Találatok a következő kifejezésre: Mért nem ellazulni szex (2 db)

Mért nem tok ellazulni szex közben? Miért görcsölök? Ezt hogyan tudnám legyőzni?

mikor a barátommal szexre kerül a sor, mindig begörnyölök,ideges leszek h roszul csinálok vmit és a vége mindig az lesz h csak fekszem mint egy fadarab.mivel tudnám ezt az idegességet legyözni?

Legjobb válasz: Nah, hogy válaszolni tudjak had kérdezzek valamit : mit csinálnál rosszul ?

Nah, hogy válaszolni tudjak had kérdezzek valamit : mit csinálnál rosszul ?
Ne magára a szexre koncentrálj, hanem figyelj a párodra amit csinál légy bene partner, símogasd mosd hogy õ is símogasson stb. hogy lazulj el. (Csak arra koncentrálj hogy szereted õt) Ha meg nem akkor ij. (és azért nem jön össze lazán)
Szegyé hangyát bokszkesztyûbe!
Sikosítót próbáltad már?
Lehet azért is mert az elsõ fájt és ez maradt meg benned és most nem tudsz teljesen ellazulni!:/
A kérdező hozzászólása: Köszi. Igaz hogy már nem vagyok olyan fiatal de a lelkem még nagyon gyerek. A párom meg idösebb és nem nagyon ért meg
utolsó 2 hozzászólóval értek egyet. Én is ugyanígy voltam, 16 évesen vesztettem el de pár év kellett, hogy élvezni tudjam. Be fogsz érni ne aggódj, most még normális ez!:) 22 éves
Szerintem se voltál lélekben eléggé felkészülve. nekem is évek kellettek, hogy igazán el tudjam engedni magam és örömömet leljem a szexben pedig nem kezdtem túl korán (19 voltam).
azért van mert nem voltál felkészülve. Vagyis nem vagy elég érett a szexuális élethez... Nekem kb 1, 5 évembe telt mire "felnõttem" a dologhoz, s élvezni is tudtam... elõtte csak olyan volt, hogy élvezz már el azt hagyj békén... Meg kell érni a jó szexhez!
Talán meg kellene próbálni az elõjátékra koncentrálni, az legalább annyira fontos, mint maga az aktus. Egy nõnek (lánynak), ahhoz, hogy ellazuljon, több idõre van szüksége, egy férfinek (fiúnak) ehhez elég pár perc is, a srácok egyébként is szeretnek hamar a lényegre térni. Próbáld a barátoddal megbeszélni, hogy hosszabb legyen az elõjáték, hátha emiatt fáj neked.
Ennyi alapján látatlanból lehet mindkettõ. Bár nagy alatt nem tudom, mennyit értesz pontosan. Mondjuk azért egy 18 centi hosszúság, és 4, 5 centi vastagság alatt nem hiszem, hogy a pároddal lenne a gond, inkább te nem tudsz valamiért ellazulni.
18 éves kor alatt a lányok személyisége és teste még nem elég érett ahhoz, hogy élvezni tudja a szex-et ezt Ceizel Endre mondta egy elõadásában.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!