉRT LEHET EZ? 18/L

Legjobb válasz: Nem minden lány/nõ képes hüvelyi orgazmust elérni, megkérdezted tõle, hogy akkor megvan-e neki amikor magának csinálja? Mert, ha igen akkor kellõ gyakorlással biztos képes lesz. Jól sejtem, hogy a barátnõd is 18 éves? Õszintén szólva csak sötétben tapogatózom mivel nem vagyok nõ de úgy gondolom, ha már magának eléri akkor csak gyakorlás kérdése és szex közben is meglesz.

Nem minden lány/nõ képes hüvelyi orgazmust elérni, megkérdezted tõle, hogy akkor megvan-e neki amikor magának csinálja? Mert, ha igen akkor kellõ gyakorlással biztos képes lesz. Jól sejtem, hogy a barátnõd is 18 éves? Õszintén szólva csak sötétben tapogatózom mivel nem vagyok nõ de úgy gondolom, ha már magának eléri akkor csak gyakorlás kérdése és szex közben is meglesz.
A kérdező hozzászólása: Igen ö is 18 éves. De nem szokott önkielégíteni!! ez bár menyire furcsa is !! én se és de mégis elmegyek sõt egy aktus közbe töbször is!! Mert gondoltunk arra is h azért mert nem önkielégit!!
Nem minden nõ képes rá, én is pl csak csiklón keresztül tudok elmenni. De vannak pasik, akiknek ez hihetetlen, exemnek az volt a magyarázat, hogy azért nem megyek el szex közben, mert nem szeretem õt, és nem vonzódom hozzá... No comment...
A kérdező hozzászólása: és ezen lehet változtatni?? mert a barátnõmet nagyon zavarja !!
Valószínûleg a hüvely genetikai adottságai is közrejátszhatnak ebben. Az elõzõ barátnõm is pont ilyen volt, hüvelyi orgazmusa nagyon nagyon ritkán volt, míg a mostani barátnõm 2 percenként elvélvez... A különbség kettejük között, hogy a mostani barátnõmnek a G-pontja sokkal jobban a hüvely bejárata közelében van, szinte egészen a medence "csonton" - ahol így jobban dörzsöli a pénisz, így több inger éri. Az elõzõ barátnõmnek mélyebben volt a G-pontja, így kevesebb stimulus érte. A többit leírták már elõttem.
sajnos lányoknál nem olyan egyszerû a dolog, tanulni kell! Azt tanácsolom csinálja az önkielégítést, tanúlja meg és ismerje meg a testét és annak reakcióit, ne várja, hogy a tapasztalatlan srác fedezze fel neki mindezt.
Aha. Tehát a barátnõdet. Elõször is tanulj meg rendesen írni, és nem avval hanem azzal. Masztizni kell ahhoz, hogy megismerd a tested. Fejben kell helyrerakni a dolgokat, nem kell ráparázni semmire és akkor menni fog. Olyan nincs, hogy egy nõ képtelen elélvezni. Mindenki képes rá, csak agyban kell rendbe rakni, vagy párt váltani.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek!

Tudnátok ebbe segíteni, mert nem vagyok ebben a témában jártas? Melyik diákszövetkezethez érdemes elmenni suli mellett diákmunkát végezni?

Aki tud valamelyik diákszövetkezetről a véleményét is szívesen olvasom. A segítséget előre is köszönöm. Nagyon fontos lenne.

Legjobb válasz: Én 5-nél is vagyok. Semmivel nem kerül többe ennyinél figyelni a munkákat, mint 1-nél. Szegeden vagyok, de a legtöbb ezek közül országos. Ötcsillagos Diákszövetkezet Melódepó Melódiák Minddiák Fürgediák És van a jobozz.hu weboldal, ami általában ezeknek az állásajánlatait gyûjti össze egy helyre, listázva. Értelemszerûen azért jó soknál lenni, mert soknál választhatsz sok munka közül.

Én 5-nél is vagyok. Semmivel nem kerül többe ennyinél figyelni a munkákat, mint 1-nél. Szegeden vagyok, de a legtöbb ezek közül országos. Ötcsillagos Diákszövetkezet Melódepó Melódiák Minddiák Fürgediák És van a jobozz.hu weboldal, ami általában ezeknek az állásajánlatait gyûjti össze egy helyre, listázva. Értelemszerûen azért jó soknál lenni, mert soknál választhatsz sok munka közül.
Szia! :-) Ez nagyban függ attól is, hogy merre élsz, illetve hol szeretnél dolgozni helyileg. A legtöbb diákmunkát szövetkezeten keresztül, fent pesten (és vonzáskörzetében) lehet találni. Én több szövetkezetnek is a tagja vagyok: -Pannon-Work (nincs velük semmi probléma, itt Budapesten nagyon kedvesek az ott dolgozók, ha rendesen elvégzed a munkádat, akkor van hogy téged keresnek meg elõször, a fizetéssel pedig sosem volt még gond, mindig idõben és rendesen fizettek ki) -BiztosPont (szintén itt Budapesten van ez a szövetkezet, probléma velük sincs, a fizetés mindig rendben lezajlott, az ott dolgozók mindenrõl részletesen tájékoztatnak és segítenek mindenben, plusz ami hatalmas elõny ennél a szövetkezetnél és ezt nem tapasztaltam még másnál, hogy nem kell felutazgatni, mert elfogadják ha postán vagy szkennelve+emailben küldesz dokkumentumokat nekik. Pl. iskolalátogatási papírt, jelenlétí ívet, stb...Tesco-s munkájuk nincs tudtommal, de általuk voltam Penny-ben pl.) -Diák-navigátor (kerüld el, beléptem több mint 1 éve, azóta 1 munkát sem kaptam) -Diákmánia (kerüld el, gyakorlatilag semmi munkát nem adnak már. Régen volt csak jó, amikor beindult, azóta...) Nem vagyok tagjuk: -Rébusz: Magyarország legnagyobb szövetkezete, ennek ellenére annyi, de annyi rosszat hallani róluk, hogy huhh... Fizetéssel sokszor probléma van, mert nem utalnak rendesen, amennyi összeget kellene, az ott dolgozó nõcik eléggé ... Remélem érted, próbálok finom lenni. :) :) Van, hogy ezek a drága hölgyek nem tudnak rendesen tájékoztatni a munkáról, stb. Olvasgathatsz róluk itt gyakorin is. :) -Multi Job: azt mondják ismerõsök, hogy nincs velük semmi gond. .... és még rengeteg szövetkezetet találsz, de nagyon nincs többrõl tapasztalat. :) Nagyon sok szövetkezet van, ahol szinte csak 1-2 munka van, ezeket érdemes elkerülni. Aminek úgymond "nincs neve", mert az életben nem hallott még róla senki. :D Mondjuk a diákmánia is ilyen meg a diák-navigátor de rá is faragtam, szerencsére ingyen lesz tagja az ember. Idõvel majd kilépek tõlük. A Fürge Diák még neves szövetkezet, csak sajnos nincs tapasztalatom még ismerõsöktõl sem. Minden jót! Szia! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!