Találatok a következő kifejezésre: Mért nem ellazulni (11 db)

Ha tényleg szeret, akkor nem fog elakadni rajta. Még csak szóba se fogja hozni.
2 napja volt már egy ilyen kérdés... Írj nekem privátot, és megpróbálok segíteni ;-)
Sok lánynak nagyobb egyik, mint a másik. De ne aggódj, le fogja szarni, mert a punciddal fog babrálni.
Ha nem durván észrevehetõ, akkor nem hinném, hogy zavarná.
Mutas képet megmodnjuk mennyire feltünõ :D
Amíg Te nem tudod elfogadni a melled, addig várj a szexszel. Elõbb Te barátkozz meg a saját testeddel!

Szeretnék tampont használni, eddig nem ment, ha "normálisan"nem tudom felhelyezni, mert nem tudok úgy ellazulni, akkor próbálkozzak az applikátoros tamponnal? Azzal biztos jó helyre megy és hátha utána a simát is feltudom tenni?

Legjobb válasz: Szia! szerintem az applikátoros nem olyan jó mint a sima. Vagyis én egyszer használtam,éshát nemvolt a legjobb élmény felhelyezni.Csak higiénikusabb. Próbálkozz az O.B minivel abból is a Pro Comforttal mert az jobban csúszik. Told fel ameddig csak nem érzed.Próbálkozni kell. Guggolj le és úgy csináld vagy rakd fel az egyik lábad a kád szélére ugy könnyebb. sok sikert.

Szia! szerintem az applikátoros nem olyan jó mint a sima. Vagyis én egyszer használtam, éshát nemvolt a legjobb élmény felhelyezni.Csak higiénikusabb. Próbálkozz az O.B minivel abból is a Pro Comforttal mert az jobban csúszik. Told fel ameddig csak nem érzed.Próbálkozni kell. Guggolj le és úgy csináld vagy rakd fel az egyik lábad a kád szélére ugy könnyebb. sok sikert.
lazulj el még ez is fontos
Az aplikátorossal még nehezebb lesz, mert hosszabb és nem érzed, hogy jó helyen van-e. biztos, hogy higiénikusabb, de csak rutinosoknak. Tamponnal akkor próbálkozz, amikor rendesen megvan és nem csak alig-alig, mert ha száraz vagy és akkor teszed be az nem túl kellemes. Ha elsõre nem sikerül, hagyd egy kicsit abba és kb 1/2 óra múlva próbáld újra, mert kidörzsölöd magad ha száraz vagy. Tedd fel az egyik lábad a wc vagy kád szélére úgy próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!Majd próbálkozom még!:)
Lehet azért. Pontosan hogy történt?
egyátalán nem az. anyukádat kérd meg , hogy segítsen. úgy nem fog fájni
A kérdező hozzászólása: jah és még szûz vagyok az lemaradt :/
A kérdező hozzászólása: mostanában történt hogy a barátom megujjazott és rá pár percre elkezdett fájni utána lent (bocsánat kiamradt ez is :/

Mért nem tudok ellazulni amikor orálisan kényeztet egy lány?

Nem tudom mért de akkor görcsölök és eszt érzem a hasamba is!És még az elélvezés és nehezen megy! ):

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Lehet, hogy az az érzésed, hogy ez neki biztos nem jó, és kínosnak érzed a dolgot. De egyébként ismerek egy srácot, aki nem szereti, ha orálisan kényezteti egy lány. Meg mondta a barátnõjének, és azt kihagyják a mûsorból:)

Hány éves vagy? Lehet, hogy az az érzésed, hogy ez neki biztos nem jó, és kínosnak érzed a dolgot. De egyébként ismerek egy srácot, aki nem szereti, ha orálisan kényezteti egy lány. Meg mondta a barátnõjének, és azt kihagyják a mûsorból:)
mert nem élvezed!legalábbis legbelül nyomaszt valami
hát mert valamiért görcsölsz ilyenkor, amúgy sok fiún kijön oralisnál sokkal inkább, mert ugye közvetlenebb kapcsolat, jobban elõ jön a méret , forma stb kérdése, ami "sima" sexnél talán nem annyira élesen jön elõ (hát pszichológussal ezt azért sztem meg lehet oldani)
szegyeled a tested nem v megelegedve az adottsagoddal... valami trauma gatlasol kutakodj magadban s rajossz
még nem szoptak le ugy rendesen! sztem az orális sexet nem lehet nem élvezni.(na jo ha fogaz az mondjuk engem is ingerel:D)

Mért nem tok ellazulni szex közben? Miért görcsölök? Ezt hogyan tudnám legyőzni?

mikor a barátommal szexre kerül a sor, mindig begörnyölök,ideges leszek h roszul csinálok vmit és a vége mindig az lesz h csak fekszem mint egy fadarab.mivel tudnám ezt az idegességet legyözni?

Legjobb válasz: Nah, hogy válaszolni tudjak had kérdezzek valamit : mit csinálnál rosszul ?

Nah, hogy válaszolni tudjak had kérdezzek valamit : mit csinálnál rosszul ?
Ne magára a szexre koncentrálj, hanem figyelj a párodra amit csinál légy bene partner, símogasd mosd hogy õ is símogasson stb. hogy lazulj el. (Csak arra koncentrálj hogy szereted õt) Ha meg nem akkor ij. (és azért nem jön össze lazán)

Hogyan érjem el az orgazmust? Nem tudok ellazulni, mert egyszerűen mindig van valaki itthon.

Még sose volt orgazmusom, se egyedül, se a barátommal, sehogy. Valószín?leg azért, mert képtelen vagyok ellazulni. Vagy van valaki a szomszéd szobában, vagy tudom, hogy bármikor beállíthat, a falak meg vékonyak. Így pedig egyszer?en képtelen vagyok arra, hogy ellazuljak, mert minden apró mozdulat áthallatszik, és nem tudok nem erre figyelni. Olvastam, hogy van olyan lány, aki teljesen hangtalanul éli át az orgazmust, de ez mennyire emberfügg?, mennyire tudom kontrollálni, hogy én is halk legyek? Aki hasonló cip?ben jár, hogyan oldja meg? Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Gyere át, majd én segítek. Itt nem kell izgulnod ha hangos vagy. ;) Viccet félretéve, próbálj valami olyan helyet találni, ahol senki nincs. És valóban, van hangtalan orgazmus is, de az természetesen hangtalan, nem pedig azért, mert azon feszeng a csaj, hogy nehogy kiadjon valami kis hangot. Attól csak fokozottan feszült leszel.

Gyere át, majd én segítek. Itt nem kell izgulnod ha hangos vagy. ;) Viccet félretéve, próbálj valami olyan helyet találni, ahol senki nincs. És valóban, van hangtalan orgazmus is, de az természetesen hangtalan, nem pedig azért, mert azon feszeng a csaj, hogy nehogy kiadjon valami kis hangot. Attól csak fokozottan feszült leszel.
így tényleg nehezebb ellazulni, de tegyél be valami zenét, állítsd hangosabbra, és akkor az elnyomja az esetleges hangokat.
este csináld, mikor ár alszanak, vagy fürdés közben, akkor nem hallatszik be annyire. Meg csak van olyan mikor nincs otthon senki... De az is jó ötlet, ha beraksz valami zenét hangosan, vagy bekapcsolod a tv-t.
Zuhanyzás közben csináld!! És nyitott szájjal, jó mélyen lélegezzél...! De amúgy ha pl. a tesód meghallja, az ne zavarjon! Szerintem ha önkielégítés hangja hallatszik a fürdõszobából, (lihegés), az nem kínos. Mosolyogj!
Szegyé hangyát bokszkesztyûbe!
Sikosítót próbáltad már?
Lehet azért is mert az elsõ fájt és ez maradt meg benned és most nem tudsz teljesen ellazulni!:/
A kérdező hozzászólása: Köszi. Igaz hogy már nem vagyok olyan fiatal de a lelkem még nagyon gyerek. A párom meg idösebb és nem nagyon ért meg
utolsó 2 hozzászólóval értek egyet. Én is ugyanígy voltam, 16 évesen vesztettem el de pár év kellett, hogy élvezni tudjam. Be fogsz érni ne aggódj, most még normális ez!:) 22 éves
Szerintem se voltál lélekben eléggé felkészülve. nekem is évek kellettek, hogy igazán el tudjam engedni magam és örömömet leljem a szexben pedig nem kezdtem túl korán (19 voltam).
azért van mert nem voltál felkészülve. Vagyis nem vagy elég érett a szexuális élethez... Nekem kb 1, 5 évembe telt mire "felnõttem" a dologhoz, s élvezni is tudtam... elõtte csak olyan volt, hogy élvezz már el azt hagyj békén... Meg kell érni a jó szexhez!
Talán meg kellene próbálni az elõjátékra koncentrálni, az legalább annyira fontos, mint maga az aktus. Egy nõnek (lánynak), ahhoz, hogy ellazuljon, több idõre van szüksége, egy férfinek (fiúnak) ehhez elég pár perc is, a srácok egyébként is szeretnek hamar a lényegre térni. Próbáld a barátoddal megbeszélni, hogy hosszabb legyen az elõjáték, hátha emiatt fáj neked.
Ennyi alapján látatlanból lehet mindkettõ. Bár nagy alatt nem tudom, mennyit értesz pontosan. Mondjuk azért egy 18 centi hosszúság, és 4, 5 centi vastagság alatt nem hiszem, hogy a pároddal lenne a gond, inkább te nem tudsz valamiért ellazulni.
18 éves kor alatt a lányok személyisége és teste még nem elég érett ahhoz, hogy élvezni tudja a szex-et ezt Ceizel Endre mondta egy elõadásában.

Tisztelt doktor úr! Nekem olyan problémám van, hogy nem tudok lefeküdni a párommal, mert nagyon feszült vagyok, és szorongok, nem tudok ellazulni. Tud ajánlani valamit?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy szexuálterapeuta felkeresését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy szexuálterapeuta felkeresését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Nekem olyan problémám van, hogy nem tudok lefeküdni a párommal, mert nagyon feszült vagyok, és szorongok, nem tudok ellazulni. Tud ajánlani valamit?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy szexuálterapeuta felkeresését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy szexuálterapeuta felkeresését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Amikor elmegyünk szórakozni úgy érzem magam mint valami kívül álló. Nem tudok ellazulni mert gáznak érzem magam. Valaki érzett már így?

Legjobb válasz: Én is régen igy éreztem. Meg kell találnod önmagad és a társaságot ahol jól érzed magad és ez megoldódik. :)

Én is régen igy éreztem. Meg kell találnod önmagad és a társaságot ahol jól érzed magad és ez megoldódik. :)
Ugyanez van velem is, amikor voltunk bulizni, éj nem éreztem túl jól magam, valahogy nem az én világom, nekem más a szórakozás.
én is megértelek, velem is ez volt régebben. most valahogy nem érdekel, h mit gondolnak rólam az emberek, h gázul táncolok e vagy sem, egyszerûen elengedem magam és kész. ezt a legnehezebb megtenni, de próbálkozz. megéri! fõleg ha azokkal vagy akiket ismersz és szeretsz, nagyon jókat lehet ám bulizni, a lényeg h szard le mások véleményét csináld azt ami jólesik! egy kis alkohol segít a feloldódásban, de azért nem kell túlzásba vinni, mert az viszont már a gáz kategória...legalábbis másnap amikor mesélik, h miket csináltál :D
szórakozóhelyre én se járok éppen ezért. fények, hangzavar, meg szesz szagú emberek mindenhol, mindenki részeg.... nagyon gáz :/ inkább akkor egy pókerparti
én is pont ezért nem megyek idétlennek érzem magam hogy nem tudok úgy ellazulni mint a többi egyedül is vagyok két ballábasnak érzem magamat inkább otthon maradok
Normális emberek társaságában jól szórakozom, de ha meghívnak valami atommkirály buliba, akkor ugyan így vagyok. Nem az én világom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!