Találatok a következő kifejezésre: Mért nem el a szemölcseim (2 db)

Mért nem tünnek el a szemölcseim?

Hellosztok! Már körülbelül két éve van 3szemölcs a tenyeremen ebb?l de már látom hogy már jönne ki plusz kett? :S:S már mindent probáltam csak a szemölcs tapaszok tenyérr?l hamar lejönnek tehát az nem éppen jo. Fagyasztást is probáltam nem egyszer. Elvileg egy kezeléssel le kéne hoznia nah én már vagy 3 szor fagyasztottam..nemértem miért nem tünnek el . B?rgyogyásznál mijen kezelések vannak ami lehozza? Esetleg valami fájdalom mentes? Nem nagyon akarom még hat hét honapig kezelgetni,kenegetni. Köszi a válaszokat el?re is.

Legjobb válasz: A kicsiket el lehet tüntetni a Vérehulló fecskefû levével is (van aki Kutyatejnek ismeri), csak rá kell kenni a szemölcsre, és néhány alkalom után eltûnik. (Ez egyén függõ) http://hu.wikipedia.org/wiki/Fecskef%C5%B1

A kicsiket el lehet tüntetni a Vérehulló fecskefû levével is (van aki Kutyatejnek ismeri), csak rá kell kenni a szemölcsre, és néhány alkalom után eltûnik. (Ez egyén függõ) http://hu.wikipedia.org/wiki/Fecskef%C5%B1
A kérdező hozzászólása: Nemhiszem hogy attól eltünne ha már a fagyasztástól meg különbözõ tapaszoktól se tünt el..:S
Azért írtam, hogy egyén függõ! Nem mindenkinek segít, de egy próbát megér fõként, hogy nincs káros hatása! Az öcsémnek, és nekem leszedte!
Szerintem érdemes azért a lefagyasztáson gondolkozni, mert talán az a legkevésbé fájdalmas eljárás. Orvosnál is és otthon is (pl. Wartner) megcsinálhatod. Ha ez sem segít, és nagyon zavar, akkor mindenképpen valami komolyabb orvosi kezelésre van szükséged, vagy az nem is szemölcs, ami neked van.
Amúgy Te mivel fagyasztottad? Mert nekem a Wartner-rel lejöttek. Volt olyan, amire kétszer is rá kellett nyomni, de végül sikerült.
A ByeWart is nagyon jó rá, természetes hatóanyagokat tartalmaz, fájdalommentes a kezelés

Egy vírusos szemölcs mikor múlik el teljesen? Ecsetelőt kaptunk rá, mert még pici a leszedéshez ( Mármint a gyerek, nem a szemölcs). DE egyre több van, kezeljük, de jó lenne már a strandra is menni, mikor tehetjük ezt meg?

Legjobb válasz: a vírusos szemölcs sosem múlik el magától, csak betokozódik, és lapos bõrkeményedés formájában végleg ottmarad, várva a következõ kiújulást. ha végleg meg akarsz szabadulni tõle, az orvost nem tudod elkerülni. Amíg nem fejlõdik ki rajta a zárt, vastag bõrfelszín, addig nehogy hozzáérj valamihez.

a vírusos szemölcs sosem múlik el magától, csak betokozódik, és lapos bõrkeményedés formájában végleg ottmarad, várva a következõ kiújulást. ha végleg meg akarsz szabadulni tõle, az orvost nem tudod elkerülni. Amíg nem fejlõdik ki rajta a zárt, vastag bõrfelszín, addig nehogy hozzáérj valamihez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!